Dette videoklippet som viser et pulserende objekt på himmelen, ikke så langt unna, er det artikkelforfatteren selv som har videofilmet.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos
  30.12.2011 3:05   (Oppdatert 30.12.2011 14:23)

Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

Onsdag 21. desember, var det klarvær om ettermiddagen her i Samnanger utenfor Bergen. Jeg hadde allerede gjort mange opptak av disse spesielle ”stjerne-UFOene(se info nedenfor), og rigget til kameraet i stuen med ideen – kanskje ville det bli noe å filme? Da jeg oppdaget objektet, var min første tanke: ”Dette er bare en flik av månen som viser seg mellom skyene”.  Men etter å ha sett nøyere etter, viste det seg at det var et svært lyssterkt objekt som hang der på himmelen mens det gradvis forandret seg. …

Absolutt alt lys i rommet var slått av under opptaket. Det er derfor ingen mulighet for at dette bare kunne ha vært en refleks fra vinduet. Det kunne jo også minne om et fly sett forfra, med etter hvert ville det ha komme nærmere og en ville hørt lyd. Dette himmelfenomenet ble værende på omtrent samme sted i en del minutter, helt til det forsvant på grunn av skyer.

Er dette et av de uvanlig lyssterke himmellegemene som i løpet av de siste tre årene er blitt observert over hele verden?

Den 12. desember 2008, sendte Share International(SI), i London ut en pressemelding om at et stort, strålende, stjernelignende himmellegeme snart ville komme til syne over hele verden. Dette er i følge SI sin redaktør Benjamin Creme, et av mange tegn som viser at Maitreya, en ny åndelig lærer for hele menneskeheten, nå er på vei til å stå fram.

Da jeg var engasjert i informasjonsarbeidet om Maitreyas tilsynekomst, hadde jeg og kikket på en del av de videoene av dette himmelfenomenet som i løpet av de første månedene i 2009 var blitt lagt ut på YouTube. Fikk tips derfra om å gå til innkjøp av et Sony Handycam med 60x optisk zoom. Har siden gjort mange opptak av de to stjernelignende moderskipene som kan observeres på våre kanter. I følge Creme, ligger det nå til sammen fire slike kjempestore ”stjerneUFOer” i jorden sin atmosfære, hver at dem på størrelse med 5 fotballbaner. To befinner seg på den sørlige og to på den nordlige halvkule. Da de kan minne om stjerner, beveger de seg som regel langsomt og er derfor relativt lette å filme eller fotografere. En av de to som vi kan se, er veldig lyssterk og henger ’som en lykt’ på himmelen. Her er et nyhetsoppslag fra TV2 om denne: ”Så mystisk lyskule på himmelen”.

Det andre som og kan observeres på den nordlige halvkule, ligger ofte lavt mot horisonten og blinker uvanlig kraftig, mens det hele tiden skifter farge.

Her er et opptak av den, fra 19. februar 2011:

Hva sier norske media?

Da dette egentlig er et UFO fenomen, har de offisielle (bort)forklaringene vært alt fra Sirius til en uvanlig lyssterk Venus eller en uvanlig lyssterk Jupiter. Her er en oversikt over en del norske media reportasjer:
http://www.shareno.net/Stjernen/stjernen.htm

The ’Star’ sign – Informasjonsvideo fra Share International:

http://www.youtube.com/watch?v=hX2ujTDVdII

For mer informasjon om Maitreya:

http://www.shareno.net/Hvem_er_Maitreya/hvemer.htm

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Terje Wulfsberg

Om forfatter

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.


Forfatters nettsted: http://ufologi.net
Forfatters artikler: Se alle artikler av (32)Kommentarer

180 kommentarer

 1. Profilbildet til Menneske Menneske sier:

  Dette er utrolig. I den siste tiden har jeg observert nøyaktig det samme. Jeg prøvde å filme det, men jeg har ikke en heftig speilrefleks. Det er ingen tvil. I over 3 uker har jeg sett et identisk lys på himmelen. Som en sterk stjerne, hvor lyset/strålene endrer seg hele tiden. For så å «brenne ut»/bli helt borte.

  Jeg har jo ikke peiling på dette i forhold til mer erfarne observatører, men jeg gir en knapp på: Annunaki
  Serien V – the complete first season:
  «We are in peace. Always».
  http://www.amazon.com/Complete-First-Season-Morena-Baccarin/dp/B002U0KHME

  Sitat:
  «Jordens første møte med romvesener starter når digre moderskip dukker opp. De besøkende. V-ene, er menneskelignende vesener som kan språkene våre og har med seg fantastiske medisinske og teknologiske gaver. Mennesker tar imot dem som frelsere. En voksende motstand er dog fast bestemt på å finne sannheten i denne fantastiske serien som kombinerer sci-fi spenning med flott teknologisk virtuositet»

  I dag ringte jeg Illuminatis hovedkontor (de har nå endelig fått sentralbord), og der snakket jeg med en hyggelig generalsekretær. Han kunne bekrefte at Annunakis har lurt oss. Han sa (veldig bestemt) at de egentlig bare vil lage kvalme for alle sammen, og at eliten gjør alt de kan for å beskytte oss. Jeg sjekket opp generalsekretæren, og han virket veldig troverdig. Han var til og med frimurer. Ikke nok med det, men i følge skattelistene på nett, så har han en stabil økonomi. Han har en årslønn på ca 14 millioner, men skatter ikke mer enn 300 000,-

  En person som har så ORDNEDE forhold, er det all god grunn til å stole på er det ikke? Han kan jo få en (ny) orden på samfunnet med sine brødre.

  Vi er blitt lurt igjen.
  Heia Illuminati. Heia, heia.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Indigo Indigo sier:

  Denne artikkelen ble oppdatert 30.12.2011

  Nå er det på tide at flere får seg kamerautstyr (de som har råd), og filmer disse lysene. Jeg har sett mange av dem, den siste måneden. Hver eneste kveld når det er klar stjernehimmel, har jeg sett opptil 3 pulserende lys samtidig. Gjerne over industrianlegg, og kraftanlegg.
  Utfordringen blir å få tak i et skikkelig kamera, og et solid stativ :-)

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til Mole Mole sier:

  Observerte mystiske objekter under Atlantis-ferd.
  De mystiske objektene dukker opp mens romferjen går i bane rundt jorden.

  NASA har simpelthen hevdet at objektene er refleksjoner på kameralinsen.

  Men astronauter om bord i Atlantis har angivelig en helt annen oppfatning.
  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3372731.ece

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til Mysterons Mysterons sier:

  Hei

  kom over denne siden da jeg søkte etter ufo informasjon. Grunnen til det var at jeg så gjennom noen gamle jeg har tatt i fjor høst, og på et av dem så jeg noe merkelig. Bilde er tatt i Bergen, ca retning nord øst. la ikke merke til det da jeg fotogrfaferte men jeg har brukt lang lukker tid så hvis det var veldig svakt lys kan jeg ha gått glipp av det.
  Hva har jeg tatt bilde av?

  Bilde ligger her:
  http://tinypic.com/r/o9qrlu/6

  Hilsen Thomas

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til Thor Thor sier:

  Du er jo virkelig opplyst jo:) Ironisk ment..

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Monica Waade Monica Waade sier:

  ADVARSEL Den Opplyste blir utestengt dersom spammingen med samme kommentar under flere artikler fortsetter.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?