Politisk korrekthet har blitt en statsreligion. Når alle tenker likt, er det ingen som tenker.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  21.01.2012 8:35   (Oppdatert 22.01.2012 2:55)

Politisk korrekthet som statsreligion

Broderfolket begynner å reise seg mot det politiske korrekte establisements løgner og bedrageri. Blant annet multikulturalismen har mye verre konsekvenser hos dem enn i Norge. Mange våkner nå til realiteter.

De kaller oss PK

«Norge er også et land som hyller de meningsløse. Et land som utad påberoper seg nær sagt ubegrenset ytringsfrihet, men som samtidig massivt og kollektivt slakter enhver betraktning utenfor rammen, uansett hvor velformulert, fornuftig og logisk den blir presentert. Dissidentens ord og tanker får straks merkelapper påklistret, og absolutt ingen av dem som refser og belønner våger å gi dissidenten sin støtte. Man velger medlemskap i de sobre salongene fremfor å stå på fornuften og sannhetens barrikade.»

Christian Tybring Gjedde

http://www.aftenposten.no

GD Star Rating
a WordPress rating system
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (42) | Forfatters nettstedKommentarer

13 kommentarer

 1. MortenB sier:

  Vi ser i i hønseburet og oppdager en dag at alle hønsene hakker og plager en høns, og kun èn enste høns. Dette er 100% av oss enige om er «helt forferdelig» og vi tenker at dyr kan være grusomme……. Jeg trenger vel egentlig ikke skrive mer ?
  Men som David Icke sier «we police each other», myndighetene har skapt en samfunn der vi ubevisst (eller bevisst) går til angrep på alle som ikke er identisk tilpasset normen. Dette gjøres på alle plan og de fleste har vært diskutert her på forumet svært mye. (normer (falske), løgner, gi oss to versjoner vi tror på, medisiner, E-stoff, radiosendere, Chemtrails, Black magic +++)

  Så alle vi som tenker annerledes og blir sett på som i beste fall rare og annerledes får trøste oss med ord fra en stor filosof fra India :
  “It is no measure of mental health to be well adjusted to a profoundly sick society.” — Krishnamurti

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. Illusions sier:

  Det snakkes om høyreekstreme og ekstrem islamisme men vi vil helst ikke høre synspunktene til disse ekstreme. Ekstrem er bare ordet som skal henge igjen i lufta for alt annet forsvinner i støyen.

  At Regjeringen med Jens og Jonas i spissen utøver ekstrem krigføring gjennom NATO er OK, så lenge ingen ekstreme synspunkter fra folket kan bli hørt.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 3. Avregistrert sier:

  Satan forteller selvsagt ikke at dyret som stiger opp fra havet, er antikrist. Politisk korrekthet er ånd. Antikrists ånd. Antikrists ånd er dyret som stiger opp fra havet. Havet er folkemassen. Bildet av antikrists ånd som alle skal falle ned og tilbe er denne politisk korrektheten satt i system. Mye mulig den såkalte NWO. Lederen innen dette systemet,presidenten eller hva han vil kalle seg, er antikrist. Antikrist, syndens menneske.

  Johannes 1.brev: 4: 3 «Og hver ånd som ikke bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod, er ikke av Gud. Og dette er Antikristens ånd, som dere har hørt skal komme, og som allerede nå er i verden.»

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 4. Falcon sier:

  The
  AMERICAN SHOW http://www.youtube.com/watch?v=0Xxbs6nvig8&list=PLDDD9D57D03F8E4B9&feature=plpp_play_all

  Made in
  The society of Jesus, jesuits, Ignatius of Loyola, 1st Superior General, pope, black pope, Vatican http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1732&start=1

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 5. Balle Clorin sier:

  «… Blant annet multikulturalismen er mye verre hos dem enn i Norge.»
  Dette ble for meg et vanskelig utgangspunkt. Mulitikulturisme har vel ingen graderinger? Enten så er det mulitkulturelt, altså mangekultururelt, eller ikke – uansett Sverige, Norge eller hvor det skal være.

  «Mange våkner nå til realiteter.» Det er en helt annen sak. Jeg har selv venner med såkalt tvekulturell bakgrunn, og samtlige begynner nå å mene at det er for mange innvandrere i Norge. Ikke fordi jeg eller dem har noe i mot folk fra andre kulturer, men fordi samfunnet ikke klarer å absorbere de som kommer. Og vi alle er enige om hvorfor: vestlig emperialisme og økonomisk krigføring.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 6. BelzeBob sier:

  «… Blant annet multikulturalismen er mye verre hos dem enn i Norge.»

  Poenget er nok det at Sverige har så mange fler innvandrere. Media og opinionen i Sverige er også mindre frie enn i Norge. Sverige er et veldig totalitært samfunn.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  • Hermis sier:

   Hei, BelzeBob. Ser at artikkelen din hos folkets.info er fjernet. Har dette nettstedet lagt seg langflat for et eller annet kontroll-/overvåkings-organ for «politisk korrekthet», eller har det en annen årsak? Du har ihvertfall samme Avatar som forfatteren Bjørn B 😉

   GD Star Rating
   a WordPress rating system
   • BelzeBob sier:

    Og samme budskap.

    Folkets.info bedriver sensur, ja. Om dette er pga. frykt for represalier fra makthaverne og deres tjenere eller har andre grunner vet jeg ikke. Men en fellesnevner for alle de såkalt alternative i Norge av en viss størrelse er at de skyr «Holocaust» som pesten. Noen poteter er helt klart for hete for deres ømtålige hender å holde i.

    GD Star Rating
    a WordPress rating system
    • gudfrid sier:

     Bjørn B fikk en unik mulighet til å leke med de store gutta i folkets info, men nektet i diskusjonen som fulgte å ta inn fakta som beviste at Holocaust har skjedd. Den ble slettet fordi den var pinlig useriøs. Forfatteren elsker Hitler mer enn sannhet og kom selv med egne løgner… bra for han selv at den ble slettet!

     GD Star Rating
     a WordPress rating system
    • Hermis sier:

     BelzeBob: Vet ikke alle detaljer omkring den debatten som foregikk, men begge hovedsyn på saken må jo kunne komme like godt frem. Når artikkelen først var lagt ut der, så syns jeg det var dumt av dem å fjerne den helt. Sensur av kommentarer er selvfølgelig noe annerledes, da mange kan uttrykke seg direkte krenkende. Kanskje det hadde vært en idé å begrense emnet til å gjelde bare åpenbarte forfalskede «bevis» og vitneutsagn på holocaust? Nok å ta av der, ihvertfall.

     GD Star Rating
     a WordPress rating system

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen