Du leser nå
MK Ultra – CIAs mangeårige mind control prosjekt

4 minutter lesetid

Mind control betyr tanke- og adferdskontroll, og har pågått som topphemmelige prosjekter helt siden 1940--årene. Hensikten med dette er ved hjelp av avanserte medisinsk-teknogiske metoder å frembringe "menneskelige roboter" hvis handlinger kan styres utenfra, f.eks. for å begå drap.

I slutten av 1940-årene ble det i regi av CIA påbegynt massiv forskning på menneskelig tanke- og adferdskontroll (såkalt mind control). Til tross for at det i 1970-årene ble rettet et kritisk søkelys på dette har virksomheten fortsatt i det skjulte i et omfang som svært få har vært klar over. Og det pågår ennå.

Nyhetsspeilet presenterer her en samling videoer med tildels oppsiktsvekkende vitnemål om MK Ultra-prosjektets metoder, formål, hensikter og resultater.

Den tyske nazi-legen Joseph Mengele, kjent som "dødsengelen fra Auschwitz", var USAs pionér innenfor mind control forskning. USA brakte Mengele til USA i største hemmelighet i 1945, ikke for at han måtte stå til rette for sine ugjerninger i form av bl.a. grusomme eksperimenter på jødiske barn i Auschwitz, men for at han skulle videreutvikle resultatene av at barn som utsettes for grusom tortur kan benyttes til mental programmering (mind control). USAs myndigheter ga Mengele ny identitet og han arbeidet som "Dr. Greenbaum".

 

Videoer om det topphemmelige mind control prosjektet MK Ultra

 

 

Norsk MK Ultra forskning i etterkrigstiden med full ryggdekning fra Arbeiderpartiet

Den norske legen Carl-Wilhelm Sem Jacobsen var Norges pionér på utvikling av metoder for menneskelig tanke- og adferdskontroll (mind control). Allerede i 1950-årene opererte han inn elektroder i hodene på uvitende forsøkspersoner, hvorav en betydelig andel døde og havnet i massegraven på Riis Kirkegård ved Gaustad psykiatriske sykehus.

Haakon Lie (1905 - 2009), en av Arbeiderpartiets fremste maktmenn i etterkrigstiden. Haakon Lie var etter krigen en sterk tilhenger av et nært norsk samarbeid med det kriminelle maktmonsteret CIA. CIA ble i stor grad basert på nazistisk tankegods, ikke minst pga. de mange tyske krigsforbryterne (Reinhard Gehlen m.fl.) som ble rekruttert til viktige stillinger i CIA like etter krigen gjennom Operasjon Paperclip (TABU for norske media - men fyldig omtalt i bl.a. Wikipedia). Det er politikere som Haakon Lie som i stor grad bidro til å legitimere (i det skjulte, slik Lie foretrakk det) at CIA og Sem-Jacobsen benyttet uvitende norske forsøkspersoner til tidlige MK Ultra eksperimenter. "Giganten" Haakon Lie, som knapt nok fikk et kritisk spørsmål i sin livstid pga. den store respekten han nøt i det offentlige Norge, kan stå som "et gigantisk monument" over norske politikeres maktarroganse, i kombinasjon med deres naivitet, uvitenhet og blinde tillit til "onkel USA", og stilltiende støtte til USAs mange kriminelle og høyst forkastelige aktiviteter i etterkrigstiden (som forøvrig ennå pågår med norske politikeres og journalisters hyllest eller stilltliende aksept)

 

 

Intervju med Duncan O’Finioan fra MK Ultras supersoldatprogram Project TALENT

I dette intervjuet forteller amerikanske Duncan O’Finioan om hvordan han som barn måtte gjennomgå smertefull tortur og traumatisering for å splitte til multiple personligheter som en forberedelse til å bli en mind control programmert supersoldat. Han forteller at han bl.a. utførte drap på en høyere etterretningsoffiser i USA, på oppdrag fra krefter med tilknytning til USAs regjering, samt et «bestillingsdrap» på en sivil person i Frankrike.

«We’re supposed to live in a civilized and free society. We don’t. When they can walk in and take you as a child. Turn you into a killer. And then use you, abuse you and throw you away when they’re done. It shouldn’t happen.»

Duncan O’Finioan, MK Ultra offer og «supersoldat»

 

MK ULTRA og skoleskytingene på Virginia Tech og i Finland i 2007

Flere uforståelige massedrap som har blitt begått med skytevåpen av unge gjerningsmenn har vært trigget av MK Ultra programmerte gjerningsmenn, bl.a. Virginia Tech massakren i USA i 2007.

MK Ultra programmering var en viktig årsak og utløsende faktor bak skoleskytingen på Virginia Tech i USA i 2007

For en dyptgående gjennomgang av MK Ultra elementet knyttet til skoleskytingen på Virginia Tech se denne artikkelen på Sott.net.

Flere unge massedrapsmenn som har begått "school shootings" har vært MK Ultra ofre.

Mind control eksperten Rauni-Leena Luukanen Kilde forteller i videoen nedenfor at skoleskytingen i Finland i 2007 ble begått av unge massedrapsmennn som har hatt MK Ultra programmering, og at formålet var politisk.

Det er vanligvis etterretningstjenesten og psykiatrien i et land som i største hemmelighet samarbeider om MK Ultra programmering. I Norge har organisasjoner fra militær etterretning (E14 / Stay behind) samarbeidet tett i mange tiår med psykiatrien i Norge om den grovt kriminelle MK Ultra virksomheter, som bl.a. innebærer rystende overgrep mot barn og unge – i offentlig regi og med strengt hemmelighold besørget av norsk etterretning.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
77%
Opplysende
15%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
8%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

204 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *