Bevissthet
Du leser nå
Aktivering for de sovende
Skrevet av
Frank Aune21. 12. 2011
stonehengevinter
17063 12253 81

Aktivering for de sovende

Av Frank Aune21. 12. 2011
Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Prøv ut 25 verktøy for et fantastisk flott nu.

Julen er straks over oss og året 2011 er omme. Hva har skjedd i år og hva kan vi forvente i 2012 for deg selv og menneskeheten?

Mayakalenderens syklus ble fullendt fredag 28. oktober 2011 ifølge Carl Johan Calleman. Verden ser tilsynelatende fremdeles ut til å være som normalt. Eller er den det?

Noen sier det er den 21. desember 2012 som er riktige dato. Trolig er mange av oss for opphengte i bestemte datoer. Mayaenes utvalgte overhode for de nåværende 440 Mayastammene, Don Alejandro Cirilio Pérez Oxlaj, har på vegne av sitt folkeslag uttalt at «end of time» foregår mellom november 2007 og november 2014. Det er altså ikke en presis dato, men en tidsperiode med endringer vi snakker om.

Det er altså nærmere 3 år fremdeles til den store renselsen og det store dimensjonsskiftet er fullført i henhold til den guddommelige planen.

Endringene i 2011

Jeg skal være ærlig og si at jeg hadde forventet større endringer frem til nå, men kanskje har det heller noe med min manglende tålmodighet å gjøre.

Jeg føler meg klar, men storparten av menneskeheten er sovende eller i tvil ennå. Trolig er det bra at mer ikke har skjedd ennå for flesteparten av menneskene. De er ikke klar ennå.

Jeg er overbevist om at alt lysarbeidet verden over dette året har redusert de profeterte endringene. Et klart tegn på hvor viktig lysarbeid i praksis er. Spesielt når det gjennomføres i grupper på spesielle datoer hvor innstrømningen av energier er ekstra kraftige og sløret mellom dimensjonene er spesielt tynne.

At det har vært få jordendringer gjør også skeptikerne glad da de kan si at ingenting har skjedd. Dermed er alle parter glade. Sannelig ikke verst.

Går man året 2011 i sømmene så finner vi mange tegn på tiden vi er inne i. De to første ukene i 2011 startet med fugler som ramler døde ned fra himmelen og sjødyr dør i større mengder spredt over 30 steder på hele kloden. Trolig var det større endringer i jordklodens magnetiske nordpol og abnormaliteter i magnetfeltet som var årsaken til disse massedødene.

Storflommen i Australia savnet sidestykke og den verste flomkatastrofen i Brasils historie herjet landet ifølge presidenten.

Tsunamien i Japan den 11. mars 2011, to dager etter at Mayakalenderens Universal Underworld hadde startet. Dette medførte tap av titusener av menneskeliv og en full nedsmelting i tre kjernefysiske reaktorer.

Under Tsjernobyl-ulykken i 1986 ble 18 tonn uran nedsmeltet og utstrålte radioaktivitet. Denne hendelsen ble dekket daglig i månedsvis og gikk over flere år. I Fukushima i Japan smeltet 179 tonn med uran og vi får bare noen få innslag i media om dette. Trolig er dette tidenes katastrofe i senere tid som kanskje overgår de enorme oljeutslippene i Mexicogulfen i 2010.

Men hvor er media? Hva sier myndighetene?

Eskalering av finanskrisen

Økonomisk så er det store omveltninger. Etter hvert så havnet de enorme problemene med dagens pengesystem i media. Problemene ble så synlige at media ikke lengre hadde noe annet valg. Nå skrives det daglig om de store gjeldsmengdene som eksisterer i de fleste europeiske land for ikke å nevne billiongjelden i USA.

Dollaren og Euroen burde ha kollapset for lenge siden, men holdes fremdeles kunstig i live. Hvor lenge det varer kan ingen spå, men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.

Ifølge en undersøkelse gjort for få dager siden er kun 5% av Norges befolkning bekymret for at finanskrisen i Europa skal ramme oss nordmenn i 2012. Er vi virkelig så naive?

Befolkningens meninger er ofte basert på hva massemedia sier så kanskje er det ikke oss nordmenn som er problemet, men redaktørene og journalistene der ute som fremdeles er låst i de gamle energier.

En verdensomspennende demonstrasjon

Du som arbeider som redaktør og journalist, synes du ikke det er på tide å snu om og følge de nye innstrømningene du ser verden over? Bevegelsen Occupy Wall Street hadde pågått i 3,5 uker når jeg hørte første nyhetsinnslag på radioen i Norge om denne verdensomspennende demonstrasjonen. Nyhetsoppleseren sa derimot at demonstrasjonen bare hadde foregått i tre dager…

Okkupere Wall Street er en folkebevegelse som begynte 17. september 2011 i Liberty Square i Manhattan og har nå spredt seg til over 1500 byer verden over! Målet er å nedkjempe de store bankene og multinasjonale selskaper som har tatt over den demokratiske prosessen, og rollen til Wall Street som er å skape en økonomisk kollaps som er ment å ramme vanlige borgere. Bevegelsen er inspirert av opprørene i Egypt og Tunisia, og har som mål å kjempe tilbake mot den rikeste 1% av verdens befolkning som lager reglene for en urettferdig global økonomi.

Denne finanseliten og mange av deres støttespillere er nå saksøkt. Dette inkluderer blant annet FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control og den Italienske regjering. Denne imponerende listen er saksøkt for å konspirerte med en rekke andre for å stjele mer enn $1,1 billioner dollar i finansielle midler beregnet på å støtte humanitære formål. Eneste offisielle nyhetsoppslag på dette finnes hos Courthouse News, men dette er reell  informasjon.

Det er på tide for oss alle å slutte oss til de gode kreftene, de som ønsker likhet, ærlighet, fred, sannhet og kjærlighet blant hverandre. Spesielt er tiden inne for media å snu om og publisere sannheten.

Tiden vi er inne i er en stor bevissthetsoppvåkning. Vi har ikke noe annet valg enn å la de gamle energiene kollapse og slippe til de nye energiene. Vekk fra ego og kynisme. Tilbake til kjærlighet og balanse.

Tydeligere tegn på meningsløs bruk av krig for å oppnå makt

Hvem av oss er det som egentlig ønsker krig? Kun de politiske lederne på verdensbasis, eller mer riktig; den skjulte makten bak våre dresskledde ledere som eier krigsindustrien, oljeindustrien, de store bankene og de multinasjonale selskapene.

EU og NATO har vist oss tydelig at de er blitt en aggressiv angrepspakt som invaderer land etter land av den enkle årsak å overta ressurser og makt. Syria har lenge stått på programmet med Iran som siste land som skal blø for de vestlige medias påstander om massedrap.

Er medisinen for (påstått) vold å slå hardere tilbake? Øye for øye, tann for tann? Ville du sagt det til dine barn? Våre ledere mener det er riktige veien å gå.

Det er lett for norske politikere å ta beslutninger om å nedkjempe grusomheter med å sende inn jagerfly for å drepe utkommanderte soldater – fra en behagelig statsministerbolig som ble pusset opp for 250 millioner kroner i 2009.

En guddommelig plan

Reagerer du på dette? Blir du frustrert? Bra! Vesener på høyere plan gjør dette for å trigge et indre ønske om endring hos deg. En endring til en bedre verden. Alt er en del av en guddommelig plan.

Forståelsen av dette gjør at man kan puste igjen. Distansere seg fra dramaet og i stedet reagere med kjærlighet ovenfor alles roller på kloden. Uten de mørke kreftene ser vi ikke lyset i vår 3D-virkelighet. Mørket er her for å vise oss veien tilbake til lyset. For å vekke hjertene våre. For å ty til handlinger, og ikke bare ord, for å skape en ny og bedre verden for alle.

Om du mener det er en god ting at NATO «rydder opp» i midtøsten så er det helt i orden. Det er din mening. Jeg er ikke her for å endre din mening, kun for å gi deg et glimt av en alternativ virkelighet. For å kunne se gjennom illusjonene og bli fri. Min hensikt er å så et frø i ditt hjerte, for å la deg finne tilbake til din sjel, den delen av deg som er deg.

Du er ikke ditt ego, dine tanker og følelser. En slik uttalelse er utrolig vanskelig å forstå, men når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig – og vi alle kommer fra samme kilde – så faller brikkene på plass.

Uten forståelse for reinkarnasjon så blir livet vi har veldig surrealistisk. Om jeg bare hadde én sjanse til å utgjøre noe her på jorden, ville jeg da brukt tiden min på å se TV? Følge med på sporten? Sove lenge om morgenen? Dømme andre folk for sin oppførsel? Krangle med folk?

Karma fra tidligere inkarnasjoner forklarer våre lidelser. Alt er i skjønneste orden. Mennesker som har hatt nær døden-opplevelser får som regel et helt annet syn på livet. Man tilbringer mer kvalitetstid med familien og venner, blir ydmyk og utstråler kjærlighet til omverdenen.

Man realiserer at egoet har tatt overhånd og slipper til sjelen. Sin sanne natur. Det vi alle faktisk er. Et lysvesen som utstråler ubetinget kjærlighet. Som viser godhet til sin neste. Som ønsker det beste for alle, inkludert den plagsomme naboen og den slemme kollegaen.

De du møter på din vei som du reagerer på, trykker på knapper hos deg. Tillærte tankemønstre som du er programmert til å reagere på. Hver gang du reagerer med en negativ tanke, se ordet «Avbryt» lyse opp i pannen din. Det er ikke du som har reagert. Det er tankemønstre tilknyttet ditt ego som reagerer.

Erkjenn at de ubehagelige tankene og følelsene er der, for så å gi slipp på de. Send dem vekk og fyll tomrommet med glede.

Det vil ha stor betydning å omfavne også den mørke siden av deg selv. Gjennom tusener av inkarnasjoner har de fleste av oss hatt mange såkalte negative liv, men dette har vært en viktig del i å forstå skapelsen og betingelsesløs kjærlighet fullt ut. Det er et verktøy i det regisserte skuespillet her på planeten for å vise oss veien tilbake til kilden slik at vi en vakker dag selv kan bli kilden i et eget kosmos.

Vintersolverv er en viktig dag

Vintersolverv feires i morgen (22. desember 2011) og er en dag hvor energistrømmene til vårt solsystem og vår planet er ekstra kraftige. Mayaene og mange andre folkegrupper inkludert våre forfedre, vikingene, anså denne dagen som meget kraftfull og kjørte seremonier på denne dagen.

De mørke kreftene som styrer planeten har lenge arbeidet for å blokkere slike seremonier fra å ha sin effekt. Spesielt har de fokusert på å blokkere hellige steder og kraftpunkter verden over fra å ha noen virkning på denne vintersolverv. Deres planer er å skape kaos fra julaften og de påfølgende to dagene.

Lysarbeid kan gjøres for å eliminere denne blokkeringen som disse kreftene på okkult vis har innført på et eterisk plan. Bruk din kraft som multidimensjonelt vesen og kjør felles meditasjoner eller seremonier sammen med andre. Dette er en effektiv måte å fjerne disse begrensningene på om intensjonen din er å forankre høyere frekvenser ned på jorden.

Dette er viktig arbeid som kan føre menneskeheten inn på mer positive tidslinjer. Ikke undervurdér din kraft og hva du kan utrette sammen med andre likesinnede med en fokusert intensjon. Bruk dine guider og be spirituelle mestere om hjelp.

Hva kan vi alle gjøre for å motarbeide de mørke planene over disse dagene? Ha masse moro! Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Kos deg gjerne på 1. juledag ved å se alle Star Wars-filmene. De færreste av oss er klar over hvor nære historien i disse filmene er til den egentlige historien i vår galakse.

Elitens bunkere eliminert

Hjelp får vi i langt større grad enn de flesta av oss tror. Ja, vi trenger definitivt å ta ansvar ved å rydde opp i vårt eget kaos og karma, men det er uungåelig å ikke få assistanse fra vesener på høyere frekvenser. De er sendt hit for å sørge for at den guddommelige planen skal gå for seg slik kilden har bestemt.

Uten denne hjelpen ville vi ikke greid å gjennomføre alle prosessene for at Moder Jord og menneskeheten skal kunne gå gjennom oppstigningen til 5. dimensjon.

Mange kilder gir klar tilbakemelding på at alle de underjordiske basene som den gamle makteliten har bygd opp over mange år i forbindelse med 2012 er nå eliminert. Ved hjelp av blant annet Den Galaktiske Føderasjonen som er fysiske engler fra 5. dimensjon som arbeider på vegne av det spirituelle hierarki på enda høyere frekvenser.

Det betyr at tiden for den gamle eliten er over. De har ingen steder å gå lengre. Deres evne til å smøre det gamle systemet er i ferd med å stoppe opp, noe som fører sannheten opp til overflaten for offentligheten.

Kilder jeg har vært i kontakt med fra Forsvarets etterretningstjeneste, som nå ikke lengre er i tjeneste, har alle skaffet seg hytter i innlandet eller på fjellet og bygd seg opp større matlagre. Vet de noe almennheten ikke vet eller er de bare ofre for desinformasjon og løgner som eksisterer på alle plan?

Nibiru har ikke vist seg ennå. Jeg tror den eksisterer og har alltid gjort det, men at vi ikke trenger å legge så mye vekt på den. Det alt til syvende og sist handler om er et stort bevissthetsskifte. Jordendringer og kryssende planeter er bare katalysatorer for vår oppvåkning. De er bare statister i bakgrunnen for at vi selv skal finne gløden på innsiden av oss selv.

Hva venter oss i 2012?

Hva som venter oss i 2012 er et punkt som krever en egen artikkel, men kort sagt så er det svært mye sannhet som venter på å komme opp til overflaten. Vi vil kunne få store økonomiske omveltninger. Regjeringer vil bli så urimelige at folket tar over – på fredelig vis. Hvilke jordendringer som kommer er vanskelig å si, men mange vulkaner verden over ligger og ulmer i bakgrunnen.

Og kanskje den største nyheten noensinne blir at vår utenomjordiske familie allerede er her og venter på å bli offisielt annonsert verden over. Om den biten spares for 2013 gjenstår å se.

Til syvende og sist, om noen få år, kommer vi til dagen hvor vi bytter frekvens til 5. dimensjon sammen med Moder Jord og stiger opp som oppstegne mestere med vår fysiske kropp i behold. Alt vil være en unik opplevelse for hver enkelt og endestasjonen vil kunne variere avhengig av hvor man er sjelsmessig i utviklingen.

Det jeg er sikker på er at 2012 kommer til å bli langt mer fantastisk enn 2011. La oss samle oss og forme fremtiden mest mulig positiv for alle på denne planeten, onde som gode.

Når du opprettholder en fast, positiv holdning og bruker dette til å visualisere et mål i betydelige detaljer, skjer mirakler. Når du gjør dette som en gruppe skjer store endringer.

Verktøy for personlig utvikling

Lurer du på hva du i praksis kan gjøre for å kunne glede deg over hver dag, for å fjerne all frykt du har og virkelig bli lykkelig? Det finnes ingen oppskrift som fungerer for alle, men om du følger noen av punktene nedenfor så vil du mest sannsynlig merke forskjell etter kort tid.

Selve hovedpoenget er å bli bevisst på alle disse tingene slik at du selv kan stadig finslipe deg selv til å bli en bedre person som har evnen til å koble seg vekk fra alt drama og ser det guddommelige i alle.

For deg som synes dette høres litt søtaktig ut så er det bare verktøy for å bli genuint glad på innsiden slik at du hvert øyeblikk hver dag kan glede deg over å eksistere på denne planeten du valgte å reise til.

25 verktøy for et fantastisk flott nu

Denne listen ble samskapt med mine deltakere under siste Ascension Workshop på Solsetra:

 1. Glede, lek, humor
 2. Yoga, sun breathing
 3. Meditere, danse, lytte til musikk
 4. Være i naturen
 5. Qi Gong, Tai chi
 6. Tantra, elske
 7. Positiv tenkning
 8. Bruk kjærlighetsbrillene (for å unngå å dømme andre)
 9. Elsk deg selv
 10. Riktig mat (som er bra for akkurat deg)
 11. Rent, vitalisert vann
 12. Detox
 13. Bevisstgjøring
 14. Puste (kanskje det viktigste du kan gjøre, pust dypt som om du gjesper)
 15. Sunt fysisk miljø
 16. Vennekrets (gode venner gir positiv energi)
 17. Lyd
 18. Krystaller
 19. Aromaterapi
 20. Respekt for kroppen
 21. Healing
 22. Vis medfølelse
 23. Følge intuisjonen
 24. Vis takknemlighet
 25. Tilgi deg selv

Ved aktivt å fokusere på flest mulig av disse punktene kan du risikere å oppnå balanse og harmoni i deg selv.

Bevisstgjøring

Fortid og fremtid er bare en illusjon. Det eksisterer ikke. Akkurat nå så sitter du og puster. Forhåpentligvis. Det er virkeligheten. Akkurat at du leser disse ord er nuet. Det er her i øyeblikket vi tilbringer hele livet vårt. Tankene er derimot ifølge undersøkelser 80% i fortiden eller fremtiden.

Glem fortidens anger. Den har gjort deg til den personen du er i dag. Mye klokere og visere. Glem fremtidens bekymringer. De eksisterer ikke akkurat nå. Ta utfordringene når de kommer til nuet.

Gled deg over det du har. Vis takknemlighet. Da får du mer av det du ønsker deg. Universet fungerer slik. Det dine tanker gjør er å skape følelser. Dine følelser manifesterer virkeligheten rundt deg. Nå som vi står på trappene til 2012 så er forsinkelsen fra tanke til manifestasjon nærmest blitt umiddelbar i mange tilfeller. Fokuser på å tenke positivt og konstruktivt. Vær bevisst på hva du ønsker deg. Du kan faktisk få det.

Gled deg over deg selv. Først når du elsker deg selv på utsiden og innsiden så er du utrustet til å hjelpe andre med full kraft. Når du står opp om morgenen så si til deg selv: «Gud, hvor vakker du er!»

Ser du den doble betydningen? Oss mennesker består av rundt 80% vann. Ifølge den japanske forskeren Emoto så har vann bevissthet og hukommelse. Stygge og pene ord gir markante forskjeller i vannets struktur. Er det hemmeligheten til det meste av all sykdom?

Kan man holde seg frisk og sunn ved å tenke positivt? Jeg tror man kan det i stor grad. Kombinér det med bevegelse, vitalisert vann og sunn mat så er du kommet langt.

Lev i nuet! Det er her alt skjer. Lev som om du skulle dø i morgen. La hvert sekund lyse av kvalitet og glede.

Vi er i en tid hvor fremtiden formes hver dag. Følg ditt hjerte i glede fremfor egoets dystre sinn. Det skaper en mer positiv virkelighet for oss alle som helhet. Plassér deg i Mesterens sinn og la dine handlinger gjenspeile denne bevissthet.

Tenk som en Mester. Føl deg som en Mester. Handle som en Mester. I sannhet er det akkurat det du er. Ta frem kraften i deg og gå Mesterens vei.

Kjærligheten vil guide deg trygt inn i 2012 og forbi. Slipp taket på tankene som drar deg ned. Erkjenn at de er der og send dem ut av ditt sinn. Fyll tomrommet med kjærlighet. Pust. Dypt.

Kjenn hvordan nuets gleder overstrømmer deg fullstendig . Det finnes ingen fortid eller fremtid. Kun det du sanser og opplever i nuet.

Fyll øyeblikket med din hellige eksistens, finn din sjels hensikt på denne vakre planeten og skap Edens hage nok en gang.

Pust. Vær i glede. Vær Mesteren i deg.

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Frank Aune

Frank Aune

Frank Aune er ansvarlig redaktør og gründer av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er.
81 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til Falcon
  22. 12. 2011 klokken 00:35

  Abdurraheem Green back in Hyde Park! http://www.youtube.com/watch?v=N7DFztxnmBc&feature=share

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lillian Sivertsen
  22. 12. 2011 klokken 01:42

  Superbra liste !!

  Og kjempebra oppsummert. Jeg tror at mange av de enringene som har skjedd i 2011 vil bli synlige for massene i 2012, og som det nevnes såvidt…maktstrukturene har blitt snudd opp ned, selv om det ikke er synlig enda :)

  Illuminati er snarere mer desperat enn mektig, og stadig flere har fått øynene opp.

  Ellers så er 2011 blitt kalt «the year of manifistation» ….og for mange tror jeg at det stemmer..

  Vi har all grunn til å være fornøyde og ikke minst stolte av oss selv, og hverandre. Snart er vi i mål, og seieren er allerede sikret.

  Jippy kajey 😀
  ..og
  Namaste 😉

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mike Cechanowicz
  22. 12. 2011 klokken 01:51

  Sett fra mitt perspektiv deler jeg de fleste av dine betraktninger, særlig om medias rolle i bevisstgjøring av folket om hva om faktisk er i ferd med å skje. Det er også min opplevelse av at det du skriver er så langt over hodet til mange at det blir forbigått i nokså stor stillhet – dessverre. Norge har et veldig stort problem i forhold til bevisstgjøring og det er komfortsonen. Nordmenn i allminnelighet og særlig de i det øvre laget av «movers and shakers» har blitt så vant til vekst i materiell forstand at de er godt hektet inn på konkurransens forførende jag. Hverdagslivet til folk flest er så opptatt med den nære hverdagen at de fleste bare måper over tanken om å måtte ta halvparten av det du nevner inn over seg. Limet i det ytre livets sansestimulerende lykke med TING er så deilig at de ikke kan tenke seg å leve på noen annen måte, som om det er selvrealisering de driver med. Det er egentlig lite annet enn egoerkjennelse fra andre som er planet de lever på. Allting er så veldig hyggelig at miljøkatestrofer, undertrykkelse, m.m. får rett og slett ikke plass i denne vakre illusjonen.

  Rikdom ser ut til å gjøre bevisstgjøringen til en «uting». I så måte er det synd på Norge fordi her går det så det suser fortsatt – hører jeg. Det er synd å måtte si det men du har det bedre om du møter veggen. Ellers vil du aldri ta deg tid til å komme forbi det fysiske livets absolut laveste tilstand som mennesket – et liv i forvirring og uforstand. Du er nemlig mye mer bevisst som død.

  Det er ingen enkel oppgave å bli bevisst seg selv slik som vil kreves av deg om du ønsker å komme opp til et høyere nivå av menneskelig uttrykk – kall det hva du vil. Det er nemlig enda mer som kreves av deg og det er sosial bevissthet. Det betyr at du bry deg om at andre ikke har det bra og at du er villig til å anstrenge også for andres beste og ikke bare deg selv.

  Den som utsetter prosessen straffer bare seg selv fordi overveldende mange ting er i ferd med å skje i den verden du lever i – om det blir for mye for deg vil psyken kanskje velge galskap fremfor forståelse og aksept. Det er ditt ansvar å tenke fremover.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til bardun
  22. 12. 2011 klokken 01:57

  Hva var det for slags forventninger Aune hadde for 2011… ?

  Karmaloven – handlingen – ikke noen guddommelig straff eller belønning. Ingen gleder eller lidelser – ingenting ufortjent …

  Buddhismen … 500 år bc. Eller plagiatet: Kristendommen?

  La oss slippe alle disse dommedagsprofetiene fra disse kristenhysteriske menneskene som staver ord for ord fra de konstruerte bibelske tekster og som tvangstolker de problemattiske evangelier dem ikke forstår …

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til maranata
   23. 12. 2011 klokken 07:43

   :-)
   At den som selv ikke forstår lar seg irritere av dem som forstår, er ikke noe nytt. Når man påstår at kristendommen er et plagiat av buddhismen virker det som man ikke ha satt seg inn i noen av disse religioner.

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til arifkarim
  22. 12. 2011 klokken 02:46

  «men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.»

  Seriøst?!?! Samme allmektige eliten som står bak menneskehistoriens mest korrupte og mest urettferdige finanssystemet idag skal nå liksom «nullstille» gjeld og gå tilbake til gullreservesystemet, som tok bakmennene flere hundreår å bli kvitt fra samfunnet? 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Lillian Sivertsen
  22. 12. 2011 klokken 03:20

  Jeg tror det er viktig å tenke på at «de sovende» eller dem som ikke skjønner at verden er korrupt, og de som bare prøver å komme seg gjennom dagen, eller streber etter materialistiske mål, overhodet ikke kan eller bør klandres for det.

  Det er ikke deres feil at de også er blitt fanget som slaver i et system som var ment å tjene så få. De gjør bare sitt beste, og hvem har sagt at de blir lykkelig av rikdom? Jeg betviler at noen finner TING så sansestimulerende at de ikke drømmer om frihet til å leke, synge og danse – VÆRE FRI. Den naivitet som får disse til å fortsette å leve samvittighetsfullt, selv om livet ikke gir dem lykke er selveste beviset på at menneskene i sin opprinnelighet er gode, og bare prøver å gjøre sitt beste.
  Tenk hvilken avmakt mange føler. De vet at de konsumerer på bekostning av den tredje verden, men de har ikke noe valg for det finnes ikke alternativ. De fleste drømmer om en bedre verden, og det er denne felles drømmen som skal løfte oss videre uansett hvilken religion eller bibelsitat vi måtte støtte oss til.

  Hadde det ikke vært for «de sovende» ville ikke rebellene fått grave frem sannheten i fred. ( i sånn noenlunde fred), og hadde ikke almennheten mobbet konspirasjonsteoretikerene i det offentlige rom, hadde kanskje den skjulte makten «tatt dem av dage» i det lukkede rom.

  Alt er slik det skal være, og slik har det alltid vært. Et fantastisk vakker samspill har tatt oss til hit vi nå står.

  Jeg tror ikke at det er meningen at prossessen i å avsløre sanneheten, kjempe frem rettferdighet for alle, finne seg selv og sin guddommelige kilde, og deretter virke for det bedre, skal være like tøff eller vond for alle. Vil det ikke være vakkert for deg som har slitt, at din lidelse ble en lettelse for de andre?

  Det er det som er så vakkert med hele prossessen.

  Uten medias dysfunksjon ( som igjen skyldes kontroll og overmakt), ville ikke dette vært mulig. Man skyter ofte etter journalister, men glemmer at det journalistene som har avslørt mye for massene. Se Benjamin Fulford. En streit økonomijournalist i Forbes magazine. Nå står han i fronten og kjemper for å felle illuminati. http://benjaminfulford.net/

  Å bli bevisst skal være lett for de mange fordi de få som gikk først har åpnet alle dørene, og lagt hvite steiner på veien. Se her er lyset. Det trenger ikke være vondt eller vanskelig.
  David Wilcock er et glimrende eksempel på en som tar den jobben seriøst.
  http://www.divinecosmos.com/

  Engler og demoner står akkurat der de skal stå.
  In Divine Order.

  Det er fullbrakt !

  😀

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til gudfrid
   22. 12. 2011 klokken 08:44

   Så bra at du ser nødvendigheten av motstand, Lillian :-)
   Motstand er helt nødvendig for utvikling, ellers ville vi bare gått i ring. (Vi vil jo helst vandre i en ekspanderende spiral)
   Motstand er nødvendig for å få lys, tilogmed lyset i en glødepære er avhengig av motstanden i glødetråden, I=U/R, strøm er spenning delt på motstand.

   Dessuten ville Star Wars vært fryktelig kjedelig uten Darth Vader :-)

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Mike Cechanowicz
    22. 12. 2011 klokken 11:46

    For det første, om flere hadde vært opplyst, hadde situasjonen ikke vært slik som nå. Når det er sagt er jeg veldig enig med Gudfrid om motstand. Et nivå av utfordringer trenges for å ha noe å strekke seg mot. Problemet med det nivået av utfordringer som i dag er tilstedet på livets arene er at de er for mange simpelt hen så store at de blir utslitt før de kommer til sinn beste alder.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Lillian Sivertsen
     22. 12. 2011 klokken 16:48

     Det har man egentlig ikke dekning for å si. Man kan vanskelig slå fast hvordan det hadde vært om flere var opplyst.
     Hva ligger du i begrepet opplyst? Opplyst som i å skjønne hvordan det hele henger sammen rent verdslig sett, eller enda mer opplyst – nok til å se den guddommelige planen i det hele ?
     I begge tilfeller tror jeg vi kan fastlå at i dag er vi kommet så langt at det gode allerede har seiret. Alt i alt, har dette vært en reise der alle har fått prøve seg selv og sin tro. Dermed så er vi uenig i dagens tilstand, for jeg ser den som veldig posetiv. Alt er forløst på et energiplan. Nå skal det bare forløses på det fysiske også, så er vi i mål. Vi trenger ikke en gang kjempe lenger, for cellene våre holder på å åpne seg, ekspandere, og ekspandere enda mer. I sannheten av dette lyset, denne vekkelsen, vil alle lavere energier rett og slett bare forsvinne.

     Synes enigma synger det så vakkert:

     It is time
     To break the chains of life
     If you follow you will see
     Whats beyond reality

     Close your eyes
     Just feel and realize
     It is real and not a dream
     Im in you and youre in me

     http://www.youtube.com/watch?v=bdM35ADkNwU

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til PaRaNoID
  22. 12. 2011 klokken 05:03

  Hei Frank. Du kunne vell ikke skrevet en artikkel om dette med dimensjoner å lysvesner? en artikkel for nybegynner :p har lest litt i sammenheng med DMT.

  :)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til gudfrid
  22. 12. 2011 klokken 10:58

  Så bra du nevner dramaet vi skaper her på jorda. Mange er ikke klar over at de selv er regisøren for sitt eget liv, men tror de må være i en rolle som er påtvunget. Det er veldig befriende å vite at man skaper sin egen skjebne og at man slett ikke trenger å la seg kontrollere av de mørkere kreftene. Vi har fri vilje og slutten på dramaet er ikke bestemt på forhånd. Mange har prøvd å så et frø om verdens undergang i hodet på oss, og dette bør erstattes med et ønske om å lage en ny og bedre verden. Det store skiftet skjer ikke av seg selv, vi må bygge opp den nye jorda selv, feks ved hjelp av Anastasias super-geniale plan :-)

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Mono Montana
  22. 12. 2011 klokken 16:45

  En demonstrasjon som ikke er nevnt, er dannelsen av CELAC. En organisasjon med 33 latinske og karibiske land. For dem som ikke liker Agenda 21, er dette gode nyheter.

  http://venezuelanalysis.com/analysis/6680

  Chile som jeg bor i er forøvrig mye friere en noen NATO land, så lenge man ikke strekker strikken på lovene.
  Et stort militærvesen, og politikorps har de, og ikke noe problem om man oppfører seg dannet med respekt. Derimot går man over streken vil det gå ut over helsa, uten rettigheter.
  Protester har det vært snart et 1 år ang skole og utdanning, og mange unge har mistet et års studium. Protester på Monsanto har det også vært, som prøvde å snike inn et monopol.
  Å emigrere fra Norge, er ikke så enkelt som man tror? det tar tid! For mitt vedkommende 4 år før jeg fikk varig oppholds tillatelse, og nye 5 år før jeg kan søke om å bli stats borger, og få stemmerett.
  I midt livs krisen, tok jeg utfordringen å bli en eventyrer, noe jeg ikke angrer på, og er i dag etablert med 2 hjem henholdsvis urbant, og i Bushen med 100 mål som min far kaller ingenmannsland. Pris messig ville man ikke en gang få en garasje i Norge.
  Idrettsgrenen snømåking trenger jeg ikke tenke på, og er heller ikke noe savn!.
  Klimatisk en god norsk sommer mellom september og mai, ikke for varmt og heller ikke for kaldt. Har både kålrabi og pinnekjøtt (hjemmelaget/produsert), som nytes i shorts og singlet utendørs, lutfisk har jeg ikke fått til, men kanskje neste år! Nå er ikke dette alfa omega, da jeg stort sett spiser frukt, grønnsaker og nøtter, og blir litt dorsk av kjøtt og fisk!
  Kost tilskudd kjøper jeg fra Ashaninka folket i Peru, hvor te fra planten katteklo nytes morgen og kveld, og annet snadder som kan kjøpes fritt så lenge det ikke blir benevnt som medisin (skole medisinen og farmasøyt industrien har mer eller mindre patent/monopol )
  Så var det dog den andre delen at jeg er en frimurer, kanskje en av de første, og dannet av Hermes Trimegisto astrologiens far. Ikke er det noen grader, og mer eller mindre utstøtt fra det gode selskap globalt. Sukk ja før Konstantin var dette integrerende mellom verdensreligioner. I dag nevnes dette mer eller mindre som Kybalion, og absolutt ikke menneskefiendtlig.
  For å avslutte, tror jeg at 2012 blir et økonomisk plunder, forsøkt avledet med meningsløse kriger?

  God jul til dere alle, skeptikere, konspirator er… Vi lever på samme kule, og svært få har andre alternativer?
  Noe kan man få helt gratis, som å lese Mike sin gratis web bok «spillet», som forøvrig kunne bli veldig bra med litt innspill fra lettlest RA material?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til maranata
  23. 12. 2011 klokken 07:56

  En artikkel med mye positi innpakning og et budskap om medmenneskelighet som jeg er enig i. Jeg stusser imidlertid over enkelte ting i teksten. Når du skriver «i henhold til den guddommelige planen», så er jeg som kristen i Bibelen, men hvor er du? Du skriver også om «de profeterte endringene», og da er jeg fremdeles i Bibelen der «de siste tiders» endringer skrevet ned av profeter er entydig negative, og der ondskapen på alle felt blir mer og mer synlig. Men hvor er du da??

  Når du videre skriver at «når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig» har jeg falt av lasset, og har nok med å eksistere her og nå. Jeg tenker på sett og vis det samme som deg i utgangspunktet at livet er her og nå, og at vi alle strever med å komme ut av mainstream tanker om vårt liv i fremtiden – det være seg i morgen, neste uke aller neste år for den del. Det å glede seg i nuet er en svært vanskelig øvelse, selv for de som tenker denne tanken. Vårt fokus er så til de grader på ting som skal skje, og ikke akkuratt her og nå.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til gudfrid
   23. 12. 2011 klokken 08:37

   Maranata, jeg lurer på hvem som skrev Johannes åpenbaring, vet du det?
   Det var jo ikke Johannes som gjorde det.
   Nå lurer jeg på om denne ble puttet inn i bibelen med onde hensikter. Etter som så mange tenker på denne apokalypsen, vil de selv fremkalle den med sine forestillinger.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata
    23. 12. 2011 klokken 10:16

    Apostelen Johannes, som også skrev Johannes evangelium, ble forvist til den greske øya Patmos. Åpenbaringen ble nedskrevet på denne øya, og forfatteren forteller selv at han var Johannes. Noen innvender at språkdrakten/språkformen sår tvil om dette virkelig var Johannes. Da er det viktig å være klar over at den egentlige forfatteren var Jesus Kristus selv, slik det vitterlig står i det første verset i denne boken. Johannnes skrev kun ned det han fikk befaling om å skrive ned. Enkelte ting Johannes fikk se, fikk han faktisk ikke lov til å skrive fordi det skulle forbli en hemmelighet – dette skriver han også.
    Mange ikke-troende hevder at kristne jobber for at vi skal få et Harmageddon, at det skal bli krig. Dette er ikke riktig, og ingen mennesker kan forandre eller tilskynde hendelser i framtiden utenom de enkle ting de selv har herredømme over. Det er viktig å ha klart for seg at vi lever i en «tidsboble», og at vår åndelige og egentlige tidløse og evige identitet kommer ut av denne «tidsboblen» når vårt fysiske liv ender her på jorden er slutt. Vår ånd evner å beskue den fysiske verden utenfra, utenfor tid og rom. Da er det vel kanskje ikke så underlig at Gud fra sin åndelige verden kan se det hele utenfra og faktisk se framover og bakover i tid, slik vi kan spole fram og tilbake på en film? Det jeg her skriver impliserer at jeg ikke tror på reinkarnasjonsteorien, for hva skulle den være godt for? En evig vandring mellom den fysiske og åndelige verden. De som har vært «over på den andre siden» og har opplevd ut-av-kroppen kan fortelle om kjærlighet, lys og lykke og at de helst ville forbli i den åndelige verden, og ikke egentlig ønsket seg tilbake til den fysiske verden.

    GD Star Rating
    loading...
81 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker