Samfunn
Du leser nå
Fire frimureres posisjoner i 22. juli terroren
Skrevet av
Bjørn Hansen den 30. 04. 2012
130

Fire frimureres posisjoner i 22. juli terroren

Av Bjørn Hansen30. 04. 2012

Rettssaken mot Anders Behring Breivik har pågått i 2 uker. Aktoratet har plukket i stykker Breiviks påstand om at han var tilknyttet et internasjonalt nettverk av «Knights Templars» (tempelriddere) i bl.a. London og Liberia. Knights Templar er en tittel som benyttes om de høyere gradene i det norske frimureriet.

 

Ivar A. Skars posisjon i 22. juli-terroren: Vitne

Frimurer og Knights Templar: Ivar A. Skar, frimurer av 12. grad. Høyeste leder (stormester) i frimurer-Norge 22.07.11.

Stormester og Knights Templar Ivar Skar er øverste leder for den norske frimurerlosjen

 

Ivar Skar (til h.) blir utnevnt til stormester og øverste leder for Den Norske Frimurerorden

 

Ivar Skar var i Oslo da bomben eksploderte litt før kl. 15.30 22.07.2011.

Skar var vitne til skytingen på Utøya fra ca. kl. 18.

Som beskrevet i VG lørdag 3. september 2011

Selv var Ivar Skar og ektefellen Kari og ektefellen Kari i Oslo da bomben smalt i regjeringskvartalet.

– 22. juli var det meldt dårlig vær. Vi var i byen. Jeg husker at jeg skulle hente henne i Parkveien – i Marialosjen, hvor hun hadde vært på jobb. Jeg hentet henne klokken 15.20, like før bomben sprang. På vei til hytta like ved Utvika, lyttet de til de dramatiske nyhetssendingene på radioen. Ekteparet var fremme mellom klokken 17.30 og 18.

– Min kone sa: Det smeller så rart på Utøya. Jeg svarte at det var vel ungdommene som drev med lerdueskyting. De var jo flere hundre samlet der, og trengte vel underholdning. Så ringer datteren vår og spør hvor vi er. Først da fikk vi høre om skytingen.

Ekteparet Skar ble direkte vitner.
– Jeg så mannen som skjøt. Jeg så at han traff barn som svømte febrilsk innover. Jeg så dem rekke hånden i været, og at de forsvant i vannet. Flere av dem må ha druknet.

– Selv kunne vi ikke gjøre noe. Vi har kvittet oss med båten. Det var en fortvilet situasjon.

VG: – Stemmer det at brødre fra 8. Grad blir omtalt som tempelriddere internt i losjen?

Skar: – Kanskje. Men dette ønsker vi å holde for oss selv, sier Skar.

 

Ivar Skar kjørte fra Oslo sentrum til like ved Utøya samtidig med Anders Behring Breivik og han så ungdommer bli skutt og drukne. Vil han bli innkalt som vitne i rettssaken?

 

Torgeir Hagens posisjon i 22. juli-terroren: Medlem av 22. juli-kommisjonen

Frimurer og Knights Templar: Torgeir Hagen, frimurer av 10. grad

 

Torgeir Hagen var leder for Forsvarets etteretningstjeneste 2002 – 2010 med tittelen generealløytnant (eller generalmajor eller noe sånt)

 

Olav Sønderlands posisjon i 22. juli-terroren: Leder av politiets evalueringsutvalg for 22. juli-terroren

Frimurer og Knights Templar: Olav Sønderland, frimurer av 10. grad

Ifølge Dagbladet sa Olav Sønderland at politiet handlet i tråd med gjeldende retningslinjer den 22. juli (dette til tross for at SKYTING PÅGÅR-instruksen ikke ble fulgt…):

«Sønderland-utvalget konkluderer med at politiets aksjoner i Oslo og på Utøya 22. juli var i tråd med gjeldende prinsipper, plikter og retningslinjer

Kilde

 

Anders Behring Breiviks posisjon i 22. juli-terroren: Utførende massedrapsmann

 

Frimurer Anders Behring (Breivik), frimurer av 3. grad 22.07.2011

Anders Behring Breivik oppnådde ikke tittelen Knights Templar innen frimureriet. Behring Breivik har i retten ikke opplyst hvem som var hans mentor i Frimurerlosjen, til tross for at hans medlemskap i Frimurerlosjen har vært nevnt. (En mentor følger opp den nyinnvidde losjebror etter at han er blitt medlem – i motsetning til personer som anbefaler en kandidat til å bli medlem som en forutsetning for å kunne få medemskap i Frimurerlosjen)

 

Muslimer er utestengt fra  den norske Frimurerlosjen. Dette er en praksis som ledende frimurere med tittelen Knights Templar finner det naturlig å fortsette å praktisere.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.130 Kommentarer
1 2 3 4 5
 • Profilbildet til Lillian Sivertsen
  30. 04. 2012 klokken 02:34

  Ja, hvor var frimurerne 22. juli?
  Her begynner man virkelig å nøste opp de løse trådene….

  Takk for en veldig informativ artikkel. Slike fakta som dette kan være med på å sette ting i perspektiv. Mange vil nok oppleve informasjon som dette bekreftende på tanker rundt tingenes tilstand som allerede forelå.

  Disse fakta kommer gjerne ikke godt frem i vanlig media som overhodet ikke stiller seg spørrende til «makten bak makten» i det hele tatt.

  Besynderlige tilfeldigheter kan man jo kalle det.

  Takk for et «løvebidrag» av ypperste klasse.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til smurfen
  30. 04. 2012 klokken 04:24

  Takk for flott artikkel :)

  Her er litt mer info om Frimurerene og hvem guder de dyrker

  Denne videoen her ble produsert i Danmark og først forsøkt stoppet med penger, da det ikke gikk gikk frimurerene til retten og helt opp til høyesterett for å få den stoppet noe de seff klarte siden høyesterett består av nettopp frimurere

  Filmen er også fjernet over hele det globale internett og på youtube, kanskje ikke så rart siden den beviser at Guden deres er Baphomet

  Frimurerne i Norge og Baphomet

  http://www.youtube.com/watch?v=yINeM36XHak&feature=youtu.be

  Heldigvis så lagrer jeg alt jeg mistenker forsvinner fort på PCen min og kan laste opp igjen :)

  Her er enda flere idiotsikre beviser på hvem guder de dyrker, selveste frimurer biblen med Moloch som Luciferdyrkerene ofrer levende barn til ved Bohemian Grove, Amen-RA og de andre demon gudene sine

  Masonic Holy Bible found and Exposed

  http://www.youtube.com/watch?v=lE5x0zg1g3I&feature=related

  Her er mye nyttig info om Frimurerenes deltagelser i E-tjensten og Stay Behind og deres koblinger til CIA og NATO pluss mye mer

  http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/frimureriet-og-de-hemmelige-selskap_18.html

  Og her er A.J interjuvet av Russian Today, sett av millioner over hele verden som nå kjenner til deres planer om en WW3 og NWO, selv Ron Paul gikk ut for noen dager siden og avslørte at de vil senke egne skip i Persiabukta for å legitimere et angrep på Iran for å få i gang WW3

  Anders Breivik Satanic Freemason Agenda

  http://www.youtube.com/watch?v=xeH8zXSnEo4&feature=related

  Kun ved å avsløre planene deres og spre infoen kan vi stoppe galskapen og redde verden og menneskeheten, det begynner å bli noen hundre millioner i verden nå som kjenner fakta og tallet øker rekordfort, ikke rart at de er manisk desperate etter å stenge nett og ytringer :)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  30. 04. 2012 klokken 10:08

  Johan Galtung sa at frimurerne måtte granskes i forbindelse med 22/7-terroren. Har dette skjedd?

  Hvorfor har ikke navnet på ABBs frimurer-mentor kommet frem under rettssaken? Dette kan jo være et viktig spor for å finne ut hvorfra den villfarne ABB har fått sine forskrudde og pompøse knights templar-idealer.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til cHronilogy
  30. 04. 2012 klokken 16:22

  Har virkelig ikke muslimer adgang i den norske losjen(e)?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til MrKennedy
   03. 05. 2012 klokken 15:29

   I det svenske system (Swedish rite), som praktiseres i Norge, er kravet at man er en fri mann, har ordnet økonomi, har god vandel, har god moral og bekjenner seg til den kristne tro. I tillegg er det i Norge aldersgrense på 24 år (25 i Danmark, andre steder vet jeg ikke).
   Ordenen stiller ikke krav til noen bestemt retning eller hvor kristen man er (hvor ofte eller om man går i kirken).
   I Scottish rite, som praktiseres bl.a. i England, er det krav om å tro på et høyeste vesen. Da har jøder og muslimer også adgang, hvis man trekker det veldig lang vil også satan-dyrkere ha adgang (så lenge de anser satan som det høyeste vesen, satanister gjør ikke det, de er egentlig ateister)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til cHronilogy
    04. 05. 2012 klokken 20:36

    ahh «The Rites Of Swedenborg» , da skjønner man hvorfor norge var underlagt først danmark deretter sverige i mer «moderat»(prøvetid?) i tiden etter.. og hva er egentlig forskjellen mellom scottish rite og den svenske ordnenen annet en vesentlig høyere grader/mer makt (over skandinavia) fra det mer sentrale losje systemet? clash of civilization… er du på ene siden av den tyranniske pyramiden ser man ikke de tre andre… ødeleggelsen av gamle kina kan vels sammenlignes med ødeleggelsen av gamle norge/sverige/island, en gang var språket relativt likt samt grensene ikke merket med forskjellige flagg.. «godt» jobbet av den geniale onde makten frimurere og katolske kirken samt jesuittene har fått til.. SHAME ON YOU! G=god/geometry/eller et kryptert symbol for «slangen»/serpent ġ ? , vikelandsparken er vel bevis i seg selv, hvorfor er samme fundament vi finner i paris, vatican city, washington DC plassert i «kristiania»?? stygt spør du meg… opp til norge å forkaste og sparke ut lucifers katolske kirke & co. kanskje vikingene hadde vesentlig mer moral en hva vi har lært av losje pensum? og nei jeg er ikke på lag med psy-op breivik hvis du skulle finne på den sinnsforvirrede sammenlignelsen.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Solskinn
  30. 04. 2012 klokken 19:34

  David Icke om Frimureri  (skotsk rite)

  The Rothschilds established B’nai B’rith in 1843 to prevent exposure of the global Zionist networks. The ‘ BB’ is an offshoot of the Scottish Rite of Freemasonry and operates worldwide to brand as ‘anti-Semitic’ anyone who exposes the Rothschild operation

  The ADL is, in fact, a sub-agency of the Israeli (Rothschild) centre for covert operations, the Mossad, which, according to a former agent, has the motto: ‘By way of deception, thou shalt do war’. If that isn’t the motto, it should be. The ADL is behind the introduction of ‘hate laws’ which are aimed at silencing dissent against Zionism or Israel. The Jewish academic, Noam Chomsky, said this of the ADL in his book, Necessary Illusions:

  ‘The ADL has virtually abandoned its earlier role as a civil rights organization, becoming “one of the main pillars” of Israeli propaganda in the U.S., as the Israeli press casually describes it, engaged in surveillance, blacklisting, compilation of FBI-style files circulated to adherents for the purpose of defamation, angry public responses to criticism of Israeli actions, and so on.
  http://rediscover911.com/zionist-elephant-in-the-room/

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til cHronilogy
   30. 04. 2012 klokken 20:55

   rotschilds er ikke annet en èn av mange fronter for de som egentlig drar i de skjulte stropper, blir garantert (etter min personelig mening) de neste syndebukkene i likhet med nazi tyskland, ikke kjøp det som kommer etter som såkallt «saviors» da den «hellige» krigen er over… dette underbygger jeg med media, visse falske truthseekers og breivik saken som et svagt bevis… «don’t fall for the order after the chaos has done it’s job!» study the roots!!!

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Solskinn
    01. 05. 2012 klokken 10:42

    Så hvem er ‘hodet’ – på toppen av frumureriet og illuminati etter din mening? Vennligst belegg ‘tro’ med fakta og kilder

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til cHronilogy
     01. 05. 2012 klokken 10:58

     bare så det er sagt var ikke ment som kritikk til din kommentar.

     «All roads lead to rome» , Society of Jesus (Jesuitter), som du nevnte under, det royale emperiet er alle høyt oppe, hvem som er «øyet» tror jeg ingen har svar på eller kan dokumentere siden de styrer over dokumentasjon, mange folk vi aldri vil en gang høre om som er involvert i denne «mesterplanen»… Rothschilds ryktes vel også å være veldig nære tilknyttet Jesuittene som igjen er vesentlig mer skjult en f.eks. Rockefeller, Rothschilds, Soros osv.. Likesom f.eks. Knights Templar var en front for vatikanet sin agenda i midt-østen, så sier dem at de plutselig var imot dem og da er liksom alt greit ^^ . Tror beste måten å identifisere disse folka på er å se på handlingene til grupperinger og nettverk…

     Rotschilds=Bayer / Bauer , og de står vel for mye av giften i legemiddelindustrien i dag…

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Solskinn
   01. 05. 2012 klokken 10:27

   Freemasons of Scottish Rite and Baron Rothschild
   http://deanhenderson.wordpress.com/2011/06/08/the-federal-reserve-cartel-part-ii-the-freemason-bus-the-house-of-rothschild/

   Rothschild og Israel
   http://deanhenderson.wordpress.com/2010/11/18/illuminati-nazis-the-illegal-state-of-israel/

   Gutle Schnaper, wife of Mayer Amschel Rothschild, is said to have stated before her death in 1849, “If my sons did not want wars, there would be none”.

   The House of Rothschild
   January 5, 2011 — Dean Henderson
        The Rothschild family combined with the Dutch House of Orange to found Bank of Amsterdam in the early 1600’s as the world’s first private central bank.  Prince William of Orange married into the English House of Windsor, taking King James II’s daughter Mary as his bride.  The Orange Order Brotherhood, which more recently fomented Northern Ireland Protestant violence, put William III on the English throne where he ruled both Holland and Britain.  In 1694 William III teamed up with the Rothschilds to launch the Bank of England.

   http://deanhenderson.wordpress.com/2011/01/05/the-house-of-rothschild/

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Solskinn
   01. 05. 2012 klokken 11:36

   Rothschilds own the Vatican
   http://servantofthelight.com/content/view/71/101/
   http://www.dailymotion.com/video/xde4lz_pt-1-the-rothschilds-own-the-vatica_news

   „… the Jesuits were driven to co-operate with the other two international brotherhoods, the Freemasons and the Jews [Rothschild’s Illuminati], in the destruction of the Spanish Empire.”

   Salvador de Madariaga, Spanish Statesman: „The Jesuits”, 1820

   The Jesuits, now formally suppressed by the Pope, were allied with Frederick the Great of Prussia and Catherine II of Russia. The Jesuit General was in control of Scottish Rite Freemasonry and now sought an alliance with the Masonic Baron of the House of Rothschild. To accomplish this he chose a Jesuit who was a German Gentile (not a Jew) by race and a Freemason by association — Adam Weishaupt.

   Eric Jon Phelps: „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p. 401

   Jordan Maxwell – You are property of the Rothschild family!
   http://www.youtube.com/watch?v=F6-w9SxuZKk
   18 Dec 2010 – Who owns the most wealth on the planet? The Vatican City State. Who owns the Vatican City State? The Rothschilds and the Illuminati.

   „These three financial families, the Rothschilds, Morgans, and Rockefellers all do the bidding of the Jesuit Order because of Jesuit infiltration in their organizations. They do whatever is necessary to destroy constitutional liberty in America and to bring the pope to world domination. As we look back over the 20th century, we see how successful the Jesuits have been. They have continued to squander the wealth of America and continually attack its great constitution and civil liberties. Daily, the power of the pope in Vatican City increases. One day they will achieve total power again.”

   Bill Hughes: „The Secret Terrorists”, p. 16+17

   If you are not an American you will understand why your country is on its present course, as it too is controlled by the Jesuit General through his select Jesuits, Knights of Malta, Shriner Freemasons, the Knights of Columbus, and the Illuminati’s Masonic, Cabalistic, Labor Zionist, Sabbatian Frankist (named after the Black Pope’s baptized Jacob Frank), Jewish House of Rothschild. For the Order controlled the infamous House of Rothschild since no later than the French Revolution and Napoleonic Wars, after which Jesuit-led Crusade the Rothschild family was surnamed the “Guardians of the Vatican Treasury.”

   Eric Jon Phelps, „Vatican Assassins”, 3rd Ed., p.90

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Kalamint
  01. 05. 2012 klokken 00:20

  Joda, nå husker jeg ikke helt hva som kom frem i avhøret, men ABB’s vei inn i frimurerlosjen var via hans 3 eller 5 mening som anbefalte ham! Om det avr 3 eller 5meningen husker jeg imidlertid ikke i skrivende stund, men det må jo være den enkleste sak å nøste opp! =)

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til cHronilogy
   01. 05. 2012 klokken 09:50

   kan ikke underbygge dette med noe men bestemoren min fikk visst med seg på radio i januar tror jeg at breivik visst nok skulle ha en onkel høyt oppe i militæret? Noen som fikk med seg dette eller vet noe om det? Er ikke spesielt «far fetched» siden far var diplomat for AP samt at losjebrødrene som forklarte seg til nrk og tok dem med på omvisning snakket om at de kjennte moren til breivik gjennom familie og la dette som grunn for at han ble med i losjen, det var så fært for dem å feire jul alene, selvfølgelig en overfladisk forklaring…

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Ulven
  01. 05. 2012 klokken 00:57

  Her er noe Johan Galtung sa om ABB og 22. Juli (behøver ikke å gå over bekken etter vann her på Speilet):
  Så merker man at ABB var frimurer. Hans opptreden innen Frp legger jeg til side. Sett ikke søkelyset på Siv Jensen og Frp, det er ikke der det ligger. Frimurere… Tempelriddere… Illuminati.. Les Per-Aslak Ertresvåg utmerkede bok om dette. Les erik rudstrøms bok om frimureriet.
  En av de viktigste teser er at disse organisasjonene har nært samarbeid med de hemmelige tjenester i vestlige land. Kan det tenkes at vi ikke får noe søkelys i den retning?. De er nokså godt infiltrert i PST. Deres ideologi er varierende. Men jeg vil rette søkelyset på en annen faktor. Troskapsed og hemmeligholdelse. Og den som er med i dette har avlagt troskapsløfter. Og da skal det bli ganske vanskelig å få vridd noe ut av han.
  http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/johan-galtungs-ti-teser-om-227/

  Galtung sier at det er nært samarbeid mellom FRIMURERNE og DE HEMMELIGE TJENESTENE.
  Torgeir Hagen var sjef for MILITÆRETS HEMMELIGE TJENESTER.

  Det var så mye som sviktet i terror-beredskapen. Det er mer sannsynlig at hemmelige tjenester/Gladio/frimurere hadde noen fingre med i spillet i DET SOM GIKK GALT (fordi NOEN ønsket at det skulle gå galt, så ABB-terroren skulle ”lykkes” ).

  Her er en oppgave for de som er i norske media:
  Terroristen ABB hadde:
  1. Medlemskap i FRIMURERLOSJEN
  2. Et halvautomatisk gevær med spesialammo
  3. Skrevet debattinnlegg på nettstedet http://www.document.no

  Spørsmålet til norske redaktører og politikere lyder:
  – Hva gir størst sannsynlighet for å bli en farlig terrorist, er det å ha 1, 2 eller 3?

  Dagen etter 22. Juli-terroren presterte nettredaktør Skjalg Engbø i Aftenposten å stenge ned hele Aftenpostens debattforum debatt.aftenposten.no ”fordi han var redd for å bidra til mer terror”?

  Nå som frimurerblekkspruten viser stadig mer 22. Juli-tilknytning må spørsmålet om Å STENGE NED FRIMURERLOSJEN vurderes seriøst. Tar du saken, Sjalg Engbø – eller er du redd for FRIMURER-MAFIAEN? (Hvorfor er det bare pingler i norske mase-media for tiden?)

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til MrKennedy
   04. 05. 2012 klokken 09:55

   Det å «stenge ned» en organisasjon fordi noen av de over 19 000 medlemmene har begått forferdelige forbrytelser er vel som å skyte spurv med kanoner (ja, aftenposten skyter spurv med kanon). Det vil vel heller være en fordel å etterforske hver enkelt forbryter, uavhengig av organisasjonstilknytning.

   Faktum er at vi i Norge har organisasjonsfrihet. Hvis noen ønsker å være med på hemmelig ritualer, for å utvikle seg til å bli bedre mennesker, er ikke det noe staten har noe med. Det at noen melder seg inn med andre, mer tvilsomme, hensikter er ikke noe man kan straffe organisasjonen for.
   Frimureriet har faktisk vært forbudt i Norge i en periode, den perioden tviler jeg på at du og jeg vil tilbake til, ABB derimot har uttrykt et ønske om dette.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Mole
    04. 05. 2012 klokken 10:15

    Hvis disse frimurerne, eller noen andre for den saks skyld, vet hvordan man kan bli bedre mennesker av rare og mystiske ritualer så burde jo alle få vite hvordan man får til dette, gis gratis ut til folket uten noen ed som nekter èn det´.

    Ingenting skal være skjult, fordekning skaper nyskjerrighet og teorier.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     04. 05. 2012 klokken 13:55

     Det må du selvsagt få lov til å mene, men ikke alle mener som deg. Frimurerne må få ha sitt syn på dette.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     04. 05. 2012 klokken 14:12

     Selvfølgelig skal dere frimurerne få lov til å holde på i det skjulte MrKennedy, men ikke kom å påstå at frimurere tilber bibelens kristne gud, for han OPPTRÅDTE IKKE I DET SKJULTE, det gamle testaments gud gjorde det, så også denne verdens gud.

     2. Korinter 4
     4 For denne verdens gud har blindet de vantros sinn, så de ikke ser lyset som stråler fram fra evangeliet om Kristi herlighet, han som er Guds bilde.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     04. 05. 2012 klokken 15:32

     Hvorvidt jeg er frimurer eller ikke er forsåvidt irellevant. Jeg har ikke tenkt til å si noe om jeg er det eller ikke (Men jeg skal inrømme at de har ihvertfall et kult symbol, derfor bruker jeg avataren min, og litt for å provosere).

     Du sier jo egentlig det samme som meg: «Selvfølgelig skal dere frimurerne få lov til å holde på i det skjulte MrKennedy». Det var dette som var poenget mitt, hvis det ikke kom klart frem, beklager jeg dette. Så lenge de ikke gjør noe ulovlig, har ikke myndighetene noe med å forby frimureriet. Hvis det derimot kan bevises at de bryter norsk lov, da er dette en sak for domstolene (uten frimurer-dommere, da disse vil være inhabile) med bevisførsel på vanlig måte. De eneste jeg vet om (kan godt hende det er fler) som har forbudt frimureriet i Norge, er Nazistene under okkupasjonen. Dette er en tid de færreste av oss vil tilbake til.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til cHronilogy
     04. 05. 2012 klokken 16:26

     frimurere av høy grad som er bevisst på hvilken faenskap de lager i verden bør låses inn på minuttet! En gjeng paranoide kyllinger som mener de har rett til å eie kunnskap og deretter tro de selv sitter høyere på rangstigen og tro de på noen måte er verdt mer og kan styre over andre i det skjulte, maken til søppelhuer… NULL karakter, moral lik parasitter, jeg bare LER av slik svakhet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     04. 05. 2012 klokken 23:10

     Du unngikk å svare på dette MrKennedy

     «ikke kom å påstå at frimurere tilber bibelens kristne gud, for han OPPTRÅDTE IKKE I DET SKJULTE, det gamle testaments gud gjorde det, så også denne verdens gud.»

     MrKennedy skrev.
     Frimurerne tilber ingen andre enn den kristne Gud, dette har også Roger Aase bekreftet,

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     04. 05. 2012 klokken 23:24

     Mole:
     «ikke kom å påstå at frimurere tilber bibelens kristne gud, for han OPPTRÅDTE IKKE I DET SKJULTE, det gamle testaments gud gjorde det, så også denne verdens gud.»

     Matteus 6:6
     «Men du, når du beder, da gå inn i ditt lønnkammer og lukk din dør og bed til din Fader, som er i lønndom, og din Fader, som ser i lønndom, han skal lønne dig i det åpenbare.»

     Hvordan tolker du dette da?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     04. 05. 2012 klokken 23:53

     Hvis du leser vers 5 i samme kapittel bardun så ser du sammenhengen, jeg tviler på at gud krevde hodeskaller og eder for å be til sin gud.

     I vers 9 sies det hvordan en skal be.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     05. 05. 2012 klokken 00:36

     Nå har jeg lest vers 5, men jeg forstår ikke helt hva du mener: Vers 5 sier jo at du ikke skal være som hyklerne som står på gatehjørnene å ber … og det er jo akkurat det frimurerne ikke gjør – står på gatehjørnene!

     Og vers 6 sier at vi skal gå inn i vårt lønnkammer – inn i rommet vårt, lukke døren og be til din Far som er i det skjulte … noe som ligner litt på det disse mystiske og skremmende frimurerne gjør.

     Den som bekjenner seg som kristen, skal jo følge denne befaling og gjøre som beskrevet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     05. 05. 2012 klokken 01:04

     Nå er kapittelet du henviser til spesielt myntet på fordervede hyklere som sto å skrek på gatehjørnene for å bli sett av mennesker, derfor ber gud sanne tilbedere om å gå inn i sine private rom, hjerter vil jeg si,

     But thou, when thou prayest, enter into thy closet, and when thou hast shut thy door, pray to thy Father which is in secret; and thy Father which seeth in secret shall reward thee openly.

     But when you make your prayer, go into your private room, and, shutting the door, say a prayer to your Father in secret, and your Father, who sees in secret, will give you your reward.

     But you, whenever you pray, go into your own room and shut the door: then pray to your Father who is in secret, and your Father–He who sees in secret–will recompense you.
     http://www.kingjamesbibleonline.org/Matthew-6-6/

     inn I SITT PRIVATE ROM, ikke sammen med en gjeng med hodeskalledyrkende personer.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     05. 05. 2012 klokken 02:06

     Ok, Mole

     Gå inn i ditt lønnkammer, lukk døren bak det deg og be til din Fader i lønndom.

     Syns faktisk det er et poeng at uansett om du skal gå inn i kammerset eller inn i hjertet, så skal du gjøre det mest mulig skjult for andre.

     Men så er det jo slik at ting ikke alltid passer inn i sine forutinntatte forestillinger, og da er bare én ting å gjøre – å få det til å passe.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     05. 05. 2012 klokken 12:09

     @Mole
     Du har helt rett, jeg svarte ikke på det, jeg oppfattet det ikke som et spørsmål, en hendig misforståelse.
     Jeg kan ikke nok om frimurernes indre ritualer til å svare på evt symbolbruk, eller hvordan man ber. Jeg har lest litt om det på «anti-mason» sider, men disse har jeg ikke tillit til.
     Jeg kan egentlig bare svare for meg selv. Jeg ber stille, for meg selv. Jeg anser meg som «personlig kristen» i motsetning til «offentlig kristen». Det jeg mener med det er at min religion og mine bønner er en sak mellom meg, min skaper og frelseren Jesus Kristus. Jeg går også sjelden i kirken, for jeg trenger ikke noen predikant til å fortelle meg hvordan jeg skal ta en prat med Gud. Hvorvidt man skal «skryte av» hvor ofte man ber eller ikke er en tolkning hver enkelt må gjøre. Jeg ønsker ikke å publisere hvor ofte det skjer.
     Du må også huske at bibelen er skrevet av mennesker, og i aller høyeste grad brevene er menneskers synsing. Ja de gir en god pekepin, men det nå likevel menneskers ord.
     Jeg føler at Gud hører min bønn, det har skjedd ved flere anledninger, både «nød-bønner» (bønner som jeg håper innfris umiddelbart, som fjerning av smerte), og mer langsiktige bønner.
     Jeg vet ikke om min tolkning av guds ord er 100% korrekt, men pga Jesus kommer jeg ikke til å gå fortapt, men få evig liv. Jeg tviler ikke på at dette gjelder deg også. Men jeg anbefaler deg å huske Mat. 7:1 – 7:5 neste gang du kritiserer frimurere, så skal jeg gjøre det samme neste gang jeg kritiserer såkalte konspirasjonsteoretikere.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Mole
     05. 05. 2012 klokken 12:54

     Jeg dømmer ingen in gen Mr Kennedy, det overlater jeg til denne og hans forfatter

     Hebreerne 4
     10 For he that is entered into his rest, he also hath ceased from his own works, as God did from his.

     11 Let us labour therefore to enter into that rest, lest any man fall after the same example of unbelief.

     12 For the word of God is quick, and powerful, and sharper than any twoedged sword, piercing even to the dividing asunder of soul and spirit, and of the joints and marrow, and is a discerner of the thoughts and intents of the heart.

     13 Neither is there any creature that is not manifest in his sight: but all things are naked and opened unto the eyes of him with whom we have to do.
     http://www.kingjamesbibleonline.org/book.php?book=Hebrews&chapter=4&verse=

     For the word of God is quick, and powerful, and sharper than any twoedged sword, piercing even to the dividing asunder of soul and spirit, and of the joints and marrow, and is a discerner of the thoughts and intents of the heart.
     http://www.kingjamesbibleonline.org/Hebrews-4-12/

     11 La oss derfor ivre etter å komme inn til denne hvilen, så ingen faller fra på grunn av samme slags ulydighet.
     12 For Guds ord er levende og virkekraftig og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger igjennom til det kløver sjel og ånd, marg og bein, og dømmer hjertets tanker og planer. 13 Ingen skapning er skjult for ham. Alt ligger åpent og nakent for øynene på ham som vi skal stå til regnskap for.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     05. 05. 2012 klokken 23:41

     @Mole
     Du sier:
     «En gjeng paranoide kyllinger som mener de har rett til å eie kunnskap og deretter tro de selv sitter høyere på rangstigen og tro de på noen måte er verdt mer og kan styre over andre i det skjulte, maken til søppelhuer… NULL karakter, moral lik parasitter, jeg bare LER av slik svakhet»
     Dette minner da veldig mye om å dømme, tror du meg ikke så slå opp på http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=&bokmaal=+&ordbok=bokmaal

     Det er også morsomt å se hvordan du har gått fra å kritiserer frimurere og meg (noe som faktisk var litt interessant). Til å gjøre dette til en konkuranse om hvem som kan flest bibelsitater. Selv er jeg ikke interessert i å konkurere i det, jeg gir deg seieren på walkover. Tviler ikke på at du kan flere bibelsitater enn meg, men som tidligere nevnt er ikke jeg av den typen som er interessert i å skryte av hvor kristen jeg er, så denne konkuransen får du utføre alene.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til smurfen
    04. 05. 2012 klokken 11:55

    Makan til det pisset du sier skal man leter lenge etter for å finne MrKennedy

    Utvikle seg til et bedre menneske ?? Wtf ?

    Det handler kun om å påføre lettelurte skrullinger sinnssykdom så de blir viljeløse slaver for de som sitter på toppen, en hær sprøyte gærne skrullinger som mangler totalt even til å tenke selv

    Det første man gjør er å påføre nye medlemmer skrekk nevroser med å lede ofrene ned i likkister, vandre gjennom mørke haller med skjeletter, utløse fallemmer og lignende så ofrene tror at de skal ofres i grusomme ritualer, når offeret er passe syket ned så må offeret sverge en ed der han blir fortalt at svikter man brorskapet så skal øyner rivest ut, hjerte og tarmer skjæres ut og kroppen brennes og kastes i luften og spres for ale kanter
    Etter at massesuggesjonen er over blir man klemt og tatt opp som et nytt medlem, man er drept som menneske og fødd som frimurer, man kan ikke sparkes ut av brorskapet, er man først blitt frimurer så er det kun døden som kan få deg ut av brorskapet eller at hjernen begynner å fungere igjen så man kommer seg til helvette bort derfra, noe som uhyre sjeldent skjer blant de viljeløse slavene

    Svineriet står bak milliarder av drap i alle sine hundrevis av kriger og konflikter for å opretteholde makt og rane folk for penger, pøst ut narko over verdens uskyldige siden de første opiumskriger, skapt en giftindustri som ødelegger milliarder av uskyldige, aldri har noen måtte forlate brorskapene for sine grusomheter men derimot blitt hyllet av sine egne med flotte medaljer, statuer og heders ordner

    Bare et av tusener av eksempler er brannofrings ritiuale til Lucifer av over 300 000 uskyldige flyktninger i Dresden 13 feb. 1945

    Folk må ikke la seg lure, brorskapet har eksistert i tusener av år men hele tiden endret navn og masker gjennom etablering av nye sekter med nye navn

    Hele veien blir medlemmene foret med at de vil få få ta del i skjulte hemmeligheter jo mer de ofrer for brorskapets ledere, det påvirker medlemmene så de de blir totalt hektet på samme måte som heroin, jo mer de får jo mer må de ha
    Se på deres gjerninger, ikke på deres ord

    For å illustrere sinnsydommen så kan jeg ta med noen eksempler, La oss gi en smakeprøve på det syke og sløvende i overtroisk okkult symbollære. Jeg siterer fra boken «De vises Stein, de frie Mureres bok, 3 del, enhetsloven i verdensplanen, Pythagoras redivivus». Det står her om «pentagrammet med den vide vinkel»:

    «Den som har lært tallet, verdensaltets lov, i dets åndelige vesenet å kjenne, for ham står pentagrammet her i tall og bilde, og en søyle av guddommelig visdom og erkjennelse skal føre ham til all sannhet… Søylen strekker sig fra jorden til himmelen, fra materiens mørke opp til den reneste enhetsånds høyder. Søylen bærer ordet og det står i den kosmiske utviklings 7 prinsipper ved 4 og 3 sirkler under skiftende tider som det evige, det uforanderlige. Den erkjennende kan bo der inne og på dets spirale trinn, på diagonalen i hjørnene, på G-ens trinn, «Jakobsstigen», stige opp og ned på begge sider, og med Abraham kan han si de herlige ord: «La oss heller unngå krangel, vil du til høyre så tar jeg til venstre». Vi nærmer oss også her forsiktig, men uten fordom, måler med de gamle profeters «målesnor», G-en i hånden, regner og prøver det høye mysterium, for bare en ren erkjennelse kan heve vår sjel og bære vår ånd opp til det eviges høyder. For å forske grundig må vi først og fremst fastholde pentagrammets betydning og karakter blant symbolene. Dets 5 spisser berører i steinen den samlede sum av 59; 5, senteret i 9 – den levende tanke i substansen. Som eneste symbol berører dets linjer et sentrum, her i steinen allsenteret 13. Med de 5 ytre tall forbinder sig det sjette og bryter «ordets» segl, språket i mennesket: 59 + 13 = 72. Vi har i dette symbol bæreren av «jeg-er-jeg-bevisstheten», avbildet til det guddommelige 27 (3 ganger 9) 72 (8 ganger 9) 3+5=8, formidlingstallene; 38 ganger forvandles tretallet fra det åpenbares stein tilbake til det uåpenbares – 72 hovedsprogsidiomer har menneskeheten, og så bærer den summen av kosmisk sprogkraft i menneskeheten.»

    Anstreng deg ikke for å forstå dette. Forfatteren er åpenbart sinnssyk. Det er sånn piss medlemmene i okkulte samfunn fores med. Og dette er representativt. De som bryter tankene sine på dette og prøver å forstå det og huske det mister forstanden.

    For ytterligere å vise hjernevasken, massesuggesjonen og hvordan hjernen brytes ned så kan vi ta med noen regler til
    Ettersom de stiger i gradene og blir sykere og sløvere og suggestible, blir «læren» de forelegges stadig sykere. Den blir faktisk så syk at intet friskt menneske kan dikte den opp; den må klekkes ut av et (arvelig) sykt. Det spiller ingen rolle hva den går ut på. Mester-okkultisten redigerer litt for å ta bort det som er for sykt for sitt tiltenkte publikum. La oss gi en smaksprøve fra messen til Ordo Templi Orients:

    «Omnia in duos. Duos in unum. Unus in nihil. Gloria patri et madri et filio et filiae et spiritus sancto externo et spiritui sancti interno. Ut erat, est, erit in saecula saeculorum. Sex in uno per nomen septem in uno! Ararita! Ararita! Ararita!»

    Bruken av latin her tjener til å knekke enhver rest av kritisk sans, både med hensyn på det her sagte og den øvrige liturgi. Man forføres lett til å ta latinske ord for vise og hellige. La oss oversette: «Alt i to. To i ett. Ett i intet. Ære være faderen og moderen og sønnen og datteren og den hellige ytre ånd og de hellige indre ånder. Det som var, det er, det skal være i tidsaldrenes tidsalder. Seks i ett i syv i etts navn! Alterskikk! Alterskikk! Alterskikk!» Når man leser det på norsk skjønner man hvorfor det må sies på latin! Intet halvt friskt menneske kan annet enn å le av dette.

    Mye annet som sies i denne gnostiske messe gir normale mennesker latterrier. Yppersteprestinnen, som forretter mye av messen naken(!), sier ett sted, med høytidelig tempelpathos: «Det finnes ingen annen lov enn: Gjør hva du vil og elsk under kontroll.» Det kunne ikke ha blitt stort mer latterlig om hun hadde sagt: «Det finnes ingen annen lov enn: Gjør hva du vil, men bruk kondom.» Før vi forlater «gudstjenesten» til Ordo Templi Orientis må vi få med oss disse udødelige ord som ypperstepresten synger:

    «Jo, Jo, Jo, Jao Sabao, Kyrie Abraxas, Kyrie Mythras, Kyrie Phalle. Jo Pan, Jo Pan, Jo Pan, Jo Ischurion. Jo Athanaton, Jo Abroton, Jo Jao. Chaire Phalle, Chaire Pamphage, Chaire Pangenetor. Haglos, Haglos, Jao!»

    Kan du begynne å forestille deg hvilken grad av sløvhet de troende har nådd som bøyer sig fromt og andæktig for alt dette? La oss smake på visdommen fra en annen okkult sekt, Mazdaznan-bevegelsen, deres «klare, logiske og enkle lære», en godbit jeg ikke vil snyte deg for:

    «Se, alt er i oss, hele uendeligheten er redusert i oss til et minimum, til den bitte lille cellen i bakre hjertekammer eller den luftløse lille blære. Det som er reflektivt omkring oss, foreligger refraktivt inni oss… Så vidt disse i oss nedlagte intelligenser atter reflektivt forenes inntil kjertelvesenet… Ved kjertelens formidling blir vårt sinn utvidet… Til det trengs bare polarisasjonen i vår hjerne, i vår tenkning på refleksjonens og refraksjonens vei… Så snart den utvidede kjertel forbinder sig med den utvidede nerve, oppstår sterkere eteriske utstrålinger… Kjertlene formidler gjennom sitt inntrykk tankevesenets utstrålinger på cellene, og celle-intelligensens tilbakestråling bevirker så scintillasjonen eller celle-sentrosomenes utstråling, ofte solsystemer, i 144 400 sjatteringer. Da kontrollerer intelligensen i en eneste celle alt 144 000 områder.»

    Det kan ikke være tvil om at forfatteren av dette er arvelig sinnssyk. Denne slags «filosofi» hører man nok av fra de innlagte på psykiatriske anstalter. Ved å slippe dem løs på hypnotiserte kultmedlemmer blir disse indusert syke som smittekilden selv. Suggesjonens muligheter er nærmest ubegrensede. De fleste av sykdomstrekkene vi finner hos arvesyke kan suggereres i friske. Det gjelder den maniskes lykksalighet i nøden. Det gjelder visjonene, illusjonene og hallusinasjonene også. Disse begunstiges av faste og søvnmangel og forstyrret søvn, og avles ved bestemte øvelser. Offeret anspores til å strebe inn i sykdommen ved å love lykke og inntreden i «den fjerde dimensjons ånderike» og slikt noe. Mange av dem som går til okkultister søker kontakt med avdøde kjære eller helbredelse for en kroppslig sykdom. Ved å love dem alt de begjærer kommer de søkende i deres vold.

    Så kan vi ta med litt fra hvordan de viljeløse slavene mister siste sans av sunn fornuft

    Ordførende mester går bort til første kiste, lokket blir tatt av, og han griper den «dødes» høyre hånd, løfter den og sier: Liket er allerede i forråtnelse, hans negler løsner fra fingerspissene, men med min og Kleopatras hjelp skal vi vekke ham til live. En av fadderne tar linkledet vekk og begge faddere hjelpes av med å få den «oppstandne» ut av kisten. Så føres han ut av likkapellet og tre ganger rundt langs salens fire vegger. Under dette leser seremonimesteren høyt fra de gamle skrifter, utdrag som er malt på noen nisjer i veggen og på de tre obelisker ved hver langvegg. Endelig er det overstått og han plasseres på en benk ved søylen Jakin for å vente på de andre. Når alle omsider er ferdige blir de stilt opp på geledd, og ordførende mester som har tatt plass bak alteret reiser seg og viser de nye St.Johannes-mestre 3.gradens tegn, løsen og stikkord som var «Mac Benac» og «Schiboleth».

    Med dette ebber den svarte messe ut, men man glemmer selvsagt ikke å avkreve de nye mestre gebyr. Forøvrig lærer de frimurernes «store nødsignal» som var «Kainan» eller «til enken av Naphtalis barn!»

    4.-6.graden utgjør det såkalte St.Andreas-mureri. 4. og 5.graden er slått sammen til en grad. Vi kommer nå til det mest makabre og symbolkraftigste opptaksritual. Når seremonimesteren som sedvanlig har eksaminert den søkende broder i katekismen, føres han ned i kjelleren til en jerndør. Der banker seremonimesteren på med sitt sverd. «Hvem der?» spørres det innenfra, og seremonimesteren svarer: «En av dem utvalgte St.Johannes-mestre, br. N.N., som akter å fortsette sin frimurervandring.» Han slippes så inn og blir mottatt av en maskert, innførende broder.

    Først kommer han til et lite mørkt trekantet rom, derpå må han gjennom en svakt opplyst 19 meter lang gang som går inntil gavlveggen mot Tollbugata 35. Ved gangens ende møtes broderen av en elendig forfallen dør. Den maskerte «innførende» broder som har fulgt etter ham, gir ham nå en lampe i hånden og sier: «Nå må du vandre Akasiens vei og finne frem». Dermed smeller den maskerte broder døren igjen etter den arme søkende som nå befinner seg ensom og forlatt i et svakt opplyst rom.

    Ved lyktens hjelp ser han en hule, og han finner en smal sti mellom de nedstyrtede steinblokker. Langs gangen er overalt oppstilt forfalne likkister, skjeletter og en mengde dødninghoder med ben på hyller langs veggene. Målet for vandringen er «Kedrons bekk» hvor han må søke Akacie-kvisten, symbolet på Judas septer.

    Men før han kommer så langt må han gjennomgå skrekk og dødsangst; han føler seg som han befinner seg i kjelleren i Draculas slott dypt under jorden, og det er stille som i graven. Han får øye på et vakkert opplyst landskap (bildet) og går bort til det – plutselig faller en lem ned like foran ham med et voldsomt brak.

    Han tror han med nød og neppe unnslapp en dødsfelle og blir grepet av dødsangst. «Skal de drepe meg? Har jeg gjort noe galt eller skal jeg ofres? Hva er disse skjelettene og alle dødningeskallene om ikke rester av brødre som er blitt myrdet her nede?» Han skvetter for hver minste lille lyd eller innbilte lyd, ser seg i ett sett over skulderen, lyser med lykten mot mørke kroker, kaldsvetter og skjelver.

    Plutselig ser han en skikkelse der borte i mørket og farer sammen. Da han retter lykten mot den ser han at det er et stående skjelett. Neste dødsfelle må være her noe sted, tenker han.

    Så kommer han på den nærliggende idé at den eneste måten å slippe levende ut derfra på er å finne akacie-kvisten, et herskersymbol. Etter flere redsler kommer han endelig til Kedrons bekk som risler ut fra et kunstferdig oppbygd fjellandskap. Hvis han er heldig finner han der akacie-kvisten.

    Her, dypt under jorden, finnes også Salamons ødelagte tempel i miniatyr.

    Når den søkende broder har funnet akacie-kvisten finner han uten vansker veien ut og kommer med kvisten i hånden opp i 4-5.gradssalen. I denne sal finner vi bl.a. St.Andreas-logens gyllne krone med Jehovas navn inngravert på hebraisk på den ene siden og David-stjernen på den annen. Også her står det på gulvet en likkiste med tilhørende dødningeben og kranium, og på kistens lokk er inngravert logens mesterord, igjen «Jehova»

    I de neste grader blir ritiualene enda mørkere der offeret henges, de tapper blod av hverandre som alle må drikke fra et beger og det som verre er

    Så Mao det finnes ingen hemmeligheter, det handler kun om det samme gamle, folk med makt og penger ønsker mer makt og penger der de etablerer skjulte ekstrem sekter for å samle sammen en armada av hjernedøde viljeløse skrullinger som blindt adlyder alle ordrer samme hvor sykt det enn måtte være, hele veien så gjelper de viljeløse slavene hverandre opp til høyere stillinger og mer makt og penger, gode folk som stå i veien som ikke er med i brorskapene blir fort elminert, man har med frimureriet skapt alle psykopaters våte drøm, millioner av zombier som de kan utnytte til hva det enn måtte være for å gi lederene den ultimat makt som er det samme som alltid…. gjesp …. verdensherredømme og sikkert noe sinnsyke våte drømmer om å heske over universet også

    Så med det Mr Kennedy kan du ta Horus og de andre babylonske parasitt gudene dine og putta opp bak der sola aldri skinner sammen med kreftsvulst sekten din !!!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     04. 05. 2012 klokken 13:47

     Jeg gidder rett og slett ikke å lese innlegget ditt nøye, jeg nøyer meg med å skumme gjennom.
     En ting jeg bet meg merke i var din kritikk av min påstand «å bli bedre mennesker», som du omtalte som «piss». Personlig mener jeg at vi alle trenger å bli bedre mennesker, det er nå mitt syn. Hvorvidt frimureriet hjelper til med dette eller ikke skal jeg ikke ta stilling til, jeg påpeker bare det de selv mener og som er beskrevet i «lover for den norske frimurerorden», disse «lovene» er ikke hemmelige.
     Frimurerne tilber ingen andre enn den kristne Gud, dette har også Roger Aase bekreftet, en mann som sannsynligvis ikke har så veldig høy stjerne blandt de fleste frimurere. Selv har jeg ingen formening om mannen, hverken på godt eller ondt.
     Jeg ser også at du antar at jeg er frimurer (sånn tolker jeg det ihvertfall, tar jeg feil, beklager jeg dette), det er ikke så rart med tanke på avataren min og mitt forsvar av frimurerne. Jeg kjenner mange frimurere, og det er snille og gode mennesker, litt sære til tider, men hvem er ikke det?
     Jeg skal la deg få vurdere selv hvorvidt det er mest sannsynlig at jeg er frimurer eller om jeg kun har avataren for å provosere på Nyhetsspeilet. Jeg har uansett ingen behov for å verken bekrefte eller benekte et medlemskap i den norske frimurerorden.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til GlobalEqualLiving
     04. 05. 2012 klokken 22:06

     Grimureri ikke stammet fra ROSHANAYA i Afghanistan 4000år siden, ifølge William Cooper, som jeg tror er en disinfo agent. De tidligere bystater, de hadde nok sine private sammenkomster , diverse studiegrupper, og andre mer ondsinnede muligens, men jeg tror ikke dagens frimureri er faraoene og babylonerne, jeg tror dems losjer startet i Salomo’s tempel og Israel’s 100årige imperiet.

     Intuisjonen min over det jeg har lest og fått med meg , betegner Egypterne og Babylonerne som gode folk. Som du sa, handlinger , ikke på ordene vil de kjenne dem, se på de som skrev bibelen som svartmalte de , som du vet, bibelen inneholder noen gode strofer om folkeskikk og nestekjærlighet i NT, men resten er geo-strategi og rasehygiene propaganda, og de som regjerer idag er de som skrev bibelen, og de sover i seng med massevis av småunger , vatikanet har ingen troverdighet hos meg, så jeg forholder meg for god for å tro Egypterne var de onde.

     Grimureriet stjal endel kulturskatter, etter de gikk løs på de forskjellige kulturer, og begynte å blande masse sammen og lagde en privat religion.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     04. 05. 2012 klokken 23:01

     Ser du har noen merkelige historiske betraktninger om Salomos tempel, Israel og starten på frimureriet, Armin.

     Men i likhet med smurfen, har du hentet akkurat disse ideér fra en høyst upålitelig og suspekt naziside. Ganske bemerkelsesverdig – vil jeg si – hvordan dere to deler nazistenes paranoide frykt for frimurere. Men Hitler led jo også av det samme.

     Men utenom det Armin – og jøder, har ikke du og nazister så mye til felles. Men det vet du jo selvfølgelig.

     Visste du forresten, at hasj var helt vanlig blant muslimer allerede for tusen år siden?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     05. 05. 2012 klokken 01:00

     Ser du har noen merkelige historiske betraktninger om Salomos tempel, Israel og starten på frimureriet, Armi -n.

     Men i likhet med smurfen, har du hentet akkurat disse ideér fra en høyst upålitelig og suspekt naziside. Ganske bemerkelsesverdig – vil jeg si – hvordan dere to deler nazistenes paranoide frykt for frimurere. Men Hitler led jo også av det samme.

     Men utenom det Armi -n – og jøder, har ikke du og nazister så mye felles. Men det vet du jo selvfølgelig.

     Visste du forresten, at hasj var helt vanlig blant muslimer allerede for tusen år siden?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     05. 05. 2012 klokken 03:16

     Du trenger ikke prøve deg engang din hykler Bardun

     Du finner nesten ikke en jøde i verden som ikke har gjenomskuet zionistenes svineri, jødene går i gatene hver eneste dag, de lider av matpriser som er tredoblet, hus priser som går til værs, de er rasende på de krigskåte zionsitlederene som sprer paranioia frykt og demonserer de muslimske lederene i nabolandene for å legitimere et forkjøpsangrep for å starte WW3, en WW3 som vil utslette 1 million jøder i Iran pluss Israel og 700 000 jøder i Frankrike og seff de Israelske jødene

     Blir piss lei av jødehatere som bruker jødekortet for alt det er verdt for å drepe jøder, zionister er ikke jøder og kommer aldri til å bli det like like som jeg kan konvertere til neger

     Si meg Bardun hvor mange jøder bodde det i Dresden ?
     Ups……

     Bare på Jalta Konferansen fra 3 til 11 februar 1945 som utelukkende besto av 3 stykk 33 graders Frimurere ( Churchill, Roosevelt og Stalin ) der de delte krigsbyttet mellom seg og planla tidenes blodofringsritiuale til lucifer den 13 februar savner sidestykke i historien
     650 000 innbyggere og 500 000 flykninger som befant seg innenfor 13 kv kilometer ble brent til døde av deres murer kolega Arthur Travers Harris
     dette var seff bare en liten opvarming, 123 Japanske byer fikk oppleve det samme i en opprasjon som de kalte moralbombing som betyr at vist noen skulle overleve så vil de få svekket moral
     ( det ble seff brukt brannbomber med 3 sekunders senking forå trenge helt ned i kjellere for å drepe flest mulig sivile )

     Sammen klarte de tre 33 graders Frimurerene og slakte 100 milloner uskyldige i løpet av sine liv

     Seff i beste satanisk stil ble de alle hedret for sine massemord på uskyldige medmennesker

     Frimurerene i Norge hadde gjort alt klart for at en innvasjon av Norge gikk smertefritt, Komandant Eriksen som senket Blucher ved Oscarborg festing og ødla deres planer ble forsøkt stilt for krigsrett etter krigen

     Litt som i 1905 da Stormesten i Sverige som hadde høyre rang en den norske befalte alle Norske våpen ødlagt og sluttstykker ødlagt så Norge lå klar for en invasjon av Svenskene, Frimurer eden veier langt tyngre en eden til konge, folk og fedreland

     Satanist og Nazi svinet Hitler var like mye med i de skjulte brorskap som som de andre Brorskapene gjennom SS, Thule og Vrilselskapet, Germanerordenen som ble internt organisert i samme stil var en frimurerlosje.
     Ford, Rotschild og Prescot Bush finansierte det Tyske Krigsmaskineriet
     Ostara Tempelridder ordnen som Hitler ble med i da han studerte til kunst i Wien hatet jødene pga deres drap på de gamle Sumeriske/Babylonske gudene eller kjempene som de ble kalt

     Hele WW2 var var en del av Illuminati leder Pikes og Jesuitt leder Mazzinis plan på vei til en ny satansik verdensorden og oprettelsen av Israel som skulle samle verdens jøder på en plass før de og muslimene skal utslette hverandre i en WW3, vi andre i Europa skal totalt forfalle økoniomisk og moralsk

     Opp av asken av det gamle skal det dannes en ny orden som en Phønix fugl, en verdens orden ledet av Lucifer ( Anticrist )

     http://www.pakalertpress.com/2010/07/19/house-of-rothschild-no-one-can-understand-what-has-happened-to-the-planet-without-reading-this/

     http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/frimureriet-og-de-hemmelige-selskap_18.html

     Hitler and the Occult – History Channel – (Global Elite, Nazis, New World Order)

     http://www.youtube.com/watch?v=A663fska0U4

     http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/kampen-om-verdensherredmme.html

     How Bush’s grandfather helped Hitler’s rise to power

     http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til rarplanet
  01. 05. 2012 klokken 14:47

  Du glemmer alle frimurere i sentrale politi og POLITISKE kretser. som også har endel fingre i dette.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  01. 05. 2012 klokken 15:54

  Har frimurer-seremonimester Ivar Skar blitt avhørt av politiet som vitne, helt rutinemessig, naturligvis?

  Frimurermester Skar kan både kaste lys over:
  1. Trafikkforholdene mellom Oslo og Utøya (siden han kjørte denne veien på samme tid som ABB).
  2. Om det var en eller flere skyttere på Utøya.

  Et viktig KONTROLLSPØRSMÅL vil være hva Frimurer-Skar gjorde da han skjønte at de unge flyktet i panikk og at noen var blitt drept.

  Løftet Ivar Skar da opp
  1. Mobiltelefonen – for å varsle politiet på nødnummeret 112?
  eller
  2. Kikkerten – for å observere best mulig og deretter rapportere…til hvem?

  Dette ligger på Facebook:
  Den øverste frimureren i Norge var ved Utøya terrordagen 22. juli med kikkert for å observere og rapportere. Nå har han som mange andre behov for å maskere og villede enda mer enn før. En observant leser har fått med seg dette faktum, det går fram av en link og et innlegg som jeg legger ved under.»

  http://nb-no.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

  Hvordan kan vi være sikre på at seremonimester Ivar Skar ikke hadde noe med «22. juli-seremonien» å gjøre?

  Vil det være betryggende for frimurer-Norge å vite at
  1. Minst 1 av 4 politimestre i Norge er murere
  2. Omtrent halvparten av dommerstanden og mange advokater er murere

  Bør ikke Frimurer-Skar og de andre rituelle kappe- og sverdsvingerne ta aktive skritt for å fri seg fra enhver mistanke om involvering i terroren?

  Opplyste mennesker vet at frimurerne ikke bare er snille bak sine pompøse fasader: William Cooper sa dette:
  «Look to the Masons for the guilty party if anything happens to me.»
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_societies_nwo.htm

  Som vi vet ble William Cooper skutt og drept – av en mann i politiuniform – mao. på samme måte som ofrene på Utøya.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Michelle
  01. 05. 2012 klokken 18:24

  Jeg synes man skal være svært forsiktig med å mistenke og ikke minst beskylde enkeltpersoner. Dessuten har vi jo helt glemt at de i frimureri i landet er på nivå 1-13+, presidenter i USA har grad 33, mens det egentlig går opp (tenk mer ned i frekvens) til hele 360 grader! Det bekreftet av tidligere avhopper Bill Schnoebelen, som kom over 90 grader!
  ( http://www.youtube.com/watch?v=qBdWRT-5H4Q ) Losjer har ulike avdelinger og retninger også. Vi må huske på de okkulte hierarkikreftene bakom makten, de negative okkulte energiene som egentlig styrer skuta og manipulerer og massehypnotiserer enhver.
  «Most people still think that the Congress and the President run the country.»
  – Val (Valdamar) Valerian, Matrix III, 1992
  http://bibliotecapleyades.net/valdamar_valerian/esp_valdamar_valerian_0.htm#orion_technology
  Ikke minst Eskil Pedersen, logg viser at han fikk beskjed om å komme seg i sikkerhet. Han ringte alle han kunne og fikk beskjed om at all hjelp var på vei. Hva mer kunne han gjøre? Han visste vel ikke hvor mange skyttere det var engang. Han er ikke utdannet noen Delta-jeger, han har vel knapt siviltjeneste? Jeg vet jeg selv ikke hadde tort å gjort noe annet heller! Det er selvsagt viktig å redde seg selv også fremfor å bare bli automatisk drept. De fleste rømte jo, det var tross alt flere hundre mennesker der. I ettertid kan man tenke og lære at man kunne gjort ting annerledes selvsagt. Men for eksempel Eskil er jeg sikker på er helt uskyldig og blir oppgitt over så mye urettferdig pepper han får rundt omkring på nettforum for dette. Han er jo bare et barn!
  Jeg tror en del av agendaen er at vi skal begynne å hate og angripe hverandre, misstenke alle og enhver, uansett burde vi alle huske på mind-control, som lurer oss til å tenke negative tanker gjøre negative handlinger.
  «We will always hide the divine truth from them, that we are all one.
  This they must never know! They must never know that color is an illusion,
  they must always think they are not equal.»
  – The Secret Covenant
  http://bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm
  Husk Tilgivelse & Omsorg først, vi er Alle 1
  for Kun Kjærligheten kan redde oss Alle ♡

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Ulven
   01. 05. 2012 klokken 20:05

   Hva behager, Michelle, vil du ikke mistenke noen for terroren? Hva da med Brevik? Han er jo bare mistenkt, men han er nå arrestert og må møte i retten.

   Så kan man si om ABB at han er et offer, en programmerbar biorobot med mikrochip under topplokket som er blitt brukt som patsy av «noen» og har pådratt seg masse negativ karma som han må slepe med seg videre.

   Terroreksperter i fleng sier at det er UMULIG for en enkelt person å begå så mye djevelsk terror helt på egenhånd og helt uten assistanse fra bakmenn. Svikt-oversikten her på Speilet http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/27-svikter-i-den-offentlige-innsatsen-for-og-under-22-juli-terroren/
   er så spekket av forsinkelser og unnfallenhet og misforståelser og «men jeg trodde at» at det må være verdensrekord i udugelighet. Så ubrukelige er ikke vanligvis velkvalifiserte nordmenn så da må «noen» ha trukket i visse tråder.

   Finnes det frimurere i politiet som kan ha jammet kommunikasjonen og utstedt stand down-ordre osv.? Jeg vet ikke – jeg vet bare at politiet er fullt av maktmisbrukende frimurere.

   Det er viktig at terrorens bakmenn blir avslørt, og uansett er det viktig at det gjennomføres en profesjonell etterforskning av en av verdens verste drapsmassakrer begått av en sivil, som ikke etterlater «huller» som kan så tvil i ettertid.

   Hvis historien har lært oss en ting, så er det at forbrytere som slipper unna med store forbrytelser har det med å bli sultne på mer. (Det er nok å tenke på Hitler etter at han hadde slukt Danmark og Norge i en jafs. Hvorfor falt Norge så lett, bl.a. fordi at frimurere i det norske forsvaret hadde gjort viktige deler av militærmateriellet ubrukelig i det stille i årene og månedene før. Året etter at Norge var tatt gikk den glupske Hiter løs på Sovjet-Unionen og millioner døde).

   Jeg stusset over at en norsk major eller noe sånt var så raskt ute etter Utøya med å si at «sånne aksjoner vil vi få se stadig flere av i tida som kommer». Hvordan kunne han mene noe sånt – ABB var jo pågrepet da.

   Hvis ikke 22. juli-terrorens bakmenn hales frem i lyset, lik trollet i eventyret, fordi at «noen» ikke skal kunne bli mistenkt gjennom en real etterforskning, vil risikoen for ny terror i Norge øke. Og ingen ønsker vel å bidra til det, heller ikke du Michelle.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Michelle
    01. 05. 2012 klokken 21:46

    Helt enig med deg i at ABB er programmert, ingen dreper mennesker på den måten uten å være helt overstyrt. Og han styres til å gi en forklaring og manifestet er skrevet av andre etc. Men det som skjedde går mye høyere enn folk flest kan begripe. Bare at USA har røde og hvite striper på flagget stammer jo fra vikingetiden for eksempel..
    Ett av målene er vel å innføre livstidsstraff i landet her og lettere sykeliggjøre og sperre inne folk med egne tanker og annerledes meninger, rettferdiggjøre overvåkning og kontroll av absolutt alle, innskrenke frihet altså.
    1 http://youtube.com/watch?v=xLkIZ1rygig
    2 http://youtube.com/watch?v=6CJ1YIb0HWQ
    3 http://video.google.com/videoplay?docid=692524212659068187
    Men dette er selvsagt ingen verden vi vil leve i, ingen matrix noen er ment å skremmes til, for om noen vil gjøre terror og påføre andre lidelser, klarer de alltid det uansett! Jeg vil iallefall leve i en fri verden der tilgivelse og omsorg råder:) Middelet for beskyttelse er den eneste virkelige og sanne livskraft alltid: ☆ KJÆRLiGHETEN ☆
    Poenget er at vi må hjelpe å vekke folk om hvilken okkult negativ energi våpenindustrien og blodslinjefamiliene etc har havnet inn i. Noe som påvirker oss alle, har gjort i tusener av år, gruppebevisstheten, matrix og jorden selv.
    Vi kan jo også hjelpe folk i landene de bor i da, fattige, gatebarn, dyr etc.
    Så la oss ta vare på hverandre nå og se det beste i andre også:)
    Vi må alle få bli opplyste og frie, sammen med å fri dyrene og naturen ♡
    http://youtube.com/watch?v=N8JFp22t9Y4

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Dag Reidar Bye
   01. 05. 2012 klokken 21:06

   «Han er jo bare et barn!»

   Det tror jeg du har helt rett i, men jeg er ikke interessert i å bli styrt av barn, eller personer som løper å gjemmer seg hver gang det oppstår pressede situasjoner, eller som prioriterer seg selv fremfor befolknigens behov for beskyttelse.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Michelle
    01. 05. 2012 klokken 21:14

    Han hadde nok blitt drept av snikskytterne om han hadde løpt inn på øya,
    jeg synes han gjorde så godt han kunne, han ringte flere ganger og ga beskjed og fikk respons på at han måtte trekke seg unna og at det var hjelp på vei.
    Var det noen som ikke løpte og gjemte seg av de som var på øya?
    Hva gjør man når folk kommer i politiuniformer og skyter?
    Eskil har også uttalt at han ikke stolte på noen, han trodde politiet var med på det.
    Ja vi har de heltene i båtene på vannet, jeg ser den, det var helt fantastiskt!

    GD Star Rating
    loading...

Legg inn dine tanker