Samfunn
Du leser nå
Krigen mot Iran kan starte 7. mars
Skrevet av
Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess_of_Nuclear_War1
20522 12752 143

Krigen mot Iran kan starte 7. mars

Av Zen Gardner18. 02. 2012
Goddess of Nuclear War (Atomkrigens Gudinne). Innfelt: George W. Bush på vei til Talmud klasse.

Dette er dårlige nyheter. Beklager å si det, men denne informasjonen er ganske heavy stoff. Hvis du ikke tror på det okkulte, hemmelige samfunn, numerologi og kulter og fanatiske satanister vil dette sannsynligvis ikke gi mening for deg. Men hvis du har guts, så fortsett å lese hva jeg sier.

Til å begynne med.

Både Irak-krigene og den libyske invasjonen ble startet på et svært beleilig tidspunkt. Ikke på den måten du tror, men for en svært liten minoritet av et ekstremt aggressivt, satanisk, okkult drevet folk, eller grupper av folk, som har faktisk popularisert dette årlige ritualet.

Det blir kalt Purim. En høytid hvor hevnen feires over persernes påståtte misgjerninger mot den jødiske nasjon, fra langt tilbake i såkalte bibelske tider. Alt er en metafor, men basert på semi-virkelighet.

Og i år faller dette onde okkulte ritualet Purim på 7.-8. Mars.

Ta med dette i vurderingen:

  • Irak-krigen i 1991 ble avsluttet for tidlig akkurat på Purim dagen, umiddelbart etter den brutale nedslaktingen av 150.000 irakiske tropper som hadde overgitt seg på datoen for Purim. Fullstendig monstrøst i ethvert estimat.
  • Den neste krigen i Irak begynte på Purim i 2003, med et nådeløst, sensasjonelt dødbringende bombardement av irakiske sivile. Krigen fortsatte å produsere millioner av unødvendige dødsfall og det har fortsatt til denne dag.
  • Til slutt begynte den nådeløse libyske invasjonen på Purim i 2011 … bare én uke etter Japan jordskjelvet og tsunamien.
  • Det var også massive jordskjelv på Purim. Ett på 7.8 i Chile i 2008 og ett på 8,8 i Kina i 2010 -. HAARP og andre teknologier i hendene på disse ekstremt onde krefter?

Tilfeldigheter? Eller bevisste okkulte rituelle ofringer …

Purim betyr bokstavelig talt «å bringe til intet, å bryte eller å knuse«, er en årlig feiring av døden og hevnen. Den er visstnok basert på Bibelens Esters Bok i gamle testamente og feirer bedrag ved infiltrasjon og det påfølgende blodige nederlaget for en påstått persisk trussel på datidens jødiske folk. På bekostning av 75.000 persere.

Du kan gjerne slå det opp, men det er faktisk en høytid hvor det feires at nedslakting av perserne i de «Bibelske tider», men smart nok er alle «fiender av jødedommen» innkludert for å holde alle tilhengere involvert i ritualet.

Dette er i utgangspunktet blåkopien for Illuminati’s angrepstrategi, inkludert de satanistiske askenazis og andre blodslinjer, fremdeles i live i dag, åpenlyst i rabiat sionisme og frimureri. Men selv mer også i de hemmelige nettverk av en hemmelig Kabal forbundet med hemmelige samfunn med mørke etterretningsorganisasjoner som utfører høyrådet til Illuminatets innfall, i mangel av en bedre definisjon.

Døddrukne Purim feirere i gatene [i Jerusalem]. Fin feiring.

Pure-(im) Bullshit

Purim: Hva handler det om?

Esters Bok (Megillat Esther på hebraisk), er grunnlaget for Purim høytiden, forteller om en av de mest elskede [elskede av jødene] av alle bibelske fortellingene. Haman, erkesskurken i historien, foreskriver en plan for å utslette jødene i Persia som er godkjent av den persiske kong Xerxes. Gjennom en komplisert vending, klarer den jødiske dronning Ester og hennes adoptivfar Mordechai å gå i forbønn med kongen, motarbeide Hamans onde plan, og ødelegger Haman, hans familie og andre fiender av det jødiske folk. Høytiden Purim blir deretter proklamert.

Purim – The Feast of Lots – synes å være full av motsetninger. Ett minutt er jøder hjelpeløse og med sorg i sekk og aske. I det neste øyeblikk kjemper de mot sine fiender – og vinner! Mirakler skjer – men Guds navn blir ikke nevnt. Ved Purim høytiden, stadfester jødene sin troskap til jødedommen – for å nå nye åndelige høyder. Men så kommer maskerader, parodier, og en voldsom drikking og fyllefest.

Purim lærer oss å se gjennom motsetningene i livet og innse at de er alle en del av planen! Lenge før Haman skriver sin resolusjon om ødeleggelsen, er en dronning avsatt for å gjøre vei for Esther, som til slutt redder jødene. Medisinen kommer før sykdommen. Purim betyr mye – som i et lotteri. Men hendelsesforløpet tyder på at ingenting er tilfeldig.

Kilde

Mer om den sanne historien om Pure-im:

Esters Bok, som inneholder den grunnleggende historien (men ikke, selvfølgelig, de lange Talmud og kabbalistiske tolkninger), ble kanonisert og plassert i Det gamle testamente som et resultat av rabbinsk manipulering av Kirken. Faktisk er historien om de to hovedpersonene, Esther og Mordechai, en dårlig tilslørt personifisering av de babylonske guddommene Ishtar og Marduk.

Huh? Alt er ikke hva det ser ut. Disse tingene er dypere enn du tror og de spiller oss ut på alle plan. Graver videre, det er mye som skal læres her.

(PhilosophersStone.co.uk)

Det Blir Mer Merkelig

Purim er den jødisk-ordinerte helligdag som Talmud kommanderer jødene å feste og bli så beruset at de ikke kan skille mellom godt og ondt. Purim er også den tiden da jødene oppfordres til å søke blodig hevn mot sine antatte fiender. Mord, blodbad, flammende nedslakting og Holocaust-historier forteller at nesten alt foregår på Purim. Seksuelle orgier er vanlig, og Purim er en skikkelig Bacchanalia av ondskap, grusomhet og utskeielser. Selv små jødiske barn oppfordres til å delta i galskapen, de blir gitt trekant-formede småkaker som representerer ørene av deres gamle fiende Hamans og også av dagens ofre.

Kilde

Oppsummering

Så, er vi ofrene for disse vanvittige blodlinje ritualene som dette? Trist å si det, men ja. De er spilt ut sine kort, men de er i ferd med å kjøre inn i en vegg. En stor en.

Den kalles Sannhet. Rettferdighet. Virkelighet. Universet. Gud. Ditt valg …

Måtte de omvender seg og våkne opp, eller råtne i sine søte Illuminati shorts. Det er deres valg.

Vårt er å være fri nå og til evig tid, og motarbeide dette ved ikke å støtte dem.

Og vi har allerede fått svar på alt … kult?

I Kjærlighet alltid,

Zen

www.zengardner.com

Kilde: http://beforeitsnews.com/story/1782/809/Purim:_Why_War_On_Persia_Iran_Could_Start_March_7th.html

http://youtu.be/-l87-Miymvo

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Zen Gardner

Zen Gardner

I have questions. Life is wonderful–full of amazing wonders that continue to unfold. My quest for truth has given me new perspectives which lead to well springs of information that continue to inspire awe and wonder at the world we live in. Dare to explore and see what leaves you …just wondering.
143 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

«Og vi har allerede fått svar på alt … kult?»

Kjempekult…

Seriøst; dette var syltynne saker!

Men, det er ikke lenge til mars, så hvem vet kanskje jeg må spise i meg disse ordene.

Når det er sagt; når man først skal skrive en artikkel, hvorfor ikke sørge for å ha noenlunde korrekte fakta?

Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.

Nå er nå en fang 1 drept 1 for mye, men denne trangen til å overdrive forstår jeg lite av.

Og insinuasjonen om at vi har med en eller annen jødisk/satanisk blodofring å gjøre er rimelig far out, for å si det slik.

Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.

Profilbildet til arifkarim
Medlem
3 år 9 måneder siden

«Det finnes ingen statistikker over drepte i den siste Irakkrigen som teller millioner av dødsfall, for å presisere det.»
Men de fleste statistikker kommer over 100,000 døde som resultatet av innvasjonen på Purim-dagen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis, er det bare å vente å se hva som skjer i Mars 2012 😀

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

«Men siden alt er bare ren tilfeldighet for deg som en skepsis»

Alt?

Tro meg, det er mye i mitt liv som er godt planlagt. Tilsvarende er det ganske sikkert med diverse invasjoner rundt omkring.

Mener du virkelig å antyde at siden jeg ser på Purim-teorien som det reneste sprøyt, så er jeg av den oppfatning at nevnte kriger var tilfeldige?

Hvordan er det i det hele tatt mulig å hoste opp slikt tøv?

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 9 måneder siden

Artiklen var flott den :)

Den forteller nyaktig hvordan store deler av verden ser på Israel

Hvor mange som er drept som følge av Irak krigen vet nok ingen, av erfaring så vet vi at vestlige kilder kan man ikke stole på, sånn jeg ser det så virker tall som 1.4 til 1.5 mill mest troverdig

Skal man ha fakta så må man se på befolkningsveksten i Irak de siste 10 år før krigen og forsette samme linje frem til i dag så får man hvor mange det egentlig skulle bodd i Irak i dag og da er det bare å se på dagens befolkningstall etterpå, diferansen på de to summene er de nærmeste vi kommer fakta om hvor mange som er drept pga krigen

Men som du sier så er 2 drept 1 for mye !

Profilbildet til 2Q11
Medlem
3 år 9 måneder siden

«Vi har med helt andre geopolitiske motiver å gjøre, blant annet tilgang til olje og naturressurser.»

Sant, og ikke sant. Disse kreftene spiller aldri på ett område, som olje og naturressurser alene. Som du skriver selv Vandalf, om du ikke må spise i deg disse ordene, så biter du deg i hvert fall selv i halen.
«BLANT ANNET» , hva er det?
Kjennetegnet er multi-kausalt. Er du Støre, forstyrret eller forstørret?

Profilbildet til bardun
Medlem
3 år 9 måneder siden

Ester(GT) en vakker jødisk jente. Hun og hennes fetter Mordechai bodde i Persia. Ester skulle giftes bort til kongen av Persia, men kongen visste ikke at hun av nasjonalitet var jøde. Kongens rådgiver, Haman, hatet Mordechai og ville utrydde hele det jødiske folk. Han fortalte kongen at dette folket ikke fulgte kongens lover og kongen ikke måtte tåle disse mennesker men gjøre ende på dem. (Ester 3) Kongen sa til Haman at han kunne gjøre med jødene som han fant det for godt.

Ester kledde seg i dronnigskrud og gikk til kongen, selv om dette ikke var etter loven, for å tale jødefolkets sak. Kongen tok vel i mot henne og tilbød henne alt hva hun måtte ønske seg, om det så var halve kongeriket. Og etter mye om og men, ble Haman, som hadde planlagt å utrydde jødene, beordret hengt i den samme pålen som han hadde tenkt å henge Ester,s fetter Mordechai i.

PURIM er en helligdag som minnes den gang da jødene i Persia ble reddet fra utryddelse, i hh til Ester i GT. På denne dagen, som feires på forskjellige måter, er det også vanlig å kle seg ut og vise skuespillerier i gatene. Dette viser et riktigere bilde i motsetning til dette sedvanlige tullet som artikkelforfatteren har beskrevet i billedteksten som døddrukne purim.

Og Vandalf: du burde ikke bekymre deg om å måtte bite i deg noe som helst. Om USA eller Israel blir provosert til angrep i mars – eller når som helst, så sier jeg det rett ut: Det har ingenting med disse sykelige fanatismens okkulte fanatikere og deres patetiske antisemittisme å gjøre.

Profilbildet til Menneske
Medlem
3 år 9 måneder siden

Uansett hva som skjer videre, er det bare å stå rakrygget imot. Hva om samtlige som leste denne artikkelen møttes, og konfronterte de ansvarlige for sine ugjerninger?

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Jeg-matte-sove-i-min-egen-urin-6765788.html#.T0A7O3PqybI

Det har tydeligvis rablet for menneskeheten. Spesielt for svært mange som jobber i «helse»vesenet.

Det er ufattelig at menneskeslekten har bommet så fatalt. En kan nesten begynne å lure, når man er åpen for bibelens historiske verdi, og all «kryptisk» historie. Jeg skulle likt å vite hva NWO- planen er, og hvem som evt. hersker på toppen. Alt fra teorier rundt falne engler (aliens), til demoner, til lucifer.
Like greit å vende ryggen mot denne ondskapen, og heller meditere på kjærlighet, omtanke, respekt, og selvoppofrelse.
Det er krefter som ikke selv et hangarskip kan stå imot, er det noe som sier meg. Jeg ser ingenting, men jeg føler det. I dette helvetes mørke er det faktisk sterke lysets krefter. Er det flere som kjenner dette?
Min bekymring går til de millioner som ikke har tak over hodet, mat, varme, informasjon, eller noe som helst, og som snart skal forlate dette fysiske livet. De har lysere tider i vente i etterlivet. Likevel er det utilgivelig det disse onde kreftene holder på med. Det er godt mulig de ødelegger seg selv, i det lange løp. Velfortjent, får vi si.

Profilbildet til arifkarim
Medlem
3 år 9 måneder siden

Det er ikke bare sionister (nasjonale sosialister) som er fanatisk opptatt av Purim. Også nazister (nasjonale sosialister) var veldig opptatt av okkultisme og praktiserte purim ved å drepe europeiske jøder:
«Purim and the Nazis
Adolf Hitler banned and forbade the observance of Purim. In a speech made on November 10, 1938, (the day after kristallnacht), Julius Streicher surmised that just as «the Jew butchered 75,000 Persians» in one night, the same fate would have befallen the German people had the Jews succeeded in inciting a war against Germany; the «Jews would have instituted a new Purim festival in Germany.»[52]
Nazi attacks against Jews often coincided with Jewish festivals. On Purim 1942, ten Jews were hanged in Zduńska Wola to avenge the hanging of Haman’s ten sons.[53] In a similar incident in 1943, the Nazis shot ten Jews from the Piotrków ghetto.[54] On Purim eve that same year, over 100 Jewish doctors and their families were shot by the Nazis in Czestochowa. The following day, Jewish doctors were taken from Radom and shot nearby in Szydlowiec.[54]
In an apparent connection made by Hitler between his Nazi regime and the role of Haman, he stated in a speech made on January 30, 1944, that if the Nazis were defeated, the Jews could celebrate «a second Purim».[54][55] Seconds before he was hanged, Julius Streicher called out «Purim Fest 1946!»[55]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Purim#Purim_and_the_Nazis

Skepnisser kan prøve alt de kan for å bevise at sionisme er ikke lik nazisme, men de kan aldri nekte det gode samarbeidet sionistene og nazistene hadde før krigsutbruddet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

Når det er sagt, er det verdt å vite at Iran slutter å handle i vestlig valuta (dollar og euro) fra 20 mars 2012. Dette alene er provoserende nok for vestlige sionister å «TA» Iran på samme måte som de tok Iraq da landet sluttet å bruke dollar for olje tilbake…  Les mer »

Profilbildet til Menneske
Medlem
3 år 9 måneder siden

Det var interessant, Arifkarim. Jeg har et spørsmål:
Jeg har inntrykk av at Tesla- teknologi er installert i samtlige nasjoner i hele verden. I alle falle i NATO- land. Jeg har også inntrykk av at samtlige nasjoner/kontinenter blir massivt sprayet med chemtrails. Sistnenvte må bety at statlsedere har gitt tillatelse for NATO- fly, å «krenke» de respektive nasjoner luftterritorium.
I tillegg har jeg dannet meg et bilde om at eliten har infiltrert, og tatt over makten over hele verden.

Hvis Akse- maktene, d.v.s. USA, GB, og Israel går til krig mot Russland, Kina og India: Betyr dette at Illuminati ikke har klart å få den endelige makten ennå? Jeg trodde faktisk at samtlige presidenter/statsministere var bilderbergere, eller var medlemmer av en, eller annen organisasjon, underlagt illuminatet?

I og med at vi bare finner propaganda og villedning i pressen, så hadde det vært interessant å få noen tips om steder som utgir noenlunde troverdig informasjon. I tillegg til nyhetsspeilet.
Det blir jo bare bits- and pieces, og så effektive eliten er, så blir man ikke akkurat adekvat begunstiget med info :-)

Profilbildet til arifkarim
Medlem
3 år 9 måneder siden

Jeg har sluttet å bruke mainstream vestlig media som info-kilde her om dagen helt siden jeg fikk mine hender på internett. Vestlig media er noe av det mest manipulerte som finnes. En undersøkelse utført av Farleigh Dickinson University viste ifjor at de som så på Fox News visste «mindre» enn de som som så på ingen nyhetskanal! 😀
«Watching Fox News makes you dumber than watching no news»
http://whyevolutionistrue.wordpress.com/2011/11/22/watching-fox-news-makes-you-dumber-than-watching-no-news/

Fox News er det mest populære kanalen på amerikansk kabeltv. Dette forklarer hvorfor en gjennomsnittsamerikaner er så dum og uviten ift. internasjonal kunnskap. Ønsker du å lese nyhetsartikler fra ikke-vestlig perspektiv, anbefaler jeg disse kjente nettstedene fra utlandet som gir ut all info på engelsk:
http://rt.com/news/ (Russland)
http://www.4thmedia.org/ (Kina)
http://www.atimes.com/ (Hongkong-Bangkok-Asia)
http://www.presstv.ir/ (Iran)
http://timesofindia.indiatimes.com/ (India)
http://www.haaretz.com/ (Israel)

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 9 måneder siden

Nei de har ikke det men de er ikke langt unna Menneske :)

Det brygger opp til storm, i går sa Russerene at de har ingen planer om en krig med konvensjonelle våpen mot NATO, det blir fullskala atomkrig umidelbart vist de angriper Iran, er helt enig med Russerene, hvorfor skal menneskeheten kanskje lide i tiår i en lang krig når alt kan kan avgjøres på noen minutter med å trykke på en rød knapp

Russerene vet jo også utemerket godt at de ikke har noe å stille opp med USA sine 900 militærbaser rundt hele verden, USA bruker like mye penger på militære som resten av verden til sammen

I dag kom meldingen om at Kineserene også klargjør alle sine tropper for et angrep på USA vist de angriper Iran

RQ-170 Dronen som Iran tok ble jo som alle vet avslørt å være bygd for å bære biokjemiske våpen, nå har FSB avslørt at RQ-170 dronene og sikkert noen av de andre typene også skal utstyrest med et et lab fremstilt fugleinfluensevirus med 90% dødlighet, sist det ble brukt biologiske våpen i krig var under første verdenskrig ( 1917 ) der USA utviklet viruset bedre kjent som Spanskesyken i krigen, noe som endte med 100 millioner drepte

Sist var kanskje litt feil å si siden USA også brukte biokjemiske våpen i Vietnam og Koreakrigen

Men det er vel ikke de 23 000 ofisielle atombombene som vil gjøre mest skade, det er seff HAARP som vil bli tatt i bruk etter 3 dager som vil føre til så store skader på planeten at krigen blir umulig å forsette der USA og NATO vil legge frem et fredsforslag for å hindre at menneskeheten blit utslettet, forslaget vil bestå i at en FN lededet verdensorden oprettes ledet av USA og UK…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

Om du hadde tilbragt litt tid i den virkelige verden, så hadde du sikkert registrert at Northug driver med langrenn og ikke skiskyting…

Du har brukt opp ekstraskuddene dine, og må dermed ut i 2 strafferunder;o)

God natt!

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

Ps:

http://mobil.aftenposten.no/nyheter/uriks/Advarer-Israel-mot-a-angripe-Iran-6766339.html#.T0GcUol5mc0

For en litt mer moderat analyse.

Jeg ser ikke bort i fra at Israel tar saken i egne hender, noe de har gjort en rekke ganger tidligere, og angriper Iran innen sommeren.

Det vil utløse høylydt munnbruk fra en rekke land, særlig Russland og Kina.

Men ingen krig, og definitivt ingen aromkrig.

Man skal være passe trang i nøtten hvis man tror Russland og Kina ville gå til krig mot USA eller Israel pga Iran…

Profilbildet til Thunder
Medlem
3 år 9 måneder siden

Så lenge FN har innført sanksjoner mot Iran, kan ikke landet bli fullverdig medlem av SCO. Hvis NATO/Israel skulle angripe Iran, så er vel ikke SCO/CSTO langt unna. I så fall er de ikke trange i nøtta, men forpliktet til det. Slik som NATO er forpliktet til å forsvare medlemmene sine. Kina og Russland har snappet opp Zbgniew Brzezinski teori om at den som kontrollerer Eurasia kontrollerer verden og den som kontrollerer sentral asia kontrollerer Eurasia. SCO med India, pakistan, Hviterussland og flere som vil inn…Oj da!, dette er en stormakt. Sentralasia gir ihvertfall klar beskjed til NATO om å stikke av nå. Kanskje NATO/USA ikke har noe annet valg enn å angripe? Kanskje via Israel da…

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 9 måneder siden

Her må jeg nok legge meg helt flat, når det kommer til såper og sport så er nok du uten tvil kongen Vandal :)

Må ærlig inrømme at jeg aldri har sett på sport eller såper, det lille jeg ser på TV går i dokumentarer og litt nyheter for underholdningen sin del :)

Den kommende Iran krigen handler seff ikke om at de skal forhindre at Iran får atomteknologi, hadde ikke Iran utviklet atomteknologi så ville de funnet på noe annet, kanskje deres manglende vilje til å forbruke Belgiske fiskeboller på et globalt bærekraftig nivå eller noe lignende

Jødene både i Iran og Israel er redde nå, I Iran bor det over 1 mill jøder og faktisk eneste landet i verden som har en lov som påbyr å ha en eller flere jøder i Parlamentet

De stakkar jødene i begge lande vet jo godt at vist zionistene angriper Iran så vil Iran reagere med å la det regne 178 000 raketter over Israelske byer minutter etterpå i selvforsvar der resultatet blir hundretusner av drepte uskyldige jøder

Det er ingen jøder som vil ka krig, de krigskåte Khazarene som koverterte til jødedommen i 1740 eller Ashkenazi «jøder» som de liker å kalle seg selv har aldri vært jøder og kommer heller aldri til å bli det like lite som jeg blir neger av å konvertere til Afrikadommen

Så hvorfor er Iran krigen så sterkt ønsket av mange og hva er fakta ?

Det finnes ingen fakta, det som er tull for noen er fakta for andre og man må se på pyramideprinsippet, nederst på pyramiden har vi folk som ønsker krig som Kristenzionistene som vil ha Gog/Magog krigen sin så Jesus kan retunere, Mange muslimer ønsker den for at den 12 iman Madhi skal retunere, mange New Agere ønsker en kolpas

Går man litt opp så har…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

Jepp, såper er mitt spesialfelt.

Og jeg mener bestemt det var 178 002 raketter som skulle regne over de stakkars jødene.

Så var det dette med presisjon da…

Saken er den at hvis du skreller bort alt fjaset ditt om jøder, pyramider, sekter, ofringer, okkulte datoer etc, så har du en hel masse gode poenger her og der. Noen må ta på seg den utrivelige jobben med å tegne opp et worst case scenario, og jeg kan vel egentlig ikke tenke meg noen bedre kandidat til det enn en smilende smurf.

Det blir liksom ikke så veldig gravalvorlig da…

Igjen:

Hverken Kina eller Russland kommer, under noen omstendighet til å foreta seg noe som helst militært for å hjelpe Iran i en eventuell militær konflikt med Israel og USA.

Won’t happen, og det er jeg villig til å vedde 30 smurfedalere på!

Saken er den at USA kommer til å å strekke seg meget langt for å unngå en åpen krig med Iran da de rett og slett har så store problemer å hanskes med allerede at en krig her kan være det som knekker ryggraden på landet slik vi kjenner det i dag.

Det pågår nå en lavintensitetskrig mellon etterretningstjenestene i Iran, Israel og USA, som kommer til å finne sine slagmarker både her og der, senest i India, Tailand og Georgia. I tillegg er det overveiende sannsynlig at det befinner seg lassevis med spesialstyrker inne i Iran, i tillegg til en haug med agenter hvos eneste formål er å fucke opp Irans atomprogram så godt det lar seg gjøre.

Dersom Iran først blir angrepet, så blir det med en massiv målrettet bombekampanje, som muligens blir komplementert med et spektakulært angrep hvor diverse lands spesialstyrker kommer til å være inkludert.

Fullskala kris er ikke helt utenkelig, men det er definitivt ikke det mest sannsynlige scenariet.

Atomkrig… Det er mer sannsynlig…  Les mer »

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 9 måneder siden

Det er jammen godt at det fortsatt er noen som holder beina til flere av skribentene på NS ned på jorda før de flyr av gårde. Dere er avhengig av disse såkalte skeptikerne for at det skal være en form for balanse på NS. Bare synd at det er så mange som har sluttet pga av masse angrep fra de med et «åpen syn» og bedrevitere. :)

Jeg er enig med Vandalf her. Kina og Russland kommer aldri til å starte en krig mot verken Israel eller Usa. Sammen med Kina så vil de fordømme angrepene som de har gjort mange ganger tidligere.

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 9 måneder siden

Det samme sa Adolf og & også, tror ikke UK og Frankrike angriper oss om vi tar Polen

Hadde du kuttet litt såper og sport så ville du fått med deg at det ofisielle tallet på Irans raketter er 178 000 Vandal 😉

Håper jo konspirasjosteorien til deg og ilir holder stikk i at Kina og Russland bare vil stilletiende sitte og se at deres alierte forsvinner en etter en

Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til Norge med alle superhulene den 20 Mars så tror vist han tydligvis på et monsterskjelv den 22 Mars

Mange sier også at vi merket knapt nok noe til de 2 første verdenskrigene i Norge så da tror de at man heller ikke vil merke noe til en tredje verdenskrig

Som Hinduene sier så er det bare en helt normal syklus, nye sivillisasjoner blomstrer men blir stadig mer onskapsfulle helt til de kolapser, i dag har vi noen få personer som eier hele kloden, samme folkene lager lovene som gjør at de kan rane hele nasjoner, drepe millioner og forsyne verden med narko uten at de risikerer så mye som en bot engang

Det er jo ikke akkurat ny info det vi ser om dagene, vi er advart i tusner av år i hue og rævva at vist vi ikke lytter til advarslene så vil vi utslette oss selv

Maya, Hopi, Hindu, I.Ching mm sier at menneskeheten kommer til å tilitetgjøre seg selv før en «fire in the sky» vil gjøre ende på alt i 2012

Hva som menes med Fire in the sky er det ulike meninger om, noen tror en astroide mens andre tror det er Nibiru, noen mener…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

Å kutte ut såper ville jeg anse som uhygienisk…

Her skal du få en glimrende vaffeloppskrift fra Sjømannskirken i Illuminatihovedstaden London;

3 egg
1 dl sukker
2 1/2 dl fløte
5 dl melk
500 g mel
1 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme ev. litt vaniljesukker

Fløte er den «hemmelige» ingrediensen i oppskriften fra London.

PS: et røvertriks er å ha noen dråper konditorfarge i vaffelrøren, da får du noen skikkelig artige vaffler, som kidsa elsker;o)

«Er det best med kakao eller toddy i løypa ?»

Hm, godt spørsmål. For å være helt ærlig så sverger jeg til varm buljong når jeg er ute på ski. Kakao blir for søtt, og toddy blir for… Ja si det, toddy…

Innlegget ditt forøvrig har jeg ikke så mange innvendinger imot, som nevnt; noen må ta på seg den utrivelige oppgaven med å skissere et worst case scenario, så hvorfor ikke en skikkelig gladsmurf?

Jeg må likefullt pirke litt;

Du viser til en uttalelse fra en russisk general hva angår bruk av atomvåpen;

Russia would use nuclear weapons in response to any imminent threat to its national security, Chief of the Russian General Staff Gen. Nikolai Makarov said on Wednesday. “We are certainly not planning to fight against the whole of NATO,” Makarov said in an interview with the Ekho Moskvy radio, “but if there is a threat to the integrity of the Russian Federation, we have the right to use nuclear weapons, and we will.”

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/02/18/russia-says-it-will-use-nuclear-weapons-if-war-broke-out-with-nato/

Jeg ser hverken Iran eller Syria nevnt der. Gjør du? Han snakker om selvforsvar. Ord får først mening dersom man setter de inn i en sammenheng, det er verdt å huske på, eller?

Ups, overså denne;

«Nå er det jo mine analayser som sier krig 19 og jordskjelv 22 Mars, ikke sikkert de holder stikk, kanskje kommer det ikke noe WW3 før til høsten men siden Prins Charles kommer til…  Les mer »

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 9 måneder siden

Jupp som jeg sa, vi merket knapt noe til de 2 første krigene :)

10 262 er ikke flere en det som omkom av den årlige influensabølgen samme tid, første verdenkrig var det enda færre ( 1400 )

De fleste andre land opplevde milliontap og fikk mange av sine byer fjernet fra kartet

I Finnmark, Nord Troms og ikke minst Tælavåg utenfor Bergen fikk det litt tøft med brent jords taktik, men stort sett så merket folk lite til krigen i resten av landet, nordmenn flest hadde det bra og livet i byene gikk sin vante gang :)

Krigsseilerene merket nok krigen best siden de ble frastålet sin hyre av det Norske Arbeiderparti og pengene plasert i det Nortraship fondet på hemmelige konto i Sveits, Jupp, pengene deres ble stjålet av samme feigshitt gjeng som rømte landet med halen mellom bena og gullet vårt under armene når vi trengte dem som mest

Av de 10 262 du nevner så ble de aller fleste drept av Engelske bomber i skandaløse bomberaid uten mål og mening

Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )

Så har man senkingen…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 9 måneder siden

Ikke Vandalf vafler, London sjømannskirkevafler.

PS: å bagatellisere nordmenns traumer under 2. verdens krig er ikke noe sjakktrekk.

Selv for en fredet smurf…

Profilbildet til Solskinn
Medlem
3 år 9 måneder siden

Purim, 1994, when Baruch Goldstein entered the mosque at Hebron and slaughtered 40 Palestinians as they prayed. As a result of this mass murder on Purim of the Palestinian «Amalek.

De og deres trosfeller dyrker minnet om Baruch Goldstein, som massakrerte 29 palestinere som ba i moskeen ved Abrahams grav i 1994. De hyller Rabins morder som en helt, og tror helt og fullt at deres gud har gitt dem retten til Gaza og Vestbredden. De skyr ingen midler for å kreve denne.
· · Her er det på sin plass å minne om at sionismen opprinnelig er en verdslig bevegelse og at et flertall av israelerne er ikke-religiøse.
http://www.dagbladet.no/kommentarer/970104-side2-1.html

Hendelsen med Baruch Goldstein førte til at båndene mellom jødisk ekstremisme i Israel og USA ble mer synlig. Goldstein, en militant sionist fra New York, hadde vært medlem Jewish Defence League (JDL), grunnlagt av den nå avdøde Meir Kahane. (to personer fra denne gruppen ble like etter 11 september 2001 arrestert av amerikanske myndigheter mistenkt for terroraksjoner mot en arabisk republikaner.). Kahane oppmuntret hans etterfølgere til å til å flytte til Israel og befalte at alle arabere på Vestbredden skulle fjernes. Etter massakren som drepte 29 palestinere i Hebron i 1994, ble Goldstein sett på som en helt av mange jødiske settlere. I hans begravelse uttalte rabbi, Yaacov Perrin, «en million arabere ikke er verd så mye som en jødisk fingernegl». Shmuel Hacohen, en lærer ved Jerusalem collage, uttalte at Baruch Goldstein var på alle måter den største jøden som har levd og at det ikke eksisterer noe slikt som en uskyldig araber her.
http://www.nrk.no/debatt/lofiversion/index.php/t2292.html

Profilbildet til Menneske
Medlem
3 år 9 måneder siden

Jeg ser ikke lenger på TV. d.v.s. jeg ser jo boksen, hver gang jeg går forbi. De vanlige aviser studeres på dot- connetcing nivå. Jeg gleder meg til å ta fatt på de de URL`ene du postet, så tusen hjertelig takk skal du ha.
Ellers er det umulig for min del å forutse dette mørkets år, men hvem kan vel se inn i fremtiden, med mindre man har en større variant av Marty`s Delorian
http://www.youtube.com/watch?v=GZbylq1Dduw&feature=related

Rettere kalt CERN:
http://www.youtube.com/watch?v=TnIO064yC5o

Det var en som skrev: «I have no future, only a bad past. Thanks to the Illuminati. I hope they will mess up, traveling in time, and will get stuck in my bad past. Then I will be set free for the better future».

Profilbildet til Equalitor
Medlem
3 år 9 måneder siden

Krigen vil i så fall føres av en mann som ikke er amerikansk statsborger og dermed ikke gyldig president. Han innrømmer det selv, før han visste at det var et krav: http://www.youtube.com/watch?v=MwhKuunp8D8&feature=player_embedded

Hadde det vært viktig for amerikansk regjering å ha en vaskeekte amerikaner ville han aldri kunne blitt annet enn guvernør, men de VIL ha en utlending til å spotte landets grunnlov og massene. Hadde tatt CIA to min å finne ut hvor mange hår Obama hadde på hodet da han ble født :[]

Spent på den nye antikrist, men vi kan bli overrasket.

MODembed:

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Har ikke hatt tid til å se på denne artikkelen ennå, men postet den og fikk ett svar, sitat:

Purim two days of feasting not killing as appers to be practiced by present day Israel

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Har ikke hatt tid til å se på denne artikkelen ennå, men postet den og fikk ett svar, sitat:

Purim Ester 9 21 to impose upon them the obligation to be regularly holding the fourteenth day of the month A´dar and the fifteenth day of it in each and every year, 22 according to the days on which the Jews had rested from their enemies and the month that was changed for them from grief to rejoicing and from mourning to a good day, to hold them as days of banqueting and rejoicing and sending of portions to one another and of gifts to the poor people. Purim two days of feasting not killing as appers to be practiced by present day Israel

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 9 måneder siden

Smurf: Noe av det du skriver er jeg enig med, andre ikke. Det hjelper meg lite at flere på NS legger ut tusenvis av linker til merkelige sider der folk jeg overhodet ikke tror på skal fortelle meg sannheten i forhold til vår fremtid. Jeg velger å meditere, reise, snakke med folk fra Libya, Syria og andre land for å finne ut en mere realistisk sannhet enn denne frykta som blir servert her. Frykt skaper frykt og det er mange søkende personer som lar seg bli påvirket av det dere skriver på NS. Ta litt hensyn og bruk litt tid på å finne ut om det faktisk stemmer istedenfor å sluke til deg alt. Se igjennom illusjonen står det på forsiden, ikke glem det Smurf. :)

Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan, om disse stakkars krigsforbryterne Slobodan Milosovic, Goran Hadzic, og andre «snille» mennesker som ble tvunget til å gå til krig og drepe titusenvis av liv pga Usa og Nato HVISKET noen ord i øret på Slobodan.
Jeg vil nesten sammenligne dette på en måte siden dere mener at Usa ikke burde ha blandet seg i denne krigen, og heller ikke i Libya, Egypt eller Syria. Usa sammen med Nato reddet tusenvis av liv, og selv om de burde ha gjort dette tidligere så er jeg fortsatt veldig takknemlig for at mange av mine familiemedlemmer lever enda. Hadde det vært opp til Russland og Kina så ville muligens krigen og etniske rensningen ha fortsatt i mange år til med hjelp fra Russlands våpen og økonomisk støtte til Serbia.

Vi fikk også masse hjelp fra Jødene forresten, ikke glem det. :)

Profilbildet til Thunder
Medlem
3 år 9 måneder siden

USAs kriger og invasjoner de siste 60 år
Her finner du en oversikt over innsatsen til verdens mest aktive krigsmakt i vår tid. Millioner av menneskeliv har gått tapt, og nasjoner lagt i grus på grunn av USAs utenrikspolitikk.
http://www.webbusiness.no/webprivat/usa/index.pl?ArtID=krig0004&grID=125

Syrian girl-link til en merkelig side, sorry!
http://whatreallyhappened.com/category/syria

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Usa sammen med Nato reddet tusenvis av liv ??? Javel :)

Da kan du sikkert fortelle meg hvor mange liv de reddet i de små «episodene» her :)

Korea1950-54: Deltok i borgerkrig på Sør-Koreas side mot det kommunistiske nord. Nord-Korea er fortsatt kommunistisk, mens amerikanske tropper står i sør.

Iran1953: Kupp regissert av USA og Storbritannia på grunn av nasjonalisering av oljen gjorde at sjaen ble gjeninnsatt. Sjaens diktatur provoserte senere fram revolusjonen i 1979 som ga dagens prestestyre makten.

Guatemala1954: CIA organiserte kupp som var starten på 40 år med militærdiktatur.

Costa Rica1950: Forsøk på å kaste president Figueres fordi han ikke var tøff nok mot kommunistene.

Libanon1958-84: Involvert flere ganger militært i landets borgerkriger, i og utenfor FN-regi.

Indonesia1965: Støttet kuppet mot president Sukarno og innsettelsen av general Suharto, som senere rensket (les: drepte) ut en million kommunister.

Haiti1959: Forsvarte diktatoren Duvalier militært mot et Cuba-støttet kuppforsøk.1994: Invasjon hjalp president Aristide, som USA tidligere var mot, tilbake til makten. Aristide ble kastet i nytt kupp i fjor, uten at USA grep inn.

Cuba1959-: Offisielt minst åtte, trolig mange flere attentatforsøk mot Fidel Castro og en mislykket invasjon i Grisebukta i 1961.

Irak1963: Støttet kupp som kastet den Sovjet-vennlige diktatoren Kassem.1980: Støttet Saddam Hussein i krigen mot Iran.1991-: Først felttog for å kaste Irak ut av Kuwait, så langvarig bombekrig som endte i invasjon våren 2003. Fortsatt 150.000 amerikanske soldater i landet.

Brasil1964: CIA involvert i kupp som kastet nasjonalistisk president.

Vietnam1964-73: Kjempet krig mot den kommuniststyrte norddelen av landet. Over en million drept. Hele Vietnam tatt over av kommunistene i 1976.

Kambodsja1955-70: Mangeårig CIA-engasjement bidro til slutt til kupp i 1970. Dette og amerikansk bombing i Vietnamkrigen var med og beredte grunnen for Pol Pots styre, som tok livet av to millioner mennesker.

Laos1965-73: Bombet kommuniststyret, men Laos er fortsatt kommunistisk i dag.

Zaire/Kongo1961: CIA deltok i attentatet på president…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Når du «låner» tekst fra andre, smurfen, er det alminnelig debattetikette å oppgi kilder…

Utover det forstår jeg godt ilir Haziri’s argumenter, men mitt syn på USA er ikke spesielt lystig, pga listen du oppgir smurfen.

USA har for mye blod på sine hender til at de fortjenet noen som helst applaus for hva de foretar seg som «verdenspoliti»-

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Hadde du giddet å klikke linker så ville du sett at Thunder har linket ut kilden i svaret til Ilir, noe er fra en tidligere kommentar jeg skrev for en tid tilbake og noe er nytt

Resten av det du skriver er jeg helt enig med selv om du kanskje har lånt de ordene…….. ?

For meg er det ingen konkuranse, om info er hentet fra main streams klipp å lim fra de store nyhetsbyråene, er fra bøker, skole eller andre steder så betyr det ingenting, det er ikke hvem som sprer infoen som betyr noe men det at den blir spredd som betyr noe

Jeg får ofte mail fra personer som lurer på om de får lov til å bruke det jeg skriver i andre samenhenger
Det er seff ingenting som gjør meg gladere at andre kan bruke det jeg skriver til å vekke folk før det er for sent

Vi er en samlet gjeng med samme mål…. ja bortsett fra globalister og septikere som deg da Vandalf som mener at vi har det så bra i Norge at vi ikke skal bry oss, som mener at politikere og main stream aldri lyver, at falsk flagg oprasjoner bare eksisterer i hodene på konspirasjonsnisser, illuminati, frimurere og Jesuitter ikke eksiterer i virkligheten, at vi skal ikke bry oss men kose oss med cirkus og brød, vi skal heller vente til etter at svina har fått startet krigene sine som i WW1, WW2, Vietnamkrigen osv osv osv før vi engasjerer oss :)

Du får kaste deg på telefonen til Putin, Hu og Obama etter at WW3 er startet og si at du er en proff Nortug ekspert fra Norge som blir sinna vist noen av atomrakettene deres treffer Ålesund

Det vil nok skremme vannet av dem og føre til at alle parter…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Øh, jeg etterlyste kilder til innhold i et innlegg jeg forøvrig i det store og hele er helt enig i…

Hvis det kvalifiserer tll betegnelsen globalist og septiker, vel da skjønner jeg fint lite.

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

At du ikke skjønner så mye kommer ikke som noen bombe men for å gjøre deg litt klokere så var det basert på dine egne ord og meninger i dine tidligere kommentarer 😉

Jeg er seff helt enig med deg når du skriver at du skjønner fint lite

For å være grei med deg sånn som alltid så skal jeg hjelpe det til å skjønne mer :)

Du kan sette av resten av kvelden til de 3 linkene her som en ABC for Dummies :)

House Of Rothschild: No One Can Understand What Has Happened To The Planet Without Reading This

http://www.pakalertpress.com/2010/07/19/house-of-rothschild-no-one-can-understand-what-has-happened-to-the-planet-without-reading-this/

The Large Families that rule the world

http://english.pravda.ru/business/finance/18-10-2011/119355-The_Large_Families_that_rule_the_world-0/

Rothschild Documentary part 1

http://www.youtube.com/watch?v=uehtwRMGD1M

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Det jeg ikke skjønner, smurfen, siden du åpenbart ikke ser ut til å skjønne hva det er jeg ikke skjønner (skjønte du den?) er dette behovet ditt, denne uimotståelige trangen din til å spy ut edder og galle… Hadde ikke forventet at du ville pøse på med mer, men smurfer er visst riktig så uforutsigbare…

Har det noe med 2012 å gjøre, kanskje?

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Nå skjønner jeg ikke helt, hva mener du egentlig ?

Jeg skjønner jo at du skjønner men hva er det jeg ikke skjønner som du skjønner ?

At vi er i 2012 skjønner jeg jo på en måte men hva har det med saken å gjøre, jeg klart jo ganske så greit å gi deg svar på din uimotståelig trang til å spy ut edder og galle på alle «konspirasjonsnisser» i 2009, 2010 og 2011 også :)

En ting skjønner jeg ikke og det er hvorfor du bruker katta mi til profilbilde, men det kan jo skyldes at den er skjønn eller var det sjønn ?

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Jeg var inne i stua di og snikfotograferte katten din, mens du lå og sov med aluminiumshatten tredd langt ned over smurfeørene dine…

Vel, nok brød og sirkus for «massene»

Nå skal jeg se;

http://www.youtube.com/watch?v=nMtGDlNlEC4

Langt mer spennende enn det her evinnelige gnålet om de skumle Rotschildene.

De er passé, min godeste smurf. Kall de gjerne en anakronisme om du vil. Hva hjelper det vel å eie hele verden på papiret i disse tider?

Ikke en dritt…

Derfor gidder jeg heller ikke bry meg om de. Jeg gir de ikke rom i min bevissthet.

Jeg vil anbefale deg å gjøre det samme…

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
3 år 8 måneder siden

Daily Mail påsto at Rothschild var «Puppet Master», så det ble rettsak, da Rothschild mente at dette var injurerende og ikke korrekt. Britisk rett konkluderte derimot med at avisen hadde dekning for «merkelappen»: http://justice-integrity.org/index.php?option=com_content&view=article&id=550:rothschild-loses-libel-suit-in-puppet-master-regulatory-scandal&catid=44:myblog

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 8 måneder siden

Angående bl.a. the Rothschilds,
The Rothschild Family – A Balanced Consideration http://www.youtube.com/watch?v=uA7DoM4mqCo&feature=results_video&playnext=1&list=PLAD8A4429E6F02608

Vurder selv, videoen er mer eller mindre tilfeldig en del av en spilleliste

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Ææææ…. du sier du er lei det evinnelige gnålet om de skumle Rotschildene samtidig som du linker ut en film produsert av nettopp de skumle Rotschildene :)

Riktignok så har også losjetoppene Rupert Murdoch og The Walt Disney Company eierandeler i History Channel gjennom sine selskaper NBCUniversal, Hearst Corporation, News Corporation og A+E Networks

Men er vel som de sier: den som styrer infoen ut til folket styrer også folkets tanker

Var det en Obama du prøvde deg på Vandalf ?

Du som aldri har skrevet en eneste kommentar i de store mengdene aliens artikler på Nyhetsspeilet linket ut en aliens film he he

Er som når Obama ringer verdenspressen før han stikker innom en burgersjappe for å spise burger, det han prøver å si er at stol på meg se jeg er en av dere

Sånn er du også

Konspirasjonsteorien din om foliehatt var jeg lenge skeptisk til men det viser seg faktis at du har helt rett, nå er teorien etterprøvd vitenskaplig og bekretfet som en akseptert sannhet

Får du plutslig lyst til å drepe eller voldta noen, eller andre merklige haarp fremkalte tanker så ta på en foliehatt, le litt av dustene og bli som før :)

The Tinfoil Tuque Test: Do Tinfoil Hats Work?

http://www.youtube.com/watch?v=OZ7iscAgbFw&feature=channel_video_title

Du sier du gidder ikke mer, du har gitt opp, du orker ikke bry deg og ber alle andre la vær og bry seg også

Hva hjelper det vel å eie hele verden på papiret i disse tider?

Ikke en dritt…

Nå er det vel nettopp de som eier hele verden som har skapt disse tider, folk som har fått tildelt egen hjerne skjønner seff at det blir ikke bedre av å la vær og bry seg

Først klager du over dårlige tider men jeg ser ikke mye selvkritikk til at det er netopp slik som deg som…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Morsomt at du nevner filmen jeg linket til, smurfen.

Det var nemlig du som la ut linken jeg kopierte;

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/ancient-aliens-sesong-3/comment-page-5/#comment-82703

Som om ikke det var nok, så kommer du videre med følgende oppfordring;

«Det lønner seg nok å se fort siden youtube har slettet epidode 1 og 2 i sesson 4 fra nett nå»

Men i alle dager, smurfen. Er du blitt Rotschildenes løpegutt nå plutselig?

Ekstra morsomt blir dette i forhold til denne kommentaren, fra deg;

«Men er vel som de sier: den som styrer infoen ut til folket styrer også folkets tanker»

Og så reklamerer du for en Rotschild-produsert film?

Er det bare meg eller er ikke dette det man på godt engelsk kaller en episk

FAIL?

Ellers er det festlig at Rotschildene nå har begynt å produsere filmer. Jeg trodde de bare drev med aksjespekulasjoner , ww3-forberedelser og pedofile blodofringer, men den gjengen har visst flere strenger å spille på.

Men igjen; Dersom Rotschildene står bak Ancient Aliens, noe du jo vitterlig hevder her, hvorfor i all verdens land og rike anbefaler du den da?

Jeg lar meg vanligvis ikke trekke opp av bråkete dommedagssmurfer, men jeg må si at denne her gjorde meg litt opptrekt;

«Du som aldri har skrevet en eneste kommentar i de store mengdene aliens artikler på Nyhetsspeilet linket ut en aliens film he he»

Her måtte jeg formelig kaste meg vekk fra skjermen da smurfenesa di kom brasende ut av hele laptoppen. Puh, unngikk den med et nødskrik! Og jeg som trodde smurfer var etterrettelige. Hvordan kan man stole på noe av det du sier når du bedriver blank løgn? Løgner som atpåtil er fryktelig enkle å avsløre?

Noen av mine, i all beskjedenhet, aller beste kommentarer har jeg da vitterlig skrevet under de såkalte «store mengdene aliens artikler»

Se bare her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/mennesker-har-besøkt-mars/

Masse kommentarer…

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/hvorfor-myndigheter-skjuler-utenomjordiske-bes%c3%b8k/comment-page-2/#comment-9285

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/den-galaktiske-føderasjonen-av-lys-taler/comment-page-4/#comments

Og her;

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/mystisk-objekt-pa-himmelen-identifisert/

Jada, jeg kan holde dette gående en stund til, men jeg tror jeg…  Les mer »

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 8 måneder siden

John Todd sier illuminati anser the Rothschilds for å være guder, John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full) http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-81631

Google ~ john todd rothschilds transcript https://www.google.com/search?q=john+todd+rothschilds+transcript

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Takk takk Vandal :)

Har prøvd å lese kommentaren din noen ganger men kommer ikke så langt før jeg ler så tårene triller her

Nortug og Aliens eksperten er i sjokk over at denne Rotschilds gjengen som du trodde lagde matpakker og dro til Wall Street hver dag for å kjøpe aksjer også eier media :)

Etter hundrevis av artikler, tusenvis av kommentarer og titusner av linker her på NS så trodde du de satt på Wall Street og ropte kjøp og selg

Jeg klarer nesten ikke mer, ojj ..ojjj..magen min …..

Fant meg litt popcorn her for å kose meg med de 4 linkene der du leverer dine aller beste kommentarer noensinne men wtf ?

Det var var bare en som handlet om aliens og der skriver du : Avslutningsvis presiserer jeg igjen at jeg IKKE tror aliens har besøkt Jorden, på noe tidspunkt

Du sier dette er det best du noensinne har skrevet, ja der kan jeg jo være enig med deg når jeg ser all søppla du har levert her i de årene du har vært her :)

Ser resten av de såkalte super bra alien kommentarene dine så står det bare Bullshitt, VÅS og nedrakking på Nyhetsspeilet og brukerene sånn som alltid i kommentarene dine, tror man på chamtrail, Haarp, Falsk flagg opprasjoner, kyniske eliter eller at den største krigsforbrytelsen noensinne med bombing av Libyske Vannverk og vannrørfabrikker som inntraff samme sekund som Breivik utførte sin opprasjon i Norge så er man gal konspirasjonbsnisse, tulling osv og ikke minst ødlegger Nyhetsspeilet seg selv med slike artikler, et Nyhetsspeil som kunne vært som Skepsis ifølge deg selv

Ja man er gal vist man tror på Breivik når han sier at han utførte opprasjonen sin på vegne av Tempelridderene, og som de fleste vet så er alle NATO…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Jammen så kjekt at jeg får deg til å le da smuffen (legg merke til at jeg med vilje feilstaver nicket ditt, noe jeg konsekvent kommer til å gjøre inntil du er i stand til å stave mitt riktig).

Som sagt; kjekt at jeg kan få deg til å le. For en reisende i kataklysmer, dommedagsprofetier og annet nidtrist stoff må det vel være en befrielse å få le litt!

Selv morer jeg godt over å lese dine kommentarer, selv om de etterhvert begynner å bli noe ensformige;

Bla bla 3. Verdens krig, bla bla vi skal alle dø, bla bla på illuminatidatoen 28.03 eller vent, var det 01.04? Hm, mulig det var 06.07, anyway; bla bla septikere, bla bla bloddrikkende satanister…

Etc etc…

Avslutningsvis; det er nå ca 2 uker siden du (atter en gang) predikerte WW3 i løpet av mars…

Står du fortsatt ved den «spådommen»?

En ting til; du hopper elegant over et av mine hovedpoeng i forrige innlegg, nemlig at du er en uredelig løgnhals, i hvertfall hva angår din oppførsel i diskusjoner;

Først kritiserer du meg for ikke å ha skrevet en eneste kommentar under noen alienartikkel, og i neste omgang, når du er avslørt som den løgneren du er, så er det plutselig innholdet i kommentarene du ikke liker?

Ja ja, det er mulig du ikke forstår det selv, men det bidrar ikke akkurat til å styrke din troverdighet (som jo ikke akkurat er så mye å rope hurra for fra før av).

Her er min spådom for mars 2012;

Snurfen kommer nok en gang til å se at den store krigen uteblir, og han kommer, som den ukuelige optimisten han er, å gå på med friskt mot igjen i april.

I mellomtiden er det bare å glede seg til ditt neste verbale krumspring, men se om du i det minste klarer å styre unna…  Les mer »

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Tror det får være nok of topic nå Vandalf :)

Jeg har viktigere ting å bruke tiden på så får gratulere deg med sieren, du vant debatten :)

Forøvrig er jeg enig med Gudfrid nederst på siden her, jeg er jo glad i deg og andre med ulike meninger, det ville blit fryklig kjedlig her vist alle mente det samme

Om det blir storkrig den 19 Mars vet ikke jeg men jeg anser odsen for svært svært høy, jeg fikk jo også 120% rett i fjor da jeg sa Libya krigen ville starte 19 Mars

2 storkriger er startet 19 Mars nå ( Irak og Libya ) så får vi se om vi får en tredje

Som de krigskåte blodtørstige satanistene sier:

Alle gode ting er 3 😉

Profilbildet til Vandalf
Medlem
3 år 8 måneder siden

Yeah, jeg vant!! Hurra hurra hurra!

Spøk til side;

Veldig bra, smurfen!

Ikke at du innrømmet noe nederlag, hvilket det selvsagt ikke er snakk om, men at du her fremstår som «the better man» i en meningsløs, om enn noe humoristisk «krangel»

Respekt!

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

Vandalf og Smurf: Jeg dauer av latter hver gang dere leke sloss, faktisk så ler jeg litt enda til tross for at jeg leste innleggene deres i dag tidlig. Takk for god underholdning, det er en fin måte å starte dagen på, altså med en god latter (godt ment). :)

Tilbake til saken: Jeg må presisere at jeg ikke støtter USA sin politikk, kriger eller urettferdighet på noe som helst måte. Det jeg prøver å si er at ting ikke bare er i sort eller hvitt som du ofte skal ha det til, men både sort og hvitt.

Dere mener at USA ikke burde ha gått inn i Egypt eller Libya, akkurat som dere mener at de ikke burde ha gått inn i tidligere Jugoslavia. Jeg skulle ønske at Serbia aldri startet en krig mot noen land i Jugoslavia for vi levde i fred, side om side med serberne. Slobodan var en sinn syk mann som selv valgte å gjøre det han gjorde. Dette var ikke USA sin feil, og jeg mener at de faktisk bidro til å redde mange tusen liv, sammen med Jødene. Hadde det vært opp til dere, Russland og KIna så hadde verken USA eller Nato gått inn i krigen og dermed så hadde den etniske rensningen pågått i mange år fremover og massegravene hadde blitt enda større enn det de er. Føler at jeg gjentar meg selv nå men jeg vil så gjerne få fram poenget mitt.

Muligens så er det kanskje feil av meg å sammenligne dette med Libya, Egypt og Syria men jeg velger å gjøre det siden jeg snakker av egne erfaringer og meninger, og det er mange likheter i denne saken. Jeg har snakket med journalister fra Irak, folk fra Libya og Egypt og de mener noe helt annet enn det du/dere…  Les mer »

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Heisan ilir :)

Tenkte du på folket i Srebrenica som ble reddet av USA ? En hel by som ble avvepnet av Hollandske FN soldater for så å bli overlatt til slakt etterpå, 8 000 bosnjaker, nesten bare kvinner, barn og eldre ble slaktet i et folkemord arangert av jesuittene og Frimurerene i FN

USA ikke burde gått inn i Egypt ?

Her falt jeg litt av. når skjedde dette ? Eller tenkte du på det er USA som kontolerer den MI6 skapte frimurergruppa det Muslimske brorskap som rykket innn i Egypt ?

USA rykket inn i Lybia ? tja.. nå rykket det vel inn med 12 000 soldater for bare noen uker siden og da for å bekytte oljen dem stjal

Vist du mener det er verdt å drepe flere hundre tusner Lybiere for å sikre at ikke Daffy går bort fra Rotschilds sentralbank og at BP, Elf og Total får gratis olje så får du jo bare mene det

Jeg sliter også men å se at USA har reddet noen i krig de selv har skapt ( Jugoslavia )

Det har til dags dato enda ikke vært en eneste krig i verden som har blitt startet for å redde folk, men helt siden menneskene begynte å gå på 2 bein så har folk med makt og penger som ønsker mer makt og penger innvadert andre land med å si at vi skal jo bare befri dem

Blir det mangel på olje i verden så kan enn være helt sikker på at det kommer noen og befrir oss også snart :)

Det var vist ingen fra USA, NATO, FN osv som ønsket å redde liv i Rwanda der en million tutsier ble slaktet

Selv om bare prisen av et jagerfly er nok til å redde livet til de millioner av barn som…  Les mer »

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

Halla Smurfen :)

«Tenkte du på folket i Srebrenica som ble reddet av USA ? En hel by som ble avvepnet av Hollandske FN soldater for så å bli overlatt til slakt etterpå, 8 000 bosnjaker, nesten bare kvinner, barn og eldre ble slaktet i et folkemord arangert av jesuittene og Frimurerene i FN»

Jeg er klar over hva som skjedde i Srebrenica. Så dette var også frimurerne sine gjerninger altså? Jeg vil gjerne vite hvor du har fått dette fra så jeg kan ta det med videre til de pårørende. Det holder ikke med at jeg bruker en Smurf som kilde. Du får ta turen til meg engang så skal jeg vise deg bilder av andre massakrer som skjedde i Balkan av Serbiske militære, ikke av frimurere.

«Her falt jeg litt av. når skjedde dette ? Eller tenkte du på det er USA som kontolerer den MI6 skapte frimurergruppa det Muslimske brorskap som rykket innn i Egypt?»

På flere måter så har de gått «inn» i krigene, både med økonomisk støtte og helt sikkert militært også. Jeg er ikke i tvil på at de også har sine egne interesser for å blande seg i disse krigene, det gjelder også i tidligere Jugoslavia, men hvilket valg hadde vært best for oss? At Serbia utslettet Albanere og Bosniere, eller at USA fikk lov til å opprette store baser i disse landene etter krigen? Enkelt valg for de som vil leve, for de som vil beskytte sine barn og familie.

«Vist du mener det er verdt å drepe flere hundre tusner Lybiere for å sikre at ikke Daffy går bort fra Rotschilds sentralbank og at BP, Elf og Total får gratis olje så får du jo bare mene det»

Daffy var en syk mann, det bekrefter flere Libyere jeg har snakket med. Jeg mener at det ikke er…  Les mer »

Profilbildet til Uffda
Medlem
3 år 8 måneder siden

Talk by Michael Parenti on «The U.S. War on Yugoslavia»
http://www.youtube.com/watch?v=GEzOgpMWnVs

Religion holder oss i en mørk tidsalder med sin svada.
Emerald Tablets Dark Brothers
http://www.youtube.com/watch?v=hUe55SlsefA&feature=plcp&context=C3379d3cUDOEgsToPDskJZTZ-5M41-8DcWXR1_ea-k

Profilbildet til gudfrid
Medlem
3 år 8 måneder siden

Jeg lette etter en doku til deg om hvordan frimurerne jobber, men alle de gode var slettet fra youtube. Håper noen her har lastet ned!?
Det er ikke lett å se at frimurerne står bak mye elendighet, men når vi forstår hvilke metoder de bruker, er det logikk der. Vi må aldri latterliggjøre noen fordi vi ikke forstår, vi må bare prøve å forstå, det gjelder oss alle.

Jeg digger forresten profilbildet ditt, både fordi det er en ugle og fordi fargen er psykedelisk. Er det Yve Kleins patenterte blåfarge? Den bringer deg direkte inn i andre verdener:-)

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 8 måneder siden

torrent ~ freemasonry http://isohunt.com/torrents/?ihq=freemasonry

Søk med passende stikkord

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

Hei Gudfrid :)

Jeg har lest en del om frimurerne og er selv overbevist om at de har mye makt og skjuler viten som hadde vært til fordel for alle menneskene, for å beholde makta selv. Dette vil nok slå tilbake på dem en aller annen gang, i en aller annen form, for jeg tror at så lenge vi ikke deler det vi har lært og hjelper andre mennesker på veien så vil vi stoppe opp i utviklingen.
Dette gjelder meg ihvertfall, for alt det jeg har lært i livet og innenfor det spirituelle deler jeg med alle som vil lære. På den måte så blir dørene åpnet og jeg utvikler meg videre. Det hadde ikke skjedd hvis jeg beholdt det for meg selv.

Når det er sagt så kjenner jeg flere frimurere som har et godt hjerte og ikke har noen onde hensikter. Mulig at det bare er toppene i hierarkiet som utøver makt? Ikke vet jeg,,,

Krigen i tidligere Jugoslavia hadde ingenting med frimurerne å gjøre. Jeg kan godt fortelle en del ting om hvordan Albanere, Bosnierne og andre medlemmene av det tidligere Jugoslavia hadde det under Serbia, og hvorfor det var uunngåelig at de ville bryte ut. Hvis noen kan bevise at Slobodan og hans undersåtter var medlemmer av frimurerlosjen og at de hadde en finger med i spillet, så skal jeg virkelig revurdere en del ting.

Tusen takk. Godt å lese at folk ikke er like redde som Smurfen. Den er til stor hjelp når jeg skal se i mørket og når jeg er på reise i «underverden». 😉
Hva slags forhold har du til den? Bare litt nysgjerrig…

Profilbildet til gudfrid
Medlem
3 år 8 måneder siden

Hei Ilir :-)
Jeg synes du er veldig klok og har helt ufortjent fått mange nedover tomler.
Her på speilet finnes en hard kjærne som elsker å hate syndebukkene og liker å fokusere på krig istedet for fred. Så takk for at du og Vandalf ønsker å hjelpe.

Blåfargen? Det kiler i magen når jeg ser på den, jeg liker å reise i tid og rom:

http://www.youtube.com/watch?v=0kxWId3ulDI&feature=BFa&list=UUYW6FNCMbVxevaTDA5pyqEw&lf=plcp

Profilbildet til Thunder
Medlem
3 år 8 måneder siden

gudfrid sa:
«Her på speilet finnes en hard kjærne som elsker å hate syndebukkene og liker å fokusere på krig istedet for fred.»

Hæ?
Det er vel ikke overraskende i denne orwelliske verden at noen svake sjeler vil reagere på at folk sier stygge ting om heltene fra USA eller losjene. Frimurernasjonen USA har stasjonert soldater i 3/4 deler av verdens land. Det største imperiet noensinne, dog på en utradisjonell måte. Om frimurere er delaktig i en krig, så betyr det ikke at losjebrødre i rare kostymer løper rundt i gatene med sverd. Heller at de jobber som CIA og MI6 for å murre oppunder og sørge for at gnisten etterhvert blir tent. Sånn som ved skuddene i sarajevo som det også gikk rykter om at frimurere stod bak. Spent stemning har det vel alltid vært i Jugoslavia. Hva som er den sanne historien, vet ikke jeg. Det sies at bosniere, kosovos og croatere var med Nazi på å slakte serbere, sigøynere og jøder under WW2, over millionen.

http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2012/02/13/nato-s-secret-war-on-syria
Kanskje sett disse før?
http://video.google.com/videoplay?docid=8061307149260436858
http://www.informationclearinghouse.info/article4068.htm
Når folk tror USA og deres allierte går inn i andre land for å «hjelpe» befolkningen der, så må det skyldes hollywood-oppvekst.

Jeg satt en natt og hørte på Nrk p1’s nyhetsendinger. Hørte en beruset reporter fra Hollywood som fortalte om stjerner som gikk på røde løpere og inn dører foran tusenvis av mennesker i ekstase. Prøvde å se det for meg :-) En iransk film hadde overaskende nok fått en oskar og en ekspert fra Nrk fortalte meg hvorfor. Det var det, lissom…klart vi må angripe Iran og alle land hvor kvinner skjuler seg bak et slør. De må ha det som i vesten. Ingen skal være anonym. De må kles av og nakenscannes som jødene og med rfid. Noen som vet hvorfor vi kriger i Afghanistan? Fordi kvinner går…  Les mer »

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

Tusen takk Gudfrid, og i like måte. Disse tomlene spiller ingen som helst rolle for meg. Som jeg har nevnt tidligere så er det viktig å ha en balanse her som alle andre steder og livet. Smurfen sier det selv at hvis alle tenker likt så tenker ingen, og det utsagnet er jeg helt enig i. Det som får meg til å lure er hvorfor folk blir angrepet på NS så fort man er uenig, eller stiller seg spørrende ved mye av det som blir sagt? Man trenger ikke å bli satt i bås som Vandalf blir stort sett hele tiden bare pga man er uenig. Vandalf er veldig flink til å argumentere, det er vel også en av grunnene til at folk blir lettere provosert? :)

NS har mistet mange skribenter som jeg digget å følge med på tidligere. Det er synd og jeg håper at de kommer tilbake.

Takk for linken, jeg skal se på den så fort jeg får tid, Ønsker deg en nydelig helg. :)

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

«Det er vel ikke overraskende i denne orwelliske verden at noen svake sjeler vil reagere på at folk sier stygge ting om heltene fra USA eller losjene. Frimurernasjonen»

Svake sjeler er de som ikke er så «allvitende» som deg altså? De som ikke er enig med deg? Tror du bør ta et par runder med deg selv for her har du missforstått!

«Sånn som ved skuddene i sarajevo som det også gikk rykter om at frimurere stod bak. Spent stemning har det vel alltid vært i Jugoslavia. Hva som er den sanne historien, vet ikke jeg. Det sies at bosniere, kosovos og croatere var med Nazi på å slakte serbere, sigøynere og jøder under WW2, over millionen.»

Altså hvis man skal ha en «sterk» sjel som deg Thunder så kan jeg ikke tro på noen ting lenger, og da mener jeg ingenting. Noen av «dere» har til og med begynt å tvile på hverandre og deres helter som f.eks David Icke. Uansett hva som har skjedd i historien så MÅ det være, eller så er det mest sannsynlig frimurerne eller noen av disse onde djevelne som har begått. Skummel verden vi lever i gitt… eller?

Broren min slapp av fis istad, den var djevelsk ond… det første jeg tenkte på var frimurerne. Det måtte ha vært de som har påvirket fisen til min bror for å påvirke svake sjeler som meg. :)

Mange liv gikk tapt under WW2 og det var dessverre noen uvitende sjeler fra alle land som bidro til urettferdighet. En av hovedgrunnene til at Jødene hjalp Albanerne under krigen var pga de ble beskyttet av Albanerne.

http://www.youtube.com/watch?v=2QXVjAc-aIQ

Tror jeg har forstått det litt nå. Rett meg om jeg tar feil: Jødene= Onde Verden=Ond Tv=djevelsk Luft= Giftig Musikk=Satanisk Mor Theresa= Ond Mahatma Gandhi=Ond Universet= Ondt.

I mine meditasjoner og reiser så vises…  Les mer »

Profilbildet til Thunder
Medlem
3 år 8 måneder siden

ilir Haziri
Neida, jeg er ikke allvitende. sånn som du fikk med deg, så vet jeg ikke alt om Jugoslavia. Jeg vet ikke så mye, jeg lærer hver dag. Når du skriver i innlegg lenger opp her: «Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan» Så forventer jeg nesten at du har noe å komme med. Men du kommer med rett og slett ingenting. Istedet takker du Usa/NATO for alle klasebombene de spredte nedi Jugoslavia.

Når jeg sier USA eller Israel, så mener jeg selvfølgelig regimet i disse landene. Når Jeg sier NATO, så kritiserer jeg ikke befolkningen i NATO-landene, derfor heller ingen negativ energi på vei. Tåpelig utsagn rett og slett. USA er mitt andre hjemland. Ikke noe problem med jøder. Skal slite litt med å sette meg i bås med noen andre, kjære ugle.

Profilbildet til ilir
Medlem
3 år 8 måneder siden

«Tidligere så har dere skrevet ganske mye piss om f.eks krigen i Balkan» Så forventer jeg nesten at du har noe å komme med. Men du kommer med rett og slett ingenting. Istedet takker du Usa/NATO for alle klasebombene de spredte nedi Jugoslavia.»

Thunder: Jeg bodde der da krigen startet, skolen vår ble bombet med nervegass som førte til at mange barn mistet livet. Heldigvis så klarte jeg å løpe fort nok i sikkerhet. Vi kunne ikke kle oss med fargene rødt eller svart fordi det var fargene på vårt flagg. Nåde den som våget å trosse en Serber eller lovene. Flyalarmene gikk konstant og vi levde i frykt, en reel frykt! Jeg mistet flere av mine familiemedlemmer, de ble henrettet i skogen og andre brent inne i sitt eget hus. Listen er veldig lang men det hører fortiden til og jeg er like glad i Serberne som alle andre, selv om det tok sin tid før jeg klarte å tilgi. Det ble også drept sivile Serbere som ikke hadde noe med krigen å gjøre.

Familien min var heldig som slapp så «billig» unna og klarte å flykte til Norge. Det jeg har opplevd er ingenting i forhold til mange andre sjeler under krigen i Balkan.

Du Thunder, jeg så hvem som drepte med mine egne øyne og kan fortelle deg her og for alltid at frimurerne IKKE hadde noe med denne krigen å gjøre.

«Når jeg sier USA eller Israel, så mener jeg selvfølgelig regimet i disse landene. Når Jeg sier NATO, så kritiserer jeg ikke befolkningen i NATO-landene, derfor heller ingen negativ energi på vei. Tåpelig utsagn rett og slett. USA er mitt andre hjemland. Ikke noe problem med jøder. Skal slite litt med å sette meg i bås med noen andre, kjære ugle.»

Jeg kjenner veldig lite til om hva du…  Les mer »

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
3 år 8 måneder siden

ilir Haziri/Thunder
Tror ikke dere kommer noe vei. Den ene, ilir Haziri, har opplevd dette på så nært hold at han er inhabil og sterkt blendet, mens Thunder har dykket for meget i konspirasjonenen og dermed også blendet. Som vanlig er nok sannheten begge steder.

Det hele bygynte med Titos død og dermed Jugoslavias oppløsning. Kontruksjonen av Jugoslavia var et slags Sovjet i miniatyr. En nasjon bestående av mange folkeslag/klaner/etnisiteter/reliogioner må medføre undertrykkelse av noen. Når da maktapparatet sprekker, må det komme konfliker. Det ser man i Irak og Afghanistan. Dette handler ikke bare om økonomi og makt, men også tilhørighet og nasjonalfølelse.

Jeg kan tenke meg at svært få i ex-Jugoslavia ønsket en krig, men egentlig bare ville leve i fred og ro, Så da blir spørsmålet: hvem kan ønsket krig og hvorfor? Hvem kastet den første stein? I følge de opplysningene jeg har var det AlQuida/Mujahedin, aka NATO/CIA, som satte dette i gang, da de begynte å skyte i begge retninger, akkurat tilsvarende de gjør i Syria i dag. Dette medfører selvfølgelig motreaksjoner, men dette mot den antatte fienden. Og så eskalerer det og krig blir krig og mer faenskap. Jeg ser ingen grunn til å betvile ilir Haziris vitnesbyrd. Men jeg tror heller ikke Thunder tar mye feil. Settes krigsmaskinen først i gang er det kjipt, ikke minst for sivile, som har blitt fratatt våpen til beskyttelse av seg selv og familien. Det må være en utrolig vanskelig situasjon å være i, og derfor ønsker jeg obligatorisk våpen og våpentrening for alle over 15 år i Norge, slik det er i Sveits i dag. Det er ikke gitt at det er like stabilt i Norge i all fremtid.

Hvorfor ønsker EU/NATO/CIA krig? Det gjorde de i utgangspunktet ikke. De ville at Jugoslavia skulle bestå og at systemet skulle opprettholdes. Først…  Les mer »

Profilbildet til Thunder
Medlem
3 år 8 måneder siden

Ja Balle. Muligens kommer vi ikke nærmere.
Dykket for mye jeg, men du sier jo akkurat det samme :-)
Det er jo dette mønsteret jeg snakker om da, storpolitikken, makten bak makten. ilir Haziri snakker om frimurere i hagen. Sånn som du hevder skjer i Syria. Nå innrømmet Clinton at NATO stod side om side med al qaida og personer/organisasjoner de selv har på terrorlisten, for å styrte Assad.
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-17170775
Så vil de sulte befolkningen til opprør gjennom sanksjoner. Så CIA terroraksjoner som får det til å smelle skikkelig. I Sierra Leona ble det avfyrt bomber fra vestlige styrker inn i flyktningeleire, skylden fikk opprørerne. Dette for å beskytte den sittende puppet som lot ressursene gå ut av landet. Nå ble det kjent at Charles Taylor var på CIAs lønningsliste også.
http://www.youtube.com/watch?v=N_srovvMLoA
Eksemplene er så mange. Istedet for å stole blindt på våre myndigheter, hører jeg på vitner og skildringer som jeg tidligere ristet på hode over.

Serbere vil kanskje ha samme opplevelsene. Der er vi enig. Har ikke snakket så mye her om frimurere, det er det ilir som har hengt seg opp i, men de har nok en finger med i alt som skjer. Men ikke med sverd og lanser.
Det ene er jo disse alliansene blant kongelige og presidenter. Det andre er hvordan slike organisasjoner kan sette ting på dagsorden i et land. Frimurere har stor respekt for de som har høyere grad. Hvis ledelsen vil spre propaganda, så vil man klare å farge det norske folk på få dager og selvfølgelig få hjelp av forskjellige mediekanaler.

Det er ikke sånnat jeg plutselig fikk interesse for konspirasjonsteoerier. Det var vel mer en brutal oppvåkning. Jeg hadde tråkket på steder som jeg ikke kunne ane følgene av. Det involverte som jeg har skrevet drapstrusler igjennom politiet som de ikke ville fortelle meg noe om. Det…  Les mer »

Profilbildet til Åge Grønning
Medlem
3 år 9 måneder siden

Smurfen nevner : «Men også en rekke nordmenn slaktet egne innbyggere bare på gøy sånn som MT komandant og Løytnant Per Danielsen som senket hurtigruteskipet Irma den 13. februar 1944
Like før torpedoene ble skutt ut ble det oppdaget av det var hurtigrute skipet Irma de så og ikke fienden men Per Danielsen senket skipet alikevel etter store protester fra mannskapet, det fløt store mengder kvinner og barn i sjøen og Per Danielsen gav ordre om å bemanne maskingæveret og skyte alle kvinner og barn som fløt i sjøen for å skjule sin krigsforbrytelse, mannskapet nektet og da tok han selv over maskingeværet og meide ned de overlevende som kjempet i sjøen, 63 sivile klarte han å myrde pluss mannskapet på Irma
( Selv ikke Tyskerene skjøt overlevende sjøen )»

Dette var nytt for meg. Han opererte i beste Breivik stil.. Hvordan gikk det med denne skytedesperadoen?? Ble han plassert i isolat med brev og besøksforbud? Å neida. Han hadde visst de riktige kontakene.
Wikipedia forteller om denne drapsmannen :

«Per Edvard Danielsen (født 1918) er en norsk tidligere løytnant i Sjøforsvaret. Han er kjent for sin innsats om bord motortorpedobåter under andre verdenskrig,[1] en innsats som ble hedret med Krigskorset, Norges høyeste utmerkelse»

Kjekt å vite.

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Rett skal være rett Egon :)

Terroristen Per Edvard Danielsen fikk sin ufortjente heltemedalje i 1942, terroraksjonen utførte han i 1944

Vi menn hadde en glimrende artikkel om Per Edvard Danielsen for noen år siden men den finner jeg ikke på nett men nettavisen har også en ganske grei, spennende og opplysende artikkel om Per Edvard Danielsen som du kan lese her

http://www.side3.no/article3110830.ece

Men i 2010 fikk faktisk terroristen Per Edvard Danielsen medalje nok en gang og nå av selveste Dmitrij Mededjev

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/norske-krigshelter-fikk-russiske-medaljer-3193468.html

Profilbildet til bardun
Medlem
3 år 8 måneder siden

skjønt å se deg i det etterrettelige hjørnet, smurf.

Men vi må heller ikke glemme at det var krig i all sin grufullhet den gang. Danielsen var selfølgelig ingen terrorist, men gjorde en dårlig vurdering og en utilgivelig feil da han senket Irma.

Desverre var han ikke alene om å gjøre slike kardinaltabber i krigsårene.

Profilbildet til smurfen
Medlem
3 år 8 måneder siden

Er enig med deg i at det gjøres feil i krig bardun men manskapet så tabben og advarte før han sendte ut torpedoene mot Irma, den klart verste forbrytelsen skjedde da han meiet ned alle kvinner og barn som prøvde å overleve i sjøene for å skjule sin krigsforbrytelse

Han var seff ikke et hår bedre en Breivik som også skjøt barn i sjøen

Han ble jo også avsjediget av sin egen far før han ble kommunist og stilt for retten

Da er det jo kanskje ikke så rart han fikk medalje Mededjev

Profilbildet til bardun
Medlem
3 år 8 måneder siden

Ja, det er jo det jeg sier at skipssjefen gjorde en utilgivelig feil, selv i en krigstilstand. Han burde helt klart ikke vært i en slik stilling hvor han kunne begå slike fatale bommerter.

Men å sammenligne denne mannen med ABB – da forlater vi den totale krig og trer inn på den politiske arena. Om vi vil eller ikke.

Breivik er, i følge ham selv, også i krig, men den er helt annerledes. Da snakker vi om aurabia. Men den krigen kan kanskje bli reell nok …

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Must See All the BIG BANKSTERS Resign Check it Out!!! This has to be MORE than a Coincidence – Where are they going? http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=230990

Quote: .. It appears that all the rats are being cleaned out of the banks. One wonders if it is to escape angry citizens or because they are being ferried off to some underground bunker? Add to this list Germany’s President. .. Netanyahu’s Bureau chief – Natan Eschel ….. Las Vegas State Senator Elizabeth Halseth … and more ..

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Angående finanseliten med fler, sitat fra Benjmain Fulford blog http://benjaminfulford.typepad.com/

+{

Here is a summary of complex research made by a Finnish Academic that outlines in detail economic and financial sabotage directed against the Finnish people by the Financial mafia cartel. She wants support for a lawsuit against them. Any interested party should contact this writer and they will be given the full set of detailed legal documents.

In search of justice – Summary of an international law case in Finland

by Jukka Davidsson

Finland, as so many other countries in Europe as well as in Asia, experienced a devastating economical collapse in the 1990’s. This writer has been researching the event privately and in the Uppsala University, Sweden. The summary presented here is only a superficial scratch of the very complex case. Only main events, outcomes together with the legal analysis will be presented. The huge amount of victims should finally get justice.

This is a story of a country which has been sold to foreign actors i.e. foreign people planned and executed the economical destruction and local top people aided the process. In this sense there are no news compared with other cases.

The background of the developments in Finland lies on the concept of globalization. All capabilities to protect the country were lifted. This is, financial market was opened and local finance inspection was controlled. The so called market forces made everything happen.

The planning of the banking crises began in early state in 1990. First in 1992 when the chaos was well on the way started to happen. In March President Mauno Koivisto invited the top baking executives to the presidential premises. The message of the banks was that they should get rid of liabilities up to FIM 180 billion. When calculated this number with all liabilities the real figure would…  Les mer »

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Thermonuclear WAR will happen SUDDENLY (Extinction Level Event) 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oJqgbQSyCks&feature=share

Quote: http://hellenandchaos.blogspot.com/2012/02/top-urgent-ghrees-signal-to-omogen... revillusi0nz – SHADOW GOVERNMENT IS BEHIND THIS WAR. LPAC – The British Empire, which has intimidated and destroyed the sovereignty of the nations of western and central Europe, and currently holds the United States captive with Barack Obama, is now in a desperate campaign to annihilate China and Russia. Our strategy for survival must be to destroy the power of the Queen, before she destroys us and the rest of civilization

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

Hvorfor angripe og innvadere Afghanistan og Irak hvis det var og er planlagt termonukleær krig? Og hvorfor forberede krig med store troppe- og militære forkyvninger til områdene rundt Iran hvis det er planlagt termonukleær krig?

Kort sagt ulogisk så langt, ut fra det som har skjedd hittil ser ikke termonukleær krig så langt ut til å være en planlagt opsjon men heller for å skape avskrekking og frykt jfr årsaken til den høyst kriminelle og unødige bombingen av Nagasaki og Hiroshima. Husk at kabalen som nå ser ut til å forberede krig mot Iran er den samme som sto bak bl.a. Stalins marxist-sosialistiske Sovjet og Hitlers nazistiske Tyskland, og som mer eller mindre åpenlyst har regjert over og i Israel siden landets etablering

Angående frimureri, nevnte new world order kabal har planlagt å utrydde frimureriet ved eventuell etablering av the new world order, the fourth reich. Frimurere, dere er heller ingenting verd i denne sammenhengen, kun nyttige idioter på lik linje med alle andre som bidrar indirekte eller direkte. Sistnevnte faktum har undertegnede beskrevet i bl.a. Afteposten ca år 2007, og dessverre og skammelig nok har Aftenposten tatt bort sitt forum fra offentlig innsyn og stengt det ned. Lytt til det følgende,

Pawns In The Game by William Guy Carr, Myron Fagan – The Illuminati and the Council on Foreign Relations, Ex-Zionist Benjamin Freedman speaks at the Willard Hotel, Washington D.C., in 1961 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=251#M4370

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden
Profilbildet til skippern
Medlem
3 år 9 måneder siden
Profilbildet til Anonymbychoice
Medlem
3 år 9 måneder siden

Jeg vil oppfordre alle tilå ikke la dere lede inn i frykten. Det er som mange av oss vet nettop det de ønsker. Selv om det skulle skje noe skremmende i regionen, noe jeg ikke tror vil skje, er det viktig å holde hodet klart og fokusere på at dette ikke vil bli til noe større..
Det virker være store ting på gang og mye kan tyde på at det kanskje vil snart vil komme frem ting i media som vil bekrefte dette.

Noe av det følgende er sikkert kjennt for mange:
Ifølge Benjamin Fulford så har Illuminati fått en frist til 31.mars til å overgi seg.

http://benjaminfulford.net/2012/02/20/a-march-31st-deadline-has-been-delivered-to-the-committee-of-300-by-the-gnostic-%E2%80%9Cilluminati%E2%80%9D-faction/

Man kan si hva man vil om ham, men da jeg først hørte om ham i oktober snakket han om at det ville komme et søksmål mot NWO folka. Det ser ut til at dette kom 23. november.

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

Itillegg har det kommet en del interessante utsagn fra Bill «Wood» Brockbader

http://www.youtube.com/watch?v=nkIIBnIuXHM

Det kan virke som det er viktig at vi alle bryter med frykten og ikke lar dem bruke de samme gamle triksene mot oss igjen….dette kan virke som det er deres siste desperate forsøk på å forhindre noe de egentlig vet vil komme… nemlig sannheten.

Det er mange som mediterer rundt en fredlig overgang for tiden og hittil ser det ut til å ha virket. Om ikke du tror på dette…ok… men prøv likevel å tenke possitivt når du ser slike skremmende rapporter…kanskje det mørkeste passerer mirakuløst ut i intet..hva har du å tape.. ?

Med håp om en bedre og rettferdig verden for oss alle.
Takk.

Profilbildet til Anonymbychoice
Medlem
3 år 9 måneder siden

Forresten:
Underskriftskampanje for å stille G.W.B for retten for Irak

http://www.change.org/petitions/united-nations-commence-murder-indictment-of-george-w-bush

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 8 måneder siden

Ww3 Update: A Reality Check for Americans – «Coffee Anybody!?» http://www.youtube.com/watch?v=PPD1u6GUA2I

Quote: The only thing standing between you and thermonuclear war today, is General Martin Dempsey. But for the efforts of him and a small handful of others among our patriotic military, much of human civilization would already have been annihilated in a global thermonuclear war. Organize. What we need from you is to have faith in your optimism, and join our leading fight. Contribute. Donate to the larouchepac organization; Fund our ability to keep this website running to educate the masses and leading officials on how to save this nation with a science driver program; get involved with the six congressional larouche candidates who are acting as one voice to present what the institution of the Presidency has to be

THE ILLUMINATI IS FULFILLING BIBLE PROPHECY http://www.youtube.com/watch?v=s9Sz-PGYD5A

Quote: Let’s Take a Good Look at the Man Who Exposes All The Secrets of The Illuminati at the Risk of His Death for Your Life! Doc Marquis was raised a child in the international occultic group know as the Illuminati and was involved in some of the most unspeakable acts known to mankind as aresult of his generational involvement and membership. This limited description can, by no means, provide you with even a glimpse of the life this man has lived. You will do well to read his Autobiography, MEMOIRS OF A FORMER ILLUMINATI WITCH ..

John Todd Speaks (Rare/Uncut/Full) http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/illuminartistenes-topp-13/comment-page-13/#comment-81631

Digresjon, er det mulig å søke i kommentarer her inne? Via bl.a. google blir det bare tull i resultatlista. Søkefunksjonen oppe til høyre søker kun i artiklene

Det trengs en søkefunksjon for kommentarer for bl.a. å krysskoble informasjon og unngå å poste duplikater men heller krysskoble for å koble kontekst mellom og innen artikler og kommentarer

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 8 måneder siden

Vurder om refererte kilder er etterrettelige, spesielt om Doc Marquis har entydig oppriktig agenda

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
3 år 8 måneder siden

http://www.sott.net/ Ta en diskusjon her da vel.