Samfunn
Du leser nå
Åpent brev til Statsministeren om en smule fred og frihet
Skrevet av
J.Johansen den 23. 01. 2012
20

Åpent brev til Statsministeren om en smule fred og frihet

Av J.Johansen23. 01. 2012

Jens; Jeg har på min facebook side og i en kommentar på Nyhetsspeilet tidligere invitert Statsministeren til gjerne å invitere meg til en samtale om dissidenters og annerledestenkendes vilkår i menneskerettslandet, og hvordan du kan hjelpe oss å få disse ugudelige ateister, humanister, kommunister og andre som hater vår virksomhet, bort fra andres og min sin rygg.

Jeg vil gjerne bidra til å hjelpe, å rådgi om forhold i Kongeriket du kanskje ikke er klar over effekten av.

Det er mange som har mye å si i vårt samfunn Jens, men vi må bare se i øynene at de ikke kommer frem med sitt budskap. Deres opponenter har fribillett. Der er stort raseri på facebook og andre sosiale medier, om politiske saker og ting som folk gjerne vil ha ut og frem, men det samfunn vi i fellesskap har bygget gir ikke utløp for dem. Jeg vil i vårt møte på det sterkeste anbefale at vi ikke skaper noen ‘trykkokereffekt’ Jens. Det vil være svært uheldig, for oss alle.

Jeg vil gjerne drøfte pressestøtten med deg, og hvilken krav du skal stille til den om objektiv rapportering og mulighet til å komme med tilsvar for lumske angrep, samt at de skal etterstrebe åpenhet og at alle saker skal frem under mottoet at ærlighet lønner seg best i lengden. Vi ønsker ikke urett skal begås, hverken du eller jeg, for vi kjenner alle helt fra Abrahams tid, at rett belønnes, og urett fordømmes, av en slags usynlig mektig kraft, eller som den budhistiske karma, som enhver kan gi det navn en vil. Rettvishet har reist samfunn til de høyeste høyder, og urett har lagt dem i grus. Det vel vi alt om, både fra Bibelhistorien og fra de sekulære historiebøker.

Jeg har selv personlig erfaring som jeg vet mange sliter med, og kanskje kan min erfaring hjelpe andre (?); Jeg mobbes fra nett av disse ugudelige røde horder! Hva er dette for slags demokrati? Pøbelvelde, er det hva vi skal ha?

Nå må vi se å få orden på dette Jens. Nå må du vise lederskap.

Du sender signaler om at de bare skal stå på med mobbingen, med din oppfordring om ‘digitale nabokjerringer’, og disse imbesiler tolker det til at det skal være om ALT som de personlig ikke liker, innklusivt min kristne overbevisning, alternativ tenkning, vaksiner som mange er skeptisk til, skole- og helsepolitikk, familiepolitikk som ser ut som går mest ut på på å ødelegge flest mulig familier anmasse (det sosialistiske gode; kontroll over produksjonsmidlene, statlig omsorg), det biologiske prerogativ, i det hele tatt det meste fritenkende individer i et samfunn tillater seg å tenke og dele med sine medmennesker. Alt sammen, er nå dette selvoppnevnte tankepolitiet på jakt etter. Beklage ditt, og beklage datt, har blitt omkvedet.

Du må konkretisere bedre hva du mener de skal se etter, eller de kommer til å glefse etter ALT de personlig ikke liker, og det er mye; det skal jeg love deg.

De tar deg på ord ditt Jens, de er svært autoritetstro og lydig som dresserte bikkjer bruker å være, og tror det er deres egne idiotiske overbevisninger de skal implementere i ‘nabokjerring-virksomheten’ og følge med på, MEN DET VAR TERRORISTER DE SKAL SE ETTER, ikke alle andre religiøse og alternativt tenkede, og politisk bevisste tenkende medborgere, som gjerne vil bidra til demokratiets utvikling (?).

«Kan dere ikke høre hva deres leder sier engang. Tunghørt? Jævla idioter!» – NN
:)

Du må ta tak i dette problemet Jens, og få oppdradd denne ugudelige generasjon. Viser til Miljøminister Erik Solheims observasjon nylig:

Erik Solheim: Gud er tilbake
«Gud spiller en stadig større rolle i samfunnet, mener miljø- og utviklingsministeren.»
http://www.vl.no/samfunn/erik-solheim-gud-er-tilbake/

Bare harsellas og hån fra ‘Lenins’ fotsoldater. Disse må siviliseres og Statsministeren må komme med KLARE utsagn om at deres ufinheter IKKE kan aksepteres, at de får oppføre seg som folk, være høflig og korrekt også ovenfor religiøse minoriteter og alternativt tenkende, og ikke bare ovenfor sine egne, som alle andre normalt oppdradde er.

Jeg er drittlei av at dem blander seg i MITT liv og min kommunikasjon med mine trofaste lesere! Ødelegger enhver saklig debatt.

Vi kan ikke ha dette slik Jens. Du MÅ ta grep.

Hvor har foreldrene til disse vært i oppveksten? For opptatt med Marx sosiale eksperimenter til å oppdra sine barn?

Jens; du er vel endelig MIN statsminister også, og ikke bare din egen ateistiske religions statsminister;’Human Etikerne’, sionister og andre verdslige avgudsdyrkere fra den røde horde?

Jeg vil ha et møte, og fremlegge mine bekymringer for samfunnsutviklingen, som rett er i et demokrati, som betyr at alle skal bli hørt og tatt hensyn til. Om ikke får jeg sikkert finne på noe mer å skrive om, mer disclosure, og jeg skal love at den neste jeg har på lager vil overstige alle de disclosure jeg har gjort så langt. Den vil sitte enormt langt inne for mange; knockout deluxe. Det er ikke en trussel, selv om det høres sånn ut, bare informerer om mitt neste steg fordi jeg tror på åpenhet og ærlighet, transparancy.

Jeg tror at ærlighet, sannhet, kjærlighet, åpenhet, har sin egen belønnning, før eller siden, og at motsatte ikke lønner seg, også før eller siden (karma – ‘en høster som en sår’).

Det er ikke farlig for liv og helse det jeg skal skrive, – bare for omdømme, og det har ikke noe med ‘Rikets Sikkerhet’ å gjøre. Riket består nok om noen enkeltpersoner faller fra av et tapt omdømme, som de så godt de kan har prestert å ødelegge selv. Kanskje til og med Riket består ennå bedre av den grunn.

Jeg avventer invitasjon og tilsendt billett på statens regning, idet jeg skal hjelpe deg og staten å organisere seg bedre, og ivareta religiøse minoriteters, fritenkeres, kunstneres og dissidenters rettigheter (jeg regner ikke sionister som kristne, så sionister og ateister og humanister er flertallet tilsammen).

Kan du Jens ha jevnlige møter med Røkke & Co, så kan du vel ta et møte med meg også for å få min mening om hvordan vi best bør organisere dette samfunn, for det er vel endelig MITT land også (min far var født her, mine bestefedre, mine oldefedre, mine tippoldefedre, mine tipp-tippoldefedre, osv ~), et kristent land, hvor jeg fremdeles kan skrive om hva jeg vil, uten at all slags pøbel skal forfølge meg med sine hatefulle mantra?

Jeg lurer på om Vepsen kommer til å ta dem med i sin ‘Hatrapport 2012’, og jeg vil gjerne vite om staten på noe vis finansierer en slik ensidig rapport, skrevet av inkompetente mennesker som denne artikkel av Jahn Magnus Eriksson viser. Vi kan rett og slett ikke la inkompetente få lov å være ekspertise Jens, da har dette land utviklet seg til proletariatets paradis og hvor gatas parlament råder.

Jeg vil avslutningsvis dele en fin sang fra vi var barn og ungdom du og jeg, og jeg vil spørre deg på møtet; Tror noen politikere på denne drømmen lenger? Kanskje den kunne utgjøre et godt tverrpolitisk manifest? Tror noen at fred på jord kan oppnås med å bombe andre land og folk? Ikke glem den drømmen du og andre politikere som for eksempel Anna Lindh delte som ung.

Dette er ting vi gjerne kan snakke om du og jeg. Jeg ser frem til det.

PST; Vennligst videresend min oppfordring til Statsministeren, siden jeg ikke tør å sende brev idet det kan bli oppfattet som ‘truende’, og vi ønsker jo ikke å skremme noen som har eventuelt blitt litt skvetten.

På forhånd takk.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%

Om forfatteren

Profilbildet til J.Johansen

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.20 Kommentarer
1 2
 • Profilbildet til Uffda
  23. 01. 2012 klokken 11:30

  Takk for din klagesang JJ. Du er ikke aleine, dette stikker svært dypt i mange sin psyke. Desverre har ikke adressaten mulighet til å etterkomme dine ønsker pga programmering.
  Encoded DNA Memory

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til ola
  23. 01. 2012 klokken 13:37

  Veldig bra, håper virkelig du kunne fått til et møte med Jens, men jeg må nok innrømme at jeg har veldig liten tro på at du får det, ikke pga deg, men pga Jens.

  Liker at du kaller han Jens og ikke Herr Statsminister eller lignende.

  Er veldig slitsomt med slike folk du refererer til her, så det er en veldig god sak.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Terje
  23. 01. 2012 klokken 18:00

  Er det ikke bare å ta det direkte opp med gud? Nytter ikke å gå via Statsministerens kontor;-) Eller kanskje Ateistene har rett i at det ikke nytter
  å lite på skybert?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Thunder
   24. 01. 2012 klokken 16:54

   Tenker jo på min egen «åndelige» reise når jeg leser svaret(vitsen) din. Fra å bli skremt bort fra åndelig næring i store deler av mitt liv til å faktisk forstå hva f.eks. Moses mente når han så Gud i alt og alle. Fra å tenke at det er for mye elendighet til at det kan finnes en gud, til å forstå at vi selv sitter med nøklene og finne veien ut av en ugudelig og manipulert verden. Jeg kunne nok også komme med slike vitser tidligere, men nå blir jeg bare trist når jeg kjenner meg igjen i slikt, og skulle ønske jeg kunne tenne en åndelig gnist i mørket for andre. Jeg vet ikke hva jeg legger i ordet Gud, men har forstått at vi er koblet til hverandre på et vis og at alt vi gjør gir åndelig erfaring og har en mening. At man står på forskjellige steder, har egentlig lite betydning for meg. Bare man finner glede i å være til og være sammen med andre mennesker og naturen rundt seg. Tror det er viktigst i tiden fremover, da penger, makt, ære og berømmelse er på vei ut :-) Nestekjærighet, glede, lek og morro og finne tilbake til barnet i seg selv er det som gjelder. Må ikke forveksles med en «gladkristen» eller hippie :-) Er livet verdt å leve uten drømmen om overflod?

   Må jo benytte anledningen til å rette karma mot J. Johansen som er en fantastisk sannhetsøker som ikke henger seg fast og løfter hver stein for å fortsette å utvikle seg mens han forsøker å dra andre opp av hengemyra :-)
   En glede å være enig og uenig med J.J. gjennom hans enorme arbeide.
   Det virker på meg som om åndeligheten er i ferd med å ta over for fullt, selv om det kommer en og annen kommentar slengende. :-)

   Til mitt tidligere og døde jeg, og Terje S.
   Faith no mores versjon av I started a joke

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Zetera
  23. 01. 2012 klokken 21:10

  Eller kanskje Ateistene med fler ikke skjønner, som her :

  Jeg hadde en drøm en natt hvor jeg gikk sammen med Herren på en strand. Foran øynene mine så jeg hele livet mitt, og for hver scene så jeg to par fotavtrykk i sanden som tilhørte meg og Herren. Når jeg så den siste scene fare forbi oppdaget jeg at det bare var et fotspor på stranden. Jeg la også merke til at det var mange ganger det bare var et fotspor bak meg. Til min store forundring så jeg at dette falt sammen med de gangene jeg hadde vært langt nede og i problemer. Dette bekymret meg, og jeg spurte Herren om dette.

  ”Herre” sa jeg, ”den gangen jeg bestemte meg for å følge deg sa du at du alltid skulle gå sammen med meg, side ved side. Men jeg har lagt merke til at gjennom de vanskeligste periodene i mitt liv så er det bare et fotspor der vi skulle gått sammen. Jeg forstår ikke det at når jeg trengte deg mest var du ikke der for meg, men du hadde forlatt meg.”

  Herren svarte: ”Å mitt kjære, kjære barn, jeg elsker deg som det mennesket du er og jeg kunne aldri tenke meg å forlate deg på noe tidspunkt. I de stundene som du har hatt problemer og har lidd og kun har sett et fotspor i sanden, det er da jeg bar deg.”

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Zetera
  23. 01. 2012 klokken 21:18

  Bare for å ha sagt det, så var ikke dette min drøm men fin var den likevel.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  23. 01. 2012 klokken 22:23

  Put the politicians on minmum wage and watch how fast things change http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151163323725035&set=p.10151163323725035&type=1&ref=nf

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  24. 01. 2012 klokken 19:20

  Takk for initiativet J Johansen

  Holder på å gå gjennom vedlagt presentasjon i detalj, og legger inn lenker for utvalgte detaljer som nevnes i presentasjonen. Bl.a. er det her en særdeles god beskrivelse av hegelian dialectic anvendt praksis, Ordo ab Chao – Deus Meum Que Jus, som går som en rød tråd gjennom alt som bl.a. Fabian Society planlegger og foretar seg, eksempelvis etablering av rase- og religions-motsetninger, som vi ser blir mye blir brukt og lett blir et irritasjonsmoment for veldig mange

  * Observer * Nøytraliser frimureriets Ordo ab Chao-strategi. Ikke la dere lure til å fyre opp under denne strategien som legger opp til strid i ett og alt og kun for egen vinning og alles tap. Velg samarbeid og planmessig utvikling i stedet for å delta i tvister som bl.a. massemedia, myndigheter, politiske partier og interesseorganisasjoner legger opp til. Vis de naive eller svikefulle stridshisserne ryggen, og fortell dem gjerne hvorfor

  Sceptic society is part of Fabian Society and their Secret Agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1494&start=51#M7888

  Her har vi potensielt to Ordo ab Chao-fronter som arbeider aktivt for etablering av Chao: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-2/#comment-81295

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  25. 01. 2012 klokken 09:18

  Sannheten er at heller ikke aggressive ateister uten videre er vaksinert mot dumhet og urimelighet. Overtroen på fornuften er, etter mitt syn, den mest moderne og derfor skadeligste av alle former for overtro.

  Valget står mellom samtale eller vold, skriver Harris. Ikke vanskelig å være enig i det. Men de aggressive ateistenes egen samtalepraksis er noe underlig. De vil fjerne all religiøs tro fra verden før den samtalen som de ønsker seg, kan komme i gang. Å utrydde dem man er uenige med som forberedelse til den store fredssamtalen og som en forutsetning for at den kan lykkes, har vært en del av alle totalitære politiske ideologiers destruktive brorskapsfantasier.

  De har nok rett i at det er lettere å bli enige om noen saker om man først fjerner dem som mener noe annet enn dem, om de, som en innledning, makter å mobbe all verdens troende inn i gudløsheten. Men vil en slik enighet gi grunnlag for varig fred og fornuftig samrøre? Det eneste en forsamling av gudløse lettere kan bli enige om enn en blandet forsamling av troende, er at Gud eller gudene ikke finnes. Resten ville de være akkurat like uenige om som før.

  http://morgenbladet.no/article/20111202/OSPALTISTER/111209994

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  25. 01. 2012 klokken 09:18

  På toppen av verden
  Norges mest irriterende mennesker kommer på banen. Igjen.

  Kritikk av religion og religiøse, først og fremst kristendommen, har tradisjonelt vært en viktig dyd på den politiske venstresiden. Nesten like viktig har irritasjon over religionen og kristendommen vært. Hvordan kan folk i fullt alvor tro på de greiene der?

  I lange perioder av livet har jeg delt denne irritasjonen. Men i det siste har ateistene og humanetikerne seilt opp på siden og sust forbi på irritasjonsbarometeret. De er i dag uendelig mange ganger mer irriterende enn de kristne. Hvordan kunne denne endringen skje?

  Litt irriterende er det også at ateistene ser ut til å tro at de er de eneste som klarer å tenke frie og liberale tanker. De religiøse derimot, er låst fast av en eller annen flere hundre år gammel tradisjon, som uavhengig av hvilken tradisjon man snakker om, aldri har hatt noen annen effekt enn å holde sine følgesvenners tankebaner inngjerdet, nedlåst, knuget og undertrykt. Og hvis et menneske som kaller seg religiøst sier noe om noen, jada sier han det med utgangspunkt i hva boken og den religiøse makten tvinger han til å si. Selv er ateisten selvsagt helt fri.

  Slik prøver ateistene å gjøre genuint søkende musikere og mennesker til redskaper og midler for sin egen, låste idé. De blir dermed bærere av den intoleransen de selv mener å kritisere hos religiøse. Men de nekter å innse det selv.

  Det kanskje aller mest irriterende er nok at ateistene tror de bedriver kulturradikal maktkritikk bare fordi de kritiserer religiøs tro. Problemet er at ateistens verdensbilde er en saus, der «religion» er kjernen i alle problemer, men alle mulige nyanser og retningslinjer er borte.

  http://morgenbladet.no/article/20111202/OAKTUELT/111209975

  GD Star Rating
  loading...

Legg inn dine tanker