Du leser nå
Klonene til Jens Stoltenberg

1 minutt lesetidKlonene til Jens Stoltenberg

Klonene til Jens Stoltenberg. Uten egen bevissthet, uten egen politikk, uten ryggrad til å stå for noe selv. Følg bjellesauen. Slik er det forøvrig også i FrP og Høyre.

Ekkelt ja, og det fremhever sterkt og beviser hvordan den massesuggesjon som utspant på Telenor Arena i 2010 kan utspille seg, viljeløse vesener, de er bare mentalt styrte roboter, dårlige kopier i hele systemet, og mesteparten av befolkningen.

Her snakker vi om heftig politisk tanke- og atferdskontroll. I rettferdighetens navn skal vi nevne at det nok ikke er bedre i Høyre og FrP, selv om det ikke er så ekstremt der, så er Erna og Siv like mye Bilderbergere som Jens, så de kommer til gjøre akkurat det samme som Jens ville ha gjort, selge ut vårt land og våre ressurser, overføring av våre oljepenger til globalistvennene på lysskye måter, uhemmet innvandring for splitt-og-hersk, sterk tyrannisk offentlig sektor, om det skal være slik at Jens faller som følge av mainstream medias nye ‘kritiske’ kampanje. Kan det være at noe er på gang?

«Poenget med å kommunisere er jo ikke at budskapet skal ut. Det skal inn.»

FrP har hatt sine ‘utrenskninger’ hvor alle som ikke følger lederens, Siv Jensen sitt diktat, ble ekskludert på slutten av 90-tallet og fremover. Siden det har ingen våget å opponere mot Bilderberg-ledelsen av partiet.

Politikk er ikke lenger et arnested for politisk verksted, hvor politikken gror organisk nedenfra og opp. Idag er alle partier toppstyrt, og organisasjonene nedover gjør som de blir fortalt fra Bilderberg-toppene i alle partier. Det skulle faktisk være motsatt.

– Det hadde vært bedre om politikerne fikk hjelp til å identifisere og dyrke sitt eget særpreg, mener Brodtkorb, som ikke hevder å være 100 prosent uhildet – hun er Høyre-politiker med fartstid som partileder Erna Solbergs personlige rådgiver. Nå skriver hun bok om kroppsspråk og hersketeknikker.

Kilde:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Se_-de-laner-kroppsspraket-til-Stoltenberg-6774425.html

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Profilbildet til J.Johansen
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ...........Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

3 kommentarer

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *