Eksternt
Du leser nå
Krigen mot Iran kan starte 7. mars
Skrevet av
Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess_of_Nuclear_War1
20513 12743 143

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Av Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

 • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
 • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
 • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
 • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde: http://beforeitsnews.com/story/1782/809/Purim:_Why_War_On_Persia_Iran_Could_Start_March_7th.html

http://youtu.be/-l87-Miymvo

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Zen Gardner

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.
143 Kommentarer
1 2 3 4 5
 • Profilbildet til Vandalf
  18. 02. 2012 klokken 21:00

  «Og vi har allerede fått svar på alt … kult?»

  Kjempekult…

  Seriøst; dette var syltynne saker!

  Men, det er ikke lenge til mars, så hvem vet kanskje jeg må spise i meg disse ordene.

  Når det er sagt; når man først skal skrive en artikkel, hvorfor ikke sørge for å ha noenlunde korrekte fakta?

  Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.

  Nå er nå en fang 1 drept 1 for mye, men denne trangen til å overdrive forstår jeg lite av.

  Og insinuasjonen om at vi har med en eller annen jødisk/satanisk blodofring å gjøre er rimelig far out, for å si det slik.

  Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   19. 02. 2012 klokken 03:56

   «Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.»
   Men de fleste statistikker kommer over 100,000 døde som resultatet av innvasjonen på Purim-dagen:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

   Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis, er det bare å vente å se hva som skjer i Mars 2012 😀

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    19. 02. 2012 klokken 08:25

    «Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis»

    Alt?

    Tro meg, det er mye i mitt liv som er godt planlagt. Tilsvarende er det ganske sikkert med diverse invasjoner rundt omkring.

    Mener du virkelig å antyde at siden jeg ser på Purim-teorien som det reneste sprøyt, så er jeg av den oppfatning at nevnte kriger var tilfeldige?

    Hvordan er det i det hele tatt mulig å hoste opp slikt tøv?

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til smurfen
   21. 02. 2012 klokken 00:15

   Artiklen var flott den :)

   Den forteller nyaktig hvordan store deler av verden ser på Israel

   Hvor mange som er drept som følge av Irak krigen vet nok ingen, av erfaring så vet vi at vestlige kilder kan man ikke stole på, sånn jeg ser det så virker tall som 1.4 til 1.5 mill mest troverdig

   Skal man ha fakta så må man se på befolkningsveksten i Irak de siste 10 år før krigen og forsette samme linje frem til i dag så får man hvor mange det egentlig skulle bodd i Irak i dag og da er det bare å se på dagens befolkningstall etterpå, diferansen på de to summene er de nærmeste vi kommer fakta om hvor mange som er drept pga krigen

   Men som du sier så er 2 drept 1 for mye !

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til 2Q11
  18. 02. 2012 klokken 22:30

  «Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.»

  Sant, og ikke sant. Disse kreftene spiller aldri på ett område, som olje og naturressurser alene. Som du skriver selv Vandalf, om du ikke må spise i deg disse ordene, så biter du deg i hvert fall selv i halen.
  «BLANT ANNET» , hva er det?
  Kjennetegnet er multi-kausalt. Er du Støre, forstyrret eller forstørret?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til bardun
  18. 02. 2012 klokken 23:59

  Ester(GT) en vakker jødisk jente. Hun og hennes fetter Mordechai bodde i Persia. Ester skulle giftes bort til kongen av Persia, men kongen visste ikke at hun av nasjonalitet var jøde. Kongens rådgiver, Haman, hatet Mordechai og ville utrydde hele det jødiske folk. Han fortalte kongen at dette folket ikke fulgte kongens lover og kongen ikke måtte tåle disse mennesker men gjøre ende på dem. (Ester 3) Kongen sa til Haman at han kunne gjøre med jødene som han fant det for godt.

  Ester kledde seg i dronnigskrud og gikk til kongen, selv om dette ikke var etter loven, for å tale jødefolkets sak. Kongen tok vel i mot henne og tilbød henne alt hva hun måtte ønske seg, om det så var halve kongeriket. Og etter mye om og men, ble Haman, som hadde planlagt å utrydde jødene, beordret hengt i den samme pålen som han hadde tenkt å henge Ester,s fetter Mordechai i.

  PURIM er en helligdag som minnes den gang da jødene i Persia ble reddet fra utryddelse, i hh til Ester i GT. På denne dagen, som feires på forskjellige måter, er det også vanlig å kle seg ut og vise skuespillerier i gatene. Dette viser et riktigere bilde i motsetning til dette sedvanlige tullet som artikkelforfatteren har beskrevet i billedteksten som døddrukne purim.

  Og Vandalf: du burde ikke bekymre deg om å måtte bite i deg noe som helst. Om USA eller Israel blir provosert til angrep i mars – eller når som helst, så sier jeg det rett ut: Det har ingenting med disse sykelige fanatismens okkulte fanatikere og deres patetiske antisemittisme å gjøre.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  19. 02. 2012 klokken 01:20

  Uansett hva som skjer videre, er det bare å stå rakrygget imot. Hva om samtlige som leste denne artikkelen møttes, og konfronterte de ansvarlige for sine ugjerninger?

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Jeg-matte-sove-i-min-egen-urin-6765788.html#.T0A7O3PqybI

  Det har tydeligvis rablet for menneskeheten. Spesielt for svært mange som jobber i «helse»vesenet.

  Det er ufattelig at menneskeslekten har bommet så fatalt. En kan nesten begynne å lure, når man er åpen for bibelens historiske verdi, og all «kryptisk» historie. Jeg skulle likt å vite hva NWO- planen er, og hvem som evt. hersker på toppen. Alt fra teorier rundt falne engler (aliens), til demoner, til lucifer.
  Like greit å vende ryggen mot denne ondskapen, og heller meditere på kjærlighet, omtanke, respekt, og selvoppofrelse.
  Det er krefter som ikke selv et hangarskip kan stå imot, er det noe som sier meg. Jeg ser ingenting, men jeg føler det. I dette helvetes mørke er det faktisk sterke lysets krefter. Er det flere som kjenner dette?
  Min bekymring går til de millioner som ikke har tak over hodet, mat, varme, informasjon, eller noe som helst, og som snart skal forlate dette fysiske livet. De har lysere tider i vente i etterlivet. Likevel er det utilgivelig det disse onde kreftene holder på med. Det er godt mulig de ødelegger seg selv, i det lange løp. Velfortjent, får vi si.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  19. 02. 2012 klokken 04:37

  Det er ikke bare sionister (nasjonale sosialister) som er fanatisk opptatt av Purim. Også nazister (nasjonale sosialister) var veldig opptatt av okkultisme og praktiserte purim ved å drepe europeiske jøder:
  «Purim and the Nazis
  Adolf Hitler banned and forbade the observance of Purim. In a speech made on November 10, 1938, (the day after kristallnacht), Julius Streicher surmised that just as «the Jew butchered 75,000 Persians» in one night, the same fate would have befallen the German people had the Jews succeeded in inciting a war against Germany; the «Jews would have instituted a new Purim festival in Germany.»[52]
  Nazi attacks against Jews often coincided with Jewish festivals. On Purim 1942, ten Jews were hanged in Zduńska Wola to avenge the hanging of Haman’s ten sons.[53] In a similar incident in 1943, the Nazis shot ten Jews from the Piotrków ghetto.[54] On Purim eve that same year, over 100 Jewish doctors and their families were shot by the Nazis in Czestochowa. The following day, Jewish doctors were taken from Radom and shot nearby in Szydlowiec.[54]
  In an apparent connection made by Hitler between his Nazi regime and the role of Haman, he stated in a speech made on January 30, 1944, that if the Nazis were defeated, the Jews could celebrate «a second Purim».[54][55] Seconds before he was hanged, Julius Streicher called out «Purim Fest 1946!»[55]»
  http://en.wikipedia.org/wiki/Purim#Purim_and_the_Nazis

  Skepnisser kan prøve alt de kan for å bevise at sionisme er ikke lik nazisme, men de kan aldri nekte det gode samarbeidet sionistene og nazistene hadde før krigsutbruddet:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  Når det er sagt, er det verdt å vite at Iran slutter å handle i vestlig valuta (dollar og euro) fra 20 mars 2012. Dette alene er provoserende nok for vestlige sionister å «TA» Iran på samme måte som de tok Iraq da landet sluttet å bruke dollar for olje tilbake i år 2000:
  «In 2000, Iraq converted all its oil transactions under the Oil for Food program to euros.[2] When U.S. invaded Iraq in 2003, it returned oil sales from the euro to the USD.[3]
  The Government of the Islamic Republic of Iran takes this theory as fact. As retaliation to this policy seen as neoimperialism, Iran has made an effort to create its own Iranian Oil Bourse which has sold oil in Euros, Dollars, and Japanese Yen since its opening. The theory is supported historically by Iranian intellectuals as a move made by the American elites after World War II with the Bretton Woods Act, taking away Gold backing from the Pound Sterling and discretely starting the eventual pegging of Gulf Arab Oil producers’ currencies after Britain gave them independence in 1961 and 1971. These countries were further secured militarily after the Gulf War in 1990. This pegging of the currencies along with the exchanges being exclusively in USD in only two places, the IPE in London and NYMEX in New York City, has given the United States a near monopoly, with growing economies such as India and China waiting in line for orders. Critics say this revolutionary move by Iran in creating a rival market may also be one of the reasons for the ongoing energy related US competition with Iran.»
  http://en.wikipedia.org/wiki/Petrodollar_warfare#Political_events

  Datoen 20. mars er nå bekreftet av The Telegraph:
  «Iran presses ahead with dollar attack
  Last week, the Tehran Times noted that the Iranian oil bourse will start trading oil in currencies other than the dollar from March 20. This long-planned move is part of President Mahmoud Ahmadinejad’s vision of economic war with the west.»
  http://www.telegraph.co.uk/finance/commodities/9077600/Iran-presses-ahead-with-dollar-attack.html

  Denne krigen som kommer omhandler som alle foregående kriger om å beskytte Axis of Evil (USA-Israel-UK) fra total utslettelse. Men heldigvis denne gangen vil voksende makter som Russland, Kina og India ikke tillate millitante sionister å innvadere Iran med rene beskyldninger uten faktiske bevis… 😀
  http://www.caseyresearch.com/cdd/demise-petrodollar
  http://www.campaigniran.org/casmii/index.php?q=node/12110
  http://www.safehaven.com/article/24126/will-iran-kill-the-petrodollar

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  19. 02. 2012 klokken 10:03

  Det var interessant, Arifkarim. Jeg har et spørsmål:
  Jeg har inntrykk av at Tesla- teknologi er installert i samtlige nasjoner i hele verden. I alle falle i NATO- land. Jeg har også inntrykk av at samtlige nasjoner/kontinenter blir massivt sprayet med chemtrails. Sistnenvte må bety at statlsedere har gitt tillatelse for NATO- fly, å «krenke» de respektive nasjoner luftterritorium.
  I tillegg har jeg dannet meg et bilde om at eliten har infiltrert, og tatt over makten over hele verden.

  Hvis Akse- maktene, d.v.s. USA, GB, og Israel går til krig mot Russland, Kina og India: Betyr dette at Illuminati ikke har klart å få den endelige makten ennå? Jeg trodde faktisk at samtlige presidenter/statsministere var bilderbergere, eller var medlemmer av en, eller annen organisasjon, underlagt illuminatet?

  I og med at vi bare finner propaganda og villedning i pressen, så hadde det vært interessant å få noen tips om steder som utgir noenlunde troverdig informasjon. I tillegg til nyhetsspeilet.
  Det blir jo bare bits- and pieces, og så effektive eliten er, så blir man ikke akkurat adekvat begunstiget med info :-)

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   19. 02. 2012 klokken 12:12

   Jeg har sluttet å bruke mainstream vestlig media som info-kilde her om dagen helt siden jeg fikk mine hender på internett. Vestlig media er noe av det mest manipulerte som finnes. En undersøkelse utført av Farleigh Dickinson University viste ifjor at de som så på Fox News visste «mindre» enn de som som så på ingen nyhetskanal! 😀
   «Watching Fox News makes you dumber than watching no news»
   http://whyevolutionistrue.wordpress.com/2011/11/22/watching-fox-news-makes-you-dumber-than-watching-no-news/

   Fox News er det mest populære kanalen på amerikansk kabeltv. Dette forklarer hvorfor en gjennomsnittsamerikaner er så dum og uviten ift. internasjonal kunnskap. Ønsker du å lese nyhetsartikler fra ikke-vestlig perspektiv, anbefaler jeg disse kjente nettstedene fra utlandet som gir ut all info på engelsk:
   http://rt.com/news/ (Russland)
   http://www.4thmedia.org/ (Kina)
   http://www.atimes.com/ (Hongkong-Bangkok-Asia)
   http://www.presstv.ir/ (Iran)
   http://timesofindia.indiatimes.com/ (India)
   http://www.haaretz.com/ (Israel)

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til smurfen
   20. 02. 2012 klokken 01:42

   Nei de har ikke det men de er ikke langt unna Menneske :)

   Det brygger opp til storm, i går sa Russerene at de har ingen planer om en krig med konvensjonelle våpen mot NATO, det blir fullskala atomkrig umidelbart vist de angriper Iran, er helt enig med Russerene, hvorfor skal menneskeheten kanskje lide i tiår i en lang krig når alt kan kan avgjøres på noen minutter med å trykke på en rød knapp

   Russerene vet jo også utemerket godt at de ikke har noe å stille opp med USA sine 900 militærbaser rundt hele verden, USA bruker like mye penger på militære som resten av verden til sammen

   I dag kom meldingen om at Kineserene også klargjør alle sine tropper for et angrep på USA vist de angriper Iran

   RQ-170 Dronen som Iran tok ble jo som alle vet avslørt å være bygd for å bære biokjemiske våpen, nå har FSB avslørt at RQ-170 dronene og sikkert noen av de andre typene også skal utstyrest med et et lab fremstilt fugleinfluensevirus med 90% dødlighet, sist det ble brukt biologiske våpen i krig var under første verdenskrig ( 1917 ) der USA utviklet viruset bedre kjent som Spanskesyken i krigen, noe som endte med 100 millioner drepte

   Sist var kanskje litt feil å si siden USA også brukte biokjemiske våpen i Vietnam og Koreakrigen

   Men det er vel ikke de 23 000 ofisielle atombombene som vil gjøre mest skade, det er seff HAARP som vil bli tatt i bruk etter 3 dager som vil føre til så store skader på planeten at krigen blir umulig å forsette der USA og NATO vil legge frem et fredsforslag for å hindre at menneskeheten blit utslettet, forslaget vil bestå i at en FN lededet verdensorden oprettes ledet av USA og UK

   Seff så trenger ikke dette skje, vist folket i hele vesten tar til gatene innen de første dagene i Mars så får de ikke startet sin lenge planlagte WW3 og rømme til sine huler mens vi andre blir bombemat, men noe sier meg at folk flest heller vil ha en WW3 enn å gå glipp av en episode av Hotel Cesar eller se Petter Northug bomme på siste skyting og må gå noen straffe runder :)

   http://politicalvelcraft.org/2012/02/16/alert-china-orders-navy-to-prepare-for-direct-immediate-military-action-against-the-united-states-rothschild-co-opted-united-states-flooding-syria-iran-with-the-same-us-backed-al-qa/

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    20. 02. 2012 klokken 02:03

    Om du hadde tilbragt litt tid i den virkelige verden, så hadde du sikkert registrert at Northug driver med langrenn og ikke skiskyting…

    Du har brukt opp ekstraskuddene dine, og må dermed ut i 2 strafferunder;o)

    God natt!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     20. 02. 2012 klokken 02:12

     Ps:

     http://mobil.aftenposten.no/nyheter/uriks/Advarer-Israel-mot-a-angripe-Iran-6766339.html#.T0GcUol5mc0

     For en litt mer moderat analyse.

     Jeg ser ikke bort i fra at Israel tar saken i egne hender, noe de har gjort en rekke ganger tidligere, og angriper Iran innen sommeren.

     Det vil utløse høylydt munnbruk fra en rekke land, særlig Russland og Kina.

     Men ingen krig, og definitivt ingen aromkrig.

     Man skal være passe trang i nøtten hvis man tror Russland og Kina ville gå til krig mot USA eller Israel pga Iran…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Thunder
     20. 02. 2012 klokken 08:31

     Så lenge FN har innført sanksjoner mot Iran, kan ikke landet bli fullverdig medlem av SCO. Hvis NATO/Israel skulle angripe Iran, så er vel ikke SCO/CSTO langt unna. I så fall er de ikke trange i nøtta, men forpliktet til det. Slik som NATO er forpliktet til å forsvare medlemmene sine. Kina og Russland har snappet opp Zbgniew Brzezinski teori om at den som kontrollerer Eurasia kontrollerer verden og den som kontrollerer sentral asia kontrollerer Eurasia. SCO med India, pakistan, Hviterussland og flere som vil inn…Oj da!, dette er en stormakt. Sentralasia gir ihvertfall klar beskjed til NATO om å stikke av nå. Kanskje NATO/USA ikke har noe annet valg enn å angripe? Kanskje via Israel da…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     20. 02. 2012 klokken 10:47

     Her må jeg nok legge meg helt flat, når det kommer til såper og sport så er nok du uten tvil kongen Vandal :)

     Må ærlig inrømme at jeg aldri har sett på sport eller såper, det lille jeg ser på TV går i dokumentarer og litt nyheter for underholdningen sin del :)

     Den kommende Iran krigen handler seff ikke om at de skal forhindre at Iran får atomteknologi, hadde ikke Iran utviklet atomteknologi så ville de funnet på noe annet, kanskje deres manglende vilje til å forbruke Belgiske fiskeboller på et globalt bærekraftig nivå eller noe lignende

     Jødene både i Iran og Israel er redde nå, I Iran bor det over 1 mill jøder og faktisk eneste landet i verden som har en lov som påbyr å ha en eller flere jøder i Parlamentet

     De stakkar jødene i begge lande vet jo godt at vist zionistene angriper Iran så vil Iran reagere med å la det regne 178 000 raketter over Israelske byer minutter etterpå i selvforsvar der resultatet blir hundretusner av drepte uskyldige jøder

     Det er ingen jøder som vil ka krig, de krigskåte Khazarene som koverterte til jødedommen i 1740 eller Ashkenazi «jøder» som de liker å kalle seg selv har aldri vært jøder og kommer heller aldri til å bli det like lite som jeg blir neger av å konvertere til Afrikadommen

     Så hvorfor er Iran krigen så sterkt ønsket av mange og hva er fakta ?

     Det finnes ingen fakta, det som er tull for noen er fakta for andre og man må se på pyramideprinsippet, nederst på pyramiden har vi folk som ønsker krig som Kristenzionistene som vil ha Gog/Magog krigen sin så Jesus kan retunere, Mange muslimer ønsker den for at den 12 iman Madhi skal retunere, mange New Agere ønsker en kolpas

     Går man litt opp så har du de store multinasjonalse selskapene som ønsker tilgang til olje og naturressurser som du sier, går man helt opp så er det å tvinge frem en WW3 som skal føre til en verdensorden som gjelder

     Hadde du fulgt litt med i andre medier en VG og DB så ville du fått med deg at USA allerede har erklært Iran krig

     U.S. Declares War on Iran

     http://www.youtube.com/watch?v=fjP816VwhJE

     BREAKING NEWS – US DECLARES WAR ON IRAN HOLD ON TIGHT !

     http://www.youtube.com/watch?v=qRUFGuqM7wo

     Kina får 40% av all oljen sin fra Iran der de aldri har lagt skjult på at får de ikke olje så er de tvunget til å hente den der den er, Kina og Russland har sagt de vil velge Irans side i en konflikt, Iran har også en forsvarsalianse med Syria, der de akkurat nå har en felles militærøvelse

     Både Israel, Russlands militær analyttikere og USAs forsvarssjef Leon Panetta har sagt at de tror angrepet på Iran blir gjennomført i løpet av våren.

     Som de fleste tror så handler alt om 2012 og der er de 2 datoer som stikker seg ut, Sculs & Bones sin 322 og Georiga Guidestones som sier en redusering av menneskeheten ned til 500 millioner som også er merket 22 Mars

     Den andre datoen er 19 Mars som er datoen Irak krigen og Libya krigen startet som også er datoen til One World Controll Center i Denver

     http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1015980/pg1

     http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1401515/pg7

     Illuminati som binder de skjulte brorskapene sammen har aldri lagt skjult på at de skal skape en veldig kort men grusom WW3 for at deres orden skal oppstå ut av asken som en føniks fugl

     Det å prøve på verdensherredømme er langt fra noen ny ide, det er noen hundre som har prøvd på det tidligere der mange nesten har lykkes men aldri før har de vært så nærme å klare det som nå

     Det er jo ikke akkurat noen skummel konspirasjonsteori at folk med penger og makt altid vil hige etter mer penger og makt for å si det sånn

     For USA sin del så har de jo heller ikke annet valg, de kan ble redusert til et bankerott U-land uten inflytelse i verden innen kort tid eller gå til krig for å øke makten sin istede

     Hva er mest realistisk ?

     Det muslimske brorskap (Ikhwan al-Muslimum på arabisk) ble offisielt grunnlagt i Egypt, i 1929, av den britiske MI6 agenten Hasan al-Banna, en Sufi mystiker er en viktig brikke i spillet. I dag består det muslimske brorskap av en rekke fundamentalistiske sufi, sunni, og radikale sjiamuslimske brorskap

     Det muslimske brorskapet er et verktøy av britenes MI6, deres hovedmål er å styrte den etablerte verdensorden og opprette en ny en-verden system av global styring.

     Globalistene har hovedkontor i London og sentrert for den Rothschild-dominerte Bank of England, MI-6 og hemmelighetsfulle Riddere av det runde bord, og Royal Institute of International Affairs

     Eliten bruker Det muslimske brorskap til å skape kaos og krig

     The City of London er Illuminati. De er også de som står bak det som mange av oss kalle en New World Order. De er også den vi kaller Eiten. De har mange navn, og de er skjult inni mange ulike grupper i løpet av årene av Rhoads Round Table til Fabian sosialistene til CFR og Trilateral Commission. Deres plan for de «små mennesker» ( oss ) er det samme … død eller slaveri!

     The City of London skapte CIA, Mossad, ISI og MI-6, og kontrollerer det muslimske brorskap, som også kaller seg Al-Queda under beskyttelse av Kong Abedulla og Saudi Arabia sammen med London !

     The City of London benytter ovennevnte etterretningsorganisasjoner og muslimske brorskapet for å skape kaos og krig for å få fotfeste i Midtøsten for å kontrollere oljen samt øke sin formue ved å selge våpen og illegale rusmidler.

     Al-Queda er «sovende celler» ansatt, opplært, og kontrolert av britisk etterretning.

     Begrepet «sovende» kjennetegner en gruppe terrorister som har gjennomgått opplæring ved Al-Queda baser for deretter flyttet inn i et fellesskap der de bor som vanlige folk som venter på sine oppdrag

     En «sovende» er en person som er programmert og gitt en bestemt oppdrag. Når personen «trigges» utfører de sine oppdrag for deretter drepe seg selv eller blir drept av andre personer eller politiet!

     Det er mange brukker som skal på plass for å ta øke og sikre makt, nå er de siste brikkene i ferd med å plaseres

     Seff så er ikke fremtiden skrevet i stein, mye kan endres enda, kanskje kommer det en armada av lysskip der det hoppet ut aliens med stålepistoler og skyter globalistene og kanskje tar vesten befolkning til gatene, persolig så tror jeg ikke på nissen og mener vi ikke kan stole på andre og heller ta ansvar selv

     NB: Det nytter ikke å tomle bort en WW3, det kreves mer en det )

     Mitt tips er at vist det bryter ut krig med Iran så forberede deg på å dra unna de store byene og kysten på kort tid, helst opp i høyden

     Så hva skal en finne på mens en venter ?

     Du må gjerne inivtere meg så jeg får tilbragt litt tid i den virkelige verden din Vandalf så kan vi sitte i en sofa, prompe og le, drikke øll og røyke hasj mens vi ser på at denne Petter Northug i Hotel Cesar tar gull :)

     En liten Quiz til deg til slutt :)

     Hvorfor tror du MI6 sitt hovedkontor i London er formet som et Babylonsk Pyramidetempel som du ser på bildet her ?

     http://no.wikipedia.org/wiki/MI6

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     20. 02. 2012 klokken 11:19

     Jepp, såper er mitt spesialfelt.

     Og jeg mener bestemt det var 178 002 raketter som skulle regne over de stakkars jødene.

     Så var det dette med presisjon da…

     Saken er den at hvis du skreller bort alt fjaset ditt om jøder, pyramider, sekter, ofringer, okkulte datoer etc, så har du en hel masse gode poenger her og der. Noen må ta på seg den utrivelige jobben med å tegne opp et worst case scenario, og jeg kan vel egentlig ikke tenke meg noen bedre kandidat til det enn en smilende smurf.

     Det blir liksom ikke så veldig gravalvorlig da…

     Igjen:

     Hverken Kina eller Russland kommer, under noen omstendighet til å foreta seg noe som helst militært for å hjelpe Iran i en eventuell militær konflikt med Israel og USA.

     Won’t happen, og det er jeg villig til å vedde 30 smurfedalere på!

     Saken er den at USA kommer til å å strekke seg meget langt for å unngå en åpen krig med Iran da de rett og slett har så store problemer å hanskes med allerede at en krig her kan være det som knekker ryggraden på landet slik vi kjenner det i dag.

     Det pågår nå en lavintensitetskrig mellon etterretningstjenestene i Iran, Israel og USA, som kommer til å finne sine slagmarker både her og der, senest i India, Tailand og Georgia. I tillegg er det overveiende sannsynlig at det befinner seg lassevis med spesialstyrker inne i Iran, i tillegg til en haug med agenter hvos eneste formål er å fucke opp Irans atomprogram så godt det lar seg gjøre.

     Dersom Iran først blir angrepet, så blir det med en massiv målrettet bombekampanje, som muligens blir komplementert med et spektakulært angrep hvor diverse lands spesialstyrker kommer til å være inkludert.

     Fullskala kris er ikke helt utenkelig, men det er definitivt ikke det mest sannsynlige scenariet.

     Atomkrig… Det er mer sannsynlig at lyskrigerne fra pleiadene kommer, for å si det slik.

     «Hvorfor tror du MI6 sitt hovedkontor i London er formet som et Babylonsk Pyramidetempel som du ser på bildet her ?»

     Fordi de bedriver sataniske blodofringer der, seff… Selv min 3-årige sønn har jo fått med seg det!

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til ilir
     20. 02. 2012 klokken 16:03

     Det er jammen godt at det fortsatt er noen som holder beina til flere av skribentene på NS ned på jorda før de flyr av gårde. Dere er avhengig av disse såkalte skeptikerne for at det skal være en form for balanse på NS. Bare synd at det er så mange som har sluttet pga av masse angrep fra de med et «åpen syn» og bedrevitere. :)

     Jeg er enig med Vandalf her. Kina og Russland kommer aldri til å starte en krig mot verken Israel eller Usa. Sammen med Kina så vil de fordømme angrepene som de har gjort mange ganger tidligere.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     21. 02. 2012 klokken 00:02

     Det samme sa Adolf og & også, tror ikke UK og Frankrike angriper oss om vi tar Polen

     Hadde du kuttet litt såper og sport så ville du fått med deg at det ofisielle tallet på Irans raketter er 178 000 Vandal 😉

     Håper jo konspirasjosteorien til deg og ilir holder stikk i at Kina og Russland bare vil stilletiende sitte og se at deres alierte forsvinner en etter en

     Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til Norge med alle superhulene den 20 Mars så tror vist han tydligvis på et monsterskjelv den 22 Mars

     Mange sier også at vi merket knapt nok noe til de 2 første verdenskrigene i Norge så da tror de at man heller ikke vil merke noe til en tredje verdenskrig

     Som Hinduene sier så er det bare en helt normal syklus, nye sivillisasjoner blomstrer men blir stadig mer onskapsfulle helt til de kolapser, i dag har vi noen få personer som eier hele kloden, samme folkene lager lovene som gjør at de kan rane hele nasjoner, drepe millioner og forsyne verden med narko uten at de risikerer så mye som en bot engang

     Det er jo ikke akkurat ny info det vi ser om dagene, vi er advart i tusner av år i hue og rævva at vist vi ikke lytter til advarslene så vil vi utslette oss selv

     Maya, Hopi, Hindu, I.Ching mm sier at menneskeheten kommer til å tilitetgjøre seg selv før en «fire in the sky» vil gjøre ende på alt i 2012

     Hva som menes med Fire in the sky er det ulike meninger om, noen tror en astroide mens andre tror det er Nibiru, noen mener Gammaglimt og noen en masiv super solstorm

     Det betyr nå ingenting, siden vi velger å ikke lytte til advarslene så vil man mest sannsynlig ikke få oppleve noe fire in the sky

     Isaac Newton som hevder å ha løst bibelkoden sa at Jødene var utvalgt av gud til å forårsake Apoalypsen, mye tyder på at deres gud har gitt dem den oppgaven når man ser desperasjonen etter å angripe Iran

     3 jødiske matematikere og Tora forskere hevder at vi vil tilintetgjøre oss selv i 2012
     Web Boot som forutså 9/11 og Katrina sa i 1990 at i 2912 vil mange mennesker dø av sykdom, økonomisk kolaps og ild fra himelen ( Atomkrig ? ), ild fra himelen sier også Peter, Daniel, Johannes, Enok, Kolbrin ++++++

     Sitat Peter: Men Herrens dag skal komme som en tyv om natten. Da skal himlene forgå med et kraftig brak, og elementene skal oppløses av brennende hete. Både jorden og alle menneskeverk som er bygd opp på den, skal bli brent opp. På den dagen skal himlene fortæres av ild, og elementene skal smelte med brennende hete. Men etter Hans løfte ser vi frem til nye himler og en ny jord, der rettferdighet bor.

     Kali Yuga og Hopiene sier at 3 ganger tidligere har jorden vært nær på å gå under ( Supervulkan, Istid, flodbølge og nå siste gangen av ild )

     Vi er jo kjempeheldige som får lov å velge vår egen fremtid, at det kan se ut som om vi velger å tilintetgjøre oss selv er jo vært eget valg så det er ingen grunn til å grine, vi høster som vi sår :)

     Naziene sa at en super rase var på vei for å herske på jorden, mye tyder på at super eliten forbereder en motakelse av the creators som de kaller de

     For mange år siden hørte jeg at når vi nærmet oss 2012 så ville eliten samle inn verdens gull slik vi ser nå overalt rundt oss, mao så ønsker dem å redde gullet ditt men ikke deg :)

     Har du foresten ringt russerene og sagt at de er trange i nøtta, at det bare lyver når de sier de vil bruke A-våpen mot NATO ?

     Russia says it will use nuclear weapons if war broke out with NATO

     http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/02/18/russia-says-it-will-use-nuclear-weapons-if-war-broke-out-with-nato/

     Man er seff hjernedød vist man tror at Russerene vil samarbeide med Iran og Syria…. Ups … dem gjør det vist allerede

     Iran, Russia naval presence in Syrian waters message to US

     http://www.presstv.ir/detail/227506.html

     Som sagt så er ikke fremtiden skrevet i stein men jeg vil heller forberede meg en gang for mye en en gang for lite :)

     Men nå er jo jeg overhodet ikke kompetent til å motsi en ekte profisjonell Nothug ekspert så jeg takker så mye for din fantastiske kunnskap, nå vet jeg at ingenting vil intreffe i år så jeg drar og ser på Northug og koser meg :)

     Er det best med kakao eller toddy i løypa ?

     Har du foresten en god oppskift på vafler Vandalf ?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     21. 02. 2012 klokken 12:17

     Å kutte ut såper ville jeg anse som uhygienisk…

     Her skal du få en glimrende vaffeloppskrift fra Sjømannskirken i Illuminatihovedstaden London;

     3 egg
     1 dl sukker
     2 1/2 dl fløte
     5 dl melk
     500 g mel
     1 ts bakepulver
     1/2 ts kardemomme ev. litt vaniljesukker

     Fløte er den «hemmelige» ingrediensen i oppskriften fra London.

     PS: et røvertriks er å ha noen dråper konditorfarge i vaffelrøren, da får du noen skikkelig artige vaffler, som kidsa elsker;o)

     «Er det best med kakao eller toddy i løypa ?»

     Hm, godt spørsmål. For å være helt ærlig så sverger jeg til varm buljong når jeg er ute på ski. Kakao blir for søtt, og toddy blir for… Ja si det, toddy…

     Innlegget ditt forøvrig har jeg ikke så mange innvendinger imot, som nevnt; noen må ta på seg den utrivelige oppgaven med å skissere et worst case scenario, så hvorfor ikke en skikkelig gladsmurf?

     Jeg må likefullt pirke litt;

     Du viser til en uttalelse fra en russisk general hva angår bruk av atomvåpen;

     Russia would use nuclear weapons in response to any imminent threat to its national security, Chief of the Russian General Staff Gen. Nikolai Makarov said on Wednesday. “We are certainly not planning to fight against the whole of NATO,” Makarov said in an interview with the Ekho Moskvy radio, “but if there is a threat to the integrity of the Russian Federation, we have the right to use nuclear weapons, and we will.”

     http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/02/18/russia-says-it-will-use-nuclear-weapons-if-war-broke-out-with-nato/

     Jeg ser hverken Iran eller Syria nevnt der. Gjør du? Han snakker om selvforsvar. Ord får først mening dersom man setter de inn i en sammenheng, det er verdt å huske på, eller?

     Ups, overså denne;

     «Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til Norge med alle superhulene den 20 Mars så tror vist han tydligvis på et monsterskjelv den 22 Mars»

     Spørsmål:

     Kan det tenkes andre grunner for prinsens besøk? Er det tydelig at han har et monsterskjelv i tankene sine? I så fall, hvordan fant du ut det? Har du chippet han, og vet hva han tenker? Ikke ta dette ille opp, men jeg synes hele dette utsagnet ditt er i beste fall ulogisk. Det henger rett og slett ikke på greip.

     Jeg mener; har de virkelig ingen huler i England?

     Og er nå en hule det beste stede å oppholde seg under et monsterjordskjelv?

     Burde han ikke heller tenkt på en luftballong?

     Ja, og så en bitte liten ting til;

     «Mange sier også at vi merket knapt nok noe til de 2 første verdenskrigene i Norge så da tror de at man heller ikke vil merke noe til en tredje verdenskrig»

     Tygg litt på den; merket knapt noe til…

     Skal vi se:

     10 262 drepte nordmenn, Sovjetiske krigsfanger: 15 500 (cirka)
     Jugoslaviske politiske fanger: 2 839., altså 28 601 drepte. I tillegg kommer minst 11 500 tyskere, som gir en total på 40 101. Så har vi alle de som ble såret, fengslet, banket opp, torturert, måtte flykte fra gård og grunn etc.

     Hm, merket knapt noe til sier du…

     Skal vi se på materielle skader:

     «22 000 boliger ble totalødelagt (står ikke noe om hvor mange som ble delvis ødelagt, men det var sikkert noen, for å si det slik).

     16% av landets realkapital gikk tapt. Særlig hardt rammet var skipsfart (realkapitalen redusert med 60%), hvalfangst (68%), fiskerier, bergverksdrift og industri

     Industriproduksjonen ble redusert til 57% av nivået i 1938

     Vareeksporten ble redusert til 18% av 1938-nivået

     Når det gjelder materielle tap, stod Finnmark og Nord-Troms i en absolutt særstilling. Hele Finnmark og store deler av Nord-Troms var lagt øde etter at tyskerne hadde benyttet den brente jords taktikk under sin tilbaketrekning;

     10 400 bolighus, 4 700 fjøs og uthus, 230 bygninger for industri og håndverk, 420 forretninger, 306 fiskebruk, 53 hoteller og gjestgiverier, 106 skoler, 60 bygninger for offentlig administrasjon, 21 sykehus og sykestuer, 140 forsamlingshus og 27 kirker ble jevnet med jorden.

     All buskap ble slaktet, fiskebåter senket. Alle telefonlinjer ble ødelagt, kaianlegg, broer og veier sprengt og landskapet minelagt. Omkring 45 000 ble tvangsevakuert sørover. Mellom 20 000 og 25 000 gikk i dekning i Finnmark, og stod ved krigens slutt i det store og hele uten levnetsmidler.»

     http://no.wikipedia.org/wiki/Norge_under_andre_verdenskrig#Krigsomkostningene

     «4000 norske sjøfolk mistet livet under krigen og 710 skip gikk ned»

     http://www.pedagogtreff.com/gdok/obus/Norgekrig/ti7.htm

     Merket knapt noe til sa du?

     Sorry, smurf, men du må nok ut i 2 strafferunder til;o)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     21. 02. 2012 klokken 15:09

     Jupp som jeg sa, vi merket knapt noe til de 2 første krigene :)

     10 262 er ikke flere en det som omkom av den årlige influensabølgen samme tid, første verdenkrig var det enda færre ( 1400 )

     De fleste andre land opplevde milliontap og fikk mange av sine byer fjernet fra kartet

     I Finnmark, Nord Troms og ikke minst Tælavåg utenfor Bergen fikk det litt tøft med brent jords taktik, men stort sett så merket folk lite til krigen i resten av landet, nordmenn flest hadde det bra og livet i byene gikk sin vante gang :)

     Krigsseilerene merket nok krigen best siden de ble frastålet sin hyre av det Norske Arbeiderparti og pengene plasert i det Nortraship fondet på hemmelige konto i Sveits, Jupp, pengene deres ble stjålet av samme feigshitt gjeng som rømte landet med halen mellom bena og gullet vårt under armene når vi trengte dem som mest

     Av de 10 262 du nevner så ble de aller fleste drept av Engelske bomber i skandaløse bomberaid uten mål og mening

     Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
     Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
     ( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )

     Så har man senkingen jernbanefergen DF «Hydro» som ble senket på Tinnsjø 20. februar 1944 som var fullpakket av Norske sivile, en meningsløs handling siden Naziene hadde avsluttet sitt atomprogram

     Også Max manus drepte store mengder Norske sivile i sine senkninger av skipene i Oslo Havn i Operasjon Mardonius april 1943, i sprengningen av troppeskipet MS «Monte Rosa» juni 1944 og ikke minst sprengning og senkingen av troppetransportskipet DS Donau 16. januar 1945

     Krig er grusomt og det handler ALLTID om at en liten eliten med penger og makt som vil ha mer penger og makt

     Det jeg jeg prøver å si er at mange har sett at vi er på vei til å utslette oss selv og har prøvd å advare oss i årtusner for å forhindre at menneskene går under i en global atomkrig

     Vi kan seff holde oss forran ørene og si bla bla bla jeg vil ikke høre og gå mot vår egen undergang eller vi kan velge og lytte til advarslene og forhindre at vi utsletter oss selv og planeten vi skulle leve på i millioner av år til

     Forskerene sier at vist helvette bryter løs så kom deg opp i høyden, helst 2000moh og langt unna de store byene, kysten og atomkraftverk, rent vann, mat, varme klær og jodtabletter er noe en trenger vist enn ønsker å overleve

     Om atombunkerser inne i Norske fjell vil klare seg under kraftige jordskjelv vet ikke jeg, ifølge Åpenbaringen og noen til så vil ikke de som gjemmer seg i huler overleve

     Du får hive deg på tråden og ringe Charles og si at han er på vei til å gå på en kjempesmell 😉

     Den sier jo også at 1/3 av verdens vann skal bli forgiftet med radioaktiv stråling

     Men man skal jo ikke svartmale helt, det kan jo hende at noen i den krigskåte eliten har tatt til vett og lyttet til advarslene fra vår forfedrer så vi slipper den varslede krigen

     Uansett, tusen takk for Vandalf Vafler, de var kjempegode og jeg koste meg ute i sola helt til en rekke chemtrail fly ødla nok en flott soldag :(

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     21. 02. 2012 klokken 15:40

     Ikke Vandalf vafler, London sjømannskirkevafler.

     PS: å bagatellisere nordmenns traumer under 2. verdens krig er ikke noe sjakktrekk.

     Selv for en fredet smurf…

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til Solskinn
  19. 02. 2012 klokken 13:06

  Purim, 1994, when Baruch Goldstein entered the mosque at Hebron and slaughtered 40 Palestinians as they prayed. As a result of this mass murder on Purim of the Palestinian «Amalek.

  De og deres trosfeller dyrker minnet om Baruch Goldstein, som massakrerte 29 palestinere som ba i moskeen ved Abrahams grav i 1994. De hyller Rabins morder som en helt, og tror helt og fullt at deres gud har gitt dem retten til Gaza og Vestbredden. De skyr ingen midler for å kreve denne.
  · · Her er det på sin plass å minne om at sionismen opprinnelig er en verdslig bevegelse og at et flertall av israelerne er ikke-religiøse.
  http://www.dagbladet.no/kommentarer/970104-side2-1.html

  Hendelsen med Baruch Goldstein førte til at båndene mellom jødisk ekstremisme i Israel og USA ble mer synlig. Goldstein, en militant sionist fra New York, hadde vært medlem Jewish Defence League (JDL), grunnlagt av den nå avdøde Meir Kahane. (to personer fra denne gruppen ble like etter 11 september 2001 arrestert av amerikanske myndigheter mistenkt for terroraksjoner mot en arabisk republikaner.). Kahane oppmuntret hans etterfølgere til å til å flytte til Israel og befalte at alle arabere på Vestbredden skulle fjernes. Etter massakren som drepte 29 palestinere i Hebron i 1994, ble Goldstein sett på som en helt av mange jødiske settlere. I hans begravelse uttalte rabbi, Yaacov Perrin, «en million arabere ikke er verd så mye som en jødisk fingernegl». Shmuel Hacohen, en lærer ved Jerusalem collage, uttalte at Baruch Goldstein var på alle måter den største jøden som har levd og at det ikke eksisterer noe slikt som en uskyldig araber her.
  http://www.nrk.no/debatt/lofiversion/index.php/t2292.html

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  19. 02. 2012 klokken 16:18

  Jeg ser ikke lenger på TV. d.v.s. jeg ser jo boksen, hver gang jeg går forbi. De vanlige aviser studeres på dot- connetcing nivå. Jeg gleder meg til å ta fatt på de de URL`ene du postet, så tusen hjertelig takk skal du ha.
  Ellers er det umulig for min del å forutse dette mørkets år, men hvem kan vel se inn i fremtiden, med mindre man har en større variant av Marty`s Delorian
  http://www.youtube.com/watch?v=GZbylq1Dduw&feature=related

  Rettere kalt CERN:
  http://www.youtube.com/watch?v=TnIO064yC5o

  Det var en som skrev: «I have no future, only a bad past. Thanks to the Illuminati. I hope they will mess up, traveling in time, and will get stuck in my bad past. Then I will be set free for the better future».

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Equalitor
  20. 02. 2012 klokken 18:25

  Krigen vil i så fall føres av en mann som ikke er amerikansk statsborger og dermed ikke gyldig president. Han innrømmer det selv, før han visste at det var et krav: http://www.youtube.com/watch?v=MwhKuunp8D8&feature=player_embedded

  Hadde det vært viktig for amerikansk regjering å ha en vaskeekte amerikaner ville han aldri kunne blitt annet enn guvernør, men de VIL ha en utlending til å spotte landets grunnlov og massene. Hadde tatt CIA to min å finne ut hvor mange hår Obama hadde på hodet da han ble født :[]

  Spent på den nye antikrist, men vi kan bli overrasket.

  MODembed:

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  21. 02. 2012 klokken 14:37

  Har ikke hatt tid til å se på denne artikkelen ennå, men postet den og fikk ett svar, sitat:

  Purim two days of feasting not killing as appers to be practiced by present day Israel

  GD Star Rating
  loading...
143 Kommentarer
1 2 3 4 5

Legg inn dine tanker