Du leser nå
Politisk korrekthet som statsreligion

Under ett minutt lesetidPolitisk korrekthet som statsreligion

Politisk korrekthet har blitt en statsreligion. Når alle tenker likt, er det ingen som tenker.

Broderfolket begynner å reise seg mot det politiske korrekte establisements løgner og bedrageri. Blant annet multikulturalismen har mye verre konsekvenser hos dem enn i Norge. Mange våkner nå til realiteter.

De kaller oss PK

«Norge er også et land som hyller de meningsløse. Et land som utad påberoper seg nær sagt ubegrenset ytringsfrihet, men som samtidig massivt og kollektivt slakter enhver betraktning utenfor rammen, uansett hvor velformulert, fornuftig og logisk den blir presentert. Dissidentens ord og tanker får straks merkelapper påklistret, og absolutt ingen av dem som refser og belønner våger å gi dissidenten sin støtte. Man velger medlemskap i de sobre salongene fremfor å stå på fornuften og sannhetens barrikade.»

Christian Tybring Gjedde

http://www.aftenposten.no

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

13 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *