Frankrikes jødiske President Nikolas Sarkozy fremstår som en med store lederegenskaper etter drapene i Frankrike nylig, og hylles av media som en statsmann som har hevet seg over partipolitikken, blitt landsfader, med sin oppfordring om nasjonal samling mot ‘terrorister’, om enhet og unity, og vil vinne valget etter sine taler om å stå sammen. Akkurat som med Jens Stoiltenberg og Arbeiderpartiets løft etter Utøya 22/7.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  27.03.2012 11:54   (Oppdatert 28.03.2012 9:00)

Toulouse Skytingen: Den offisielle historien om drapet på Mohamed Merah er en løgn

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller læreren og 3 barn ved den jødiske skolen, så kunne ikke Mohamed Merah bli tatt i live. På grunn av alt som ikke stemmer tror de fleste franskmenn at dette er en falsk flagg aksjon.

Den offisielle endelige historien om forløpet til skytepisodene i Toulouse dramaet er som i så mange andre av de offisielle fortellingene rundt «muslimske terrorangrep’ fullt av hull, og krever av dem som gjerne vil forsøke å tro på det å utføre en god del mental gymnastikk.

Mohamed Merah, var en 23 år gammel fransk gutt av Algerisk avstamning som elsket biler, jobbet i et bilverskted, ønsket å verve seg i den franske hæren for å «forsvare den franske flagget», men ble nektet, ble observert på fest i en nattklubb tre uker før hans påståtte skyting, hadde en historie med mindre straffbare handlinger som å stille i retten i april for kjøring uten gyldig førerkort. Han hadde også angivelig besøkt Israel, Afghanistan og Pakistan, for noen ennå av ukjent årsak, kanskje «ideologisk indoktrinering».

Merah’s leilighet er 38 m2 eller ca 6 meter x 6 meter eller 20 fot ganger 20 fot. Etter enhver målestokk så er det er et lite sted for et slikt stort angrep, og med Merah og 15 tungt bevæpnede «RAID» politifolk der inne, er det sannsynligat det føltes litt trangt der. Se igjen på grafikken for hvordan dramaet offisielt utspilte seg.


Merah var i det lille badet. Han hadde angivelig tre Colt 45 håndvåpen, kanskje en i hver hånd og en annen stukket ned på fremsiden av buksene. Egentlig nei, han kunne ikke hatt en av de «flere våpen» han skjøt med stukket ned i buksene. Fordi nå er vi blitt fortalt at han «stormet ut av badet iført en svart djellaba, en tradisjonell løstsittende nordafrikansk kappe, og en skuddsikker vest.»  Forresten, Colt 45-ere har jeg blitt fortalt, er et mektig våpen, og svært vanskelig å skyte nøyaktig uten mye trening. Rekylen betyr også at du må re-sikte hver gang du fyrer. Så Merah avslutter badet, tar to skritt over gangen inn i salongen, går eller løper gjennom det rommet, og klatrer / hopper ut av vinduet, «skyter vilt» mens han løper, og da blir han skutt av en snikskytter fra avstand utenfor bygningen.

I løpet av denne korte turen, som trolig tok ikke mer enn 5-10 sekunder hvis Merah løp, fyrte de 15 RAID offiserer i det trange rommet nesten 300 runder fra sine automatiske våpen.

Aktor og sjefsetterforsker Francois Molins i Paris fortalte media kort tid etter slutten på beleiringen at «alt var gjort for å ta Merah levende». Denne påstanden ble gjentatt, ad nauseum, av Sarkozy og innenriksminister Claude Gueant. Åpenbart er dette en løgn, og grunnen til at jeg sier dette skal bli klart når du se denne korte videoen, tatt av en av Merah’s naboer, av politiets aktivitet på baksiden av Merah leilighet:

Naboen som tok denne videoen, hevder at han vet nøyaktig når den ble spilt inn fordi politiet hadde detonert flere «flash bangs» på den tiden. Det var kl 8am, tre timer før den påståtte «shoot-out». Hvis RAID offiserer kunne gå inn i Merah’s lille leilighet klokken 8am og tilbringe 25 sekunder inne, og deretter gå ut igjen med en aura av «ingenting å se her», hvorfor kunne de ikke ha droppet noen beholdere med tåregass eller andre invalidiserende midler (sove gass for eksempel) som slike ‘lov og orden styrker» sikkert har i arsenalet sitt? Klart Merah aldri var ment å komme ut av denne leiligheten i live. Hvorfor?

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller faglærer og tre barn ved den jødiske skolen. I live kan han ha fortalt en historie om at han ble kontaktet av fransk etterretning mens han var i fengsel og tilbød en «deal», der, som en muslim, så ville han dra til Afghanistan «undercover» og rapportere tilbake til fransk etterretning om virksomheten i visse grupper. Dette ville ha vært den prosessen som kalles å «sheep dipping’ ham, å skape en historie som senere kunne brukes mot ham. Han kunne ha fortalt hvordan en tur til Israel ble arrangert for ham og at han fikk kontakt med israelsk etterretning. For å få en idé om noe som godt kan være sannheten bak historien om Mohamed Merah, historien om Umar Farouk Abdulmutallab, aka «Undertøy Bomberen», er et utmerket referansepunkt. Abdulmutallab, en ung lettpåvirkelig nigerianer, ble eskortert inn på sin «terror flight» uten pass og bombe-laden nikkers, av en «velkledd» mann som åpenbart var et medlem av amerikansk etterretning.


«Hvis du vil ha en visjon av fremtiden, kan du tenke deg en støvel som tramper på et menneske ansikt – for alltid.»

~ George Orwell

Han kunne ha fortalt hvordan han klokken 3 am om morgenen den 21 mars 2012, så var han i leiligheten sin og sov. Da han våknet en gang i løpet av natten, så han horder av politi rundt sin bygning. Han skrudde på radioen og TV, og skjønte at han ble anklaget for disse Toulouse drapene. Videre hvordan han, etter at strøm og vann ble kuttet, og eksplosjonene begynte, brukte resten av natten og neste dag på å være livredd. Samt hvordan han klokken 22:45 neste kveld, at han brøt sammen under vekten av taktikken med psykologiske press som politiet hadde brukt i nesten 24 timer.

På slutten av denne kvelden av 21. mars, blåste politiet av vinduslemmene på Merah’s leilighet med en granat. Kort tid etter ble to skudd hørt. Og ikke mer ble hørt fra Merah. Resten kan du finne ut selv.

Det er nesten sikkert at Merah ble skutt og drept på den tiden. Følgende 12 timer og latterlige «shoot-out» som presentert ovenfor var klart teater, designet for å holde den franske offentligheten trollbundet, og i frykt, og gi sikkerhetsstyrker og politikere tid til å samordne og få sin historie riktig. Problemet er at det synes ikke som de klarer det. Ifølge en «rettslig kilde‘ fredag ​​23. mars ble Merah drept av to kuler – den ene på fremsiden av hans venstre side og en som gikk gjennom magen hans. Hans skuddsikre vest ble også, er det nå hevdet, truffet av flere kuler. På den annen side, ifølge RAID sjef Amaury de Hautecloque, hadde politiet i Merah’s leilighet kun ikke-dødelige våpen, men likevel ble 300 runder avfyrt, tilsynelatende nå av Merah, med tre Colt 45 håndvåpen. RAID sjefen sa noe som ytterligere motsier den offisielle historien, for å si det mildt:

«I gave the order to return fire only with stun grenades,» he explained. «But he moved forward into the apartment and tried to kill my men. It was probably one of these snipers who killed him.»

Som et resultat av Toulouse skytingen, vil lover snart bli vedtatt i Frankrike som kriminaliserer «ideologisk indoktrinering» og «unnskyldninger for terrorisme«. Det tar ikke et geni til å innse at et slikt bredt vilkår kan, og vil sannsynligvis bli brukt til å slå ned på (på en eller annen måte) enhver som forsøker å finne ut av, og snakke ut mot vestlige regjeringers krigshissing og krigsforbrytelser. Faktisk er de virkelige hjernene bak global terrorisme – Israelerne – har nylig gitt et eksempel på hvordan denne prosessen fungerer. Når Baronesse Ashton gjorde den feil å knytte palestinske barn drept av israelske militære med barna skutt i en jødisk skole i Toulouse, var hun, ifølge den israelske regjeringen, skyldig i «ideologisk indoktrinering» og «være en apologet for terrorisme» , og de krevde hennes avgang. Enkle uttrykk for en felles menneskelighet og empati for våre medmennesker, og en fullstendig avvisning av psykopatiske destruktive ideologier, er planlagt å bli en kriminell handling i vår verden. Og det vil det bli, hvis vi lener oss tilbake og lar det skje.

I sin utrolig forutseende (gitt disse hendelsene) nylige artikkel «Hvordan Verden kommer til å ende i 2012?» har Laura beskrevet hva ‘The End of the World» i 2012 egentlig betyr:

Verden som vi kjenner den går mot slutten i 2012. Da vil den endelige gjennomføringen av fascistiske, totalitære New World Order oppnås i år, og du vil være i den «Nye Verden» som den globale eliten har konstruert for deg, og planlagt å gjennomføre i meget lang tid nå. Å, jada, lignende New World Orders har blitt arrangert tidligere i mindre skala, men denne gangen er det globalt fordi de er alle med på det sammen! Tidligere New World Orders er egentlig ikke mislykkede, selv om de tilsynelatende falt, de bare overleverte fakkelen i årtusener, ved å spre sykdom, bevirket at sykdommen spredte seg og vokste i samfunnet, til slutt og endelig nå, med global kommunikasjon og utrolige masseødeleggelsesvåpen i deres hender, er de klare til å sluttføre den Faustiske handelen som du, og resten av folket, har undertegnet med sitt blod. […]

Som jeg sa, vi mennesker utviklet oss av å stole på hverandre, – men det var i en verden der andre var troverdig. Vi lever i en annen verden nå. Når Bedragerne i vår verden har utviklet måter å overtale oss til å stole på dem, men hvor altfor få av oss er i stand til nøyaktig å vurdere våre omgivelser, vil altfor få av oss innse at vi er i dødelig fare.

Det er selvfølgelig fjernt mulig at de som er i stand til å utføre denne oppgaven med å gjenoppbygge de sosiale forbindelser basert på den nye evolusjonære standard for patologi i ligningene, vil utvikle seg og overleve hvis de kan klare seg gjennom de neste to årene. De som ikke utvikler seg vil omkomme. Nei, ingen opprykkelse, Jesus eller aliens, ingen kavaleri kommer til unnsetning, ingen oppstigning til 5. dimensjon, ingen oppvåkning av menneskeheten ved å spille hyggelige i sandkassen.

Det er ganske så godt som over for den menneskelige rase slik vi kjenner den. 2012 er Endetiden for den gamle verden og dens muligheter, og er begynnelsen til en overgang hvor det åpent frontes av psykopatiske herskere som jeg spår vil vare i ca 2 år før all dens gru i situasjonen synker inn. Etter det, vil livet bare være mulig for de som er forberedt på å overleve i den virkelige New World, og for å finne ut dette, så er du på egen hånd nå.

Kilde:
http://www.sott.net/articles/show/243352-Toulouse-Attacks-The-Official-Story-of-the-Death-of-Mohamed-Merah-is-a-Lie

Relatert lesing

Gilad Atzmon; Tolouse – Another Israeli False Flag Again?
http://www.veteranstoday.com/2012/03/22/tolouse-another-israeli-false-flag-again/

Krav om registrering av jødehat i Norge

http://www.dagbladet.no/2012/03/27/nyheter/trusler/innenriks/det_mosaiske_trossamfunn/20857614/

Redaktør: Nå er Stoltenberg en leder for hele nasjonen
http://politisk.tv2.no/nyheter/redakt%C3%B8r-na-er-stoltenberg-en-leder-for-hele-nasjonen/
http://politisk.tv2.no/nyheter/ap-over-40-pa-ny-meningsmaling/
http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread180647/#post_180980

Toulouse Attacks Boost Sarkozy’s Election Chances
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,823734,00.html

Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå?
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/

Media medskyldig i 9/11 falsk flagg operasjon

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Joe Quinn

Om forfatter

Forfatter er fast bidragsyter til Sott.net


Forfatters nettsted: http://www.sott.net
Forfatters artikler: Se alle artikler av (1)Kommentarer

25 kommentarer

 1. Profilbildet til CillaBee CillaBee sier:

  AAhhh ikke noe er så herlig som jødehat, ville spekulasjoner og en mystisk trang til å uskyldiggjøre drapsmenn og terrorister.

  Besynderlig hvor lemfeldig omgang med det som faktisk er dokumentert man tillater seg, så lenge man kan koke sammen en konspirasjonsteori.

  For noe møl!

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Balle Clorin Balle Clorin sier:

  Ja, det dukker stadig opp flere tvilsomheter rundt denne storyen. Dessverre gjør det franske språket, eller mine mangende franskkunnskaper, at dette blir vanskelig å dykke i, akkurat som skytingen på skolen i Baslan, der russisken er heller skrall
  .
  Det jeg har funnet ut er at Mohamed Merah skjøt disse menneskene. Han hadde visstnok rømt fra fengsel i Afghanistan, fransk etterretning hadde fulgt han i lang tid og sittende president slet på meningsmålinger før valget. Alt tyder på at dette er en black ops og at dermed Merah var under mind controll.

  Sarkozy har fra før kvittet seg med Strauss Kahn, sin sterkeste motkandidat, og på ny styrket sitt kandidatur til presidentvalget. Det er egentlig en merkelig «logikk» i mekanismen, at en krise skal styrke det sittende regimet, til tross for at krisen oppsto på deres vakt.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til Ulven Ulven sier:

  Du klarer ikke å rømme fra nazi-NATO fengsel i Afghanistan, medmindre fangevokterne har fått beskjed om å la deg pigge av.

  Det har lenge pågått CIA mind controll operasjoner mot borgere i muslimske land, særlig land som er okkupert av nazi-NATO (Irak, Afghanistan – og nå Libya?)

  Stikkord: Hvorfor skjedde det ingen selvmordsangrep i Irak (som protest mot Saddam) før USA og mind control CIA hadde satt seg godt fast i det gamle Babylon?

  GD Star Rating
  loading...
  • >Hvorfor skjedde det ingen selvmordsangrep i Irak (som protest mot Saddam) før USA og mind control CIA hadde satt seg godt fast i det gamle Babylon?

   Spar deg for billig retorikk. Årsaken er selvsagt at det hemmelige politiet til Hussein var langt flinkere til å både oppsøke og forstå motstandere av regimet. I tillegg er det kanskje ikke så fristende å gå i «matyrdøden» når du vet at familien din blir myrdet som straff.

   Stikkord: Hussein hadde stålkontroll, og motstandere -politiske såvel som religiøse- ble undertrykt og gjort kort prosess på.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til CillaBee CillaBee sier:

   Nå var det vel i all hovedsak «frihetskjempere» utenfra som dro på selvmordsoppdrag i Irak. Invasjonen gjorde Irak til en flott lekeplass for terrorister og grupperinger som ville trene litt.

   Det var vel heller ikke motstandere av Saddams regime som drev selvmordsbombingen, men motstandere av USA/vesten/okkupasjonen. Det burde til og med en ulv kunne se.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til ares ares sier:

   Du klarer heller ikke å rømme fra nazi-NATO fengsel i Afganistan i 2008 når du allerede sitter i fengsel(fra 2007) i Frankriket. Forøvrig rømmer det stadig talibankrigere fra fengsel i Afganistan. At de av til får hjelp fra innsiden, liten tvil. At det er lokale talibansympatisører som hjelper kan jeg ikke bevise mer enn du kan bevise det er NATO/NWO/REPTIL/DARKALIENS (sett inn det som passer) som står bak. (Sarposa breakout var 14.6 – 1+4+6 = 11 – shit det må være illuminati)

   GD Star Rating
   loading...
 4. Her skal visst jødehat og Islam-sympati fremmes, uansett hva.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Balle Clorin Balle Clorin sier:

   Hvor?

   GD Star Rating
   loading...
   • Den påfunnede historien om at den drepte jødiske læreren ble drept på bestilling av Israel.

    GD Star Rating
    loading...
    • Folk som er litt mer informert ser at selv jødene brukes i dette skitne spillet og legger ikke derfor til grunn at «på oppdrag fra Israel» betyr jøde konspirasjon.

     Jødene som alle andre tilhengere av diverse korrumperte religioner brukes bare som brikker i et spill, villedet med løfte om at de er Guds utvalgte og at den altelskende Gud dreper deg og sender deg til helvette om ikke du skjønner hans ultraviktige men nærmest totalt skjulte budskap…Du skal ikke drepe…med mindre du dreper en ikke troende…for dem elsker ikke den altelskende Gud…og han tar seg ikke det allmektige bryet med å hjelpe dem på den visstnok rette kjøl…

     Akk..
     GUD ER kjærlighet…GUD ER allmektig…
     Han har allverdens tid og kan fikse alt… så vi kan bare styre og erfare og lære til vi skjønner tegninga…
     Selv Satan/Lucifer/Belsebub etc skal tilbake til lyset.
     Alt Gud skapte elsket han…kun 1 sjel tapt = failure….og da er man ikke allmektig…

     Regel nr1. Hat og drap er ikke løsningen
     Regel nr2. Se regel 1

     Så enkelt.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Balle Clorin Balle Clorin sier:

     Hva har det med jødehate å gjøre? Den som skjøt hatet tydeligvis jøder, men jeg kan ikke være med på at påstanden om at dette var en bestilling fra Israel er jødehat. Hadde det vært basker-hat å påstå at det var Euskadi Ta Askatasuna som sto bak? Er det russer- eller kommunisthat å si at Stalin var gal? Er det 22.julioffer-hat å snakke Eskil Pedersen imot?

     Om Mossad har så mye med dette å gjøre tviler jeg på. Fransk etterretning er kjent for å være veldig territorielle, så mest sannsynlig hadde de regienfor selve aksjonen. Men Merah hadde vært i Israel, og hva han gjorde der er uvisst.

     GD Star Rating
     loading...
 5. Profilbildet til Vandalf Vandalf sier:

  Ta deg en bolle, Joe.

  Dette var en skrekkelig dårlig artikkel, rett og slett.

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Solskinn Solskinn sier:

  Italiensk avis: Merah var en Fransk Etteretnings Asset
  Italian Newspaper: Merah was French Intelligence Asset
  http://www.infowars.com/italian-newspaper-merah-was-french-intelligence-asset/

  Return of Gladio and Rebirth of Terror Under French Tyrant Nicolas Sarkrazy
  http://www.infowars.com/return-of-gladio-and-rebirth-of-terror-under-french-tyrant-nicolas-sarkrazy/

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1