Roger Larsen gir en innføring på norsk om de forestående arrestasjoner av korrupt elite basert på den miltære varsler ‘Drake’ sine avsløringer.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  11.04.2012 18:24   (Oppdatert 11.04.2012 19:20)

Forestående globale arrestasjoner av eliten

På forespørsel har jeg spillt inn denne bloggen pga at folk ønsker informasjon om det som nå skjer, på norsk, sier Roger Larsen.

«Så her har du dettte og som er en oppsummering av «landskapet» pr. 4 april 2012. Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen av bank/finans/politiske ledere samt ledere for diverse nasjonale & internasjonale selskaper. Dette inkluderer diverse folk som man såkalt kaller for globalister. Du vil også finne ut at jurister og andre autoriteter vil også bli rammet av dette, pga hvordan og på hvilken måte de har utøvd sin profesjon«, sier Roger Larsen, som regner med å kanskje få jobb i det nye system som skal bygges, sammen med Norulv Øvrebotten, og at alle skal få månedslønn i det nye system uansett om de jobber eller ikke.

Update 04.04.12 – Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen samt om rensen&restarten av finansystemet from Roger Larsen on Vimeo.

Roger Larsen sier videre:

I den grad du hører gjennom bloggen og faktisk hører på hva jeg sier, samt kryssjekker infoen så vil du finne ut at hovedinfoen her handler ikke om våre galaktiske venner, men om folk som nå som har jobbet i mange år for å få gjenninnført de grunnleggende friheter for menneskeheten.. basert i hvordan det engang var.

Altså det å bli fri fra myndigheter, banker og multinasjonale selskapers finnansielle tyranni.

Alt dette er nå forankret i domstolen i HAAG som igjen er det nå som var siste bit som skulle på plass for å få til denne massearrestasjonen verden over. Dette utføres av folk i sammarbeid med folket (altså de som har hatt kunnskap ) som videre er overlevert disse som har jobbet med dette i mange mange år nå.

Planen ble dratt opp engang på slutten av 70- tallet av folk / militærfolk og veteraner som så hvor galt det bar hen. Dette av såkallte Oatkeepers.

Kennedy ble drept da han var en av de som skulle hjelpe til å få til det som nå blir gjort. Men kabalen fikk han ut av bilde.

Mange av disse som nå er involvert har hatt og har høyt nivå av sikkerhetsklarering og dette kan ikke du og jeg få til. Hva vi kan bidra med er å dele info, våkne på galskapen å begynne å foreta andre valg.

Vi blir satt fri fra den finansielle tyrannien og de som har stått bak den blir tatt. Japan har nå trådt til med et fond på 12 trillioner dollar som skal sikre folk når verdensfinansen blir restartet ( dvs at euro og dollaren kollapser ) som en følge av rensen og omleggingen til nye finansielle instrumenter som er til deg gode for menneskeheten samt nye valutar (lokal/nasjonal bl.a).

Fondet skal gjøre slutt på fattigdom og all gjeld skal slettes. Hvordan dette skal skje i praksis samtales det om nå, slik at dette blir så nedtegnet i avtaler.

Folk må også forstå at disse som jobber med dette, er ikke folk du ser noe av i dagens hjernevaskmediabilde.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (42) | Forfatters nettstedKommentarer

37 kommentarer

 1. Lillian Sivertsen sier:

  Kan man håpe på at ting er begynt å skje. For de som har sett det orginale intervjuet med Drake, så husker dere kanskje at det nevnes at satelitter vil bli slått av for å begrense muligheter for kommunikasjon før de forestående arrestasjonene.

  Jeg som morer meg med å lese «mainstreem» nyheter fant denne i dag http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8071739

  Den europeiske romfartsorganisasjonen har erklært at de har en nødssituasjon. Satellitten Envisat skulle ha meldt seg til rombasen i Kiruna, men ingen signaler har nådd fram.Satelitten Envisat blir regnet som en av de viktigste satellittene, og er en hjørnebrikke i overvåkingen av miljøet på jorden.

  Det bekreftes og i artikkelen at satelitten går fint i sin tildelte bane rundt jorden.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Balle Clorin sier:

  Artikkel/vidoen er omtrent direkte oversatt fra Benjamin Fulford http://www.blinkx.com/watch-video/benjamin-fulford-big-update-27-march-2012-mp4/s57BwZQuF5a9rlg-fopUrg

  Så blir spørsmålet om
  1: er Ben Fulford å stole på? Nja, hans «rulleblad» er ganske blankt, men han har da også sagt at dette vil ta tid.

  2: er hans «partnere» å stole på? Han begynner å tvile selv: http://benjaminfulford.net/

  Så jeg ikke optimistiskt ang påståtte massearrestasjoner , men hvis man ser på det hele som en prosess er jeg mer optimistisk. Dette vil sette i gang en del krefter, og mulig føre til enkelte arrestasjoner.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Lillian Sivertsen sier:

  Ja, det er vanskelig å vite hvem vi kan stole på, om vi kan stole på andre enn oss selv, men det vanskelig å la være å håpe.

  I samme intervju som jeg refererer til der David Wilcock intervjuer Drake, http://www.youtube.com/watch?v=KjZgsRt8PBc ..så nevnes det også at galaktiske venner med direkte inngripen hindrer militære operasjoner å lykkes.

  Da er det oppløftende å lese om Nord – Koreas langdistanserakett som eksploderte og plasket rett i havet like etter «take off. »

  Kilde: http://www.bt.no/nyheter/utenriks/Nord-Koreas-langdistanserakett-styrtet-i-havet-2685772.html

  GD Star Rating
  loading...
 4. Liv Bjøringsøy sier:

  Iliuka bekreftet at arrestasjonene Benjamin Fulford, David Wilcock og Tolec snakker om virkelig er i gang.

  GD Star Rating
  loading...
 5. Braveheart sier:

  Veien til helvete er fortsatt brolagt med gode intensjoner. Slik har det alltid vært.

  GD Star Rating
  loading...
 6. Omega sier:

  Roger Larsen kommer med mange kloke og vise ord. De ord undertegnede likte best, var dette med renselse, samt svært viktige ord om å ikke medbringe skytevåpen på gatene, for de som muligvis får seg både et eksistensielt sjokk, og en «sudden» følelse av at de er blitt lurt hele livet. Våpen er noe ekle greier. Redskap er noe annet. Når det gjelder disse masse- arrestasjonene, så er jeg svært skeptisk til noe som helst av «info» som kommer fra «the web». Nå skal vi huske på at Internet ble grunnlagt av Pentagon, hvis jeg ikke tar helt feil? 666 = www. Rettere forklart: World Wide Web.
  Et gigantisk spindelvev med propaganda. Det kan være en god idè å kontinuerlig jobbe med seg selv i stedet. Gå mye i natur (de få kvadratmeterne som gjenstår i tettbebygde strøk), eller i den 1/4 av uberørt norsk natur som gjenstår. Det er da noe, og naturen er fremdeles svært vakker. Våren er i anmarsj, og antakelig blir naturen grønnere i år, enn noensinne. Visualiser dette.

  Å søke etter harmoni med seg selv, og etter beste evne visualisere en fredelig verden i harmoni, der alle, og absolutt alle er vennlige og omtenksomme mot hverandre (hvilket ikke er tilfelle per i dag), kan/vil stimulere til en ytterligere positiv prosess hos den enkelte.
  Det å søke etter håp om denne «frigjøringen» på www (666) kan medføre dyp frustrasjon og ubalanse hos mange, grunnet uhorvelig mange falske flagg.
  Mange vil sikkert også føle dyp frustrasjon i forhold til at de MÅ bidra med noe. De må gjøre noe for friheten til andre, tenker de.
  Friheten må kanskje komme innenfra, før man evt. skal bidra med noe. Det å bidra, er kanskje å komme til det nivå, der man føler smerte på andres vegne, men likevel klarer å balansere seg selv til harmoni. Det smitter fort på andre, slik at de også kanskje føler ubevisst/bevisst frihet. Medfølelse for både mennesker, dyr og natur. Det å føle medfølelse for de lidelser ufattelig mange «husdyr» må igjennom, på slakteriene. Å lukke øynene for det gigantiske konsum- maskineriet, er ikke nødvendigvis ensbetydende med likegyldighet. Det kan bidra til å stimulere til en indre ro, for har man først sett «the matrix», så kan man fort risikere å tape positiv energi, og heller føle harme, og hat, og i verste fall la denne negative energien smitte over på andre. Vi skal ikke «stjele» andres energi.

  Når det gjelder Benjamin Fulford er jeg skeptisk. Hyggelig om denne mannen er god og velmenende, men er det realistisk det han sier?
  http://www.youtube.com/watch?v=lEkZy4fX6pw

  Mange føler sikkert rent hat og sinne, overfor våre politiske ledere. Spørsmålet er om man blir så lykkelig av det? Med påtrykket av overvåkning og kontroll fra våre myndigheter, tolker jeg det slik, at «noen» er livredde for å miste kontroll, og det er ikke tilfeldig at det er så synlig i miraklenes år, som vi er så heldige å få oppleve. De som har et prekært behov for å kontrollere andre, er redde for å miste kontrollen.
  Etter min mening, er den beste måten å frigjøre seg fra myndighetenes kontroll, å befri seg selv fra frykten/irritasjonen, mentalt og åndelig, men likevel rakrygget og med verdighet «godta» de evt. ubehagelige plikter man blir påtvunget som medborger. Når den tid kommer, når vi evt. får masse- arrestasjoner i Norge, så håper jeg inderlig at disse blir gjennomført på fredelig vis. Jeg unner selv ikke min verste fiende ( jeg har ingen, bare mitt eget ego), å ende opp i et fengsel resten hav hans/hennes liv. En vingeklippet fugl? Jeg skal være fri, mens min motpart sitter i fengsel? Å forestille seg norske politikere bli utsatt for en offentlig gapestokk, eller å bli slept gjennom gatene, er tabu i mitt sinn. Selv mange av de mest tilsynelatende hardbarkede politikerne er også mennesker, som selv har barn og familie. Kanskje de også blir utsatt for et umenneskelig press, og lider like mye som uskyldige borgere? Det er en smerte man kan meditere over. Hva som vil skje fremover med makteliten aner vi ikke. Det å gruble over «hva som vil skje», er vel ingen åndelig frigjøring? Da har vel vi like stor trang til kontroll, som makteliten? Ved å gi slipp på vårt eget kontroll- behov, har eliten enda mindre kontroll over oss. Da har vi nemlig lært noe av de åndelige vismenn og kvinner som har gjort så mye for oss.

  Samhold er ikke dumt. Finner man dette på www (666)? Eller skiller «internett» og smartphones oss fra hverandre? «Sosiale» medier? Mange er ensomme, og føler at de ikke har noe annet enn www (666). De er ikke alene. Det finnes millioner av andre opplyste mennesker, som også er «alene». VI er ikke alene, selv om det kan føles slik. Gå en tur i skogen, og hør med nye ører, og se med nye øyne det som naturen har å tilby. Da kan man fort høre de ulike fuglene synge for oss. Lytter man ekstra nøye, kan man høre at fuglene forteller oss at «noe» er i ferd med å skje.

  Mystikere kaller dette for «fuglenes språk». Det er helt korrekt. John Ronald Reuel Tolkien kunne angivelig dette språket. Lytt til hva naturen og Moder Jord forteller oss, uten å analysere for «meget». Blås i Darwins teoretiske tankegang. Se, lukt, føl, og hør. Det er gode nyheter Moder Jord forteller oss. Man skal ikke la seg lure av dette evinnelige tåketeppet, og alle disse regnværsdagene bestandig.

  Det å tro på Gud, kan medføre en streng selvransakelse, hvor man bare lider over hvor mye man har «syndet». Det kan bli en grå og trist hverdag, selv om man er «rettskaffen». «Gud skapte oss i sitt bilde». Han var m.a.o temmelig kreativ? Han skapte kreative åndelige skapninger. Når man finner sin gode åndelige kraft, da besitter man også mektige krefter. Selv om man evt. har kosmetiske lyter, eller handicap som gjør at man ikke kan gå i skogen. Den åndelige kraft, kommer både innenfra, og utenfra. Det bekrefter at VI ikke er alene. VI er mange, over hele Moder Jord, og planeten trenger oss nå. Hold ut, og vær sterk i troen på det gode! Jeg er nå ikke så sikker på om man feiler åndelig sett, hvis man ikke en gang tror på Gud. Buddhisme er da godt?

  Det finnes signaler på at project Bluebeam gikk rett i toalettet, men jeg synes likevel denne filmen var inspirerende, fordi den var kreativ:
  http://www.youtube.com/watch?v=xdRb3oNKQ7Q&feature=related

  Fred. Spiritualitet. Harmoni. Godhet. Styrke. Ikke forbeholdt noen. Selv ikke politiske dissidenter i harnisk. Selv ikke politikere.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen