Det er med glede vi formidler gratulasjonene til Per-Aslak Ertresvåg da de vitner om hvor takknemlige man er og hvor høyt gratulantene verdsetter det han har gjort og de verdiene han står for.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  21.11.2011 21:00   (Oppdatert 01.12.2011 18:53)

Per-Aslak Ertresvåg fyller 80 år

Nyhetsspeilet har mottatt gratulasjoner til hedersmannen Per-Aslak Ertresvåg med forespørsel om publisering da andre media ikke vil offentliggjøre det frie ord dersom det ikke er politisk korrekt, eller når det som kommer fram er for avslørende om makten bak makten.

Det er med glede vi formidler gratulasjonene til Per-Aslak Ertresvåg da de vitner om hvor takknemlige man er og hvor høyt gratulantene verdsetter det han har gjort og de verdiene han står for. Dette står i sterk kontrast til andre forhold Ertresvåg har vært utsatt for og som ikke ser ut til å ha en ende, men det er gjerne sånn, velvilje og godhet blir besvart med hersketeknikk og knebling av ytringsfriheten. Det er når dette skjer man bør være på vakt og undersøke hva som utløste heksejakten. Hvorfor ropes det korsfest, korsfest, ja det skjer alltid når noen kommer for nærme sannheten og utgir den i bokform eller utøver helsetjenester som kvalitetsmessig truer det etablerte helse(u)vesenet. Rene mafiametoder tas i bruk mens mainstream media ensidig fremstiller sakene, eller tier helt, sånn at sannheten ikke når ut til folket.

Det offentlige maktapparatet her i landet har full kontroll over norsk presse, hadde det ikke vært sånn har man ikke hatt så mye korrupsjon og de store aktørene som tjener fett på andres bekostning hadde ikke fått fritt spillerom, nå har de dessverre det og folket betaler prisen. Nyhetsspeilet vil ikke være en del av denne runddansen hvor de beskytter og skjuler hverandres ugjerninger, for vi kan ikke sove godt om nettene hvis man er delaktig i å slavebinde folket på den måten. Den motvekten man finner her hos Nyhetsspeilet er nødvendig i et demokratisk samfunn, personer som forsøkes tiet i hjel må få ytre seg for hvis ikke lever man i et diktatur. Så da vet vi hva våre myndigheter og deres statsstøttete media står for og med dette overlater jeg ordet til de som ønsker å hylle jubilanten Per-Aslak Ertresvåg på hans store dag.

Per-Aslak Ertresvåg 80 år

– skrevet av Velaug og Thore Lie –

Journalist, foreleser i inn- og utland, foredragsholder og forfatter Per-Aslak Ertresvåg, født i Ålesund, fyller 80 år 24. november i år. Et nobelt og sannferdig menneske i all sin fremferd.

Vi ringer hverandre med jevne mellomrom og møtes i byen til samtaler – eller hjemme hos hverandre – en meget jovial og belest og kunnskapsrikt menneske som få, hvor vi lytter når han snakker og øser av sin kunnskap. Tusen takk Per-Aslak! Og at vi har fått lov og anledning til å møte og kjenne deg!

Foruten over 50 år i pressen har Per-Aslak bak seg bl.a. Norsk Journalistakademi, Nordisk Journalistkurs, Århus, studier i språk og historie i Oxford, økonomisk geografi ved Universitè de Poitiers, kortere studier ved universitetene i Nancy og Dijon og videre i Salamanca, Valencia og ved UIMP i Santander i Spania. Han var journalist i Sunnmørsposten, presseansvarlig ved Riksteatret, politisk medarbeider i VG, korrespondent i Brüssel under EF-forhandlingen 1970-72, senere medlem av Korvaldregjeringens info-gruppe om EF. Redaktør av Venstres Pressekontor der han startet ukeavisen Vår Framtid. Bygde opp og ble sjef-redaktør for den norske avdelingen av Inter Press Service (IPS). Har utgitt bøker, sist Ekko av fremtiden (1986), Guatemala, blod, honning og Coca-Cola (1992), Makten bak Makten (2006), Sov mitt lille Norge (2008) og nå Norge (2011). Forelest ved DH-skoler og universiteter i inn- og utland (Frankrike og USA).

Vi lærte å kjenne Per-Aslak høsten 2004. På det tidspunktet begynte vel skriveriene om hans første bok i trilogiserien «Makten til Makten» (utkom 2006) å bli en realitet. Smak på tittelen: Makten bak Makten – så forstår man klart hvilket budskap forfatteren ønsker å bringe. Vi var så heldig å få lese hans manus å komme med feedback til forfatteren mens boka lå på bedingen. Da hadde den arbeidstittelen «Jeg ser det ikke før jeg tror det» med undertittel » – en politisk ABC for store og små». En meget interessant bok som hele hans trilogiserie er. «Sov mitt lille Norge» kom i 2008. Ertresvågs eget forlag, Koloritt, presenterte boken medio oktober samme år v/adm. dir. da forfatteren var på utenlandsreise i samme tidsrom. Ertresvåg fikk nok en gang smake av myndighetenes overgrep og måtte innlegges på sykehus i utlandet. Det stoppet ikke der! Vel hjemme igjen – og innlagt på sykehus (i Norge) – fortsatte trakasseringene. Vi er glade for at vi har fått oppleve hva som foregikk! Vi bidro begge med å få brakt ham i sikkerhet. Ertresvåg har fortsatt mèn etter disse hendelsene. Ertresvåg kommer litt inn på diverse hendelser fra myndighetenes side i sin siste bok. Dette er takken for det Ertresvåg bringer til torgs! – for den allmenne befolkning! Etter 22.7. sa vår statsminister «mer åpenhet, mer demokrati!»

Siste bok i serien, «Norge» ble offisielt lansert 25. oktober d.å. i regi av forlaget Koloritt. 3. november d.å., ytterligere presentert i 1,5 times foredrag av forfatteren på Unity i Møllergata (åpent for alle). Forfatteren sa ved møtets begynnelse: «Er det noen fra PST her? – kom fram og legg fra dere strålevåpnene deres». I dette foredraget brukte forfatteren mye tid på Attentatet? av Kong Harald V. Vi vet i dag at Telenor og frimureriet stod bak. For å få boka si ferdig, måtte Ertresvåg flytte hjemmefra for en periode. Han ønsket ikke å risikere noe (før boka blei offisiell). I dag vet vi at Alternativmessen på Lillestrøm (18. / 20. 2011) hvor Per-Aslak skulle presentere sin siste bok ytterligere, blei nektet dette – trusler!!!!!

Ertresvåg har brakt oss i kontakt med noen interessante personer. En av disse personene er Robert Naeslund (svensk) som blei bestrålt og operert inn «Mind-control» på så tidlig som i 1966 i Paris. Naeslund reiser nå jorda rundt og holder foredrag og har skrevet flere bøker om emnet (dvs. djevelskapen) samt sendt oss flere DVD’er (i skrift og bilder) og vi er Naeslund evig takknemlig.

I tillegg er vi svært glade for at den finske legen dr. Rauni Luukanen Kilde (vi har kjent henne i 10 – 11 år), ekspert på stråling og mind-controll, har meget god kontakt med Ertresvåg. Likeledes har Maarit Hanssen god kontakt med Ertresvåg – venninne av Rauni igjen!

Etter hendelsene 22.7. d.å. hører vi bl.a. kronprins Haakon si (som nå er blitt Bilderberger): «Gatene er fylt av kjærlighet». Og statsminister Stoltenberg uttaler: «Etter hendelsene 22.7. skal vi svare med mer demokrati og åpenhet». Jeg må si: Hendelsene med Ertresvåg står i grell kontrast til dette. Politikk er og forblir politikk – politikerne likedan.

På et OPO-møte (Organisasjon for Politisk Overvåkning) som en av oss var på fikk jeg høre fra en tidligere stortingsrepresentant komme med et sitat, (det gjaldt et utsagn fra Trond Hegna, AP-mann og historiker, utenrikskomiteens formann den gangen i 1972 da han talte mot EF-medlemskap si til vedkommende): «Du blir aldri noen stor politiker. For du forstår ikke at det er to slags sannhet. Den sannhet du støtter deg til har med dokumentasjon, veiing og måling, observasjoner og verifisering. Men du har ikke forstått at det finnes en annen sannhet: Den som vi politikere får folk til å tro på».

Det er godt at det finnes slike som Ertresvåg som ikke går på akkord med seg selv og sannheten, koste hva det koste vil! Varige mèn har du allerede fått!

Eneste vi kan beklage hva angår personen Per-Aslak er at vi ikke ble kjent med ham tidligere. Vi er alle evig takknemlig for at vi E R blitt kjent med deg!

Gratulerer med dagen den 24.11. og de 80 år Per-Aslak. Måtte du få mange og gode år fortsatt! – og det sammen med din familie!

Velaug og Thore Lie

Vår grand old man og gentleman forfatter og journalist Per-Aslak Ertresvåg fyller 80 år 24. november

– skrevet av Atle Johan Løvaas –

Jeg vil gjerne være med å hylle ham på dagen. Han kom inn i mitt l liv ett par års tid før hekseprosessene begynte mot meg. Og siden har han vært en god venn og støttespiller. Han satt selvsagt som tilhører i lagmannsretten da saken mot meg raste. Han skriver i sin siste bok om sitt liv som flyktning i eget land, og at han har måttet tilbringe tid utenfor sitt eget hjem, får å få fred til å skrive. Det er ingen hemmelighet at han blir bestrålt i egen leilighet.

Jeg er derfor stolt over å ha vært fødselshjelper til hans bøker, ikke minst hans siste. Det å sitte i fred å ro å skrive, uten å føle strålene gå gjennom kroppen, må jo være et must i så måte.

Per-Aslak har en elegant penn som overgår de fleste. Men mest av alt er det som slår en når en leser hans bøker, det er den enorme kunnskapsrikdommen som han øser av. Han er informert om utrolig mange tema, både nasjonalt og ikke minst internasjonalt. Dette skyldes naturligvis et langt liv som utenriks-journalist, og ikke minst det faktum at han har en språkkunnskap langt utover norsk standard. Spanske og franske aviser er derfor daglig lesning for ham.

Det at han etterhvert ble en «konspirasjons-jeger» og forfatter som gradvis avslørte løgner og bedrag, skyldes naturligvis den ekte sannhetssøkende grunnsteinen i hans virke som journalist. Han går aldri på akkord med sannheten. Han våknet ganske tidlig og forsto at den «sannheten» som mainstream-pressen forfektet, langt fra var den rette. Det verste for ham var å innse og forstå at han selv var en del av denne flokken av journalister som var fornøyd med å servere lunkne halvsannheter.

Derfor har han fått føle på egen kropp hva fortielse og utfrysning av hans eget pressemiljø, som han før var en del av, har ført til. Når pressen innkalles til pressekonferansse om hans bøker og hans plager fra «statens strålevern» – er journalistene totalt fraværende. Det hele er nærmest komisk.

Men sannheten skal som kjent gjøre oss fri og en vakker dag vil alt dette komme frem uansett. Les bare hva han skriver om strålingsforsøket mot kongen i siste bok. Egentlig skulle nyheten om dette vært førstsesidestoff i alle aviser og medier. Men som kjent ikke ett eneste pip. Jeg undres bare om kongen leser boken, jeg vet at han har fått den.

Gratulerer med dagen Per-Aslak. Jeg vet du har mer stoff å skrive om.

Mvh Atle

 

Kort bokomtale og nettbutikk for kjøp av bøkene til Per-Aslak Ertresvåg finner man her:

Makten bak makten (2006) Les mer

Sov, mitt lille Norge (2008) Les mer

Norge (2011) Les mer

De to første utgivelsene kan også bestilles på Altshop.no (Klikk her)

Nyhetsspeilet gratulerer Per-Aslak Ertresvåg med 80-årsdagen den 24. november 2011

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Monica Waade

Om forfatter

Har siden barndommen hatt evne til å oppfatte mer enn andre rundt seg og har alltid vært søkende. Våknet for andre virkeligheter i 1996 ved å motta og notere budskap om livets skole, at sjelen ikke dør og hendelser som vil komme. Ble underveis minnet om sin essens med egenskaper til å føle energier og overføre helbredende kraft, samt avlese kropp og tanker til mennesker og dyr. Monica ble syk fra kvikksølvforgiftning i 2003 og har siden deltatt i den store amalgamkrigen. Det har vært en beintøff kamp gjennom felles erfaringer i et større pasientnettverk. Hun har også avslørt myndighetenes kyniske agenda og har de siste årene advart dem mot å fortsette sitt hensynsløse maktspill.


Forfatters nettsted: http://www.countrygospel.no
Forfatters artikler: Se alle artikler av (4)Kommentarer

27 kommentarer

 1. Profilbildet til Thor Thor sier:

  Gratulere med dagen Gutt:) Du har min respekt Ertresvåg..Boken skal jeg bestille så fort som råd:)

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til MAJA MAJA sier:

  Jeg vil komme med de hjerteligste gratulasjoner på din 80 års dag og vil gjerne meddele min store beundring for det du har gitt av kunnskap i de to bøkene jeg har lest: Makten bak makten og Sov, mitt lille Norge, og jeg skal garantert kjøpe den siste boken så snart som mulig.
  Det er en synd og skam at vi lever i ett land hvor mennesker som du blir så dårlig behandlet.
  Det eneste vi alle kan gjøre er å fortelle alle vi kommer i kontakt med hvilke løgnere som sitter og gir bort vårt flotte land til onde krefter.

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til Monica Waade Monica Waade sier:

  Tusen takk Thor og MAJA, jeg er sikker på at Ertresvåg setter veldig stor pris på hver eneste gratulasjon, dette fordi han har et varmt hjerte.

  Dersom noen kjenner Ertresvåg og vil fortelle litt om ham kan hilsen sendes meg i mail så skal jeg legge den til i selve artikkelen.

  Nå som det snart er jul kan kanskje bøkene hans være et julegavetips, jeg er stygt redd for at det enda er mange som ikke kjenner til sannheten, de bare flyter videre på komfortbølgen sin og tror alt er bare velstand bak fasadene til de som besitter makta.

  GD Star Rating
  loading...
 4. […] og enkelte på Nyhetsspeilet er i harnisk. Som vanlig. Det skrikes nok (gjesp) en gang opp om sensur og heksejakt: Per-Aslak Ertresvåg er nemlig blitt utelukket som taler ved Alternativmessene. Eirik Solum […]

  • Profilbildet til Monica Waade Monica Waade sier:

   Skal du nekte for at sensur eksisterer Asbjørn Dyrendal, du hyller jo selv i bloggen din denne sensuren til Altnett. Hvorfor tror du Nyhetsspeilet blir kontaktet når noen vil offentliggjøre sannheter om det maktapparatet i Norge skjuler?

   Hvorfor blir man truet til taushet, også av det offentlige? Hvorfor blir man utsatt for vold etter at sannhet er offentliggjort? Alt dette er sensur og de som ikke aksepterer å bli sensurert, men finner alternative måter for offentliggjøring av sannheten, de utsettes for heksejakt. Det samme med de som truer makta til det offentlige Norge på annen måte, som f.eks. å tilby behandlinger som gjør folk friske. Et eksempel er Atle Johan Løvaas hva de gjorde mot ham, men heldigvis seiret han til slutt…
   http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/helseterror-i-offentlig-regi/comment-page-34/#comment-75101

   For øvrig leste jeg litt i Skepsis forum og jeg har aldri før i mitt liv sett så mye hat, håning og latterliggjøring av andre mennesker samlet på en plass som der. Er det et sånn samfunn du ønsker deg så bevare meg vel, hvem er da en fare for at det hisses opp til vold og drap sånn at dette oppstår?

   Asbjørn Dyrendal du skal også vite det at de eneste som har greid å skape kynisme og bitterhet hos meg det er norske myndigheter gjennom egne urettferdige handlinger og deres maktutøvere nedover i systemet, NAV, skatteetaten, mattilsynet, helsevesen, helsetilsynet osv., og først når jeg tok helt avstand fra dem som utøvde maktmisbruk der og ba dem holde seg langt unna meg for all ettertid, først da følte jeg å bli helt fri fra bitterhet og kynisme som egentlig bare er destruktivt for en selv.

   Du skal også vite det at de eneste jeg kunne tenke meg å være uærlig overfor det er det offentlige Norge, så respektløst blir man altså behandlet derfra.

   Sannheten er at dere i Skepsis har ingenting å frykte fra skribentene på Nyhetsspeilet, vi er en fredelig gjeng, du bør heller ta en titt på dem som skriver i forumet ditt, så mye hat.

   Det er sånne hatefulle mennesker statsledere benytter til sine støttespillere for å skape splid og vold, ser dere ikke at dere blir brukt som nyttige idioter for et pill råttent system?

   Vi på Nyhetsspeilet har gjennomskuet dette så vi tyr ikke til hat og vold, det løser ingenting og derfor finner du mest budskap om kjærlighet herfra. Man kan ikke bekjempe det onde med ondskap, men kjærligheten overvinner ondskapen for kyniske mennesker lurer ikke oss til å være nyttige idioter for seg.

   Kanskje det jeg sier her også kan åpne øynene dine litt, hvis du vil se og forstå…
   http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/per-aslak-ertresvag-utestengt-fra-alternativmessen/comment-page-2/#comment-76545

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Cavalli Cavalli sier:

    Monica sier:… For øvrig leste jeg litt i Skepsis forum og jeg har aldri før i mitt liv sett så mye hat, håning og latterliggjøring av andre mennesker samlet på en plass som der….
    Mener du at det ikke forekommer hat, håning og latterliggjøring av andre mennesker her på NyS? Spesielt rettet mot skeptikere.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Monica Waade Monica Waade sier:

     Jeg skal ikke skrive under på at det ikke kan finnes her, men i så fall er omfanget av det ubetydelig. Det lille jeg leste på Skepsisforumet var faktisk flere sider med latterliggjøring og hån mot Nyhetsspeilet, direkte ondskapsfull sådan og gu’ hvor fælt brukerne der synes Nyhetsspeilet er. Det var flere tråder der som dreide seg utelukkende om oss, hvor det også sto at de ønsket Nyhetsspeilet bort fra nettet, og det var bevisste aksjoner mot Nyhetsspeilet for å vekke de som lar seg hjernevaske og blir lurt av oss.

     Videre var flere av oss navngitt med fullt navn og kommentarer som at skeptikerne var helt forskrekket over galskapen vår og omfattende kopiering av kommentarene våre skulle liksom bekrefte det da. Har du sett sånne forhold her på Nyhetsspeilet så fortell meg det og hvor disse kommentarene eventuelt er å finne.

     Skepsisforumet har tydeligvis som oppgave å lage en lynsjestemning mot Nyhetsspeilet, snakk om å spre hat og opphøye seg sjøl selv om han/hun drev med direkte skittkasting, ja det var helt sykt å se hvordan galskap og ondskap mot noen kan oppstå helt uten grunn.

     Også noen som kommenterer fast her og gir inntrykk av å støtte våre synspunkter var å finne der på Skepsisforumet med skittkasting mot oss. Utrolig hvor små enkelte gjør seg, jeg mener de fremstår som direkte ynkelige med å ha en sånn avvikende adferd.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

     Trist men sant Søss :(

     Kikket såvidt innom der for en tid tilbake og makan til hat og ondskap har jeg aldri vært borti før, det var så ille at jeg løp og kastet opp og siden den gang har jeg skydd skepsis linker som pesten

     Så en psykopat som hadde kopiert over et sitat fra meg der jeg fleipet med Vandalf og linket ut en film som heter Iron Sky som har premiere snart

     Smurfen: Nazister fra månenes bakside skal innvadere oss i 2012 sto det i nicket til vedkommende

     Seff så var jeg langt fra alene som hadde fått sitater i skeptikerens nick på svært ondskapsfulle måter

     For bare noen tiår siden så fikk slike som oss gule stjerner men de onde kreftene har utviklet ny metoder nå

     Man trenger seff ikke rakettforsker for å se samnenligningen her

     Det er helt identisk med det som intraff 9/11 i 1938 under Krystallnatten

     Det er ikke forskjell på Asbjørn Dyrendal og Adolf Hitler, man ser akkurat det samme gjentar seg der han drar til seg slike voldlige systemtro elementer som utgjør en mobb som en slags Hitler jugend som jager oss på samme måte som Jødene ble jaget
     Dyrendal bruker helt identiske teknikker som Adolf, Hess og Goebels brukte for å skape hat mot jødene men nå er det vi som er jøder

     Med alle mulige midler skal de som er skeptiske til sittende regimes kriger og stadig økende kontroll over massene samt overgivelse av landet vårt til en fremmed makt (EU ) tas, ikke noe triks er for skitende til å tas i bruk

     Snart vil Asbjørn Hitler sende mobben sin ut for å utslette alle ekte skeptikere

     Ting går fort nå, PST Janne K ( Gestapo ) går ut i dag og sier at hun vil ha fullmakt til å oprette registrer og mapper der alle kommentarer på nett fra krigsmotstandere og regime kritikere skal lagres

     http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/22/pst-sjef-ber-om-nye-terrorlover

     Det er nyaktig det Gestapo holdt på med like før WW2, alle tegn tyder på en snarlig WW3, vi blir gasset i konsentrasjonleirer etter at de Rinnan folkene på skepsis.no har gått berserk.

     De kan ta våre liv og knuse våre bein, men vår frihet vil de aldri kunne ta fra oss :)

     Mahatma Gandhi

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun bardun sier:

     men en morsom liten fyr, det er du smurf …

     Og dette med overgivelse av landet vårt til EU, tror jeg ikke stemmer i det hele tatt.
     Du vet hun dama fra Hamarøy, Anna Elisabeth Westerlund – hun som var så synsk.

     Før hun døde, sa hun at Norge ikke kom til å bli medlem av EU, og at unionen kom til å være en saga blott i 2014.

     Tjohei …

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til 2Q11 2Q11 sier:

     Her etterlever førstemann i kommentarfeltet til artikkel i EU Times Godwin’s law:

     JanB Norway says:
     22/11/2011 at 5:02 am

     The US Gestapo now serves as the ruthless example for its allied dictatorships, and the imperial thuggery is just beginning…
     http://www.eutimes.net/2011/11/saudi-police-opens-fire-on-protesters-several-dead/comment-page-1/#comment-36378

     Uansett, et poeng har han?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til ola ola sier:

     Hei du bardun, du sier «Og dette med overgivelse av landet vårt til EU, tror jeg ikke stemmer i det hele tatt.»

     Kan du henvise meg til noe som helst som tyder på at vi IKKE er medlem av EU? Jeg finner det nemlig ikke, eneste jeg finner er at folket stemte nei til EU i 1994, men etter 1994 så tyder alt på at vi er medlem.

     slenger med 2 linker, av sikkert 1000 eller fler som backer up smurfen, min og flere våkne borgeres påstand om at vi er et EU land. selvom folket stemte nei.

     http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4045602.ece

     http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/artikkel.php?artid=10099715

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bardun bardun sier:

     UFO
     Formelt er Norge et ikkemedlem. Men snakker en EØS-avtalen og hvordan den praktiseres, er vi langt på vei der.

     Inntil 1992 hadde Norge en handelsavtale med EU med tilgang til EU,s indre market. Men for noen var dette tydeligvis ikke nok.

     GD Star Rating
     loading...
 5. Profilbildet til MortenB MortenB sier:

  De Hjerteligste Gratulasjoner til Deg, Per-Aslak.

  Etter å ha lest «Makten bak makten» våren 2007 har jeg lært mer på 4.5 år enn alle de andre 45 tilsammen. Den har ført meg inn på massevis av veier som tilsammen har gitt meg uvurderlig kunnskap, spesielt viktig i den tiden vi er i nå !

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Thor Thor sier:

  At Per -Aslak har hatt en stor innvirkning på meg er hevet over tvil,da jeg kjøpte «Sov mitt lille Norge» og med de jeg diskuterte boken med, som med skepsis fra før av hva som egentlig foregår i Maktens korridor..med «hva er det mulig?» Og tankeprossesen begynner å slå inn..Det var med stjålen fornermelse de leste boken,og når sannheten slår en blir man en smule forbannet..så faktisk har boken en gigantisk misjon og det er å opplyse..Som tidligere journalist som Aslak var en gang og så,leste og mottok alt fra Usannheter,halvsannheter og sannheter av og til og at da sakte men sikkert begynner å forstå at det er noe galt med tingenes tilstand og sikkert forundersøkt nyhetene og funnet feil på feil og blir nektet å sette det på trykk..Da er liksom journalistånden borte..den som skulle opplyse,undersøke og tilrettelegge sannheten for leseren..Det var det VI trodde…Siden WTF ble sprengt innenfra,med kontrolert sprengning og raser ned i sin reelle omkrets..Da begynte Nyheter,politiske agendaer få en ny vinkling fra min side,,surfet på flere nettsider med forskjellige vinklinger på nyheter og setter i sammens igjen til en helhet,til og med CIA styrte nettsider»Eu-net» og Uberconspiracysider…Fremdeles er min inntresse for tidligere sivilasjoner,ET’er,Ufo’s meget stor..Det begynte med Dåniken for min del..og myndighetenes svært så talentløse «Aliens finnes ikke,Ufoer eksisterer ikke..Agendaen..og Nasa’s tukling med månebildene osv osv…Sakte men sikkert vet man at man har blitt løyet til og folk begynner å våkne så smått..Som Smurf,Monica,Singoalla,Michelle,Belse ,Armin,ulven m flere som har påpekt feiler,løgner og som rett og slett undersøker bak «nyhetene» ala «Terror» og påskudd for å krimalisere de som virkelig undersøker sannheten og sier fra rett fra hjertet..Og hvis jeg får lov og si det, så er jeg stolt over av og være en «Per- Aslak Ertresvåg» jeg og,ihværtfall en liten del:)

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?