Du leser nå
Vaksiner – overtro og medisinske virkninger

2 minutter lesetidVaksiner – overtro og medisinske virkninger

Nyhetsspeilet-skribent og helseforsker Hans K. Gaarder holder foredrag om vaksiner tirsdag 15. november.

Svineinfluensa-skandalen i 2009 førte til at mange fikk øynene opp for at det er «noe som skurrer» med myndighetene og medias bestrebelser for å få oss og våre barn mest mulig vaksinert. Mange sliter idag med økt sykelighet og ulike former for vaksine-skader (som narkolepsi fra svineinfluensavaksinen Pandemrix). Felles for de mange som sliter etter å ha fått vaksiner er at de har stolt tillitsfullt på forsikringer fra helsemyndighetene om fravær av risiko for bivirkninger, som har vist seg å være feil.

VAKSINE-foredraget mitt tirsdag 15. nov. vil bestå av to deler:

 

Del 1   Om informasjon og manipulasjon:
Overtro, fordommer, myndigheter og media

– Litt vaksinerings-psykologi (frykt i kombinasjon med uopplysthet)

– Lærdommer fra svineinfluensa-skandalen

– Medias manipulasjon av massene (se f. eks. denne grelle Dagbladet-forsiden)

 

Norske media lar seg ukritisk bruke som propagandarør for vaksinerings-skremsler på en grovt intellektuelt uredelig måte. Avisen later som den har uavhengig kunnskap, men gjør istedet det den kan for å manipulere massene. Denne historiske Dagbladet-forsiden ble prestert dagen etter at vaksineaksjon.no hadde hatt en hel betalingsside i Dagbladet der "kjekt å vite før du tar sprøyta-info" ble presentert.

– Folkehelseinstituttet (FHI) sin medisinsk-faglige uredelighet:

  •   Meningokokk-skandalen
  •   Svineinfluensa-skandalen
  •   Manglende informasjon om risiko

Folkehelseinstituttet (FHI) ble opprinnelig opprettet som et privat salgsledd for vaksiner. Dagens Folkehelseinstitutt er praktisk talt blottet for folkevett (og kalles på folkemunne "Folkeforgiftningsinnstituttet"). Medisinsk-faglig intellektuell redelighet er trolig den største mangelen hos dagens FHI-personell.

 

– Massevaksinering bør foregå utenfor skolene

 

Dokumentar om vaksineofre:

Del 2 ligger her.

Del 3 ligger her. (Folkehelseinstituttet innrømmer aldri vaksineskader FHI selv har forårsaket…)

 

 

Del 2 Medisinsk-faglig:
Hva inneholder vaksiner og hvordan virker de?

 

– Grunnleggende immunologi: Verdien av at immunforsvaret får utvikle seg uforstyrret

– Vaksiner kontra kroppens eget immunforsvar

– Vaksiners ingredienser (bl.a. aluminium, kvikksølv, etylenglykol, formaldehyd)

– Den polyvalente trippelvaksinen MMR

– Gardasil-injeksjonene

– Dagens barn er massivt vaksinert og merkbart mer sykelige enn før. Og sammenhengen…?

– Autisme- og alzheimer-epidemiene. Og årsakene…?

 

Foredraget holdes på Unity (www.unity.no) kl. 19-21.

Program:
Kl. 19-20       Overtro, fordommer, myndigheter og media
Kl. 20-20.15  Pause med forfriskninger
Kl. 20.15-21  Hva inneholder vaksiner og hvordan virker de?

For praktisk info, klikk her.

Entré kr. 100,-

Vel møtt!

 

Videoen nedenfor viser noe så sjeldent som to medisinsk-faglig utdannede personer som diskuterer komplekse kliniske temaer på en intellektuelt redelig måte, med felles målsetting om at vaksiner ikke skal gjøre skade på mottagerne.

Samtalen mellom britiske Dr. Wakefield og amerikanske Dr. Mercola fortsetter her (tilsammen 10 deler).

 Vaksine-skepsis anno 1802

Sterk folkelig skepsis mot vaksiner (basert på vaksine-mottagernes erfaringer i form av økt sykelighet og diverse dødsfall) er ikke av ny dato. Denne protestplakaten mot datidens (cowpox)vaksinasjoner er fra 1802.

 

Se også mine vaksine-relaterte artikler:

Vaksinering er ikke immunisering

Beretningen om en planlagt pandemi

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
36%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
64%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

111
Kommentarer

avatar
49 Comment threads
62 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
knutKg vevikLillian SivertsenBalle ClorinUFO Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Falcon
Abonnent

Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://tinyurl.com/36becc7 Information in english language. Swine flu and vaccine fraud, a crime syndicate operating globally

Falcon
Abonnent

Massemedia følger ukritisk opp farmasiens vaksine-kampanjer. Jeg kjøper ikke en eneste avis lengre, de er rett og slett for ille, underbygger farmasiens salgs-kampanjer som i realiteten er rene terroraksjoner

Monica Waade
Skribent

Ja Falcon hvem andre får så mye gratisreklame som legemiddelindustrien, ingen som jeg vet om og derfor kjøper ikke jeg heller en eneste avis og TV har jeg ikke. Media er dessverre i lomma til Big Pharma og myndighetene. Denne terror trioen tar livet av mange, de skulle vært stilt for retten lenge før Breivik.

BelzeBob
Abonnent

Dagbladet har noe om diett, kosttilskudd og medisiner praktisk talt hver eneste dag på forsiden sin. Utrolig suspekt/absurd. Og NRK har funnet ut at 90% av kosttilskudd ikke fungerer. Dette med å hevde at kosttilskudd ikke virker er visst kolossalt viktig. For visse interesser.

Monica Waade
Skribent

Det som er litt skummelt Belze er at Big Pharma med sine lakeier greide ikke å overbevise folket om at kosttilskudd ikke virker, så de fant seg en måte å overta det markedet også på. Legemiddelindustrien står nå bak produksjon av stadig flere kosttilskudd med de konsekvenser det allerede har fått og får videre framover.

Falcon
Abonnent

Relatert
*
Bill Schnoebelen – The Pharmakia Conspiracy http://www.youtube.com/watch?v=bZq5f7k_kEU
How the Rockefellers took control of the US medical system, Flexner Report http://tinyurl.com/29zzz3d

Monica Waade
Skribent

Bra gjort at du står på som du gjør Hans, de som kritiserer deg er bare misunnelige. :-)

Dette er grusomt, stakkars liten: http://iansvoice.org/default.aspx

Etter at legemiddelindustrien vokste seg stor og sterk har det vært massiv økning i sykdom og død for kjæledyrene våre også (og husdyr), det er horribelt å se resultatene av massevaksineringer og Big Pharmas innflytelse hos matprodusentene og dyrefôrprodusentene. Jeg la inn denne kommentaren under en video som viser skadene de forårsaker:

So far I have discovered that seizure can be caused by vaccine, medicine, microchip, wireless router and phones, electromagnetic fields, flea, tick and heartworm preventative, household chemicals, dog shampoo, parasites, allergy, irradiated food and treats, preservative, insecticide, pesticides, many herbs, especially herbs like yucca and rosemary extract in the food and treats, unknown toxic ingredient in dog food and treats made in China, synthetic vitamins, extract derived from whole food.

http://www.youtube.com/watch?v=0-jenjWpErY&feature=related

maranata
Abonnent
maranata

MW skriver:
Hans, de som kritiserer deg er bare misunnelige.

Kan du forklare dette litt nærmere? Jeg, og helt sikkert flere med meg skjønte ihvertfall ikke hva denne misunnelsen skulle skyldes.

Legemiddelindustriens agenda er merkevarebygging og dermed kapital og makt – det er vi sikkert enige i alle sammen. At pasienten kommer i annen rekke er en naturlig følge av det første.

Monica Waade
Skribent

Joda useless det kan jeg forklare nærmere, men ikke før du har svart på denne kommentaren…

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/asteroiden-2005-yu55-passerer-i-natt/comment-page-2/#comment-75592

Du kan ikke bare kreve svar fra andre også la være å svare på spørsmål sjøl. :-)

Cavalli
Abonnent
Cavalli

– Dagens barn er massivt vaksinert og merkbart mer sykelige enn før.
Kilde på at barn er mer sykelige enn før? Hva legger du i begrepet «sykelig»?

Monica Waade
Skribent

Man kan regnde det som 100 % sikkert at lille Ian ikke er eneste offer for Big Pharmas profitt. Tomle ned den sannhetene sier mye om hvor lavt et menneske kan synke. Og hva med den stakkars hunden i den andre videoen? Fravær av medlidenhet er en farlig sykdom, kanskje ofte forårsaket av vaksiner det også?

Jeg har lang erfaring med hunder og husdyr, før legemiddelindustrien kom med sine giftsprøyter (vaksiner) var dyra mye friskere, allergi og intoleranser var et fremmedord. I dag er det dessverre motsatt, friske dyr er et fremmedord. :-(

snizel
Abonnent
snizel

Hvordan forsker du? Du gir ingen spesfikk informasjon på hjemmesiden din, du virker som en stor bløff, Man blir ikke forsker om man finner informasjon på nettet og tror på alt som passer sine egne agendaer. Det virker som du kun ser etter det du ønsker å finne, det er skummelt.

Cavalli
Abonnent
Cavalli

Helt ening med snizel her. Først gjør man seg opp en mening og så finner man «bevis» og anomalier som får det til å stemme med forutinntatt mening. Easy peasy.

Mole
Abonnent
Mole

Forklar oss du sinzel, iogmed du er forsker, hvordan jeg kan vite at en vaksine er trygg for meg og andre!

snizel
Abonnent
snizel

Jeg har ikke sagt at jeg er forsker. Enig man bør ikke ta unødvenige vaksiner? MEn man bør huske at mange ganger redder vaksiner liv(flere enn det skader), Dessuten tjener industrien mer på helbredene medisiner enn vaksiner(som ofte bare må tas en eller noen få ganger). Det er «statilig» forskning som finner nye vaksiner og da har ikke industrien noe annet valg enn å produsere den, hvis de skal få litt av kaka

Monica Waade
Skribent

Hvilke medisiner helbreder?

Uffda
Abonnent
Uffda

Samme påtrengende spørsmål her. Kan du nevne en medisin som helbreder, og hvordan kan en vaksine som må behandles som spesialavfall helbrede??

Monica Waade
Skribent

Skjønner du ikke det snizel at om de får lurt i noen en eller flere vaksiner så tjener de kanskje ikke det store på selve vaksinen, men duverden de tjener grovt etterpå på symptomdempende medisiner de som blir vaksineskadde tar. Disse medisinene skaper nye symptomer igjen som de tjener enda mer penger på, dette er en kynisk industri som skaper sykdom med hensikt og de lager ikke medisiner som helbreder, det siste en syk (forgiftet) kropp trenger å få tilført er mer av Big Pharmas giftstoffer, det helbreder ikke, tvert i mot det skaper bare mer sykdom.

Hvorfor tror du at legemiddelindustrien tilsetter så mye snusk i vaksiner og medisiner, tror du at de er så uvitende at de ikke vet hvor mye disse tilsetningsstoffene skader og skaper sykdom?

Hvorfor aspartam (søtningsstoff) i piller som skal svelges hele med vann, er det for at de skal smake sukkertøy tror du?

Vet du at de med hensikt lager kolestrolmedisin slik at den tapper kroppen for Q10 og vet du konsekvensen av det for hjertet?

Jeg er ikke forsker, men jeg har mange pasienter som helse(u)vesenet har ødelagt helsa til. Jeg kan tenke, jeg kan observere og jeg ser sammenhenger, det har blitt til min egen forskning på området helse. Denne forskningen ville aldri blitt vitenskapelig godkjent men så lenge resultatet er at jeg og andre slipper sykdom så er dette mye bedre enn resultatet til godkjente forskere som forsker på deler av helheten, noe som oftere skader enn det gagner både helse og miljø.

Michelle
Skribent

Svaret på alle sykdommer er å forebygge, elsk deg selv og andre, tilgi alt, tenk positivt, følg ditt hjerte, frisk luft, rent vann, økologisk rå vegetarisk mat, naturopplevelser, kontakt med dyr, musikk, kunst etc Alt dette er healingenergier ♡

RawKuz
Abonnent
RawKuz

Suverent at du tar opp dette TABU emnet Gaarder! Er få ting som er så indoktrinert som forhelligelsen av vaksiner. Fikk seg et skikkelig skudd på bauen med den giogantiske svineinfluensa svindelen, som gjorde at mange fikk øynene opp og oppdaget at alt ikke er like rosenrødt.

Bare det at Rockefeller foundation reiste Statens helseinstitutt klarerer til statement: «Enough said»

Det som gjør dette emnet svært vanskelig, er tyngden legemiddelindustrien har opparbeidet seg. Som f.eks barnevaksinasjonsprogrammet som har eksistert siden 1952(!!) har tendenser til religiøs tro blant de aller fleste. Går du mot dette programmet er du spik spenna gææren. I stort sett alle åpne kanaler blir programmet lovpriset og får æren for at sykdommer som polio, meslinger og røde hunder er så godt som utryddet.

Noen som har lenker til mer aktuell info ang. barnevaksinasjonsprogrammet? Propagandaen fra Folkehelseinstituttet med smilende barn og fargerike brosjyrer ville rørt Goebbels til tårer.

MortenB
Abonnent
MortenB

Så kan man spørre seg om logikken i at vi sjekker ut alle detaljer, datablader, spesifikasjoner, tester og gjerne også brukererfaring når vi skal kjøpe oss et stereoanlegg, en TV eller en bil. Vi kan jo bli lurt må vite !
Men når vi tar en vaksine som kan skade oss for livet, ja til og med drepe oss, så sjekker vi ikke noen ting i det hele tatt ! Svært få spør etter brosjyre engang, selv om denne er laget av produsenten gir den et bilde av ha den inneholder.

Og så kan en også undre seg over at kristne mennesker lar seg vaksinere med en vaksine (MMR) som er dyrket i aborterte fostre som er 27 uker gamle (nesten 7 måneder) som holdes kunstig i live. Dette strider jo fullstendig mot Bibelen !?

snizel
Abonnent
snizel

Klart vaksine kan ha bivirkninger og man skal ikke ta vaksiner unødvendig. Men vaksiner redder flere liv en man skader. Det er bedre at 1 dør/skades og 100 reddes.
Hvor kommer denne frykten for vaksiner fra, der jo mange andre ting som er mye værre. Hva bygger der den på? Vaksine har reddet mange liv og uttryddet sykdommer.Tror dere virkelig at vaksine lages for å skade oss? Hvordan underbygge dere det?

Ulven
Abonnent
Ulven

Ja, hvor kommer egentlig frykten fra?

Vi behøver ikke å være redde for å bli syke – vi har jo et så flott helsevesen, som gjør oss friske igjen.

Syke barn: Får være hjemme fra skolen og få ekstra omsorg.
Syke voksne: Får fri fra jobben og tid til å lade batteriene.

Snauzel sier: «Det er bedre at 1 dør/skades og 100 reddes.» Reddes fra hva?!

Interessant den der at et vaksinepåført dødsfall av hundre sprøytestikk er OK. Det er ikke engang sikkert at folkeforgifterne i FHInstituttet ville synes at det er OK (men du har kanskje konferert med dem underhånden og sprøytebødlene deres har sagt at det er greit?)

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«Det finske folkehelseinstituttet har den 1. september i år publisert en pressemelding der de bekrefter resultater fra to tidligere interimsrapporter om Pandemrix-vaksinen og økt antall tilfeller av narkolepsi blant barn og unge i Finland.

– De norske tallene viser samme bilde som det våre finske kolleger går ut med. Norge deltar i en stor europeisk studie (VAESCO) der åtte land deltar. Her vil resultatene publiseres senere i høst, sier divisjonsdirektør Hanne Nøkleby ved Divisjon for smittevern i Folkehelseinstituttet.

Flere større forskningsprosjekter pågår nå i mange land for å finne ut hvorfor vi ser den sammenhengen mellom vaksinen og narkolepsi som tallene viser.

– Den europeiske vitenskapelige legemiddelkomiteen har understreket at videre undersøkelser er nødvendige før man kan konkludere om sammenheng og mulig årsaksforklaring til den økte forekomsten av narkolepsi blant barn og unge som fikk Pandemrix-vaksinen, sier divisjonsdirektør Nøkleby.»
http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,5001:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:91657::1:5569:2:::0:0

Mao, vitenskapelige galninger er fortsatt ikke fornøyd med resultater fra «sin egen» forskning :D

De fortsetter å forske inntil legemiddelindustriens «ønskede resultater» er bevist med manipulasjon ;)

Michelle
Skribent

Får håpe den skumle NANO-industrien gir de tilgang på sine instrumenter som viser NANO-partiklene da:
http://svt.se/content/1/c8/02/32/67/18/FoodWater.pdf
Finnes det noe verre enn NANO-partikler?

mardrun
Abonnent
mardrun

Hva med naturens egne nanoteknologiske prosesser. Fotosyntesen f.eks?

Michelle
Skribent

Fotosyntesen har iNGENTiNG med NANO-tech å gjøre!
Ingenting i naturen er NANO-tech faktisk, det er der forskerne forvirrer oss,
for når man har satt seg grundig inn i hva NANO-tech er,
så forstår man at dette mest sannsynlig er
LANGT FARLiGERE ENN RADiOAKTiViTET!
NANO-tech endrer grunnstoffene, slik at vi får helt nye periodiske systemer,
i stedet for at elektroner spinner rundt i sirler,
kan de holde et elektron fanget inne i en kube for eksempel..
Pretty impressing would people say, pretty scary would I say!
Nature is 100% Perfect ♡ http://y2u.be/4vvBxICwfXA

mardrun
Abonnent
mardrun

Selvfølgelig har fotosyntesen noe med nano-tech å gjøre.

Naturens prosesser foregår jo på nanopartikkelnivå og det er jo derfra forskerne får sin inspirasjon fra.

Michelle
Skribent

Det du sier er dissinformasjon og veldig farlig å spre videre.
Jeg også hører forskere prate slik. Det er direkte fra de negative aliensene.
Ikke bland størrelse nano med nano-technology, vær så snill.
Samme filosofi ligger bak den kunstige kjemikalie-industrien, der man tror man kan lage stoffer som er bedre enn de i naturen. Nå er ikke den industrien i nærheten så skummel som NANO seff.
Mange som får implantater av hemmelig etterretning eller utenomjordiske vesener, oppdager i de fleste tilfellene ved å analysere implantatene, at det er nano-tech. Men de positive aliensene lager ALDRi nano-tech eller implantater!
Her på jorden lager de nå også nano-insekter som de for lengst har sluppet ut i naturen.
De kan også formere seg. De er 100% roboter.
Jeg kjenner en i England som studerer de. De kommer fra militær tech.
Faktisk all NANO-tech støttes av militære interesser.
Det er de negative aliensene som vil ha total kontroll over naturen.
De som overlever er maskinene. Men de som går over til DNJ er naturen.
http://y2u.be/JsF4P8orgXs

Michelle
Skribent

Forskerne hverken vil eller kan ved hjelp av nano-tech lage noe som er bedre eller like bra som det i naturen, noe som er en del av naturen, en forlengelse av naturen. The magical life is in nature, but nano-tech is something dead, robotic.
Vi er en del av naturen, ikke en del av nano-tech. Nano-tech kan komme til å drepe naturen, og gjør det allerede. Nano-tech er å endre på molekylene (kaller det nano-størrelse), slik at man får helt andre stoffer og egenskaper på ting, som aldri før har eksistert. Men disse stoffene er ikke i balanse med hvordan alt i naturen er skapt og lever, og er derfor forurensning av høyeste alvorlightsgrad. Bare tenk på hva som skiller de ulike grunnstoffene ifra hverandre. Alt er lys, men ikke alt lys er bra for deg.

mardrun
Abonnent
mardrun

prikkprikk

maranata
Abonnent
maranata

HPV-vaksinen Gardasil ble i løpet av skoleåret 2009/2010 innført som en del av barne-vaksinasjonsprogrammet for jenter i 7. klasse.

Tall fra 7. september i år viser at 70 prosent av alle norske jenter født i 1997 har fått minst én vaksinedose. Det samme gjelder 78 prosent av alle jenter født i 1998.

Så langt er det meldt inn 283
bivirkningsrapporter. De fleste
bivirkningene betegnes som lite
alvorlige. Det er 15 rapporter om
mistenkte alvorlige bivirkninger. I disse tilfellene er pasientene nå helt friske eller i bedring.

Falcon
Abonnent

Vennligst oppgi kilde, url, internet lenke, til informasjon. Hva er kilden i dette tilfellet?

maranata
Abonnent
maranata
maranata
Abonnent
maranata

Bivirkninger av HPV-vaksine (Gardasil)
Tall fra 7. september i år viser at 70 prosent av alle norske jenter født i 1997 har fått minst én vaksinedose. Det samme gjelder 78% av alle jenter født i 1998. Så langt er det meldt inn 283 bivirkningsrapporter.

I all hovedsak betegnes bivirkningene som lite alvorlige. Folkehelseinstituttet oppfordret det første året til at alle bivirkninger av HPV-vaksinen ble meldt, slik det er vanlig for nye vaksiner, og HPV-vaksinene Gardasil og Cervarix stod på Legemiddelverkets overvåkingsliste inntil høsten 2010.

LES hele rapporten her>> (Pdf åpnes i nytt vindu)

Vaksinen mot humant papillomavirus (HPV) beskytter mot de typene av HPV som er årsaken til utvikling av cirka 70 prosent av livmorhalskrefttilfellene. Vaksinen ble i løpet av skoleåret 2009/2010 innført som en del av barnevaksinasjonsprogrammet for jenter på 7. klassetrinn. Vaksinen gis i tre doser i løpet av 6-12 måneder. I Norge benyttes HPV-vaksinen Gardasil.

Bivirkninger av HPV-vaksine (Gardasil) – oppdaterte bivirkningstall per 7. september 2011:
Totalt antall rapporter, inkludert alvorlige bivirkninger 283
Antall rapporter med mistenkte alvorlige* bivirkninger 15

*Reaksjoner som har medført sykehusinnleggelse eller forlenget sykehusopphold, regnes som en medisinsk viktig hendelse, har gitt vedvarende betydelig nedsatt funksjonsevne eller funksjonskapasitet, livstruende sykdom eller død. Det er ingen rapporterte dødsfall i Norge, og i de alvorlige tilfellene er pasientene nå i all hovedsak helt friske eller i bedring.

Kontaktpersoner:
Ane Simensen, forsker
Tlf: 22 89 75 25
ane.simensen(a)legemiddelverket.no

Pernille Harg, seniorrådgiver
Tlf. 22 89 75 82
pernille.harg@legemiddelverket.no

Seksjon for legemiddelovervåking

Monica Waade
Skribent

Folk og dyr reagerer likt på skadelige stoffer så dette har relevans til denne artikkelen, mange krefttilfeller og allergier er uten tvil forårsaket av vaksine.

Etter at de startet omfattende massevaksinasjon av hunder har antallet krefttilfeller økt i takt med denne vaksineringen. Men ikke bare det, hundene er også blitt mer allergiske og det er tydelig at når immunforsvaret trigges av vaksine så gjelder ikke dette kun viruset vaksinen er ment å beskytte mot. Immunforsvaret løper også løpsk overfor tilsetningsstoffene i vaksinene og dermed blir hundene sensitive og allergiske mot vanlig mat, som man ser i denne videoen benyttes storfe protein, kalveskinn, egg protein, kyllingfoster o.s.v. i vaksiner:

http://www.youtube.com/watch?v=Xo97VouL0ls

Her er det hundene oftest er allergiske for, og ja nettopp det er i samsvar med hva vaksinene inneholder:

Dogs, like people, can develop a sensitivity to food or additives at any time which could quickly result into a food allergy. The most common ingredients than can cause problems for a dog’s food allergy include beef, chicken, corn, eggs, and fish.

http://www.thedogbowl.com/PPF/category_ID/0_92/dogbowl.asp

Monica Waade
Skribent

Burde tatt med for de som ikke ser denne sammenhengen, hundenes korn allergi er nødvendigvis ikke forårsaket av selve kornet, men av sopp (gjær) som er veldig utbredt i større mengder på korn.

Javisst finner man også gjær og gjærekstrakter i vaksiner. Man kan spørre seg hensikten med alt dette i vaksinene og grunnen er vel ganske åpenbar, sykdommene som skapes er god butikk.

I likhet med vaksiner inneholder fisk forskjellige tungmetaller og man kan være allergiske mot dette også, slik som jeg er. Min allergi ble forårsaket av amalgamfyllingene.

Falcon
Abonnent

Young Girl Left Unable to Talk or Walk, Sleeps 23 Hours a Day After Getting Cervarix Vaccine for HPV http://www.davidicke.com/headlines/56139-young-girl-left-unable-to-talk-or-walk-sleeps-23-hours-a-day-after-getting-cervarix-vaccine-for-hpv

Michelle
Skribent

Stats-kanalen reklamerer for den Superfarlige NANO-teknologien:
http://nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.7881577
Merk at de hverken nevner at den er farlig, eller at den brukes hemmelig i mat og «medisiner»:
http://y2u.be/JsF4P8orgXs

bardun
Abonnent
bardun

Meningen med denne NRK-artikkelen var vel å fortelle noe om dette superlette metallet og nanoteknologi, og ikke først og fremst å belyse event. problemer eller skadevirkninger av nanopartikler.

At slike partikler kan gi uheldige og skadelige virkninger, er en annen sak men jeg tror ikke det er særlig hemmelig.

http://www.forskning.no/artikler/2011/februar/277971

Michelle
Skribent

Jeg tror NANO-tech og spesielt i partikkelform er noe av det mest alvorlig farlige som finnes på jorden, sannsynligvis langt verre enn radioaktiv stråling!
Det skrives skjelden om farene og det opplyses ikke på hvilke matvarer som inneholder NANO etc!

Falcon
Abonnent

Noen spørsmålstillinger
*
Hvorfor presenterer ikke norsk media og myndigheter sannheten om vaksiner til tross for at det er fremlagt dokumentasjon i årtier?
Hvorfor presenterer norsk media stort sett bare tull og tøys?
Hvorfor unngår norsk media og politikere viktige tema som er omhandlet i NySp tabu-lister?
Hvordan er det mulig at alle nyhetsmedier og politikere oppfører seg likt hva angår de tre foregående spørsmålene?

Michelle
Skribent

Det er vel stort sett de samme som eier media, de vet veldig lite, forstår lite og er selv hypnotisert av okkulte krefter etc

bardun
Abonnent
bardun

Ja, hva skulle industrien ha gjort da, om folk begynte å leve i pakt med naturen og all lidelse og alle sykdommer forsvant og alle ble frie og glade. Da kunne vi endelig bare glemme bekymringer om nanotech, datamaskiner og naturens eget nanostøv, radiation og forurensing av røyk og sotpartikler …

Men først må vi inngå en pakt med naturen, og deretter leve etter pakten som prehistoriske nomader i naturens eget spisskammer hvor rått kjøtt og kosing med dyr og hverandre skaper den optimale lykke og frihet. Mette og fornøyde kan vi ligge på rygg i sola og høre på fuglenes kvitter og gresset som gror, mens vi tenker på alle innlegg vi skulle hatt inn i kommentarfeltene – om NS hadde eksistert da.

Men til helvete med NS og hovedstrømsmedia, tenker vi – og datamaskiner, internett, telefoner, radio og tv, lommelykter, støvler og regnklær og alt … farvel til biler og fly og all industri – farvel redsel og gru, nå er vi nanofri og lykkelig …
Vi er fri fra farmasimafiaen, vi er fri fra mammons strupetak, fri fra byggevarer og impregnering. Vi er fri fra alt. Velkommen jordhytter og fjellhuler. Velkommen natur. Vi grynner til knes i lykke, gress og lyng.

Sliten men lykkelig spiser vi endelig en nyfanget ulke. Glade vi er som kan sitte ringside rundt det knitrende bål sugende på margebein. Motstandsdyktig mot edderkopp og slangebitt og alskens feberfantasier er vi blitt av naturens eget medisinskap. Der er det fritt valg fra nederste til øverste hylle. Bare å forsyne oss og alt virker på sin måte.

Når tiden er inne og vi er forfrossen og utmagret, men mett av dage, kan vi lykkelig dø i den visshet at vi heldigvis slapp disse forbannede nanopartiklene.

Michelle
Skribent

For å ikke glemme hva skulle de gjort om alle startet å leve i pakt med naturen og all lidelse og sykdommer forsvant? Alle ble frie og glade, hva skulle industrien gjort da? Om folk ikke gadd å gå på krigs, medisin og kjøpe-propagandaen?

bardun
Abonnent
bardun

Michelle
Skal vi tilbake til naturens ånd, et fatamorgana om det uforpliktende frie liv, fritt for pandemrix og annet tvilsomme substanser, må det skje en tilnærmet total global katastrofe hvor det meste av sivilisasjonen forsvinner.

Da er det over og verden kan starte på nytt.

gammelfar
Abonnent
gammelfar

Medicinalfirmaerne lyver om produkternes sikkerhed.
En stor undersøgelse fra England har bevist, at medicin er farligere end hidtil antaget. Den nyhed kommer i kølvandet på andre medicinal nyheder der indrømmer farligheden ved, at indtage forskellige typer medicin.
http://infowars.dk/content/medicinalfirmaerne-lyver-om-produkternes-sikkerhed

jassa
Abonnent
jassa

Hans Gaarder
Hvilken integritet ligger det i tittelen «frittstående helseforsker»? Hvilket grunnlag har du for å uttale deg som en forsker om helsefaglige spørsmål som handler om liv og død for mange mennesker? Jeg håper du er klar over hvilket ansvar du tar på deg når du sprer «informasjon» som det her på en nettside jeg vet en hel del personer leser.

Kunnskapen som ligger bak avgjørelser om vaksinasjon er basert på naturvitenskapelig forskning, altså informasjon som kan etterprøves og bevises. Det du kommer med kan best beskrives som synsing.

gammelfar
Abonnent
gammelfar

Forfalsket medicin dræber i Afrika. FN skønner, at 100.000 dør af det om året. En ny SMS-service forsøger at komme problemet til livs.
http://avisen.dk/100000-doede-af-falsk-medicin_141829.aspx

jassa
Abonnent
jassa

Falcon, WHO uttalte i 2009 at det var en pandemi, og selv om jeg vet at denne erklæringen har vært gjenstand for mye diskusjon og kontroversialitet, tok den faktisk livet av 18 000 mennesker på verdensbasis på et år. Smittetallene var enda høyere.

Dessuten vil jeg si at om dette var det eneste i kommentaren min du var uenig i, er jeg fornøyd med egen argumentasjon.

Falcon
Abonnent

Har aldri sett dokumentasjon som underbygger det du sier? Oppgi kilder, dokumentasjon, ingen hensikt å komme med tomme påstander

Ulven
Abonnent
Ulven

Hvor mange nordmenn døde av Pandemrix-vaksinen?

Jeg kikket litt på lenken med bivirkninger som Gaarder la inn, og fant bl.a. dette:

Døde kort tid etter vaksinering
lagt til onsdag 03. februar 2010
Min mor var i risikogruppen med diabetes, hun tok vaksinen, og sakte utiklet det seg en lungebetennelse, som ikke ble oppdaget. Dette ble etterfulgt av hjerteinfarkt og vann i lungene, som hun brått døde av. Vi hennes familie er IKKE i tvil om at dette ble forårsaket av vaksinen.

Du var 45 sekunder unna å dø sier legen, med 50 slike tilfeller vil man helt sikkert finne endel døde på grunn av vaksinen. Og dette er korttidsbivirkningene, vaksinen er ikke testet for kreftfremmende egenskaper(formaldehyd) med mer. Skremmende det som skjedde med deg. Kommer ALDRI til å la mine barn eller min familie vaksineres med denne usikre sprøyten, spesiellt ikke etter din historie her. Merker jeg blir litt sint på myndighetene som bruker så mye av våre penger og setter folk i slik fare!

http://vaksineaksjon.no/index.php?option=com_guestbook&view=guestbook

Hvor mange er idag døde, direkte eller indirekte av svinesprøyta?

Visstnok led noe sånt som 25 av de 30 som ble rapportert døde av svineinfluensa av alvorlige kroniske lidelser. Hvordan kan vi være sikre på hva de døde av? Kanhende ble de «behandlet» med TAMIFLU og døde av dette: http://www.druglib.com/adverse-reactions_side-effects/tamiflu/seriousness_death/