Du leser nå
Toulouse-skytingen: Den offisielle historien om drapet på Mohamed Merah er en løgn

10 minutter lesetidToulouse-skytingen: Den offisielle historien om drapet på Mohamed Merah er en løgn

Frankrikes jødiske President Nikolas Sarkozy fremstår som en med store lederegenskaper etter drapene i Frankrike nylig, og hylles av media som en statsmann som har hevet seg over partipolitikken, blitt landsfader, med sin oppfordring om nasjonal samling mot 'terrorister', om enhet og unity, og vil vinne valget etter sine taler om å stå sammen. Akkurat som med Jens Stoiltenberg og Arbeiderpartiets løft etter Utøya 22/7.

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller læreren og 3 barn ved den jødiske skolen, så kunne ikke Mohamed Merah bli tatt i live. På grunn av alt som ikke stemmer tror de fleste franskmenn at dette er en falsk flagg aksjon.

Den offisielle endelige historien om forløpet til skytepisodene i Toulouse dramaet er som i så mange andre av de offisielle fortellingene rundt «muslimske terrorangrep’ fullt av hull, og krever av dem som gjerne vil forsøke å tro på det å utføre en god del mental gymnastikk.

Mohamed Merah, var en 23 år gammel fransk gutt av Algerisk avstamning som elsket biler, jobbet i et bilverskted, ønsket å verve seg i den franske hæren for å «forsvare den franske flagget», men ble nektet, ble observert på fest i en nattklubb tre uker før hans påståtte skyting, hadde en historie med mindre straffbare handlinger som å stille i retten i april for kjøring uten gyldig førerkort. Han hadde også angivelig besøkt Israel, Afghanistan og Pakistan, for noen ennå av ukjent årsak, kanskje «ideologisk indoktrinering».

Merah’s leilighet er 38 m2 eller ca 6 meter x 6 meter eller 20 fot ganger 20 fot. Etter enhver målestokk så er det er et lite sted for et slikt stort angrep, og med Merah og 15 tungt bevæpnede «RAID» politifolk der inne, er det sannsynligat det føltes litt trangt der. Se igjen på grafikken for hvordan dramaet offisielt utspilte seg.


Merah var i det lille badet. Han hadde angivelig tre Colt 45 håndvåpen, kanskje en i hver hånd og en annen stukket ned på fremsiden av buksene. Egentlig nei, han kunne ikke hatt en av de «flere våpen» han skjøt med stukket ned i buksene. Fordi nå er vi blitt fortalt at han «stormet ut av badet iført en svart djellaba, en tradisjonell løstsittende nordafrikansk kappe, og en skuddsikker vest.»  Forresten, Colt 45-ere har jeg blitt fortalt, er et mektig våpen, og svært vanskelig å skyte nøyaktig uten mye trening. Rekylen betyr også at du må re-sikte hver gang du fyrer. Så Merah avslutter badet, tar to skritt over gangen inn i salongen, går eller løper gjennom det rommet, og klatrer / hopper ut av vinduet, «skyter vilt» mens han løper, og da blir han skutt av en snikskytter fra avstand utenfor bygningen.

I løpet av denne korte turen, som trolig tok ikke mer enn 5-10 sekunder hvis Merah løp, fyrte de 15 RAID offiserer i det trange rommet nesten 300 runder fra sine automatiske våpen.

Aktor og sjefsetterforsker Francois Molins i Paris fortalte media kort tid etter slutten på beleiringen at «alt var gjort for å ta Merah levende». Denne påstanden ble gjentatt, ad nauseum, av Sarkozy og innenriksminister Claude Gueant. Åpenbart er dette en løgn, og grunnen til at jeg sier dette skal bli klart når du se denne korte videoen, tatt av en av Merah’s naboer, av politiets aktivitet på baksiden av Merah leilighet:

http://youtu.be/Ve9Ns3UATM8

Naboen som tok denne videoen, hevder at han vet nøyaktig når den ble spilt inn fordi politiet hadde detonert flere «flash bangs» på den tiden. Det var kl 8am, tre timer før den påståtte «shoot-out». Hvis RAID offiserer kunne gå inn i Merah’s lille leilighet klokken 8am og tilbringe 25 sekunder inne, og deretter gå ut igjen med en aura av «ingenting å se her», hvorfor kunne de ikke ha droppet noen beholdere med tåregass eller andre invalidiserende midler (sove gass for eksempel) som slike ‘lov og orden styrker» sikkert har i arsenalet sitt? Klart Merah aldri var ment å komme ut av denne leiligheten i live. Hvorfor?

Fordi han ville vært i stand til å fortelle sannheten – at han ikke skjøt de tre soldater eller faglærer og tre barn ved den jødiske skolen. I live kan han ha fortalt en historie om at han ble kontaktet av fransk etterretning mens han var i fengsel og tilbød en «deal», der, som en muslim, så ville han dra til Afghanistan «undercover» og rapportere tilbake til fransk etterretning om virksomheten i visse grupper. Dette ville ha vært den prosessen som kalles å «sheep dipping’ ham, å skape en historie som senere kunne brukes mot ham. Han kunne ha fortalt hvordan en tur til Israel ble arrangert for ham og at han fikk kontakt med israelsk etterretning. For å få en idé om noe som godt kan være sannheten bak historien om Mohamed Merah, historien om Umar Farouk Abdulmutallab, aka «Undertøy Bomberen», er et utmerket referansepunkt. Abdulmutallab, en ung lettpåvirkelig nigerianer, ble eskortert inn på sin «terror flight» uten pass og bombe-laden nikkers, av en «velkledd» mann som åpenbart var et medlem av amerikansk etterretning.


«Hvis du vil ha en visjon av fremtiden, kan du tenke deg en støvel som tramper på et menneske ansikt – for alltid.»

~ George Orwell

Han kunne ha fortalt hvordan han klokken 3 am om morgenen den 21 mars 2012, så var han i leiligheten sin og sov. Da han våknet en gang i løpet av natten, så han horder av politi rundt sin bygning. Han skrudde på radioen og TV, og skjønte at han ble anklaget for disse Toulouse drapene. Videre hvordan han, etter at strøm og vann ble kuttet, og eksplosjonene begynte, brukte resten av natten og neste dag på å være livredd. Samt hvordan han klokken 22:45 neste kveld, at han brøt sammen under vekten av taktikken med psykologiske press som politiet hadde brukt i nesten 24 timer.

På slutten av denne kvelden av 21. mars, blåste politiet av vinduslemmene på Merah’s leilighet med en granat. Kort tid etter ble to skudd hørt. Og ikke mer ble hørt fra Merah. Resten kan du finne ut selv.

Det er nesten sikkert at Merah ble skutt og drept på den tiden. Følgende 12 timer og latterlige «shoot-out» som presentert ovenfor var klart teater, designet for å holde den franske offentligheten trollbundet, og i frykt, og gi sikkerhetsstyrker og politikere tid til å samordne og få sin historie riktig. Problemet er at det synes ikke som de klarer det. Ifølge en «rettslig kilde‘ fredag ​​23. mars ble Merah drept av to kuler – den ene på fremsiden av hans venstre side og en som gikk gjennom magen hans. Hans skuddsikre vest ble også, er det nå hevdet, truffet av flere kuler. På den annen side, ifølge RAID sjef Amaury de Hautecloque, hadde politiet i Merah’s leilighet kun ikke-dødelige våpen, men likevel ble 300 runder avfyrt, tilsynelatende nå av Merah, med tre Colt 45 håndvåpen. RAID sjefen sa noe som ytterligere motsier den offisielle historien, for å si det mildt:

«I gave the order to return fire only with stun grenades,» he explained. «But he moved forward into the apartment and tried to kill my men. It was probably one of these snipers who killed him.»

Som et resultat av Toulouse skytingen, vil lover snart bli vedtatt i Frankrike som kriminaliserer «ideologisk indoktrinering» og «unnskyldninger for terrorisme«. Det tar ikke et geni til å innse at et slikt bredt vilkår kan, og vil sannsynligvis bli brukt til å slå ned på (på en eller annen måte) enhver som forsøker å finne ut av, og snakke ut mot vestlige regjeringers krigshissing og krigsforbrytelser. Faktisk er de virkelige hjernene bak global terrorisme – Israelerne – har nylig gitt et eksempel på hvordan denne prosessen fungerer. Når Baronesse Ashton gjorde den feil å knytte palestinske barn drept av israelske militære med barna skutt i en jødisk skole i Toulouse, var hun, ifølge den israelske regjeringen, skyldig i «ideologisk indoktrinering» og «være en apologet for terrorisme» , og de krevde hennes avgang. Enkle uttrykk for en felles menneskelighet og empati for våre medmennesker, og en fullstendig avvisning av psykopatiske destruktive ideologier, er planlagt å bli en kriminell handling i vår verden. Og det vil det bli, hvis vi lener oss tilbake og lar det skje.

I sin utrolig forutseende (gitt disse hendelsene) nylige artikkel «Hvordan Verden kommer til å ende i 2012?» har Laura beskrevet hva ‘The End of the World» i 2012 egentlig betyr:

Verden som vi kjenner den går mot slutten i 2012. Da vil den endelige gjennomføringen av fascistiske, totalitære New World Order oppnås i år, og du vil være i den «Nye Verden» som den globale eliten har konstruert for deg, og planlagt å gjennomføre i meget lang tid nå. Å, jada, lignende New World Orders har blitt arrangert tidligere i mindre skala, men denne gangen er det globalt fordi de er alle med på det sammen! Tidligere New World Orders er egentlig ikke mislykkede, selv om de tilsynelatende falt, de bare overleverte fakkelen i årtusener, ved å spre sykdom, bevirket at sykdommen spredte seg og vokste i samfunnet, til slutt og endelig nå, med global kommunikasjon og utrolige masseødeleggelsesvåpen i deres hender, er de klare til å sluttføre den Faustiske handelen som du, og resten av folket, har undertegnet med sitt blod. […]

Som jeg sa, vi mennesker utviklet oss av å stole på hverandre, – men det var i en verden der andre var troverdig. Vi lever i en annen verden nå. Når Bedragerne i vår verden har utviklet måter å overtale oss til å stole på dem, men hvor altfor få av oss er i stand til nøyaktig å vurdere våre omgivelser, vil altfor få av oss innse at vi er i dødelig fare.

Det er selvfølgelig fjernt mulig at de som er i stand til å utføre denne oppgaven med å gjenoppbygge de sosiale forbindelser basert på den nye evolusjonære standard for patologi i ligningene, vil utvikle seg og overleve hvis de kan klare seg gjennom de neste to årene. De som ikke utvikler seg vil omkomme. Nei, ingen opprykkelse, Jesus eller aliens, ingen kavaleri kommer til unnsetning, ingen oppstigning til 5. dimensjon, ingen oppvåkning av menneskeheten ved å spille hyggelige i sandkassen.

Det er ganske så godt som over for den menneskelige rase slik vi kjenner den. 2012 er Endetiden for den gamle verden og dens muligheter, og er begynnelsen til en overgang hvor det åpent frontes av psykopatiske herskere som jeg spår vil vare i ca 2 år før all dens gru i situasjonen synker inn. Etter det, vil livet bare være mulig for de som er forberedt på å overleve i den virkelige New World, og for å finne ut dette, så er du på egen hånd nå.

Kilde:
http://www.sott.net/articles/show/243352-Toulouse-Attacks-The-Official-Story-of-the-Death-of-Mohamed-Merah-is-a-Lie

Relatert lesing

Gilad Atzmon; Tolouse – Another Israeli False Flag Again?
http://www.veteranstoday.com/2012/03/22/tolouse-another-israeli-false-flag-again/

Krav om registrering av jødehat i Norge

http://www.dagbladet.no/2012/03/27/nyheter/trusler/innenriks/det_mosaiske_trossamfunn/20857614/

Redaktør: Nå er Stoltenberg en leder for hele nasjonen
http://politisk.tv2.no/nyheter/redakt%C3%B8r-na-er-stoltenberg-en-leder-for-hele-nasjonen/
http://politisk.tv2.no/nyheter/ap-over-40-pa-ny-meningsmaling/
http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread180647/#post_180980

Toulouse Attacks Boost Sarkozy’s Election Chances
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,823734,00.html

Er alle høyrefolk potensielle terrorister nå?
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/er-alle-hoyrefolk-potensielle-terrorister-na/

Media medskyldig i 9/11 falsk flagg operasjon

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/media-medskyldig-i-911-falsk-flagg-operasjon/

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
100%
Om forfatter
Joe Quinn

Forfatter er fast bidragsyter til Sott.net

25 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *