Illuminatet har de fremste filosofer, vitenskapsmenn, kommunikasjonsrådgivere og politikere som arbeider for seg.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  24.01.2012 20:17   (Oppdatert 25.01.2012 23:11)

Orden utav kaos

Var 22/7 meningsløs? Den hadde mening for ABB og hans bakfolk.  Den kan ha forskjellig mening for oss som observerer, utifra kunnskapsnivå.

Men hvilken mening kan den ha for den politiske herskereliten?

Svar: Orden utav kaos

Ingenting blir meningsløst når en ser hva Illuminatet holder på med. Alt går opp i et holistisk hele, ikke fragmentert og stykkevis, og som uavhengige hendelser.

«I politikken skjer ingenting tilfeldig. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik«.
Franklin Roosevelt

«Alle mennesker har behov for å skape mening av kaos, for å skape en orden«, sier Obama i denne filmen.

Puppet politikere skaper «uorden» slik at folk vil kreve «orden». Prisen for denne «orden» er alltid en viss grad avgivelse av borgerrettigheter og tap av folks frihet, unntakstilstander. Ut av kaoset kommer «Orden» – DERES orden – deres Nye Verdensorden. Illuminatet har enorm erfaring i å arrangere dette, og det lykkes alltid.

Orwell Today lister noen historiske og nåtidige eksempler av kaotiske hendelser som førte til suksess for målene til makteliten. Listen er ikke komplett, men skulle gi en ide om hvordan det virker.

Trikset med å skape kaos og og dermed sementere makten, tillate myndigheter å bruke mer av makten, under unnskyldningen om at det er nødvendig for å gjenopprette orden er en velkjent taktikk bedrag og fantastisk måte for manipulasjon av hele befolkningen. Det er det som menes med det latinske motto: ORDO AB CHAO, som betyr ORDEN UTAV KAOS.

Det referer også til Hegeliansk Dialektikk etter filosofen Georg Hegel som skrev om effektiviten av denne metode. Han beskrev den som : TESE — ANTI-TESE — SYN-TESE.

Andre har beskrevet det som : PROBLEM — REAKSJON — LØSNING hvor en først skaper et Problem; så for det andre kaster en bensin på bålet en stund (media) for å få en Reaksjon; og endelig for det tredje en tilbyr en løsning på reaksjonene. Løsningen er hva en hele tiden har ønsket å oppnå fra begynnelsen av, men som en ikke ville vært istand til å oppnå under normale tilstander. En må skape unormale tilstander for å få det gjennom.

Eksempler på mulige slike Problem – Reaksjon – Løsning i Norge, kan eksempelvis være:

Eksempel 1

Problem:      (Orden) Illuminatet vil ikke bli avslørt for mye hva de gjør, før de er sikker på at de er i mål.

Kaos: 22/7, terror mot regjeringskvartalet og Utøya. Forby konspirasjonsteorier (fy-ord), så de ikke skal bli avslørt, de som avslører skal ikke bli tatt alvorlig.

Reaksjon:    Folk er i sjokk. Myndighetene må stoppe terror. Gi beskyttelse.
Løsning:      Strengere ytringskontroll. Ytringsansvar. Kamp mot terrorister (hvem som helst).

Eksempel 2

Problem:    (Orden) Befolkningen er konservativ og vil helst ha det som de alltid har har hatt det. Trygghet. Vil ikke ha endringer.

Kaos: POT/PST (mister tillit, samfunnsstrukturer faller). Nyheten slippes i passende øyeblikk.
«(VG Nett) For 14 år siden ledet han kommisjonen som gransket overvåkingen av Arne Treholt. Nå tar han bladet fra munnen – og sier at han tror at PST kan ha fabrikkert bevis.»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041839

Reaksjon:   Folk mister tillit til norske institusjoner. Gir opp samfunnsengasjement. Media på vegne av ‘folket’ krever endringer. Illuminatet kontrollerer selvfølgelig media også, og dermed folket gjennom sosial programmering.
Løsning:     Internasjonale institusjoner som skal overvåke de norske (EU?). Avgivelse av suverenitet (eventuelt annet de ønsker å oppnå). Treholt har vært brukt til å oppnå dette, frivillig eller ufrivillig.

Eksempel 3

Problem:      (Orden) Befolkningens homogenitet, patriotisme, fedrelandsfølelse hindrer globhalisering.

Kaos:           Innvandring. Multikulturalisme.

Reaksjon:     Rasismebeskyldninger. Folk krangler innbyrdes, istedenfor å krangle med politikerne.
Løsning:       Nye Verdensorden. Avgivelse av suverenitet.

* * *

George Orwell beskrev disse mekanismer som virkelighets kontroll.

Der er hundrevis av eksempler en kunne listet hvor denne metoden er brukt gjennom historien, hvor alltid borgerettigheter forsvinner inntil de har oppnådd sine mål, for senere å gradvis bli gjenopprettet innenfor det nye paradigmets begrensninger og institusjoner, etter at det nye systemet er etablert. Det mest kjente eksempel er bombingen av Pearl Harbor som resulterte i at USA kom med i den andre verdenskrig. Kaos var nødvendig så kaos var skapt. Det er hvordan det virker. ~

Kilde
http://www.orwelltoday.com/stagedevents.shtml

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Tor Karlstad

Om forfatter

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.


Forfatters nettsted: http://www.nyhetsspeilet.no/author/kalle/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (42)Kommentarer

31 kommentarer

 1. Profilbildet til Ulven Ulven sier:

  Toervald Stoltenberg, faren til Jens sa dette, bare en uke etter Utøya-sjokket:

  ”Jeg håper det nå er mulig å vende det negative til noe positivt.”
  Dagbladet Magasinet 30 juli 2011

  Var det ORDEN UT AV KAOS – oppskriften den gamle Stoltenberg hadde i tankene?

  Har T. Stoltenberg blitt forhørt av politiet om hva han egentlig mente med dette utsagnet?

  Hva skulle de etterlatte egentlig tenke om en slik respektløs kommentar, så kort tid etter at norgeshistoriens største massedrap ble utført?

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Falcon Falcon sier:

  Takk for atikkelen Tor Karlstad

  Holder på å gå gjennom vedlagt presentasjon i detalj, og legger inn lenker for utvalgte detaljer som nevnes i presentasjonen. Bl.a. er det her en særdeles god beskrivelse av hegelian dialectic anvendt praksis, Ordo ab Chao – Deus Meum Que Jus, som går som en rød tråd gjennom alt som bl.a. Fabian Society planlegger og foretar seg, eksempelvis etablering av rase- og religions-motsetninger, som vi ser blir mye brukt og lett blir et irritasjonsmoment for veldig mange http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/apent-brev-til-statsministeren-om-en-smule-fred-og-frihet/comment-page-2/#comment-81364

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til MAJA MAJA sier:

  Takk for en fin artikkel .
  Min første tanke da jeg så nyhetene at dette minnet om ett miniopplegg a la det som skjedde i USA i 2001 , husker at Bush var så langt nede på popularitetsstigen som det var mulig å komme, men etterat frykten hadde grepet amerikanerne, framstod han som redningsmannen som skulle redde det amerikanske folk .
  Den sammme stilling hadde Jens her før 22 juli, men bevares plutselig ble han en landsfader .
  Litt av en landsfader må jeg si med bakgrunn so KGB- agent ifølge historikeren Roy Vega , så er det flere i framstående stillinger som har samme bakgrunn:
  Andre Ap-topper som hadde jevn kontakt med KGB i mange år var foruten avdøde Einar Førde, Reiulf Steen, Thorbjørn Jagland (Kodenavn «Jurij») og etter hvert også (finansminister) Sigbjørn Johnsen (Kodenavn «Rik», frem til 1991), Jens Stoltenberg (Kodenavn «Steklov» frem til 1991). Det er vel bare SVs kannestøpere, Berge Furre og Knut Løfsnes, som har vært mer flittige i møte med sine østkontakter enn nevnte personer fra Arbeiderpartirets ledelse. En storfisk som samarbeidet med KGB gikk under kodenavnet “Martin”. Han arbeidet ved daværende statsminister Gro Harlem Brundtlands kontor, som en av hennes sekretærer, i følge KGB-avhoppere (Butkov og Gordievski). Noe sier meg at det begynner å haste med å fortelle hvem denne personen er. Han har fortsatt en sentral politisk stilling. To KGB-avhoppere har altså pekt på denne “Martin” som spionmedarbeider.

  Fra Arbeiderpartiets side har Einar Gerhardsen, Werna Gerhardsen, Thorvald Stoltenberg, Reiulf Steen og Thorbjørn Jagland hatt langvarige forbindelser med KGB, stadig i følge KGB-avhoppere. Hele fire KGB-offiserer som har tjenestegjort i Oslo har blitt forfremmet til generaler i KGB. Denne voldsomme karrierestigen kom naturligvis ikke uten at KGB-offiserene kunne legge meget konkrete resultater på bordet under sine Oslo-opphold. I følge den pensjonerte politiinspektøren Ørnulf Tofte er det ingen tvil om at det er gode resulater fra Oslo som førte de fire KGB-offiserene til topps i sin «organisasjon»:http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread235890/
  Norulv Øvrebotten har skrevet flere artikler om ABB :
  Hva som er interessant er at massemorderen og bombemannen fra 22. juli, Anders Behring Breivik, også var frimurer. Han var kommet ganske langt opp i systemet også, tatt i betraktning hans unge alder. Hvem var Anders Behring Breiviks hemmelige mentor innen Frimurerordenen? Hvem var det som lærte ham «opp»:http://norgespartiet.no/component/content/article/246-ovrebotten-om-det-skjulte-nettverket-rundt-anders-behring-breivik-.html?start=1?

  .

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  Sionisten Kissinger med sin vanlige retorikk om opprettelse av NWO ut av kaos mellom Israel-Palestina konflikten:
  «Kissinger says an Obama presidency is a great opportunity to set up a New World Order.»

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til smurfen smurfen sier:

  Takk for enda en fin artikkel Tor :)

  Det er mye elendighet om dagene så får ta med en liten gladnyhet som medfører litt mer orden ut av kaoset :)

  Over 700 personer på Geilo fikk dyrets merke og alle var glade, ingen klaget

  Med de nye bankortene som har vært på vei ut til folk nå så trenger man ikke dra kortet lenger, man holder det bare intil terminalen og kjøpet blir registrert via en NFC-chip

  Siden teknologien medfører at man kan misbruke andres kort så må kjøp over 200 kr registreres med pinkode

  Tenk så mye lettere og tryggere det ville vært vist vi hadde fått NFC-chipen inn i høyre håns istede for på et kort ?

  Da ville man slippe å dra med seg kort eller vært redd for å miste kortet så andre kan misbruke det

  Rart ingen har tenkt på det 😉

  På Geilo er betalingsterminalene på 30 brukersteder utstyrt med NFC-leser. 700 bankkunder har fått nytt bankkort som kan brukes bare ved å holde kortet i nærheten av terminalen.
  Bankkortene var først ut da Hol Sparebank skulle teste NFCteknologi. Dette kortet fungerer på samme måte som den nye mobil-løsningen: Du bare holder det ved siden av terminalen.

  – Alle fikk mulighet til å reservere seg mot å være med på prøveprosjektet, men vi fikk ikke en eneste avmelding. Derimot er det flere som har meldt seg på. Tilbakemeldingene fra kundene er veldig positiv, forteller Karl-Richard Floer, direktør for kort og betalingsløsninger i Terra

  http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10076504

  Terra gruppen har som kjent nært samarbeid Citybank som ble oprettet i 1812 av Rotschilds, det gikk seff ikke så bra da de norske kommunene som ble svindlet i Terra skandalen gikk til sak mot Citybank :)

  http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2011/nou-2011-1/7/6.html?id=631203

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Falcon Falcon sier:

   Chip-ing av f.eks. hånd er upraktisk og potensielt farlig, fører bl.a. til at enkelte robbede personer blir uten hånd

   GD Star Rating
   loading...
 6. Profilbildet til knut bye knut bye sier:

  Veldig bra artikkel. Det er viktig at flest mulig blir klar over at «nyhetene» vi blir
  tvangsforet med har en annen agenda enn den som først kan synes opplagt.
  David Icke nevner også ofte dette med «PROBLEM-REAKSJON-LØSNING i sine foredrag.
  Hvilket formål «myndighetene» egentlig har hatt med innvandringspolitikken har jeg ofte lurt på. At det har vært en skjult forklaring har jeg visst, men hva—..
  Nå er det klart. Takk Tor!

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til per per sier:

   Ikke bare nyheter…
   En tanke som slo meg her om dagen… hva med alle seriene som sendes? de fleste er krimserier, ala CSI… er det noe som skal formidles igjennom det? Det er påfalende at de fleste nye serier er krim relaterte, må jo være noe som noen vil at vi skal påvirkes av på en eller annen måte?? eller tar jeg helt feil her?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til per per sier:

    og en hvorfor heter det terror 22 juli på alle overskrifter ang saken? Terror er for meg bekjent at det er frykt for gjentakelse… Dette var en engangshandling av en syk person…. de som gjø dette til terror, er de som hauser opp at det kommer til å skje igjen… terror er å spre frykt og usikkerhet…. er vel ingen fare eller trussel at ABB har noen flere med seg slik andre terror organisasjoner har vist at de har… Tror media her bruker terror, fordi det fenger nå til dags, det selger…. Men jeg mener det som ABB gjorde, kun er en gjerning fra en meget smart og gjennomtenkt gal gal mann… ikke noe som er satt i system…

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til per per sier:

     mange «tomler» som gies her, men ingen kommentarer…?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Likorm Likorm sier:

     Ingen kommentarer fordi du har helt rett ang. medias lefling med T ordet og du har også rett ang. seriene. Når det gjelder seriene så vil jeg anta at noe av skylden ligger hos oss da vi tidligere lot oss underholde av blod og gørr på TV.
     Seriene er med på å skape en illusjon om at det er politiet og ikke oss som er grunnen til at det stort sett er ro og orden omkring.

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til Falcon Falcon sier:

   David Icke serverer mye bra, men dessverre:
   ***DAVID ICKE EXPOSED*** http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7883

   GD Star Rating
   loading...
   • Anbefaler en kilo salt. Icke utsettes fra tid til annet for slike angrep, og så langt snakker vi om COINTEPRO eller Wanabes som synes de selv buurde være kongen (eller dronningen) på haugen.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Falcon Falcon sier:

     David Icke har to agendaer, har fulgt ham i årevis. Jeg har sendt ham tusenvis av etterretningsrapporter om 9/11 og relaterte hendelder for lang tid tilbake, med mange verfiserte bevis, men han har ikke så mye som nevnt i en setnng de som sto bak, hverken skriftlig eller muntlig. Det er oppsiktsvekkende at han hele tiden snakker om ondskap men aldri er interessert i å bidra til at de som står bak skal bli straffeforfulgt. Samme gjelder bl.a. Alex Jones, project camelot, zeitgeist og 99 % av 9/11 truth-bevegelsene

     Prime Minister Stephen Harper: Zeitgeist Movement Exposed – Glenn Beck On the The Fabian Society http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/zeitgeist-iii-er-ute/comment-page-3/#comment-81383

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Falcon Falcon sier:

     David Icke er så absolutt en likandes kar, og han har hjulpet mange, f.eks ifm EU og svinesprøyta, har selv hatt stor glede av og bruk for det. Det meste han forteller er innertiere, men dette blir som å satse på resultat for en aksje, noen mener den faller og kjøper opsjoner og andre mener den stiger og kjøper aksjen, fordi David Icke er klart tvetydig i noen viktige saker som han berører men unngår å snakke om sentrale og kjente fakta

     Tiden vil vise mer :)

     GD Star Rating
     loading...
    • David Icke var en av de første som skrev om WTC – «Alice in Wonderland and the World Trade Centre Disaster» fra 2002.

     Det er ikke oppsiktsvekkende at han hele tiden snakker om ondskap men aldri er interessert i å bidra til at de som står bak skal bli straffeforfulgt. Det handler om hvilket perspektiv han har. Det er åndelig, Infinite Love / All Possibility er David Ickes begreper på hva andre ville kalt Gud. Han har en klarere forståelse av hvordan ting henger i hop enn noen andre jeg har sett i dette landskapet. Den nærmeste jeg ellers kjenner til måtte være Jan Van Helsing (Don’t Touch This Book!).

     David Icke har en klar forståelse av karma – straff og belønning er ikke noe vi mennesker bør beskjeftige oss med, det innebærer å forholde seg til den gjennommanipulerte samfunnsstrukturen (her justisdelen) som makteliten har etablert gjennom hauger av år. Han er fullstendig på det rene med at om vi føkuserer på dom+straff=belønning så holder vi oss selv fast i et konfliktmønster, noe som energetisk tjener makteliten og bidrar til å oppretholde konfliktenergi og et juridisk system etter dagens mønster. Det er, slik jeg ser det, for oss som jobber for å skape en bedre verden, å jobbe mot oss selv. Det er for meg likegyldig hva som skjer med «dem» – så lenge vi ender opp med en verden der mennesker har det godt. En hver form for konflikt er en energi «de» kan og vil spille på, inklusive konflikt med «dem», og det holder oss fast i et negativt mønster og tjener «deres» agenda. Hold fokus på hva vi vil ha, spre informasjon om hvordan kartet i dag ser ut og hvordan vi skal komme oss til det målet vi setter oss, og koble oss fri fra alt det andre. Skritt for skritt så raskt vi kan.

     Dette er ikke stoff jeg har fra David Icke, men jeg ser at han bok for bok kommer lengre inn i det perspektivet jeg har. Jeg skjønner prioriteringene hans og jeg er enig. Det er ikke riktig alt jeg er enig med han i, men de kyllingene jeg har å plukke her er så små og uvesentlige at de kan ignoreres. Han er ingen hellig ku, men så langt er han ei ku som står fjellstøtt. Alt skal stilles spørsmål ved alltid, også David Icke – men hver gang jeg sjekker, enn så lenge, står han støtt.

     De andre du nevner er jeg mere enig med deg i. Zeitgeist har kun en brukbar problemanalyse og et håpløst løsningsforslag. Axel Jones skurrer, selv om han leverer mange bra innslag. Jeg kjenner at jeg er varsom når jeg trår inn i korridorene til Project Cameloth.

     GD Star Rating
     loading...
    • «belønning» i lignelsen der oppe skal være «rettferdig».

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til RawKuz RawKuz sier:

    Om en person er frimurer, satanist, kristen eller hvasomhelst annet har ikke all verdens å si, så sant det ikke definerer en som person. Har sett flere steder de har prøvd å avsløre Icke, men de aller fleste er falske og redigerte.

    Hør heller på hva han sier, se bl.a «the lion sleeps no more» så får du et rett innblikk hvor Icke står i verden.

    Kan godt være han sitter på et solid trumf-kort, der han for å beskytte seg selv ikke går ut med informasjonen, men holder det hemmelig på grunn av sin egen sikkerhet, ikke vet jeg?

    Synes Icke har svært mange poeng, og forkaste alt arbeidet og det en person står for på grunn av et påstått frimurermedlemskap blir feil.

    Samme er det egentlig med Sitchin, har blitt prøvd uthengt og latterliggjort vedrørende sine teorier, men vi kan nå se at teoriene han kom med er mer aktuelle enn noensinne.

    Når en utforsker et så ukjent minefelt av teorier og hypoteser er det veldig fort gjort å gå på en smell, det betyr langt fra at alt tidligere arbeid skal discrediteres på grunn av den ene smellen, det handler om å se det store bildet.

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1