Den levende video-feeden fra Regjeringskvartalet 22. juli er ikke blitt offentliggjort. Da videoklipp ble unndratt offentliggjøring etter terroren i USA 11. sept. 2001 og etter terroren i Storbritannia 7. juli 2005 skyldtes det at krefter med tilknytning til statsapparatet ønsket å hindre at viktige deler av sannheten om terror-aksjonene ble kjent. Det er viktig at videoklippene fra Oslo blir offentliggjort.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  20.11.2011 4:21   (Oppdatert 20.11.2011 14:33)

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

Etter Norges terror-sjokk 22. juli har det vært påfallende lite fokus på bombeangrepet i Regjeringskvartalet. Foreløpig har det bare vært vist stillbilder av en person i politiuniform iført hjelm med visir og med pistol i hånda, samt en hvit varebil.

Av obskure grunner er feeden fra overvåkingskameraene hittil bare blitt publisert som stillbilder av nyhets-nettsstedet ABC Nyheter, som vist her.

Det er viktig at videoklippene fra Regjeringskvartalet vises live, og det finnes ikke akseptable grunner for å unnlate å gjøre dette. Hensikten med montering av overvåkingskameraer er nettopp at når kriminelle personer og kriminelle handlinger fanges opp av overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta folks sikkerhet, så må videoen spilles av slik at alle relevante fakta blir eksponert best mulig.

Vi vil dessuten se BOMBE-SMELLET på video!

Kan video-klippene fra de 10 overvåkingskameraene nå bli vist som live-feed for alle uten noe mer unødig opphold?

Det er mange enkle måter å publisere video-klippene på:
– Via NRK, TV2 og diverse nyhets-nettsteder (Nettavisen, Nyhetsspeilet osv.)

Det er mange grunner for at de levende videoklippene må offentliggjøres:

– Det kan ikke anses som bevist at personen med pistolen på bildet er Anders Behring Breivik .

– At en person som er uniformert som politi vifter med en pistol på gata midt i fellesferien er oppsiktsvekkende. Hvordan reagerte de forbipasserende?

– Gikk personen fort, gikk han langsomt, virket han nervøs, så han seg tilbake?

– Vi vil se og høre bombesmellet fra CCTV-videokameraene, for å få økt forståelse for bombeaksjonen.

ABC Nyheters artikkel fra 16. september der stillbilder fra minuttene før bomben smalt er vist. Det er gått to måneder siden ABC Nyheters publisering uten at live videoen som bildene er hentet fra er blitt offentliggjort.

 

Videobevis fra tidligere terroraksjoner er blitt underslått for å skjule skyld og delaktighet

Terror er blant de mest alvorlige forbrytelser i de moderne samfunn, som politikere og media har lagt stor vekt på de siste 10 årene.

Det er derfor viktig at det vises evne til å lære av tidligere terroraksjotner. En tommelfingerregel er dette: 9 av 10 terroraksjoner utføres med medvirkning fra vestlig etterretning (som også kontrollerer vestlig presse – sic).  Det var store ugler i mosen i terroraksjonene i USA og Storbritannia (se nedenfor), fordi dette dreide seg om FALSK FLAGG-terror, dvs. terror med medvirkning fra krefter innenfor statsapparatet.

Tilbakeholding av videoklipp, som kanskje er det viktigste autentiske bevismaterialet fra åstedene for terror, er helt uakseptabelt under enhver omstendighet. 22. juli-terroren berørte hele nasjonen, derfor må også alle som ønsker det få mulighet til å se live feeden fra overvåkingskameraene.

 

London-terroren 7. juli 2005: Ingen video-klipp ble frigitt og still-bilder fra video-kameraer ble forfalsket

I London by er det utplassert hundretusenvis av overvåkingskameraer («CCTV cameras»).  7. juli 2005, da dødelige bomber eksploderte fire forskjellige steder (tre i Tbanevogner og en i en buss) i løpet av en times tid – se f.eks. her – ble det ikke offentliggjort videoklipp som viste de påståtte terroristene.  (Årsaken til dette var høyst sannsynlig at de påståtte terroristene ikke hadde rukket frem til Tbanestasjonene der det smalt «i tide» – fordi deres tog fra Luton var blitt innstilt…). De britiske myndighetene hevdet at de fire videokameraene hadde «sviktet» samtidig, den ene dagen de virkelig kunne ha kommet til nytte.

Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.

London-terroren 7. juli 2005: Ingen levende videoklipp er blitt offentliggjort. Bildet til høyre er forfalsket - til venstre det ekte bildet


Pentagon-terroren 11. september 2001: Alle videokameraene ble skrudd ned og innholdet beslaglagt. Kun en video er offentliggjort.

USAs forsvarsdepartement Pentagon er verdens mest overvåkede bygg. Det finnes mange dusin overvåkingskameraer som kontinuerlig filmer bygget. Kort tid etter eksplosjonen i Pentagon, som bl.a. resulterte i en brann som kostet 125 mennesker livet (forsvarsminister Donald Rumsfeld var ikke på jobb da det smalt) ble samtlige overvåkingskameraer (inkl. det private overvåkingskameraet på en nærliggende bensinstasjon) skrudd ned og fjernet. Alle videoklippene som viste hva som traff Pentagon ble beslaglagt. Årsaken til dette var at Pentagon ikke ble truffet av noe passasjerfly…

Av de titalls på titalls videoklipp som kunne ha vist hva som traff Pentagon og forårsaket eksplosjonen og den voldsomme brannen etterpå var det kun ett videoklipp som ble vist for offentligheten.

Dette videoklippet (som FBI-agenter konfiskerte på et hotell like ved Pentagon) ble først utlevert etter at den amerikanske staten var blitt saksøkt under henvisning til FOI (Freedom of Information Act).

Her fremgår det rimelig klart at Pentagon ikke ble truffet av et passasjerfly, mao. at den offisielle forklaringen var en løgn og at terroristene må ha vært noen andre enn det som ble hevdet. Videoklippene ble mao. unndratt offentligheten fordi de kunne kaste lys over andre medskyldige enn de det ble hevdet stod bak.

Du kan se Pentagon-bygget like før og under eksplosjonen ved å klikke her.

 

Det samme videoklippet med stillbilder og bildeanalyse:

Det skal ikke være nødvendig at det norske folk må saksøke regjeringen Jens Stoltenberg for at vi alle skal få se levende videoklipp fra overvåkingskameraene ved Regjeringskvartalet like før og da det smalt den 22. juli. Det er våre overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta vår sikkerhet.

Vi vil se video-feeden nå!

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (140) | Forfatters nettstedKommentarer

425 kommentarer

 1. bongobilly sier:

  Helseministeren: Alle steiner skal snus i vaksinesaken
  Venter på stor europeisk undersøkelse
  Helseministeren lover omfattende granskning om sammenhengen melllom narkolepsi og svineinfluensavaksinen.

  Mvh Tom

  http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10069716

  GD Star Rating
  loading...
  • bongobilly sier:

   Det var litt feil hvor eg la den siste om helseministeren,.
   sorry.

   Mvh Tom

   GD Star Rating
   loading...
  • Falcon sier:

   Alle steiner skal snus?, damen og hele helse-Norge samt den politiske administrasjon med mange fler er livsfarlig inkompetent ispedd omfattende korrupsjon . Hvordan skal de klare å granske noe som helst, og hvordan er det mulig å stole på dem?

   GD Star Rating
   loading...
 2. bongobilly sier:

  Stortinget må få vite mer om de hemmelige tjenestene og PST
  Frp kommer med 15 forslag til Stortingets 22. juli-komité

  Mvh Tom

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/–Stortinget-ma-fa-vite-mer-om-de-hemmelige-tjenestene-og-PST-6764964.html

  GD Star Rating
  loading...
  • Falcon sier:

   Frp kommer med 15 forslag til Stortingets 22. juli-komité? Frp og den politiske administrasjon samt hele helse-Norge med mange fler er livsfarlig inkompetent ispedd omfattende korrupsjon . Hvordan skal de klare å granske noe som helst, og hvordan er det mulig å stole på dem?

   GD Star Rating
   loading...
 3. bongobilly sier:

  Behring Breivik ønsker å samarbeid med de sakkyndige.
  .

  Men den terrorsiktede har satt som premiss at samtalene tas opp på bånd.

  Mvh Tom

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Behring-Breivik-onsker-a-samarbeid-med-de-sakkyndige-6763319.html

  GD Star Rating
  loading...
  • bongobilly sier:

   Anders Behring Breivik har lagt som premiss for samtalene at de skal tas opp på bånd.

   – Det ble det ikke sist, og siden han føler seg feiltolket og at utsagnene ikke er forstått, vil han ha det på bånd for ettertiden. For vår del er det alltid en fordel å ha ting på tape, sier Lippestad.
   . Han hevder 80 prosent av samtalene ikke har funnet sted, og ved å samarbeide med nye sakkyndige vil han tilbakevise konklusjonene i den rapporten.

   GD Star Rating
   loading...
 4. bongobilly sier:

  Dagbladet
  18.02.2012, kl. 23:42.

  Breivik nektes tilgang til sin egen rømningsplan
  Terrorsiktede Anders Behring Breivik får ikke lese delen av sitt manifest som omhandler rømning fra fengselet og alternative terrormål.

  Mvh Tom

  http://www.dagbladet.no/2012/02/18/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/20286432/

  GD Star Rating
  loading...
  • 2Q11 sier:

   Den historien gidder jeg ikke å bruke tid på. Folka som styrer hva Dagbladet skal skrive er nå så desperate at de lager saker på ikke-saker. Koker suppe på spiker mens folk begynner å forstå all den feite løgnen som ligger der for avsløring.

   GD Star Rating
   loading...
 5. 2Q11 sier:

  I denne linken finner du en video. I den ser du i sekundene før og etter 1.06 min.
  mannen fra midtøsten med svart uniform som «sikrer åstedet».
  – Politiet har funnet bombe i en bil på Utøya (?????)
  http://www.dagbladet.no/2011/07/22/nyheter/innenriks/terror/17418987/

  Det var jo en grunn til hjelm/visir-bruk…

  Alternativ sannhet:
  http://www.dagbladet.no/2011/11/20/nyheter/innenriks/terror/terrorangrepet/anders_behring_breivik/19084856/

  GD Star Rating
  loading...
 6. bongobilly sier:

  PUBLISERT AV:
  NTB
  23.07.2011 22:50
  SIST OPPDATERT
  23.07.2011 23:29.
  Politiet bekrefter: Det var en kunstgjødselbombe
  Bomben som detonerte på baksiden av Regjeringskvartalet, var laget av kunstgjødsel og plassert i en bil.

  Så skriver dei at:
  Politiet fant ikke sprengstoff i Breiviks bil, som tidligere fryktet, og tror ikke han hadde eksplosiver med seg til Utøya. De tar imidlertid høyde for eksplosiver i den videre finkjemmingen av Utøya etter tekniske spor.
  Eg lurer på den bilen som står på utøya ved kaien på utøya bisletleie står det på den.
  2Q11 du skriver at politiet har funnet bombe i en bil på utøya????.
  litt merkelikt at dei seir det då? for breivik kjørte til kaien å pakerte ved kaienTIL
  UTØYA?

  Mvh Tom

  http://dt.no/nyheter/politiet-bekrefter-det-var-en-kunstgjodselbombe-1.6381258

  GD Star Rating
  loading...
  • Vandalf sier:

   Det er verdt å ha i bakhodet at det i timene og dagene etter angrepet kom mange og til dels motstridende meldinger om flere forhold ved angrepene. Det er derfor grunn til å ta slike artikler med en stor dose skepsis, og i hvertfall fylle på med materiale av nyere dato.

   Det ble tidlig meldt om flere mulige bomber. Vi vet i dag at det var feilaktig informasjon.

   Det ble også meldt om flere mulige gjerningsmenn. Vi vet i dag at det var feilaktig informasjon.

   GD Star Rating
   loading...
   • bongobilly sier:

    Hei Vandalf
    Her seier politiet at dei har funnet en bil som innholder eksplosiver på utøya.
    Så seier dei etter en stund at Nei vi fant ikkje bil eller eksplosiver på utøya.
    BOFF så er bil og eksplosiver vekk?
    22.40: Politiet har funnet en bil som inneholder eksplosiver på Utøya. Bilen tilhører trolig den antatte gjerningsmannen
    Mvh Tom
    http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723269

    GD Star Rating
    loading...
    • Vandalf sier:

     Som sagt, det kom en rekke meldinger både under og like etter angrepet. Flere opplysninger har vist seg å ikke stemme.

     Det er helt vanlig i slike ekstreme situasjoner. Det ble blant annet meldt om 2-3 bomber til i Oslo, noe man raskt fikk dementert i ettertid.

     Å speukulere i bakgrunnen for uttalelser gitt praktisk talt midt oppe i kaoset gir ingen som helst mening.

     Og hvilken interesse skulle politiet ha av å først informere om en bil med eksplosiver, for så å dementere det i ettertid dersom det faktisk viste seg at bilen inneholdt eksplosiver?

     GD Star Rating
     loading...
    • Vandalf sier:

     Jeg er mer opptatt av de mange feilene politiet faktisk gjorde under aksjonen, enn hva de eventuelt har sagt underveis. Besynderlig at kun Justisministeren har gått av i kjølvannet av angrepet. Fordi han var sliten.. Sukk!

     PST-sjefen forsvant jo også, men ikke pga 22.07, men fordi hun for åpent kamera røpet at Norge har agenter i Pakistan, noe som virkelig bekreftet hennes grenseløse inkompetanse som PST-sjef.

     Hva med Politimestrene som hadde ansvaret for politiaksjonen? Når skal de rydde pulten sin?

     GD Star Rating
     loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Sun Zi – all krig er villedning

Samfunn

Sun Zi – all krig er villedning


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?