Samfunn
Du leser nå
Fri energi undertrykkes brutalt
Skrevet av
Robert Hansen19. 03. 2012
kaldfusjon
13130 8800 65

Fri energi undertrykkes brutalt

Av Robert Hansen19. 03. 2012
Fri energi til folket er funnet opp mange ganger og for mange år siden, men undertrykkes brutalt av de store bankene som eier energi-industrien.

Finnes det teknologi som faktisk sliter med å komme allmennheten til gode, som blir undertrykt på en eller annen måte av sterke interesser?

De av dere som har vært interessert i dette en stund, kan kanskje huske at det fra tid til annen dukker opp i media en eller annen særdeles spennende nyvinning. Der man entusiastisk kan glede seg over at, ja verden går fremover og dette kan bli en spennende oppfinnelse for alles nytte.

Men så blir det tyst, man hører ikke noe mer om denne oppfinnelsen.  Etter å ha gravd en del i patenter og nye oppfinnelser så finner man mye interessant. Jeg leste med stor interesse om biler som brukte vann som drivstoff og trodde nesten ikke det var mulig, men når jeg kikket på metodens enkelhet så var det jo innlysende at dette er helt klart en god oppfinnelse.

Stanley Meyer

Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. Det som gjorde hans oppfinnelse så genial, var at den var i stand til å produsere nok hydroksidgass til å dekke konsumet til en bil, samtidig som gassproduksjonen krevde lite elektrisitet.

Ved siden av å påføre vannet elektronstrøm, gikk prinsippet ut på å utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi.

Meyer ble kjent for å ha kjørt rundt på en Buggybil i 2 år som han modifiserte til å gå på 100% ”vann”. Å si at bilen går på vann er egentlig litt unøyaktig, men der vann er mediet som går over i gassform som er 4 ganger så eksplosivt som bensin.

Det ligger store mengder dokumentasjon og videoer på nettet av Meyers arbeid. Mange har forsøkt å gjøre replikasjoner av vannbil prosjektet til Mayer og noen hevder de har lykkes med det også.

Meyer fortalte sin familie og venner og senere i media at han var blitt kontaktet av 2 dresskledde menn flere ganger og blitt tilbudt store summer for å legge ned sitt arbeid. De definerte ikke klart for ham hvem de representerte.

Etter hvert steg beløpet veldig og det ble foreslått at han kunne jobbe videre med sitt prosjekt i hemmelighet, noe Meyer avslo. Det viste seg å få konsekvenser ettersom tilbudet gikk over til å bli trusler.

Meyers død

Etter mer enn 20 års arbeid og forskning, hadde Stanley Allen Meyer og hans bror et møte med 2 belgiske investorer og avsluttet møtet med en skål i Grove City Cracler Barrel den 20. mars 1998. Broren Stephen Meyer gjenforteller denne skjebnesvangre kvelden:

«Stanley tok en slurk av tranebærjusen sin. Umiddelbart tok han seg til halsen, styrtet ut av døra, i knestående spydde han voldsomt. Jeg løp ut og spurte han; ”hva er det som er skjer”. Han sa: ”De forgiftet meg!”

Det kom til å bli hans dødserklæring. Stanley Meyers bissare død i en alder av 57 gjorde ende på hans arbeid, og vitterlig muligheten for en global utfasing av fossilt drivstoff.

Mennesker som sto ham nær og kjente ham, kunne fortelle at hans arbeid og forskning tiltrakk seg oppmerksomhet fra hele verden; mystiske besøkende fra hele verden, statlig spionasje og lukrative økonomiske tilbud.

www.top-alternative-energy-sources.com/stanley-meyer.html

Hundrevis av tilfeller

Meyers tilfelle viser seg ikke å være enestående. Det finnes en rekke eksempler på personer og firmaer som har blitt kontaktet og opplevd likeledes prosedyre med oppkjøp og inkluderingstilbud, og hvis de har takket nei, så har det endt med trusler og dødsfall også av familiemedlemmer.

Etter å ha undersøkt nærmere, så har jeg funnet hundrevis av tilfeller av lignende historier som i Meyers tilfelle.

En annen amerikaner som ønsker å holde sin identitet hemmelig og kilder beskyttet, opplevde noen år senere, plutselig få 2 ukjente menn på døra som ville snakke om prosjektene han drev med. Også han drev med et vannbil-prosjekt. Han prøvde først å benekte, men de hadde tydeligvis gjort nødvendige undersøkelser og visste hva han drev med.

Vedkommende oppfinner spurte i slutten av samtalen hva som var grunnen til at han ble truet til å slutte med denne type invensjoner. Svaret han fikk husket han godt. De sa nemlig at: ”Hva tror du dette vil gjøre med verdensøkonomien?”.

Det er helt klart at hvis det skulle komme en stor oppfinnelse som ga folk flest lett tilgang på store mengder energi, så ville det påvirke verdensøkonomien og energikartellene stort.

Energiavhengigheten som folket er bundet opp til, er likeså inngripende som kapitalkostnader gjennom renter. Med andre ord en gjentagende inntekt for bankier og enorme multinasjonale energiselskaper som er av stor betydning.

Det viser seg at det er mange forskjellige kreative måter å skape billig energi på. Energi ved siden av medisinske oppfinnelser (som jeg skal skrive mer om ved en senere anledning) ,er det som tydeligvis trekker oppmerksomheten til disse ukjente som har en agenda å presentere.

Et utdrag av noen få av historiene

ERR Fluxgenerators that almost made it to market

Alexander Frolov sent me a couple of old sales brochures of the ERR Fluxgenerator from 2002 when the 250W – 6KVA product line was approaching the market in Japan. There were around 20,000 units manufactured. But before they hit the market, the Japanese government issued a shut-down order due to some alleged «safety concerns», and confiscated all the units. (PESWiki; December 8, 2010)

Frank Richardson: Magnet-Based Electrical Generator and Bladeless Steam Turbine

Frank Richardson worked during the late 1960’s as an electrician at the Nevada Test Site. During the 1970’s, four other NTS technicians helped Frank invent a magnet-based electrical generator which required no input and a bladeless steam turbine. (The turbine seems to have been a variation of a Tesla turbine). A car was outfitted with the two devices and driven around without energy input. Some people tried to steal the invention. Two of the technicians died under suspicious circumstances, and Frank had to go into hiding until his recent death. It is my understanding that the black helicopter people had nothing to do with this situation; just greed.

Joe Cell Truck Builder Threatened, Destroys Plans

After announcing that he had successfully built a truck that runs on Joe Cell technology, drawing energy from water and Orgone, Bill Williams said he was approached by two men who requested that he stop his research, threatening him with dire consequences if he didn’t. Others are keeping it alive. (PESN; Apr. 13, 2006)

M.T. Keshe was ‘kidnapped’ in Canada over false nuclear weapons concerns

Belgium inventor who claims counter-gravity, propulsion, and free energy generator technologies has been derailed by Ad van den Elshout who has been fraudulently representing the company without authorization, including saying it is involved in nuclear weapons research.  ree-energy-news.info

hitachimagnetics.openfos.com

Engineers at Hitachi Magnetics Corporation have come right and told us that a motor run by magnets is feasible and logical, but the politics of the matter make it impossible for them to pursue developing a magnet motor or any device that would compete with the energy cartels. The obstacles to free energy are the big banks who own the energy industries.

Oppfinnere i fremste rekke, men utenfor linjene

Det kan tyde på at det er symptomatisk at de fleste av disse som sysler med oppfinnelser eller replikasjoner av undertrykt teknologi, gjør dette utenfor kjente forskningsteder og uten noen form for økonomisk støtte. Ganske så typisk befinner de seg som er i fronten på det som kan være fremtidens produkter, utenfor de skolerte rammene. Her hører vel uttrykket godt hjemme at på skolen lærte du hva du skal tenke og ikke hvordan.

Som vanlig er det slik at nye oppfinnelser dukker opp utenfor A4-formatet av folk som tør å tenke annerledes og ikke bare slik man er skolert til. Forskning og utprøving innenfor alternativ forskning er vann som medium kun en av mange unike metoder som har potensial til og levere energi.

Utenom alle de kjente metoder som vind- vann- sol- bølge og kjerneenergi så eksisterer det flere. For å nevne noen; permanent magnetgeneratorer, gravitasjons motorer, kald elektrisitet, kald fusjon, orgonteknologi, bioelektrisitet o.s.v.

Få gratis nyhetsvarsel om verdens store oppvåkning

Få gratis nyhetsvarsel om verdens store oppvåkning! Gå ikke glipp av en eneste artikkel på Nyhetsspeilet.

Fri energi til folket

Jeg har ikke prøvd å overbevise noen i denne artikkelen og har ikke noe behov for det. Jeg har heller ikke nevnt de kanskje mest spennende nyvinningene som er på gang for tiden da jeg vil beskytte dem best. Disse er til nå ukjent for de fleste.

Jeg har ved egenerfaring oppdaget og opplevd at det finnes teknologi der ute som holder en lav profil og som ikke hvem som helst får muligheten til å kjøpe. Ja, noen har valgt å gjøre det på den måten at du rett og slett blir kun tilbudt det gjennom en anbefaling eller sikkerhetsklarering.

Men jeg vet med sikkerhet at mange der ute jobber med å poppe ut med generatorer for folk flest, bare at de må slippe dette løs på riktig måte.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
77%
Interessant
14%
Tja...
5%
Hva!?
0%
Hater den
5%
65 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

«Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. »

Bare et lite problem; Energien man for ut av å spalte hydrogen og oksygen er nøyaktig samme mengde man må bruke for å spalte det. Det ville vært helt utrolig (og det er det jo) dersom man kunne omgå termodynamikkens lover så enkelt.

Humbug.

Profilbildet til leeha
Medlem
leeha
3 år 8 måneder siden

Det er ikke sikkert at alt dekkes av termodynamikkens lover og at disse er 100% rett. En «lov» i vitenskapen er kun en lov helt til den er motbevist.
. Det er mye vi ikke vet her i verden. Jeg anbefaler litt ærbødighet overfor skaperverket og andres meninger. Og: Prøv noen nye tanker, det kan anbefales ! Lykke til

Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

Det kan godt være at ikke alt dekkes av termodynamikkens lover, men konsumering og frigjøring av energi fra spalting og forbrenning av molekyler gjør det.

Har ingenting i mot å tenke nye tanker, eller at andre gjør det. Det jeg har noe i mot er svindlere. Slike som mener de kan bruke vann som energikilde.

Dersom man virkelig klarer å benytte vann spaltet til hydrogengass (eller hydroksid som det skrives i denne artikkelen, men det er ikke det samme
http://no.wikipedia.org/wiki/Hydroksid) så er det jo bare å spre det glade budskap. Hvorfor? Fordi man da ville ha hatt en evig energikilde. For resultatet av forbreningen er: Vann! Like mye vann som man startet med. Bare så synd at all energien gikk bort til å spalte molekylene. Den kommer man seg ikke unna.

Jeg krever bevis!

Profilbildet til 777NinjaHero
Medlem
3 år 8 måneder siden

ffs hadde skrivd masse genialt å tok meg en tur på wiki å måtte bruke andre utrykk… termo engri… aka varme blandt….

yo Cllabee

dette handler nok ikke om hvor mye engri det koster å spalte eller hvor mye engri man får etter på..men lol det du seir er at jeg kan faktisk få igjen alt jeg har brukt på å spalte av reasksjon som skjer etter på.. aka har jeg nok skills får jeg tilbake enegrien jeg putta in,n får å i utgangs punkte få til denne spaltingen..å få veske over til gas|SKAPE DENNE REASKSJON|.. SOM GJØR AT DET TAR MYE MYE MYE MYE MYE MYE MYE MER PLASS TROR DU SKJER VIS JEG GJØR DETTE I TANKEN LETTER TRYKKE LITT ETTER LITT ? de førset toga bilene,, var jo bygget på dette prinsippet ,,, veske blir gass kaka damp lokomoti

selv om du bare får like mye engri som du brukte får å spalte etter at du har spalte… er det noe veldig veldig vedig basic du har glemte gass tar mer plass en vann .. så vis vann er LOL!!!
4 GANGER MER EXPLOSIVT EN BENSIN å jeg kan ta en liter bensin som tar 1% av rommet plass å tenne på .. pluteslig tar den litern med bensin en del plass lol.. vet ikkke helt formelen men la oss gjøre det lettt..

1x1x1 meter lengde høyde bredde.. bensin så tenner jeg på det.. så blir idet pluteslig 10x10x10 meter størrelse.. ¨å det de hevder med vann i forhold er jo

1x1x1 m ! = 4X mer explosivt enn bensin 40x40x40 meter da….. ikke rette formel på hvor stort det blir osv men var får å få fram poenge mitt ..

men da handler det jo ikke om hvor mye engri det koster å eller…  Les mer »

Profilbildet til 777NinjaHero
Medlem
3 år 8 måneder siden

ps det skjer 100.000 kjemiske reaksjoner i hjernen verdt sek ^^

Cilabee^^ du burde sjekke tesla litt mer ut der mye av morro starte med free energi han klarte mye rart.. på en måte klarte han å hente free engri…

vet ikke om du har hørt om det skjedde i sibir like før de sprengte tårne hans blandt annet.. radio waves of death 😉 8 milloner tre ble bbrent opp å bakken blei nesten støv de regna med at de ikke ville gro noe der på 100 år.. usa sa at det var en metoritt.. russland fant aldri metoriten.. de leita lenge.. samme dag som dette skjedde kunne man se gnist ut av tårne hans.. å atlanter havet himmel lyste som om noen hadde skrudd på lys over skyene.. veldig kjent derfor tesla fikk skylda oxo …

fordi han sa før det skjedde at hans oppfinnelse ville kunne lyse opp atlanter havet på natta å gi hele byer strøm.

så lyste atlanter havet opp å 8 milloner trer. alle som var der døde..

men det mest intresanne med alt dette her er hvordan.. han fikk det til ! jorda skorpa å himmelen.. teorien hans var jo blant annet å sende kuler i banne rundt gjorde å gi de et lite dytt til de spant so fort at de genererte seg selv på en måte.. ^^ slik at vi bare kunne tappe der i fra.. å siden vi da tappet av jordas electromagnetisme felt på en måte skulle det vist ikke vare så stress ^^

ps,, den dagen tesla døde.. ble han rom stormet alt han hadde av papir ble tatt.. disse papirene har blitt krevd fram av veldig mange mennesker i verden.. vet du hva som skjedde med utrolig mye av dem… de ble liksom rota bort …aldri funnet i gjen etter…  Les mer »

Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

NinjaHero; du snakker om damp, det er en helt annen reaksjon. Her er det snakk om spalting av molekyler. Siden du ikke har styring på noe så grunnleggende, tar jeg resten av det du skriver med et smil og en formidabel klype salt.

Tesla var et geni han. Men det fryktelig mange myter knyttet til ham også.

Profilbildet til Robert Dave Myrland
Medlem
1 år 27 dager siden

Du krever bevis sier du. Den beste måten du kan skaffe de bevisene på er å starte egen R&D. Det er vel sannsynlig at du ville benekte bevis levert på Video? Det er hvertfall mange som ikke godtar video bevis. Så da blir det ikke enkelt.

Det du vil finne ut av når du starter egen R&D er at ved korrekte frekvenser så kreves det veldig lite energi for å gjøre hva Meier gjorde. Er du nok intelligent til å skjønne det meste om atomer så er du uten tvil nok intelligent til å starte egen R&D og finne bevisene du lengter etter på egen hånd. Selvlært er alltid best-lært.

I denne videoen av en Norsk R&D kollega så kan man se at vanndampen tar «fyr». Det blir opp til deg å tenke gjennom hva som skjer i videoen. Det jeg vertfall kan si med sikkerhet er at fri energi vil tilslutt være en del av alle sine hjem, men NWO må legges i buret før det blir mulig. Og det Ikke enkelt da en utenomjordisk rase er medlem av NWO.

https://www.youtube.com/channel/UCWcnNB6aetrhnbrB9ZsE0OQ

Profilbildet til Bartis
Medlem
Bartis
3 år 8 måneder siden

«En «lov» i vitenskapen er kun en lov helt til den er motbevist». Jaha? Kom med et eksempel på dette.

Profilbildet til 777NinjaHero
Medlem
3 år 8 måneder siden

Yo cillabee.. lol må du ha ting stavet ord rett får å kunne se for deg noe ? lol dra en einstein å tesla å sett deg ned å visuleser litt…

veldig trist at du hang deg opp i det med damp prossens.. for det var jo ikke poenge idet hele tatt.. brukte bare damp for å legge det fram sånn a.b.c får deg.. så du kanskje ikke skrev noe så på tryne svar som du akkurat gjorde.. til meg …

i damp maskiner gjør vi veske om til gass.. fordi det tar mere plass.. klarer du ikke å lese artikklen eller wikipedia skikkelig.. ta en liter vann å frys det ta en liter vann å smelt det.. ta en liter vann å gjør det til gass..

se hvor stort plass det tar,, skriv tilbake til meg,.SÅ SKJØNNER DU KANSKJE HVA JEG SEIR !! Å GIR FAEN Å VÆRE HÅNLIG.. spes når du ikke en gang klarer å svare får deg,, å ikke en klarer å skjønne hva jeg prøver å¨si til deg!!!

å høre på deg blir som å høre en kar snakke om en hvordan et hangar ship fungere men sammtig anner du ikke en gang hva som får det til å flyte..

høres litt sånn ut når du svare slik når jeg prøver å forklare at vi må tilbake til grunn prinsippene å se litt..

men lol jeg hevder ikke ! at vi kan lage en motor som gir 100% gratis engri .. jeg ser heller ikke på å spalte vann som gratis engri.. vi trenger jo vannet som alt liv på denne planten.,. uten om noen få bakterie som lever av sulfer.. svol. enste jeg vet oppdaget på denne kolden som ikke trenger vann.. får å leve..

men anyways klarer du serr ikke å se får…  Les mer »

Profilbildet til MortenB
Medlem
MortenB
3 år 8 måneder siden

CillaBee, du er Gud’s gave til eliten og de mørke menn som gjemmer unna alle oppfinnelser som ikke genererer penger og makt.

Min påstand er : Absolutt alle oppfinnelser som er gjort til nå, og som vi daglig bruker, er det noen som har bevist ikke fungerte FØR de var oppfunnet. Jeg kan kanskje moderer dette til tekniske avansert oppfinnelse.

Vi kan ta flyet, det var flere vitenskapsmenn som «beviste» at det ikke var mulig å lage et fly som med motor kunne løfte seg fra bakken.

Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

Her er det jo noen som mener å ha oppfunnet en maskin som bruker vann som eneste drivstoff. Bevis at det virker, og jeg bøyer meg. Problemet er bare at dette har blitt påstått i flere tiår, men fortsatt er det ingen som klarer å bevise at det virker. Hvorfor er det slik tror du?

Jeg må si det er en viss forskjell på kunnskapsnivået per i dag, i forhold til i tiden før flyets fødsel. Hvis du kan komme med noe annet enn latterlige personkarakteristikker, som f. eks. noe håndfaste bevis på at det faktisk går an å bruke vann som eneste drivstoff, hadde det vært fint. Hvis ikke (og jeg holder ikke akkurat pusten mens jeg venter) bør du oppføre deg.

Profilbildet til MortenB
Medlem
MortenB
3 år 8 måneder siden

Jeg mener det jeg skriver, hva du mener med å oppføre meg vet ikke jeg. har ikke jeg noe rett til å gjøre som du så tydelig gjør, skive det du mener ?
Eller er du en typisk «skeptiker» som hauser ut dine meninger uten å akseptere andre som uenig ?

Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

Det var dette: «CillaBee, du er Gud’s gave til eliten og de mørke menn som gjemmer unna alle oppfinnelser som ikke genererer penger og makt.» jeg siktet til. Jeg kunne jo selvfølgelig svart at du er en nyttig idiot for svindlere som lever av å selge snake oil til folk som tror de kan bruke vann som eneste energikilde, men den slags holder jeg meg for god for.

Profilbildet til MortenB
Medlem
MortenB
3 år 8 måneder siden

Jo, men CillaBee, er det ikke like godt å si direkte hva du mener da, uten å gå rundt grøten ? Og nå skrev du det, og jeg syntest det er helt OK.

Men, tilbake til saken. Hadde du lest nøye i teksten over hadde du fått med deg at Stanley Meyer gjorde noe mere enn alle de før han: «utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi»
Hva dette i praksis betyr hve ikke jeg, det kan være ultralyd, en radifrekvens og sikkert andre ting også, men det er nok noe av nøkkelen til at enegien som ble brukt var mye mindre enn energien som ble resultatet.
Meyer har nok brukt ufattelig mange timer på å komme frem til dette og uten en nøyaktig beskrivelse av hva han gorde blir det nærmest umulig å bevise noe som helst.

Tenk gjennom rekkevidden av hva Albert Einstein sa på sine gamle dager : «Det er en umulighet at den fysiske verden kan eksistere uten en bakenforliggende enorm guddommelig energi som holder alt oppe/samme»
Tatt fra hukommelsen og ikke helt ord-rett :)

Og det er denne energien de fleste av «fri-energi» grunderene som prøver å etterligne Tesla prøver å utnytte.

Profilbildet til Uffda
Medlem
Uffda
3 år 8 måneder siden

Vi får ikke tilgang til fri energi før bevisstheten er restored, og denne mørke tidsalder er historie.
VORTEX Energy
http://www.youtube.com/watch?v=acMubLteWXI&list=PL7451FAA21CF24AEA&index=1&feature=plpp_video

Profilbildet til Sigmund
Medlem
Sigmund
3 år 8 måneder siden

Bevis: Det er laget en bil som går på vann som drivstoff. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

Profilbildet til MrKennedy
Medlem
MrKennedy
3 år 8 måneder siden

Selvfølgelig vil det fungere, jeg har tegningene klare:
Det er klart, denne bilen vil kun rygge, men det anser jeg ikke som noe stort problem.

Profilbildet til 777NinjaHero
Medlem
3 år 8 måneder siden

http://www.youtube.com/watch?v=sKOe_DDZsfg

en film om einsteins tanker om religon …. 1.30 sek første som står skrivd å noe av det siste er genialt ^^ Det med personligsering av den allmektig ! no ikke buddahism gjør! MEN ALLE ANDRE !!!!! så å si ! XXD!

Profilbildet til Anonym
Medlem
Anonym
3 år 8 måneder siden

Det hevdes at Stanley Meyer bygget sitt konsept på Andrija Puharichs patent. Etter mitt syn kan det være en god ide å forfølge disse idéene, da jeg anser at alle stener ikke er snudd i saken:
http://www.alexpetty.com/2010/09/17/water-as-fuel-with-puharich-and-meyer/
Saltvann brenner:
http://www.youtube.com/watch?v=aGg0ATfoBgo
Fleip eller fakta?
http://www.youtube.com/watch?v=smQEBW9UFNI&feature=related
Ennå mer fleip eller fakta:
http://www.youtube.com/watch?v=lSiShiu9Sgs&feature=related
Vannhybrid-motor reduserer bensinforbruket med 50%:
http://www.youtube.com/watch?v=u5nld6HzEjM&feature=related

Profilbildet til CillaBee
Medlem
CillaBee
3 år 8 måneder siden

Joda, det er mye artig her. Felles for de alle er at det må benyttes energi for holde prosessen igang. Enten i form av drivstoff, eller elektrisitet.

So far, no good.

Profilbildet til Mike Cechanowicz
Medlem
3 år 8 måneder siden

Termodynamikkens lover er skapt rundt exotermiske energifenomener. Endotermiske prosesser brukes normalt i free energy teknologi som viselig fungerer. Et annet problem med denne loven – så vel som fysikken er manglende forståelse for åpne systemer. Om du har et åpent sinn, anbefaler jeg deg å ta en del timer til å bli kjent med modellen utviklet av Marko Rodin. Det er en ny vitenskapelig paradigme som kommer like over horisonten. Innsikt i vorteks dynamikk blir en del av denne.

I alle energetiske fenomener er det en toveis strøm. Dagens tenkning utnytter bare en av disse. Det er også lite oppmerksomhet på bruken av «Neutral» i mellom to polariteter. 0-Punktet er representert i Bloch veggen i det magnetiske nullpuktet der magnetisme ikke er tilstede.

Profilbildet til Terje
Medlem
3 år 8 måneder siden

Stanley prinsipp har ikke noe med elektrolyse. Vet du hva elektrolyse er? Elektrolyse er som regel saltholdig vann eller vannet er tilført en annen kjemikalie slik at vannet blir strømførende. Ved å føre to elektroder ned i vannet som regel kopper og sette strøm på dette oppstår det en kjemisk prosesss som skiller ut en del kjemikalier. Det dannes knallgass som består av Hydrogen og Oksygen.

Stanley Bruker ikke disse prinsipper i sin prosess, Vannet består som alle vet av 2 hydrogen atomer og et oksygen atom. Sammen danner dette vann molekylet som har en egen svingning. Det er denne Egen-svingningen som Meyer manipulerer. Ved å skape et elektromagnetisk felt som man kan justere frekvens og tidslinje oppnådde Meyer samme frekvens som vannmolekylet og fikk frekvensen til og komme 180 grader i mot-fase med vannmolekylet og vips spitet molekylet seg og man får 2 hydrogen og et oksygen atom. Altså man kan oppnå denne splittelsen med relativ veldig lavt energiforbruk. Stanley fant nøkkelen for å utnytte energien i vannet på en effektiv måte.

Tyskland laget så tidlig som på 80 tallet en Ubåt som går på rein Hydrogen og kan holde seg i neddykket tilstand så lenge de måtte Ønske. Eneste grunnen til at de må opp er for at de må hente proviant og mere ferskvarer. Hvordan får de til dette?

De utnytter saltvannet og produserer hydrogen og oksygen og får alt de trenger av energi pluss oksygen til å puste i. De kan holde seg i neddykket tilstand så lenge de måtte ønske.

Den termodynamiske loven finnes det altså unntak på og dette vet de som holder på med dette det handler egentlig ikke om termodynamiske lover for vannet er som alle kjenner til en energi bærer og så lenge du kjenner nøkkelen til energien…  Les mer »

Profilbildet til MrKennedy
Medlem
MrKennedy
3 år 8 måneder siden

Med tanke på at kobber eroderer, bør man nok ikke bruke dette ved elektrolyse av vann.
Måten tyskerne designet ubåter på, på 80 tallet, er nok fortsatt gradert millitær informasjon. Men du skal ikke se bort ifra at de har hatt en generator ombord, denne kan drives av havstrømmer o.l. Dermed kan de fortsatt bruke elektrolyse for å spalte vannet, samtidig som det er irellevant hvorvidt de får ut mer eller mindre energi en de bruker.

Profilbildet til Terje
Medlem
3 år 8 måneder siden

Igjen du er nok ikke den skarpeste kniven i skuffen, Om denne ubåten kan holde seg så lenge den vil i neddykket tilstand betyr det rett og slett at den ikke trenger å etterfylle drivstoff for å få generatoren i drift. Ja den har generator om bord som drives av spaltet vann og ikke elektrolyse spaltet vann.

Profilbildet til MrKennedy
Medlem
MrKennedy
3 år 8 måneder siden

@Terje
Min inteligens er ikke oppe for diskusjon her, jeg har testet meg, og hvorvidt jeg er fornøyd med resultatet eller ikke er strengt tatt ikke noe du har noe med.

Jeg registrerer at du ikke kommer med noen troverdig begrunnelse eller dokumentasjon for hvorvidt det ble brukt elektrolyse eller ikke til spaltingen. For ordens skyld, dine påstander er ikke å anse som dokumentasjon.
Med tanke på at jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen kan det da ikke være så veldig vanskelig å overbevise meg om at jeg tar feil. Selv uintelligente mennesker har krav på å bli behandlet med respekt og møtt med saklige argumenter, her feiler du stort.

Profilbildet til Terje
Medlem
3 år 8 måneder siden

MrKennedy beklager om du tok det til deg, for min del er jeg rimelig lei folk som ikke ser det jeg ser. Egentlig er jeg lei slike som deg generelt . Jeg har diskutert i mange år og gidder rett å slett ikke å leite frem det ene og det andre. Dere er så låst i skolevitenskapen og jeg blir kvalm. Men heldigvis er vi inne i et bevishetsløft og de som vil kan øke sin bevissthet. Men blir man stående igjen i 1900 talles paradigmer er det liten mulighet for dere.

Profilbildet til MrKennedy
Medlem
MrKennedy
3 år 8 måneder siden

@Terje
Synd at du er lei av å diskutere med sånne som meg, personlig foretrekker jeg å diskutere med noen som ikke har samme syn som meg, så kan man lære noe av hverandre.
En ting jeg kan lære er av deg, er å uttrykke meg bedre (så skal jeg la være å slenge ut hånlige kommentarer som jeg har gjort tidligere). Mitt standpunkt er følgende:
Jeg antar at du har rett i at ubåten kan være neddykket «ubegrenset» (amførselstegn for slippe å bli tolket bastant på ordet ubegrenset). Dette ser jeg som en reel mulighet, hvorvidt det stemmer er irellevant (jeg har ingen grunn til å tvile)
Ubåten bruker hydrogen (egentlig hydrogen og oksygen, men dette er flisespikking) som drivstoff, dette er også høyst sannsynlig.
Ubåten produserer hydrogen ved å spalte vann i neddykket tilstand, dette tviler jeg heller ikke på, da det også er sannsynlig.
Metoden for å utvinne hydrogen fra sjøvann derimot er mer uklar. Vi vet at det er mulig v.h.a. strøm. Dette står i lærebøker, og noen av oss har prøvd det hjemme på kjøkkenet (Kona himlet med øynene, men guttungen synes det var gøy da vi tente på). Andre metoder for å utvinne hydrogen fra sjøvann kan tenkes, men forsøkene er for lite kjente og for få. Siden hverken du eller jeg er klarert for strengt hemmelig materiell i Tyskland, ei heller autorisert for tilgang til denne informasjonen, kan vi bare gjette. Min gjetning er at Tyskerne ville brukt elektrolyse, fordi dette er en utprøvd teknologi som vil kunne implementeres raskt og effektiv (og ikke minst billig). Din forklaring anser jeg som tvilsom, men jeg avfeier den ikke (jeg ser at jeg kan ha gitt inntrykk av det). Jeg håper jeg tar feil, og at man kan lage motorer som går på vann, men jeg tviler på at vi får…  Les mer »

Profilbildet til Robert Dave Myrland
Medlem
4 måneder 14 dager siden

Helt korrekt beskrevet. Korrekt med mot-fase og det andre. Ved de rette frekvenser kan vann ta fyr og utnyttes direkte i et forbrenningroms. Frekvenser er nøkkelen til spillet, dett har vitenskapen ikke skjønt enda, de med doktor grader, mm skjønner ikke dette, likevel gjør slike som dere alle her om dere bare vil og uten spesiell doktor grad det Stan kunne og uten noen spesiell vanskelighetsgrad. Fri energi er veldig simpelt når man forstår at frekvens er nøkkelen.

Profilbildet til Sigmund
Medlem
Sigmund
3 år 8 måneder siden

Dette kan umulig være humbug selv om termodynamikkens lover skulle tilsi det. Prinsippet med å spalte vannmolekyler er allerede i bruk i en oppfinnelse av japanske Genepax som har laget en bil som går på rent vann. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
3 år 8 måneder siden

TABU nr. 49 for norske redaktører og journalister: FRI ENERGI

Media-TABU 49. Verdens energiproblemer kan løses ved hjelp av fortiet kunnskap!
Det snakkes om klimakrisen og behovet for å redusere forbruket av fossilt brennstoff. Som kjent er Norges egen oljeproduksjon nå på vei nedover. Norge har miljøer med fremragende ingeniører, mange oppfinnersjeler, SINTEF-miljøet og kapital, såvel statlig som privat.

I denne situasjonen ville det være naturlig ”å la de tusen blomster blomstre” ved å stimulere forskning og utvikling av såkalt nullpunktsenergi (ZPE – Zero Point Energy), som vil kunne løse så vel jordens energisituasjon som mange av dagens miljøproblemer.

Erfaring med foreliggende prototyper tyder på at en god start vil være å begynne med å utnytte den såkalte kasimir-effekten.

To av pionerene på området er Tom Bearden og Bernhard Eastlund. Zero Point Energy befinner seg for øvrig nær HAARP-teknologi, bl.a. pga. vekten på skalar-bølger (bølger som befinner seg utenfor det elektromagnetiske spektrum).

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Profilbildet til The Scientizt
Medlem
The Scientizt
3 år 8 måneder siden

Hans,
hvis du skal henvise til pioneer teknologi, så må du henvise til teknologi som eksisterer, og ikke fiktive masseødeleggelsesvåpen.

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
3 år 8 måneder siden

Scientizt,

jeg antar at du ikke betviler at HAARP-teknologien er reell. (Se f.eks. HAARPs hjemmeside her: http://www.haarp.alaska.edu/)

Poenget mitt var ikke HAARP, men skalar-bølger (scalar waves). Du kan lese deg opp på dette f.eks. her:
http://www.scribd.com/doc/6526379/Tesla-Scalar-Waves

Hovedpoenget i min kommentar var bare at Fri Energi er TABU for norske media.

Staten innkrever nå en avgift på all forbrukt strøm i Norge som skal bidra til en miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi:

«Det er også innbakt en avgift i nettleien på 1 øre/kWh. Denne avgiften går til Energifondet, som skal bidra til en miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi.»

http://www.dinside.no/886434/dette-betaler-du-gjennom-stromregningen

Hvordan kan jeg være så sikker på at ingen av de norske klima-journalistene med Aftenpostens Ole Mathismoen i spissen, (som har produsert hundrevis og tusenvis av artikler hvor de jamrer over «klima-krisen») kommer til å foreslå at noen av millionene som staten får inn på avgiften for «miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi» vil benyttes til forskning og utvikling på den typen energikilder som er beskrevet i artikkelen?

Scientizt, vi kan vel være enige om at denne artikkelen beskriver miljøvennlige energikilder som bør undersøkes og utvikles med sikte på masseproduksjon.

Profilbildet til MrKennedy
Medlem
MrKennedy
3 år 8 måneder siden

HAARP (The High Frequency Active Auroral Research Program) eksisterer i aller høyeste grad. Det er et forskningsprogram som blir beskyldt for å være et masseødeleggelsesvåpen, vær-manipulerings maskin og hjernevask-maskin. Henvisningen til HAARP i negativ forstand (som i de tre eksemplene) har en eim av konspirasjonsteori over seg. Personlig har jeg ikke opplevd å se noen bevis på at HAARP brukes på denne måten (og tror heller ikke på at det er noe annet enn forskning). Hans Gaarder brukte faktisk ikke henvisningen til HAARP som noe konspirasjonsteoretisk referanse. Han brukte den som referanse til en teknologi som kan tenkes å kunne utnyttes til forurensningsfri energiutvinning.
Jeg er selv veldig ofte uenig i Gaarders vurderinger, men her tillegger du han faktisk meninger han ikke har gitt uttrykk for.

Profilbildet til Sigmund
Medlem
Sigmund
3 år 8 måneder siden

Dette kan ikke være humbug selv om termodynamikkens lover skulle tilsi det. Prinsippet er allerede i bruk i en oppfinnelse av japanske Genepax som har laget en bil som går på rent vann. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

Profilbildet til rarplanet
Medlem
rarplanet
3 år 8 måneder siden

Fri energi vil bli frigitt meget snart. Innen 2015 tipper jeg

Profilbildet til Mono Montana
Medlem
Mono Montana
3 år 2 måneder siden

Demonstrasjoner vil bli fremvist i Belgia 6 september av M.T. Keshe
Hjemmeside
http://www.keshefoundation.org/en/

Om begivenheten 6 september, og hva som skal pressenteres for inviterte.
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology

Spennende tid vi lever i ?

Profilbildet til Salat
Medlem
Salat
3 år 2 måneder siden

Er dette overgangen til ny teknologi for folket ? kina invisterer i solcelle teknologi
http://www.avaaz.org/en/a_ray_of_hope_on_climate/?slideshow

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
1 år 1 måned siden

Litt gode nyheter, innen 10 år vil energi prisen bli mindre enn 1/10 av idag. Har forsket på det i over 20 år, nå lekker det som en sil, meget vanskelig å undertrykke lenger. :) takket være internett. Så nå gjenstår global etikk og endring av det globale materialistiske menneske synet.

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
3 år 1 måned siden

Her er en fri energi løsning som er så enkel at den kan skapes i hjemmet hos noen hver.

Alt som behøves er en jordet skjøteledning med minst 2 stikkontakter og en «high voltage device» som kan plukkes ut av en lighter.

Det er demonstrert i denne korte videoen:
http://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc&feature=related

Profilbildet til
Guest
Oxford
2 år 11 måneder siden

Morsom video det. Trodde nesten på den og.. . hehe

Legger merke til at du fra 0:50 ikke ser hele skjøteledningen og fra
1:10 i videoen ikke ser hele padda. 5 av 6 kontakter vises. Så den er grei.

Men ja. den fikk meg til å hoppe litt i stolen.

Profilbildet til Eddvin
Medlem
Eddvin
2 år 11 måneder siden

Her gikk du fem på Hans, piesoelemetet i lighter produserer høy spenning når den blir presset sammen ved slag, derfor trekker man opp en fjær og en liten «hammer» slår på elementet og det kommer en gnist på mange volt, men nesten ingen ampere. Man bruker mere energi på å trekke opp fjæren, en det som blir frigitt av energi. Så dette er bare en bløff!!!

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
2 år 11 måneder siden

Jeg har ikke testet den selv, nevnte den slik at de som er interessert kan prøve om den funker eller ei; «the proof of the pudding is in the eating».

Det som er fascinerende er jo å vite at FRI ENERGI / ZPE fungerer i ulike former, som venter på å bli oppdaget. Et av bevisene på dette er at det er utviklet fungerende FRI ENERGI devices innenfor det militær-industrielle kompleks i USA. Her ute i offentligheten er det sterke krefter som er i sving for å hindre FRI ENERGI oppfinnelser i å se dagens lys, inkl. den skjulte maktens løpegutter som er kjent som norges onkel politi (sic).

Profilbildet til ChristianR
Medlem
ChristianR
2 år 11 måneder siden

Er vel MYE mer fascinerende å sette igang å spare MASSE penger 😉

Profilbildet til ChristianR
Medlem
ChristianR
2 år 11 måneder siden

Enkelt og fint. Det er bare å prøve den selv! Fin med litt lavere strømregning nå midt på vinteren!

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
2 år 11 måneder siden

Iran Sells Clean Fusion-Based Electricity Across South Asia. Hydrogen-Boron Dense Plasma Fusion.

http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/alternative-energy/iran-sells-clean-fusion-based-electricity-across-south-asia.html

Profilbildet til ChristianR
Medlem
ChristianR
2 år 11 måneder siden

Hva er det som «undetrykkes brutalt» her ? Selvfølgelig kommer ikke de store energiselskapene/avisene å gi oss noen hjelp her, men alt er lett tilgjengelig for alle:

prinsipp:
http://www.youtube.com/watch?v=nl35HRBED_A
http://www.youtube.com/watch?v=xGVpr_Hk0iI

demo
http://www.youtube.com/watch?v=__gHPblNumM

Det er bare å sette igang og bygge selv!

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
2 år 11 måneder siden

Informativ FRI ENERGI video: Tesla The Race to Zero Point Free Energy http://www.youtube.com/watch?v=aKWPht3fU-o

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
2 år 8 måneder siden

Fungerende FRI ENERGI generatorer er utviklet og finnes på innsiden av USAs militær-industrielle kompleks.

Dette fremgår bl.a. av dette DISCLOSURE-dokumentet:

«Disclosure Implications for the Environment:

We have identified insiders and scientists who can prove, in open Congressional hearings, that we do in fact possess classified energy generation andantigravity propulsion systems capable of completely and permanently replacing all forms of currently used energy generation and transportation systems. Thesedevices access the ambient electromagnetic and so-called zero point energy state toproduce vast amounts of energy without any pollution. Such systems essentiallygenerate energy by tapping into the ever-present quantum vacuum energy state -the baseline energy from which all energy and matter is fluxing. All matter and energy is supported by this baseline energy state and it can be tapped throughunique electromagnetic circuits and configurations to generate huge amounts of energy from space/time all around us.

These are NOT perpetual motion machinesnor do they violate the laws of thermodynamics – they merely tap an ambientenergy field all around us to generate energy.This means that such systems do not require fuel to burn or atoms to split orfuse. They do not require central power plants, transmission lines, and the relatedmulti-trillion dollar infrastructure required to electrify and power remote areas of India, China, Africa and Latin America. These systems are site-specific: they canbe set up at any location and generate energy. Essentially this constitutes the defin-itive solution to the vast majority of environmental problems facing our world.The environmental benefits of such a discovery can hardly be overstated but abrief list include:

The elimination of oil, coal, and gas as sources of energy generation, thusthe elimination of air and water pollution related to the transport and use of thesefuels. Oil spills, global warming, illnesses from air pollution, acid rain, etc can andmust be ended within 10-20 years.

Resource depletion and geo-political…  Les mer »

Profilbildet til Robert Dave Myrland
Medlem
4 måneder 13 dager siden

De snakker her om krystall transformere. I en remote viewing «session» de utenojordiske hjelpte meg med i 2009, fikk jeg da se en krystall stein transformer under bakken på area 51, rett under flystripa på ca 12 meters dyp. Jeg fikk sett dette veldig tydelig, rommet jeg såg var rundt som en dome.

I rommet var det en liggende krystall stein, diameter ca 150cm og lengde på ca 3.5 meter og hver enda av steinen hadde pyramide form som dessuten såg ut til å nøyaktig samme grads vinkling som pyramidene i egypt, før hver «puramide» i hver ende av steinen var det et stativ som steinen hvila i og var nøyaktig formet etter steinen, stativet stod fastskrua på gulvet i begge ender og steinen hadde en gulvhøyde på ca 90cm. Senter av taket var ca 3meter høyt og rett over steinen i veggen var det en kjegle form inn i veggen, såg ut som en høytaler nesten og tror at dette var en ultrasonic høytaler og da den som svinger steinen mekaniskt for å oppnå piezo elektrisk effekt. Og siden rommet var rundt ville lydbølgene treffe steinen fra begge sider, jeg kunne bare se 1stk av denne kjegle form in i veggen i hele rommet og ytre diameter på denne var ca 20cm og teksturen inn i kjegla var finere en resten av veggen men hadde samme farge som veggen selv og i bunn av kjegla dvs i senter var det ikke noe synlig dubbeditter men regner med at dette var skjult inn i veggen.

Runt steinen var det boret masse hull, regner med uten at jeg telte at steinen hadde ca 100 hull boret ned på et dyp av bare 12mm. I hullene var det 2 typer pressfitt dingser, ene såg ut som en laser «kanon» og den andre såg ut…  Les mer »

Profilbildet til Uffda
Medlem
Uffda
2 år 6 måneder siden

Here you will find the work concerning Stanley Meyer WFC “Water Injector” technology.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MEOykdo9B2Q

http://rwgresearch.com/
http://open-source-energy.org/forum/

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
1 år 1 måned siden

Angående Ebola, her er hvordan du lager nano sølv, et 9 volts batteri to sølv skjeier og en blyant (eller en motstand), knytt blyanten (eller motstanden) mellom en av sølvskeiene, dypp sølvskeiene, ca 2 cm fra hverandre vertikalt i vann, rør rundt i en 1/2 time.

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
1 år 1 måned siden

Angående undertrykkelse av teknologi, jeg har mistet noen venner, men det var i gamle dager, kan ikke stoppes i dag, og det ser ut til at de ikke spiller det spillet lenger, på grunn av internettet. Derfor får vi løsningene, som har vært der lenge, gamle løsninger er nå vitalisert igjen. Takk være internettet.

Profilbildet til Mole
Medlem
Mole
1 år 1 måned siden

«Kald fusjon» har lenge vært fri fantasi, men nå kan det finnes på ordentlig.
Ny reaktor kan gjøre olje nesten verdiløst
Resultatet av denne testrunden er nå klart, og det ser fortsatt positivt ut. Etter å ha generert 1500 kWh over 32 dager, omringet av kameraer og måleinstrumenter av alle slag, ser det ut til at E-Cat kanskje, muligens, faktisk holder det den lover – selv om forskerne ikke våger å spekulere nærmere i hvordan dette går an. De slår imidlertid fast at her skjer det noe som fysikkens regler som de kjenner den ikke helt kan forklare, men at det nesten må være en kjernefysisk reaksjon av noe slag som ligger bak.
http://www.tek.no/artikler/ny-reaktor-kan-gjore-olje-nesten-verdilos/164346

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
5 måneder 1 dag siden

Norge har mye energi, langt langt under 1/2 utnyttes i dag i noen anlegg, så vi kan lett bruke 2 gangen, da tar en kun utgangspunkt i vannkraft, så Norge kan eksportere masse energi, så kommer spørsmålet har Hans Gaarder undertrykkelse teori rett, eller er det den drepende konservatismen?
Vel når de renner et tonn vann i sekundet gjennom et gjennomsnitt norsk kraftverk, med en høydeforskjell på, la oss si 1 meter er den vanlige ingeniør påstanden at vi utnytter rund 80%, +- 10% , vanlig konservativ overslag formel er: 8 * høyde (1 meter) * massen i 1000 liter som gir 8 kilowatt, min påstand er da kaster vi mer en enn 10 kilowatt bort normalt, så vi kan bli mye bedre.
Noen som går imot påstanden, vi skriver da en kontrakt, 1 million NOK hvis de ikke kan bevises med stander formler. (hvis du ikke godtar formler fra standard lærebøker fra realfag må du si ifra)
I år eller de neste årene kommer de masse fysikk endringer angående energi eller avsløringer om du vil, så dette er ment som en opp våkner, skal vi være med i gamet. Så har Hansen rett eller er det den vitenskapelige konservatismen som stritter imot?

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
5 måneder 1 dag siden

Tpper ingen professorer kommer til å vedde imot, så hva er grunnen 1 million er jo en bra bonus hvis en tror på det en underviser i?

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
5 måneder 1 dag siden

De som blir interessant er svarene hvorfor de ikke vil vedde imot, noe som kan forteller oss alle om nye løsninger, og fra selveste professorer, ja de oppegående må bli provosert for å snakke, og noen av dem,særlig Norske er ganske oppegående, har bare ikke blitt stilt de rette spørsmål eller så holder det for seg selv, av en eller annen grunn.

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
4 måneder 21 dager siden

En gjennomgang av en statlig undertrykkelse manual.
Finnes eller brukes slike manualer i dag i Norge ?
https://www.youtube.com/watch?t=247&v=vddULW_7CcM

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
4 måneder 16 dager siden

Skulle aldri tro at jeg skulle få oppleve dette, fulgte en diskusjon på TU.NO som bare ble borte, de diskutere evighetmaskiner, der det viste seg at TU.NO hadde håpenbart prøvet å beskrive en.
men poenget er 29 commentarer, men du får nå kun lov å se 4-5.
http://www.tu.no/forskning/2015/07/13/industrien-sloser-med-store-mengder-varme-fordi-den-har-feil-temperatur#idc-cover
hvordan forklarer en det da? 29 kommentarer blir til 4-5?

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
4 måneder 15 dager siden

Fri energi undertrykkes brutalt og teknisk norsk ukepresse og NTNU bidrar til dette…

Profilbildet til Robert Dave Myrland
Medlem
4 måneder 14 dager siden

Follow the money :) Free Energy equals no money!

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
4 måneder 14 dager siden

Kommentarene kan leses idag hvis en trykker på «ekspansjon knappen/svar knappen», (TU har kun kollapset kommentar treet) Kan være nyttig lesning,
her for en iallefall vite at en kan bygge mye mer effektive varmepumper en den du trolig sitter med.
Siste kommentaren fra Jameswatt, er verd å merke seg
«Teknisk er det fullt mulig å lage en varmepumpe som løfter til 150, 200 eller 250°C. COP-en blir selvfølgelig dårligere jo høyere løftet er, og det vet Sintef-forskerne veldig godt, de har heller ikke lovet noen COP så vidt jeg kan se i artikkelen. Et løft fra 50 til 150 °C kan i teorien ikke ha bedre COP enn 4,23, i praksis kanskje 2,5-3 i en veldig god prosess..»
Har de oppdaget noe nytt eller ikke, («det vet Sintef-forskerne veldig godt», hmm), er der noe de ikke ønsker å fortelle, hva tror du?
(Artikkelen finner du fremdeles hvis du går på http://www.tu.no/forskning, men ser ut til å være fjernet fra første siden)

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
4 måneder 14 dager siden

Bare så alle henger med COP, beskriver virkningsgraden i drift, (etter innkjøpskostnadene) , enkelt forklart 1 krone * COP gir deg avkastningen i drift. Så oppgis en COP > 20 får du mer en 20 kroner tilbake.
Legg også merke til at seriekobling av varmepumper ikke skal kunne virke teoretisk, som Jameswatt skriver, mens hele artikkelen går ut på det motsatte. Så hvem har rett ?

Profilbildet til Robert Dave Myrland
Medlem
4 måneder 14 dager siden

Sola er ikke basert på hydrogen, det er en krystall stein i senter av sola som utgir et varmebånd som går i bane rundt sola og over overflaten, det er derfor at solas atmosfære er millioner av grader og derfor varmes sola fra oven og inn. Sola er kald i senter og krystall steinen har en diameter på ca en femtedel av ytre diameter. Sola vokser også sakte men sikkert og det gjør også krystall steinen slik at den blir kraftigere sagte men sikkert. Men det er en annen sak. Jorda vår har også en krystall stein i senter og er in basic en mini sol eller som erransk hold kaller den, en sub-sun, suns and sub-suns. På jorda vår er varmebåndet ikke kraftig nok til at den når overflaten og derfor har vi lava under fotan våres.

Noen ganger er varmebåndet på jorda sterkere en ellers, dette pga tilfeldige energi strømmer fra andre sol systemer og også en del innvirkning fra sola vår til tider. Dette fører til at noen ganger så får vi vulkansk aktivitet som blir så voldsom at skorpa sprekker.

Mesteparten av tiden er varmebåndet på et moderat dyp som ikke på noen måter gir utbrudd men til tider når energier blir sterke og man får en energi konversjon som danner et høyere energifelt presses varmebåndet ut til en ny diameter, heldigvis aldri over overflaten slik som på sola, da ville vi bli kokt levende.

På sola er varmebåndet så kraftig og dimensjonene så store på krystall steinen at konvertert energi tvinges ut i en bane større en solas egen diameter.

Når elektromagnetiske energier skaper masse eddie kurrent og enorme mengder elektroner kolliderer ute og over overflaten skapes intense varmeverdier og sol overflaten varmes fra oven.

Sola er en loop men også nyttiggjør den seg av innkommende energier fra andre soler…  Les mer »

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
4 måneder 8 dager siden

Teknologi er tilgjengelig som vil gi oss sunne, velstående og trygge liv I FRIHET…:
«There is quite a lot of classified technologies that are in use in secret «Programs” that are being suppressed and could completely change the nature and quality of life of every human being here on Earth.

The “Free Energy” technologies would end the need of the “Current Oil/Petro Energy Companies”,

The “Frequency and Light Healing” technologies would end the “Current Pharmaceutical Corporations”,

the “Neurological Interface” technologies would end the need for “Large Education Institutions” and

the “Food Replication” technologies and “Environmental Purification and Restoration” technologies would end poverty, starvation and begin to reverse the damage humanity has done to the Earth virtually over night.

As you can imagine the real threat to disclosure is not that humanity cannot handle the truth or will be able to reconcile “Cosmic Life” with their religious beliefs.

The real reason is that these technologies would immediately collapse the world economies and make the “Babylonian Money Magic Slave System” of no use anymore. It means the “Loss of Control” of the .01% (Elite) over the “Masses” and a complete “Paradigm Change”. In short it means “Freedom”! Freedom for the first time in humanity’s “known” recorded history.»
http://spherebeingalliance.com/introduction

Jeg ønsker at slik informasjon og teknologi blir tilgjengelig her på Jorden også utenfor topphemmelige programmer…Gjør du?

Motkreftene er sterke – men de er dømt til å tape, om ikke før, så senere…

Profilbildet til Seitasis
Medlem
Seitasis
4 måneder 8 dager siden

Korrekt . Kun et spørsmål om tid. De mest geniale løsningen blir mest sannsynlig gitt bort, de ikke geniale blir solgt til eliten. Kun et tids spørsmål, vi i norge bør være glad, vi trenger mye billig energi for å leve så langt nord som vi gjør, glem oljen, olje alderen er over, den har gitt oss mange muligheter som vi nå må dra nytte av. Snakk om måneder nå istedenfor år, en må være meget pessimistisk hvis dette skal ta mer 5 år.
Må også nevne hydrogen som er den dårlige nyheten,siden bil industrien (eliten) prøver å gå bort fra elektriske biler, i dag mister en ca 25% ved masseproduksjon av hydrogen, deretter mister en 20% på lagring, så kommer cellen der en mister 60% så vit jeg vet (mulig de har kommet over 40% virkningsgrad uten bruk av en eller annen form av katalysator som forbrukes, har ikke fulgt med de siste 5 årene)