Roger Larsen gir en innføring på norsk om de forestående arrestasjoner av korrupt elite basert på den miltære varsler ‘Drake’ sine avsløringer.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  11.04.2012 18:24   (Oppdatert 11.04.2012 19:20)

Forestående globale arrestasjoner av eliten

På forespørsel har jeg spillt inn denne bloggen pga at folk ønsker informasjon om det som nå skjer, på norsk, sier Roger Larsen.

«Så her har du dettte og som er en oppsummering av «landskapet» pr. 4 april 2012. Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen av bank/finans/politiske ledere samt ledere for diverse nasjonale & internasjonale selskaper. Dette inkluderer diverse folk som man såkalt kaller for globalister. Du vil også finne ut at jurister og andre autoriteter vil også bli rammet av dette, pga hvordan og på hvilken måte de har utøvd sin profesjon«, sier Roger Larsen, som regner med å kanskje få jobb i det nye system som skal bygges, sammen med Norulv Øvrebotten, og at alle skal få månedslønn i det nye system uansett om de jobber eller ikke.

Update 04.04.12 – Essensiell info om den nært forestående globale massearrestasjonen samt om rensen&restarten av finansystemet from Roger Larsen on Vimeo.

Roger Larsen sier videre:

I den grad du hører gjennom bloggen og faktisk hører på hva jeg sier, samt kryssjekker infoen så vil du finne ut at hovedinfoen her handler ikke om våre galaktiske venner, men om folk som nå som har jobbet i mange år for å få gjenninnført de grunnleggende friheter for menneskeheten.. basert i hvordan det engang var.

Altså det å bli fri fra myndigheter, banker og multinasjonale selskapers finnansielle tyranni.

Alt dette er nå forankret i domstolen i HAAG som igjen er det nå som var siste bit som skulle på plass for å få til denne massearrestasjonen verden over. Dette utføres av folk i sammarbeid med folket (altså de som har hatt kunnskap ) som videre er overlevert disse som har jobbet med dette i mange mange år nå.

Planen ble dratt opp engang på slutten av 70- tallet av folk / militærfolk og veteraner som så hvor galt det bar hen. Dette av såkallte Oatkeepers.

Kennedy ble drept da han var en av de som skulle hjelpe til å få til det som nå blir gjort. Men kabalen fikk han ut av bilde.

Mange av disse som nå er involvert har hatt og har høyt nivå av sikkerhetsklarering og dette kan ikke du og jeg få til. Hva vi kan bidra med er å dele info, våkne på galskapen å begynne å foreta andre valg.

Vi blir satt fri fra den finansielle tyrannien og de som har stått bak den blir tatt. Japan har nå trådt til med et fond på 12 trillioner dollar som skal sikre folk når verdensfinansen blir restartet ( dvs at euro og dollaren kollapser ) som en følge av rensen og omleggingen til nye finansielle instrumenter som er til deg gode for menneskeheten samt nye valutar (lokal/nasjonal bl.a).

Fondet skal gjøre slutt på fattigdom og all gjeld skal slettes. Hvordan dette skal skje i praksis samtales det om nå, slik at dette blir så nedtegnet i avtaler.

Folk må også forstå at disse som jobber med dette, er ikke folk du ser noe av i dagens hjernevaskmediabilde.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (42) | Forfatters nettstedKommentarer

37 kommentarer

 1. Terje sier:

  Om dette hadde vært sant ville en drøm bli virkelig. Men som mye annet føler jeg at det ikke kommer til å skje noe. Jeg har ventet i mange år på forandringer som aldri kommer og begynner i grunnen å bli utålmodig. Denne vinteren og våren har vært veldig hard for meg, i Februar mistet jeg min sønn som skulle blitt 22 i Mars. Han hadde lenge vært plaget av psykisk lidelse og trangen til å ta selvmord ble for stort.

  Så om dette er sant kommer mitt liv til å snu og kanskje jeg klarer å se lysere på fremtiden. Men jeg er redd jeg må kjempe videre i dette kalde kyniske samfunnet hvor det kun er penger som har verdi.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Ulven sier:

  Har noen sett eller hørt noe fra Torvald Stoltenberg den siste tida? Det er vel han som er den nordmannen som er tettest knyttet til den Rockefellerske finanssvindel- og massemord-ligaen som nå har begynt å se seg om etter fluktmuligheter.

  Har gamle-Torvald cashet ut bunkers-billetten sin og gått i dekning under jorda litt før tida nå i 2012?

  GD Star Rating
  loading...
 3. Uffda sier:

  Tycoon arrests rock Hong Kong
  March 30, 2012, CNN International
  http://edition.cnn.com/2012/03/30/business/hong-kong-tycoon-arrest-explainer

  Man whose WMD lies led to 100,000 deaths confesses all
  April 1, 2012, The Independent (One of the UK’s leading newspapers)
  http://www.independent.co.uk/news/world/politics/man-whose-wmd-lies-led-to-100000-deaths

  Butterball Workers Arrested on Animal Cruelty Charges
  February 16, 2012, ABC News
  http://abcnews.go.com/Blotter/butterball-workers-arrested-animal-cruelty-charges/story?id=15637180

  Financiers and Sex Trafficking
  March 31, 2012, New York Times
  http://www.nytimes.com/2012/04/01/opinion/sunday/kristof-financers-and-sex-trafficking.html

  GD Star Rating
  loading...
 4. Vandalf sier:

  Til orientering;

  Japan er et av verdens mest forgjeldede land…

  Kanskje de har opprettet et fondt på 12 trillioner donalddollar?

  Når det gjelder det der greierne med månedslønn til alle, selv de som ikke jobber så lurer jeg på følgende;

  1. Hvor nørt foredtående er dette?
  2. Hvor og når kan jeg søke om denne månedslønnen?
  3. Kan du si noe om hvor mye den blir på? (håper det ikke blir i donalddollar da)

  Domstolen i HAAG sier du? Er ikke den en del av det korrupte systemet? De har jo ute etter alle de frihetselskende heltene som Kaddafi, Milosevitch eller noe slikt og hen hel hau med andre sjarmerende karer.

  Kan jeg også søke jobb i det nye «systemet»? Sammen med Øvrebotn og co?

  Når er søknadsfristen?

  GD Star Rating
  loading...
 5. Vandalf sier:

  Men for all del, bort med de multinasjonale parasittene som suger land etter land tomme for ressurser. Bort med uproduktive og perverst overbetalte bansktere, ja ut med inkompetente og korrupte politikere…

  Men; la oss for all del ikke erstatte en kreftsvulst med pest… Altså, skal systemet restartes (hva nå enn ligger i det), så håper jeg på en bedre start enn hva som skisseres i «avsløringene» i «artikkelen»

  GD Star Rating
  loading...
 6. FRIMANN sier:

  Ikke rart noen av de har bedt om diplomat status av FN, som miljø agenter tror jeg det var.

  Obama stilles for riksrett
  Sean Stone og Alex Jones aksonerer for at Obama stilles for riksrett.

  http://www.infowars.com/obama-impeachment-2012

  We can only win by launching Impeach Obama 2012. Whether or not we fully impeach him, we are committed to rebuking these unconstitutional and criminal power grabs and are determined to take the case to the court of public opinion.

  Vennligst del på Facebook og andre nett medier

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen