Samfunn
Du leser nå
MK Ultra – CIAs mangeårige mind control prosjekt
Skrevet av
Hans Gaarder18. 03. 2012
193
Mind control betyr tanke- og adferdskontroll, og har pågått som topphemmelige prosjekter helt siden 1940--årene. Hensikten med dette er ved hjelp av avanserte medisinsk-teknogiske metoder å frembringe "menneskelige roboter" hvis handlinger kan styres utenfra, f.eks. for å begå drap.

I slutten av 1940-årene ble det i regi av CIA påbegynt massiv forskning på menneskelig tanke- og adferdskontroll (såkalt mind control). Til tross for at det i 1970-årene ble rettet et kritisk søkelys på dette har virksomheten fortsatt i det skjulte i et omfang som svært få har vært klar over. Og det pågår ennå.

Nyhetsspeilet presenterer her en samling videoer med tildels oppsiktsvekkende vitnemål om MK Ultra-prosjektets metoder, formål, hensikter og resultater.

Den tyske nazi-legen Joseph Mengele, kjent som "dødsengelen fra Auschwitz", var USAs pionér innenfor mind control forskning. USA brakte Mengele til USA i største hemmelighet i 1945, ikke for at han måtte stå til rette for sine ugjerninger i form av bl.a. grusomme eksperimenter på jødiske barn i Auschwitz, men for at han skulle videreutvikle resultatene av at barn som utsettes for grusom tortur kan benyttes til mental programmering (mind control). USAs myndigheter ga Mengele ny identitet og han arbeidet som "Dr. Greenbaum".

 

Videoer om det topphemmelige mind control prosjektet MK Ultra

 

 

Norsk MK Ultra forskning i etterkrigstiden med full ryggdekning fra Arbeiderpartiet

Den norske legen Carl-Wilhelm Sem Jacobsen var Norges pionér på utvikling av metoder for menneskelig tanke- og adferdskontroll (mind control). Allerede i 1950-årene opererte han inn elektroder i hodene på uvitende forsøkspersoner, hvorav en betydelig andel døde og havnet i massegraven på Riis Kirkegård ved Gaustad psykiatriske sykehus.

Haakon Lie (1905 - 2009), en av Arbeiderpartiets fremste maktmenn i etterkrigstiden. Haakon Lie var etter krigen en sterk tilhenger av et nært norsk samarbeid med det kriminelle maktmonsteret CIA. CIA ble i stor grad basert på nazistisk tankegods, ikke minst pga. de mange tyske krigsforbryterne (Reinhard Gehlen m.fl.) som ble rekruttert til viktige stillinger i CIA like etter krigen gjennom Operasjon Paperclip (TABU for norske media - men fyldig omtalt i bl.a. Wikipedia). Det er politikere som Haakon Lie som i stor grad bidro til å legitimere (i det skjulte, slik Lie foretrakk det) at CIA og Sem-Jacobsen benyttet uvitende norske forsøkspersoner til tidlige MK Ultra eksperimenter. "Giganten" Haakon Lie, som knapt nok fikk et kritisk spørsmål i sin livstid pga. den store respekten han nøt i det offentlige Norge, kan stå som "et gigantisk monument" over norske politikeres maktarroganse, i kombinasjon med deres naivitet, uvitenhet og blinde tillit til "onkel USA", og stilltiende støtte til USAs mange kriminelle og høyst forkastelige aktiviteter i etterkrigstiden (som forøvrig ennå pågår med norske politikeres og journalisters hyllest eller stilltliende aksept)

 

 

Intervju med Duncan O’Finioan fra MK Ultras supersoldatprogram Project TALENT

I dette intervjuet forteller amerikanske Duncan O’Finioan om hvordan han som barn måtte gjennomgå smertefull tortur og traumatisering for å splitte til multiple personligheter som en forberedelse til å bli en mind control programmert supersoldat. Han forteller at han bl.a. utførte drap på en høyere etterretningsoffiser i USA, på oppdrag fra krefter med tilknytning til USAs regjering, samt et «bestillingsdrap» på en sivil person i Frankrike.

«We’re supposed to live in a civilized and free society. We don’t. When they can walk in and take you as a child. Turn you into a killer. And then use you, abuse you and throw you away when they’re done. It shouldn’t happen.»

Duncan O’Finioan, MK Ultra offer og «supersoldat»

 

MK ULTRA og skoleskytingene på Virginia Tech og i Finland i 2007

Flere uforståelige massedrap som har blitt begått med skytevåpen av unge gjerningsmenn har vært trigget av MK Ultra programmerte gjerningsmenn, bl.a. Virginia Tech massakren i USA i 2007.

MK Ultra programmering var en viktig årsak og utløsende faktor bak skoleskytingen på Virginia Tech i USA i 2007

For en dyptgående gjennomgang av MK Ultra elementet knyttet til skoleskytingen på Virginia Tech se denne artikkelen på Sott.net.

Flere unge massedrapsmenn som har begått "school shootings" har vært MK Ultra ofre.

Mind control eksperten Rauni-Leena Luukanen Kilde forteller i videoen nedenfor at skoleskytingen i Finland i 2007 ble begått av unge massedrapsmennn som har hatt MK Ultra programmering, og at formålet var politisk.

Det er vanligvis etterretningstjenesten og psykiatrien i et land som i største hemmelighet samarbeider om MK Ultra programmering. I Norge har organisasjoner fra militær etterretning (E14 / Stay behind) samarbeidet tett i mange tiår med psykiatrien i Norge om den grovt kriminelle MK Ultra virksomheter, som bl.a. innebærer rystende overgrep mot barn og unge – i offentlig regi og med strengt hemmelighold besørget av norsk etterretning.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
193 Kommentarer
1 2 3 4 5 6 7
 • Profilbildet til BelzeBob
  08. 07. 2012 klokken 22:46

  Første del i en artikkelserie om satanistisk symbolikk her: http://gasskammer.blogspot.no/2012/07/satanistisk-symbolikk-1.html

  Vi tar en titt på monarksommerfugler.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Maarit M. Hanssen
  12. 07. 2012 klokken 02:17

  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10066515
  Kan det tenkes at noen av selvmordene tilhører mindcontrol-ofrene. Jeg tenker spesielt på Project Monarch ( Nazi mindcontrol )

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til BelzeBob
   12. 07. 2012 klokken 08:43

   Maarit.

   Man kan definitivt programmere noen til å selvmorde seg. MK er en kraftfull ting. Men jeg tror ikke særlig mange i Norge er med i slike MK-programmer som disse «sommerfuglene.» Men hva vet vel jeg? Tingen er at det tar gjerne flere år å lage en slik «MK slave.» Ikke gjort på 1-2-3. Det sies at oftest velges barnehjemsbarn o.l. Barn uten slektninger, fra ødelagte hjem, osv.

   Cathy O’Brien forteller alt om dette. Spørsmålet er om O’Brien fortsatt er under MK. Kanskje er han fyren (Mark Philips?) hun alltid reiser rundt med ikke hennes velgjører, men hennes «handler.»

   Man kan lure på om Breivik var innom et slikt program..

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Maarit M. Hanssen
    12. 07. 2012 klokken 09:55

    https://nanobrainimplant.wordpress.com/2012/04/11/magnus-olssons-story/
    Det virker som «de» kan gjøre hva som helst med ofrene. De kontrollerer tankene og følelsene og kan trigge et selvmord så klart. Grusomt. Tenk dere at det finnes slike mennesker som kontrollerer hjernen til ofrene.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til gudfrid
    12. 07. 2012 klokken 10:13

    Rik Clay var ganske sikkert et selvmord utført under MK og uten langtids programmering.
    I fjor ble en eldre norsk kvinnelig kunstner drept i sitt hjem av en ung kvinnelig leietaker, husker jeg tenkte det måtte være MK fordi hun laget kunst om oneness.
    Tror hvem som helst kan bli et offer, derfor er det viktig at vi alle trener oss opp til å motstå MK. En slik artikkel hadde vært nyttig.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til BelzeBob
     12. 07. 2012 klokken 10:45

     Det fins mange grader av MK, og den aller mest intense (og effektive, skulle man tro) er traumabasert sinnskontroll/MKULTRA. Vi ser en «lettversjon» i Afrika dog: voksne får barn til å bli soldater og lære seg å drepe som rutine. Dette viser også at det er «best» å begynne med MK så tidlig som mulig.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til gudfrid
     12. 07. 2012 klokken 11:09

     Da ligner det mer på hjernevask og opplæring. Lydighet følges jo også ellers i det millitæret, mulig man kan kalle det også MK.
     I tilfeller hvor offeret har huller i egen beskyttelse, pga rus eller traumer er det helt klart lettere å bruke MK, enn på et menneske som er sunt i kropp og sinn.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  12. 07. 2012 klokken 12:45

  Emnet er stort. Poenget er at mennesket faktisk er en datamaskin – og datamaskiner kan programmeres og manipuleres på mange forskjellige måter.

  Vi er ikke *bare* datamaskiner, selvsagt, men i visse sammenhenger kan vi se på oss selv på det viset for å forstå visse problemer.

  Data: input/output.

  Prinsipp: Kontrollerer du input – kontrollerer du output.

  Tenk på hvilken utrolig sentral plass TV & massemedia har i vår moderne tilværelse. Tenk på hvor viktig skolenes læreplaner er.

  Miljø spiller selvsagt også en meget stor rolle.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  13. 09. 2012 klokken 23:33

  Kort fortalt har de klart å dytte inn kunstige minner i en hjerne for første gang i historien.

  Har funnet en metode for å lagre korttidsminner i hjernen.
  Typen minner som kan lagres er for eksempel navn, steder eller hendelser.
  http://www.teknofil.no/artikler/blir-total-recall-virkelighet/112637
  http://www.nature.com/neuro/journal/vaop/ncurrent/full/nn.3208.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mr. Scary
  21. 09. 2012 klokken 01:40

  «Jeg har aldri vært plaget av stemmer i hodet før etter innleggelsen, noe som mere mintes om et dårlig forsøk på et avhør. Jeg minner om at rett før innleggelsen hadde jeg en samtale med en jente og typen hennes. Dagen etterpå var det plutselig en høy og klar radiostemme i ørene mine. Det var overhodet ikke linket til tankene mine før etter innleggelsen,» skriver 37-åringen til kameraten.

  http://www.nettavisen.no/m/?articleId=3476697

  Sigrid-mistenkt i mail til barndomsvenn. Fishy.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Overvaaker
  21. 09. 2012 klokken 23:56

  Ikke helt sikker men mener at de har begynnt å mase om dette med lagring av data for mobilnettet som en vesentlig greie for hvorfor de ikke får nagla denne fyren.

  Men med en PST sjef som mente vi måtte chippes for å unngå ny «Breiviker», så må man forvente mye rart fremover.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Michelle
  22. 09. 2012 klokken 02:08

  Politi-ker står ENDELiG frem og vil ha STOPP på CHEMTRAiLSEN:
  http://aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab
  Helt Fantastisk Herlig at ENDELiG en offentlig miljö-person står upp och sier hva hun tror og mener om galskapen, til det besta for oss Alle, Naturen, Dyrene og Jorden! STOPP CHEMTRAiLS & HAARP & NANO-tech-partikler etc. NÅ!!!!!!!
  1 http://youtube.com/watch?v=sA_c4tQSvU8
  2 http://youtube.com/watch?v=dyjrzgHsASo
  3 http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109
  4 http://youtube.com/watch?v=zGARM9GnLt
  5 http://svt.se/2.151498/1.2326718/forskare_varnar_for_nanoteknikens_halsoeffekter

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  14. 10. 2012 klokken 20:17

  CIA OG NORDISK POLITI I KONSPIRASJON:
  CIA ga dansk agent milliondusør for terrorist-bryllup
  http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/cia-ga-dansk-agent-milliondusoer-for-terroristbryllup-3899703.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  15. 10. 2012 klokken 01:53

  Jeg skal holde foredrag om MIND CONTROL 23. okt. Er det noen norske som har publisert noe om dette? Da tenker jeg på forskere, akademikere, forfattere, journalister eller oppvakte borgere.

  Det finnes jo enorme mengder info om temaet på engelsk.

  Men jeg har inntrykk av at det her i Norge foreligger next to nothing (med unntak av noen artikler her på Nyhetsspeilet). Selv ikke 22. juli-terroren utført av en person det foreligger sterk mistanke om at var under mind control har forandret dette. Er det ikke rart?

  Hvordan kan det ha seg at jeg sitter med et inntrykk av at norges psykiatri-vesen, militærvesen, etterretningsvesen og politikervesen etter krigen har kastet seg på nazi-lignende verdier som et nesten samlet Norge stod sammen om å bekjempe under okkupasjonen?

  En ekkel indikasjon på at så kan være tilfelle er den skammelige massegraven ved Gaustad – der et ukjent antall ofre som ble drept under fysiske og/eller psykologiske eksperimenter i 1950-årene og senere – eksperimenter som dreide seg om den tidlige fasen av utviklingen av mind control – ligger begravet.

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/hva-skjuler-massegraven-ved-gaustad/

  Kan vi håpe på at Amnesty International vil rette søkelyset mot disse grove bruddene på menneskerettighetene i Norge (retten til liv / retten til ikke å bli eksperimentert på uten sitt samtykke / retten til å få opplyst risiko knyttet til inngrep på forhånd osv.), før – under eller etter TV-aksjonen som gjør at organisasjonen vil kunne fylle opp bankkontoen med et tresifret millionbeløp?

  Det er vel kanskje naturlig å legge til grunn at Amnesty International er bare nok en Illuminati-front, nok en fasade for å føre massene bak lyset – nok en fasade for å sikre at brudd på menneskerettighetene i Norge idag utført av PSYKIATRI – RETTSVESEN – POLITI – ETTERRETNING – MILITÆRVESEN – STAY BEHIND – CIA ikke vil komme frem i lyset og bli satt en stopper for…

  Om så ikke er tilfelle er det på høy tid at Amnesty Inc. går igang med å feie for egen dør her i det norske hus.

  Vi venter –

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Eddvin
  15. 10. 2012 klokken 08:02

  Jeg synes denne dokumentaren av Gerhard Helskog er meget bra. Rikets tilstand. Det tok ikke lange tiden før han ble kastet av sendingen, hvor de kjørte rettsak mot Ham og TV2 , pga at han påstod at Norge hadde brukt EPO….. Men det var viktigere saker han tok opp enn Norsk Doping på Lillehammer.
  Kappløpet om hjernen. Carl Wilhlem Semb Jacobsen drap og forskning på Gaustad. Forøvrig faren til Konstituert politimester i Nordre Buskerud under 22. Juli. (Bjørn Erik Semb Jacobsen)
  http://www.youtube.com/watch?v=K8dSYYQkzQU
  http://www.youtube.com/watch?v=N7aijNEOHk4&feature=relmfu

  GD Star Rating
  loading...
193 Kommentarer
1 2 3 4 5 6 7

Legg inn dine tanker