Du leser nå
Hva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

3 minutter lesetidHva er dette pulserende lysobjektet på himmelen?

Dette videoklippet som viser et pulserende objekt på himmelen, ikke så langt unna, er det artikkelforfatteren selv som har videofilmet.

Onsdag 21. desember, var det klarvær om ettermiddagen her i Samnanger utenfor Bergen. Jeg hadde allerede gjort mange opptak av disse spesielle ”stjerne-UFOene(se info nedenfor), og rigget til kameraet i stuen med ideen – kanskje ville det bli noe å filme? Da jeg oppdaget objektet, var min første tanke: ”Dette er bare en flik av månen som viser seg mellom skyene”.  Men etter å ha sett nøyere etter, viste det seg at det var et svært lyssterkt objekt som hang der på himmelen mens det gradvis forandret seg. …

Absolutt alt lys i rommet var slått av under opptaket. Det er derfor ingen mulighet for at dette bare kunne ha vært en refleks fra vinduet. Det kunne jo også minne om et fly sett forfra, med etter hvert ville det ha komme nærmere og en ville hørt lyd. Dette himmelfenomenet ble værende på omtrent samme sted i en del minutter, helt til det forsvant på grunn av skyer.

Er dette et av de uvanlig lyssterke himmellegemene som i løpet av de siste tre årene er blitt observert over hele verden?

Den 12. desember 2008, sendte Share International(SI), i London ut en pressemelding om at et stort, strålende, stjernelignende himmellegeme snart ville komme til syne over hele verden. Dette er i følge SI sin redaktør Benjamin Creme, et av mange tegn som viser at Maitreya, en ny åndelig lærer for hele menneskeheten, nå er på vei til å stå fram.

Da jeg var engasjert i informasjonsarbeidet om Maitreyas tilsynekomst, hadde jeg og kikket på en del av de videoene av dette himmelfenomenet som i løpet av de første månedene i 2009 var blitt lagt ut på YouTube. Fikk tips derfra om å gå til innkjøp av et Sony Handycam med 60x optisk zoom. Har siden gjort mange opptak av de to stjernelignende moderskipene som kan observeres på våre kanter. I følge Creme, ligger det nå til sammen fire slike kjempestore ”stjerneUFOer” i jorden sin atmosfære, hver at dem på størrelse med 5 fotballbaner. To befinner seg på den sørlige og to på den nordlige halvkule. Da de kan minne om stjerner, beveger de seg som regel langsomt og er derfor relativt lette å filme eller fotografere. En av de to som vi kan se, er veldig lyssterk og henger ’som en lykt’ på himmelen. Her er et nyhetsoppslag fra TV2 om denne: ”Så mystisk lyskule på himmelen”.

Det andre som og kan observeres på den nordlige halvkule, ligger ofte lavt mot horisonten og blinker uvanlig kraftig, mens det hele tiden skifter farge.

Her er et opptak av den, fra 19. februar 2011:

Hva sier norske media?

Da dette egentlig er et UFO fenomen, har de offisielle (bort)forklaringene vært alt fra Sirius til en uvanlig lyssterk Venus eller en uvanlig lyssterk Jupiter. Her er en oversikt over en del norske media reportasjer:
http://www.shareno.net/Stjernen/stjernen.htm

The ’Star’ sign – Informasjonsvideo fra Share International:

http://www.youtube.com/watch?v=hX2ujTDVdII

For mer informasjon om Maitreya:

http://www.shareno.net/Hvem_er_Maitreya/hvemer.htm

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

180 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *