Det er en påfallende høy andel frimurere som har hatt noen form for tilknytning til 22. juli-terroren og det som har skjedd etterpå. Fire frimurere med posisjoner i 22. juli-terroren er Ivar A. Skar, Torgeir Hagen, Olav Sønderland og Anders Behring Breivik.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  30.04.2012 1:58

Fire frimureres posisjoner i 22. juli terroren

Rettssaken mot Anders Behring Breivik har pågått i 2 uker. Aktoratet har plukket i stykker Breiviks påstand om at han var tilknyttet et internasjonalt nettverk av «Knights Templars» (tempelriddere) i bl.a. London og Liberia. Knights Templar er en tittel som benyttes om de høyere gradene i det norske frimureriet.

 

Ivar A. Skars posisjon i 22. juli-terroren: Vitne

Frimurer og Knights Templar: Ivar A. Skar, frimurer av 12. grad. Høyeste leder (stormester) i frimurer-Norge 22.07.11.

Stormester og Knights Templar Ivar Skar er øverste leder for den norske frimurerlosjen

 

Ivar Skar (til h.) blir utnevnt til stormester og øverste leder for Den Norske Frimurerorden

 

Ivar Skar var i Oslo da bomben eksploderte litt før kl. 15.30 22.07.2011.

Skar var vitne til skytingen på Utøya fra ca. kl. 18.

Som beskrevet i VG lørdag 3. september 2011

Selv var Ivar Skar og ektefellen Kari og ektefellen Kari i Oslo da bomben smalt i regjeringskvartalet.

– 22. juli var det meldt dårlig vær. Vi var i byen. Jeg husker at jeg skulle hente henne i Parkveien – i Marialosjen, hvor hun hadde vært på jobb. Jeg hentet henne klokken 15.20, like før bomben sprang. På vei til hytta like ved Utvika, lyttet de til de dramatiske nyhetssendingene på radioen. Ekteparet var fremme mellom klokken 17.30 og 18.

– Min kone sa: Det smeller så rart på Utøya. Jeg svarte at det var vel ungdommene som drev med lerdueskyting. De var jo flere hundre samlet der, og trengte vel underholdning. Så ringer datteren vår og spør hvor vi er. Først da fikk vi høre om skytingen.

Ekteparet Skar ble direkte vitner.
– Jeg så mannen som skjøt. Jeg så at han traff barn som svømte febrilsk innover. Jeg så dem rekke hånden i været, og at de forsvant i vannet. Flere av dem må ha druknet.

– Selv kunne vi ikke gjøre noe. Vi har kvittet oss med båten. Det var en fortvilet situasjon.

VG: – Stemmer det at brødre fra 8. Grad blir omtalt som tempelriddere internt i losjen?

Skar: – Kanskje. Men dette ønsker vi å holde for oss selv, sier Skar.

 

Ivar Skar kjørte fra Oslo sentrum til like ved Utøya samtidig med Anders Behring Breivik og han så ungdommer bli skutt og drukne. Vil han bli innkalt som vitne i rettssaken?

 

Torgeir Hagens posisjon i 22. juli-terroren: Medlem av 22. juli-kommisjonen

Frimurer og Knights Templar: Torgeir Hagen, frimurer av 10. grad

 

Torgeir Hagen var leder for Forsvarets etteretningstjeneste 2002 – 2010 med tittelen generealløytnant (eller generalmajor eller noe sånt)

 

Olav Sønderlands posisjon i 22. juli-terroren: Leder av politiets evalueringsutvalg for 22. juli-terroren

Frimurer og Knights Templar: Olav Sønderland, frimurer av 10. grad

Ifølge Dagbladet sa Olav Sønderland at politiet handlet i tråd med gjeldende retningslinjer den 22. juli (dette til tross for at SKYTING PÅGÅR-instruksen ikke ble fulgt…):

«Sønderland-utvalget konkluderer med at politiets aksjoner i Oslo og på Utøya 22. juli var i tråd med gjeldende prinsipper, plikter og retningslinjer

Kilde

 

Anders Behring Breiviks posisjon i 22. juli-terroren: Utførende massedrapsmann

 

Frimurer Anders Behring (Breivik), frimurer av 3. grad 22.07.2011

Anders Behring Breivik oppnådde ikke tittelen Knights Templar innen frimureriet. Behring Breivik har i retten ikke opplyst hvem som var hans mentor i Frimurerlosjen, til tross for at hans medlemskap i Frimurerlosjen har vært nevnt. (En mentor følger opp den nyinnvidde losjebror etter at han er blitt medlem – i motsetning til personer som anbefaler en kandidat til å bli medlem som en forutsetning for å kunne få medemskap i Frimurerlosjen)

 

Muslimer er utestengt fra  den norske Frimurerlosjen. Dette er en praksis som ledende frimurere med tittelen Knights Templar finner det naturlig å fortsette å praktisere.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Bjørn Hansen

Kontakt forfatter | Flere artikler av (5) | Forfatters nettstedKommentarer

130 kommentarer

 1. Lillian Sivertsen sier:

  Ja, hvor var frimurerne 22. juli?
  Her begynner man virkelig å nøste opp de løse trådene….

  Takk for en veldig informativ artikkel. Slike fakta som dette kan være med på å sette ting i perspektiv. Mange vil nok oppleve informasjon som dette bekreftende på tanker rundt tingenes tilstand som allerede forelå.

  Disse fakta kommer gjerne ikke godt frem i vanlig media som overhodet ikke stiller seg spørrende til «makten bak makten» i det hele tatt.

  Besynderlige tilfeldigheter kan man jo kalle det.

  Takk for et «løvebidrag» av ypperste klasse.

  GD Star Rating
  loading...
 2. smurfen sier:

  Takk for flott artikkel :)

  Her er litt mer info om Frimurerene og hvem guder de dyrker

  Denne videoen her ble produsert i Danmark og først forsøkt stoppet med penger, da det ikke gikk gikk frimurerene til retten og helt opp til høyesterett for å få den stoppet noe de seff klarte siden høyesterett består av nettopp frimurere

  Filmen er også fjernet over hele det globale internett og på youtube, kanskje ikke så rart siden den beviser at Guden deres er Baphomet

  Frimurerne i Norge og Baphomet

  http://www.youtube.com/watch?v=yINeM36XHak&feature=youtu.be

  Heldigvis så lagrer jeg alt jeg mistenker forsvinner fort på PCen min og kan laste opp igjen :)

  Her er enda flere idiotsikre beviser på hvem guder de dyrker, selveste frimurer biblen med Moloch som Luciferdyrkerene ofrer levende barn til ved Bohemian Grove, Amen-RA og de andre demon gudene sine

  Masonic Holy Bible found and Exposed

  http://www.youtube.com/watch?v=lE5x0zg1g3I&feature=related

  Her er mye nyttig info om Frimurerenes deltagelser i E-tjensten og Stay Behind og deres koblinger til CIA og NATO pluss mye mer

  http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/frimureriet-og-de-hemmelige-selskap_18.html

  Og her er A.J interjuvet av Russian Today, sett av millioner over hele verden som nå kjenner til deres planer om en WW3 og NWO, selv Ron Paul gikk ut for noen dager siden og avslørte at de vil senke egne skip i Persiabukta for å legitimere et angrep på Iran for å få i gang WW3

  Anders Breivik Satanic Freemason Agenda

  http://www.youtube.com/watch?v=xeH8zXSnEo4&feature=related

  Kun ved å avsløre planene deres og spre infoen kan vi stoppe galskapen og redde verden og menneskeheten, det begynner å bli noen hundre millioner i verden nå som kjenner fakta og tallet øker rekordfort, ikke rart at de er manisk desperate etter å stenge nett og ytringer :)

  GD Star Rating
  loading...
 3. Ulven sier:

  Johan Galtung sa at frimurerne måtte granskes i forbindelse med 22/7-terroren. Har dette skjedd?

  Hvorfor har ikke navnet på ABBs frimurer-mentor kommet frem under rettssaken? Dette kan jo være et viktig spor for å finne ut hvorfra den villfarne ABB har fått sine forskrudde og pompøse knights templar-idealer.

  GD Star Rating
  loading...
 4. cHronilogy sier:

  Har virkelig ikke muslimer adgang i den norske losjen(e)?

  GD Star Rating
  loading...
  • MrKennedy sier:

   I det svenske system (Swedish rite), som praktiseres i Norge, er kravet at man er en fri mann, har ordnet økonomi, har god vandel, har god moral og bekjenner seg til den kristne tro. I tillegg er det i Norge aldersgrense på 24 år (25 i Danmark, andre steder vet jeg ikke).
   Ordenen stiller ikke krav til noen bestemt retning eller hvor kristen man er (hvor ofte eller om man går i kirken).
   I Scottish rite, som praktiseres bl.a. i England, er det krav om å tro på et høyeste vesen. Da har jøder og muslimer også adgang, hvis man trekker det veldig lang vil også satan-dyrkere ha adgang (så lenge de anser satan som det høyeste vesen, satanister gjør ikke det, de er egentlig ateister)

   GD Star Rating
   loading...
   • cHronilogy sier:

    ahh «The Rites Of Swedenborg» , da skjønner man hvorfor norge var underlagt først danmark deretter sverige i mer «moderat»(prøvetid?) i tiden etter.. og hva er egentlig forskjellen mellom scottish rite og den svenske ordnenen annet en vesentlig høyere grader/mer makt (over skandinavia) fra det mer sentrale losje systemet? clash of civilization… er du på ene siden av den tyranniske pyramiden ser man ikke de tre andre… ødeleggelsen av gamle kina kan vels sammenlignes med ødeleggelsen av gamle norge/sverige/island, en gang var språket relativt likt samt grensene ikke merket med forskjellige flagg.. «godt» jobbet av den geniale onde makten frimurere og katolske kirken samt jesuittene har fått til.. SHAME ON YOU! G=god/geometry/eller et kryptert symbol for «slangen»/serpent ġ ? , vikelandsparken er vel bevis i seg selv, hvorfor er samme fundament vi finner i paris, vatican city, washington DC plassert i «kristiania»?? stygt spør du meg… opp til norge å forkaste og sparke ut lucifers katolske kirke & co. kanskje vikingene hadde vesentlig mer moral en hva vi har lært av losje pensum? og nei jeg er ikke på lag med psy-op breivik hvis du skulle finne på den sinnsforvirrede sammenlignelsen.

    GD Star Rating
    loading...
 5. Solskinn sier:

  David Icke om Frimureri  (skotsk rite)

  The Rothschilds established B’nai B’rith in 1843 to prevent exposure of the global Zionist networks. The ‘ BB’ is an offshoot of the Scottish Rite of Freemasonry and operates worldwide to brand as ‘anti-Semitic’ anyone who exposes the Rothschild operation

  The ADL is, in fact, a sub-agency of the Israeli (Rothschild) centre for covert operations, the Mossad, which, according to a former agent, has the motto: ‘By way of deception, thou shalt do war’. If that isn’t the motto, it should be. The ADL is behind the introduction of ‘hate laws’ which are aimed at silencing dissent against Zionism or Israel. The Jewish academic, Noam Chomsky, said this of the ADL in his book, Necessary Illusions:

  ‘The ADL has virtually abandoned its earlier role as a civil rights organization, becoming “one of the main pillars” of Israeli propaganda in the U.S., as the Israeli press casually describes it, engaged in surveillance, blacklisting, compilation of FBI-style files circulated to adherents for the purpose of defamation, angry public responses to criticism of Israeli actions, and so on.
  http://rediscover911.com/zionist-elephant-in-the-room/

  GD Star Rating
  loading...
  • cHronilogy sier:

   rotschilds er ikke annet en èn av mange fronter for de som egentlig drar i de skjulte stropper, blir garantert (etter min personelig mening) de neste syndebukkene i likhet med nazi tyskland, ikke kjøp det som kommer etter som såkallt «saviors» da den «hellige» krigen er over… dette underbygger jeg med media, visse falske truthseekers og breivik saken som et svagt bevis… «don’t fall for the order after the chaos has done it’s job!» study the roots!!!

   GD Star Rating
   loading...
   • Solskinn sier:

    Så hvem er ‘hodet’ – på toppen av frumureriet og illuminati etter din mening? Vennligst belegg ‘tro’ med fakta og kilder

    GD Star Rating
    loading...
    • cHronilogy sier:

     bare så det er sagt var ikke ment som kritikk til din kommentar.

     «All roads lead to rome» , Society of Jesus (Jesuitter), som du nevnte under, det royale emperiet er alle høyt oppe, hvem som er «øyet» tror jeg ingen har svar på eller kan dokumentere siden de styrer over dokumentasjon, mange folk vi aldri vil en gang høre om som er involvert i denne «mesterplanen»… Rothschilds ryktes vel også å være veldig nære tilknyttet Jesuittene som igjen er vesentlig mer skjult en f.eks. Rockefeller, Rothschilds, Soros osv.. Likesom f.eks. Knights Templar var en front for vatikanet sin agenda i midt-østen, så sier dem at de plutselig var imot dem og da er liksom alt greit ^^ . Tror beste måten å identifisere disse folka på er å se på handlingene til grupperinger og nettverk…

     Rotschilds=Bayer / Bauer , og de står vel for mye av giften i legemiddelindustrien i dag…

     GD Star Rating
     loading...
  • Solskinn sier:

   Freemasons of Scottish Rite and Baron Rothschild
   http://deanhenderson.wordpress.com/2011/06/08/the-federal-reserve-cartel-part-ii-the-freemason-bus-the-house-of-rothschild/

   Rothschild og Israel
   http://deanhenderson.wordpress.com/2010/11/18/illuminati-nazis-the-illegal-state-of-israel/

   Gutle Schnaper, wife of Mayer Amschel Rothschild, is said to have stated before her death in 1849, “If my sons did not want wars, there would be none”.

   The House of Rothschild
   January 5, 2011 — Dean Henderson
        The Rothschild family combined with the Dutch House of Orange to found Bank of Amsterdam in the early 1600’s as the world’s first private central bank.  Prince William of Orange married into the English House of Windsor, taking King James II’s daughter Mary as his bride.  The Orange Order Brotherhood, which more recently fomented Northern Ireland Protestant violence, put William III on the English throne where he ruled both Holland and Britain.  In 1694 William III teamed up with the Rothschilds to launch the Bank of England.

   http://deanhenderson.wordpress.com/2011/01/05/the-house-of-rothschild/

   GD Star Rating
   loading...
  • Solskinn sier:

   Rothschilds own the Vatican
   http://servantofthelight.com/content/view/71/101/
   http://www.dailymotion.com/video/xde4lz_pt-1-the-rothschilds-own-the-vatica_news

   „… the Jesuits were driven to co-operate with the other two international brotherhoods, the Freemasons and the Jews [Rothschild’s Illuminati], in the destruction of the Spanish Empire.”

   Salvador de Madariaga, Spanish Statesman: „The Jesuits”, 1820

   The Jesuits, now formally suppressed by the Pope, were allied with Frederick the Great of Prussia and Catherine II of Russia. The Jesuit General was in control of Scottish Rite Freemasonry and now sought an alliance with the Masonic Baron of the House of Rothschild. To accomplish this he chose a Jesuit who was a German Gentile (not a Jew) by race and a Freemason by association — Adam Weishaupt.

   Eric Jon Phelps: „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p. 401

   Jordan Maxwell – You are property of the Rothschild family!
   http://www.youtube.com/watch?v=F6-w9SxuZKk
   18 Dec 2010 – Who owns the most wealth on the planet? The Vatican City State. Who owns the Vatican City State? The Rothschilds and the Illuminati.

   „These three financial families, the Rothschilds, Morgans, and Rockefellers all do the bidding of the Jesuit Order because of Jesuit infiltration in their organizations. They do whatever is necessary to destroy constitutional liberty in America and to bring the pope to world domination. As we look back over the 20th century, we see how successful the Jesuits have been. They have continued to squander the wealth of America and continually attack its great constitution and civil liberties. Daily, the power of the pope in Vatican City increases. One day they will achieve total power again.”

   Bill Hughes: „The Secret Terrorists”, p. 16+17

   If you are not an American you will understand why your country is on its present course, as it too is controlled by the Jesuit General through his select Jesuits, Knights of Malta, Shriner Freemasons, the Knights of Columbus, and the Illuminati’s Masonic, Cabalistic, Labor Zionist, Sabbatian Frankist (named after the Black Pope’s baptized Jacob Frank), Jewish House of Rothschild. For the Order controlled the infamous House of Rothschild since no later than the French Revolution and Napoleonic Wars, after which Jesuit-led Crusade the Rothschild family was surnamed the “Guardians of the Vatican Treasury.”

   Eric Jon Phelps, „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p.90

   GD Star Rating
   loading...
 6. Kalamint sier:

  Joda, nå husker jeg ikke helt hva som kom frem i avhøret, men ABB’s vei inn i frimurerlosjen var via hans 3 eller 5 mening som anbefalte ham! Om det avr 3 eller 5meningen husker jeg imidlertid ikke i skrivende stund, men det må jo være den enkleste sak å nøste opp! =)

  GD Star Rating
  loading...
  • cHronilogy sier:

   kan ikke underbygge dette med noe men bestemoren min fikk visst med seg på radio i januar tror jeg at breivik visst nok skulle ha en onkel høyt oppe i militæret? Noen som fikk med seg dette eller vet noe om det? Er ikke spesielt «far fetched» siden far var diplomat for AP samt at losjebrødrene som forklarte seg til nrk og tok dem med på omvisning snakket om at de kjennte moren til breivik gjennom familie og la dette som grunn for at han ble med i losjen, det var så fært for dem å feire jul alene, selvfølgelig en overfladisk forklaring…

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen