Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  18.02.2012 20:02   (Oppdatert 02.03.2012 19:45)

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

 • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
 • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
 • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
 • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (1) | Forfatters nettstedKommentarer

143 kommentarer

 1. Egon sier:

  Smurfen nevner : «Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
  Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
  ( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )»

  Dette var nytt for meg. Han opererte i beste Breivik stil.. Hvordan gikk det med denne skytedesperadoen?? Ble han plassert i isolat med brev og besøksforbud? Å neida. Han hadde visst de riktige kontakene.
  Wikipedia forteller om denne drapsmannen :

  «Per Edvard Danielsen (født 1918) er en norsk tidligere løytnant i Sjøforsvaret. Han er kjent for sin innsats om bord motortorpedobåter under andre verdenskrig,[1] en innsats som ble hedret med Krigskorset, Norges høyeste utmerkelse»

  Kjekt å vite.

  GD Star Rating
  loading...
  • smurfen sier:

   Rett skal være rett Egon :)

   Terroristen Per Edvard Danielsen fikk sin ufortjente heltemedalje i 1942, terroraksjonen utførte han i 1944

   Vi menn hadde en glimrende artikkel om Per Edvard Danielsen for noen år siden men den finner jeg ikke på nett men nettavisen har også en ganske grei, spennende og opplysende artikkel om Per Edvard Danielsen som du kan lese her

   http://www.side3.no/article3110830.ece

   Men i 2010 fikk faktisk terroristen Per Edvard Danielsen medalje nok en gang og nå av selveste Dmitrij Mededjev

   http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/norske-krigshelter-fikk-russiske-medaljer-3193468.html

   GD Star Rating
   loading...
  • bardun sier:

   skjønt å se deg i det etterrettelige hjørnet, smurf.

   Men vi må heller ikke glemme at det var krig i all sin grufullhet den gang. Danielsen var selfølgelig ingen terrorist, men gjorde en dårlig vurdering og en utilgivelig feil da han senket Irma.

   Desverre var han ikke alene om å gjøre slike kardinaltabber i krigsårene.

   GD Star Rating
   loading...
   • smurfen sier:

    Er enig med deg i at det gjøres feil i krig bardun men manskapet så tabben og advarte før han sendte ut torpedoene mot Irma, den klart verste forbrytelsen skjedde da han meiet ned alle kvinner og barn som prøvde å overleve i sjøene for å skjule sin krigsforbrytelse

    Han var seff ikke et hår bedre en Breivik som også skjøt barn i sjøen

    Han ble jo også avsjediget av sin egen far før han ble kommunist og stilt for retten

    Da er det jo kanskje ikke så rart han fikk medalje Mededjev

    GD Star Rating
    loading...
   • bardun sier:

    Ja, det er jo det jeg sier at skipssjefen gjorde en utilgivelig feil, selv i en krigstilstand. Han burde helt klart ikke vært i en slik stilling hvor han kunne begå slike fatale bommerter.

    Men å sammenligne denne mannen med ABB – da forlater vi den totale krig og trer inn på den politiske arena. Om vi vil eller ikke.

    Breivik er, i følge ham selv, også i krig, men den er helt annerledes. Da snakker vi om aurabia. Men den krigen kan kanskje bli reell nok …

    GD Star Rating
    loading...
 2. Falcon sier:

  Must See All the BIG BANKSTERS Resign Check it Out!!! This has to be MORE than a Coincidence – Where are they going? http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=230990

  Quote: .. It appears that all the rats are being cleaned out of the banks. One wonders if it is to escape angry citizens or because they are being ferried off to some underground bunker? Add to this list Germany’s President. .. Netanyahu’s Bureau chief – Natan Eschel ….. Las Vegas State Senator Elizabeth Halseth … and more ..

  GD Star Rating
  loading...
  • Falcon sier:

   Angående finanseliten med fler, sitat fra Benjmain Fulford blog http://benjaminfulford.typepad.com/

   +{

   Here is a summary of complex research made by a Finnish Academic that outlines in detail economic and financial sabotage directed against the Finnish people by the Financial mafia cartel. She wants support for a lawsuit against them. Any interested party should contact this writer and they will be given the full set of detailed legal documents.

   In search of justice – Summary of an international law case in Finland

   by Jukka Davidsson

   Finland, as so many other countries in Europe as well as in Asia, experienced a devastating economical collapse in the 1990’s. This writer has been researching the event privately and in the Uppsala University, Sweden. The summary presented here is only a superficial scratch of the very complex case. Only main events, outcomes together with the legal analysis will be presented. The huge amount of victims should finally get justice.

   This is a story of a country which has been sold to foreign actors i.e. foreign people planned and executed the economical destruction and local top people aided the process. In this sense there are no news compared with other cases.

   The background of the developments in Finland lies on the concept of globalization. All capabilities to protect the country were lifted. This is, financial market was opened and local finance inspection was controlled. The so called market forces made everything happen.

   The planning of the banking crises began in early state in 1990. First in 1992 when the chaos was well on the way started to happen. In March President Mauno Koivisto invited the top baking executives to the presidential premises. The message of the banks was that they should get rid of liabilities up to FIM 180 billion. When calculated this number with all liabilities the real figure would be about FIM 256 billion. This equals about 45 percent of all liabilities on the banking sector. The plan was accepted and adopted.

   The following meeting held with the President Koivisto took place in May 1992. This time the judicial people were invited to the President Koivisto. Although President Koivisto was officially the host of the seminar, the program and management of the seminar was carried out by invited people. The invited group, about 40 people, consisted of the Supreme Court

   members, judges from lower level courts as well as professors of law. Finance Inspection

   authority was also invited. According to the invitation letter the objective of the seminar was to evaluate and criticize the judicial operations and practice. The outcome of the seminar was the total collapse of the legal system in Finland. The effective remedies and fair trial as legal principles were removed. One study presented the result of the meeting with the following figure – out of about 3000 hearings banks won 2998 and the debtor only two.

   Although the period of financial crises consists of several taskforces and publication the third quotable matter is the secret agreement signed in October 1993 between the major banks and the State of Finland. Parties agreed that the buyers were entitled to transfer customers with loans and guarantees to the bad bank Arsenal. The right to transfer was defined through the ownership of companies and through loan agreements i.e. promissory notes and notes of debt etc. It was also agreed that the banks were entitled to transfer certain lines of businesses which are real estate business and any business related to real estate business, other investment business, construction, any retail business, hotel and restaurant business, any business related to leisure business. This meant from bank customer point of view that the banks were entitled to transfer any customer or force the company in bankruptcy. Beside private people about 22 percent of all active companies faced the bankruptcy. According to the bank of Finland provided statistics about FIM 256 billion worth nominal value loans were transferred out from banks. Due to the undervaluation of properties the real amount of stolen property is about 1,7 – 2 times of the nominal value. This is that the stolen value would be about 70 – 90 billion Euros.

   Other outcomes besides the lost property values are the decreased volumes in sales, construction etc. The horrified result of this exercise is the increased numbers of suicides, divorces and mental damages and so on.

   People have tried to get justice, tried to get the case of their heard by an independent court. So far this has not succeeded. There is, however, one possibility to do. It is the international criminal law based on the universality principle.

   The fair trial and effective remedies are the core elements in a constitutional state. In Finland those values were forgotten during the time of banking crisis. The case law provides the proof on that issue. The rulings of the European Court of Human Rights support the comprehension. In the absence of fair trials and effective remedies the trials are useless. Therefore it is important to discuss the additional possibilities how the victims of the Finnish plot would be able to enjoy the benefits of fair justice, claim damages and begin the healing process.

   The main are in the international trial would be crimes against the humanity. The crime against humanity is described in the Convention on the Non-Applicability of Statutory Limitations to War Crimes and Crimes Against Humanity of the United Nations as follows: The General Assembly of the United Nations states in its resolutions 2184(XXI) of 12 December 1966 and 2202(XXI) of 16 December 1966 which expresslycondemned as crimes against humanity the violation of the economic and political rights. The Rome Statue of the International Criminal Court is another foundation for the elements of the crime of the crimes against humanity.

   Thousands of deaths should be analyzed against elements of crime like causing death by indirect methods or extermination by inflicting conditions of life. Further there are questions concerning serious discrimination, expropriation, crime against humanity of imprisonment, torture i.e. the perpetrator inflicted severe physical or mental pain or suffering upon one or more persons, persecution i.e. the perpetrator severely deprived, contrary to international law, one or more persons of fundamental rights, other inhumane acts i.e. the perpetrator inflicted great suffering, or serious injury to body or to mental or physical health, by means of an inhumane act.

   In this context we shouldn’t either forget in this context the United Nations’ Declaration of Basic Principles of Justice for Victims of Crime and Abuse of Power and Principles of international co-operation in the detection, arrest, extradition of persons guilty of war crimes and crimes against humanity. Among other things following requirements are presented by the United Nations:

   «Victims» means persons who, individually or collectively, have suffered harm, including physical or mental injury, emotional suffering, economic loss or substantial impairment of their fundamental rights, through acts or omissions that are in violation of criminal laws operative within Member States, including those laws proscribing criminal abuse of power.

   War crimes and crimes against humanity, wherever they are committed, shall be subject to investigation and the persons against whom there is evidence that they have committed such crimes shall be subject to tracing, arrest, trial and, if found guilty, to punishment.

   The Finnish people are persistent and unyielding. At the moment this process needs international support and some resources. The European international lawyers have accepted the case and they are ready and willing to file the case. The proof and documentation exists. This trial would be partly a trial against the international financial cabal.

   }+

   GD Star Rating
   loading...
 3. Falcon sier:

  Thermonuclear WAR will happen SUDDENLY (Extinction Level Event) 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oJqgbQSyCks&feature=share

  Quote: http://hellenandchaos.blogspot.com/2012/02/top-urgent-ghrees-signal-to-omogen… revillusi0nz – SHADOW GOVERNMENT IS BEHIND THIS WAR. LPAC – The British Empire, which has intimidated and destroyed the sovereignty of the nations of western and central Europe, and currently holds the United States captive with Barack Obama, is now in a desperate campaign to annihilate China and Russia. Our strategy for survival must be to destroy the power of the Queen, before she destroys us and the rest of civilization

  GD Star Rating
  loading...
 4. Anonymbychoice sier:

  Jeg vil oppfordre alle tilå ikke la dere lede inn i frykten. Det er som mange av oss vet nettop det de ønsker. Selv om det skulle skje noe skremmende i regionen, noe jeg ikke tror vil skje, er det viktig å holde hodet klart og fokusere på at dette ikke vil bli til noe større..
  Det virker være store ting på gang og mye kan tyde på at det kanskje vil snart vil komme frem ting i media som vil bekrefte dette.

  Noe av det følgende er sikkert kjennt for mange:
  Ifølge Benjamin Fulford så har Illuminati fått en frist til 31.mars til å overgi seg.

  http://benjaminfulford.net/2012/02/20/a-march-31st-deadline-has-been-delivered-to-the-committee-of-300-by-the-gnostic-%E2%80%9Cilluminati%E2%80%9D-faction/

  Man kan si hva man vil om ham, men da jeg først hørte om ham i oktober snakket han om at det ville komme et søksmål mot NWO folka. Det ser ut til at dette kom 23. november.

  http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

  Itillegg har det kommet en del interessante utsagn fra Bill «Wood» Brockbader

  http://www.youtube.com/watch?v=nkIIBnIuXHM

  Det kan virke som det er viktig at vi alle bryter med frykten og ikke lar dem bruke de samme gamle triksene mot oss igjen….dette kan virke som det er deres siste desperate forsøk på å forhindre noe de egentlig vet vil komme… nemlig sannheten.

  Det er mange som mediterer rundt en fredlig overgang for tiden og hittil ser det ut til å ha virket. Om ikke du tror på dette…ok… men prøv likevel å tenke possitivt når du ser slike skremmende rapporter…kanskje det mørkeste passerer mirakuløst ut i intet..hva har du å tape.. ?

  Med håp om en bedre og rettferdig verden for oss alle.
  Takk.

  GD Star Rating
  loading...
 5. Anonymbychoice sier:

  Forresten:
  Underskriftskampanje for å stille G.W.B for retten for Irak

  http://www.change.org/petitions/united-nations-commence-murder-indictment-of-george-w-bush

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen