Du leser nå
Fri energi undertrykkes brutalt

8 minutter lesetidFri energi undertrykkes brutalt

Fri energi til folket er funnet opp mange ganger og for mange år siden, men undertrykkes brutalt av de store bankene som eier energi-industrien.

Finnes det teknologi som faktisk sliter med å komme allmennheten til gode, som blir undertrykt på en eller annen måte av sterke interesser?

De av dere som har vært interessert i dette en stund, kan kanskje huske at det fra tid til annen dukker opp i media en eller annen særdeles spennende nyvinning. Der man entusiastisk kan glede seg over at, ja verden går fremover og dette kan bli en spennende oppfinnelse for alles nytte.

Men så blir det tyst, man hører ikke noe mer om denne oppfinnelsen.  Etter å ha gravd en del i patenter og nye oppfinnelser så finner man mye interessant. Jeg leste med stor interesse om biler som brukte vann som drivstoff og trodde nesten ikke det var mulig, men når jeg kikket på metodens enkelhet så var det jo innlysende at dette er helt klart en god oppfinnelse.

Stanley Meyer

Amerikaneren og oppfinneren Stanley Allen Meyer (24. august 1940 – 21. mars 1998) hevdet og inneha en bil som gikk 100 % på vann.

Prinsippet gikk ut på å produsere hydroksid (spaltet vann) ved hjelp av elektrolyse. Det som gjorde hans oppfinnelse så genial, var at den var i stand til å produsere nok hydroksidgass til å dekke konsumet til en bil, samtidig som gassproduksjonen krevde lite elektrisitet.

Ved siden av å påføre vannet elektronstrøm, gikk prinsippet ut på å utsette vannet for en bestemt frekvens som nærmest slo løs molekylene og dermed produserte mer gass enn hva Faradays lov skulle tilsi.

Meyer ble kjent for å ha kjørt rundt på en Buggybil i 2 år som han modifiserte til å gå på 100% ”vann”. Å si at bilen går på vann er egentlig litt unøyaktig, men der vann er mediet som går over i gassform som er 4 ganger så eksplosivt som bensin.

Det ligger store mengder dokumentasjon og videoer på nettet av Meyers arbeid. Mange har forsøkt å gjøre replikasjoner av vannbil prosjektet til Mayer og noen hevder de har lykkes med det også.

Meyer fortalte sin familie og venner og senere i media at han var blitt kontaktet av 2 dresskledde menn flere ganger og blitt tilbudt store summer for å legge ned sitt arbeid. De definerte ikke klart for ham hvem de representerte.

Etter hvert steg beløpet veldig og det ble foreslått at han kunne jobbe videre med sitt prosjekt i hemmelighet, noe Meyer avslo. Det viste seg å få konsekvenser ettersom tilbudet gikk over til å bli trusler.

Meyers død

Etter mer enn 20 års arbeid og forskning, hadde Stanley Allen Meyer og hans bror et møte med 2 belgiske investorer og avsluttet møtet med en skål i Grove City Cracler Barrel den 20. mars 1998. Broren Stephen Meyer gjenforteller denne skjebnesvangre kvelden:

«Stanley tok en slurk av tranebærjusen sin. Umiddelbart tok han seg til halsen, styrtet ut av døra, i knestående spydde han voldsomt. Jeg løp ut og spurte han; ”hva er det som er skjer”. Han sa: ”De forgiftet meg!”

Det kom til å bli hans dødserklæring. Stanley Meyers bissare død i en alder av 57 gjorde ende på hans arbeid, og vitterlig muligheten for en global utfasing av fossilt drivstoff.

Mennesker som sto ham nær og kjente ham, kunne fortelle at hans arbeid og forskning tiltrakk seg oppmerksomhet fra hele verden; mystiske besøkende fra hele verden, statlig spionasje og lukrative økonomiske tilbud.

www.top-alternative-energy-sources.com/stanley-meyer.html

Hundrevis av tilfeller

Meyers tilfelle viser seg ikke å være enestående. Det finnes en rekke eksempler på personer og firmaer som har blitt kontaktet og opplevd likeledes prosedyre med oppkjøp og inkluderingstilbud, og hvis de har takket nei, så har det endt med trusler og dødsfall også av familiemedlemmer.

Etter å ha undersøkt nærmere, så har jeg funnet hundrevis av tilfeller av lignende historier som i Meyers tilfelle.

En annen amerikaner som ønsker å holde sin identitet hemmelig og kilder beskyttet, opplevde noen år senere, plutselig få 2 ukjente menn på døra som ville snakke om prosjektene han drev med. Også han drev med et vannbil-prosjekt. Han prøvde først å benekte, men de hadde tydeligvis gjort nødvendige undersøkelser og visste hva han drev med.

Vedkommende oppfinner spurte i slutten av samtalen hva som var grunnen til at han ble truet til å slutte med denne type invensjoner. Svaret han fikk husket han godt. De sa nemlig at: ”Hva tror du dette vil gjøre med verdensøkonomien?”.

Det er helt klart at hvis det skulle komme en stor oppfinnelse som ga folk flest lett tilgang på store mengder energi, så ville det påvirke verdensøkonomien og energikartellene stort.

Energiavhengigheten som folket er bundet opp til, er likeså inngripende som kapitalkostnader gjennom renter. Med andre ord en gjentagende inntekt for bankier og enorme multinasjonale energiselskaper som er av stor betydning.

Det viser seg at det er mange forskjellige kreative måter å skape billig energi på. Energi ved siden av medisinske oppfinnelser (som jeg skal skrive mer om ved en senere anledning) ,er det som tydeligvis trekker oppmerksomheten til disse ukjente som har en agenda å presentere.

Et utdrag av noen få av historiene

ERR Fluxgenerators that almost made it to market

Alexander Frolov sent me a couple of old sales brochures of the ERR Fluxgenerator from 2002 when the 250W – 6KVA product line was approaching the market in Japan. There were around 20,000 units manufactured. But before they hit the market, the Japanese government issued a shut-down order due to some alleged «safety concerns», and confiscated all the units. (PESWiki; December 8, 2010)

Frank Richardson: Magnet-Based Electrical Generator and Bladeless Steam Turbine

Frank Richardson worked during the late 1960’s as an electrician at the Nevada Test Site. During the 1970’s, four other NTS technicians helped Frank invent a magnet-based electrical generator which required no input and a bladeless steam turbine. (The turbine seems to have been a variation of a Tesla turbine). A car was outfitted with the two devices and driven around without energy input. Some people tried to steal the invention. Two of the technicians died under suspicious circumstances, and Frank had to go into hiding until his recent death. It is my understanding that the black helicopter people had nothing to do with this situation; just greed.

Joe Cell Truck Builder Threatened, Destroys Plans

After announcing that he had successfully built a truck that runs on Joe Cell technology, drawing energy from water and Orgone, Bill Williams said he was approached by two men who requested that he stop his research, threatening him with dire consequences if he didn’t. Others are keeping it alive. (PESN; Apr. 13, 2006)

M.T. Keshe was ‘kidnapped’ in Canada over false nuclear weapons concerns

Belgium inventor who claims counter-gravity, propulsion, and free energy generator technologies has been derailed by Ad van den Elshout who has been fraudulently representing the company without authorization, including saying it is involved in nuclear weapons research.  ree-energy-news.info

hitachimagnetics.openfos.com

Engineers at Hitachi Magnetics Corporation have come right and told us that a motor run by magnets is feasible and logical, but the politics of the matter make it impossible for them to pursue developing a magnet motor or any device that would compete with the energy cartels. The obstacles to free energy are the big banks who own the energy industries.

Oppfinnere i fremste rekke, men utenfor linjene

Det kan tyde på at det er symptomatisk at de fleste av disse som sysler med oppfinnelser eller replikasjoner av undertrykt teknologi, gjør dette utenfor kjente forskningsteder og uten noen form for økonomisk støtte. Ganske så typisk befinner de seg som er i fronten på det som kan være fremtidens produkter, utenfor de skolerte rammene. Her hører vel uttrykket godt hjemme at på skolen lærte du hva du skal tenke og ikke hvordan.

Som vanlig er det slik at nye oppfinnelser dukker opp utenfor A4-formatet av folk som tør å tenke annerledes og ikke bare slik man er skolert til. Forskning og utprøving innenfor alternativ forskning er vann som medium kun en av mange unike metoder som har potensial til og levere energi.

Utenom alle de kjente metoder som vind- vann- sol- bølge og kjerneenergi så eksisterer det flere. For å nevne noen; permanent magnetgeneratorer, gravitasjons motorer, kald elektrisitet, kald fusjon, orgonteknologi, bioelektrisitet o.s.v.

Fri energi til folket

Jeg har ikke prøvd å overbevise noen i denne artikkelen og har ikke noe behov for det. Jeg har heller ikke nevnt de kanskje mest spennende nyvinningene som er på gang for tiden da jeg vil beskytte dem best. Disse er til nå ukjent for de fleste.

Jeg har ved egenerfaring oppdaget og opplevd at det finnes teknologi der ute som holder en lav profil og som ikke hvem som helst får muligheten til å kjøpe. Ja, noen har valgt å gjøre det på den måten at du rett og slett blir kun tilbudt det gjennom en anbefaling eller sikkerhetsklarering.

Men jeg vet med sikkerhet at mange der ute jobber med å poppe ut med generatorer for folk flest, bare at de må slippe dette løs på riktig måte.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
13%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
6%
Om forfatter
Robert Hansen

66 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *