Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  18.02.2012 20:02   (Oppdatert 02.03.2012 19:45)

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

 • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
 • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
 • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
 • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde

GD Star Rating
loading...

Om forfatter

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.


Forfatters nettsted: http://www.zengardner.com/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (1)Kommentarer

143 kommentarer

 1. Ulven sier:

  Falcon, ifølge stemmer i skogen er Mullah Krekar en CIA asset.

  Dette forklarer også hvorfor han ble værende i Norge etter at norsk Høyesterett utviste ham.

  Norske myndigheter foretrekker å være puddel for det onde CIA, fremfor å være herre i sitt eget norske hus.

  Sitter arven etter Haakon Lie ennå i veggene i norsk politikk?

  GD Star Rating
  loading...
 2. Mole sier:

  Statsminister Jens Stoltenberg mener det er en reell fare for at terrorgrupper kan få kloa i kjernefysisk materiale.

  …kjernefysisk terrorisme er blant de største truslene for internasjonal sikkerhet,

  Verdenslederne er særlig urolig når det gjelder spredning av atomvåpen fra land som Nord-Korrea, Pakistan og Iran.
  http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/atomterror-den-stoerste-frykten-3743725.html

  Hadde tatt seg ut det, et kjernefysisk false flag.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Ulven sier:

  Med tanke på at terrorstatene USA og Israel begge er i besittelse av kjernefysiske våpen, så burde Jenz forlengst ha tatt affære for å få avvæpnet USA og Israel, dersom han ikke ønsker mer terror i denne verden.

  Billlig Illuminatisk retorikk fra Jenzeman.

  GD Star Rating
  loading...
 4. Mole sier:

  Israel military chief says «ready for action» on Iran’s nuke facilities

  Describing 2012 as «critical» for the progression of Tehran’s nuclear drive, Gantz said Israel is «the only country in the world that someone is calling to destroy and is building the means to do so. But that does not mean I’m sending [Air Force commander Ido] Nehushtan to Iran this very minute.»

  In the interview, which will be published in full on Wednesday, Gantz disclosed that the army has dramatically increased the operations it conducts deep behind enemy lines, as part of preparations for a potential war
  http://www.newstrackindia.com/newsdetails/2012/04/22/269-Israel-military-chief-says-ready-for-action-on-Iran-s-nuke-facilities-.html

  GD Star Rating
  loading...
 5. Balle Clorin sier:

  Må si jeg er VELDIG glad når NyS tar feil i sine negative spådommer. Noen vil kanskje si at NyS ikke e til å stole på, det som de sier skal skje skjer jo ikke. En annen måte å vinkle det på er at felles bevissthet om en sak medfører at denne «kollektivismen» gir resultat. Det bevisste flerallet i verden (altså de som visste at det kunne skje) ønsket ingen konflikt i Persia, og dermed skjedde det heller ikke.

  GD Star Rating
  loading...
 6. Bolla sier:

  Israelske avislesere våknet opp til oppsiktsvekkende utskjelling på høyt nivå i går.
  Det var Yuval Diskin, tidligere sjef for Israels innenriksetterretning Shin Bet, som kom på førstesidene med et kraftig angrep på sine tidligere sjefer, statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak.
   

  Tidligere innenriksetterretningssjef, Shin Bet-leder Yuval Diskin
  Han er ikke den første fra Israels sikkerhetsapparat som uttrykker sin motstand mot forhastede beslutninger om å bombe mål i Iran for å hindre produksjon av atomvåpen. Men tonen i personangrepet var oppsiktsvekkende hard.
  Tror ikke på angrep
  Diskin hevdet i et foredrag i helgen at hverken Netanyahu eller Barak kan tros på sine ord om at et israelsk angrep vil hindre Iran i å utvikle atomvåpen.
  Shin Bets sjef fra 2005 til 2011 sa rett ut at han ikke har noen tillit til det politiske lederskapets evne til å lede Israel i «en krig mot Iran eller en regional krig».
  - Tro meg, uttalte Diskin ifølge avisreferater: - Jeg har observert dem begge på nært hold.
  Demonstranter
  –  Frykten for Iran kan føre til at høyresiden i landet vårt får større makt, sier cellist og musikkstudent William Weil (20) med bekymret mine. - Det må finnes en løsning på dette, uten krig, sier han.
  Jeg møter Weil i Gaza-gaten i Jerusalem idet han er i ferd med å passere den godt bevoktede innkjørselen til statsministerens residens. Der har demonstranter slått opp et telt på fortauet og akter å bli værende til de blir hørt . Men det er ikke Iran som står på aktivistenes dagsorden, og de vil heller ikke uttale seg om den saken. De er etiopiske jøder protesterer mot det de hevde er systematisk diskriminering av dem som gruppe.

  Eran Ben Simchon besøkte i går etiopiske jøder som demonstrerer mot diskriminering i Israel. Han mener ledelsen bruker Iran-saken for å ta oppmerksomheten bort fra andre problemer.
  FOTO: J RGEN LOHNE
  Eran Ben Simchon besøkte i går etiopiske jøder som har slått opp telt foran statsministerboligen for å demonstrere mot diskriminering i Israel.  FOTO: JØRGEN LOHNE
  - Regjeringen bruker Iran-trusselen for å forsøke å få oss til å la være å tenke på viktige saker her hjemme, som denne, mener teaterinstruktør Eran Ben Simchon, som er kommet for å vise solidaritet med demonstrantene i teltet.
  Ikke alene
  - Men Israels regjering er da nødt til å ta på alvor den trusselen et Iran med atomvåpen ville utgjøre mot Israel?
  –  Javisst, sier ingeniør og husmor Elisheva, som bare oppgir fornavn da jeg møter henne på motsatt side av den tett trafikkerte Gaza-gaten.
  –  Men det er virkelig fare på ferde dersom våre ledere ikke forstår at dette er noe vi ikke kan klare alene, uten støtte, sier hun og understreker ordene med ivrige håndbevegelser.
  - Hvis det skulle være nødvendig å angripe Iran, må det skje i en internasjonal aksjon.
  «Messiansk»
  Noe av det mer oppsiktsvekkende fra Diskin er at han foraktelig karakteriserte de to lederne som «messianske».
  Messiansk, i betydning fanatiske endetidstroende, er et begrep som ofte brukes om personer i det iranske regimet.
  –  Anklager om at Netanyahu og Barak er befengt med messianisme i sin holdning overfor Iran-saken blir stadig hvisket av personer med høye posisjoner i sikkerhetstjenestene, skriver Amos Harel i en kommentar i avisen Haaretz, der han understreker det bemerkelsesverdige i at den tidligere Shin Bet-sjefen nå uttaler seg så friskt i all offentlighet.
  - Diskin forsøker å underminere de to lederne som beslutningstagere, konstaterer kommentatoren.
  Flere kritikere
  Netanyahu og Barak uttalte via sine talspersoner i helgen at de bare ser den tidligere Shin Bet-sjefens utspill som pinlig, smålig og uansvarlig og at han tydeligvis søker oppmerksomhet fordi han nå ønsker å gå inn i politikken.

  Tidligere sjef for utenriksetterretningen Mossad, Meir Dagan


  Men Diskins foredrag blir sett i sammenheng med at også den tidligere sjefen for utenriksetterretningstjenesten Mossad, Meir Dagan, for noen måneder siden også gikk til verbalt angrep på lederskapet. Dagan ordla seg mer moderat enn sin venn Diskin, men fastslo like fullt at et angrep på Iran var den dummeste idé han noen gang hadde hørt om.

  Generalløytnant Benny Gantz, sjef fot Israels væpnede styrker.

  Ifølge kommentator Harel i Haaretz er det heller ikke tilfeldig at Diskins utspill kommer akkurat nå, mindre enn en uke etter at sjefen for Israels væpnede styrker (IDF) uttalte at han anser makthaverne i Iran for å være «svært rasjonelle» personer. Generalløytnant Benny Gantz, som vil få ansvaret for å gjennomføre et eventuelt politisk vedtak om et angrep, uttalte også at han tviler på at iranerne vil velge å produsere atomvåpen hvis de får kapasitet til å gjøre det.
  Diskin henviser for sin del til «flere eksperter» som mener at en bombing av Irans kjernefysiske anlegg vil kunne virke helt mot sin hensikt. Teheran-regimet ville kunne bruke et angrep som påskudd for å øke innsatsen for å fremstille, hevdes det.
  Teatermannen Eran Ben Simchon nikker samtykkende der han sitter i demonstrantenes telt iGaza-gaten.
  - Slik det er nå, hater iranerne oss helt uten grunn. Så la oss ikke gi dem den grunnen!

  Følte bare for å lime inn denne:-)

  Tror det er en del som har spilt/ spiller et veldig høyt spill som begynner å svette litt nå, og kanskje begynner å angre litt nå som de skjønner at de er avslørt av stadig flere vanlige borgere.
  Som også er dyktig lei deres skitne spill, hvor uskyldige mennesker drepes for makt og begjær.

  Så forresten sjefen for uas væpnede styrker uttalte det samme for et par uker siden.

  Så de eneste som tror at Iran ønsker atomvåpen samt å bruke atomvåpen er et par ledere i den vestlige verden, mens de som en bør kunne anta har tilstrekkelig med informasjon ikke tror det er noen fare for hverken det ene eller det andre…

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?