Klonene til Jens Stoltenberg. Uten egen bevissthet, uten egen politikk, uten ryggrad til å stå for noe selv. Følg bjellesauen. Slik er det forøvrig også i FrP og Høyre.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  10.03.2012 17:06   (Oppdatert 11.03.2012 12:43)

Klonene til Jens Stoltenberg

Ekkelt ja, og det fremhever sterkt og beviser hvordan den massesuggesjon som utspant på Telenor Arena i 2010 kan utspille seg, viljeløse vesener, de er bare mentalt styrte roboter, dårlige kopier i hele systemet, og mesteparten av befolkningen.

Her snakker vi om heftig politisk tanke- og atferdskontroll. I rettferdighetens navn skal vi nevne at det nok ikke er bedre i Høyre og FrP, selv om det ikke er så ekstremt der, så er Erna og Siv like mye Bilderbergere som Jens, så de kommer til gjøre akkurat det samme som Jens ville ha gjort, selge ut vårt land og våre ressurser, overføring av våre oljepenger til globalistvennene på lysskye måter, uhemmet innvandring for splitt-og-hersk, sterk tyrannisk offentlig sektor, om det skal være slik at Jens faller som følge av mainstream medias nye ‘kritiske’ kampanje. Kan det være at noe er på gang?

«Poenget med å kommunisere er jo ikke at budskapet skal ut. Det skal inn.»

FrP har hatt sine ‘utrenskninger’ hvor alle som ikke følger lederens, Siv Jensen sitt diktat, ble ekskludert på slutten av 90-tallet og fremover. Siden det har ingen våget å opponere mot Bilderberg-ledelsen av partiet.

Politikk er ikke lenger et arnested for politisk verksted, hvor politikken gror organisk nedenfra og opp. Idag er alle partier toppstyrt, og organisasjonene nedover gjør som de blir fortalt fra Bilderberg-toppene i alle partier. Det skulle faktisk være motsatt.

– Det hadde vært bedre om politikerne fikk hjelp til å identifisere og dyrke sitt eget særpreg, mener Brodtkorb, som ikke hevder å være 100 prosent uhildet – hun er Høyre-politiker med fartstid som partileder Erna Solbergs personlige rådgiver. Nå skriver hun bok om kroppsspråk og hersketeknikker.

Kilde:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Se_-de-laner-kroppsspraket-til-Stoltenberg-6774425.html

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

J. Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

Kontakt forfatter | Flere artikler av (183) | Forfatters nettstedKommentarer

3 kommentarer

  1. […] disse Lysbakken tider kunne det vel vært opportunt å se om Jens Stoltenbergs ‘Jugend’ i hans og Gro Harlem Bruntlands klonede menighet i HEF bruker de over 60 mill de mottar per år som […]

  2. […] født som orginaler, men på en eller annen måte synest all politikk å ville skape kopier. Som kloner av hverandre. Da mister en seg selv. Verden går inn i en tid hvor det er enormt trykk for å skape det […]


Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen