Bollyn om norske soldaters dreping for Israel. «Søk etter sannheten er den edleste beskjeftigelse for mennesket, dens publisering er en plikt». – Madame de Staël.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  10.02.2012 1:23   (Oppdatert 10.02.2012 11:46)

Norske og amerikanske soldater dreper for spenningens skyld i Afghanistan

Nordmenn og skandinaver er sjokkert og forferdet over å lese at norske soldater faktisk nyter å drepe afghanske motstandsfolk, som kjemper mot den utenlandske okkupasjonen av landet. Det norske magasinet Alfa som kommer ut denne uken har en artikkel med intervjuer av norske skarpskyttere som skryter av å drepe afghanere fra mer enn 2500 meter. Den norske rapporten gjenspeiler den uhyggelig ABC News rapporten om amerikanske tropper som «Killing for Sport» uskyldige afghanske sivile og skjærer av deler av kroppene deres. Disse rapportene avslører den nedbrytende moral av den kriminelle krigen i Afghanistan.

Vår misjon er «å drepe»

Å drepe afghanere, sier soldatene, er bedre enn å ha sex. «Å kjempe og drepe er verdt tre måneder uten sex. Kanskje det høres idiotisk ut, men det er bedre enn sex «,  sa en norsk skarpskytter. «Når du er på slagmarken er det deg eller fienden. Og når du ser den «røde tåken» (blod sprute fra sniper offeret) … er det ubeskrivelig. Det er derfor vi er her. »

«Noen ganger er vi heldige,» har en av disse snikskytterne fortalt Alfa. «Jeg traff en Taliban i nakken fra 2.770 meters hold den 2 februar. Det var virkelig flott. »

Alfa magasinet synes å være i den eiendommelige sjangeren av magasiner for menn som mikser sex med en blanding av krig og vold. Selv om historien som Alfa tar opp ennå ikke truffet mainstream media har den allerede forårsaket et visst oppstyr i Norge, et land som led en brutal okkupasjon under naziregimet under andre verdenskrig. Dette presenterer et grunnleggende etisk problem som jeg fremla for norske myndigheter for flere år siden da det ble klart for publikum at norske soldater ikke fremmet demokrati eller bygget skoler i Afghanistan – de var rett og slett der for å drepe folk.

Den norske styrken som Simonsen har kommandoen over kalles Provincial Reconstruction Team (PRT), men hva er det de egentlig bygger? Hva er det egentlige formålet for de 500 norske soldatene som er på et oppdrag om å drepe afghanere i provinsen Afghanistan som grenser til Turkmenistan? Kan det være at grådige norske olje oligarker (les: Statoil) har investert i det kriminelle opplegget med å okkupere Afghanistan for å bygge TAPI gassrørledningen fra Turkmenistan til India – for Israels Mossad gangstere? (Se artiklene mine nedenfor.)

– Den Tyske Brig. Gen Frank Leidenberger om det norsk Provincial Reconstruction Team i Meymaneh, juni 2010:
«De positive oppnåelse for sine målsettinger av PRT Meymaneh er også et resultat av den skandinaviske levemåten og deres kultur. En stor sans for humor, kombinert med et varmt hjerte, et åpent sinn, toleranse og hensyn mot den afghanske befolkningen er de to spesielle kjennemerker til PRT. «

Hvordan kan noen kristen nasjon som led en brutal okkupasjon i sin moderne historie ta del i den ulovlige okkupasjonen av Afghanistan? Hvordan kan nordmenn være en del av noen «draps koalisjon»? Den norske regjeringen ville ikke nedlate seg til å svare på spørsmålet mitt, selv om jeg bare prøver å hjelpe dem ut av en veldig dårlig situasjon. Av de 4 nordiske og baltiske landene jeg spurte om å bli involvert i kamp i Afghanistan, var det bare Finland som responderte at ISAF-soldatene ikke var involvert i kamphandlinger – en fullstendig løgn. Når de ble spurt om nyhetsmeldingene om det motsatte, nektet den finske talsmann å diskutere temaet videre.

Norges forsvarsminister Grete Faremo sa at soldatenes uttalelser var uakseptable. «Jeg sterkt imot soldatenes kommentarer,» sa Faremo. «Våre soldater får stor anerkjennelse for sitt oppdrag. Men hvis denne typer holdninger som har kommet frem i VG eksisterer, da de er det best de blir ovesett og forblir i mørket. »

Nei, Fru Faremo, soldatenes kommentarer bør ikke være igjen «i mørket». Dine uttalelser bare reflekterer den brutale virkeligheten i det morderiske oppdraget de fikk, når de ble sendt ut på oppdraget av norske myndigheter som deg. Hvordan kan slike drap være annet enn mord i en slik kriminell krig? Hva som er virkelig uakseptabelt er at Norge deltar i den planlagte aggresive krig i Afghanistan.

Episoden som først gjorde det helt klart at norske soldater slåss for å drepe i Afghanistan, bekymret tyske helikopterpiloter som gikk tilbake til basen utpå kvelden i stedet for å fortsette å bekjempe afghanere. Nordmennene klaget over at de kunne fortsatt å drepe hvis tyskerne ikke hadde returnert til basen i skumringen.

Magnus Rønningen, redaktør i ALFA, sa han tror den virkelige skandalen er hvordan militæret har håndtert saken. «Det er ikke soldatenes kommentarene som er mest sjokkerende her, men den måten militæret offentlig knivstikker sine egne soldater i ryggen. Det er for meg, i beste fall ekstremt dårlig ledelse «, sa han.

Forfatterens Merknad – Som en amerikaner med norske forfedre har jeg stor respekt for Norge og norsk kultur. Min kritikk av Norges nåværende deltakelse i krigen i Afghanistan skal ikke misforstås som anti-norsk.

Kilder og Anbefalt Lesing

Norwegian minister: Military needs more focus on ethics”, EarthTimes, September 27, 2010
http://www.earthtimes.org/articles/news/345981,military-needs-focus-ethics.html

Å krige er bedre enn sex”, VG (Norway), September 27, 2010
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10036779

Uttalelsene er ikke sjokkerende”, NRK (Norway), September 28, 2010
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7311686

Killing For Sport – Confession Video: US Soldier Describes Thrill Kill of Innocent Afghans”, by Matthey Cole and Brian Ross, September 27, 2010, ABC News
http://www.informationclearinghouse.info/article26461.htm

Northern Afghan Provincial Reconstruction Team Has New Commander”, ISAF Public Affairs Office, June 10, 2010

Bollyn, Christopher, “Afghanistan – Obama’s War for Israel”, July 6, 2010
http://www.bollyn.com/afghanistan-the-war-for-israel

Bollyn, “Dying in Vain – Why Afghanistan?”, February 8, 2010
http://www.bollyn.com/11438

Bollyn, “Obama’s Deception – 9/11 and Afghanistan”, June 5, 2009
http://www.bollyn.com/obamas-deception-9-11-and-afghanistan

Bollyn, “The Spoils of War: The Minerals of Afghanistan”, January 7, 2002
http://www.bollyn.com/the-spoils-of-war-the-minerals-of-afghanistan

Strid bättre än sex”, Aftonbladet (Sweden), September 28, 2010
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7856108.ab

Kilde

http://www.bollyn.com/norwegian-and-us-soldiers-kill-for-thrills-in-afghanistan

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Christopher Bollyn

En uavhengig amerikansk undersøkende journalist som for tiden bor i Europa, som følge av sine avsløringer om 9/11.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (1) | Forfatters nettstedKommentarer

33 kommentarer

 1. MortenB sier:

  Krigen i Afghanistan er sinnssyk, alt jeg kan føle er at dette må jeg gjøre alt jeg kan for å stoppe, eller mer realistisk, alt jeg kan for å IKKE SUPPORTERE ! Det hele gir en følelse av skam på vegne av mitt eget land. Det samme kan sies om Libya.
  Det er heller ikke bra når oppegående mennesker støtter dette, til og med folk som kaller seg kristne. Har selv fått store tause øyne som reaksjon etter å ha sagt «jeg ikke kan forstå at kristne mennesker kan avtjene verneplikten når det så tydelig er imot det kristendom skulle stå for»

  Jeg mener alle vi Nordmenn som enda har litt logisk sans igjen må legge presse på å få slutt på Norsk deltakelse i angrepskrig. Og at Norge må si fra seg fredsprisen siden Norge ikke er en offisiell freds-nasjon lenger men en krigs-hissende angreps-stat. Som USA 53 stat, men likevel, ingen unnskyldning.

  At disse soldatene pådrar seg karmisk gjeld er etter min mening innlysende. Den dagen soldatene forlater denne verden vil de måtte dømme seg selv for det de har gjort, og de vil oppleve det de gjør mot andre fra deres plass. Og alle en soldat dreper vil sette ham i karmisk gjeld, i et senere liv vil gjelden bli betalt tilbake om den drepte er i en situasjon der vedkommende trenger mer «livs-energi» enn vedkommende har. Da vil morderen måtte gi fra seg en tilsvarende mengde livskraft som han tok i Afghanistan, selv om det vil medføre at han selv dør av «utmattelse» eller «sykdom».
  Jeg vil tro at folk som kan noe om hva denne «verden» er og noe om livets sannheter ALDRI ville delta i en krig overhodet.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Sarus sier:

  Om dette er sant, så ser vi at «soldatene» har blitt en gjeng demoraliserte, psykisk og emosjonelt syke individer som ikke hører hjemme i en norsk uniform.

  GD Star Rating
  loading...
  • MortenB sier:

   Slike historier fra soldater som har vært i Afghanistan har vært både i Norske aviser og i NRK Dagsrevyen.
   Men det trenger selvsagt ikke være sant av den grunn ! Jeg kjenner ikke soldatene som stod frem og fortalte dette, de kan være «skuespiller» for alt jeg vet. Norske media er jo 99% fake

   GD Star Rating
   loading...
 3. MortenB sier:

  Flott og viktig artikkel, Christopher. Det som bekymrer meg er det lave engasjementet i kommentarer… Er det virkelig så få som har tanker om dette ?

  En annen diskusjon er årsaken til at USA og Nato er i Afghanistan. I Norske media finnes knapt noe reelle fakta, i utenlandske derimot er det mange eksempel : http://edition.presstv.ir/detail/121596.html

  GD Star Rating
  loading...
  • smurfen sier:

   Enig der Morten, det var overaskende lite debatt i kommntarfeltet under denne flotte artiklen

   Antar det skyldes at alle er enige med artikkelforfatter, men hadde kanskje forventet noen kommentarer fra Troll som mener at undermenneskene i Ghanistan får som fortjent

   Innvasjonen av Ghanistan startet da USA og CIA trente, finansierte og utrustet Taliban eller Mujahedin som de selv kaller seg med store mengder Stinger raketter som sprengte Russiske fly, tanks og helikoptre i fillebiter som førte til at Sovjet trakk seg ut av landet, i 1990 nektet Taliban USA å bygge rørledningen gjennom landet i bytte mot 5 milliarder Dollar, Taliban forbød også opiumsdyrking som er strengt forbudt ifølge sharialoven og utyddet all produksjon på kort tid, etter at NATO rykket inn så har produkjsonen steget med over 3000 %

   CIA og NATO smugler ut Opium i kister og videre ut i vestlige land via Stay Behind gruppene som er underlagt NATO og blir en viktig inntektskilde for makten bak makten

   Det er veldig viktig å oprettholde konflikten så derfor blir store deler av skattepengene våre gitt til Taliban i såkalte beskyttelsepenger for at ikke Taliban skal angripe NATO konvoiene

   Pengene går så videre i lommene på krigsprofitørene som forsyner begge sider av konflikten

   Store mengder propaganda er alltid kjempe viktig, de fleste husker vel Rambo 3 som rykket inn i Afghanistan og frigjorde det Afghanske folk, jagde ut Russerene og fikk satt inn Taliban

   At Rambo retunerer i en Rambo 5 film og jager terroristorganisasjonen NATO ut av landet og får satt inn Taliban igjen er nok heller tvilsomt hehe

   Bin Laden kortet var kjempeviktig, spøkelse Laden har blitt drept mange ganger men dukker alltid opp når man trenger han som mest :)

   – Bin Laden driver falkejakt i Iran

   Terrorlederen har levd et beskyttet liv utenfor Irans hovedstad siden 2003, og dyrker sin lidenskap for jaktfalker

   http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/-bin-laden-driver-falkejakt-i-iran-3199960.html

   Her er en fin artikkel der en kan lese seg opp litt mer om Afghanistan

   http://english.pravda.ru/opinion/columnists/09-02-2012/120464-nato_slave_labour-0/

   Nå er det Iran og Syria som gjelder og ikke minst så har propaganda aldri vært viktigere en nå :)

   I over 1 år har jeg hørt hver jæ.. dag i vestlig media at nå står store mengder tanks utenfor Holms klar til å masakrere innbyggerene i Holms ?

   Er det sånn at de forsvinner i løse luften hver dag og nye kommer til ?

   På TV2 så jeg i går at samme tanks på en lastebil dra forbi og så ble bildet klippet og samme tanks kom på nytt og så ble bildet klippet og samme tanks dro forbi osv osv

   Tilsammen ble denne ene tanksen til en militærkolonne på hundrevis av tanks

   Så viste det en jente på ca 5 år som det rant sikkert 20 liter «blod» av men hun gråt ikke….men ropte på Mamma i et rolig tonelag

   Like før FNs sikkerhetsråd skulle stemme så ble 500 Syrere slaktet i Homs, merklig nok var alle bundet på hender og føtter og henrettet og alle var Pro Syria og Assad

   Tror noen seriøst at Assad ville drepe 500 av sine egne 2 timer før FNs sikkerhetsmøte ?

   Pentagon lærte sin lekse av Vietnam-krigen. Pentagon og de enkelte kommandoer fikk enorme PR-avdelinger i tillegg til at de hyrte de beste og dyreste PR-selskap. Da Gulf-krigen brøt ut i 1991, etter at Saddam Hussein hadde angrepet Kuwait, var PR-folkene i aksjon fra første minutt. Særlig ble de elektroniske medier manipulert (Se min bok «Sannhetens likkiste»). Noen ganger skjedde det så skjult at man ikke merket det. Andre ganger var det grove utspill som da PR-folk engasjerte datteren til den kuwaitiske ambassadør i Washington D.C. og lot henne spille en irakisk sykepleierske som hevdet hun hadde gitt fangene giftsprøyter. NRKs Christian Borch gikk god for denne historien og for sikkerhets skyld spurte han senere general Fredrik Bull Hansen på direkten: «Har vi vunnet?

   I neste krig var det Saddams såkalte masseødleggelsevåpen som skulle tas

   I Ghanistan skulle man hevne 9/11 men merklig nok så kom alle fra Saudi Arabia, så USA og NATO feil på kartet eller hadde de ikke kompass i de dager ?

   Det er greit å være litt skeptisk til mains stream som får sin infor fra krigsprofitørene, Det er tross alt du som fyller opp lommene deres med dine penger

   PR-byråer krigens viktigste våpen

   http://www.abcnyheter.no/verden/100213/pr-byraer-krigens-viktigste-vapen

   Lisa Karpova som er en svært dyktig journalist i Pravda advarer i dag mot en stor mulig falsk flagg opprasjon i morgen på Valentinsdagen som Assad og Syriske myndigheter vil få skylden for

   Lisa Karpova advarte kort tid før FN møte der Kina og Russland la ned veto at det ville komme en falsk flagg opprasjon i timene før FN møte
   Det stemte 100%

   Hun advarte også mot uroligheter i Libanon 2 dager før det skjedde da Myndighetene i Libanon fant en rekke kister fra USA med store mengder amerikanske dollar, skytevåpen, spesielle pass og kredittkort
   2 dager etterpå så var det full krig i Libanon

   http://www.presstv.ir/detail/225422.html

   Israelske aviser har kommet etter ikke vestlige medier og melder at UK og Soldater fra Qatar er inne i Syria og har gjor det lenge

   Det er på jakt, de setter fyr på bildekk i gatene som åte, når politiet kommer så sitter snikskytere og plaffer dem ned, over 2500 Syriske politifolk har mistet livet i Syria til nå, men seff blir også svilie skutt, det er jo uansett Assad og Syriske myndigheter som får skylden

   Mye av videoene som vises i media i vesten er spilt inn i studio i Qatar, så åpenlyst er det blitt at selv VG skriver at store mengder soldater fra Qatar er inne i Lybia og Syria utkledd som opprørere

   Myndighetene i Qatar innrømmer for første gang at de sendte hundrevis av soldater for å kjempe på opprørernes side i Libya.

   VG Nett følgerLibya
   – Vi var blant dem, og antall qatarer på bakken var flere hundre i hver region, sa Qatars stabssjef, generalmajor Hamas bin Ali al-Attiya, onsdag.

   http://www.vg.no/nyheter/utenriks/libya/artikkel.php?artid=10015332

   Er nok lite vi kan gjøre for å stoppe de kommende masakre krigene i Syria og Iran, da måtte vi kanskje tatt til gatene med samme virkemidler som de tøffe jentene her :D

   FEMEN Protests at World Economic Forum ganster party in Davos

   http://cryptome.org/2012-info/femen-wef/femen-wef.htm

   Det påstås nå at 49% av alle Amerikanere støttet et angrep på Iran

   49% of Americans in favor of Iran strike

   http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4187957,00.html

   For at det ikke skal se helt svart ut så får enn avslutte med litt gode nyheter, her er en rekke før og etter bilder der de tapre Japanerene har bygd opp hele landet på nytt etter de enorme ødleggelsene etter tzunamien i fjor :)
   ( På Haiti ser det akkurat likt ut enda selv om hele vesten samlet inn milliarder på milliarder som bare forsvant )

   What a comeback! Eleven months after the tsunami ravaged Japan, a series of pictures reveals the incredible progress being made to clear up the devastation

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2099811/Eleven-months-tsunami-earthquake-ravaged-Japan-new-pictures-incredible-progress-multi-billion-pound-clear-up.html

   GD Star Rating
   loading...
 4. ConfusedMe sier:

  Det er så uvirkelig og science-fiction aktig at man vil ikke tro det

  appropo smurf du kunne gjerne hatt flere skilder til påstandene dine. ikke det at jeg kan søke selv men det virker mer troverdig.

  sikter til økningen av opiumdyrking og kister med stjålene eiendeler. Siden det står en rekke / mange betyr ikke det at alle som er der nede er uredelige?
  som de blir framstilt.

  Hvordan kan vi sitte på våres høye hest og tenke at det bare ikke er riktig. Når de kommer for å drepe/eleminere oss i basen våres. . kan vi da ha holdningen det går bra å bare såre de så kommer de ikke tilbake.(nå klarte jeg riktignok ikke å finne skilder på dette!)

  Alle saker har to sider. Enda jeg skal være enig at mye fra den digitale pressen svartmaler mest de andre.

  GD Star Rating
  loading...
  • smurfen sier:

   La ved 8 linker så tenkte det holdt og vist noen ønsket flere kilder så er det jo fritt frem og grave videre selv men skal prøve å hjelpe deg så godt jeg kan Confused :)

   Angående økningen i opiumsdyrking så er det vanlig mainstream nyhet, Aftenposten har bland annet hatt en rekke artikler om det

   Det ofisielle argumenter for at USA og NATO tilater det er at de trenger opiumsbøndene på sine side i konflikten og av den grunn ser mellom fingene på det

   De er vel 3-4 år siden det sto at nå ble det produsert så mye opium i Afghanistan at det tilsvarte over det dobbelte av hva verdens narkonane klarte å forbruke, noe som førte til at prisen på råopium stupte og bøndene fikk dårligere betalt for opium enn av å dyrke jordbær
   Jupp, det var så ille at en rekke bønder så seg nødt til å begynne å dyrke mat istede for opium

   Det er mellom 280 000 til 300 000 bønder som dyrker opium nå ifølge ofisielle tall

   Her er en Aftenposten artikkel fra 2004

   – NATO lukker øynene for afghansk opium.NATO lukker øynene for den omfattende narkotikatrafikken i Afghanistan, for å sikre støtte fra krigsherrene i landet

   USA, som invaderte Afghanistan høsten 2001, medgir at Taliban-regimet langt på vei hadde greid å stanse opiumsdyrkingen i Afghanistan.

   http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–NATO-lukker-oynene-for-afghansk-opium-6291935.html

   Skjønte ikke helt hva du mente med : kister med stjålene eiendeler ?

   Alle der nede er nok ikke uredlige, mange av soldatene tror nok på den ofisielle historien om at man må la bøndene få produsere opium i fred for å bli venner med bøndene

   At millioner av liv blir ødlagt i vesten sammen med deres familier og krimninalitet grunnet heroinmisbruk ser ikke ut til å plage soldatene, de utfører jo bare ordre

   Smuglingen er det nok først og frem USA, CIA og NATO topper som står for

   Her kan du lese siste nytt om hele greia fra A til Å som ble lagt ut i dag, det bekrefter vel bare det Nyhetsspeilet har sagt i alle år men det nye er kanskje at hoaxet med å ta spøkelse Laden i Pakistan 10 år etter hans død som endte med at alle fra NAVY Seals døde noen dager etterpå faktisk døde i Pakistan som bildene og vitnene forteller

   Youtube slettet alle filmer lastet opp fra Pakistan på samme måte som de slettet filmene som viste spreningen av WTC 7

   http://beforeitsnews.com/story/1751/094/Bush_Knew_Bin_Laden_Murdered_in_2001.html?currentSplittedPage=0

   Her er et CIA fly med 4 tonn kokain som krasjet i Mexico, sånn statistisk sett så går det galt en av 10 000 ganger

   CIA Torture Jet crashed with 4 Tons of COCAINE

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oszATUJ4IRE

   Er det noe mer du vil ha mer beviser på så hjelper jeg deg gjerne :)

   GD Star Rating
   loading...
  • MortenB sier:

   Hva mener du med «Når de kommer for å drepe/eleminere oss i basen våres» ??? mener du Afghanere ? Ingen Afghaner har så langt jeg kan se bevist ønsket å drepe noen andre enn de som kommer for å drepe eller har drept familien deres, overta styringen og plyndre landet deres.
   Om et fremmed land hadde ankommet Norge for å utvinne natur-ressurser i stor skala og drept eller truet med å drepe alle Nordmenn som forsvarte sitt eget land og sin egen eiendom hadde ikke du også forsøkt å forsvare deg ?

   GD Star Rating
   loading...
 5. bongobilly sier:

  Publisert 03.03.12 – 07:44, endret 03.03.12 – 08:38 (© NTB)
  Soldatforsikring gjelder ikke i krig

  Atle Eriksen har kjempet i Libanon, Bosnia, Kosovo og Afghanistan. Nå slåss han mot Nav og Statens Pensjonskasse om erstatning for krigsskade.

  Mvh Tom

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10061095

  GD Star Rating
  loading...
 6. Ulven sier:

  NATO drepte rekordmange sivile afghanere i fjor!

  UN mission in Afghanistan says 2011 was fifth straight year that number of dead has risen, with 3,021 civilians killed.

  http://www.aljazeera.com/news/asia/2012/02/201224101046976807.html

  Hvor bør Norges regjering plassere minne-monumentet over «afghanere Norge har drept»?

  GD Star Rating
  loading...
  • Cosmomind sier:

   Jeg ville ha plassert det like ved legevakta i Oslo, sammen med et minnesmerke over alle de ekstra overdose døde som følge av gjeninnføringen av den vestlige mafia sin innbringende opiumproduksjon som Taliban forbød!

   GD Star Rating
   loading...
  • pelle.... sier:

   Mens ABB sin forklaring på å ikke føle skyld blir igonert, kan soldater skyte og drepe barn og kvinner uten å bli stilt til ansvar…. Så dumt at jeg blir helt satt ut

   GD Star Rating
   loading...
   • pelle.... sier:

    For det er ikke det våre utsendinger blir drillet i nå de sendes ut???

    GD Star Rating
    loading...
    • pelle.... sier:

     nå har jeg kun lest referat fra rettsaken…. Men har det noen som helst gang blitt stilt spm til sangen fra 2083?

     GD Star Rating
     loading...
   • herr anfsim sier:

    Jeg blir oppriktig oppgitt når jeg leser slikt som dette. Tror du norske soldater går rundt i Afghanistan og dreper masse kvinner og barn? Kan du isåfall vise meg ett eneste tilfelle?

    Jeg synes det er skremmende hvordan man kan konkludere slik rundt noe man selv ikke har noen kunnskap om. Om man skal komme med grove beskyldninger bør man ha noe å backe det opp med.

    GD Star Rating
    loading...
    • Seitasis sier:

     Et par hundrede Norske soldater i Afghanistan, betyr egentlig ingen ting i den store sammenheng, kun opplæring og kamperfaring. Tror likevel Norske soldater har et høyere etisk nivå enn de fleste fra de fleste andre land, det er min mening.

     GD Star Rating
     loading...
  • herr anfsim sier:

   Annbefaler det å lese gjennom din egen link :

   «Roadside bombs and increasingly deadly suicide attacks targeting civilians killed more people than any other type of attack, it said.»

   «The report said forces fighting the government of Afghan President Hamid Karzai and its allies in the NATO-led International Security Assistance Force (ISAF) killed 2,332 civilians in 2011, 14 per cent more than in 2010.

   Security forces battling anti-government fighters killed 410 civilians, down four per cent from the previous year, it said»

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Hva vi kjemper for alle sammen

Samfunn

Hva vi kjemper for alle sammen


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Budskap fra våre kosmiske venner

Kosmos

Budskap fra våre kosmiske venner


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?