En sheriff i Arizona skulle bevise at attesten var ekte – det var den ikke.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  07.03.2012 16:21   (Oppdatert 07.04.2012 21:01)

Obamas fødselsattest er beviselig falsk

Den 1. mars i år holdt sheriff Joe Arpaio en pressekonferanse der han offentliggjorde de endelige konklusjonene fra sine eksperters undersøkelser av president Obamas påståtte fødselsattest. Resultatet var 100% entydig: dokumentet er ikke ekte.

I august i 2011 mottok sheriff Joe Arpaio i Maricopa County, Arizona, USA, en oppfordring om å se nærmere på Obamas påståtte fødselsattest, publisert av Det hvite hus. Oppfordringen var underskrevet av 250 personer fra en lokal gruppe som kaller seg Surprise Arizona Tea Party. Sheriffen samlet da en gruppe, bestående av en tidligere politimann og anerkjent kriminaletterforsker, to jurister, en etterforskende journalist, samt en dataekspert.

I utgangspunktet ble gruppen bedt om å gå til verks helt uten fordommer, hverken den ene eller den andre veien – selv om det i følge sheriffen selv nok forelå et ønske fra hans side om en gang for alle å vise verden at dokumentet var ekte.

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Tvert i mot, faktisk: Den påståtte fødselsattesten ble kjørt gjennom den ene testen etter den andre og falt igjennom på samtlige. For hver eneste test ble det faktisk bare mer og mer klart for alle at det her dreide seg om en elektronisk konstruksjon som aldri hadde eksistert på papir. Hadde den vært ekte, så ville den vist tydelige tegn på å være skannet inn fra et papirdokument. Det gjorde den altså ikke; derimot var det mange detaljer som bekreftet det motsatte: den var elektronisk framstilt.

Gruppen tok også for seg Obamas påståtte «Selective Service card», noe vi på norsk muligens ville kalle «sesjonspapirer». Også her fant gruppen uregelmessigheter: Et åpenbart forfalsket poststempel avslørte dette som nok et falsum.

Ekspertgruppen er altså ikke i tvil: Obamas påståtte fødselsattest, slik den er publisert på Internett av Det hvite hus, har aldri eksistert på papir; det er et elektronisk konstruert dokument – altså et klart og tydelig bevis på bedrageri. Sesjonspapirene viser også tydelige tegn på dokumentforfalskning. Jeg vet ikke hvordan lovene er i USA, men i Norge er dette i hvert fall så avgjort straffbart.

Sheriffens rapport foreligger bl.a her.

Opptak fra pressekonferansen den 1. mars 2012 er lagt ut mange steder på Internett, bl.a på YouTube.

Her er en sammenfatning fra nyhetskanalen CBS 5.

Nå gir vel de fleste av oss en god dag i forhold til hvor i verden Barack Obama måtte være født; men det er heller ikke sakens kjerne: Poenget er at de som står bak denne Obama og har fått ham til makten (og antakelig mange presidenter før ham), har brukt uredelige metoder. Om noen skulle være i tvil om det fra før.

Nå er det altså bevist.

Neste skritt blir antakelig at kongressen må begjære en offisiell etterforskning av disse dokumentene med alt det vil avstedkomme av nye viderverdigheter for «Sirkus Obama & Co».

USA er – som de fleste andre «demokratier» – et skinndemokrati; det er kun et spill for galleriet.

Jeg har personlig en sterk mistanke om at det ikke er stort annerledes her hjemme på Berget: Det er makten bak makten som bestemmer; ikke de fjolsene som liksom har makten.

Skandalene rundt Obama kan være nettopp den løse tråden som får hele dette korrupte politiske systemet til å rakne.

 

 

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Morten Kielland

Om forfatter

Morten Kielland er utdannet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som de kraftfulle åndsvesener vi i virkeligheten er. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt og må vike plassen for en ny æra på jorden. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå. Han har derfor startet sin egen praksis som veileder og terapeut.


Forfatters nettsted: http://www.mortenkielland.com
Forfatters artikler: Se alle artikler av (28)Kommentarer

47 kommentarer

 1. Profilbildet til Enok Enok sier:

  Obama Caught On Hot Mic Admitting Ron Paul Election Fraud –
  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/90817/Obama_Caught_on_Hot_Mic_Admitting_Ron_Paul_Election_Fraud_/

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Menneske Menneske sier:

  Det kan godt være at mange norske politikere selv er blitt ofre for de narraktige løgnerne fra Illuminati.
  I så fall:
  Norske politikere: Dere er blitt lurt til å tro at jorden går under i 2012! Dere er blitt lurt til å tro at en selektiv gruppe skal overleve, og må evakuere, og at dere må følge instrukser fra FN og Nato.
  De vil bare ødelegge oss. Bryt båndene med denne mafiaen, og innse at det vil skje fantastiske ting i 2012.
  Planet Niburu X vil komme i «orbit» rundt jorden. Den vil IKKE ødelegge jorden. La folk få tilbake sin frihet, og selv være vitne til «våre nye naboer».
  Det finnes ingen tvil nå. Nasa har vært klare over dette i lang tid.
  Få korrupte amerikanske interesser ut av Norge.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til Menneske Menneske sier:

  NWO`s skremselspropaganda:
  http://www.youtube.com/watch?v=itlfea-BkaU&feature=related

  «Solar flares», en hoax.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til ye ye sier:

  Amerikanske politikere HAR VISST sannheten om Obamas fødselsattest siden 2010! Hver eneste senator og kongressmedlem fikk tilsendt personlig og rekommandert brev med bevis, men har latt løgnen få eksistere videre!

  Lucas Daniel Smith fikk tak i en bekreftet attest av Obamas fødselsattest fra sykehuset i Kenya allerede i februar 2009.

  Dokumenter og brev er lagt ut her for nedlastning for alle til å se:

  * 1961 Kenyan Birth Certificate of Barack Hussein Obama II, Copy
  * Letter to Congress, July 4, 2010, Lucas Daniel Smith
  * Demand Congress Investigate

  http://wasobamaborninkenya.com/

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til FRIMANN FRIMANN sier:

  En kampanje for å stille Obama for Riksrett lanseres akkurat nå. Se videoen på YouTube. Jo flere som ser filmen, jo større sjanse er det for at filmen vil blir populær nok til ad main stream media ikke kan ignorere den.

  http://youtu.be/b76mBlnm86w

  Den er akkurat utgitt, men prøver å få tak på teksten så den kan tekstes på norsk.

  GD Star Rating
  loading...
  • Takk for bra tips! Og bra tiltak!
   :)

   Nå er det vel helst dem som står bak Obama som burde vært stilt for riksrett, men et sted må man jo begynne. Obama har i hvert fall «ærlig» fortjent det, med alle sine åpenbare og mange beviselige løgner. Han føyer seg pent inn i den lange, lange rekken av uærlige «statsledere» …

   Se videoen og send den videre så flest mulig får sett den! (Sukk, det er et stykke fram: 302 visninger hittil … 😉 )

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

    Du må ikke la deg lure Morten 😉

    Videoen som forsatt viser 302 visninger blir sett av flere hundre i minuttet, den har over 1600 likes så her er nok Google ute med fantestrekene sine igjen

    Enig med ene kommentaren under

    1560 likes and 302 views??? this shit google interprise work for the demon

    Obama er nok ferdig nå etter alle avsløringene siste tiden, eneste som kan redde han er en krig mot utenomjordinger elller persere

    EASTER EGG SURPRISE: The U.S. military is officially preparing a false-flag alien invasion.

    http://www.youtube.com/watch?v=swjR00H2Jm0

    The Exact Same UFO’s – Orbs Of Light Phenomenon Is Showing Up Worldwide!

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1