Video
Du leser nå
Forestående globale arrestasjoner av eliten
Skrevet av
Tor Karlstad den 11. 04. 2012
37

Forestående globale arrestasjoner av eliten

Av Tor Karlstad11. 04. 2012

På forespørsel har jeg spillt inn denne bloggen pga at folk ønsker informasjon om det som nå skjer, på norsk, sier Roger Larsen.

«Så her har du dettte og som er en oppsummering av «landskapet» pr. 4 april 2012. Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen av bank/finans/politiske ledere samt ledere for diverse nasjonale & internasjonale selskaper. Dette inkluderer diverse folk som man såkalt kaller for globalister. Du vil også finne ut at jurister og andre autoriteter vil også bli rammet av dette, pga hvordan og på hvilken måte de har utøvd sin profesjon«, sier Roger Larsen, som regner med å kanskje få jobb i det nye system som skal bygges, sammen med Norulv Øvrebotten, og at alle skal få månedslønn i det nye system uansett om de jobber eller ikke.

Update 04.04.12 – Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen samt om rensen&restarten av finansystemet from Roger Larsen on Vimeo.

Roger Larsen sier videre:

I den grad du hører gjennom bloggen og faktisk hører på hva jeg sier, samt kryssjekker infoen så vil du finne ut at hovedinfoen her handler ikke om våre galaktiske venner, men om folk som nå som har jobbet i mange år for å få gjenninnført de grunnleggende friheter for menneskeheten.. basert i hvordan det engang var.

Altså det å bli fri fra myndigheter, banker og multinasjonale selskapers finnansielle tyranni.

Alt dette er nå forankret i domstolen i HAAG som igjen er det nå som var siste bit som skulle på plass for å få til denne massearrestasjonen verden over. Dette utføres av folk i sammarbeid med folket (altså de som har hatt kunnskap ) som videre er overlevert disse som har jobbet med dette i mange mange år nå.

Planen ble dratt opp engang på slutten av 70- tallet av folk / militærfolk og veteraner som så hvor galt det bar hen. Dette av såkallte Oatkeepers.

Kennedy ble drept da han var en av de som skulle hjelpe til å få til det som nå blir gjort. Men kabalen fikk han ut av bilde.

Mange av disse som nå er involvert har hatt og har høyt nivå av sikkerhetsklarering og dette kan ikke du og jeg få til. Hva vi kan bidra med er å dele info, våkne på galskapen å begynne å foreta andre valg.

Vi blir satt fri fra den finansielle tyrannien og de som har stått bak den blir tatt. Japan har nå trådt til med et fond på 12 trillioner dollar som skal sikre folk når verdensfinansen blir restartet ( dvs at euro og dollaren kollapser ) som en følge av rensen og omleggingen til nye finansielle instrumenter som er til deg gode for menneskeheten samt nye valutar (lokal/nasjonal bl.a).

Fondet skal gjøre slutt på fattigdom og all gjeld skal slettes. Hvordan dette skal skje i praksis samtales det om nå, slik at dette blir så nedtegnet i avtaler.

Folk må også forstå at disse som jobber med dette, er ikke folk du ser noe av i dagens hjernevaskmediabilde.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

Om forfatteren

Profilbildet til Tor Karlstad

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.37 Kommentarer
1 2 3
 • Profilbildet til Braveheart
  16. 04. 2012 klokken 18:56

  Veien til helvete er fortsatt brolagt med gode intensjoner. Slik har det alltid vært.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Omega
  24. 04. 2012 klokken 11:07

  Roger Larsen kommer med mange kloke og vise ord. De ord undertegnede likte best, var dette med renselse, samt svært viktige ord om å ikke medbringe skytevåpen på gatene, for de som muligvis får seg både et eksistensielt sjokk, og en «sudden» følelse av at de er blitt lurt hele livet. Våpen er noe ekle greier. Redskap er noe annet. Når det gjelder disse masse- arrestasjonene, så er jeg svært skeptisk til noe som helst av «info» som kommer fra «the web». Nå skal vi huske på at Internet ble grunnlagt av Pentagon, hvis jeg ikke tar helt feil? 666 = www. Rettere forklart: World Wide Web.
  Et gigantisk spindelvev med propaganda. Det kan være en god idè å kontinuerlig jobbe med seg selv i stedet. Gå mye i natur (de få kvadratmeterne som gjenstår i tettbebygde strøk), eller i den 1/4 av uberørt norsk natur som gjenstår. Det er da noe, og naturen er fremdeles svært vakker. Våren er i anmarsj, og antakelig blir naturen grønnere i år, enn noensinne. Visualiser dette.

  Å søke etter harmoni med seg selv, og etter beste evne visualisere en fredelig verden i harmoni, der alle, og absolutt alle er vennlige og omtenksomme mot hverandre (hvilket ikke er tilfelle per i dag), kan/vil stimulere til en ytterligere positiv prosess hos den enkelte.
  Det å søke etter håp om denne «frigjøringen» på www (666) kan medføre dyp frustrasjon og ubalanse hos mange, grunnet uhorvelig mange falske flagg.
  Mange vil sikkert også føle dyp frustrasjon i forhold til at de MÅ bidra med noe. De må gjøre noe for friheten til andre, tenker de.
  Friheten må kanskje komme innenfra, før man evt. skal bidra med noe. Det å bidra, er kanskje å komme til det nivå, der man føler smerte på andres vegne, men likevel klarer å balansere seg selv til harmoni. Det smitter fort på andre, slik at de også kanskje føler ubevisst/bevisst frihet. Medfølelse for både mennesker, dyr og natur. Det å føle medfølelse for de lidelser ufattelig mange «husdyr» må igjennom, på slakteriene. Å lukke øynene for det gigantiske konsum- maskineriet, er ikke nødvendigvis ensbetydende med likegyldighet. Det kan bidra til å stimulere til en indre ro, for har man først sett «the matrix», så kan man fort risikere å tape positiv energi, og heller føle harme, og hat, og i verste fall la denne negative energien smitte over på andre. Vi skal ikke «stjele» andres energi.

  Når det gjelder Benjamin Fulford er jeg skeptisk. Hyggelig om denne mannen er god og velmenende, men er det realistisk det han sier?
  http://www.youtube.com/watch?v=lEkZy4fX6pw

  Mange føler sikkert rent hat og sinne, overfor våre politiske ledere. Spørsmålet er om man blir så lykkelig av det? Med påtrykket av overvåkning og kontroll fra våre myndigheter, tolker jeg det slik, at «noen» er livredde for å miste kontroll, og det er ikke tilfeldig at det er så synlig i miraklenes år, som vi er så heldige å få oppleve. De som har et prekært behov for å kontrollere andre, er redde for å miste kontrollen.
  Etter min mening, er den beste måten å frigjøre seg fra myndighetenes kontroll, å befri seg selv fra frykten/irritasjonen, mentalt og åndelig, men likevel rakrygget og med verdighet «godta» de evt. ubehagelige plikter man blir påtvunget som medborger. Når den tid kommer, når vi evt. får masse- arrestasjoner i Norge, så håper jeg inderlig at disse blir gjennomført på fredelig vis. Jeg unner selv ikke min verste fiende ( jeg har ingen, bare mitt eget ego), å ende opp i et fengsel resten hav hans/hennes liv. En vingeklippet fugl? Jeg skal være fri, mens min motpart sitter i fengsel? Å forestille seg norske politikere bli utsatt for en offentlig gapestokk, eller å bli slept gjennom gatene, er tabu i mitt sinn. Selv mange av de mest tilsynelatende hardbarkede politikerne er også mennesker, som selv har barn og familie. Kanskje de også blir utsatt for et umenneskelig press, og lider like mye som uskyldige borgere? Det er en smerte man kan meditere over. Hva som vil skje fremover med makteliten aner vi ikke. Det å gruble over «hva som vil skje», er vel ingen åndelig frigjøring? Da har vel vi like stor trang til kontroll, som makteliten? Ved å gi slipp på vårt eget kontroll- behov, har eliten enda mindre kontroll over oss. Da har vi nemlig lært noe av de åndelige vismenn og kvinner som har gjort så mye for oss.

  Samhold er ikke dumt. Finner man dette på www (666)? Eller skiller «internett» og smartphones oss fra hverandre? «Sosiale» medier? Mange er ensomme, og føler at de ikke har noe annet enn www (666). De er ikke alene. Det finnes millioner av andre opplyste mennesker, som også er «alene». VI er ikke alene, selv om det kan føles slik. Gå en tur i skogen, og hør med nye ører, og se med nye øyne det som naturen har å tilby. Da kan man fort høre de ulike fuglene synge for oss. Lytter man ekstra nøye, kan man høre at fuglene forteller oss at «noe» er i ferd med å skje.

  Mystikere kaller dette for «fuglenes språk». Det er helt korrekt. John Ronald Reuel Tolkien kunne angivelig dette språket. Lytt til hva naturen og Moder Jord forteller oss, uten å analysere for «meget». Blås i Darwins teoretiske tankegang. Se, lukt, føl, og hør. Det er gode nyheter Moder Jord forteller oss. Man skal ikke la seg lure av dette evinnelige tåketeppet, og alle disse regnværsdagene bestandig.

  Det å tro på Gud, kan medføre en streng selvransakelse, hvor man bare lider over hvor mye man har «syndet». Det kan bli en grå og trist hverdag, selv om man er «rettskaffen». «Gud skapte oss i sitt bilde». Han var m.a.o temmelig kreativ? Han skapte kreative åndelige skapninger. Når man finner sin gode åndelige kraft, da besitter man også mektige krefter. Selv om man evt. har kosmetiske lyter, eller handicap som gjør at man ikke kan gå i skogen. Den åndelige kraft, kommer både innenfra, og utenfra. Det bekrefter at VI ikke er alene. VI er mange, over hele Moder Jord, og planeten trenger oss nå. Hold ut, og vær sterk i troen på det gode! Jeg er nå ikke så sikker på om man feiler åndelig sett, hvis man ikke en gang tror på Gud. Buddhisme er da godt?

  Det finnes signaler på at project Bluebeam gikk rett i toalettet, men jeg synes likevel denne filmen var inspirerende, fordi den var kreativ:
  http://www.youtube.com/watch?v=xdRb3oNKQ7Q&feature=related

  Fred. Spiritualitet. Harmoni. Godhet. Styrke. Ikke forbeholdt noen. Selv ikke politiske dissidenter i harnisk. Selv ikke politikere.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  14. 05. 2012 klokken 00:56

  Insider Drake Freedom Reigns Update May 6, 2012!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Uenur
  15. 05. 2012 klokken 08:54

  De må sannelig foregå i dypeste stillhet,disse arrestasjonene,om de er kommet i gang da…-Og; blir de ikke advart ved at det blir omtalt på forhånd?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Dag Reidar Bye
  03. 09. 2012 klokken 18:03

  Sun, September 2, 2012

  http://www.blogtalkradio.com/global-voice-2012-radio-network/2012/09/02/gvr2012–drakes-vital-weekend-update–sunday

  Nancy Pelosi skal nå være arrestert + enkelte senatorer fra New York

  (58:40 – 60:30)

  ——-

  Jeg vil også minne om Libor skandalen, der en 27 juni tok ut tiltale mot Barclays Bank:

  http://www.cftc.gov/ucm/groups/public/@lrenforcementactions/documents/legalpleading/enfbarclaysorder062712.pdf

  Dette er så omfattende at store deler av finanseliten nå kan arresteres.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til jokko
  04. 09. 2012 klokken 04:19

  Kanskjen det er vi som må stå for dette. Alle vi som ser dette.kuppe de politiske små partiene.alle.uten å tenke venstre eller h
  øyre,kuppe alle,i de små kommunene,få plasser,stå for hvem vi er,vise at vi teller,få plasser på listene der vi er…..

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til jokko
   04. 09. 2012 klokken 04:53

   finne vår felles plattform,som jeg tenker er at det finnes ingen frykyt,ingen frykt for sykdom eller død,katastrofe eller nød,med det kan vi forandre verden til å bli det paradise som det jo er,men som vi velger å ikke se fordi det er som det er…

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Dag Reidar Bye
  04. 09. 2012 klokken 15:50

  24 July 2012 Last updated at 10:35 GMT

  Sean FitzPatrick is third ex-Anglo Irish Bank executive to be arrested in 24 hours

  Former Anglo Irish Bank chairman Sean FitzPatrick has been arrested at Dublin airport Continue reading the main story

  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-18965510

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  16. 10. 2012 klokken 21:05

  EU-topp går av etter korrupsjonsanklager

  – Vi er sjokkert og forferdet over at noen tror det er mulig å drive slik business i 2012. Det var derfor vi kontaktet EU, for slikt går virkelig ikke an, sier Nils Erlimo i Swedish Match Norge til Dagbladet.
  http://www.dagbladet.no/2012/10/16/nyheter/korrupsjon/utenriks/eu/okonomi/23902673/

  Sjokkert????

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Eddvin
  12. 12. 2012 klokken 15:00

  Kan dette være et tegn på noe er i gang:
  Storstilt razzia i Deutsche Bank Rundt 500 politifolk ble sendt inn i bankens sentrale lokaler og ansattes boliger onsdag på mistanke om hvitvasking.
  Tysk politi gjennomførte onsdag er storstilt aksjon mot den tyske storbanken Deutsche Banks hovedkontor i Frankfurt.

  Statsadvokaten i delstaten Hessen har utstedt arrestordre på fem bankmedarbeidere som mistenkes for hvitvasking av kriminelle penger.

  Rundt 500 politifolk ble satt inn i razziaen mot banken. I tillegg til de sentrale lokalene i Frankfurt ble også flere boliger og andre av bankens forretningslokaler gjennomsøkt.

  Ifølge statsadvokatembetet er i alt 25 bankansatte mistenkt for skatteunndragelse, hvitvasking og forsøk på straffeunndragelse.

  Deutsche Banks ledelse forsikrer at de vil samarbeide fullt ut med politiet i deres etterforskning.

  http://www.dn.no/forsiden/utenriks/article2526023.ece

  GD Star Rating
  loading...

Legg inn dine tanker