Du leser nå
Døden er bare en synsrand

14 minutter lesetidDøden er bare en synsrand

Vi skal alle forlate denne verden en dag og ved å dø endrer man frekvens for å leve videre i en ny virkelighet bortenfor synsranden som kun er en grense for det vi kan se.

Opp gjennom årene har to svært nære venninner hatt så mange gode stunder, så mange turer i lag og så mange samtaler hvor alt mellom himmel og jord ble utforsket. Gjennom deres tette vennskapsbånd var fortrolighet og alltid å være der for hverandre en selvfølge, men samtidig som alle verdensproblemer ble løst under koselige pratestunder visste begge at en dag ville den ene bli igjen, mens den andre la ut på sin reise uten returbillett. Det ble derfor inngått en avtale om at den som reiste først skulle ta kontakt fra andre siden, døden skulle ikke skille oss.

Som man skjønner er det jeg som ble igjen, min beste venninne som bodde mye hos oss og var som en søster for meg, reiste 6. desember i fjor og det har vært et tøft år for meg som ble tilbake. Jeg savner våre samtaler på telefon og over bordet, savner den trillende latteren hennes, savner hennes hjelpsomhet hver gang jeg behøver hjelp, savner å prate sammen som før om den andre siden, diskutere healing og klarsyn som begge delte interesse for. Jeg har tatt til tårene da hun fysisk ikke er her lenger som før, men heldigvis har vi hatt åpninger mellom dimensjonene. Etter at hun reiste har vi vært på samme frekvens hvor vi har snakket og ledd, og midt i sorgen har dette vært veldig oppløftende.

Min søster og venninne holdt altså ord og allerede i kirka under begravelsen var hun her for meg. Mens jeg satt der, når det var som vanskeligst å takle bortgangen, følte jeg plutselig hennes nærvær og ved å justere meg om frekvensmessig så jeg henne to ganger i kirka.

Da gravfølget skulle bortover til kirkegården bar ikke føttene mine så jeg satte meg i bilen, hvorfra jeg så et sterkt lys som svevde med gravfølget. Jeg tok et bilde og når jeg kom hjem forstørret jeg det og fikk se at lyset er hjerteformet. Sjela er lys og min venninnes sjel viste meg et vakkert lys formet som et symbol på det største av alt – kjærligheten. Dette var den beste avskjedshilsen hun kunne gitt meg, og det visste hun.

 

Lyset er bak broren som hun var sterkest knyttet til, hadde mest kontakt med og pratet mest om.

 

Kort tid før min venninne reiste satt vi oppe nesten ei hel natt og innerst inne må begge ha visst dette var siste gangen vi skulle ha en samtale over bordet bare vi to. Jeg tenkte ikke på det da, men etterpå har jeg skjønt hvor mye vi egentlig sa til hverandre de timene. Samtidig var den lange samtalen vår en avskjed og et løfte, en slags gjensidig forståelse uten ord.

Hun sa at hun husket meg som ei søster fra et annet liv og vi begge kunne minnes det stedet hvor vi bodde. Vi beskrev det helt likt, utfylte hverandres beskrivelse av en plass hvor fjord og høye fjell møttes. Noe av det siste jeg sa til henne den natten var et budskap fra min venn på andre siden som ønsket at hun skulle få høre disse ordene. Han sa at det spiller ingen rolle om man dør og forlater kroppen for å skifte frekvens, eller om vi først endrer frekvens som sørger for dimensjonsovergangen, hvor vi får en fornyet utgave av samme kropp som vi har nå. Uansett går vi videre til et bedre sted, jeg vet det for jeg har sett bortenfor horisonten, jeg har vært der.

Telepati er ord og bilder – et billedspråk

Dere som har lest artikkelen Microchip er dyrets merke vet at jeg har fortalt om hvordan andre siden ofte kommuniserer med oss gjennom hendelser man møter i hverdagen, hvis man lurer på noe kan faktisk svaret komme i det vi opplever. Svar på forhold man vil stille spørsmål ved i fremtiden kan også komme før tiden, altså før det skjer og før vi er bevisst på at disse spørsmålene vil dukke opp. Derfor kan det lønne seg å skrive ned sterke drømmer, indre opplevelse og notere seg forhold i hverdagen man stiller spørsmål ved, det kan være små detaljer som liksom bare ikke skal være der. Det kan ta flere år før man får vite hva hendelsen egentlig betyr, så notater er til stor hjelp.

Telepati foregår gjennom ord og bilder, men både indre bilder og drømmer må tolkes. Siden jeg vet at mange andre kan oppleve tilsvarende, særlig i forbindelse med sykdom og død, vil jeg fortelle om min venninnes telepatiske billedspråk. Jeg forklarer også hva hun ville si, med andre ord jeg oversetter det hun sa med bilder til et språk, til ord som blir forstått av alle.

Noen kvelder før min venninne forlot oss hadde jeg en sterk opplevelse i mitt indre, vi var sammen i en stor bygning, oppe i etasjene var vi og jeg så hun lå på gulvet. Det føltes kaotisk der, men det var jeg som kavet rundt mens hun lå helt rolig,

Det betyr at hun hadde det fredfullt og skulle få det godt, mens jeg blir igjen her i kaoset i denne verden hvor jeg fortsetter i livets skole.

Det var en merkelig tilstand der i rommet, jeg følte det var skjedd noe galt med henne, men mest av alt reagerte jeg på at hennes svarte hår var blitt helt hvitt. Jeg forsto heller ikke hva hun gjorde der nede på gulvet for hun skulle jo hente noe oppå et bord eller ei hylle. Når jeg skulle hente det for henne var det ikke mulig, jeg fant det ikke. Mens jeg strevde med dette kom en mann som sa at nå var alt i orden så jeg kunne bare gå ned trappene. Jeg valgte i stedet å gå for å se på den fantastiske utsikten, men det gikk heller ikke bra for noen kom og trakk for gardinene så det ble helt mørkt inne. Da oppdaget jeg hvordan det hvite håret til min venninne skinte som lys, det var et nydelig syn og all min bekymring for at hun hadde fått hvitt hår, at jeg ikke fikk hentet det jeg skulle og det ble mørkt, disse bekymringene var som blåst bort.

I begravelsen fortalte hennes søsken til meg og mamma at noen kvelder før hun døde hadde hun kommet seg ut av sykesenga og falt, de på sykehuset fant henne liggende på gulvet attmed senga. De skjønte ikke hvordan dette kunne skje, og at hun i det hele tatt hadde forsøkt å forlate senga for den tiden var hun ikke i stand til å gå. Hun var mer eller mindre i koma på slutten, viste lite eller ingen tegn til respons på noe.

Hun hadde gitt meg svar, hun hadde hatt et lyst øyeblikk, derfor det hvite håret som lyste. Mange opplever å bli kvitt smerte, føler seg plutselig veldig bra og de har gjerne fantastiske syner kort tid eller dager før de dør.

Min venninne fortalte meg altså at hun hadde et sånt lyst øyeblikk og hun forteller også hvorfor hun lå på gulvet, hun skulle hente noe på bordet som sto litt langt fra og da hadde hun falt ut av senga. Mens hun lå på gulvet har hun tenkt på meg også for hun behøvde hjelp, måtte løftes opp fra gulvet. Hun sa en gang at den som eventuelt prøvde å voldta meg han ville få seg litt av en overraskelse, en så liten og tynn skapning skulle normalt ikke kunne ta tak i ham og slenge ham handfritt av gårde.

Jeg er så glad jeg fikk vite det som min venninne fortalte meg i billedspråk på slutten av sin jordiske vei, at hun hadde fått et glimt forbi synsranden som ga henne trygghet. Den tiden opplevelsen kom tenkte jeg mye på det hun sa veldig ofte, at hun ville leve her, hun ønsket ikke å gi slipp på dette livet. Det var tydelig at hun ikke følte seg helt trygg før denne reisen, derfor ba jeg Gud om å hjelpe henne så hun fikk ro. Hun lå så rolig der på gulvet mens jeg kavet rundt – ja det gjør godt i hjertet å vite at Gud hadde vært hos henne, noe som gir meg også fred. Det at alle bekymringene mine forsvant til slutt i den indre opplevelsen forteller meg at under det lyse øyeblikket hun opplevde forsvant hennes siste rest av angst for døden (mørket).

Hun så sin mor i lyset, så nå behøver hun ikke låne min mamma mer.

Min venninne mistet sin mor i ung alder og hun sa at derfor var mamma blitt som en mor for henne. Dette nære båndet er grunnen til at samme natt som min venninne døde hadde mamma en uvanlig sterk drøm.

Mamma var på et fremmed sted, bakom et nes hvor hun skulle henge opp hvite gardiner eller et hvitt flagg, eller kunne det være begge deler. Hun strevde og strevde med dette, men fikk det ikke til så hun valgte å gå til andre siden av neset for å prøve der. Da gikk det helt knirkefritt og hun fikk dette opp med en gang.

Den usikkerheten om det var gardiner, man heiser jo normalt ikke opp gardiner ute, men fordi min venninne hadde fortalt mamma at hun skulle henge opp nye gardiner til jul brukte hun gardinene som symbolsk bilde for å fortelle hvem hun var. Strevet med å henge dem opp var min venninnes kamp og gardinene hennes kom dessverre ikke opp til jul, derfor var det heller ikke mulig å få dem opp der på baksiden av neset.

Mamma hadde ikke vært på min venninnes hjemsted før, så når vi kjørte dit i begravelsen fikk hun seg en overraskelse. Det viste seg at hjemstedet hennes så nøyaktig ut som mamma hadde sett plassen i drømmen og det var på denne siden av neset alt gikk så enkelt uten strabaser av noe slag.

Når min venninne kjørte hjem herfra pleide hun å ringe når hun kom fram sånn at vi skulle få vite at alt var ok. Heller ikke døden var et hinder for å si fra at nå var hun kommet seg hjem, det var bare for oss å forstå det telepatiske budskapet hennes.

Drømmen var min venninnes farvel til mamma, med billedspråk sa hun at nå var hun dratt hjem og der var intet strev mer. På hjemstedet til min venninne ble det hvite flagget heist til topps uten problemer av noe slag, reisen hennes gikk bra og hun var kommet seg velberget hjem.

Dyr ser og forstår mer enn man tror

Min venninne var veldig glad i hunden min Kella og omvendt, Kella pleide å hyle av glede når hun kom, bare jeg sa nå kommer tante … så var en spetakkel uten like i gang her. Når vi møttes i byen var det faktisk noen som trodde vi drev med dyremishandling når min venninne kom bort til oss, før de kom bort til bilen kunne de jo ikke vite at dette var gledeshyl.

Dyrene har følelser og de forstår mer enn mange tror, de har tydeligvis sanser og forståelse for liv og død som overgår de fleste mennesker. Det er et faktum at Kella og min venninne har beholdt kontakten de også, samt at Kella forstår at hun ikke kommer til oss som før. Etter at min venninne reiste har ikke Kella løftet på hodet en gang når jeg har sagt at tante … kommer. Denne manglende reaksjon i forhold til tidligere når jeg sa de samme ordene betyr at Kella vet at min venninne har endret form og ikke kommer hit mer som før.

På kvelden etter begravelsen tok jeg Kella med og kjørte bortover til gravstedet. Kella var veldig trist, men etter det som hendte på kirkegården så jeg at hunden fikk en fred over seg. Det som forbauset meg mest da vi kom dit var at Kella gikk rett bort til min venninnes grav, hvordan kunne hun vite, hvem viste henne veien, for på det tidspunktet kunne jeg ikke føle min venninnes nærvær.

Etter ei stund så jeg Kella begynte å følge noen med øynene, i begynnelsen kunne jeg ikke se noe, men jeg følte nå at min venninne var der. Kella, som først satt lenge, la seg etter hvert ned og la den skadde foten sin oppå graven. Hun hadde et dypt sår på ene foten, denne foten strøk min venninne på fra en annen frekvens rett etter at hun døde. Jeg så at Kella lå i senga si og plutselig rykket hun til og så på foten sin, så la hun seg rolig ned igjen. Dette hendte flere ganger, og jeg kunne føle min venninnes nærvær når det skjedde. Og der på kirkegården fikk Kella mer healing, det var så rørende å se hvordan de to ikke lot døden være et hinder for å vise tillit og omsorg som før.

Bilder fra kirkegården

Jeg tok bilder på kirkegården den kvelden og her er noen av dem hvor vi kan se litt bortenfor synsranden.

 

Bilde 1, Kella snudde seg plutselig og da tok jeg dette bildet.

 

Bilde 2, samme som forrige men dette bildet er tilsatt lys og da ser vi noe som ligner en arm.

 

Bilde 3, min venninne viser seg som orbs med et energifelt rundt seg.

 

Bilde 4, samme som forrige men bildet er nå redigert ved å tilsette mer lys.

 

Bilde 5, min venninne som orbs er her i ferd med å bevege seg rundt.

 

Bilde 6, flere orbs dukket opp, denne kom opp fra bakken og beveget seg oppover.

 

Bilde 7, min venninne viser seg igjen som energi og omfavner nå Kella.

Bildene er tatt med et Sony Cyber-shot DSC-W17 digitalkamera. Det var omtrent 5 varmegrader og oppholdsvær denne kvelden.

Vi møtes igjen

Jeg deler denne personlige historien for jeg vet at de aller fleste opplever stor sorg når den de er glad i blir borte og mange lurer på om de skal få møte sine kjære igjen, eller om døden er endelig. Jeg kan forsikre deg om at død som noe endelig eksisterer ikke, som min venn på andre siden sa før min bror reiste fra oss, livet er evig vi bare endrer frekvens.

Broren min døde i 2001 og han har også vært tilbake som en bevissthet, jeg fikk energien hans på et bilde hvor han beveger seg raskt til siden akkurat i det jeg knipser. Jeg finner det egentlig ikke merkelig i det hele tatt at han gjorde det, for mens han var her prøvde han bestandig å stikke av fra å bli fotografert. Personligheten tar man med seg, det er bare kroppen som blir igjen i denne dimensjon.

Se bilde av min bror som orbs her. Klikk på bildet, deretter ‘View Raw Image’ for å se det i full størrelse. Høyreklikker man på bildet og deretter ‘Lagre bilde som…’ lastes det ned på pc’en og kan forstørres derfra.

 

Dette verset ble benyttet i dødsannonsen til broren min.

 

Min søster og venninne er nå sammen med vår bror der bortenfor horisonten, og en dag reiser jeg og Kella dit vi også. Det vil bli en fantastisk dag med gledeshyl og hjertelige gjensyn. Presten leste disse ordene fra sløyfa til bårebuketten, det var min avskjedshilsen til henne og den kom fra det innerste i hjertet mitt.

Vi møtes igjen!

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
83%
Opplysende
0%
Inne på noe
8%
Usikker
0%
Dårlig
8%
Om forfatter
Monica Waade
Har siden barndommen hatt evne til å oppfatte mer enn andre rundt seg og har alltid vært søkende. Våknet for andre virkeligheter i 1996 ved å motta og notere budskap om livets skole, at sjelen ikke dør og hendelser som vil komme. Ble underveis minnet om sin essens med egenskaper til å føle energier og overføre helbredende kraft, samt avlese kropp og tanker til mennesker og dyr. Monica ble syk fra kvikksølvforgiftning i 2003 og har siden deltatt i den store amalgamkrigen. Det har vært en beintøff kamp gjennom felles erfaringer i et større pasientnettverk. Hun har også avslørt myndighetenes kyniske agenda og har de siste årene advart dem mot å fortsette sitt hensynsløse maktspill.

121
Kommentarer

avatar
26 Comment threads
95 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
AmanitaUffdaUenurSeitasisGlucifer Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
UltimateVengeance
Anonym
UltimateVengeance

Er det noen som vet hva som skjer hvis fisken forsvinner fra havet ?
Vi som er misledet av darwinismen, tror ofte at våre handlinger er selvrettferdigjorte, og at vi kan råde fritt over alle ressurser og andre med-levlinger på jorda, men det er faktisk sånn at vi er en familie som er avhengig av hverandre for at øko-systemet skal fungere på sikt.

Fisken opprettholder PH-balansen i havet, uten fisken vil havet surne og massive mengder metan vil stige opp i atmosfæren for å ta livet av alt som puster.

Norge bør vite slikt, men satanister råder, og ønsker alt liv på jorden destruert.
http://www.dagbladet.no/2011/12/01/nyheter/wwf/innenriks/fiske/19223727/

At0g
Abonnent
At0g

Hei
Lurer på kvar du har desse fakta fra. Ingenting tyder på at fisken holder vatnet i pH-balanse. Heller at den gjer det surt. Fisken drar nemlig ut oksygenet fra vatnet, og puster ut CO2, som er ei syre. Fisken slepp dog ut noe ammoniakk i avføringen sin. Amoniakk er som vi veit ein svak base. Om dette skulle påvirke pH i havet, som har eit volum på 1,3*10^21 liter, må det til 1,3*10^13 liter amoniakk for å heve pH ein grad. Det er ganske mykje, sjølv for all fisken, tilsvarende 5 millioner svømmebasseng. Og dette vil uansett nøytraliserast av CO2, som sagt.
Du nemner også metan. Dette lurar eg og kor du har i frå. Metan kan komme fra innsjøar, men då anten frå permafrost, mineraler i grunnen, eller på grunn av bakteriar som omdannar biologisk materiale til metan i eit oksygenfritt område i ein innsjø. Som allereie skreve, så pustar fisken i vatnet, og er hovedkilden til oksygenfattig vatn. Dermed vil den heller sørge for at det blir laga metan, enn å hindre det. Metan er i tillegg ikkje giftig. Den kan erstatte oksygen i lungene, men dette er ikkje gjeldande før oksygennivået er gått fra 21 til under 16%. Dette skal fantastisk mykje til. I tillegg må metankonsentrasjonen være langt over dei 5-15% som brukes i gassturbiner. Metan er sjølvsagt ein kraftig drivhusgass, men mesteparten av denne kjem frå kyr. Me skal passe oss for effekten av metan, men gassen aleine kan ikkje drepe oss.
Det er bra du set fokus på overfiske, berre synd at fakta ikkje er på di side.
Vonar nokon les dette
Kjemistudent

Seth Speaks
Abonnent
Seth Speaks

Fin artikkel. Det virker som du har mye viktig kunnskap å dele, og det står respekt av at du deler dette. God lesning.

Uffda
Abonnent
Uffda

Takk for at du deler dette med oss. Det er viktig å bruke tid på dette tema.

US HAS ADVANCED PLANS TO KILL YOU IN 2012 :-)
http://www.youtube.com/watch?v=EMmO9JoW1F8&feature=related

http://www.drrima.net/

«This world is a dream compared to the afterlife.» Inspiring accounts of expanded consciousness.
http://www.youtube.com/watch?v=bOQEYzk-Jgw&feature=player_embedded#!

Thomas Campbell, physicist, Consciousness expert
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T1vYHOPFgcg

MAJA
Abonnent

Takk for en nydelig artikkel , Monica og for at du delte dette med oss andre.
Jeg mistet min 3 år yngre bror for noen år siden og jeg sørget forferdelig over han .
En natt drømte jeg at vi hadde en stort familieselskap hvor alle de andre stod og pekte på meg og lo og nœrmest sa i kor, du kommer aldri til å møte han igjen.
Plutselig stod han der , kom bort til meg og la armen rundt skuldrene mime og sa » Ikke bry deg med om hva de andre sier , det er du som har rett , vi vil møtes igjen»
Jeg lå og sov på sofaen i stua og plutselig våknet jeg med at både døra til gangen og ytterdøren stod oppe og jeg kjente lukten av Aqua Velva som min bror brukte til etetrbarberingsvann og jeg hoppet ut og ropte navnet hans , fordi jeg er fullstendig sikker på at han hadde vœrt der , og siden ble sorgen litt letetre å bœre .
Siden har jeg hatt t flere slike opplevelser blandt annet med min samboer som døde for noen år siden , og jeg er sikker på at han nå sitter og maler sine flotte landskapsbilder i ett annet landskap .

Autopilot
Abonnent
Autopilot

TAKK Monica!
5. desember er det 1 år siden min kjære farmor brått forlot oss, sorgen er ikke krympet – men håpet er forstørret!

BelzeBob
Abonnent

Dokumentaren Afterlife anbefales varmt. Clint Eastwood’s Hereafter er også fin.

Les gjerne også Saved by the Light av Dannion Brinkley.

Autopilot
Abonnent
Autopilot

Hei Monica! Artikkelen du skrev har gitt meg større håp – andre artikler dere her inne på Nyhetsspeilet har skrevet om tema døden har også hjulpet meg veldig. Jeg tenker på farmor hver dag, og gråter – men det er da jeg føler henne som nærmest. Hun var nemlig et meget bløthjertet menneske med kjærlighet til alle.
Interessant det du sier om at hun skal være hjelper til et nytt lite familiemdlem; jeg har også hatt en sterk følelse på at farmor er engelen til min lille fetter som ble født bare ni dager før hun gikk bort og som hun aldri rakk å møte(Det er nesten så jeg kunne ønske at hun var engelen min også). Og dette har du nå bekreftet for meg, takk!!
Klem

maranata
Abonnent
maranata

Monica – jeg betviler ikke dine gode hensikter, og jeg finner ingenting ondt i det du skriver. Men – Våre avdøde venner, kjente og familie er avskåret fra kontakt med vår fysiske verden. De befinner seg i en ubevisst tilstand – en søvn. De som utgir seg for å være disse er åndsvesen som ikke er i Guds tjeneste.

De levende vet at de skal dø, men de døde vet ingen ting.

2Q11
Abonnent
2Q11

Kjære Monica, det som kommer fra deg tror jeg personlig er hentet fra ur-lærdommen. Den tror jeg på. Det som kommer fra bok-lærdommen er jeg mer skeptisk til. Jeg blir for å si det rett ut kvalm av ting som måtte stå i en eller annen skrift, som blir brukt til å slå i hjel andre utsagn. Du skal ikke slå i hjel! Skriften er ikke en gang et pust i sivet. Det er mer flyktig enn som så. Ur-lærdommen er fritatt fra uret…

2Q11
Abonnent
2Q11

Anbefaler å høre radioinnslag som forteller om åndelig / åndenes nærvær langt fra sivilisasjonen. Og fraværet midt i sivilisasjonens støy….
«05.10.2011: Dansken som skal styre vikingeskipene. Han er medlem av Eventyrernes klubb i København. Han er pelsjeger, han har en imponerende CV som forsker og er professor i antropologi, med åndetro hos sibirske urfolk som spesialfelt. Møt Rane Willerslev, ny direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo.
Reporter: Halfdan Bleken.»
http://podkast.nrk.no/program/ekko_-_et_aktuelt_samfunnsprogram.rss

http://nl.nrk.no/podkast/aps/20062/nrk_ekko_-_et_aktuelt_samfunnsprogram_2011-1005-1239_6345341547.mp3

NRK er som menneskene og deres politikere(eller er eierforholdet omvendt?): Noe vakkert og bra, noe stikk motsatt.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent

Jeg har ikke vært her på en stund Monica men ble veldig nysgjerrig på denne artikkelen din som du fortjener all ros for. Veldig interessant det du bringer ut om dine erfaringer og sterke sjelsevner.

MVH

Lise Tollefsen Slembe

Futulama
Abonnent
Futulama

Du burde vaske kameralinsen din.

Thor
Abonnent
Thor

Futulama: Kan gi deg 3 alternativer,komme med Digitalkameraet ditt hjem til meg mens Huset er nyvasket meget grundig…eller ikke vasket på en par dager:) eller jeg kan slenge opp finstøv…murstøv etter borring, og ta foto av stua..og jeg kan love deg den mest innfantile skeptiker blir overbevist over hva som er støv eller orbs..På flere bilder fra stua er det over 100 orbs i forskjellige størrelser og farger..sekunder etter et nytt bilde kan det være 20 stykker..til ingen orbs i hele tatt..med og uten et støvete hjem..og et minste støvkorn på en linse blir BLURRIG når det fremkalles..Kanskje du bør skaffe deg Briller..

BelzeBob
Abonnent

Orb orb… Perspektiv:

Noen ser orber der andre ser støvkorn
Noen ser terror-trussel der andre ser svindel
Noen ser bevis for evolusjonslæren der andre ser juks og trangsynthet
Noen ser UFOer der andre ser værballonger og meteorer
Noen ser Holocaust der andre ser en keiser uten klær
Noen ser en tilfeldig finanskrise der andre ser en intensjonell finans-skvise
Noen ser chemtrails der andre ser contrails
Osv – vi ser forskjellige ting.
Viktig å spørre seg: 1. Er dette virkelig min egen mening eller en mening jeg har adoptert fra andre? 2. Er jeg sikker på at jeg har rett? 3. Er jeg villig til å gi avkall på dette synet om det skulle vise seg at dette synet er et urealistisk/feil syn? Meninger om alle mulige diverse saker er som sokker: man kan skifte dem ganske lett. Det er kun det man virkelig vet som man sitter igjen med. Prøv å se det store bildet. Prøv å se mønstre. Prøv å se hvordan hver lille ting passer inn i helheten. Og så er relativitet essensielt.

Dagbladet i dag viser oss hvilken relativitet redaksjonen der har: Pass deg for de livsfarlige kosttilskuddene! Igjen. Lignende beskjeder kommer omtrent daglig mens langt viktigere saker ikke omtales. Dette er et problem jeg mener er viktig. Men skeptikerne vil heller krangle om orber og UFO-fenomener. Hvilken relativitet har de? Hvordan ser deres store bilde ut? Hvorfor er de så uvillige til å være åpne for fenomener de ikke kan forklare? Bare noen tanker jeg hadde.

maranata
Abonnent
maranata
maranata
Abonnent
maranata
Falcon
Abonnent
Falcon

Because to believe is in general the most powerful medicine. The power of the mind, the spirit, can never be replaced by poisonous or syntetic drugs. On the contrary, such a drug is the minds enemy, and no need to use a placebo drug if your mind is set to believe and heal. Also placebo drugs generates profits for the drug industry so it’s very convenient to promote them, an easy solution with limited possibilities. THE MATRIX, MELANIN, THE BLACK DOT AND MIND CONTROL, DR PHIL VALENTINE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=151#M6669 New John Chang video http://www.youtube.com/watch?v=Aos0hnwiHt8 Welcome to ZhengZongDaDao.com http://www.traditionaltao.com/

About healthy food and natural healing http://naturalnews.com http://mercola.com

Banning of cannabis is one of the biggest treasons against life and environment, supported by mass media, industry conglomerates and many others, ‘where has the hemp gone?’ my mother said in the 60s, and silence from autohorities and mass media, now we know why. Message to the youth and children, the elites in generations before you have betrayed us all big time, and they are still doing it. Cannabis is the most important and resourceful plant on earth,
The Hemp Revolution http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1#M3622
.
Terence McKenna: Culture is not your friend http://www.youtube.com/watch?v=iYB0VW5x8fI

«We have the money, the power, the medical understanding, the scientific know-how, the love and the community to produce a kind of human paradise. But we are led by the least among us – the least intelligent, the least noble, the least visionary. We are led by the least among us and we do not fight back against the dehumanizing values that are handed down as control icons.» ~ Terence McKenna http://www.facebook.com/note.php?note_id=172832789408291

gudfrid
Abonnent
gudfrid

Placebo-effekten er faktisk noe av det beste vitenskapen har klart å vise. At det er mulig å tenke seg selv frisk, sier noe om hvor kraftfull vår tanke er.

bardun
Abonnent
bardun

Etter livet, kommer livet … det ekte, det virkelige …

Vi lever nå … i tiden i illusjonen i frykten … for døden … livet etter livet …

Takket være kirka, bla – de gamle løgnere – kristendommens maktinstitusjon, lever vi i frykt – for døden … kirkas grep for undertrykkelse og makt over mennesker.

De visste det nok, men fortalte aldri sannheten … De gjemte den, de holdt det skjult. Livet og frelsen kun gjennom guds stedfortredere …

Dem hadde et budskap, et budskap kledd i sort som ibenholt dystert formet og bekreftet med foldede hender.

I frykt skulle folke knele – i frykt for døden, i frykt for kirka, i frykt for Gud … hevneren, dommeren …

Der finnes kraft – en kjærlig kraft – der finnes livet og ingen død,
der finnes alt som tenkes kan – foruten trengsel, foruten frykt, foruten nød.

Mutti
Abonnent
Mutti

Hei!

Jeg er helt ny her inne. Visste ikke om denne nettsiden før i går.
Til nå har jeg lest endel og liker det jeg leser. Det var denne tråden som fikk meg til å registrere meg.
Jeg har ingen spesiell utdanning, så jeg kommer ikke til å kunne dele noe annet enn erfaring og opplevelser og ting jeg kan formidle om hva jeg har kommet over her på nettet.

Først vil jeg si til deg Monica Waade, NYDELIG bildet du har øverst på toppen her!

Disse orbsene dine fikk meg til å mimre litt…Jeg mener og er ganske så sikker på at da jeg var lita så så jeg sånne fly i luften. Jeg trodde det var såpebobler, bare at man kunne ikke ta på de. Jeg hoppet opp og bøyde meg ned for å ta på de, men det gikk ikke. Jeg lekte meg med de.
Kan dette stemme? Eller kan dette være tatt ut i fra en drømm jeg hadde som barn?

Jeg har egentlig aldri vært opphengt og tenkt så mye på energier før, inntil de senere årene. For uansett hvor jeg har bodd (unntatt mitt barndomshjem) så har jeg opplevd uforklarlige ting.
Jeg har stort sett holdt dette for meg selv, da jeg ikke vil bli sett rart på…
Kan nevne noe….
Jeg og en venninne sitter å leser på prøve sammen (vi var vel 17år gamle), det var sjeldent med mobil telefon, mamma og pappa ville ha telefonkontakt med meg når jeg måtte flytte hjemme i fra så de ordnet med hustelefon. Trådløs.
Da vi sitter der å leser, så ser vi og hører at tastene blir trykt ned! Vi hører summetonen, ser at tallene blir trykt ned, den blir skrudd av og så på igjen.
Jeg måtte ta telefonen for å skru den av. Vi fikk begge sjokk, så å følge med hvilke tall som ble trykt var det ingen av oss som tenkte over.
Jeg finner INGEN naturlige forklaringer på dette. Joda elektriske ting kan begynne å «jobbe» alene, men ikke at knappene blir TRYKT ned.
Hvis noen sitter med en naturlig forklaring så kom med den!

Jeg blir også litt sånn….betenkt når folk sier «naturlig forklaring». Jeg tar meg i det å sier det selv, men mest for å bli forstått. For etter alt jeg har opplevd, så er dette også blitt naturlig for meg. Ergo så er ting for meg naturlige enten om det er ånder/energier/pappa/avdøde eller telefonelektronikken som kan til at dette skjedde.
Jeg er ikke verdens beste til å forklare meg, håper dere forstår! =)

Thor
Abonnent
Thor

Hei Mutti:) Sjekk Bloggen Min: http://www.husgjester.com

Thor
Abonnent
Thor

Legger inn flere bilder etterhvært:)

Seitasis
Abonnent
Seitasis

Ok, ta med kamera til kirker, ta bilder i nærheten av taket. Frankrike kan anbefales. På ferie i Jerusalem er gravplassene et fint sted å forske på. Venter spent på resultatet :)) eller kanskje noen har allerede bilder liggende ta en titt da?