Du leser nå
Gullet som glitrer…

8 minutter lesetidGullet som glitrer…

World Economic Forum er makt- og finanselitens årlige samling i Davos. I år har de fokus på at det er noe grunnleggende galt med det kapitalistiske systemet. Dette systemet har kapitalismens bakmenn klekket ut, praktisert og raffinert i århundrer for å fravriste verdens folk stadig mer ressurser og tilrane seg stadig mer makt.

Nå i januar 2012 samlet finanseliten seg til sitt årlige storstevne  World Economic Forum (WEF) i Davos, Sveits. I år var de opptatt av den globale økonomiske krisen. De ønsker å reformere det kapitalistiske systemet som de vurderer som utdatert og falleferdig. Dette er en svært åpenbar innsikt, skulle vi tro, men når en flokk hensynsløse kapitalister og politiske løpegutter debatterer dette bør vi følge nøye med.

For Norge deltok forsvarsminister Espen Barth Eide, næringsminister Trond Giske, utviklingsminister Erik Solheim, noen norske finanstopper, samt kronprinsen (bilderberger) og kronprinsessen. I tillegg er Børge Brende administrerende direktør i WEF. (Kilde 1) (Kilde 2)

I en artikkel er Klaus Schwab, vert og initiativtager til det årlige WEF sitert med følgende utsagn:

“We have a general morality gap, we are over-leveraged, we have neglected to invest in the future, we have undermined social coherence, and we are in danger of completely losing the confidence of future generations”

“Solving problems in the context of outdated and crumbling models will only dig us deeper into the hole.”

“We are in an era of profound change that urgently requires new ways of thinking instead of more business-as-usual,” the 73-year-old said, adding that “capitalism in its current form, has no place in the world around us.”

Mon det. Dette har mange mennesker forsøkt å varsle om gjennom flere tiår nå. Hvorfor ser de plutselig lyset nå? Hvorfor kommer dette behovet for forandring nå? At dette nå kommer opp til internasjonal debatt er interessant. Det betyr at den maktsyke psykopatiske eliten som trekker i trådne bak den globale scenen er klare til å erstatte eller forandre ”kapitalismen” som styringsverktøy. Tegnene har strømmet på en stund nå.

Kapitalismen, fra oppfinnelsen av penger, er et verktøy skapt av autoriteter for å konsentrere autoritet og finansiere byråkratiske og voldelige verktøy for å betvinge denne autoriteten.

Den amerikanske økonomien er på full fart utenfor stupet, fotfeste forlatt for lenge siden. I Europa erstatter banksterne summarisk folkevalgte ledere med stråmenn som de selv peker ut. Den økonomiske katastrofen, nøye forberedt og skritt for skritt manipulert gjennom hundre år, er omsider under utfoldelse. Kaos er umiddelbart forestående. Denne økonomiske katastrofen er skapt med hensikt. Ingenting som skjer i verdensøkonomien skjer tilfeldig. For den som ikke alt har lest dem, vil jeg foreslå “The Confessions of an Economic HitMan” av John Perkins, og ”The Creature from Jekyll Island” av G. Edward Griffin.

De vil ha oss til å tro at kapitalismen ikke har virket. Det er muligens bedre om vi spør oss hvordan kapitalismen har virket. Økonomer er utdannet i tenking utviklet for og av kapitalister. Smarte formuleringer som ”det frie marked” og ”næringsutvikling” messes fra politiske prekestoler av politikere rådet av disse økonomene. Det vi vet, ut fra deres tidligere handlinger, er at de ikke kommer til å forandre på noe med mindre det er til deres egen fordel. Ingen løsninger som disse psykopatenes løpegutter som møtes i Davos vil konspirere kommer til å tjene noen andre enn deres herrer. Det nåværende økonomiske systemet har jobbet for dem, nøyaktig slik det var ment å gjøre, og nå jobber de med å løfte spillet til nye høyder.

Byråkrater har fartet verden rundt og lobbet for en global valuta. Sukk om en global valuta og en sentralisert global økonomistyring for å rydde opp i det nåværende kaoset kan høres både til høyre og venstre. Penger brukes ved hjelp av debetkort, ingen kontanter er nødvendig. I takt med at den lukkede kretsen med sentralisert elektronisk pengestruktur kryper nærmere, brukes mindre kontanter. Store avgifter er foreslått for å heve kontanter i banken, siden det er så kostbart å holde disse kontantene i sirkulasjon, blir vi fortalt. Mange betalingskort trenger ikke lengre stikkes inn i en betalingsterminal, og stadig oftere kan du betale med mobiltelefonen – så lettvint, så bekvemt. Må jeg får foreslå at du ser denne filmen for å få en pekepinn på hvor sårbart enkeltmennesker er i en slik elektronisk økonomi?

Tilliten til det nåværende gjeldsbaserte pengesystemet knaker i sammenføyningene. Stadig flere innser at økonomien er i alvorlig trøbbel. Til og med A4 medier er fulle av artikler og oppslag om økonomiens problemer. På internett, på slike steder der mennesker som er oppmerksomme på tidens økonomiske og politiske utfordringer leter etter informasjon og nyheter, finner du annonser for gull og sølvmynter.

Du finner artikler som omhandler fordelene ved en gullbasert økonomi og ulempende ved den nåværende miseren. Det er opplegg på opplegg å velge blant om du ønsker å investere i gull eller sølv. Det er til og med kommet kredittkort som angivelig er tuftet på gull. Prisen på gull har skutt i været de siste årene. Glem papirpenger, kun edle metaller kommer til å beholde sin verdi når verdensøkonomien er ferdig med å krasje, står det å lese.

La oss ta en nærmere titt på dette. For noen år siden, like før gullprisen skjøt i været, ble Norges beskjedne gullbeholdning solgt unna for papir- og eller datapenger – etter ”forslag” fra IMF (eller Bilderberg). Andre land, inkludert USA, England, Tyskland og Russland, har på samme vis, i den største stillhet, avhendet det aller meste av, eller hele, sine gullreserver uten at de folkevalgte rundt forbi vet mye om hva som har skjedd, og langt mindre hvordan. Mye av dette gullet ser ut til å ha funnet veien til den Rothschild eide Bank of International Settlements (BIS) i Basel, Sveits. (Ertresvåg 2011).

Nå støvsuges befolkningen for gull. Gulloppkjøpere farter land og strand rundt. De setter inn store annonser i lokale aviser der de ”kjøper gull kontant”. De leier rom i det lokale hotellet for en dag eller to, for å bytte lokalbefolkningens arvegods mot kontanter. I byene åpner gulloppkjøperne butikker for å friste folk til å bytte kostbarhetene mot en neve kontanter.

Gullreservene til nasjonalstater og privathusholdninger forsvinner i en fallende økonomi.

Samtidig markedsføres gull, til inflasjonspris, som redningen, til dem som etter hvert har fått opp øynene for omfanget av den umiddelbart forestående globale økonomiske kollapsen. Sammen med tips og triks om hvordan man kan tjene mye penger på kollapsen når den kommer.

På den ene siden er det Rothschild kontrollerte bankkartellet posisjonert for å høste en århundre lang ponzi svindel, mens det gjør ende på penger slik som vi kjenner dem. På den andre siden støvsuger Rothschild eide BIS og Rothschild kontrollerte IMF hvert lite gullkorn de kan få tak i fra alle og enhver.

For meg ser det ut som Rothschild familien krasjer og casher en svindel mens de rigger til den neste. Så, om vi flykter fra den nåværende ”penger-ut-av-ingenting” svindelen til ”bare-gull-er-penger” varianten – kan Rothschild mafiaen glatt høste gevinsten og fortsette med å manipulere en ny variant av gjeldsslave- og skatteslave-økonomien.

Penger er en oppfinnelse gjort av autoriteter for å fremme autoriteters ekspansjon. For å beskatte og avgiftsbelegge husholdninger og holde dem i evigvarende gjeldsforhold. Det er lettere å lagre og distribuere penger enn tønner med fisk og korn. For å lage penger maltrakterer grådige slanger i dress vår lille verden for lommepenger, mens de pumper opp økonomien slik at autoritetene kan finansiere sitt globale diktatur.

Vi må finne frem til et levesett på jorda som garanterer at ingen kan hamstre ressurser slik som den psykopatiske ”eliten” gjør i dag. Finansielt krever det ekstreme forandringer – til det punkt at den gamle kakaobaserte mayaøkonomien kan tjene til inspirasjon.

Vi må finne en måte å leve på jorda på som sikrer at verken foretak eller land kan loppe store befolkningsgrupper og kanalisere disse ressursene til krig og masseødeleggelse.  Vi må våge å vurdere om vi må gi avkall på ideen om penger helt og fullt, og hvilke alternativer vi i så fall kan finne. Det er tenkelig at det kan tjene oss godt, selv om vi på kort sikt må omkalfatre det meste av samfunnsstrukturen vi kjenner til i dag. Mennesket vil bli fritt igjen, ikke lengre en gjeldsbundet slave.

Individuell suverenitet vil bli restituert og parasittiske statsdannelser og rovgriske foretak ledet av psykopater vil bli avskaffet. Vi må sikre at ingen grådige sammenslutninger river jorda i stykker. Slik infrastruktur som frie folk i felleskap velger å etablere og opprettholde kan ordnes med frivillig deltagelse. Vi må sikre at ethvert handels eller byttesystem eliminerer bruken av enhver from for renter. Dersom vi virkelig skal tenke igjennom økonomien på nytt, så må vi tenke mye dypere tanker enn det løpeguttene i Davos gjør på vegne av sine herrer, og om hele systemet skulle kollapse så ikke kom til min dør for å handle med gull.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
33%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Lars-Roger Moe
Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

Kommentarer

76 kommentarer på "Gullet som glitrer…"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste