Samfunn
Du leser nå
Gullet som glitrer…
Skrevet av
Lars-Roger Moe den 30. 01. 2012
76

Gullet som glitrer…

Av Lars-Roger Moe30. 01. 2012

Nå i januar 2012 samlet finanseliten seg til sitt årlige storstevne  World Economic Forum (WEF) i Davos, Sveits. I år var de opptatt av den globale økonomiske krisen. De ønsker å reformere det kapitalistiske systemet som de vurderer som utdatert og falleferdig. Dette er en svært åpenbar innsikt, skulle vi tro, men når en flokk hensynsløse kapitalister og politiske løpegutter debatterer dette bør vi følge nøye med.

For Norge deltok forsvarsminister Espen Barth Eide, næringsminister Trond Giske, utviklingsminister Erik Solheim, noen norske finanstopper, samt kronprinsen (bilderberger) og kronprinsessen. I tillegg er Børge Brende administrerende direktør i WEF. (Kilde 1) (Kilde 2)

I en artikkel er Klaus Schwab, vert og initiativtager til det årlige WEF sitert med følgende utsagn:

 “We have a general morality gap, we are over-leveraged, we have neglected to invest in the future, we have undermined social coherence, and we are in danger of completely losing the confidence of future generations”

“Solving problems in the context of outdated and crumbling models will only dig us deeper into the hole.”

“We are in an era of profound change that urgently requires new ways of thinking instead of more business-as-usual,” the 73-year-old said, adding that “capitalism in its current form, has no place in the world around us.”

Mon det. Dette har mange mennesker forsøkt å varsle om gjennom flere tiår nå. Hvorfor ser de plutselig lyset nå? Hvorfor kommer dette behovet for forandring nå? At dette nå kommer opp til internasjonal debatt er interessant. Det betyr at den maktsyke psykopatiske eliten som trekker i trådne bak den globale scenen er klare til å erstatte eller forandre ”kapitalismen” som styringsverktøy. Tegnene har strømmet på en stund nå.

Kapitalismen, fra oppfinnelsen av penger, er et verktøy skapt av autoriteter for å konsentrere autoritet og finansiere byråkratiske og voldelige verktøy for å betvinge denne autoriteten.

Den amerikanske økonomien er på full fart utenfor stupet, fotfeste forlatt for lenge siden. I Europa erstatter banksterne summarisk folkevalgte ledere med stråmenn som de selv peker ut. Den økonomiske katastrofen, nøye forberedt og skritt for skritt manipulert gjennom hundre år, er omsider under utfoldelse. Kaos er umiddelbart forestående. Denne økonomiske katastrofen er skapt med hensikt. Ingenting som skjer i verdensøkonomien skjer tilfeldig. For den som ikke alt har lest dem, vil jeg foreslå “The Confessions of an Economic HitMan” av John Perkins, og ”The Creature from Jekyll Island” av G. Edward Griffin.

De vil ha oss til å tro at kapitalismen ikke har virket. Det er muligens bedre om vi spør oss hvordan kapitalismen har virket. Økonomer er utdannet i tenking utviklet for og av kapitalister. Smarte formuleringer som ”det frie marked” og ”næringsutvikling” messes fra politiske prekestoler av politikere rådet av disse økonomene. Det vi vet, ut fra deres tidligere handlinger, er at de ikke kommer til å forandre på noe med mindre det er til deres egen fordel. Ingen løsninger som disse psykopatenes løpegutter som møtes i Davos vil konspirere kommer til å tjene noen andre enn deres herrer. Det nåværende økonomiske systemet har jobbet for dem, nøyaktig slik det var ment å gjøre, og nå jobber de med å løfte spillet til nye høyder.

Byråkrater har fartet verden rundt og lobbet for en global valuta. Sukk om en global valuta og en sentralisert global økonomistyring for å rydde opp i det nåværende kaoset kan høres både til høyre og venstre. Penger brukes ved hjelp av debetkort, ingen kontanter er nødvendig. I takt med at den lukkede kretsen med sentralisert elektronisk pengestruktur kryper nærmere, brukes mindre kontanter. Store avgifter er foreslått for å heve kontanter i banken, siden det er så kostbart å holde disse kontantene i sirkulasjon, blir vi fortalt. Mange betalingskort trenger ikke lengre stikkes inn i en betalingsterminal, og stadig oftere kan du betale med mobiltelefonen – så lettvint, så bekvemt. Må jeg får foreslå at du ser denne filmen for å få en pekepinn på hvor sårbart enkeltmennesker er i en slik elektronisk økonomi?

Tilliten til det nåværende gjeldsbaserte pengesystemet knaker i sammenføyningene. Stadig flere innser at økonomien er i alvorlig trøbbel. Til og med A4 medier er fulle av artikler og oppslag om økonomiens problemer. På internett, på slike steder der mennesker som er oppmerksomme på tidens økonomiske og politiske utfordringer leter etter informasjon og nyheter, finner du annonser for gull og sølvmynter.

Du finner artikler som omhandler fordelene ved en gullbasert økonomi og ulempende ved den nåværende miseren. Det er opplegg på opplegg å velge blant om du ønsker å investere i gull eller sølv. Det er til og med kommet kredittkort som angivelig er tuftet på gull. Prisen på gull har skutt i været de siste årene. Glem papirpenger, kun edle metaller kommer til å beholde sin verdi når verdensøkonomien er ferdig med å krasje, står det å lese.

La oss ta en nærmere titt på dette. For noen år siden, like før gullprisen skjøt i været, ble Norges beskjedne gullbeholdning solgt unna for papir- og eller datapenger – etter ”forslag” fra IMF (eller Bilderberg). Andre land, inkludert USA, England, Tyskland og Russland, har på samme vis, i den største stillhet, avhendet det aller meste av, eller hele, sine gullreserver uten at de folkevalgte rundt forbi vet mye om hva som har skjedd, og langt mindre hvordan. Mye av dette gullet ser ut til å ha funnet veien til den Rothschild eide Bank of International Settlements (BIS) i Basel, Sveits. (Ertresvåg 2011).

Nå støvsuges befolkningen for gull. Gulloppkjøpere farter land og strand rundt. De setter inn store annonser i lokale aviser der de ”kjøper gull kontant”. De leier rom i det lokale hotellet for en dag eller to, for å bytte lokalbefolkningens arvegods mot kontanter. I byene åpner gulloppkjøperne butikker for å friste folk til å bytte kostbarhetene mot en neve kontanter.

Gullreservene til nasjonalstater og privathusholdninger forsvinner i en fallende økonomi.

Samtidig markedsføres gull, til inflasjonspris, som redningen, til dem som etter hvert har fått opp øynene for omfanget av den umiddelbart forestående globale økonomiske kollapsen. Sammen med tips og triks om hvordan man kan tjene mye penger på kollapsen når den kommer.

På den ene siden er det Rothschild kontrollerte bankkartellet posisjonert for å høste en århundre lang ponzi svindel, mens det gjør ende på penger slik som vi kjenner dem. På den andre siden støvsuger Rothschild eide BIS og Rothschild kontrollerte IMF hvert lite gullkorn de kan få tak i fra alle og enhver.

For meg ser det ut som Rothschild familien krasjer og casher en svindel mens de rigger til den neste. Så, om vi flykter fra den nåværende ”penger-ut-av-ingenting” svindelen til ”bare-gull-er-penger” varianten – kan Rothschild mafiaen glatt høste gevinsten og fortsette med å manipulere en ny variant av gjeldsslave- og skatteslave-økonomien.

Penger er en oppfinnelse gjort av autoriteter for å fremme autoriteters ekspansjon. For å beskatte og avgiftsbelegge husholdninger og holde dem i evigvarende gjeldsforhold. Det er lettere å lagre og distribuere penger enn tønner med fisk og korn. For å lage penger maltrakterer grådige slanger i dress vår lille verden for lommepenger, mens de pumper opp økonomien slik at autoritetene kan finansiere sitt globale diktatur.

Vi må finne frem til et levesett på jorda som garanterer at ingen kan hamstre ressurser slik som den psykopatiske ”eliten” gjør i dag. Finansielt krever det ekstreme forandringer – til det punkt at den gamle kakaobaserte mayaøkonomien kan tjene til inspirasjon.

Vi må finne en måte å leve på jorda på som sikrer at verken foretak eller land kan loppe store befolkningsgrupper og kanalisere disse ressursene til krig og masseødeleggelse.  Vi må våge å vurdere om vi må gi avkall på ideen om penger helt og fullt, og hvilke alternativer vi i så fall kan finne. Det er tenkelig at det kan tjene oss godt, selv om vi på kort sikt må omkalfatre det meste av samfunnsstrukturen vi kjenner til i dag. Mennesket vil bli fritt igjen, ikke lengre en gjeldsbundet slave.

Individuell suverenitet vil bli restituert og parasittiske statsdannelser og rovgriske foretak ledet av psykopater vil bli avskaffet. Vi må sikre at ingen grådige sammenslutninger river jorda i stykker. Slik infrastruktur som frie folk i felleskap velger å etablere og opprettholde kan ordnes med frivillig deltagelse. Vi må sikre at ethvert handels eller byttesystem eliminerer bruken av enhver from for renter. Dersom vi virkelig skal tenke igjennom økonomien på nytt, så må vi tenke mye dypere tanker enn det løpeguttene i Davos gjør på vegne av sine herrer, og om hele systemet skulle kollapse så ikke kom til min dør for å handle med gull.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

Om forfatteren

Profilbildet til Lars-Roger Moe

Lars-Roger Moe

Etter 20 år i helsevesenet begynnte jeg i 2005 å jobbe på heltid med alternativ medisin og energiarbeid. Det handler om å hjelpe folk å ta tilbake full styring i eget liv og så finne tak i de ubrukte ressursene - for så å bruke alle kreftene på å skape en verden der frihet, glede og overflod er livets orden.

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.76 Kommentarer
1 2 3
 • Profilbildet til lottehag
  30. 01. 2012 klokken 01:00

  Vi skulle alle bli indianere og flytte ut i telt. Høste og sanke fra naturen og lage våre egne permakulturer.
  Kanskje alle bare kunne sluttet i jobbene sine samtidig og bare gitt f…. Sluttet å bruke systemene, sluttet å betale regningene sine. begynt å spise mindre mat, for vi trenger faktisk ikke så mye som vi tror.
  Sluttet å kjøpe ting, for da ville det heller ikke være noen etterspørsel, og absolutt ingen vits i å produsere masse ubrukelig ting, som vi tror vi er så avhengige av!
  Hvis vi sluttet å spise så mye kjøtt, som uansett er lavfrekvens mat – død mat, så hadde det heller ikke vært noe behov for å dyrke dyrefor – dermed mindre arbeid på en gård. Og melke kyr…… mennesker er det eneste «dyret» som drikker melk som voksne, og i tillegg drikker melken til et annet dyr.
  Sykehusene kunne hett helsehus, og medisinen finnes det rikelig av i naturen.
  Måtte vi ha biler, kunne man gått sammen flere om å dele – for hvis man ikke trenger å jobbe – annet enn å skaffe seg mat og dyrke tekstiler, som hamp og lin etc… til klær, så hadde vi heller ikke hatt noe behov for å kjøre til jobben hver dag.
  Gratis og fornybar energi ligger rett utenfor stuedørene våre…… har du ikke en hage, så bruk taket. Flytt inn i naturen, kom deg ut av asfalt jungelen – der finnes ingen tilfredsstillelse!

  Senk behovet, lev enkelt og bli lykkelig – da vil vår moder jord bli frisk!

  Men akk…. dette her var vel litt av en drøm 😉

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  30. 01. 2012 klokken 01:32

  Her har du det på greip Lars-Roger Moe :) men det blir en komplisert og langdryg oppgave å forme både lokale og globalt samfunn slik du beskriver. World Economic Forum agenda er et ledd i en lenge planlagt og utført hegelian dialectic plan, Ordo ab Chao i pur frimurerstil, slik du indikerer i artikkelen, krasj og oppbygging gjentas for stadig å nå nye mål i new world order agendaen. massene melkes og eliten feites

  Ingen tvil om at World Economic Forum er en marxist-sosialistisk new world order kreasjon, har 666 i sin logo http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/aktivering-for-de-sovende/comment-page-5/#comment-81622 , kommentar under relatert artikkel

  Angående marxist-sosialisme, kommunisme, jfr bl.a. Fabian Society medlem Joseph Stalin’s regime, i realiteten samme som nasjonalsosialisme som er kjent som nazisme, hvis største ikon er Adolf Hitler, men det finnes tusener, for ikke å si hundretusener, av andre i samme kategori den dag idag, ref. intervju med Brian Gerrish, en unik personlighet ifm arbeid for personlig frihet og bevaring av konstitusjonen i UK, The reason David Cameron ordered his MP’s to vote against an EU Referendum + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7910

  Idag, må se på klokka, ehem, igår traff jeg en advokat fra Kongo som bor i Norge, slo av en prat. Han sa at de i disse tider dreper hundrevis daglig eller ukentlig der nede under et diktatur som jeg ser styres av samme kabal som står bak bl.a. World Economic Forum. For tiden hentes, stjeles, det bl.a. mineraler der som anvendes i teknologiske duppeditter som mobiltelefoner o.l. De driver også og henter mineraler fra jord som folket i Kongo ikke vet hva er. Dette gjøres ved at de graver jord og kjører denne til industrianlegg for utvinning av dette mineralet, muligens fler

  Angående dine vyer om en bedre verden å leve i, det blir ikke et venstrehåndsarbeid å rydde opp i bl.a. Afrika

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Lars-Roger Moe
   30. 01. 2012 klokken 11:14

   Dersom hver enkelt tar ansvar for seg selv og sin familie, sine nærmeste ti mål med jord, og nabolaget sammen med naboer – så er oppryddingen overkommelig.

   Hvis afrikanerne gjør det samme i afrika er det overkommelig der også. Afrikanerne har to hovedproblemer.

   På den ene siden imperialister som kommer for å rane ressursjer og setter in despotiske kaosregimer for å gjøre landene lette å plyndre. På den andre siden er velmenende mennesker som skal fikse problemene for dem, men som i hovedsak gjør befolkningen passive og hjelpeavhengig.

   Hvis afrikanerne må ta tak selv, og får gjøre det uten å bli herset med av imperialister og besservissre så kommer det til å gå helt fint i løpet av få år.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  30. 01. 2012 klokken 05:33

  Det er en viktig grunn til hvorfor denne sinnsyke penge- og finanskonspirasjonen ikke er mainstream stoff:
  «1973: In his book, None Dare Call It Conspiracy, Gary Allen states,

  One major reason for the historical blackout on the role of the international bankers in political history is the Rothschilds were Jewish…

  ….The Jewish members of the conspiracy have used an organisation called The Anti-Defamation League (ADL) as an instrument to try and convince everyone that any mention of the Rothschilds and their allies is an attack on all Jews.

  In this way they have stifled almost all honest scholarship on international bankers and made the subject taboo within universities.

  Any individual or book exploring this subject is immediately attacked by hundreds of ADL communities all over the country. The ADL has never let the truth or logic interfere with its highly professional smear jobs…

  ….Actually, nobody has a right to be more angry at the Rothschild clique than their fellow Jews…

  ….The Rothschild empire helped finance Adolf Hitler.»
  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
  http://www.amazon.com/None-Dare-Call-Conspiracy-Allen/dp/0899666612

  Ved å lage stråmenn (skepnisser) i akademiet har den styrende elite klart å mobbe forskningsmasser fra å forske seriøst på dette feltet. Fordi det meste av gammel styrtrike finanseliten som stod bak The FED var jødisk, klarte de å installere et «mobbingsorgan» ment til å tilbakevise alle anklagelser mot en liten minoritet av finanselite som «antisemittisk». 😀
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Defamation_League

  Dermed er det helt tilfeldig at ADL ble opprettet i 1913, samme år som the FED 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til 2Q11
  30. 01. 2012 klokken 10:14

  Takk for en artikkel av beste sort om en elite av verste sort!

  ”For to år siden mistet Maria (44) jobben. Nå selger den greske alenemoren arvesmykkene for å få endene til å møtes.
  Nedover handlegaten Ermou i Athen er det tett mellom glorete, blinkende neonlys og plakater med påskriften: ”Vi kjøper gull, smykker og gulltenner. Løs dine finansielle problemer hos oss. Kontant betaling”.
  De siste månedene har gullkjøpere og pantelånere poppet opp som paddehatter i Athen. I Ermou-gaten er det fem-seks stykker i løpet av et par hundre meter. Noen ligger åpent rett på handlegaten. Andre er bortgjemt oppe i etasjene.”
  http://www.aftenposten.no/okonomi/Grekerne-selger-sine-smykker-og-gulltenner-6751855.html

  Er de landssvikere eller bare dumme rævdiltere? Eller står de snart opp for befolkningens beste?:
  ”For Norge deltok forsvarsminister Espen Barth Eide, næringsminister Trond Giske, utviklingsminister Erik Solheim, noen norske finanstopper, samt kronprinsen (bilderberger) og kronprinsessen”

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til gammelfar
  30. 01. 2012 klokken 11:38

  Er der en kontrerevolutionen i gang mod Illuminati, Nazi/fascismen i disse stunder?
  Fra David Wilcock fantastiske beskrivelse af hvordan eliten har opbygget deres økonomiske system sammen med eliter verden rundt bringer han fantastiske nyheder:
  http://avisen.dk/blogs/julean/er-der-en-kontrerevolutionen-i-gang-mod-illuminati-n_33011.aspx

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Balle Clorin
  30. 01. 2012 klokken 14:48

  Det snakkes i Davos, og løsningen blir blant annet mer skatt og økt kontroll på nett. Med dette menes økt skatt for middelklassen og mer sensur i medier og nett. Målet til Davos-gjengen (lille-Bilderberg) er å innføre global marxist-sosialisme, hvor de rike kan bli enda rikere og ha mer makt. Middelklassen skal som kjent utryddes. Så når det snakkes om å legge om kapitalismen må vi alle være klar over at dette ikke er til flertallets best, men til deltakernes beste.

  Det hadde vært tilstrekkelige å gjøre følgende: sletting av all gjeld, forby renter, forby privateeide sentralbanker, fjerning av formueskatt og arveavgift, samt fjerning av pensjonsordninger for politikere. Samtlige av de som er i Davos vil tape makt og penger på nevnte forslag, så det er utopisk at noe slikt vil skje. Jeg er ikke så opptatt av gjenninnføre gullstandarden, men et FIAT-system krever politikere som ikke lar seg friste til å bruke seddelpressen for å få fart på økonomien – og der er vi ikke.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lars-Roger Moe
  31. 01. 2012 klokken 16:05

  Denne ramlet inn i postkassen min i dag. Grunnkurs i økonomi, slik det burde være!

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Uffda
  01. 02. 2012 klokken 15:37

  Social Capitalism-Predictions 2020.mov
  Part 1 in a Series called Social Capitalism; The Next Economic Paradigm. These prediction set the stage for the following discussions that specify Social Capitalism in the context of Social Media.
  http://www.youtube.com/watch?v=hgvmH3QSlbg

  Social Capitalism; The Value Game :-)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  02. 02. 2012 klokken 16:25

  A Rothschild Speaks – Listen Closely http://www.youtube.com/watch?v=x3EUzV5_TUs

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Cosmomind
  02. 02. 2012 klokken 18:31

  Her er et 20 minutts foredrag som er underholdene og som samtidig er et av de mest forståelige jeg har sett om økonomi.

  http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/money/how-money-is-created-ben-dyson-explainsthe-debt-crisis.html

  Her snakkes bl.a. om hvorfor bankansatte «må» gi lån. For dersom den ansatte hele tiden gir avslag vil han få sparken.
  (Jeg vil her legge til at slike paradokser eksisterer i andre bransjer, en parkeringsvakt som ikke klarer å bøtelegge nok bileiere er ikke «lønnsom» og vil få sparken, politimenn som ikke tar nok folk får hjelp av sine kolleger ved at man planter stoff på folk, praksis i USA. Alle må stå på for å rettferdiggjøre sin post og derved behold den i et slikt system.)

  97% av alle penger er digitale penger slik at kun 3% er kontanter!

  Og dersom du lurer på hvorfor prisene på bolig stiger og stiger til det hinsidige til ulykke for de fleste:
  I motsetning til eventyret vi får servert om at bankene gir lån til bedrifter, som igjen skaper arbeidsplasser, og som så gir oss mulighet til å kjøpe hus, spise, etc.:

  Kun 8% går til produksjons-skapende lån!!!

  De resterende 92 prosentene går til å spekulere i hus, og andre finansielle investeringer som ikke skaper noen ting annet enn økte utgifter for de mange og fortjeneste for de få.
  Bankene har mere å bruke enn regjeringen, og det er et demokratisk problem at kun 5 banker styrer over 85% av disse pengene.
  Dvs. at fra 30-40 personer styrer over like mye eller mere penger enn regjeringen!!
  Nå er dette fra England, men jeg antar at situasjonen og prinsippene ikke er svært annerledes der enn i andre land.

  GD Star Rating
  loading...

Legg inn dine tanker