Du leser nå
Invasjon; Amerikanske tropper omringer Syria

4 minutter lesetidInvasjon; Amerikanske tropper omringer Syria

NATO tar seg til rette i Midt-Østen på vegne av sine Israelske oppdragsgivere (AIPAC). A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm.

(RT. 13.Des. 2011)  En tidligere tjenestekvinne fra innenfor rekkene til Federal Bureau of Investigation (FBI) rapporterer at USAs og NATOs styrker har ankommet utenfor Syria og trener militante å styrte regimet til president Bashar al-Assad.

Varsleren Sibel Edmonds, tidligere en oversetter hos FBI, skrev i helgen at amerikanske soldater er blant de NATO-soldater som har mystisk og plutselig landet på den jordanske og syriske grensen. Ifølge henne har flere kilder internasjonalt bekreftet nyheten, selv om amerikanske medier har fått beskjed om å midlertidig sensurere seg fra å rapportere disse nyheter.

I tillegg sier Edmonds at amerikanske og NATO-styrker trener tyrkiske tropper også, for å muligens starte et angrep fra nord i Syria.

Edmonds skriver at en irakisk journalist basert i London har bekreftet at amerikanske styrker som dro fra Ain al-Assad Air Base i Irak forrige uke faktisk forlot landet som en del av president Obamas uttrekk av tropper, men i stedet for å returnere hjem, ble soldatene overført til Jordan i løpet av de sene timer torsdag kveld. En annen kilde, skriver Edmonds, informerer henne om at «soldater som snakker andre språk enn arabisk» har beveget seg gjennom Jordan bare noen mil fra landets grense mot Syria. Troppene antas å være NATO / USA-tilknyttede og har blitt observert mellom kong Hussein Air Base i al-Mafraq og den jordanske landsbyen Albaej og dens nærhet.

Nizar Nayouf, en korrespondent for Edmonds Boiling Frog Post, sier en medarbeider i et av de London-baserte kontorene til Royal Jordanian Airlines har videre bekreftet at minst ett amerikanske fly som frakter militært personell har brakt amerikanske tropper til Jordan de siste dagene. Nayouf, den tidligere sjefsredaktør av Sawt al-Democratiyya (Demokratiets Stemme), hadde tidligere blitt dømt til ti år bak lås for å kritisere den syriske regjeringen. Han vant senere flere menneskerettighet utmerkelser og 2000 UNISCO prisen for pressefrihet.

Siden oppstandelsen av de opprørsstyrkene i opposisjon mot al-Assad-regimet i Syria for nesten et år siden, har amerikanske tjenestemenn vært kritiske til landets regjering, men insisterer på at de har ellers distansert seg fra å bli involvert i protestene. Etter drapet på dusinvis av demonstranter i løpet av våren 2011, innførte USA strenge sanksjoner mot de offisielle myndighetene i Syria.

Navi Pillay, FNs høykommissær for menneskerettigheter, avslørte denne uken at opprøret i Syria har forårsaket over 5.000 dødsfall siden det startet i begynnelsen av 2011. I tilfelle av aksjon mot tidligere Libyas leder Muammar Gaddafis regime begynte NATO engasjementrt bare en måned inn i opprøret. Ni måneder senere, er de totale dødstallene i den libyske borgerkrigen anslått å være nær 30.000.

I sin rapport, sier Edmonds at NATO-soldater har trent soldater like utenfor Syria siden så tidlig som i mai, og at amerikanske medier er forbudt fra å rapportere om det før i dag. Den tyrkiske avisen Milliyet rapporterer også at den syriske avhopper oberst Riad al-Assad forbereder tropper på å ta over den syriske regjeringen i tillegg.

Kilde

RT.com

Andre referanser

Libya knust: neste er Syria og deretter Iran
«Tidligere firestjerners general og NATO-sjef Wesley Clark snakker om de neo-konservative krefter i USA som planla å invadere og bringe ned myndighetene i syv land på fem år. Inkludert i planen var et angrep på..» Syria.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/libya-knust-neste-er-syria-og-deretter-iran/

The Yinon Plan: Order from Chaos…
Targeting of Christian Syrians and Black Libyans: The «Clash of Civilizations» is on the march.
The Yinon Plan, which is a continuation of British stratagem in the Middle East, is an Israeli strategic plan to ensure Israeli regional superiority. It insists and stipulates that Israel must reconfigure its geo-political environment through the balkanization of the surrounding Arab states into smaller and weaker states.

http://www.voltairenet.org/Targeting-of-Christian-Syrians-and

A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm
«While there are those who will counsel continuity, Israel has the opportunity to make a clean break; it can forge a peace process and strategy based on an entirely new intellectual foundation, one that restores strategic initiative and provides the nation the room to engage every possible energy on rebuilding Zionism, the starting point of which must be economic reform.»[1]
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Clean_Break:_A_New_Strategy_for_Securing_the_Realm

The Turkish-Israeli Alliance Is a New Destabilizing Factor in the Middle East and Southern Europe
http://www.washington-report.org/component/content/article/201/3215-the-turkish-israeli-alliance-is-a-new-destabilizing-factor-in-the-middle-east-and-southern-europe.html

Avi Shlaim on the Neoconservative Middle East War Agenda
http://www.intifada-palestine.com/2011/01/avi-shlaim-on-the-neoconservative-middle-east-war-agenda/

Kiss Of ‘Democratic’ Death: Israel’s Plot To Take Down Syria I
http://www.intifada-palestine.com/2011/01/avi-shlaim-on-the-neoconservative-middle-east-war-agenda/

Are we heading towards World War Three?
«Moscow stands for the rule of law, Washington stands for breaching it. Moscow stands for world peace and brotherly relations, Washington stands for hegemony at any cost. It is imperative that the members of the world community stand together, close ranks and appeal to those inside the United States of America who stand for collective human values to make sure their leadership, apparently as near to a sinister clique of Satanists and Devil worshippers as it gets, do not manage to bring Armageddon down to Earth.»
http://english.pravda.ru/opinion/columnists/13-12-2011/119949-world_war_three-0/

Bashar Assad: ‘They want to overthrow me for my friendship with Russia’
http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/13-12-2011/119945-bashar_assad-0/

Plan For Iraq Invasion Drawn Up Decades Ago.
Israel’s Policy Aimed At The Fragmentation Of Iraq Has Long Historical Roots
By Harun Yahua, Pravda.ru
http://www.rense.com/general58/decades.htm

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
RussiaToday

RT has 21 bureaus in 16 states, with a presence in Washington, New York, London, Paris, Delhi, Cairo, Baghdad, Kiev and other cities and employs over 2,000 media professionals around the globe. With a global reach of over 430 million people, or 22% of all cable subscribers worldwide, RT news covers the major issues of our time for viewers wishing to question more. The best of our broadcast can be found at RT’s YouTube channel, where the number of views has already exceeded half a billion, making RT the first TV news channel to break this record in YouTube’s history.

Kommentarer

39 kommentarer på "Invasjon; Amerikanske tropper omringer Syria"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste