Friendship W56 er betegnelsen på en langvarig kontakt mellom utenomjordiske og en gruppe italienske borgere. Det kommer stadig flere vitnesbyrd om kontakt med utenomjordiske individer; «våre rombrødre».

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos
  29.01.2012 0:05   (Oppdatert 30.01.2012 12:57)

Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56

I tidsrommet 1956 -78, etablerte en gruppe av rombrødre langvarig kontakt med over 200 italienske borgere. Dette er beskrevet i Stefano Breccias bok: «Mass Contacts», og er sannsynligvis den mest omfattende og best dokumenterte tilnærmingen våre utenomjordiske venner noen gang har foretatt. 

I 1956 møtte italieneren Bruno Sammaciccia sammen med to av sine bekjente, individer som hevdet de var utenomjordiske. Her: Bruno Sammaciccia.jpg Det merkelige med dem var at den ene kun var ca. 1m høy, mens den andre var ca. 2.5 m. Til å begynne med var Sammaciccia og vennene hans skeptiske, men ble så tatt med til en stor undergrunnsbase der de møtte flere utenomjordiske, samt fikk se fartøyene og teknologien deres. Sammaciccia ble da overbevist og fant ut at han ville hjelpe denne gruppen. Han døpte prosjektet W56 – dobbel v for dobbel seier (victory) og 56 for det året kontakten startet.

Bruno Sammaciccia

Like før Sammaciccia døde i 2003, ble hans venn Stefano Breccia spurt av ham om han ville skrive en bok om saken. Breccia, som selv hadde vært involvert, ønsket ingen publisering og var uenig i dette, men følte seg presset til å si ja. (Dette skinner særlig gjennom på slutten av boken hvor han nærmest distanserer seg fra hele innholdet). I Sammaciccias testamente ble det og ytret ønske om at historien om Friendship skulle bli gjort kjent, men uten at det ville skape problemer for noen. I 2007 kom boken: ”Mass contacts” ut på italiensk og i 2009 på engelsk.

Stefano Breccias: Mass contacts.

Link til Amazon

Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia. Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet. Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.

Giganten. Fotografi av en av de utenomjordiske personene. Kenio som han ble kalt, var ca. 3m høy. Her sammenlignet med en vanlig jordisk person.

 

Tekst:

En av de andre utenomjordiske individene fra Friendship saken

Rombrødrene hadde gjentatte ganger understreket betydningen av samhold. enhet og vennskap blant kontaktpersonene, da dette var ‘limet’ som skulle holde gruppen sammen. Da det forsvant, ble ‘døren’ for negativ påvirkning samtidig satt på vidt gap.

I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR (en gruppe negative utenomjordiske) utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner. Italienske aviser hadde i dette tidsrommet også  flere hundre artikler om disse fenomenene.

Intervju med Breccia, gjort av UFO forskeren Paola Harris, samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!

http://www.paolaharris.com/masscontactinterview.html

Her er en dokumentar i 5 deler som omhandler Friendship historien:

http://www.youtube.com/watch?v=dKwE5Te2m3w


En av deltagerne var den kjente italienske kunst maleren Gaspari de Lama. I 1962 hadde et av de største tidsskriftene i Italia en artikkel om hans UFO fotografier. Her fra forsiden – Friendship UFO fotografert i nærheten av Milano.

Her er et interessant  intervju med Gaspare de Lama.

Det viser seg at utenomjordiske Friendship grupper også har forekommet andre steder, som i Tyskland, Russland og Østerrike. Dessuten i nærheten av Chile, hvor en gruppe utenomjordiske etablerte en base på en øde øy i Patagonia. Ernesto de la Fuente, en av kontaktpersonene, forteller at da kontakten med denne gruppen ble etablert på 80 tallet, led han av lungekreft og hadde kun kort tid igjen å leve. Han ble så tatt med til basen deres hvor han ble behandlet i 4 dager. Resultat: 100 % kurert!

Her er en videoserie om Friendship-saken. Den er på spansk, men tekstet på engelsk:

http://www.youtube.com/watch?v=tNKbamQwvRY&feature=email

Konklusjon: Den italienske Friendship saken bekrefter noe kontaktpersoner fra 50- tallet som Adamski, Menger og Fry også hevdet, nemlig at rombrødrene ligner så mye på oss at de med letthet kan gli inn i våre samfunn, noe de og har gjort. Benjamin Creme som er en tidligere kontaktperson for rombrødrene, hevder for eksempel at det befinner seg flere tusen individer her på kloden som er utenomjordiske.

I denne artikkelen kalt: ”Extraterrestrials among us”, legger Exopolitics pioneren Michael E. Salla frem vitnesbyrd både fra kontaktpersoner og tidligere militære:

Dette er en godt bevart hemmelighet som verken amerikanske eller andre lands myndigheter ønsker at vi skal få kjennskap til. Hvorfor?

Her kan det gjerne være på sin plass å nevne en av innledende kommentarene til den høyst bemerkelsesverdige Disney dokumentaren fra 1995: ”Alien Encounters from New Tomorrowland”.  Den ble tatt av plakaten etter få visninger og dukket først opp igjen i 2010, da den ble lagt ut på YouTube. Her legges kontakt med utenomjordiske frem som et rent faktum, og etter all sannsynlighet er den laget for å forberede oss på kontakt med avanserte utenomjordiske sivilisasjoner.

http://www.youtube.com/watch?v=yTLXiiYxIo8

Sitat fra introduksjonen hvor Michael Eisner, tidligere direktør for Disney Corp. blant annet sier følgende: «For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt».

 1.  Breccia Stefano. Mass contacts.  AutorHouse 2009.

Nettsted: http://ufologi.net

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (28) | Forfatters nettstedKommentarer

98 kommentarer

 1. Bartis sier:

  Nok en gang lar jeg meg fascinere av hvor lite kildekritiske skribentene her er. Et bilde av en mann som er 3 meter høy. Ja, se bare hvor høy han er i forhold til en tegning av en mann!….. De har også utvilklet seg akkurat som mennesker og kan spise det samme som oss.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Menneske sier:

  Bertis: AHA! Så det ER noe i disse teoriene, om «planet of the crossing». Av alt som er skrevet, så har du prestert å latterliggjøre bilde av en mann som er 3 meter høy. I tillegg lar du deg «fascinere» av «hvor lite kildekritiske skribentene er».
  Typisk debunking: Ta mannen og ikke ballen :-)

  Da takker jeg en debunker for å faktisk bekrefte at Niburu er på vei, og at eliten fremdeles ikke har klart å destruere den med CERN :-)

  Morsomt med fiskesnøre, og når folk biter på :-)

  GD Star Rating
  loading...
  • CillaBee sier:

   Hvor er Nibiru? Hvor lenge skal vi vente på den? Hvor lenge etter at 2012 har passert uten noe som helst tegn til Nibiru kommer Nibiru-tilhengerne til å holde fast ved Nibiru?

   GD Star Rating
   loading...
  • Bartis sier:

   Du leser kommentaren min helt feil, mulig du gjør det bevisst. Men uansett: jeg tar et eksempel som viser godt poenget mitt, nemlig den 3 meter høye mannen. Bildet i seg selv viser ingen unormalt høy person, og det eneste man har som sammenligning er en tegning man hevder illustrerer en normalt høy person i forhold. Dersom skribenten kan godta dette uten å stille spørsmål, kan han umulig være kildekritisk til resten av materiellet.
   Det er ingen som har bekreftet Niburu. Jeg skjønner hvordan folk kan få seg til å tro så mye på ting som det ikke finnes noe beviser eller dokumentasjon på, mens ting som faktisk ER bekreftet blir sett på som usant.

   GD Star Rating
   loading...
 3. Menneske sier:

  CillaBee: den 21 mai vil du kunne høre om en heftig eklipse, som ikke vi være synlig i Norge. Med mindre «the masters» klarer å sensurere alt på skyen innen da. Det er jo det som er hele hensikten deres. Full sensur. Likevel er det vanskelig å stoppe jungel- telegrafen. Med mindre alle slaktes først :-) Vaksiner GMO, gift, kjemisk krigføring, osv. osv.
  Hvis de ikke får CERN til å fungere, vil du kunne se Niburu på himmelen den 21. des. 2012. Sannsynligvis.
  Du kommer til å «glede» deg :-)

  GD Star Rating
  loading...
 4. CillaBee sier:

  Ja 20/21 mai vil det være en solformørkelse som er synlig i det nordlige stillehav, hva har dette med Nibiru å gjøre? Vil Nibiru kun vises den 21. desember? Hvorfor er den ikke synlig på himmelen allerede?

  GD Star Rating
  loading...
 5. Menneske sier:

  Go fish :-)

  GD Star Rating
  loading...
 6. Menneske sier:

  Ser ingen grunn til å gi noe «svar» til en som allerede sitter med svaret :-)

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Holdes menneskeheten nede? Del 2

Samfunn

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 1


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?