Bevissthet
Du leser nå
2012; Sjelens og åndens år?
Skrevet av
J.Johansen01. 01. 2012
russiL
4596 35

2012; Sjelens og åndens år?

Av J.Johansen01. 01. 2012
2012; 'One Moment in Time' for å aktivere de åndelige fakulteter.

Jeg ønsker alle mine lesere ‘One Moment in Time’ i 2012, hvor de kan være mer enn de trodde de kunne være. Et møte med døden, med skjebnen, med evigheten (‘eternity’), eller annet som gjør at en starter leve (‘no time for less’, ‘where all dreams are a heartbeat away’), og ikke gradvis død fra vugge til grav….

Kroppens forgjengelighet er et automatisk udiskutabelt faktum, men åndens oppstandelse og evig liv i en, se det er ikke automatisk – krever vanskelige valg og hardt arbeid…., blir den uoppvekket forgår sjelen med kroppen. Evig liv; Det er belønningen for den psykologiske ‘lille død’ (‘resurrection’). Evig liv, ikke som et trossystem, men som en konkret virkelighet som krever initiasjon. – Kunnskap og visshet om paralelle virkeligheter, og hva som skal til for å entre dem.

Frykten, spesielt dødsfrykten, er menneskets største fiende. Der er faktisk ikke andre større fiender en frykten selv. Den stenger for det evige livet, for sjelens forløsning og evige frihet via gjenfødelsen (jomfrufødselen – av og til den jomfruelige ånd). Resten av verden kan forgå, en Selv kan oppstå, ved bevisst korsfestelse av det lille selvet; oppstandelsen av åndsmennesket.

Ånd er ingen kollektivistisk bevegelses domene, men er strengt individuell. En blir ETT – ENbåren, ONE, – med de andre av ånd og med sjel, ikke med de åndsløse, de har valgt sin egen skjebne.

Tiden er dyrebar. Før eller siden stenger tidsvinduet hvor muligheten er der. Åndsfientlige eteriske krefter vil gjerne fange en i The Matrix hvor sjelens død er garantert. Sannheten setter oss fri. De åndsfientlige negativt polariserte ønsker åndsløse og sjelløse zoombieslaver i 3D.

La 2012 bli året hvor deres tapte slag manifesteres. Hvor ånden befester sin triumf over materien, over 666, dyrets merkede, de primitive ensidig materiske, og deres åndsløse og sjelløse virkelighetsforståelse. WYSIWYG.

Seize the Moment in Time, THIS moment, to be Free……’no time for less’….

Blir 2012 sjelens og åndens år? Sikkert for noen, ikke for alle.

Lykke til.

Mitt nyttårsforsett

Å bli ennå flinkere til å ta avstand fra ting jeg ikke liker som blir utført i mitt navn, av våre ‘valgte’ representanter, for dermed å unngå personlig karma. La de som gjør dette få det på sin personlige karmakonto, og ikke belaste min.
For den som tier samtykker i slik urett som å bombe uskyldige mennesker i Libya, krige mot andre fjerne land i Afghanistan, skape urett og elendighet for folk her hjemme, etc, etc.
Det skal være helt klart for alle at jeg skal ikke ha dette på min karmakonto, aka en høster som en sår. Jeg skal ta ennå klarere avstand fra og snu ryggen til i avsky for slik atferd i 2012.
Godt år.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til J.Johansen

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info
35 Kommentarer
1 2
 • Profilbildet til maranata
  01. 01. 2012 klokken 10:02

  Godt nytt år JJ :-)

  i 2012 er vi enda nærmere slutten på denne tidsalder i denne tidsbobler vi er fanget så lenge vår sjel er bundet til vår fysiske kropp. Jeg oppfordrer alle og en til å tenke grundig gjennom hva man vil med sitt liv, og hvordan man skal oppnå dette. Hele livet består av valg, fra man står opp om morgenen til man legger seg om kvelden. Mange av våre valg kan synes bagatellmessige, men viser seg å få store konsekvenser. Det viktigste valget består imidlertid i velge hva vi skal tro om vår opprinnelse og meningen med at vi er her vi er i dag.

  Jeg tror desverre vi vil oppleve 2012 som et år med tiltagende problemer på de fleste områder – jeg tror ikke på noen oppvåkning eller noe paradigmeskifte. Jeg tror på mer vær, mer krig, flere problemer for den enkelte og for hele verden. Det er et paradoks at selv ikketroende er opptatt av Bibelens profetier og tydningen av disse.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Uffda
   01. 01. 2012 klokken 13:52

   Lykke til med 2012.
   Tro avler tvil. Vi er nå kommet så langt i på vår åndelige reise at tro er et tilbakelagt stadie. Det er for noen et paradigmeskifte, men ikke for de som velger å være bundet til sin fysiske kropp. Praktiserer man mesterens lære får man innsikt i lysets natur, og ikke bare sjelen blir fri men hele den menneskelige gestalt.
   Det er her kampen vil stå i 2012, næmlig å slakte alle disse dragons/avguder i vår bevissthet. Uranus/Oranos vil sørge for at noen og enhver kan få en overraskende (guddommelig)oppvåkning i 2012. Derfor kall meg gjerne ikketroende maranata, det er en ære. :-)

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til StarFleetCommand
   04. 01. 2012 klokken 02:34

   Hvis dere gidder å sjekke vil dere finne ut at 2011 har vært det mest fredelige året på noen tusen år.
   Antall kriger og konflikter er synkende. Kriminaliteten har aldri vært så lav.
   Osv…..
   Sannsynligheten for at dette skal snu i 2012 er forsvinnende liten.

   Været får vi ikke gjort så mye med. Det beveger seg i sykluser. Det er ikke så lenge siden Norge var dekket av is. Og nye istider vil komme.
   Om ekstremværet vi ser nå er pga sykluser eller forurensning er forskerene ikke helt enige om. De har vel falt ned på at det skyldes litt begge.

   Så jeg er optimist for 2012. Og det jeg håper på mest i 2012 er at folk slutter å tro på utslettende religioner som kristendom, jødedom og islam. Livet består jo av så mye annet enn å tro på menneskeskapte ørkenguder.

   Godt Nytt År!

   Mvh Starfleet Command.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Mole
    04. 01. 2012 klokken 04:20

    Skulle virkelig ønske du hadde rett StarFleet.

    Med ofrene i terrorsaken blir 2011 det verste drapsåret siden krigen.
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10014561

    Tallet på voldsmeldinger til politiet har økt med 21 prosent fra 1999 til 2009. Økningen er større enn for andre typer kriminalitet i Norge.
    http://www.nrk.no/video/volden_oker_mest_i_norge/A9527519B29EC637/emne/kriminalitet/

    – Volden blir bare råere
    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=537122

    Overvåkingen av Oslo øker, men kriminaliteten går ikke ned
    http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7869062

    Sannsynligheten for at dette skal snu i 2012 er ganske liten.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til StarFleetCommand
     04. 01. 2012 klokken 11:06

     Jeg har rett.

     http://www.abcnyheter.no/kultur/livet/090719/vi-blir-fredeligere

     http://www.ssb.no/minifakta/main_03.html#tab0319

     http://nrk.no/nyheter/verden/1.7847598

     Verden har aldri vært tryggere enn den er nå.

     «All empiri viser at du tar feil på alle plan når det gjelder økning i kriminalitet, sykdommer og naturkatastrofer.

     Dødsfall i krig går nedover over hele verden. Dødsfall fra folkemord stuper. Det blir mindre av rasistiske, sexistiske og homofobe holdninger. Og det forekommer nesten ikke voldsutbrudd mellom de aller fleste av verdens tilgrensede etniske grupper. Dette viser alle data fra organisasjoner som Human Security Report Project og Fredsforskningsinstituttet i Oslo.

     Mye av voldsnedgangen skyldes fremveksten av fornuft og humanisme – anvendelsen av menneskelig intelligens for å redusere vold, og den økende verdien vi gir menneskelivet i forhold til stammens stolthet, religionen, nasjonen eller klassen.

     Dette er en positiv utvikling som stammer fra bestemte tenkere i opplysningstiden, som Hobbes, Locke, Spinoza, Hume, Smith, Jefferson og Kant.

     Sykdomsbekjempelse har ført til at verden for noen dager siden rundet 7 milliarder mennesker, og vi er på vei mot 10 milliarder. Uten en globale farmasøytisk forskning og produksjon av medisiner, ville denne ufattelige menneskemengden ikke vært i stand til å leve opp.

     Det er heller ikke påvist noen statistisk økning i naturkatastrofer.

     Det er fortsatt en del uenighet om fordelingen av verdens goder, men verden, som helhet, beveger seg fremover på alle plan takket være ”opplysningshumanismen”, som er den rådende verdimessige plattformen i vår siviliserte verden»

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til gudfrid
     04. 01. 2012 klokken 11:28

     Dette er veldig interessant, StarFleet. Det kan hende du har rett og at det bare er medias fokus som har lurt oss til å tro at alt blir verre og verre.
     Uansett hvem som har rett, er det viktig å ikke la seg lure av katastrofe-journalistikk! Feks overskriften FULL KATASTROFEALARM også har det bare kommet litt leire på veien.
     Les heller noe som gjør deg glad og fortell gjerne andre at verden ikke er så ille som media ønsker at vi skal tro.

     He he, jeg ble veldig glad av å lese innlegget ditt, SarFleetCommand :-)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til JohnnyWalker
     04. 01. 2012 klokken 18:16

     StarFleetCommand:

     2011 var nok ikke spesielt rolig og fredfylt, og her er litt av det som skjedde i 2011:
     1. Krigen i Afghanistan
     2. Borgerkrigen i Libya
     3. Konflikten mellom Israel og Palestina
     4. Revolusjonen i Tunisia
     5. Revolusjonen i Egypt
     6. Grensekonflikten mellom Thailand og Kambodsja

     Kan jo også nevne terrorhandlingen i Norge, der 77 mennesker ble drept. I vårt naboland Sverige har det vært 30 skyteepisoder i Malmø, der seks av dem har ført til dødsfall. Kan også legge til at 106 journalister ble drept i 2011. Hvor mange fanger som ble torturerte på Guantánamo av terrorlandet USA er det ingen som vet, men mange er det !

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til StarFleetCommand
     04. 01. 2012 klokken 18:59

     @JohnnyWalker.

     2011 var fredeligere enn 2010. Og 2009. Og 2008. Osv…………….
     Langt, langt tilbake i tid.
     2012 vil mest sannsynlig bli enda fredeligere enn 2011.
     Så da er vi rett vei.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     06. 01. 2012 klokken 02:15

     Trokke det StarFleet :)

     Personer i Norge drept av Terror har steget med over 7 700 % på under et år

     Jordskjelv ofre globalt har steget med over 1000 % siste tiår i forhold til tiåret før der

     Det er aldri målt mildere klima i oktober og November før, det er aldri målt så mye nedbør før på 1 år

     Så mye stormer vi har hatt siste ukene er det ingen som kan huske at vi har hatt noensinne

     Antall aktvie vulkaner har skutt i været siste årene og kurvene går rett til værs

     2011 var et ekstremår med flom både her og resten av verden

     USA og NATO har aldri vært involvert i så mange kriger samtidig noen gang tidligere

     70% tror at Iran vil bli angrepet i år, 51% tror at et angrep på Iran vil føre til tredje verdenskrig

     Man kan klikke en vanlig mainstream avis på en helt vanlig dag som dette og se hva de står i de første 5 artiklene

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/05/minst-18-omkom-i-bussulykke-i-kina

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/05/31-drept-under-fangeuro-i-mexico

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/05/15-bortfoerte-politifolk-likvidert-av-taliban-i-pakistan

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/05/21-drept-av-bomber-i-bagdad

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/01/05/26-drept-av-hutuopproerere-i-kongo

     Sånn kan en forsette og fortsette men er enig med deg, alt tyder på at 2012 blir et fantastisk fredfult år

     I morgen kommer USA, NATO og Israel med pressemelding at de vil destruere alle sine våpen, de super rike kommer til å gi alle sine penger til de fattige i verden i neste uke, Storm.no har lovet at klimaendringene og naturkatastofene vil stoppe opp uken etterpå, alle relgiøse gruperinger har lovet å respektere andres tro :)

     http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_jordskjelv

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Braveheart
    04. 01. 2012 klokken 15:20

    Godt nytt år ja!

    Legger du til grunn at dagens krigføring foregår på ett helt annet plan og med ofte nøyaktige militære mål så skjønner jo også du at dette egentlig er helt naturlig.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til StarFleetCommand
     04. 01. 2012 klokken 16:10

     @JohnnyWalker.
     Jeg tar nok ikke feil.
     For jeg har ikke nevnt demokrati i det hele tatt.
     Min påstand er at verden blir fredeligere. En påstand jeg har bevist.
     Om verden blir mindre demokratisk er en annen diskusjon.
     Mindre demokrati er ikke nødvendigvis synonymt med flere kriger.

     @Braveheart.
     Om det er naturlig eller ikke så er antall konflikter i verden synkende. Kriminaliteten er synkende. Osv……
     Verden blir fredeligere. :-)

     GD Star Rating
     loading...
  • Profilbildet til lovecompassiontruth
   06. 01. 2012 klokken 06:26

   Truth and the quest for freedom

   It is a funny world we now live in when for many people freedom equals war and killing. True freedom equals unconditional love for all always. It only takes enough people at the right time to make the right decision and stand up for what is truth; unconditional love for all always. Love with a full and strong heart, see with clear and bright eyes, truth is all around it always was. Vibrate on the energy of good, vibrate on the energy of truth and vibrate on the energy of unconditional love. Truth equals strength and it is available to all. Search your heart and you will find strength beyond reason and truth overflowing. You are courageous. You always knew, you always did. You are here to love, to be kind, to be strong, to be compassionate, to be imaginative, to be free and to be true.

   All beings living in truth, 2012 is ours and it always was. From the moment of existance, time led to this, and we will make the right decisions creating truth for all equalling unconditional love always.

   Seek truth always, find truth always, live truth always.

   T

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  01. 01. 2012 klokken 11:38

  Takk for det maranata, og ja, jeg er enig med deg i dette. Det er personlige valg som må gjøres…. jeg tror også den nye tid fordrer stor fleksibilitet i troslivet til mange, også hos religionshaterne som ikke vet at kristendommen er mer en initiasjonsrite enn en religion per se.

  En ser at det er spesielt etter å ha opplevd sjelsettende opplevelser som nær-døden-opplevelser o.l. at mange våkner og begynner å bry seg om verden utenfor seg selv, utenfor egoets rammer, begynner å tenke. Om ikke tilstrekkelig mange vil oppleve dette frivillig, men viker tilbake av frykt for å miste seg selv i prosessen, vil elendigheten manifesteres kollektivt, som igjen vil gi den fastsatte oppvåkning, kollektivt. En har altså to muligheter; frivillig, eller ved tvang. Tvang påført utenfra en. Til mer en slåss imot, til vanskeligere vil den personlige oppvåkning bli. Samarbeider en med Ånden, som manifesterer seg selv, om en vil eller ikke, går det mye lettere.

  For ånden og sjelen er friheten den naturlige tilstand og væren. De som ikke er gjenfødt til ånd vil ikke gjenkjenne hva de er iferd med å miste, fordi deres bevissthet hviler og er forankret i den ufrie tilstand, og de vet ikke om annet. De kan til og med komme til å slåss for å beholde sin ufrihet. Det kjente og kjære de kjenner. Frykten for det ukjente. Redezselen for ta egne valg, ta ansvar for seg selv og sine, uten sine til tider tyranniske byråkrater og ledere som bestemmer alt for dem. Mesteren kan sette fri, den som vil, men de fleste er fornøyd med sin ufrihet. De vet ikke bedre. Som musen i tredemøllen, vandrer og vandrer.

  «Fake terrorism and phoney environmentalism is being used to dupe YOU in to giving up your civil liberties». -Jim Corr, FB-venn.

  So it is Jim. Let the awakening accelerate in the new year, and 2012 a year to remember in a positive way. A year of positive change, and no Obama kind’a change. Peace and goodwill to all man, and an awakened humanity. Their efforts to take away civil liberties is others possibilities to awaken to the fact of destructive government agencies, and be free from their mind control. The Truth will Set us Free, also in the new year.

  Envoronmentalisme er en naturreligion, paganisme; Gaya-religionen er materisk, ikke åndelig. Ikke noe for meg. For ånden er det revnende likgyldig hvordan det går med denne planeten. Våre egentlige jeg – våre sjeler – lever helt uavhengig av den…., der finnes millioner av slike som denne planet, bare i dette solsystem/univers.

  Det er vel ikke populært i si, siden makthaverne bekjenner seg til Gaya-religionen, også å forsvare kristendommen fordi barn og unge har blitt opplært til å hate den, men jeg deltar vel aldri i noen popularitetskonkurranse (?). Er ikke opptatt av hva som er populært, men hva som er sant og riktig.
  Hadde jeg blitt populær hadde jeg blitt bekymret for mine standpunkter.
  Massebevisstheten har aldri vært særlig klok.
  Tiltaler meg ikke særlig å være blant dem som er i den, være populær blant dem.

  De aller aller fleste vil ikke vite hvor rett jeg har i mine skriverier før om mange år, etter at alt tullet de tror på har bevist sin utilstrekkelighet. Jeg foretrekker å bygge min viten på fjellgrunn, på åndens og litteraturens Mestere gjennom tidene, stå på kjempers skuldre, og ikke på enkelte av samtidens delvis forvirrede sjelers tankespinn. Vi har ikke hatt utvikling, – kun innvikling. Menneskeheten kollektivt har ikke blitt klokere, bare dummere. Vi må bypasse tidsåndens forvirring og gå tilbake til de tidløse verdier og lærer.

  «You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life». – Winston Churchil.

  Kunnskapen om kristendommen som en initiasjonsrite, mer enn en religion har vært holdt skjult i 2000 år, «men ingenting skal forsøkes holdes skjult som ikke skal bli kjent». Den hadde en slik eksplosiv innflytelse på samfunnene, at herskerne måtte gjøre hva som helst for å slukke dens flamme og hemme dens lys. Den mistet sitt salt, og/eller ble lært bare i hemmelighet til utvalgte åndelige pilgrimer, gikk i skjul, undergrunn, og der har den blitt vedlikeholdt i 2000 år.

  «Frykt derfor ikke for dem! For intet er skjult som ikke skal bli åpenbaret, og intet er dulgt som ikke skal bli kjent; det jeg sier eder i mørket, det skal I si i lyset, og det som hviskes eder i øret, det skal I forkynne på takene». Matt. 10.26-27

  Masse andre religioner har blitt stiftet av de åndsfientdtlige siden, for å avlede folk fra å forstå og følge disse initiasjonsriter innstiftet av Mesteren over alle mestere, for at hans brødre og søstre i ånden kunne finne veien tilbake til G-d, veien fra det karnalske til det åndelige menneske, til åndelig FRIHET. Det største geni verden har fostret, forstår en etter hvert som en trenger inn i de esoteriske sider av kristendommen.

  Uansett hva de åndsfientlige og frihetshatende gjør, så er det viktigste for dem å demme opp for og slukke kristendommens ånd i verden. INGENTING frykter de mer enn denne ånd, at det moderne mennesket skal finne ut av dens initiasjonsriters hemmeligheter, fordi det vil gi dem dødsstøtet for generasjoners løgn og bedrag og maktmisbruk.

  Den frie ånd i arbeid er den største fare for deres åndsløse diktatur. De kan ikke ha mange slike ånder i virksomhet før alt rakner for dem. Men som kristendommen gjorde slutt på de barbariske skikker på Colloseum i det Romerske Imperiet, på samme måte skal kristendommens åndelige patos og kraft slukke deres våte drømmer om sitt nye verdslige imperie; den nye verdensorden. Det er et løfte som blir oppfylt, for det er et løfte fra den makt og kraft som skapte dette univers, Skaperen/G-d, og som har makt og kraft til å behandle disse patetiske dotter med den verdslige makten, som Skaperen vil og har allerede bestemt de skal behandles når det tidspunktet kommer hvor de har fått gjort nok ugagn. Når begeret er fullt for deres ugudelighet.

  De skal falle, det er løftet. Også de ‘kalkede graver’, saltet som har mistet sin kraft, dogmatikernes hegemoni, religioner fritt for den rene ånden, det friske vannet. Bare å lene seg tilbake og vente på tidspunktet.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Milena Castano
  01. 01. 2012 klokken 14:10

  Godt og kjærlig år til alle! Måtte 2012 bli ditt herligste år så langt.
  Nå er det andre tider og noe helt annet kreves av oss. Nå handler det om å ha det godt med seg selv, og for å gjøre det må man gjøre det rette.

  Det kommer mye motgang og jeg kan si at mennesker ser ut til å tåle det. Jeg tror på motgang som en del av menneskets utvikling. Krig og alt det tragedien som samfunnet har levd og vil leve, er et resultat av hele samfunnets egne handlinger. ( Maktene kan ikke gjøre noe uten resten av sauer flokken)

  Jeg tror at disse skjulte kreftene kjenner prosessen av mennesker på jorden og de ulike stadier. Så de har sine planer om å gjøre denne oppvåknings prosessen enda vanskeligere for menneskeheten, de har vist hele tiden at menneskehetenen skal inn i en fase av åndelig vekst.

  Vi tåler alt. Vi skal ikke ha frykt for noe. Dette må skje for fødselen av en ny bevissthet.

  Hver generasjon må gå gjennom denne smerten desverre, det er vår felles karma. Derfor hver enkelt av oss bør starte en selvrensende prosess basert på kjærlighet og tilgivelse.

  Din oppvåning og min oppvåkning, våkner opp mange andre.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Uffda
   01. 01. 2012 klokken 15:25

   Vi trenger ikke lide. En åndelig tranformasjon uten forberedelser kan gi ubehagelige opplevelser, bruker man derimot tid i meditasjon vil lyset gjøre nødvendige endringer gradvis. Grunnen til smerte er at vi ikke har fått del i den sanne lære om vår åndelighet og er derfor helt uforberedt.
   Ungdom som tviler på den religion de er oppfostret med, søker ofte i seg selv ved hjelp av dop.
   Matth 8 28-32 Christ comes into the graveyard of the mind, flushes out the bad thoughts from the deep subconscious and runs them away. Once brought into the light they can no longer hurt you.
   Se ikke tilbake på det som tydelig ikke fungerer, som til eks verdens religioner. Takk for alle minus tomler, bring them on.
   Luk 9:62 No man having put his hand to the plow and looking back is fit for the kingdom of God.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til J.Johansen
   01. 01. 2012 klokken 16:00

   Plusstommel fra meg Uffda, og enig med Milena. Lidelse følger med ofte, se nedenfor. Men det kan være noe med den personlige oppfatning som gjør at de ikke fungerer da, den personlige tolkningen. Da er det personen som tolker det er noe galt med, og ikke religionen/trossystemet i seg selv.

   Problemet med de flestes forholdt til religion er at de ofte av mangel på kunnskap og/eller opplysning kaster barnet ut med badevannet. De fleste bare gjentar eder og galle de er tillært, sjelden noen substans i deres innsigelser. Patetisk. Å forkaste de verktøy som kan frigjøre en er bare dumt, om ikke ufrihet er ønsket da. Mange av dem som trenger en gjeter, en leder, en hyrde (den massebevisste saueflokken). Dem om det..

   Før jeg er ferdig med min gjerning skal jeg ha vist at kristendommen er langt mer enn et trossystem, men en initiasjonsrite for frihetselskere, som alltid i sin sjel vil føle seg ufullstendig i den ufrie verden uten denne basis, inntil de har etablert sin naturlige opprinnelige sjels- og bevissthetstilstand igjen, samtidig som vi skal påvise at alle religioner er mer eller mindre korrumperte…

   Men vi kan ikke forkaste essensen i dem, uten å kaste barnet ut med badevannet, bare avstå fra de korrupte elementer av dem..av årsaker nevnt ovenfor, – slukke Verdens Lys.

   Lidelse kommer av motstanden (ohm) mot forandring i låste tankemønstre og trossystemer. Det er en lidelse som er selvpåført, for de som nekter å lyde ånden i seg som kaller dem til den naturlige åndsevolusjonære utvikling. De er rett og slett ennå ikke åpnet for ånden, og kan ikke tyde tegnene, det blir deres problem, ofte deres karmiske bane. Det er smerte forbundet med fødsel, og gjenfødsel, vanligvis.

   Det smerter når knopper brister, fordi der vanligvis er noe karma som skal betales. Derfor er det også så mange som unngår og unnviker prosessen. Men det blir mye verre av å utsette den.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Uffda
    01. 01. 2012 klokken 16:42

    Redusserer man kristendommen ned til essensen blir det ikke mye kristendom igjen. :-)
    Hvilke initieringsriter henviser du til, og hvordan utøves og fungerer disse riter?

    Jerem 5:31 The prophets prophesy falsely and the priests bear rule by their means and my people love to have it so and what will you do in the end.
    Hva vil du gjøre med dette da JJ, har du noen gode ideer er de velkommen?

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til J.Johansen
    01. 01. 2012 klokken 16:56

    Din påstand er for lettsindig Uffda, om hvor lite det blir igjen av essensen. Der er MYE igjen. Det er alltid lett å slenge ut lettsindige påstander, men tar ofte en bok eller to å besvare dem.. :)

    Initieringsritene skal du få vite når du kjøper min bok når den er ferdig. Jeg er ikke skyldig noen noe vet du, og kan ikke gi alt på sølvfat…
    :)

    Det var noe om å ikke kaste perler for svin, sa Mesteren, så de kan ikke publiseres gratis for public consumption. Folk verdsetter kun det de må betale for. Vil de ikke betale for det får de klare seg uten…. :)

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Uffda
     01. 01. 2012 klokken 18:06

     Jeg er ikke bekymret JJ, [Mark 14:58 I will destroy this temple that is made with hands (Der går kirkens Gud og dens bøker) and in 3 days I will build another made without hands.] naturen gjennoppretter seg selv.

     2 Peter 1:19 Be attentive for a light that shines in a dark place until the day dawn and the day star rises in your hearts. Kristendommen har aldri formidlet dette budskapet – ergo er det ikke liv laga. Jeg betviler også at dine pengeriter gjør det.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata
     01. 01. 2012 klokken 19:51

     Uffda:
     Det du skriver her viser til fulle at du desverre ikke har skjønt så mye Jesus budskap. Jesus taler om seg selv, når han her snakker om tempelet de kunne rive ned, og at han skulle bygge det opp igjen om 3 dager. Jesus stod som kjent opp etter korsfestelsen etter 3 dager. Jesus er skaperen av ALT, slik det står i Johannes, og skaperkraften kan ikke ødelegges.

     http://www.bibel.no/nb-NO/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=JHN&chapter=1&verse=1

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Uffda
     01. 01. 2012 klokken 21:51

     maranata:
     Jesus er Guds sønn, Gud er lys altså er Jesus lys. Hans navn er gresk og betyr numerologisk 888, som i gresk mytologi tilsvarer en sol gud.
     Jesus er den indre fysiske livkraft som finnes i oss alle, en elektro magnetisk eller photon basert energi. Du har nok alt faidet ut så stopper der.
     John 14:20. At that day you shall know that I am in my Father, you in me, and I in you.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata
     02. 01. 2012 klokken 19:05

     Uffda;
     Lysets engel var/er Satan. Hvordan kan du få Jesus (gresk) numerologisk til å bli 888? (888 = DCCCLXXXVIII)

     Solgud(er) opp gjennom tidene har vært helt andre ting enn Jesus, og så langt fra Jesus som det går an å komme. Eksempelvis

     http://no.wikipedia.org/wiki/Solgud

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Uffda
     02. 01. 2012 klokken 22:27

     Har ikke det greske alfabet tilgjengelig så det blir litt problematisk å vise hvordan Jesus numerologisk blir 888 tilsvarende den mytiske solen, eller om du vil verdens lys. Psalm 84:11 For the Lord God is a sun and shield…

     Acts 26:13. I saw in the way a light from heaven, above the brightness of the sun, shining round about me 15. And I said, Who are you, Lord? And he said, I am Jesus.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata
     02. 01. 2012 klokken 23:07

     Det er svært stor forskjell på å være verdens lys, og være lysgud. Det første er Bibelsk, mens det sistnevnte er forbeholdt diverse religiøse sekter.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til J.Johansen
  02. 01. 2012 klokken 19:34

  En fin historie om en jurists gjenfødelse.til et nytt liv….. en åndelig gjenfødsel. En ny ånd har tatt bolig i dette mennesket.

  «- Min oppgave er å vekke de sjelene som fortsatt er i dvale. Lysarbeidere er personer som før de ble født sa seg villige til å hjelpe verden og dens befolkning i å heales fra fryktens konsekvenser.

  Et sted på veien mellom min reises begynnelse og nå, ble jeg fugl Føniks. Født på ny, sier en uredd Linn Marie Thomas som er klar til å ta fatt på sin oppgave som lysarbeider.

  Opp fra asken trådte Marie. Med håp og tro på fremtiden. Med kjærlighet å gi til alle mennesker. Med ønske om å hjelpe. Marie er fugl Føniks.

  Det undret meg at jeg i 40 år hadde vært en annen enn den jeg var nå. Endelig forstod jeg at uroen som i alle år hadde brent i meg som en uslokkelig brann, kom fra opprøret mot alt som var falskt. Med ektheten døde brannen ut av seg selv og tilbake lå kald aske som ga fruktbar grobunn for en ny begynnelse. Og opp fra asken steg jeg, Marie. Som en fullbyrdet fugl Føniks”.

  http://magic.no/magic-magasin/reportasjer/reisen-inn-i-det-ukjente?tlf=79001400

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til ConfusedMe
  04. 01. 2012 klokken 15:34

  Dere går i fella begge to eller hvor mange dere måtte være, Hadde «de» bare skrevet tydelig så vi – folket kunne forstå det som blir sagt i de hellige skrifter.

  Det er det som er så feil med bibelen og alle andre regioner de blir tolket på så alt for mange måter. Siden det vi leser ikke kan tolkes på en måte vil det alltid være uenighet og ingen har rett.

  Det jeg skriver nå har blitt gjentatt i flere hundre år, men enda så skal dere krangle om hva som står i bøkene. Hadde dere lært å leve på egenhånd uten at bibelen eller andre skrifter skal ha skylden for hvordan dere tenker/handler/oppfører hadde ting vært så mye lettere.

  Personlig så tror jeg på karma til det punktet at det jeg gjør vondt/godt skal komme meg til gode eller straffe meg senere i livet.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mole
  04. 01. 2012 klokken 18:41

  Kriminaliteten har aldri vært så lav skrev StarFleet.

  Rekordmange tollbeslag i 2011
  Øl og vin topper listen, med historisk høye tall.

  http://www.dagbladet.no/2012/01/04/nyheter/innenriks/tollbeslag/19660119/

  Jeg skal holde deg oppdatert når flere prognoser renner inn,
  håper det er greit for artikkelforfatteren.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mole
   04. 01. 2012 klokken 18:53

   Antall familievoldssaker totalt har økt fra 633 saker i 2008 til 932 saker per 1. desember 2011.

   Tall fra Politidirektoratet viser en økning i antall anmeldelser for brudd på straffeloven 219 på 168 prosent fra 2007 til 2011.
   http://www.nettavisen.no/nyheter/article3288967.ece

   Dette er neppe en positiv utvikling for de som jobber med disse sakene.
   Sannsynligheten for at tallene skal synke i 2012 er dessverre lav.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til cHronilogy
  07. 01. 2012 klokken 00:24

  basert på observasjon av kommentarfelt på f.eks vg, ap.no , dagbladet rundt om kring folk er mer og mer skeptisk, fler og fler som sjekker ut ting de får presantert, ergo fler som begynner å se bildet.. gode tider :) ikke for alle såklart kan aldrig glemme det :( ..

  http://www.youtube.com/watch?v=XLAYvOWAyus&feature=g-all-a&list=PLF2BF23002505314A&context=G202669bFAAAAAAAADAA

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Falcon
  07. 01. 2012 klokken 11:46

  How to become a SLAVE to the system… http://www.youtube.com/watch?v=KGIREiyrNF4

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Gisle
  11. 01. 2012 klokken 14:42

  Hei folkens..

  Har skrevet litt selv om 2012. Sjekk det ut: http://www.gislelarsen.no/#post26

  GD Star Rating
  loading...
35 Kommentarer
1 2

Legg inn dine tanker