Du leser nå
Nyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

Under ett minutt lesetidNyhetsspeilet TV intervjuer Hans Gaarder om HAARP og Chemtrails

I Ramfjordmoen utenfor Tromsø er der et ionosfærisk varme anlegg, som en del av HAARP systemet, med lignende anlegg flere steder i verden. Disse antenner er fra Svalbard. Anleggenes aktiviteter skjuler miljømessige- og helsemessige farer, mener Hans Gaarder.

Det Aftenposten-kontrollerte Oslopuls, som ledes av Hilde Haugsgjerd og Hilde Bjørhovde sensurerte en kunngjøring om et foredrag om HAARP og chemtrails, som han mener kan ha konsekvenser for helse, vær, klima og miljø.

Som en prinsipiell protest mot Aftenpostens misbruk av sin mediemakt, publiserte Hans K. Gaarder hele sitt foredrag på Nyhetsspeilet.no, og vi har samtalt med Gaarder om de ting han tar opp i artikkelen.

Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/aftenposten-sensurerte-haarpchemtrails-kunngjoring/

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
64%
Opplysende
27%
Inne på noe
9%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”……………………………………….
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013…………………………………………………….
«Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel
………..

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

73 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *