Du leser nå
Obamas fødselsattest er beviselig falsk

2 minutter lesetidObamas fødselsattest er beviselig falsk

En sheriff i Arizona skulle bevise at attesten var ekte - det var den ikke.

Den 1. mars i år holdt sheriff Joe Arpaio en pressekonferanse der han offentliggjorde de endelige konklusjonene fra sine eksperters undersøkelser av president Obamas påståtte fødselsattest. Resultatet var 100% entydig: dokumentet er ikke ekte.

I august i 2011 mottok sheriff Joe Arpaio i Maricopa County, Arizona, USA, en oppfordring om å se nærmere på Obamas påståtte fødselsattest, publisert av Det hvite hus. Oppfordringen var underskrevet av 250 personer fra en lokal gruppe som kaller seg Surprise Arizona Tea Party. Sheriffen samlet da en gruppe, bestående av en tidligere politimann og anerkjent kriminaletterforsker, to jurister, en etterforskende journalist, samt en dataekspert.

I utgangspunktet ble gruppen bedt om å gå til verks helt uten fordommer, hverken den ene eller den andre veien – selv om det i følge sheriffen selv nok forelå et ønske fra hans side om en gang for alle å vise verden at dokumentet var ekte.

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Tvert i mot, faktisk: Den påståtte fødselsattesten ble kjørt gjennom den ene testen etter den andre og falt igjennom på samtlige. For hver eneste test ble det faktisk bare mer og mer klart for alle at det her dreide seg om en elektronisk konstruksjon som aldri hadde eksistert på papir. Hadde den vært ekte, så ville den vist tydelige tegn på å være skannet inn fra et papirdokument. Det gjorde den altså ikke; derimot var det mange detaljer som bekreftet det motsatte: den var elektronisk framstilt.

Gruppen tok også for seg Obamas påståtte «Selective Service card», noe vi på norsk muligens ville kalle «sesjonspapirer». Også her fant gruppen uregelmessigheter: Et åpenbart forfalsket poststempel avslørte dette som nok et falsum.

Ekspertgruppen er altså ikke i tvil: Obamas påståtte fødselsattest, slik den er publisert på Internett av Det hvite hus, har aldri eksistert på papir; det er et elektronisk konstruert dokument – altså et klart og tydelig bevis på bedrageri. Sesjonspapirene viser også tydelige tegn på dokumentforfalskning. Jeg vet ikke hvordan lovene er i USA, men i Norge er dette i hvert fall så avgjort straffbart.

Sheriffens rapport foreligger bl.a her.

Opptak fra pressekonferansen den 1. mars 2012 er lagt ut mange steder på Internett, bl.a på YouTube.

Her er en sammenfatning fra nyhetskanalen CBS 5.

Nå gir vel de fleste av oss en god dag i forhold til hvor i verden Barack Obama måtte være født; men det er heller ikke sakens kjerne: Poenget er at de som står bak denne Obama og har fått ham til makten (og antakelig mange presidenter før ham), har brukt uredelige metoder. Om noen skulle være i tvil om det fra før.

Nå er det altså bevist.

Neste skritt blir antakelig at kongressen må begjære en offisiell etterforskning av disse dokumentene med alt det vil avstedkomme av nye viderverdigheter for «Sirkus Obama & Co».

USA er – som de fleste andre «demokratier» – et skinndemokrati; det er kun et spill for galleriet.

Jeg har personlig en sterk mistanke om at det ikke er stort annerledes her hjemme på Berget: Det er makten bak makten som bestemmer; ikke de fjolsene som liksom har makten.

Skandalene rundt Obama kan være nettopp den løse tråden som får hele dette korrupte politiske systemet til å rakne.

 

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Morten Kielland
Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som de kraftfulle åndsvesener vi er. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Kommentarer

47 kommentarer på "Obamas fødselsattest er beviselig falsk"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste