Kosmos
Du leser nå
Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56
Skrevet av
Terje Wulfsberg29. 01. 2012
Utenomjordiske_2012
19652 14212 98

Omfattende kontakt med utenomjordiske: Friendship W 56

Av Terje Wulfsberg29. 01. 2012
Friendship W56 er betegnelsen på en langvarig kontakt mellom utenomjordiske og en gruppe italienske borgere. Det kommer stadig flere vitnesbyrd om kontakt med utenomjordiske individer; "våre rombrødre".

I tidsrommet 1956 -78, etablerte en gruppe av rombrødre langvarig kontakt med over 200 italienske borgere. Dette er beskrevet i Stefano Breccias bok: «Mass Contacts», og er sannsynligvis den mest omfattende og best dokumenterte tilnærmingen våre utenomjordiske venner noen gang har foretatt. 

I 1956 møtte italieneren Bruno Sammaciccia sammen med to av sine bekjente, individer som hevdet de var utenomjordiske. Her: Bruno Sammaciccia.jpg Det merkelige med dem var at den ene kun var ca. 1m høy, mens den andre var ca. 2.5 m. Til å begynne med var Sammaciccia og vennene hans skeptiske, men ble så tatt med til en stor undergrunnsbase der de møtte flere utenomjordiske, samt fikk se fartøyene og teknologien deres. Sammaciccia ble da overbevist og fant ut at han ville hjelpe denne gruppen. Han døpte prosjektet W56 – dobbel v for dobbel seier (victory) og 56 for det året kontakten startet.

Bruno Sammaciccia

Like før Sammaciccia døde i 2003, ble hans venn Stefano Breccia spurt av ham om han ville skrive en bok om saken. Breccia, som selv hadde vært involvert, ønsket ingen publisering og var uenig i dette, men følte seg presset til å si ja. (Dette skinner særlig gjennom på slutten av boken hvor han nærmest distanserer seg fra hele innholdet). I Sammaciccias testamente ble det og ytret ønske om at historien om Friendship skulle bli gjort kjent, men uten at det ville skape problemer for noen. I 2007 kom boken: ”Mass contacts” ut på italiensk og i 2009 på engelsk.

Stefano Breccias: Mass contacts.

Link til Amazon

Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia. Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet. Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.

Giganten. Fotografi av en av de utenomjordiske personene. Kenio som han ble kalt, var ca. 3m høy. Her sammenlignet med en vanlig jordisk person.

 

Tekst:

En av de andre utenomjordiske individene fra Friendship saken

Rombrødrene hadde gjentatte ganger understreket betydningen av samhold. enhet og vennskap blant kontaktpersonene, da dette var ‘limet’ som skulle holde gruppen sammen. Da det forsvant, ble ‘døren’ for negativ påvirkning samtidig satt på vidt gap.

I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR (en gruppe negative utenomjordiske) utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner. Italienske aviser hadde i dette tidsrommet også  flere hundre artikler om disse fenomenene.

Intervju med Breccia, gjort av UFO forskeren Paola Harris, samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!

http://www.paolaharris.com/masscontactinterview.html

Her er en dokumentar i 5 deler som omhandler Friendship historien:
http://www.youtube.com/watch?v=dKwE5Te2m3w

En av deltagerne var den kjente italienske kunst maleren Gaspari de Lama. I 1962 hadde et av de største tidsskriftene i Italia en artikkel om hans UFO fotografier. Her fra forsiden – Friendship UFO fotografert i nærheten av Milano.

Her er et interessant  intervju med Gaspare de Lama.

Det viser seg at utenomjordiske Friendship grupper også har forekommet andre steder, som i Tyskland, Russland og Østerrike. Dessuten i nærheten av Chile, hvor en gruppe utenomjordiske etablerte en base på en øde øy i Patagonia. Ernesto de la Fuente, en av kontaktpersonene, forteller at da kontakten med denne gruppen ble etablert på 80 tallet, led han av lungekreft og hadde kun kort tid igjen å leve. Han ble så tatt med til basen deres hvor han ble behandlet i 4 dager. Resultat: 100 % kurert!

Her er en videoserie om Friendship-saken. Den er på spansk, men tekstet på engelsk:

http://www.youtube.com/watch?v=tNKbamQwvRY&feature=email

Konklusjon: Den italienske Friendship saken bekrefter noe kontaktpersoner fra 50- tallet som Adamski, Menger og Fry også hevdet, nemlig at rombrødrene ligner så mye på oss at de med letthet kan gli inn i våre samfunn, noe de og har gjort. Benjamin Creme som er en tidligere kontaktperson for rombrødrene, hevder for eksempel at det befinner seg flere tusen individer her på kloden som er utenomjordiske.

I denne artikkelen kalt: ”Extraterrestrials among us”, legger Exopolitics pioneren Michael E. Salla frem vitnesbyrd både fra kontaktpersoner og tidligere militære:

Dette er en godt bevart hemmelighet som verken amerikanske eller andre lands myndigheter ønsker at vi skal få kjennskap til. Hvorfor?

Her kan det gjerne være på sin plass å nevne en av innledende kommentarene til den høyst bemerkelsesverdige Disney dokumentaren fra 1995: ”Alien Encounters from New Tomorrowland”.  Den ble tatt av plakaten etter få visninger og dukket først opp igjen i 2010, da den ble lagt ut på YouTube. Her legges kontakt med utenomjordiske frem som et rent faktum, og etter all sannsynlighet er den laget for å forberede oss på kontakt med avanserte utenomjordiske sivilisasjoner.

http://www.youtube.com/watch?v=yTLXiiYxIo8

Sitat fra introduksjonen hvor Michael Eisner, tidligere direktør for Disney Corp. blant annet sier følgende: «For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt».

 1.  Breccia Stefano. Mass contacts.  AutorHouse 2009.

Nettsted: http://ufologi.net

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.
98 Kommentarer
1 2 3 4 6
 • Profilbildet til arifkarim
  29. 01. 2012 klokken 04:41

  «Gruppen av utenomjordiske kom fra ulike planeter i vår galakse og holdt til i flere underjordiske baser som de hadde etablert rundt omkring i Italia.
  Mange av disse utenomjordiske lignet så mye på oss at de med letthet kunne gli inn i det italienske samfunnet.»
  Motsigende argument. Det er vitenskapelig umulig å ha naturlig opphav i «ulike planeter i vår galakse» og samtidig «ligne» så mye på oss som dette «eneste» bilde viser :D. Hvor er «flere» bilder og «mer» fysisk bevis på deres nærvar her på jorden? Blodprøver og annen biologisk materiell kunne vært mer interessant enn å skrive en fantasibok med noen 2D-bilder hvem som helst kan lage idag 😀

  «Sammaciccia som ble deres viktigste kontaktperson, sørget hver måned for innkjøp og levering av to lastebillass med frukt, fisk og andre ting de måtte ha bruk for.»
  Hahaha. Så disse såkalte «avanserte» romvesner hadde teknologisk kunnskap til å nå oss med flere tusen lysårs avstand, men de hadde ikke nok «kunnskap» til å skaffe seg frukt og grønt på «egenhånd» selv om mange av dem «lignet» mye på oss dødelige mennesker? 😀

  Flere motsigelser:
  «For myndigheter som ønsker å opprettholde sin autoritet, er kontakt med utenomjordiske ren dynamitt».
  «Både italienske, og andre lands myndigheter var klar over hva som foregikk, men ingenting ble gjort for å hindre kontakten.»

  Hvis internasjonale «onde» myndigheter var virkelig ute etter å kaste ut alle utenomjordiske tullingene på jorden, fordi det var «fare for kontakt» med flere milliarder mennesker, kunne ikke den avdøde hoaxeren klart å komme med så detaljert svada som står i boken: Mass Disinformation 😀

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Terje Wulfsberg
   30. 01. 2012 klokken 08:01

   Alle har jo lov å komme med synsing og egne oppfatninger her i dette kommentarfeltet, men tror du virkelig Stefano Breccia, som er en tidligere professor hadde risikert sitt gode navn og rykte ved å komme med svada?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim
    30. 01. 2012 klokken 15:52

    Jeg tror ikke på noenting før faktiske fysiske bevis kommer til synet foran allmennheten. Hvordan «VET» mainstream vitenskapsmenn og forskere at dinosaurer engang i fortiden hersket på jorden? Svaret er enkelt og greit:
    Funn av eldgamle fossiler, skjeletter og andre rester av disse forlengst utrydda dyreartene overalt på jordkloden «bekrefter» denne hypotesen. Til sammenligning har UFO-tullingene ikke kommet med et eneste repeterbar fysisk bevis på utenomjordisk nærvar på denne planeten. Og de få bevis som har kommet frem kan lett tilbakevises med «anomalier» :D.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Michelle
   31. 01. 2012 klokken 11:19

   Viktigere enn hvor aliensene er fra, eller hvilken rase de har, er jo hva de ønsker, hva de selv gjør, og hvilken informasjon og muligheter de gir oss egentlig 😉
   Jeg er av den oppfatning at noen av de største læremestrene er våre venner dyrene, mennesker med ulike funksjonshemninger, og til og med trærne i skogen. Se opp til du du vil bli lik, og stol på de som absolutt vil deg og andre bare alt vel! Og aldri glem at vi er Alle 1 ♥ kropper er bare valgte klesplagg ♡
   http://fallenalien.com/giantsi.htm

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Menneske
   05. 02. 2012 klokken 23:16

   Undertegnede begynner å bli kritisk til nyhetsspeilet. Dette begynner å lukte svada, i forhold til den kjemiske/elektroniske krigføring vi alle er ofre for. Nyhetsspeilet burde oppdateres, og omstruktureres!
   Her burde man opplyse om HVORDAN og HVA man skal gjøre, i forhold til Agenda 21! Drømmer om UFO og alt annet av «interesse» burde settes i en sidekategori.
   Tanken burde være å la nyhetsspeilet være et referansepunkt/kilde for folk som ønsker å varsle andre om «den ufattelige NWO agendaen»

   Dokumentasjon/bilder på chemtrails, GMO, og mye annet.
   «Salig er dem som tror», d.v.s. de som er fritt tenkende. Problemet er at de færreste nordmenn er fritt tenkende. De er fastlåst til sine indoktrinerte dogmer. Dermed er de ikke salige, og bør ha fakta!

   Vi trenger bevisføring, nyansert journalistikk, prøver, og sannsynliggjøring av denne krigen. Fakta og dokumentasjon!
   Den spirituelle biten er minst like viktig, men nybegynnere (saueflokken) snur i døren med èn gang de leser om «overtro».
   Nyhetsspeilet burde jobbe mye for å fremstå som et sannhetsbeskrivende og opplysende medium. Vi har liten tid!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Cosmomind
  29. 01. 2012 klokken 05:15

  Arif, nå forventer jeg ikke at du skal være like levende opptatt av temaet som meg, som faktisk har sett deres fartøy i aksjon helt tilbake til midten av 60-tallet, og som sannsynligvis er en av de relativt få som faktisk kan mime for å gjengi hvordan disse utenomjordiske faktisk prater.
  Jeg vil si det slik, jeg takker min Gud eller skaper ( hvem enn han er og om han finnes ) for at de utenomjordiske tilfeldigvis slo meg i hodet med noe hardt ( for jeg var på vei bort fra livet og menneskene for alt jeg syns å se rundt meg var fordummelse, fordømmelse, mord, krig og hat ) slik at jeg våknet og kom tilbake på sporet igjen!
  Har du sett alle episoder av Ancient Aliens? Kanskje ikke, men i episode 2 første sesong, tar man for seg the Godons og andre stammer som forteller om opphavet vårt som skal være FRA STJERNENE, i likhet med Annuniakene som altså betyr noe som, de som fra himmelen kom. Da ville den selvmotsigelsen du snakker om her først ikke være der. Dersom noen med vilje sendte seg selv hit, eller blandet seg med oss er det jo naturlig at de vil være lik oss. Humanoider er jo en velkjent term!!!
  Ja noen mener jo til og med at en kan finne svaret kodet i det som i dag regnes som DNA søppel. Og forskere mener også at det MÅTTE være slik at den strengen som gjør oss til det vi er MÅ være plassert der, pga. tidsperspektivet.
  Dette med flere tusen lysår er heller ikke nødvendigvis korrekt. Flere og flere forskere heller til at disse Aliens er oss fra fremtiden. Videre er ormehull, lansert av Einstein og hans kompanjong visstnok, også en mulighet. Uansett hvor avansert de er kan de vel ha bruk for mat.
  Nå skal jeg ikke gå god for denne historien, men utifra den ene gangen jeg og min X hørte en av de utenomjordiske og deres fantastiske lyder av maskineri så gav ekkoet og størrelsen av rommet som var ENORMT meg inntrykket av at dette absolutt kunne være en underjordisk hall.
  Så ikke vär så skeptisk!!! :)
  Husk at vel halvparten av jordens befolkning nå tror på fremmed liv.
  15 millioner har sett en UFO i løpet av sitt liv.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til arifkarim
   29. 01. 2012 klokken 06:32

   «Så ikke vär så skeptisk!!»
   Jeg er ikke skeptisk til eksistensen av utenomjordisk intelligentliv fordi statistisk sett er dette fullt mulig i vår egen galakse også.
   Min skepsis er rettet mot urasjonelle, ulogiske «bevis» de ulike «Contactees» har kommet med for å bevise det «ubeviselige» :D. Så mange motsigende evolusjonerende «historier» om kontakt mellom utenomjordiske vesner og Contactees har kommet frem i den vestlige verden i etterkrigstiden at en voksen person med sunn fornuft kan avfeie det hele med en setning:
   «Extraordinary claims require extraordinary evidence»
   http://en.wikipedia.org/wiki/Contactee#Contactees_in_the_UFO_era

   Fenomenet «rombrødrene» er heller ikke nytt, og stammer fra etterkrigsårenes NewAge idealisme:
   «Nordic aliens are said by self-described contactees and some UFOlogists to be a group of humanoid extraterrestrials who resemble European racial images, or more specifically Nordic-Scandinavians.

   Nordics are typically described as six to seven feet tall with long blond hair and blue eyes, and are commonly reported as being male.[1] Their skin is said to range from fair colored to tanned,[2] and they are sometimes reported to wear skintight clothing.[1] During the 1950s, many contactees, especially those in Europe, reported beings fitting this description. Such claims became relatively less common in subsequent decades, as the grey alien supplanted the Nordic in most stories of extraterrestrial encounters, but Nordic aliens are still occasionally reported.[3] Some sources, such as UFO Contact Center International, refer to Nordic-type aliens as Pleiadians.[4]»
   http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Brothers

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Cosmomind
    29. 01. 2012 klokken 07:25

    He he! Arif! Earhbrother!! :)
    Nå så jeg i ettertid at jeg kanskje skulle skrevet «skeptisk». Derfor kom det en smiley her, men dog har jeg sett at du er ganske så skeptisk til tider når du kommenterer emnet, og det syns jeg man skal være.
    Men når jeg tenker over alle de timer jeg har sittet foran skjermen i min jakt på informasjon vil jeg nå si at der er svært mange vitneutsagn og annen dokumentasjon man kan finne. Historien til den mannlige halvpart av Camelot duoen, hvor han beskriver seg selv som en «abductee», kan man jo enten la være å tro på eller ei. Likeledes alle de utrolige historiene fra høyt rankede folk innenfor Disclosure Project.
    Etter alt det jeg har sett, hørt, også på det helt personlige plan har jeg blitt en «alienfundamentalist». Derfor prøver jeg å legge inn kommentarer under slike artikler for å pirre nysgjerrigheten til folk slik at de kan lete videre om det skulle være av genuin interesse.
    Har aldri likt termen rom vesener, eller rom brødre, det syns jeg skal være forbeholdt Rom(ani) folket.
    Alien er jo heller ikke helt dekkende, jeg er jo f.eks en alien i Sverige!
    Men de fleste forstår jo hva man mener i en gitt sammenheng.
    Extra Terrestrial eller utenomjordisk er nok det mest dekkende ordet, og det kan heller ikke bli brukt slik mange bruker rom vesener eller brødre når de skal være nedlatende og snakker om rom vesener for å frembringe persepsjonen «tegneserie fantasi».

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til ilir
   29. 01. 2012 klokken 13:52

   Spennende. Har du prøvd å ta kontakt med disse i ettertid? Det er flott at du har brukt mye tid på å lese om det som interesserer deg men jeg lurer egentlig på om du har gjort noe mere med det, altså prøvd å få kontakt eller søke etter sannheten på en annen måte enn Internett?

   Anerkjent fysiker Brian Greene:

   http://topdocumentaryfilms.com/the-fabric-of-the-cosmos/

   «If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Dette sitatet fra Nikola Tesla gjorde at jeg begynte å tenke i disse baner. Ikke for å lete etter utenomjordisk liv (Aliens) men for å lære mere om energi, frekvenser og vibrasjon. Uten å bruke masse tid på youtube og basere mine meninger på andres meninger så fikk jeg mange svar gjennom meditasjon og reise. Nå så ser jeg energien rundt oss og jeg jobber med å fremlegge fysiske bevis så alle kan se det jeg ser.

   Hvis jeg greier det så kan alle greie det. :)

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Falcon
  29. 01. 2012 klokken 13:50

  Fikk nettopp tilsendt noen bilder som kanskje andre her vet mer om, … TOP SECRET … Av Michael Vincent Anthony (Fotoalbum) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151023625160580.760668.512230579&type=3

  Deep Purple Space Trucking http://www.youtube.com/watch?v=-w5sE82dKV0

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Terje Wulfsberg
  29. 01. 2012 klokken 15:33

  En generell kommentar når det gjelder diverse innvendinger:
  Har kun referert til informasjon hentet fra S. Breccias bok, Mass Contacts.
  Andre kildehenvisninger er angitt.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Noe nytt sp. tegn.
   29. 01. 2012 klokken 19:34

   » Friendship historien fikk en tragisk slutt, mye på grunn av interne konflikter blant kontaktpersonene, men også på grunn av påvirkning fra en gruppe negative utenomjordiske kalt CTR. I 1978 endte det hele med katastrofe, idet CTR utslettet alle de italienske basene over en periode på to måneder. Da den største basen under Adriaterhavet ble ødelagt og kampen pågikk som verst, observerte fiskere i området enorme vannsøyler på flere titalls meter, merkelige lys om natten samt at det ble gjort et stort antall UFO-observasjoner.»

   Javel, så det er bare krig og elendighet blant de utenomjordiske også. Star Wars med andre ord. Trodde at disse hadde kommet seg opp på et høyere nivå hvor man ikke drev på med å drepe hverandre. De har vel sikkert et kapitalistisk system også med undertrykkelse og skjev fordeling blant rombrødrene. Bare elendighet i hele universet ser det ut til. For et galt univers.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Terje Wulfsberg
    30. 01. 2012 klokken 07:51

    Rombrødrene hadde gjentatte ganger understreket betydningen av samhold. enhet og vennskap blant kontaktpersonene, da dette var ‘limet’ som skulle holde gruppen sammen. Da det forsvant, ble ‘døren’ for negativ påvirkning samtidig satt på vidt gap.

    Det var altså den italienske gruppen som undergravde sitt eget fundament, noe som så rammet rombrødrene med full kraft. Det har altså ingenting å gjøre med undertrykkelse og skjev fordeling blant rombrødrene. Det er vårt lave nivå, ikke deres.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Terje
  29. 01. 2012 klokken 23:43

  «….samt en vurdering av fotografiet av den svært høye utenomjordiske personen. (Se bildet over). Konklusjon: Høyden hans var mellom 3 m og 3 m. 36!»

  Eksisterer det bare ett bilde av han?
  Dette bilde har alt for mange ukjente faktorer til å kalkulere nøyaktig høyde, for få kjente referansepunkter. Siden du linker til er grei nok den, eksemplet med greinen på 15-16 cm var unøyaktig, ved å ta ugangspunkt på en grein som er nærmere får man en høyde på ca 2,5m…
  For å kunne kalkulere mer nøyaktig med perspektiv må brennvidden og filmformatet være kjent.

  Høy er han hvertfall.

  Forresten, sier historien noe om hvorfor de ligner så mye på mennesker?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Terje Wulfsberg
   30. 01. 2012 klokken 15:32

   Kjenner kun til dette bildet av han (Kenio). Analysen din er sikkert korrekt – legg og merke til at hodet er ‘for lite’ – ikke proposjonalt med resten av kroppen.

   På grunnlag av informasjon både fra kontaktpersoner og fra det amerikanske militæret, kan det konkluderes med at den menneskelige form (med mindre variasjoner) finnes på mange planeter rundt om i universet.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Terje Wulfsberg
  30. 01. 2012 klokken 10:08

  Det ser ut til å være to grunner til at de italienske myndighetene ikke grep inn.

  1. Alt omkring Friendship saken ble holdt hemmelig, d.v.s ingen av vitnene gikk ut offentlig og sa noe som helst.

  2. Det ser ut til å være større åpenhet og toleranse omkring UFO fenomenet i Italia enn i de fleste andre land.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til JohnnyWalker
   30. 01. 2012 klokken 16:20

   Har nå sett gjennom film-dokumentaren.
   Mange billige tryllekunstner-triks, papirlapper som plutselig dukker opp, stemmer i radioen osv. Det dummeste var dette brevet som forsvant og dukket opp igjen, og attpåtil traff eieren i hodet når de sto utenfor bygningen der Bruno hadde leilighet. Hallo, er det mulig å være så vanvittig naiv!

   Og denne lastebilen som var full frukt som ingen andre enn de involverte hadde sett. Er jo lett å få varer som ikke er der til å forsvinne ved hjelp av teleportering. HA HA HA HA.

   Konklusjonen er at og saken er en bløff satt i scene av Bruno Sammaciccia og vennene hans. Har man en ekte sak trenger man ikke billige magikertriks, tåpelige løgner og sykt dårlige fotografier.

   Det ble jo kjøpt inn masse varer til disse utenomjordiske. Hvor kom pengene fra, ble de samlet inn fra medlemmene? Er det virkelig så enkelt å lure penger fra en hel haug med mennesker ? Jeg tror dør av latter. HA HA HA HA HI HI HO HO HO HO

   Men fra spøk til alvor; Jeg har kontakt med en gruppe utenomjordiske. De bor inne i fjellet bak huset mitt, og de sulter. Jeg trenger penger slik at jeg kan kjøpe inn frukt og grønnsaker til dem. Kan dere overføre penger til min bankkonto snarest, slik at jeg kan hjelpe våre «rombrødre»?

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til ola
  15. 02. 2012 klokken 09:42

  Eisenhowe hadde tre møter med utenomjordiske

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2100947/Eisenhower-secret-meetings-aliens-pentagon-consultant-claims.html

  Dette er jo ikke nyheter, men flott at det skrives om i MSM.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til bardun
  15. 02. 2012 klokken 10:59

  “Timothy Good is considered one of the world’s leading experts on the UFO phenomenon and last spoke to BBC WM in July 2008”

  Hør ufo-eksperten på BBC VM

  http://www.bbc.co.uk/birmingham/content/articles/2008/07/10/timothy_good_feature.shtml

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  19. 02. 2012 klokken 21:12

  Skal man være i det skikkelig konspirasjonsteoretiske hjørnet, så kan man kanskje si at Annunaki er gode, og at det var de som skapte menneskene. Og, at snart kommer tilbake, noe uenig med NWO- proponentene:
  http://www.youtube.com/watch?v=VLQmCP90Jy0&feature=youtu.be

  Her kommer teksten:
  http://www.scribd.com/fullscreen/77246909?access_key=key-xhxsp4ppq11cotx538e

  Troverdigheten bak denne kilden har jeg ikke «sjekket opp», men det er jo litt av en hyggelig søndagshistorie, da :-)

  Så lenge det er liv, er det håp. Er det vanvittige chemtrail- programmet + HAARP et starwars program, nettopp mot det som kommer fra stjernene?
  Heftige tider vi lever i :-)
  Ikke noe hadde vært morsommere om menneskeheten og Moder Jord faktisk ble reddet av Annunaki. Kjempemorsomt:-)
  Det som ikke er morsomt, er om Annunaki har motsatt agenda, slik man stort sett får inntrykk av.
  Vel, der det er Yin, er det alltid Yang.
  Vi får satse på Yang denne gangen, for Yin har holdt på med sprøytet sitt så alt for lenge nå.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Menneske
  19. 02. 2012 klokken 22:59

  Og her «tikker det inn flere meldinger»:
  http://www.youtube.com/watch?v=pOTwg3NdzvM&feature=related

  GD Star Rating
  loading...
98 Kommentarer
1 2 3 4 6

Legg inn dine tanker