Du leser nå
Aktivering for de sovende

17 minutter lesetidAktivering for de sovende

Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Prøv ut 25 verktøy for et fantastisk flott nu.

Julen er straks over oss og året 2011 er omme. Hva har skjedd i år og hva kan vi forvente i 2012 for deg selv og menneskeheten?

Mayakalenderens syklus ble fullendt fredag 28. oktober 2011 ifølge Carl Johan Calleman. Verden ser tilsynelatende fremdeles ut til å være som normalt. Eller er den det?

Noen sier det er den 21. desember 2012 som er riktige dato. Trolig er mange av oss for opphengte i bestemte datoer. Mayaenes utvalgte overhode for de nåværende 440 Mayastammene, Don Alejandro Cirilio Pérez Oxlaj, har på vegne av sitt folkeslag uttalt at «end of time» foregår mellom november 2007 og november 2014. Det er altså ikke en presis dato, men en tidsperiode med endringer vi snakker om.

Det er altså nærmere 3 år fremdeles til den store renselsen og det store dimensjonsskiftet er fullført i henhold til den guddommelige planen.

Endringene i 2011

Jeg skal være ærlig og si at jeg hadde forventet større endringer frem til nå, men kanskje har det heller noe med min manglende tålmodighet å gjøre.

Jeg føler meg klar, men storparten av menneskeheten er sovende eller i tvil ennå. Trolig er det bra at mer ikke har skjedd ennå for flesteparten av menneskene. De er ikke klar ennå.

Jeg er overbevist om at alt lysarbeidet verden over dette året har redusert de profeterte endringene. Et klart tegn på hvor viktig lysarbeid i praksis er. Spesielt når det gjennomføres i grupper på spesielle datoer hvor innstrømningen av energier er ekstra kraftige og sløret mellom dimensjonene er spesielt tynne.

At det har vært få jordendringer gjør også skeptikerne glad da de kan si at ingenting har skjedd. Dermed er alle parter glade. Sannelig ikke verst.

Går man året 2011 i sømmene så finner vi mange tegn på tiden vi er inne i. De to første ukene i 2011 startet med fugler som ramler døde ned fra himmelen og sjødyr dør i større mengder spredt over 30 steder på hele kloden. Trolig var det større endringer i jordklodens magnetiske nordpol og abnormaliteter i magnetfeltet som var årsaken til disse massedødene.

Storflommen i Australia savnet sidestykke og den verste flomkatastrofen i Brasils historie herjet landet ifølge presidenten.

Tsunamien i Japan den 11. mars 2011, to dager etter at Mayakalenderens Universal Underworld hadde startet. Dette medførte tap av titusener av menneskeliv og en full nedsmelting i tre kjernefysiske reaktorer.

Under Tsjernobyl-ulykken i 1986 ble 18 tonn uran nedsmeltet og utstrålte radioaktivitet. Denne hendelsen ble dekket daglig i månedsvis og gikk over flere år. I Fukushima i Japan smeltet 179 tonn med uran og vi får bare noen få innslag i media om dette. Trolig er dette tidenes katastrofe i senere tid som kanskje overgår de enorme oljeutslippene i Mexicogulfen i 2010.

Men hvor er media? Hva sier myndighetene?

Eskalering av finanskrisen

Økonomisk så er det store omveltninger. Etter hvert så havnet de enorme problemene med dagens pengesystem i media. Problemene ble så synlige at media ikke lengre hadde noe annet valg. Nå skrives det daglig om de store gjeldsmengdene som eksisterer i de fleste europeiske land for ikke å nevne billiongjelden i USA.

Dollaren og Euroen burde ha kollapset for lenge siden, men holdes fremdeles kunstig i live. Hvor lenge det varer kan ingen spå, men ifølge ulike kilder så står et nytt pengesystem klart for å ta over basert på reelle verdier i gull. Gammel gjeld vil bli nullstilt og overflod vil bli innført for alle på sikt. Altså et system som er basert på rettferdighet og fornuft.

Ifølge en undersøkelse gjort for få dager siden er kun 5% av Norges befolkning bekymret for at finanskrisen i Europa skal ramme oss nordmenn i 2012. Er vi virkelig så naive?

Befolkningens meninger er ofte basert på hva massemedia sier så kanskje er det ikke oss nordmenn som er problemet, men redaktørene og journalistene der ute som fremdeles er låst i de gamle energier.

En verdensomspennende demonstrasjon

Du som arbeider som redaktør og journalist, synes du ikke det er på tide å snu om og følge de nye innstrømningene du ser verden over? Bevegelsen Occupy Wall Street hadde pågått i 3,5 uker når jeg hørte første nyhetsinnslag på radioen i Norge om denne verdensomspennende demonstrasjonen. Nyhetsoppleseren sa derimot at demonstrasjonen bare hadde foregått i tre dager…

Okkupere Wall Street er en folkebevegelse som begynte 17. september 2011 i Liberty Square i Manhattan og har nå spredt seg til over 1500 byer verden over! Målet er å nedkjempe de store bankene og multinasjonale selskaper som har tatt over den demokratiske prosessen, og rollen til Wall Street som er å skape en økonomisk kollaps som er ment å ramme vanlige borgere. Bevegelsen er inspirert av opprørene i Egypt og Tunisia, og har som mål å kjempe tilbake mot den rikeste 1% av verdens befolkning som lager reglene for en urettferdig global økonomi.

Denne finanseliten og mange av deres støttespillere er nå saksøkt. Dette inkluderer blant annet FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control og den Italienske regjering. Denne imponerende listen er saksøkt for å konspirerte med en rekke andre for å stjele mer enn $1,1 billioner dollar i finansielle midler beregnet på å støtte humanitære formål. Eneste offisielle nyhetsoppslag på dette finnes hos Courthouse News, men dette er reell  informasjon.

Det er på tide for oss alle å slutte oss til de gode kreftene, de som ønsker likhet, ærlighet, fred, sannhet og kjærlighet blant hverandre. Spesielt er tiden inne for media å snu om og publisere sannheten.

Tiden vi er inne i er en stor bevissthetsoppvåkning. Vi har ikke noe annet valg enn å la de gamle energiene kollapse og slippe til de nye energiene. Vekk fra ego og kynisme. Tilbake til kjærlighet og balanse.

Tydeligere tegn på meningsløs bruk av krig for å oppnå makt

Hvem av oss er det som egentlig ønsker krig? Kun de politiske lederne på verdensbasis, eller mer riktig; den skjulte makten bak våre dresskledde ledere som eier krigsindustrien, oljeindustrien, de store bankene og de multinasjonale selskapene.

EU og NATO har vist oss tydelig at de er blitt en aggressiv angrepspakt som invaderer land etter land av den enkle årsak å overta ressurser og makt. Syria har lenge stått på programmet med Iran som siste land som skal blø for de vestlige medias påstander om massedrap.

Er medisinen for (påstått) vold å slå hardere tilbake? Øye for øye, tann for tann? Ville du sagt det til dine barn? Våre ledere mener det er riktige veien å gå.

Det er lett for norske politikere å ta beslutninger om å nedkjempe grusomheter med å sende inn jagerfly for å drepe utkommanderte soldater – fra en behagelig statsministerbolig som ble pusset opp for 250 millioner kroner i 2009.

En guddommelig plan

Reagerer du på dette? Blir du frustrert? Bra! Vesener på høyere plan gjør dette for å trigge et indre ønske om endring hos deg. En endring til en bedre verden. Alt er en del av en guddommelig plan.

Forståelsen av dette gjør at man kan puste igjen. Distansere seg fra dramaet og i stedet reagere med kjærlighet ovenfor alles roller på kloden. Uten de mørke kreftene ser vi ikke lyset i vår 3D-virkelighet. Mørket er her for å vise oss veien tilbake til lyset. For å vekke hjertene våre. For å ty til handlinger, og ikke bare ord, for å skape en ny og bedre verden for alle.

Om du mener det er en god ting at NATO «rydder opp» i midtøsten så er det helt i orden. Det er din mening. Jeg er ikke her for å endre din mening, kun for å gi deg et glimt av en alternativ virkelighet. For å kunne se gjennom illusjonene og bli fri. Min hensikt er å så et frø i ditt hjerte, for å la deg finne tilbake til din sjel, den delen av deg som er deg.

Du er ikke ditt ego, dine tanker og følelser. En slik uttalelse er utrolig vanskelig å forstå, men når du en dag innser at vi alle er multidimensjonelle vesener som eksisterer i mange virkeligheter samtidig – og vi alle kommer fra samme kilde – så faller brikkene på plass.

Uten forståelse for reinkarnasjon så blir livet vi har veldig surrealistisk. Om jeg bare hadde én sjanse til å utgjøre noe her på jorden, ville jeg da brukt tiden min på å se TV? Følge med på sporten? Sove lenge om morgenen? Dømme andre folk for sin oppførsel? Krangle med folk?

Karma fra tidligere inkarnasjoner forklarer våre lidelser. Alt er i skjønneste orden. Mennesker som har hatt nær døden-opplevelser får som regel et helt annet syn på livet. Man tilbringer mer kvalitetstid med familien og venner, blir ydmyk og utstråler kjærlighet til omverdenen.

Man realiserer at egoet har tatt overhånd og slipper til sjelen. Sin sanne natur. Det vi alle faktisk er. Et lysvesen som utstråler ubetinget kjærlighet. Som viser godhet til sin neste. Som ønsker det beste for alle, inkludert den plagsomme naboen og den slemme kollegaen.

De du møter på din vei som du reagerer på, trykker på knapper hos deg. Tillærte tankemønstre som du er programmert til å reagere på. Hver gang du reagerer med en negativ tanke, se ordet «Avbryt» lyse opp i pannen din. Det er ikke du som har reagert. Det er tankemønstre tilknyttet ditt ego som reagerer.

Erkjenn at de ubehagelige tankene og følelsene er der, for så å gi slipp på de. Send dem vekk og fyll tomrommet med glede.

Det vil ha stor betydning å omfavne også den mørke siden av deg selv. Gjennom tusener av inkarnasjoner har de fleste av oss hatt mange såkalte negative liv, men dette har vært en viktig del i å forstå skapelsen og betingelsesløs kjærlighet fullt ut. Det er et verktøy i det regisserte skuespillet her på planeten for å vise oss veien tilbake til kilden slik at vi en vakker dag selv kan bli kilden i et eget kosmos.

Vintersolverv er en viktig dag

Vintersolverv feires i morgen (22. desember 2011) og er en dag hvor energistrømmene til vårt solsystem og vår planet er ekstra kraftige. Mayaene og mange andre folkegrupper inkludert våre forfedre, vikingene, anså denne dagen som meget kraftfull og kjørte seremonier på denne dagen.

De mørke kreftene som styrer planeten har lenge arbeidet for å blokkere slike seremonier fra å ha sin effekt. Spesielt har de fokusert på å blokkere hellige steder og kraftpunkter verden over fra å ha noen virkning på denne vintersolverv. Deres planer er å skape kaos fra julaften og de påfølgende to dagene.

Lysarbeid kan gjøres for å eliminere denne blokkeringen som disse kreftene på okkult vis har innført på et eterisk plan. Bruk din kraft som multidimensjonelt vesen og kjør felles meditasjoner eller seremonier sammen med andre. Dette er en effektiv måte å fjerne disse begrensningene på om intensjonen din er å forankre høyere frekvenser ned på jorden.

Dette er viktig arbeid som kan føre menneskeheten inn på mer positive tidslinjer. Ikke undervurdér din kraft og hva du kan utrette sammen med andre likesinnede med en fokusert intensjon. Bruk dine guider og be spirituelle mestere om hjelp.

Hva kan vi alle gjøre for å motarbeide de mørke planene over disse dagene? Ha masse moro! Det geniale med å arbeide for lyset er at man kommer veldig langt med å være i glede. Kos deg gjerne på 1. juledag ved å se alle Star Wars-filmene. De færreste av oss er klar over hvor nære historien i disse filmene er til den egentlige historien i vår galakse.

Elitens bunkere eliminert

Hjelp får vi i langt større grad enn de flesta av oss tror. Ja, vi trenger definitivt å ta ansvar ved å rydde opp i vårt eget kaos og karma, men det er uungåelig å ikke få assistanse fra vesener på høyere frekvenser. De er sendt hit for å sørge for at den guddommelige planen skal gå for seg slik kilden har bestemt.

Uten denne hjelpen ville vi ikke greid å gjennomføre alle prosessene for at Moder Jord og menneskeheten skal kunne gå gjennom oppstigningen til 5. dimensjon.

Mange kilder gir klar tilbakemelding på at alle de underjordiske basene som den gamle makteliten har bygd opp over mange år i forbindelse med 2012 er nå eliminert. Ved hjelp av blant annet Den Galaktiske Føderasjonen som er fysiske engler fra 5. dimensjon som arbeider på vegne av det spirituelle hierarki på enda høyere frekvenser.

Det betyr at tiden for den gamle eliten er over. De har ingen steder å gå lengre. Deres evne til å smøre det gamle systemet er i ferd med å stoppe opp, noe som fører sannheten opp til overflaten for offentligheten.

Kilder jeg har vært i kontakt med fra Forsvarets etterretningstjeneste, som nå ikke lengre er i tjeneste, har alle skaffet seg hytter i innlandet eller på fjellet og bygd seg opp større matlagre. Vet de noe almennheten ikke vet eller er de bare ofre for desinformasjon og løgner som eksisterer på alle plan?

Nibiru har ikke vist seg ennå. Jeg tror den eksisterer og har alltid gjort det, men at vi ikke trenger å legge så mye vekt på den. Det alt til syvende og sist handler om er et stort bevissthetsskifte. Jordendringer og kryssende planeter er bare katalysatorer for vår oppvåkning. De er bare statister i bakgrunnen for at vi selv skal finne gløden på innsiden av oss selv.

Hva venter oss i 2012?

Hva som venter oss i 2012 er et punkt som krever en egen artikkel, men kort sagt så er det svært mye sannhet som venter på å komme opp til overflaten. Vi vil kunne få store økonomiske omveltninger. Regjeringer vil bli så urimelige at folket tar over – på fredelig vis. Hvilke jordendringer som kommer er vanskelig å si, men mange vulkaner verden over ligger og ulmer i bakgrunnen.

Og kanskje den største nyheten noensinne blir at vår utenomjordiske familie allerede er her og venter på å bli offisielt annonsert verden over. Om den biten spares for 2013 gjenstår å se.

Til syvende og sist, om noen få år, kommer vi til dagen hvor vi bytter frekvens til 5. dimensjon sammen med Moder Jord og stiger opp som oppstegne mestere med vår fysiske kropp i behold. Alt vil være en unik opplevelse for hver enkelt og endestasjonen vil kunne variere avhengig av hvor man er sjelsmessig i utviklingen.

Det jeg er sikker på er at 2012 kommer til å bli langt mer fantastisk enn 2011. La oss samle oss og forme fremtiden mest mulig positiv for alle på denne planeten, onde som gode.

Når du opprettholder en fast, positiv holdning og bruker dette til å visualisere et mål i betydelige detaljer, skjer mirakler. Når du gjør dette som en gruppe skjer store endringer.

Verktøy for personlig utvikling

Lurer du på hva du i praksis kan gjøre for å kunne glede deg over hver dag, for å fjerne all frykt du har og virkelig bli lykkelig? Det finnes ingen oppskrift som fungerer for alle, men om du følger noen av punktene nedenfor så vil du mest sannsynlig merke forskjell etter kort tid.

Selve hovedpoenget er å bli bevisst på alle disse tingene slik at du selv kan stadig finslipe deg selv til å bli en bedre person som har evnen til å koble seg vekk fra alt drama og ser det guddommelige i alle.

For deg som synes dette høres litt søtaktig ut så er det bare verktøy for å bli genuint glad på innsiden slik at du hvert øyeblikk hver dag kan glede deg over å eksistere på denne planeten du valgte å reise til.

25 verktøy for et fantastisk flott nu

Denne listen ble samskapt med mine deltakere under en Ascension Workshop:

 1. Glede, lek, humor
 2. Yoga, sun breathing
 3. Meditere, danse, lytte til musikk
 4. Være i naturen
 5. Qi Gong, Tai chi
 6. Tantra, elske
 7. Positiv tenkning
 8. Bruk kjærlighetsbrillene (for å unngå å dømme andre)
 9. Elsk deg selv
 10. Riktig mat (som er bra for akkurat deg)
 11. Rent, vitalisert vann
 12. Detox
 13. Bevisstgjøring
 14. Puste (kanskje det viktigste du kan gjøre, pust dypt som om du gjesper)
 15. Sunt fysisk miljø
 16. Vennekrets (gode venner gir positiv energi)
 17. Lyd
 18. Krystaller
 19. Aromaterapi
 20. Respekt for kroppen
 21. Healing
 22. Vis medfølelse
 23. Følge intuisjonen
 24. Vis takknemlighet
 25. Tilgi deg selv

Ved aktivt å fokusere på flest mulig av disse punktene kan du risikere å oppnå balanse og harmoni i deg selv.

Bevisstgjøring

Fortid og fremtid er bare en illusjon. Det eksisterer ikke. Akkurat nå så sitter du og puster. Forhåpentligvis. Det er virkeligheten. Akkurat at du leser disse ord er nuet. Det er her i øyeblikket vi tilbringer hele livet vårt. Tankene er derimot ifølge undersøkelser 80% i fortiden eller fremtiden.

Glem fortidens anger. Den har gjort deg til den personen du er i dag. Mye klokere og visere. Glem fremtidens bekymringer. De eksisterer ikke akkurat nå. Ta utfordringene når de kommer til nuet.

Gled deg over det du har. Vis takknemlighet. Da får du mer av det du ønsker deg. Universet fungerer slik. Det dine tanker gjør er å skape følelser. Dine følelser manifesterer virkeligheten rundt deg. Nå som vi står på trappene til 2012 så er forsinkelsen fra tanke til manifestasjon nærmest blitt umiddelbar i mange tilfeller. Fokuser på å tenke positivt og konstruktivt. Vær bevisst på hva du ønsker deg. Du kan faktisk få det.

Gled deg over deg selv. Først når du elsker deg selv på utsiden og innsiden så er du utrustet til å hjelpe andre med full kraft. Når du står opp om morgenen så si til deg selv: «Gud, hvor vakker du er!»

Ser du den doble betydningen? Oss mennesker består av rundt 80% vann. Ifølge den japanske forskeren Emoto så har vann bevissthet og hukommelse. Stygge og pene ord gir markante forskjeller i vannets struktur. Er det hemmeligheten til det meste av all sykdom?

Kan man holde seg frisk og sunn ved å tenke positivt? Jeg tror man kan det i stor grad. Kombinér det med bevegelse, vitalisert vann og sunn mat så er du kommet langt.

Lev i nuet! Det er her alt skjer. Lev som om du skulle dø i morgen. La hvert sekund lyse av kvalitet og glede.

Vi er i en tid hvor fremtiden formes hver dag. Følg ditt hjerte i glede fremfor egoets dystre sinn. Det skaper en mer positiv virkelighet for oss alle som helhet. Plassér deg i Mesterens sinn og la dine handlinger gjenspeile denne bevissthet.

Tenk som en Mester. Føl deg som en Mester. Handle som en Mester. I sannhet er det akkurat det du er. Ta frem kraften i deg og gå Mesterens vei.

Kjærligheten vil guide deg trygt inn i 2012 og forbi. Slipp taket på tankene som drar deg ned. Erkjenn at de er der og send dem ut av ditt sinn. Fyll tomrommet med kjærlighet. Pust. Dypt.

Kjenn hvordan nuets gleder overstrømmer deg fullstendig . Det finnes ingen fortid eller fremtid. Kun det du sanser og opplever i nuet.

Fyll øyeblikket med din hellige eksistens, finn din sjels hensikt på denne vakre planeten og skap Edens hage nok en gang.

Pust. Vær i glede. Vær Mesteren i deg.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
78%
Opplysende
22%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

81 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *