Samfunn
Du leser nå
Fri energi undertrykkes brutalt
Skrevet av
Robert Hansen19. 03. 2012
kaldfusjon
11865 7805 65

Fri energi undertrykkes brutalt

Av Robert Hansen19. 03. 2012
Fri energi til folket er funnet opp mange ganger og for mange år siden, men undertrykkes brutalt av de store bankene som eier energi-industrien.

Finnes det teknologi som faktisk sliter med å komme allmennheten til gode, som blir undertrykt på en eller annen måte av sterke interesser?

De av dere som har vært interessert i dette en stund, kan kanskje huske at det fra tid til annen dukker opp i media en eller annen særdeles spennende nyvinning. Der man entusiastisk kan glede seg over at, ja verden går fremover og dette kan bli en spennende oppfinnelse for alles nytte.

Men så blir det tyst, man hører ikke noe mer om denne oppfinnelsen.  Etter å ha gravd en del i patenter og nye oppfinnelser så finner man mye interessant. Jeg leste med stor interesse om biler som brukte vann som drivstoff og trodde nesten ikke det var mulig, men når jeg kikket på metodens enkelhet så var det jo innlysende at dette er helt klart en god oppfinnelse.

Stanley Meyer

Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. Det som gjorde hans oppfinnelse så genial, var at den var i stand til å produsere nok hydroksidgass til å dekke konsumet til en bil, samtidig som gassproduksjonen krevde lite elektrisitet.

Ved siden av å påføre vannet elektronstrøm, gikk prinsippet ut på å utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi.

Meyer ble kjent for å ha kjørt rundt på en Buggybil i 2 år som han modifiserte til å gå på 100% ”vann”. Å si at bilen går på vann er egentlig litt unøyaktig, men der vann er mediet som går over i gassform som er 4 ganger så eksplosivt som bensin.

Det ligger store mengder dokumentasjon og videoer på nettet av Meyers arbeid. Mange har forsøkt å gjøre replikasjoner av vannbil prosjektet til Mayer og noen hevder de har lykkes med det også.

Meyer fortalte sin familie og venner og senere i media at han var blitt kontaktet av 2 dresskledde menn flere ganger og blitt tilbudt store summer for å legge ned sitt arbeid. De definerte ikke klart for ham hvem de representerte.

Etter hvert steg beløpet veldig og det ble foreslått at han kunne jobbe videre med sitt prosjekt i hemmelighet, noe Meyer avslo. Det viste seg å få konsekvenser ettersom tilbudet gikk over til å bli trusler.

Meyers død

Etter mer enn 20 års arbeid og forskning, hadde Stanley Allen Meyer og hans bror et møte med 2 belgiske investorer og avsluttet møtet med en skål i Grove City Cracler Barrel den 20. mars 1998. Broren Stephen Meyer gjenforteller denne skjebnesvangre kvelden:

«Stanley tok en slurk av tranebærjusen sin. Umiddelbart tok han seg til halsen, styrtet ut av døra, i knestående spydde han voldsomt. Jeg løp ut og spurte han; ”hva er det som er skjer”. Han sa: ”De forgiftet meg!”

Det kom til å bli hans dødserklæring. Stanley Meyers bissare død i en alder av 57 gjorde ende på hans arbeid, og vitterlig muligheten for en global utfasing av fossilt drivstoff.

Mennesker som sto ham nær og kjente ham, kunne fortelle at hans arbeid og forskning tiltrakk seg oppmerksomhet fra hele verden; mystiske besøkende fra hele verden, statlig spionasje og lukrative økonomiske tilbud.

www.top-alternative-energy-sources.com/stanley-meyer.html

Hundrevis av tilfeller

Meyers tilfelle viser seg ikke å være enestående. Det finnes en rekke eksempler på personer og firmaer som har blitt kontaktet og opplevd likeledes prosedyre med oppkjøp og inkluderingstilbud, og hvis de har takket nei, så har det endt med trusler og dødsfall også av familiemedlemmer.

Etter å ha undersøkt nærmere, så har jeg funnet hundrevis av tilfeller av lignende historier som i Meyers tilfelle.

En annen amerikaner som ønsker å holde sin identitet hemmelig og kilder beskyttet, opplevde noen år senere, plutselig få 2 ukjente menn på døra som ville snakke om prosjektene han drev med. Også han drev med et vannbil-prosjekt. Han prøvde først å benekte, men de hadde tydeligvis gjort nødvendige undersøkelser og visste hva han drev med.

Vedkommende oppfinner spurte i slutten av samtalen hva som var grunnen til at han ble truet til å slutte med denne type invensjoner. Svaret han fikk husket han godt. De sa nemlig at: ”Hva tror du dette vil gjøre med verdensøkonomien?”.

Det er helt klart at hvis det skulle komme en stor oppfinnelse som ga folk flest lett tilgang på store mengder energi, så ville det påvirke verdensøkonomien og energikartellene stort.

Energiavhengigheten som folket er bundet opp til, er likeså inngripende som kapitalkostnader gjennom renter. Med andre ord en gjentagende inntekt for bankier og enorme multinasjonale energiselskaper som er av stor betydning.

Det viser seg at det er mange forskjellige kreative måter å skape billig energi på. Energi ved siden av medisinske oppfinnelser (som jeg skal skrive mer om ved en senere anledning) ,er det som tydeligvis trekker oppmerksomheten til disse ukjente som har en agenda å presentere.

Et utdrag av noen få av historiene

ERR Fluxgenerators that almost made it to market

Alexander Frolov sent me a couple of old sales brochures of the ERR Fluxgenerator from 2002 when the 250W – 6KVA product line was approaching the market in Japan. There were around 20,000 units manufactured. But before they hit the market, the Japanese government issued a shut-down order due to some alleged «safety concerns», and confiscated all the units. (PESWiki; December 8, 2010)

Frank Richardson: Magnet-Based Electrical Generator and Bladeless Steam Turbine

Frank Richardson worked during the late 1960’s as an electrician at the Nevada Test Site. During the 1970’s, four other NTS technicians helped Frank invent a magnet-based electrical generator which required no input and a bladeless steam turbine. (The turbine seems to have been a variation of a Tesla turbine). A car was outfitted with the two devices and driven around without energy input. Some people tried to steal the invention. Two of the technicians died under suspicious circumstances, and Frank had to go into hiding until his recent death. It is my understanding that the black helicopter people had nothing to do with this situation; just greed.

Joe Cell Truck Builder Threatened, Destroys Plans

After announcing that he had successfully built a truck that runs on Joe Cell technology, drawing energy from water and Orgone, Bill Williams said he was approached by two men who requested that he stop his research, threatening him with dire consequences if he didn’t. Others are keeping it alive. (PESN; Apr. 13, 2006)

M.T. Keshe was ‘kidnapped’ in Canada over false nuclear weapons concerns

Belgium inventor who claims counter-gravity, propulsion, and free energy generator technologies has been derailed by Ad van den Elshout who has been fraudulently representing the company without authorization, including saying it is involved in nuclear weapons research.  ree-energy-news.info

hitachimagnetics.openfos.com

Engineers at Hitachi Magnetics Corporation have come right and told us that a motor run by magnets is feasible and logical, but the politics of the matter make it impossible for them to pursue developing a magnet motor or any device that would compete with the energy cartels. The obstacles to free energy are the big banks who own the energy industries.

Oppfinnere i fremste rekke, men utenfor linjene

Det kan tyde på at det er symptomatisk at de fleste av disse som sysler med oppfinnelser eller replikasjoner av undertrykt teknologi, gjør dette utenfor kjente forskningsteder og uten noen form for økonomisk støtte. Ganske så typisk befinner de seg som er i fronten på det som kan være fremtidens produkter, utenfor de skolerte rammene. Her hører vel uttrykket godt hjemme at på skolen lærte du hva du skal tenke og ikke hvordan.

Som vanlig er det slik at nye oppfinnelser dukker opp utenfor A4-formatet av folk som tør å tenke annerledes og ikke bare slik man er skolert til. Forskning og utprøving innenfor alternativ forskning er vann som medium kun en av mange unike metoder som har potensial til og levere energi.

Utenom alle de kjente metoder som vind- vann- sol- bølge og kjerneenergi så eksisterer det flere. For å nevne noen; permanent magnetgeneratorer, gravitasjons motorer, kald elektrisitet, kald fusjon, orgonteknologi, bioelektrisitet o.s.v.

Fri energi til folket

Jeg har ikke prøvd å overbevise noen i denne artikkelen og har ikke noe behov for det. Jeg har heller ikke nevnt de kanskje mest spennende nyvinningene som er på gang for tiden da jeg vil beskytte dem best. Disse er til nå ukjent for de fleste.

Jeg har ved egenerfaring oppdaget og opplevd at det finnes teknologi der ute som holder en lav profil og som ikke hvem som helst får muligheten til å kjøpe. Ja, noen har valgt å gjøre det på den måten at du rett og slett blir kun tilbudt det gjennom en anbefaling eller sikkerhetsklarering.

Men jeg vet med sikkerhet at mange der ute jobber med å poppe ut med generatorer for folk flest, bare at de må slippe dette løs på riktig måte.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
100%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
65 Kommentarer
1 2
 • Profilbildet til CillaBee
  19. 03. 2012 klokken 18:16

  «Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

  Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. »

  Bare et lite problem; Energien man for ut av å spalte hydrogen og oksygen er nøyaktig samme mengde man må bruke for å spalte det. Det ville vært helt utrolig (og det er det jo) dersom man kunne omgå termodynamikkens lover så enkelt.

  Humbug.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til leeha
   19. 03. 2012 klokken 18:43

   Det er ikke sikkert at alt dekkes av termodynamikkens lover og at disse er 100% rett. En «lov» i vitenskapen er kun en lov helt til den er motbevist.
   . Det er mye vi ikke vet her i verden. Jeg anbefaler litt ærbødighet overfor skaperverket og andres meninger. Og: Prøv noen nye tanker, det kan anbefales ! Lykke til

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til CillaBee
    19. 03. 2012 klokken 21:29

    Det kan godt være at ikke alt dekkes av termodynamikkens lover, men konsumering og frigjøring av energi fra spalting og forbrenning av molekyler gjør det.

    Har ingenting i mot å tenke nye tanker, eller at andre gjør det. Det jeg har noe i mot er svindlere. Slike som mener de kan bruke vann som energikilde.

    Dersom man virkelig klarer å benytte vann spaltet til hydrogengass (eller hydroksid som det skrives i denne artikkelen, men det er ikke det samme
    http://no.wikipedia.org/wiki/Hydroksid) så er det jo bare å spre det glade budskap. Hvorfor? Fordi man da ville ha hatt en evig energikilde. For resultatet av forbreningen er: Vann! Like mye vann som man startet med. Bare så synd at all energien gikk bort til å spalte molekylene. Den kommer man seg ikke unna.

    Jeg krever bevis!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til 777NinjaHero
     21. 03. 2012 klokken 07:41

     ffs hadde skrivd masse genialt å tok meg en tur på wiki å måtte bruke andre utrykk… termo engri… aka varme blandt….

     yo Cllabee

     dette handler nok ikke om hvor mye engri det koster å spalte eller hvor mye engri man får etter på..men lol det du seir er at jeg kan faktisk få igjen alt jeg har brukt på å spalte av reasksjon som skjer etter på.. aka har jeg nok skills får jeg tilbake enegrien jeg putta in,n får å i utgangs punkte få til denne spaltingen..å få veske over til gas|SKAPE DENNE REASKSJON|.. SOM GJØR AT DET TAR MYE MYE MYE MYE MYE MYE MYE MER PLASS TROR DU SKJER VIS JEG GJØR DETTE I TANKEN LETTER TRYKKE LITT ETTER LITT ? de førset toga bilene,, var jo bygget på dette prinsippet ,,, veske blir gass kaka damp lokomoti

     selv om du bare får like mye engri som du brukte får å spalte etter at du har spalte… er det noe veldig veldig vedig basic du har glemte gass tar mer plass en vann .. så vis vann er LOL!!!
     4 GANGER MER EXPLOSIVT EN BENSIN å jeg kan ta en liter bensin som tar 1% av rommet plass å tenne på .. pluteslig tar den litern med bensin en del plass lol.. vet ikkke helt formelen men la oss gjøre det lettt..

     1x1x1 meter lengde høyde bredde.. bensin så tenner jeg på det.. så blir idet pluteslig 10x10x10 meter størrelse.. ¨å det de hevder med vann i forhold er jo

     1x1x1 m ! = 4X mer explosivt enn bensin 40x40x40 meter da….. ikke rette formel på hvor stort det blir osv men var får å få fram poenge mitt ..

     men da handler det jo ikke om hvor mye engri det koster å eller å spilte.. spalte lengre.. det handler mer om at ting tar større plass i gass enn i veske form…..

     det du seir gjør det jo bare enda mer mulig.. øi kan jeg bruke masse engri får å gjøre om vann til gass… å så til å med få det tilbake …!!! engrien jeg har brukt! får å gjøre om dettefra vann til gass! iikke nok med det.. siden gass tar så Utrolig mye større plass,, kan jeg vel bare putte det i tank å bruke det ekstreme trykke til kenetisk engri…

     yo no offens vis du føler det jeg skrev er skrivd hånelig ikke ment slik bare sliten å ironisk haha XD! pluss du bruker jo store ord ^^ thermosomtyhing.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til 777NinjaHero
     21. 03. 2012 klokken 07:55

     ps det skjer 100.000 kjemiske reaksjoner i hjernen verdt sek ^^

     Cilabee^^ du burde sjekke tesla litt mer ut der mye av morro starte med free energi han klarte mye rart.. på en måte klarte han å hente free engri…

     vet ikke om du har hørt om det skjedde i sibir like før de sprengte tårne hans blandt annet.. radio waves of death 😉 8 milloner tre ble bbrent opp å bakken blei nesten støv de regna med at de ikke ville gro noe der på 100 år.. usa sa at det var en metoritt.. russland fant aldri metoriten.. de leita lenge.. samme dag som dette skjedde kunne man se gnist ut av tårne hans.. å atlanter havet himmel lyste som om noen hadde skrudd på lys over skyene.. veldig kjent derfor tesla fikk skylda oxo …

     fordi han sa før det skjedde at hans oppfinnelse ville kunne lyse opp atlanter havet på natta å gi hele byer strøm.

     så lyste atlanter havet opp å 8 milloner trer. alle som var der døde..

     men det mest intresanne med alt dette her er hvordan.. han fikk det til ! jorda skorpa å himmelen.. teorien hans var jo blant annet å sende kuler i banne rundt gjorde å gi de et lite dytt til de spant so fort at de genererte seg selv på en måte.. ^^ slik at vi bare kunne tappe der i fra.. å siden vi da tappet av jordas electromagnetisme felt på en måte skulle det vist ikke vare så stress ^^

     ps,, den dagen tesla døde.. ble han rom stormet alt han hadde av papir ble tatt.. disse papirene har blitt krevd fram av veldig mange mennesker i verden.. vet du hva som skjedde med utrolig mye av dem… de ble liksom rota bort …aldri funnet i gjen etter at usa tok dem.

     men anyways her har du en link til episoden
     http://www.youtube.com/watch?v=HQuefMOw8_o

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til CillaBee
     21. 03. 2012 klokken 08:57

     NinjaHero; du snakker om damp, det er en helt annen reaksjon. Her er det snakk om spalting av molekyler. Siden du ikke har styring på noe så grunnleggende, tar jeg resten av det du skriver med et smil og en formidabel klype salt.

     Tesla var et geni han. Men det fryktelig mange myter knyttet til ham også.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Robert Dave Myrland
     03. 11. 2014 klokken 08:29

     Du krever bevis sier du. Den beste måten du kan skaffe de bevisene på er å starte egen R&D. Det er vel sannsynlig at du ville benekte bevis levert på Video? Det er hvertfall mange som ikke godtar video bevis. Så da blir det ikke enkelt.

     Det du vil finne ut av når du starter egen R&D er at ved korrekte frekvenser så kreves det veldig lite energi for å gjøre hva Meier gjorde. Er du nok intelligent til å skjønne det meste om atomer så er du uten tvil nok intelligent til å starte egen R&D og finne bevisene du lengter etter på egen hånd. Selvlært er alltid best-lært.

     I denne videoen av en Norsk R&D kollega så kan man se at vanndampen tar «fyr». Det blir opp til deg å tenke gjennom hva som skjer i videoen. Det jeg vertfall kan si med sikkerhet er at fri energi vil tilslutt være en del av alle sine hjem, men NWO må legges i buret før det blir mulig. Og det Ikke enkelt da en utenomjordisk rase er medlem av NWO.

     https://www.youtube.com/channel/UCWcnNB6aetrhnbrB9ZsE0OQ

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Bartis
    20. 03. 2012 klokken 20:39

    «En «lov» i vitenskapen er kun en lov helt til den er motbevist». Jaha? Kom med et eksempel på dette.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til 777NinjaHero
     21. 03. 2012 klokken 18:26

     Yo cillabee.. lol må du ha ting stavet ord rett får å kunne se for deg noe ? lol dra en einstein å tesla å sett deg ned å visuleser litt…

     veldig trist at du hang deg opp i det med damp prossens.. for det var jo ikke poenge idet hele tatt.. brukte bare damp for å legge det fram sånn a.b.c får deg.. så du kanskje ikke skrev noe så på tryne svar som du akkurat gjorde.. til meg …

     i damp maskiner gjør vi veske om til gass.. fordi det tar mere plass.. klarer du ikke å lese artikklen eller wikipedia skikkelig.. ta en liter vann å frys det ta en liter vann å smelt det.. ta en liter vann å gjør det til gass..

     se hvor stort plass det tar,, skriv tilbake til meg,.SÅ SKJØNNER DU KANSKJE HVA JEG SEIR !! Å GIR FAEN Å VÆRE HÅNLIG.. spes når du ikke en gang klarer å svare får deg,, å ikke en klarer å skjønne hva jeg prøver å¨si til deg!!!

     å høre på deg blir som å høre en kar snakke om en hvordan et hangar ship fungere men sammtig anner du ikke en gang hva som får det til å flyte..

     høres litt sånn ut når du svare slik når jeg prøver å forklare at vi må tilbake til grunn prinsippene å se litt..

     men lol jeg hevder ikke ! at vi kan lage en motor som gir 100% gratis engri .. jeg ser heller ikke på å spalte vann som gratis engri.. vi trenger jo vannet som alt liv på denne planten.,. uten om noen få bakterie som lever av sulfer.. svol. enste jeg vet oppdaget på denne kolden som ikke trenger vann.. får å leve..

     men anyways klarer du serr ikke å se får deg det vi snakker om i praksis.. da blir det vansklig 😉

     les tegne serien får 50 år siden å se ut av vindu man ! begynn å fantaser om store ting du oxo ^^ tesla sto å så på et lyn å fikk AC apenbåringen.

     ikke begrens deg 😉 til hva du tror er realitet for den er du med å forme som oss alle andre.. vis du tenker over verden egentlig.. lol er jo alt vi kaller var form eksistens en stor klump med enegri !

     koppen din virker alt fylt opp.. du mer opptatt kverulere enn å diskutere ,,å du vil ha svarene servert på et sølv fatt. å det virker som du føler du har alle svarene å da er det jo liten vits å prøve å kommunisere får å komme til noen høyre forstålse 😉 det jeg driver med her ! jeg lærer av folka å hva jeg selv seir faktisk … du har akkurat kommet med noe nyttig kunnskap i denne samtalen..

     bare masse svada om hvorfår det ikke går.. det som hadde verdt kult! var å hørt din forklaring på hvordan vi skulle fått til en slik maskin vis vi skulle klart .. vis du hadde satt deg ned å tenk visualesert prøvd å se får deg ! hvordan vi kunne laget noe slikt vi snakker om !

     ikke nødvendigvis 100% free engri lol 80 hadde gjort masse bra !»! Håper du kommer med noe kul info denne gangen 😀

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til MortenB
   19. 03. 2012 klokken 21:40

   CillaBee, du er Gud’s gave til eliten og de mørke menn som gjemmer unna alle oppfinnelser som ikke genererer penger og makt.

   Min påstand er : Absolutt alle oppfinnelser som er gjort til nå, og som vi daglig bruker, er det noen som har bevist ikke fungerte FØR de var oppfunnet. Jeg kan kanskje moderer dette til tekniske avansert oppfinnelse.

   Vi kan ta flyet, det var flere vitenskapsmenn som «beviste» at det ikke var mulig å lage et fly som med motor kunne løfte seg fra bakken.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til CillaBee
    19. 03. 2012 klokken 22:06

    Her er det jo noen som mener å ha oppfunnet en maskin som bruker vann som eneste drivstoff. Bevis at det virker, og jeg bøyer meg. Problemet er bare at dette har blitt påstått i flere tiår, men fortsatt er det ingen som klarer å bevise at det virker. Hvorfor er det slik tror du?

    Jeg må si det er en viss forskjell på kunnskapsnivået per i dag, i forhold til i tiden før flyets fødsel. Hvis du kan komme med noe annet enn latterlige personkarakteristikker, som f. eks. noe håndfaste bevis på at det faktisk går an å bruke vann som eneste drivstoff, hadde det vært fint. Hvis ikke (og jeg holder ikke akkurat pusten mens jeg venter) bør du oppføre deg.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til MortenB
     20. 03. 2012 klokken 00:20

     Jeg mener det jeg skriver, hva du mener med å oppføre meg vet ikke jeg. har ikke jeg noe rett til å gjøre som du så tydelig gjør, skive det du mener ?
     Eller er du en typisk «skeptiker» som hauser ut dine meninger uten å akseptere andre som uenig ?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til CillaBee
     20. 03. 2012 klokken 10:19

     Det var dette: «CillaBee, du er Gud’s gave til eliten og de mørke menn som gjemmer unna alle oppfinnelser som ikke genererer penger og makt.» jeg siktet til. Jeg kunne jo selvfølgelig svart at du er en nyttig idiot for svindlere som lever av å selge snake oil til folk som tror de kan bruke vann som eneste energikilde, men den slags holder jeg meg for god for.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MortenB
     20. 03. 2012 klokken 11:27

     Jo, men CillaBee, er det ikke like godt å si direkte hva du mener da, uten å gå rundt grøten ? Og nå skrev du det, og jeg syntest det er helt OK.

     Men, tilbake til saken. Hadde du lest nøye i teksten over hadde du fått med deg at Stanley Meyer gjorde noe mere enn alle de før han: «utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi»
     Hva dette i praksis betyr hve ikke jeg, det kan være ultralyd, en radifrekvens og sikkert andre ting også, men det er nok noe av nøkkelen til at enegien som ble brukt var mye mindre enn energien som ble resultatet.
     Meyer har nok brukt ufattelig mange timer på å komme frem til dette og uten en nøyaktig beskrivelse av hva han gorde blir det nærmest umulig å bevise noe som helst.

     Tenk gjennom rekkevidden av hva Albert Einstein sa på sine gamle dager : «Det er en umulighet at den fysiske verden kan eksistere uten en bakenforliggende enorm guddommelig energi som holder alt oppe/samme»
     Tatt fra hukommelsen og ikke helt ord-rett :)

     Og det er denne energien de fleste av «fri-energi» grunderene som prøver å etterligne Tesla prøver å utnytte.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Uffda
     21. 03. 2012 klokken 09:38

     Vi får ikke tilgang til fri energi før bevisstheten er restored, og denne mørke tidsalder er historie.
     VORTEX Energy
     http://www.youtube.com/watch?v=acMubLteWXI&list=PL7451FAA21CF24AEA&index=1&feature=plpp_video

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Sigmund
     27. 03. 2012 klokken 15:55

     Bevis: Det er laget en bil som går på vann som drivstoff. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     28. 03. 2012 klokken 15:24

     Selvfølgelig vil det fungere, jeg har tegningene klare: http://img515.imageshack.us/img515/2341/vannbil.jpg
     Det er klart, denne bilen vil kun rygge, men det anser jeg ikke som noe stort problem.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til 777NinjaHero
    21. 03. 2012 klokken 08:01

    http://www.youtube.com/watch?v=sKOe_DDZsfg

    en film om einsteins tanker om religon …. 1.30 sek første som står skrivd å noe av det siste er genialt ^^ Det med personligsering av den allmektig ! no ikke buddahism gjør! MEN ALLE ANDRE !!!!! så å si ! XXD!

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Anonym
   20. 03. 2012 klokken 09:24

   Det hevdes at Stanley Meyer bygget sitt konsept på Andrija Puharichs patent. Etter mitt syn kan det være en god ide å forfølge disse idéene, da jeg anser at alle stener ikke er snudd i saken:
   http://www.alexpetty.com/2010/09/17/water-as-fuel-with-puharich-and-meyer/
   Saltvann brenner:
   http://www.youtube.com/watch?v=aGg0ATfoBgo
   Fleip eller fakta?
   http://www.youtube.com/watch?v=smQEBW9UFNI&feature=related
   Ennå mer fleip eller fakta:
   http://www.youtube.com/watch?v=lSiShiu9Sgs&feature=related
   Vannhybrid-motor reduserer bensinforbruket med 50%:
   http://www.youtube.com/watch?v=u5nld6HzEjM&feature=related

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til CillaBee
    20. 03. 2012 klokken 10:30

    Joda, det er mye artig her. Felles for de alle er at det må benyttes energi for holde prosessen igang. Enten i form av drivstoff, eller elektrisitet.

    So far, no good.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Mike Cechanowicz
   21. 03. 2012 klokken 11:47

   Termodynamikkens lover er skapt rundt exotermiske energifenomener. Endotermiske prosesser brukes normalt i free energy teknologi som viselig fungerer. Et annet problem med denne loven – så vel som fysikken er manglende forståelse for åpne systemer. Om du har et åpent sinn, anbefaler jeg deg å ta en del timer til å bli kjent med modellen utviklet av Marko Rodin. Det er en ny vitenskapelig paradigme som kommer like over horisonten. Innsikt i vorteks dynamikk blir en del av denne.

   I alle energetiske fenomener er det en toveis strøm. Dagens tenkning utnytter bare en av disse. Det er også lite oppmerksomhet på bruken av «Neutral» i mellom to polariteter. 0-Punktet er representert i Bloch veggen i det magnetiske nullpuktet der magnetisme ikke er tilstede.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Terje
   21. 03. 2012 klokken 17:22

   Stanley prinsipp har ikke noe med elektrolyse. Vet du hva elektrolyse er? Elektrolyse er som regel saltholdig vann eller vannet er tilført en annen kjemikalie slik at vannet blir strømførende. Ved å føre to elektroder ned i vannet som regel kopper og sette strøm på dette oppstår det en kjemisk prosesss som skiller ut en del kjemikalier. Det dannes knallgass som består av Hydrogen og Oksygen.

   Stanley Bruker ikke disse prinsipper i sin prosess, Vannet består som alle vet av 2 hydrogen atomer og et oksygen atom. Sammen danner dette vann molekylet som har en egen svingning. Det er denne Egen-svingningen som Meyer manipulerer. Ved å skape et elektromagnetisk felt som man kan justere frekvens og tidslinje oppnådde Meyer samme frekvens som vannmolekylet og fikk frekvensen til og komme 180 grader i mot-fase med vannmolekylet og vips spitet molekylet seg og man får 2 hydrogen og et oksygen atom. Altså man kan oppnå denne splittelsen med relativ veldig lavt energiforbruk. Stanley fant nøkkelen for å utnytte energien i vannet på en effektiv måte.

   Tyskland laget så tidlig som på 80 tallet en Ubåt som går på rein Hydrogen og kan holde seg i neddykket tilstand så lenge de måtte Ønske. Eneste grunnen til at de må opp er for at de må hente proviant og mere ferskvarer. Hvordan får de til dette?

   De utnytter saltvannet og produserer hydrogen og oksygen og får alt de trenger av energi pluss oksygen til å puste i. De kan holde seg i neddykket tilstand så lenge de måtte ønske.

   Den termodynamiske loven finnes det altså unntak på og dette vet de som holder på med dette det handler egentlig ikke om termodynamiske lover for vannet er som alle kjenner til en energi bærer og så lenge du kjenner nøkkelen til energien i dette systemet er det ikke vanskelig og utnytte energien. Termodynamiske lover er for mere kinetisk energi. Altså mekanisk overførte energi. Man har en generator som drives av en bensin motor og generatoren driver en elektromotor. Du klarer ikke og drive generatoren med elektromotoren pga den termodynamiske loven.

   Terje.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til MrKennedy
    28. 03. 2012 klokken 15:31

    Med tanke på at kobber eroderer, bør man nok ikke bruke dette ved elektrolyse av vann.
    Måten tyskerne designet ubåter på, på 80 tallet, er nok fortsatt gradert millitær informasjon. Men du skal ikke se bort ifra at de har hatt en generator ombord, denne kan drives av havstrømmer o.l. Dermed kan de fortsatt bruke elektrolyse for å spalte vannet, samtidig som det er irellevant hvorvidt de får ut mer eller mindre energi en de bruker.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Terje
     28. 03. 2012 klokken 16:44

     Igjen du er nok ikke den skarpeste kniven i skuffen, Om denne ubåten kan holde seg så lenge den vil i neddykket tilstand betyr det rett og slett at den ikke trenger å etterfylle drivstoff for å få generatoren i drift. Ja den har generator om bord som drives av spaltet vann og ikke elektrolyse spaltet vann.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     29. 03. 2012 klokken 09:25

     @Terje
     Min inteligens er ikke oppe for diskusjon her, jeg har testet meg, og hvorvidt jeg er fornøyd med resultatet eller ikke er strengt tatt ikke noe du har noe med.

     Jeg registrerer at du ikke kommer med noen troverdig begrunnelse eller dokumentasjon for hvorvidt det ble brukt elektrolyse eller ikke til spaltingen. For ordens skyld, dine påstander er ikke å anse som dokumentasjon.
     Med tanke på at jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen kan det da ikke være så veldig vanskelig å overbevise meg om at jeg tar feil. Selv uintelligente mennesker har krav på å bli behandlet med respekt og møtt med saklige argumenter, her feiler du stort.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     29. 03. 2012 klokken 17:05

     MrKennedy beklager om du tok det til deg, for min del er jeg rimelig lei folk som ikke ser det jeg ser. Egentlig er jeg lei slike som deg generelt . Jeg har diskutert i mange år og gidder rett å slett ikke å leite frem det ene og det andre. Dere er så låst i skolevitenskapen og jeg blir kvalm. Men heldigvis er vi inne i et bevishetsløft og de som vil kan øke sin bevissthet. Men blir man stående igjen i 1900 talles paradigmer er det liten mulighet for dere.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til MrKennedy
     30. 03. 2012 klokken 10:04

     @Terje
     Synd at du er lei av å diskutere med sånne som meg, personlig foretrekker jeg å diskutere med noen som ikke har samme syn som meg, så kan man lære noe av hverandre.
     En ting jeg kan lære er av deg, er å uttrykke meg bedre (så skal jeg la være å slenge ut hånlige kommentarer som jeg har gjort tidligere). Mitt standpunkt er følgende:
     Jeg antar at du har rett i at ubåten kan være neddykket «ubegrenset» (amførselstegn for slippe å bli tolket bastant på ordet ubegrenset). Dette ser jeg som en reel mulighet, hvorvidt det stemmer er irellevant (jeg har ingen grunn til å tvile)
     Ubåten bruker hydrogen (egentlig hydrogen og oksygen, men dette er flisespikking) som drivstoff, dette er også høyst sannsynlig.
     Ubåten produserer hydrogen ved å spalte vann i neddykket tilstand, dette tviler jeg heller ikke på, da det også er sannsynlig.
     Metoden for å utvinne hydrogen fra sjøvann derimot er mer uklar. Vi vet at det er mulig v.h.a. strøm. Dette står i lærebøker, og noen av oss har prøvd det hjemme på kjøkkenet (Kona himlet med øynene, men guttungen synes det var gøy da vi tente på). Andre metoder for å utvinne hydrogen fra sjøvann kan tenkes, men forsøkene er for lite kjente og for få. Siden hverken du eller jeg er klarert for strengt hemmelig materiell i Tyskland, ei heller autorisert for tilgang til denne informasjonen, kan vi bare gjette. Min gjetning er at Tyskerne ville brukt elektrolyse, fordi dette er en utprøvd teknologi som vil kunne implementeres raskt og effektiv (og ikke minst billig). Din forklaring anser jeg som tvilsom, men jeg avfeier den ikke (jeg ser at jeg kan ha gitt inntrykk av det). Jeg håper jeg tar feil, og at man kan lage motorer som går på vann, men jeg tviler på at vi får oppleve det.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Robert Dave Myrland
    16. 07. 2015 klokken 08:04

    Helt korrekt beskrevet. Korrekt med mot-fase og det andre. Ved de rette frekvenser kan vann ta fyr og utnyttes direkte i et forbrenningroms. Frekvenser er nøkkelen til spillet, dett har vitenskapen ikke skjønt enda, de med doktor grader, mm skjønner ikke dette, likevel gjør slike som dere alle her om dere bare vil og uten spesiell doktor grad det Stan kunne og uten noen spesiell vanskelighetsgrad. Fri energi er veldig simpelt når man forstår at frekvens er nøkkelen.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Sigmund
   24. 03. 2012 klokken 17:24

   Dette kan umulig være humbug selv om termodynamikkens lover skulle tilsi det. Prinsippet med å spalte vannmolekyler er allerede i bruk i en oppfinnelse av japanske Genepax som har laget en bil som går på rent vann. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  20. 03. 2012 klokken 13:01

  TABU nr. 49 for norske redaktører og journalister: FRI ENERGI

  Media-TABU 49. Verdens energiproblemer kan løses ved hjelp av fortiet kunnskap!
  Det snakkes om klimakrisen og behovet for å redusere forbruket av fossilt brennstoff. Som kjent er Norges egen oljeproduksjon nå på vei nedover. Norge har miljøer med fremragende ingeniører, mange oppfinnersjeler, SINTEF-miljøet og kapital, såvel statlig som privat.

  I denne situasjonen ville det være naturlig ”å la de tusen blomster blomstre” ved å stimulere forskning og utvikling av såkalt nullpunktsenergi (ZPE – Zero Point Energy), som vil kunne løse så vel jordens energisituasjon som mange av dagens miljøproblemer.

  Erfaring med foreliggende prototyper tyder på at en god start vil være å begynne med å utnytte den såkalte kasimir-effekten.

  To av pionerene på området er Tom Bearden og Bernhard Eastlund. Zero Point Energy befinner seg for øvrig nær HAARP-teknologi, bl.a. pga. vekten på skalar-bølger (bølger som befinner seg utenfor det elektromagnetiske spektrum).

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til The Scientizt
   20. 03. 2012 klokken 15:56

   Hans,
   hvis du skal henvise til pioneer teknologi, så må du henvise til teknologi som eksisterer, og ikke fiktive masseødeleggelsesvåpen.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Hans Gaarder
    21. 03. 2012 klokken 11:41

    Scientizt,

    jeg antar at du ikke betviler at HAARP-teknologien er reell. (Se f.eks. HAARPs hjemmeside her: http://www.haarp.alaska.edu/)

    Poenget mitt var ikke HAARP, men skalar-bølger (scalar waves). Du kan lese deg opp på dette f.eks. her:
    http://www.scribd.com/doc/6526379/Tesla-Scalar-Waves

    Hovedpoenget i min kommentar var bare at Fri Energi er TABU for norske media.

    Staten innkrever nå en avgift på all forbrukt strøm i Norge som skal bidra til en miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi:

    «Det er også innbakt en avgift i nettleien på 1 øre/kWh. Denne avgiften går til Energifondet, som skal bidra til en miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi.»

    http://www.dinside.no/886434/dette-betaler-du-gjennom-stromregningen

    Hvordan kan jeg være så sikker på at ingen av de norske klima-journalistene med Aftenpostens Ole Mathismoen i spissen, (som har produsert hundrevis og tusenvis av artikler hvor de jamrer over «klima-krisen») kommer til å foreslå at noen av millionene som staten får inn på avgiften for «miljøvennlig omlegging av bruk og produksjon av energi» vil benyttes til forskning og utvikling på den typen energikilder som er beskrevet i artikkelen?

    Scientizt, vi kan vel være enige om at denne artikkelen beskriver miljøvennlige energikilder som bør undersøkes og utvikles med sikte på masseproduksjon.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til MrKennedy
    28. 03. 2012 klokken 15:42

    HAARP (The High Frequency Active Auroral Research Program) eksisterer i aller høyeste grad. Det er et forskningsprogram som blir beskyldt for å være et masseødeleggelsesvåpen, vær-manipulerings maskin og hjernevask-maskin. Henvisningen til HAARP i negativ forstand (som i de tre eksemplene) har en eim av konspirasjonsteori over seg. Personlig har jeg ikke opplevd å se noen bevis på at HAARP brukes på denne måten (og tror heller ikke på at det er noe annet enn forskning). Hans Gaarder brukte faktisk ikke henvisningen til HAARP som noe konspirasjonsteoretisk referanse. Han brukte den som referanse til en teknologi som kan tenkes å kunne utnyttes til forurensningsfri energiutvinning.
    Jeg er selv veldig ofte uenig i Gaarders vurderinger, men her tillegger du han faktisk meninger han ikke har gitt uttrykk for.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Sigmund
  23. 03. 2012 klokken 11:53

  Dette kan ikke være humbug selv om termodynamikkens lover skulle tilsi det. Prinsippet er allerede i bruk i en oppfinnelse av japanske Genepax som har laget en bil som går på rent vann. Se Genepax car Runs on 100% water H2O Free Energy på Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=5ciuaBB70iw

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til rarplanet
  28. 03. 2012 klokken 23:52

  Fri energi vil bli frigitt meget snart. Innen 2015 tipper jeg

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mono Montana
  03. 09. 2012 klokken 01:28

  Demonstrasjoner vil bli fremvist i Belgia 6 september av M.T. Keshe
  Hjemmeside
  http://www.keshefoundation.org/en/

  Om begivenheten 6 september, og hva som skal pressenteres for inviterte.
  http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology

  Spennende tid vi lever i ?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Salat
  09. 09. 2012 klokken 22:49

  Er dette overgangen til ny teknologi for folket ? kina invisterer i solcelle teknologi
  http://www.avaaz.org/en/a_ray_of_hope_on_climate/?slideshow

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Seitasis
   10. 10. 2014 klokken 18:20

   Litt gode nyheter, innen 10 år vil energi prisen bli mindre enn 1/10 av idag. Har forsket på det i over 20 år, nå lekker det som en sil, meget vanskelig å undertrykke lenger. :) takket være internett. Så nå gjenstår global etikk og endring av det globale materialistiske menneske synet.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  26. 10. 2012 klokken 22:14

  Her er en fri energi løsning som er så enkel at den kan skapes i hjemmet hos noen hver.

  Alt som behøves er en jordet skjøteledning med minst 2 stikkontakter og en «high voltage device» som kan plukkes ut av en lighter.

  Det er demonstrert i denne korte videoen:
  http://www.youtube.com/watch?v=zz-Lupbn7mc&feature=related

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til
   Oxford
   25. 12. 2012 klokken 09:21

   Morsom video det. Trodde nesten på den og.. . hehe

   Legger merke til at du fra 0:50 ikke ser hele skjøteledningen og fra
   1:10 i videoen ikke ser hele padda. 5 av 6 kontakter vises. Så den er grei.

   Men ja. den fikk meg til å hoppe litt i stolen.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Eddvin
   25. 12. 2012 klokken 13:07

   Her gikk du fem på Hans, piesoelemetet i lighter produserer høy spenning når den blir presset sammen ved slag, derfor trekker man opp en fjær og en liten «hammer» slår på elementet og det kommer en gnist på mange volt, men nesten ingen ampere. Man bruker mere energi på å trekke opp fjæren, en det som blir frigitt av energi. Så dette er bare en bløff!!!

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Hans Gaarder
    25. 12. 2012 klokken 15:49

    Jeg har ikke testet den selv, nevnte den slik at de som er interessert kan prøve om den funker eller ei; «the proof of the pudding is in the eating».

    Det som er fascinerende er jo å vite at FRI ENERGI / ZPE fungerer i ulike former, som venter på å bli oppdaget. Et av bevisene på dette er at det er utviklet fungerende FRI ENERGI devices innenfor det militær-industrielle kompleks i USA. Her ute i offentligheten er det sterke krefter som er i sving for å hindre FRI ENERGI oppfinnelser i å se dagens lys, inkl. den skjulte maktens løpegutter som er kjent som norges onkel politi (sic).

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til ChristianR
   25. 12. 2012 klokken 13:07

   Enkelt og fint. Det er bare å prøve den selv! Fin med litt lavere strømregning nå midt på vinteren!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  25. 12. 2012 klokken 03:07

  Iran Sells Clean Fusion-Based Electricity Across South Asia. Hydrogen-Boron Dense Plasma Fusion.

  http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/alternative-energy/iran-sells-clean-fusion-based-electricity-across-south-asia.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til ChristianR
  25. 12. 2012 klokken 13:02

  Hva er det som «undetrykkes brutalt» her ? Selvfølgelig kommer ikke de store energiselskapene/avisene å gi oss noen hjelp her, men alt er lett tilgjengelig for alle:

  prinsipp:
  http://www.youtube.com/watch?v=nl35HRBED_A
  http://www.youtube.com/watch?v=xGVpr_Hk0iI

  demo
  http://www.youtube.com/watch?v=__gHPblNumM

  Det er bare å sette igang og bygge selv!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Hans Gaarder
  25. 12. 2012 klokken 21:27

  Informativ FRI ENERGI video: Tesla The Race to Zero Point Free Energy http://www.youtube.com/watch?v=aKWPht3fU-o

  GD Star Rating
  loading...
65 Kommentarer
1 2

Legg inn dine tanker