Eksternt
Du leser nå
Krigen mot Iran kan starte 7. mars
Skrevet av
Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess_of_Nuclear_War1
20513 12743 143

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Av Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

 • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
 • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
 • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
 • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde: http://beforeitsnews.com/story/1782/809/Purim:_Why_War_On_Persia_Iran_Could_Start_March_7th.html

http://youtu.be/-l87-Miymvo

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Zen Gardner

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.
143 Kommentarer
1 2 3 4 5
 • Profilbildet til Ulven
  29. 02. 2012 klokken 15:42

  Siste: Israel regrupperer fra Tyrkia til Azerbajdstan for Iran-strike!!

  Battle lines shift in Israel-Iran stand-off

  With speculation mounting over what action Israel may take against Iran, Intelligence Online can reveal that Israel has been redeploying in the Caucasus, on Iran’s border. Having broken off relations with Turkey, its long-time ally in the region, Israel recently concluded a strategic pact with Azerbaijan, and in exchange for arms and investment, Baku has become the beach head of Israel’s operations against Iran.

  Kilde: http://www.intelligenceonline.com

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen
   01. 03. 2012 klokken 02:37

   Det kan jo nesten virke som om krigen er like om hjørnet når en ser på propagandaen siste dagene, Assads bror rykker inn i Homs med en enorme styrke av elitesoldater for å slakte de 800 000 inbyggerene

   Et blodbad venter vist vi ikke viser ansvar og redder dem

   Er nyaktig det samme dem sa like før de bombet Libya i fillbiter, Daffy sto klar til å slakte sit eget folk i Bengazi…. bla bla bla

   Men skal det intreffe på Purim så tar det enda en uke før NATO og den Arabiske Liga redder Syrerene for å bli slaktet av sin egen leder

   For 2 dager siden var det valg og 89.4% av folket støttet Assad, men det er ikke nevndt med et ord engang i vestlig media

   Kanskje ikke så rart siden det ville føre til at støtten i vestene befolkning til en innvasjon av Syria vil dabbe av

   Man kjenner jo (L)USA på gangen etterhvert så mye tyder vel på at Homs vil bli angrepet med WMD og Assad vil få skylden

   Syria og Iran har jo også en forsvarspakt på samme måte som NATO, Et angrep på Syria er et angrep på Iran og motsatt

   Putin gikk i går ut med kraftige advarsler til Vesten, han sier rett ut at
   konsekvensene av et angrep på Iran vil bli virkelig katastrofale, dens virkelige omfang vil bli umulig å forestille seg

   http://en.rian.ru/russia/20120227/171544784.html

   Denne siden er fin å følge med på vist en ønsker å holde seg oppdatert på fakta om hva som skjer rundt Iran/Syria konflikten

   http://www.boilingfrogspost.com/

   Her er også mye fakta om Syria som fantastisk nok er fra NRK og Kommandørkaptein Per Christian Gundersen ved Forsvarets høgskole

   – Jeg tror at vestlige styrker vil kunne påregne betydelige tap

   http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7993991

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til gudfrid
  02. 03. 2012 klokken 17:27

  Joda, Thunder, mye krig som ønsker ditt fokus og din energi. Jeg er tillhenger av at det du fokuserer på, blir det mer av, Frank Aune red her sier «vær i glede», ikke fordi det er så kult med krig, men for å skape det motsatte. Faktisk har forskning vist at hvis mange mediterer og tenker fredlige tanker, synker voldshandlingene over hele jorda.

  Egentlig var det Smurfevennen jeg lette etter, trenger hjelp ift symboler i denne barnesangen:

  Bro bro brille, klokka ringer elleve.
  Keiseren står på sitt høyeste slott
  ser utover land, ser utover strand
  Fare fare krigsmann,
  døden skal du lide
  Den som kommer aller sist skal i den sorte gryte..

  Lurer på om det er en hyllest til den mørke keiseren? Tuller ikke, hva tror du?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Thunder
   02. 03. 2012 klokken 18:03

   Problemet er vel avstanden. Hvis grusomhetene skjedde i ditt eget hus ville det vært vanskelig å fokusere på psykedeliske stjernereiser o.l.
   Å avsløre løgnere er ikke det samme som å hate løgnere. Krigen blir ikke borte med å stikke hodet i sanden. Avslør de som tjener på krigen, så vil ikke folk krige mot hverandre.

   Klokka elleve går du ihvertfall inn i den siste timen og så har man alltids valget mellom appelsin eller banan – Gud eller faan :-)

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Thunder
   02. 03. 2012 klokken 18:23

   Ville ha svar på hvem denne harde kjernen som elsker å hate….Hvem de er. Har vært med ei stund og skjønner ikke helt hvem det kan være. Er det Smurfen? :-) :-) Deltok forresten i fredsmeditasjonsprosjektet til David Icke som var linket fra speilet. Tror det kan funke, absolutt.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til gudfrid
    02. 03. 2012 klokken 18:52

    JJ elsker å hate og Ulven bruker sin kreativitet på å krenke. Smurfen mener alt godt, han er egentlig snill:)
    Å være ferdig med polarisering synes jeg er en bedre beskrivelse enn å stikke hodet i sanden.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Thunder
     02. 03. 2012 klokken 19:32

     De har vel ikke kommentert så mye her? Liker de to godt. Uansett kom jeg til å tenke mer på den bro bro brille…
     Sånn som broen over kwai eller bare det å bygge bro sammen til tross for ulikheter og heller dyrke forskjellige egenskaper for å nå felles mål.
     Jeg har ikke deltatt så mye på speilet i den siste tiden, men har gledet meg over at avstanden mellom debattantene har blitt mindre. Man trenger ikke være uenig i alt lissom. Morsomt å følge Vandalf og Smurfen. Alt blir bra til slutt skal du se :-)

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til smurfen
   03. 03. 2012 klokken 00:12

   Rart du fikk så mange minus søte kloke kjærlighets gudinne :)

   Du har seff helt rett, Bro Bro brille er en global satanisk ur-regle

   Den går egenlig sånn:

   Bro, bro brille.
   Klokka ringer ellve.
   Keiseren står på sitt høyeste slott,
   så hvit som en mann
   så sort som en brann
   Fare, fare krigsmann
   Døden skal du lide
   Den som kommer aller sist
   skal i den sorte gryte

   Den er seff symbolsk, klokkene symboliserer dommedag, keiseren er satan, sorte gryte er helvette, det sataniske nummeret ellve kjenner du jo til .. :)

   Fare, fare krigsmann. Døden skal du lide betyr at alle som tar til sverd har solgt sin sjel til Satan og vil brenne i helvette til evig tid

   Det at alle alle står rundt i ring og holder hverandre i hendene er for å skape en portal som gir demoner fri tilgang til det jordiske når alle messer på reglen

   Reglen er også en profeti, apocalypsen inntreffer når dommedagsklokken viser 5 på 12, da vil Satan representert ved Saturn bevege seg ut av jomfruens møydom og Satan gjenopstår som enehersker på kloden, Som du sikkert vet så sto Saturn midt i Løven 9/11-2001, 14/7-2012 er den ved jomfruens møydom 13 før London ( Zion ) OL

   Man finner også reglen i Codex Gigas (djevelens bibel ), Det norønske mytologi og mange mange andre skrifter fra hele verden

   Reglen ble laget lenge før kristendommen

   Nå skal ikke jeg skrive en avhandling men mye spennende info for de som ønsker å grave videre der ute, om reglen er sann eller ikke finner vi ut om kort tid :)

   Den 26 feb hadde vi en sjelden galaktisk oppstilling som satanistene feiret med å danne en pyramide av store togkatastofer i Canada og Argentina

   FEB. 26: Planetary alignment, train crash in Canada, ILLUMINATI sacrifice and OSCAR ceremony.

   http://www.youtube.com/watch?v=JwHHrbsS6mI

   Forøvrig så er jeg helt enig med Thunder, man hindrer ikke krig med å løpe naken rundt med blomster i håret mens enn holder seg for ørene og sier bla bla bla jeg vil ikke vite, jeg vil vil ikke vite

   Skal man stoppe krig så må man først finnne fakta og satanistenes Agenda for så å spre fakta til så mange som mulg før en tar til gatene og sier stopp som 50 000 norske unge gjorde før Irak krigen og fikk stoppet at Norske gutter ble en del av et massemord på 1.4 millioner Irakere, eller som millioner av Amerikanere gjorde som fikk stoppet Vietnam krigen like før dem nuket Sovjet og Kina

   Men litt hasj, posetive tanker, kjælighet og blomster hjelper helt sikkert på :)

   http://www.youtube.com/watch?v=yfqqghfxmcY

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til bardun
   03. 03. 2012 klokken 00:22

   Morsomt smurf …

   Men nå tror jeg du har glemt å ta pillene dine …

   Jeg mener … forsøk å kom tilbake til virkeligheta …

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen
    03. 03. 2012 klokken 02:37

    He he, får pillene dine virkligheten til å forsvinne ?

    Den bro bro brille greie er da noe alle kjenner til, ja selv Wikipedia bekrefter det jeg sier sammen med linkene jeg la ut :)

    http://no.wikipedia.org/wiki/Bro,_bro_brille

    Det jeg syns er morsomt er å vente med å legge ut beviser på påstander til en eller annen kommer med kommentarer som du er syk, ta pillene dine, du er gal, har du rømt osv og poff så får dem sitt eget oppkast i retur :)

    Vel nå har jeg jo sansen for både deg og Vandalf da, dere begge leverer mye bra kommentarer som jeg liker men inimellom kan det kanskje være lurt å sette av noen sekunder til å sjekke fakta selv før dere bryter ut av dere at dette kan ikke være sant siden VG og DB ikke har skrevet noe om det :)

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til ilir
   03. 03. 2012 klokken 13:51

   Helt enig med Gudfrid. Hvilken energi sender vi tilbake til befolkningen i USA, Israel og alle uskyldige mennesker på Jorda som ikke er skyld i noe som helst? Muligens så er det akkurat det disse onde kreftene som dere nevner på hvert eneste innlegg vil at dere skal gjøre, altså leve i frykt, skape frykt.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til bardun
  02. 03. 2012 klokken 19:38

  Ikke la ditt hjerte bli fylt med hat. Da blir det så liten plass til andre følelser.

  JJ hater å elske.

  Kommunister hater personlig frihet og alle som ikke går i takt. De vil overvåke alle fordi dem frykter folket. Ikke kriminelle og terrorister.

  Nazister hater – særlig jøder og andre undermennesker.

  Smurfen er en snill liten tøysekopp.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen
   02. 03. 2012 klokken 22:10

   Snill liten tøysekopp ??

   Du må gjerne tøyse nå mens du kan men du er nok ikke like tøff når jeg og de andre i Den Frie Norske Arme har torturert deg noen dager, klarer du ikke mer så lapper Leger uten grenser deg sammen så får vi torturere videre :)

   Det Norske Nasjonalrådet som vi har oprettet i London (NNC ) trygler verdenssamfunnet om å bidra med store mengder våpen til den Frie Norske Arme så vi kan befri alle Nordmenn og forhindre at despotten Jens slakter sitt eget folk, noe som er grundig dokumentert av Norwegian Observatory for Human Rights som har base i Pentagon

   Den Norske Overgangsregjeringen i Jerusalem legger et stor press på verdens ledere og ber FN hjelpe til med humanitær bombing før Jens har slaktet hele sitt folk

   US, EU og UK har lover å bidra med med opplæring, finansiering og store mengder våpen samt å innføre flyforbud sone i Norge i bytte mot oljekontraker

   Akkurat nå strømmer det til med demokratiforkjempere fra Afghanistan, Irak, Somalia, Sudan, Tyrkia, Iran, Saudia Arabia og Qatar for at befri oss, gi oss demokrati og ikke minst gi oss frihet gjennom Sharia og la oss bli en del av et Muslimsk Kalifat :)

   Akkurat nå sitter jeg i photoshopp og produserer fakta med hvordan Jens torturerer babyer og henger kvinnlige demostranter nakne opp i gatestolper som skal ut i verdenspressen etterpå

   En lang rekke meningsmålinger fra en meget troverdig anonym kilde i den norske frihetsbevegelsen viser at 117% av det det undertrykte Norske folket støtter demokratiforkjemperene fra Al Qaeada i den Frie Norske Arme :)

   Så ønsker du å bli torturert og drept eller blir du med og hjelper til så ikke Jens og Elitestyrkene hans masakrerer sitt eget folk bardun ?

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til bardun
   02. 03. 2012 klokken 23:15

   smurf tøysekopp

   Skal jeg bli torturert, velger jeg deg som torturist. Fordi – jeg tror du er veldig både impotent og inkompetent til slikt.

   Den Frie Norske Armé? … hvordan melder en seg inn der. Er det noe sånn SU jenteforsvar og Lysbakkens pengesekk … Husk at det er kun venstresosialistene som belønner korrupsjon med forfremmelse …

   Men hvis du mener «Norges Germanske Armé», så melder jeg meg ut igjen …

   Leger uten grenser …? Ok, men bare ikke pådytt meg Mads Gilbert – den røde baron …

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    02. 03. 2012 klokken 23:44

    Jeg skal stifte en ny legeorganisasjon og den skal hete Leger Uten Genser.

    De skal operere (ha, operere den var fin) i varme strøk, så da passer det fint med lettkledde leger.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til bardun
     03. 03. 2012 klokken 21:38

     Neida smurf

     Min private lille men høyst hemmelige terrororganisjon og totalt mind-kontrollerte agenter har ikke sagt noen ting om dette, så avsløringa om Jensebomba tror jeg ingenting på … Men nå skal jeg øyeblikkelig sende ut fotsoldatene på litt snoking, for sikkerhets skyld.

     Derimot har hackerne mine fått tak i graderte eposter, som avslører at en liten blå liten fyr har nær kontakt med både Mossad, M16 og CIA. Oppdraget er å spre desinfo. Skuffende vil jeg si … Men jeg skjønner jo da din mistenkelig bekymring om atombombing av både EU og USA …

     Dette med EU,s beslag av det norske oljefond, avviser kontaktene mine på det mest bestemte. De sier at det behøver dem slett ikke, fordi Jens – helt fivillig, er i full gang med å tømme fondet i EU,s søppelbøtte. Skulle det bli noe igjen, får de andre korrupte statslederne rundt omkring i verden resten.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun
     03. 03. 2012 klokken 21:39

     så havnet det på litt feil plass …

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til smurfen
    03. 03. 2012 klokken 18:34

    Det er ikke så vansklig å bli medlem i Den Frie Norske Arme bardun :)

    Du vil også få tildelt 200 $ om dagen i humanitær støtte fra CIA sitt hjelpefond

    Den syke Diktatoren Jens nekter forsatt å gå av, han vil forhandle sier han men det er bare et triks for å hale ut tiden så han rekker å produsere atomvåpen

    Som du sikkert kjenner til så nekter despotten Jens det Iranske Atomic Energy Agency (IAEA) tilgang til atomreaktoren på Kjeller, anomyme kilder fra innsiden bekrefter at Jens kan være i stand til å bygge atomvåpen innen kort tid i atomreaktoren på Kjeller og muligens den i Halden ifølge Mossad, MI6 og CIA

    Klarer Jens å utvikle bomben så hersker det liten tvil om at han kommer til å bruke den mot USA og EU, så for verdensfredens skyld så må denne blodtørstige gale diktatoren stoppes med alle midller

    FN har sammen med EU vedattt og innføre oljeboikott mot det grusomme Regime i Norge fra i morgen av, all handel med Norsk Olje vil fra i morgen av bli forbudt, i tillegg har EU fryst alle Norske midler i utlandet og tatt beslag i de enorme verdiene i oljefondet og pensjonsfondet

    Som leder av den mektige EU kompisjonen José Manuel Barroso, EU President Herman Van Rompuy og EUs utneriksminister Catherine Ashton sier så trenger de pengene for å demokratisere hele EU med å frata medlemslandene nasjonalt selvstyre

    All annen handel med Norge vil seff også bli forbudt fra i morgen av nå som alle FN land trekker sine ambasadører ut av Norge for å gjøre klar til en massiv humanitær bombing fra en internasjonal freds-styrke på 700 jagere, 5 hangarskip og store bakkestyrker

    Var uten en liten tur på Karl Johan i dag og fikk tatt dette bildet av de enorme demostrasjonene mot den gale Jens, en demostrasjon som Reuters, NTB og AFP anslår til å bestå av ca 30 millioner nordmenn som forlanger frihet, sharia og demokrati

    Like etter at jeg tok bildet så sendte den blotørstig Jens sine fly over de uskyldige demostrantene og bombet dem i filler

    Et bilde sier mer en 1000 ord :)

    http://i43.tinypic.com/2507402.jpg

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Thunder
   03. 03. 2012 klokken 07:52

   ååååh! Det var humor :-)
   Skjønte ikke helt hva du mente bardun. Litt usikker fortsatt og hvem var det til?
   Man kan ikke fylle et hjerte med hat. Det blir det samme som med varme/kulde, man fyller ikke på med kulde, men trekker ut varmen. Så det går ikke an å fylle et hjerte med hat. Hat er fravær av kjærlighet, det er bare å fylle det opp. Hat er en misforståelse, kan rettes opp på sekundet. Noen ganger holder det med en klem.

   «JJ hater å elske»
   Du snur på det ja:-) Selvfølgelig ikke det samme som å elske å hate? eller…
   Sølibat kanskje :-)

   «Kommunister hater personlig frihet og alle som ikke går i takt. De vil overvåke alle fordi dem frykter folket. Ikke kriminelle og terrorister.»

   Prøver å forstå hvor du vil, men sliter…
   Er det at kommunister ser på sine innbyggere som folk, mens vesten ser på sine innbyggere som en potensiell kriminell og terrorist? Vi blir jo overvåket så det holder!!!

   «Nazister hater – særlig jøder og andre undermennesker.»
   Mistenker at jeg har noe jødisk blod fra langt tilbake som mange, mange andre nordmenn. snakker tipp-tipp kanskje. Uansett, jøder er ikke undermennesker. Eller mener du mennesker som gjør undere?

   Smurfen er helt konge :-)

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Hermis
  03. 03. 2012 klokken 09:22

  Israel, og da spesielt statsminister Benjamin Netanyahu, er kjempenervøse for tiden. Det disse korrupte statslederne er så redde for, er utrolig nok forhandlinger! Ja, tenk hvis noen ødelegger de fine krigsplanene deres… Det hadde virkelig vært trist, asså :( .

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/03/netanyahu-advarer-mot-forhandle-med-iran

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  05. 03. 2012 klokken 11:59

  – Iran angripes trolig i løpet av 2012

  Mens Obama maner til mindre snakk om krig, ### ønsker israelske ledere ### at Iran angrepes innen ni måneder, ifølge israelsk journalist med sentrale kilder i det israelske forsvaret.
  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/–Iran-angripes-trolig-i-lopet-av-2012-6776613.html#.T1Sb54twJaA

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/den-falske-freden/

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til
  Jøder
  06. 03. 2012 klokken 14:26

  Vi får håpe på det beste, det vil i verste fall utløse WWIII.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Bolla
   08. 03. 2012 klokken 18:40

   kanskje de bør rydde opp etter seg i Libya først.
   Før de angriper flere land?

   Btw, de er vel ikke helt ferdig i Irak heller, de også hadde jo ifølge krigerne(morderne) masseødeleggelsesvåpen.

   Eller hadde det kanskje noe med olje og penger å gjøre?

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  07. 03. 2012 klokken 13:56

  «Tiden renner ut for Israel, og USA skal være overbevist om at det blir et angrep.
  Det er den israelske TV-kanalen Channel 2 som bringer nyheten om at Israels regjering skal ha tatt en endelig beslutning om å angripe Irans atominstallasjoner. TV-kanalen siterer høytstående tjenestemenn i USA.

  – Alle amerikanske etterretningstjenestemenn er overbevist om at det israelske lederskapet har alt besluttet å angripe Iran, dersom det ikke skjer vesentlige endringer de kommende ukene eller månedene med det iranske atomprogrammet, melder Channel 2.

  Israel, USA og Vesten er overbevist om at Iran jobber med å utvikle atomvåpen, men iranerne selv heder de bare vil bruke atomprogrammet sitt til fredelige formål.»
  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3350239.ece

  Ikke helt tilfeldig ifølge nektiser. Idag er Purim-dagen 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til cHronilogy
  07. 03. 2012 klokken 23:43

  http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1384306

  «Israel og USA forbereder krig mot Iran…?! «

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  08. 03. 2012 klokken 23:01

  Four scenarios on Iran nuclear program

  1. Iran backs down and opens up to diplomacy.

  2. The West attacks.

  3. Iran reaches ability to make a bomb.

  4. Iran calls the world’s bluff.
  http://edition.cnn.com/2012/03/08/opinion/ghitis-iran-conflict/index.html?hpt=hp_c1

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til naivsuper
  09. 03. 2012 klokken 16:08

  Det er nå niende mars.
  Hvorfor skjedde det ingenting?

  GD Star Rating
  loading...
143 Kommentarer
1 2 3 4 5

Legg inn dine tanker