Du leser nå
Nyhetsspeilet.no feirer 3 år!

10 minutter lesetidNyhetsspeilet.no feirer 3 år!

Hele 862.000 sjeler har besøkt nettmagasinet Nyhetsspeilet.no siden oppstarten for 3 år siden.

I dag er det tre år siden Nyhetsspeilet.no så dagens lys. Vårt mål var å la dere leserne se gjennom illusjonene og bli fri. Dette føler vi at vi har oppnådd til gangs. Hele 862.000 unike sjeler har vært innom nettmagasinet siden oppstarten.

Lanseringen den 23. februar 2009 var nøye planlagt og dagen spesielt utvalgt i henhold til Mayakalenderens kvaliteter på dagene. Nettmagasinet Nyhetsspeilet.no ble lansert med støtte fra Mayaene i Mellom-Amerika som inkluderte lanseringen av nettstedet i sin årlige seremoni samme dag i Guatemala. Dette var en viktig del for å gjøre hensikten med nettstedet hellig og i samsvar med bevisstheter fra høyere frekvenser.

Før Nyhetsspeilet

For min del startet det hele med min egen oppvåkning for noen år siden mens jeg var ansvarlig redaktør for ITpro.no. Jeg kom over en teori om at 911-terrorangrepet var en innsidejobb for å ta over ressursene i Afghanistan og Irak. Dette ble presentert av Mike Cechanowicz på Alternativmessen i Drammen i 2007.  Det pirret min nysgjerrighet til å gjøre undersøkelser selv på internett – og fant et svært bredt spekter på solide beviser på at mange av de offisielle uttalelsene umulig kunne stemme.

Jeg fikk et sterkt behov for å dele denne informasjonen med flere. Hvis verden virkelig var styrt av en liten gruppe maktsyke og ekstremt kyniske mennesker så trengte flest mulig av oss å vite om det. Jeg nådde allerede ut til mange IT-interesserte mennesker og følte jeg bare måtte bruke denne kanalen for å få informasjonen ut. Etter noen måneder med undersøkelser så publiserte jeg artikkelen 9/11 en gigantisk bløff.

Etter å ha gravd dypt ned i kaninhullet i åtte måneder til fant jeg tydelige indisier på at også Norge var inkludert i denne kabalen av kyniske bakmenn med vår egen «folkevalgte» statsminister i spissen. Det endte opp i artikkelen Politiker avslører kynisk maktelite i Norge som fikk over 110.000 visninger i løpet av kort tid.

Men igjen var det mye kjeft å få fra aggressive lesere som ikke skjønte hva denne informasjonen gjorde på et IT-nettsted. Selv om sinnet var basert på frykt for en ukjent, alternativ virkelighet som rev folk ut av komfortsonen sin så var jeg enig i at informasjonen ikke hadde sin optimale kanal. Jeg ville nå ut til flere lesere og med langt større bredde og dybde.

Nyhetsspeilet tar form

Etter hvert så jeg at det var en overveldende mengde informasjon som ble holdt skjult for folket og skjønte at det var på tide å skape et eget dedikert nettsted for denne informasjonen. Det var ikke bare innenfor samfunnets konspirasjoner jeg så det var nødvendig å dele informasjon, men kanskje enda mer viktig var det å fokusere på bevissthet for å så en spire i hjertet til hver enkelt sjel for å skape potensiale til en personlig oppvåkning. I tillegg kunne min lidenskap, vår galaktiske familie, få langt bedre dekning på et dedikert nettsted.

Dermed startet søken etter likesinnede med skrivekløe. Jeg havnet inn på et forum som het for Bakkemannskapet startet av Rolf Kenneth Myhre og Mike Cechanowicz. Her var det høyt under taket og stort engasjement. Det ble raskt enighet blant de mest ivrige deltakerne om å starte opp et eget uavhengig nettsted som ikke var farget av eiernes agenda som dagens massemedia så tydelig er.

Sammen samlet vi en kompetent redaksjon på rundt 10 ildsjeler som ønsket å arbeide lidenskapelig for å nå ut til større lesermasser med sine budskap. Alt har hele veien vært på frivillig basis og ulønnet. Med min tekniske kompetanse fra IT-bransjen og erfaring som nettredaktør kunne jeg designe og implementere Nyhetsspeilet.no med fokus på selve innholdet kombinert med enkel navigering.

Nyhetsspeilet lanseres

Dagen før lansering ble jeg via en kanalisering kontaktet av «de grå» med oppfordring om at taushet var gull. Dette tok jeg som en bekreftelse på at arbeidet vi hadde satt i gang sammen var av stor viktighet og måtte gjennomføres. Dermed så Nyhetsspeilet.no dagens lys mandag 23. februar 2009.

Nyhetsspeilets innhold er samskapt med blant andre aktive forfattere som Hans Gaarder, Jarle Johansen, Rolf Kenneth Myhre, Mike Cechanowicz, Liv Bjøringsøy, Morten Kielland, Maarit Hanssen, Herman Berge, Kjetil Dreyer, Armin Bahrami, Ingunn Røiseland og mange fler. Alt i alt har nærmere 70 modige sjeler brukt masse av sin fritid på å hjelpe deg til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Gratulerer med 3-årsdagen Nyhetsspeilet.no!

Statistikk fra Google Analytics for Nyhetsspeilet.no.

Nyhetsspeilet.no har fått sin kraftige energi og innflytelse takket være forfatterne og leserne. Sammen skapes en enhet med lidenskap og sterke meninger som berører alle parters hjerter.

Hver og en forfatter på dette nettstedet står for sine synspunkter og det er opp til hver enkelt leser å gjøre opp sin egen mening om informasjonen som blir presentert.

Det spiller ingen rolle om hvem som har rett. Det som har betydning er at du får bred nok informasjon til å gjøre opp din egen mening og finne din egen sannhet – ikke bare «sannheten» som politikere og massemedia presenterer.

Jeg ønsker at vi alle retter en stor takk til alle forfattere (eller i det minste dine favorittforfattere) som har bidratt med innhold på Nyhetsspeilet. Med deres innsats så er Nyhetsspeilet gjort til et innholdsrikt nettmagasin som har nådd sine mål som ble satt for tre år siden.

Pr. i dag kan du boltre deg i 850 artikler hvorav de fleste av de fremdeles er aktuelle å lese.

Takk til deg som leser Nyhetsspeilet

Jeg vil samtidig rette kjærlighet, takknemlighet og glede til deg som besøker Nyhetsspeilet.no. Det er ikke tilfeldig at du har kommet innom disse sidene og leser noe helt annet enn det massemedia presenterer. Selv om du blir provosert så er det meningen at du er her. Kanskje spesielt hvis så er tilfelle.

Det er lite som ser ut til å være tilfeldig i denne tredje dimensjonen vi eksisterer i. Det virker som vi alle er en del av en større plan, en guddommelig plan. Det er heller ingen tilfeldighet at vi mottar utgifter på hosting av vår server.

Ønsker du å hjelpe til med å holde Nyhetsspeilet.no tilgjengelig på nett så kan du donere et valgfritt beløp som uavkortet vil gå til å dekke våre hostingutgifter. Tusen takk for din støtte!

Veien videre

Så hva ligger foran oss? Jeg vet at Nyhetsspeilet.no vil eksistere så lenge vi har (et fritt) internett og strøm tilgjengelig. Vi har allerede kommet godt inn i året 2012 som mange har ventet på. De som fremdeles sover eller nekter å våkne opp ser intet utenom det normale. De søkende og våkne ser tegnene overalt.

Hvem har rett? Alle. Du velger selv din sannhet. Finner du sannheten hos Humanetisk forbund så er det helt i orden. Jeg ser på de som en fantastisk katalysator for oppvåkning da de provoserer mengder med sovende folk til oppvåkning med sine meninger.

Vi lever i en virkelighet basert på dualitet. Har vi engler så finnes også demoner. Du har fri vilje til å velge side selv, men husk at dine demoner kan være en annen persons engler. Synes du konspirasjonsteoretikere er noen tullinger? Eller var det skeptikerne som var demonene i ditt syn?

Overnevnte er et eksempel på dømmende holdning. Hver gruppering har sine synspunkter og føler at det er sin sannhet. Trenger vi alle å tro det samme? Definitivt ikke. Dømming skaper separasjon, men motsetninger skaper oppvåkning – på begge sider. Man skjerper sansene og sjekker sine fakta nøyere, kjenner etter i hjertet hva som føles riktig, og følger sin intuisjon.

Slik finner du din sannhet. Velg selv om informasjonen massemedia serverer deg er troverdig eller om Nyhetsspeilets forfattere gjør en bedre jobb i å finne den virkelige sannheten.

2012

Mens vi finner våre sannheter og arbeider videre med våre personlige oppvåkninger så kan vi i 2012 oppleve å se en serie med arrestasjoner som vil medføre avsettelser av den mørke kabalens kontrollerte regjeringer verden over, Norges regjering inkludert. Dette vil være støttet av militære krefter og deres ledere som samtykker til endringene. De avsatte regjeringslederne vil bli erstattet med overgangsregjeringer på veien mot fred og overflod til alle.

Disse endringene medfører utfasing av dagens råtne pengesystem med en ny løsning basert på reelle verdier hvor gjeld blir nullstilt og det blir velstand for alle.

Den fallende kabalens forsøk på å starte krig mot Syria og Iran vil feile. For mange krefter arbeider imot de på mange plan til at det vil bli mulig å gjennomføre.

Menneskeheten får også direkte assistanse fra 5. dimensjonsvesener som i sine tusener av lysskip overvåker det store bevissthetsskiftet vi er inne i på vår planet. De er her på oppdrag fra det spirituelle hierarki for å følge opp den guddommelige plan om å føre Moder Jord og vår sivilisasjon inn i en tidsalder hvor dualiteten kollapser og enhet gjenoppstår. Det vi vil se fremover er langt flere UFO-observasjoner på dagtid for å forberede menneskemassene på utenomjordisk eksistens.

Når nye regjeringer er på plass vil vår galaktiske familie bli offisielt annonsert, noe som totalt vil endre vår sivilisasjon på alle plan. Når masselandingene finner sted kan vi endelig bli gjenforent med vår galaktiske familie og bli ført tilbake til full bevissthet. Første kontakt ligger dog ikke inne for tidsplanen for 2012, men kanskje i 2013 eller noen år senere.

Den store finalen

Den store finalen blir vår egen oppstigning til 5. dimensjon hvor vi medbringer vår fysiske kropp som de multidimensjonelle mesterne vi faktisk er. Hvordan kommer du dit? Husk å puste. Glem fortidens anger og fremtidens bekymringer. Vær takknemlig for det du har og elsk den du er. Lev nu – og tenk med ditt hjerte.

Aller mest; vær i glede. Forløs deg fra all frykt. Det er en del av de gamle energiene som nå kollapser. Det som ligger i bunn for alle negative  følelser som hat, sinne, dømming, misunnelse, grådighet, egoisme og kynisme er i essensen frykt. En del av egoet ditt. Sjelen din er på den andre siden kjærlighet som består av glede, medlidenhet, takknemlighet, håp og ubetinget kjærlighet.

Hver gang du føler frykt, se ordet «Avbryt» på innsiden av pannen din. Fyll livet ditt med glede og moro fra sekundet du våkner opp til det øyeblikket du går i seng når dagen er slutt. De gamle energiene vil ikke greie å eksistere i en verden med latter, moro og glede. Pust. Mediter. Smil. Du har styrken og viljen i deg. Om du velger å ta det frem.

Det er ikke noe problem å være ensom hvis du liker den du er sammen med. Hva andre tenker er ikke den du er. Energi følger dine tanker og ord. Du hører på dine egne ord. Fokuser på det du ønsker mer av.

Vi er alle multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange dimensjoner samtidig. Det de fleste av oss sanser som oss selv i våken tilstand er bare 5% av hele ditt vesen. Du har alle svarene inni deg. Du har all visdom tilgjengelig som din intuisjon, ditt høyere selv, din guddommelige tilstedeværelse. Jeg er bare her for å minne deg på det.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
25%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

23 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *