Samfunn
Du leser nå
Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?
Skrevet av
Hans Gaarder20. 11. 2011
Uniformert_person_med_pistol_Grubbegaten
47040 24770 425

Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

Av Hans Gaarder20. 11. 2011
Den levende video-feeden fra Regjeringskvartalet 22. juli er ikke blitt offentliggjort. Da videoklipp ble unndratt offentliggjøring etter terroren i USA 11. sept. 2001 og etter terroren i Storbritannia 7. juli 2005 skyldtes det at krefter med tilknytning til statsapparatet ønsket å hindre at viktige deler av sannheten om terror-aksjonene ble kjent. Det er viktig at videoklippene fra Oslo blir offentliggjort.

Etter Norges terror-sjokk 22. juli har det vært påfallende lite fokus på bombeangrepet i Regjeringskvartalet. Foreløpig har det bare vært vist stillbilder av en person i politiuniform iført hjelm med visir og med pistol i hånda, samt en hvit varebil.

Av obskure grunner er feeden fra overvåkingskameraene hittil bare blitt publisert som stillbilder av nyhets-nettsstedet ABC Nyheter, som vist her.

Det er viktig at videoklippene fra Regjeringskvartalet vises live, og det finnes ikke akseptable grunner for å unnlate å gjøre dette. Hensikten med montering av overvåkingskameraer er nettopp at når kriminelle personer og kriminelle handlinger fanges opp av overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta folks sikkerhet, så må videoen spilles av slik at alle relevante fakta blir eksponert best mulig.

Vi vil dessuten se BOMBE-SMELLET på video!

Kan video-klippene fra de 10 overvåkingskameraene nå bli vist som live-feed for alle uten noe mer unødig opphold?

Det er mange enkle måter å publisere video-klippene på:
– Via NRK, TV2 og diverse nyhets-nettsteder (Nettavisen, Nyhetsspeilet osv.)

Det er mange grunner for at de levende videoklippene må offentliggjøres:

– Det kan ikke anses som bevist at personen med pistolen på bildet er Anders Behring Breivik .

– At en person som er uniformert som politi vifter med en pistol på gata midt i fellesferien er oppsiktsvekkende. Hvordan reagerte de forbipasserende?

– Gikk personen fort, gikk han langsomt, virket han nervøs, så han seg tilbake?

– Vi vil se og høre bombesmellet fra CCTV-videokameraene, for å få økt forståelse for bombeaksjonen.

ABC Nyheters artikkel fra 16. september der stillbilder fra minuttene før bomben smalt er vist. Det er gått to måneder siden ABC Nyheters publisering uten at live videoen som bildene er hentet fra er blitt offentliggjort.

 

Videobevis fra tidligere terroraksjoner er blitt underslått for å skjule skyld og delaktighet

Terror er blant de mest alvorlige forbrytelser i de moderne samfunn, som politikere og media har lagt stor vekt på de siste 10 årene.

Det er derfor viktig at det vises evne til å lære av tidligere terroraksjotner. En tommelfingerregel er dette: 9 av 10 terroraksjoner utføres med medvirkning fra vestlig etterretning (som også kontrollerer vestlig presse – sic).  Det var store ugler i mosen i terroraksjonene i USA og Storbritannia (se nedenfor), fordi dette dreide seg om FALSK FLAGG-terror, dvs. terror med medvirkning fra krefter innenfor statsapparatet.

Tilbakeholding av videoklipp, som kanskje er det viktigste autentiske bevismaterialet fra åstedene for terror, er helt uakseptabelt under enhver omstendighet. 22. juli-terroren berørte hele nasjonen, derfor må også alle som ønsker det få mulighet til å se live feeden fra overvåkingskameraene.

 

London-terroren 7. juli 2005: Ingen video-klipp ble frigitt og still-bilder fra video-kameraer ble forfalsket

I London by er det utplassert hundretusenvis av overvåkingskameraer («CCTV cameras»).  7. juli 2005, da dødelige bomber eksploderte fire forskjellige steder (tre i Tbanevogner og en i en buss) i løpet av en times tid – se f.eks. her – ble det ikke offentliggjort videoklipp som viste de påståtte terroristene.  (Årsaken til dette var høyst sannsynlig at de påståtte terroristene ikke hadde rukket frem til Tbanestasjonene der det smalt «i tide» – fordi deres tog fra Luton var blitt innstilt…). De britiske myndighetene hevdet at de fire videokameraene hadde «sviktet» samtidig, den ene dagen de virkelig kunne ha kommet til nytte.

Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.

London-terroren 7. juli 2005: Ingen levende videoklipp er blitt offentliggjort. Bildet til høyre er forfalsket - til venstre det ekte bildet


Pentagon-terroren 11. september 2001: Alle videokameraene ble skrudd ned og innholdet beslaglagt. Kun en video er offentliggjort.

USAs forsvarsdepartement Pentagon er verdens mest overvåkede bygg. Det finnes mange dusin overvåkingskameraer som kontinuerlig filmer bygget. Kort tid etter eksplosjonen i Pentagon, som bl.a. resulterte i en brann som kostet 125 mennesker livet (forsvarsminister Donald Rumsfeld var ikke på jobb da det smalt) ble samtlige overvåkingskameraer (inkl. det private overvåkingskameraet på en nærliggende bensinstasjon) skrudd ned og fjernet. Alle videoklippene som viste hva som traff Pentagon ble beslaglagt. Årsaken til dette var at Pentagon ikke ble truffet av noe passasjerfly…

Av de titalls på titalls videoklipp som kunne ha vist hva som traff Pentagon og forårsaket eksplosjonen og den voldsomme brannen etterpå var det kun ett videoklipp som ble vist for offentligheten.

Dette videoklippet (som FBI-agenter konfiskerte på et hotell like ved Pentagon) ble først utlevert etter at den amerikanske staten var blitt saksøkt under henvisning til FOI (Freedom of Information Act).

Her fremgår det rimelig klart at Pentagon ikke ble truffet av et passasjerfly, mao. at den offisielle forklaringen var en løgn og at terroristene må ha vært noen andre enn det som ble hevdet. Videoklippene ble mao. unndratt offentligheten fordi de kunne kaste lys over andre medskyldige enn de det ble hevdet stod bak.

Du kan se Pentagon-bygget like før og under eksplosjonen ved å klikke her.

 

Det samme videoklippet med stillbilder og bildeanalyse:

http://www.youtube.com/watch?v=mRK8QFvXyfE

Det skal ikke være nødvendig at det norske folk må saksøke regjeringen Jens Stoltenberg for at vi alle skal få se levende videoklipp fra overvåkingskameraene ved Regjeringskvartalet like før og da det smalt den 22. juli. Det er våre overvåkingskameraer som er utplassert for å ivareta vår sikkerhet.

Vi vil se video-feeden nå!

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
425 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Michelle
Medlem
4 år 8 dager siden

TAKK for en glimrende viktig artikkel Hans!
Helt klart at det ikke er ABB på bildet, kan ikke fatte hvorfor han/hun bruker hjelm, om det ikke er for å skjule identiteten, og pistol synlig som unnskyldning for å ha hjelm. Bare at dette skjedde rett før 10-års markeringen til 9/11, bør få alle til å reagere!
Tenker også på at alle overvåkningskameraene var skrudd av da Diana var drept (bortsett fra bildene inne ifra hotellet). Og hvordan de nesten aldri har vist på tv Stand Down fra Kennedy, da livvaktene måtte trekke seg vekk rett før drapet. Eller hvordan vi aldri fikk se bilder fra «kaprerne» på flyplassene 9/11.
Men selv etter Dianas død og 9/11, og uendelig med kriger, dyreplageri og forurensning, så tror folk at ting er ok og de på toppen er innsatt av Gud, eller at de vil få sin karmiske straff senere, eller at dette er noe er spådd bare må skje i disse tider, så vi trenger ikke bry oss. Jeg mener vi skal si ifra om ting for å også hjelpe lederne i verden til å slippe fri fra sin egen programmering også, vi skaper paradiset her og nå, tankemessig og fysiskt, for alt er lys og alt er mulig, om vi våger å tro på kjærligheten ♡

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
4 år 8 dager siden

Hans det kravet ditt støttes fullt ut av meg, publisering av opptakene NÅ, også vil vi ha ærlige svar på spørsmål vi måtte ha. Denne saken er så alvorlig (og skulle jo møtes med større åpenhet) at vi bør få en folkekonferanse lik en pressekonferanse, men altså ikke for journalister for de er høyst upålitelige som avslørt bl.a. i denne kommentaren:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/fliker-av-bakteppet-for-22-juli-terroren/comment-page-11/#comment-76282

Det er åpenbart mange ting i denne saken som får bjellene til å ringe, inntil det motsatte er solid dokumentert fastholder jeg min påstand om at dette terrorangrepet er et norsk svar på 911. Jeg stoler på meg selv men ikke på media, myndighetene og deres apparat både over og under dem.

911 sa jeg var missil og ikke fly som ble brukt, og det sa jeg FØR 11. september. Jeg ser videoen i denne artikkelen til Hans viser at jeg hadde rett så hvorfor stole på dem jeg vet normalt ikke kommer med sannheten?

Jeg lurer på hvem Breivik ventet på klarering fra når han stoppet utenfor Kystdepartementet og sto der nesten to minutter før han kjørte bort til høyblokka. Hvorfor løgnen om parkerte biler sånn at en stor del av sprengladningen gikk feil vei, fra bygget og ikke mot det?

Hvorfor lurte Breivik på om det var hans operasjon (eksplosjon) eller en annens? Ligger kanskje svaret i det jeg fikk vite FØR eksplosjon fant sted i Oslo.

Og hva er dette for vrøvl presentert i VG, utfallet av eksplosjon gjorde at Breivik valgte å dra til Utøya. Han plottet inn GPS-koordinatene for Utøya ved Hammersborg torg og kjørte mot sitt andre terrormål, og det gjorde han før han visste om utfallet av bombeeksplosjon. Eller kanskje noen grønne menn orienterte ham og beordret ham videre til neste mål?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10031814

Ja hvem orienterte Breivik om utfallet av eksplosjon før han hørte på nyhetene sånn at Utøya…  Les mer »

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 8 dager siden

I dagene etter angrepet så ble det spilt av en overvåkingsvideo fra en «7-eleven» eller «deli di luca» Der så vi noen mennesker som akkurat hadde kommet inn i butikken, like etter ble døra blåst inn. Husker ikke om det var lyd, det tviler jeg egentlig på at det var.

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 8 dager siden

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/slik-skjedde-angrepene.php
Her finnes det en overvåkingsvideo fra en annen butikk som viser dører som blir blåst inn og ting som detter ned fra hyllene. Pluss mange videor som er filmet like etter angrepene.

Profilbildet til ajax
Medlem
4 år 8 dager siden

I dagene etter 22de juli var det en tysk turist som filmet etter bilbombeeksplosjonen. Jeg sendte lenken med kommentar til nyhetsspeilet, men så aldri videoen lagt ut her. Filmen viste klart en andre eksplosjon etter bilbomben i bygningen på bildet (er ikke så kjent i Oslo) se bilde på lenken: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10089037
Eksplosjonen hadde en middels kraftig smell, med utblåsning av ruter i bygningens øvre del samt stikkflammer på 4-6 meter av kort varighet. Videoen ble etter en måneds tid fjernet fra youtube tilsynelatende grunnet opphavsrett. Andre merkelige bilder jeg husker viste fasader hvor noen ruter var blåst inn, andre ut….

Profilbildet til MortenB
Medlem
4 år 7 dager siden

En bilbombe medfører ikke at rutene i 5 etasje blåses ut og det brenner, i 5 et….

Profilbildet til StarFleetCommand
Medlem
4 år 4 dager siden

En bilbombe på 1 tonn medfører det.
Kunnskap om hva du snakker om før du snakker om det hever alltid nivået.

Vet du egentlig hvor kraftig en slik bombe er?

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
4 år 3 dager siden

Er det ikke litt rart at det kun begynner å brenne et sted og ikke flere? Hva er det da i tilfelle som har kunnet antenne der og ikke var andre steder? El-anegg? Server-anlegg? Slike anlegg pleier vel å befinne seg på kjellernivå, men det mulig det er annerledes i dette tilfelle.

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
4 år 7 dager siden

Meget interessant opplysning ajax, takk skal du ha! Det som nå bare mangler er at denne bygningen du snakker om ligger på andre siden av gata fra der bombebilen sto. I så fall er det derfor de produserte løgnen om biler som sto i veien sånn at en stor del av smellet fra «gjødselbomba» gikk feil vei.

Her er løgnen avslørt og forklart:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/fliker-av-bakteppet-for-22-juli-terroren/comment-page-11/#comment-76282

De måtte finne en «troverdig» forklaring på at det bygget ble rammet som det gjorde, som jeg har sagt flere ganger, denne saken minner meg om og er et norsk svar 911, vi husker jo building 7 gjør vi ikke?

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
4 år 7 dager siden

Ja akkurat info jeg fikk om bygget med landingsplass for helikopter er rett, her er en oversiktsgrafikk over regjeringskvartalet og bygget ajax viste til ligger faktisk på andre siden av gata fra der bombebilen sto…

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/slik-skjedde-angrepene.php

Da har vi to muligheter:

1. ABB var ikke alene om angrepet og politiet har ikke oppdaget det enda til tross for åpenbare bevis på at Breivik ikke snakker sant og flere ganger røper ar de er flere . Er det i så fall virkelig mulig at norsk politi er så ubrukelige?

2. Politiet vet at Breivik ikke var alene, men hevder likevel hardnakket at han var det. De er da med på å skjule de andre terroristene, hvorfor?

Var det nå egentlig Breivik som lagde den tegninga med de de to bilene og skrev ‘okkupert av andre biler’ på plassen foran søylene?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10031667

Da har vi igjen to muligheter:

1. Breivik laget tegninga utelukkende på oppdrag for han visste det ikke sto biler der.

2. Samme som alternativ 1 men Breivik har ikke vært i regjeringskavrtalet så han vet ikke at det ikke sto biler der.

Som jeg sa rett etter terrorangrepet…

Denne saken stinker!

Profilbildet til Monica Waade
Medlem
4 år 7 dager siden

Med tanke på de to eksplosjonene i Oslo så fikk jeg vite at det dreier seg om HAARPteknologi, det er det ordet jeg hadde satt på det telepatiske budskapet og jeg lurer svært på hva det er.

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-39/#comment-69371

Jeg har mistanke om at det er noe nytt de har tatt i bruk siden de ble så grundig avslørt i USA hvor man tydelig ser i opptakene at bygningene blir sprengt.

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 8 dager siden

Så nå at du etterlyser film av Breivik. Det har jeg ikke funnet, men det dukker sikkert opp etterhvert.

Profilbildet til MortenB
Medlem
4 år 7 dager siden

???

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 7 dager siden

Mente videoen de stillbildene er tatt fra.

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 7 dager siden

Bare så det er sagt, jeg vil også se videoen(e) det er snakk om.

Profilbildet til MortenB
Medlem
4 år 7 dager siden

Ok, skjønte bare ikke hva du mente. Men at videoene nødvendigvis dukker opp etterhvert er ikke sikkert. Det gjelder bare om de eksisterer, ikke om de bevisset slettes/ødelegges

Profilbildet til Lillian Sivertsen
Medlem
4 år 7 dager siden

Helt enig, det gjelder videoklippene og det gjelder øvrige dokumenter fra etterforskning også. Pressen har faktisk ved flere anledninger også holdt store pressekonferanser med myndige instanser, hvor pressen har kommet med kraftig kritikk til det de kaller mangel på åpenhet rundt disse tragediene. Med andre ord kan man trygt si at folket står samlet i ønsket om å få åpenhet rundt hendelsene. Både redaktører og journalister overalt, samt pårørende pluss resten av Norge.

Profilbildet til Cavalli
Medlem
4 år 7 dager siden

Jeg er ganske sikker på at det dukker opp etterhvert.

Profilbildet til Tom Rosland
Medlem
4 år 7 dager siden

Her er en mobilvideo av johan christian Tandberg.

SJEKK hva han seier ca 1125 i videoen.

http://www.vgtv.no/#!id=42497.

Profilbildet til Mole
Medlem
4 år 7 dager siden

Dette er ikke en bilbombe, og jeg var under her sier han, samt at han sier at det eksploderte UT av alle vinduene.

Profilbildet til Falcon
Medlem
3 år 9 måneder siden

http://www.orbitdownloader.com/ function Tools>Grab++ downloads videos from www pages, see orbit help page and follow Grab++ instructions

Profilbildet til coyote
Medlem
4 år 7 dager siden

Angående London:
«Et stillbilde som myndighetene hevdet viste terroristene (bildet til høyre nedenfor) var forfalsket på en ikke særlig profesjonell måte.»
Du har ikke lett spesielt hardt da. Dette er et av de første treffene om man søker på «London 2005» på jutuben:
http://tinyurl.com/bpc83jz (har spolt frem til samme punkt som du har bilde av).

Om dette er en forfalskning, så vil jeg påstå det er svært så profesjonelt gjort (i motsetning til det du viser til som «ekte» og hvor skyggen til bakerste mann fremdeles er synlig).

Profilbildet til Falcon
Medlem
4 år 7 dager siden

Se 7/7 ripple effect i youtube

Profilbildet til Sigr Huginsson
Medlem
4 år 7 dager siden

Hm, jeg er litt usikker på hva du mener med bakerste mann. På bildet til høyre ser vi 6 personer. Mannen med sekk er på begge. De 2 bakerste ved trappen er på begge. Mannen ved inngangspartiet er vekk, men bakgrunnen er blury. Bakgrunnen der posemannen var på bildet til høyre er også blury. Mannen bak posemannen ser man fremdeles konturen av på bildet til venstre. Coyote har nok rett i at bildet til venstre er jukset med.

Profilbildet til coyote
Medlem
4 år 7 dager siden

Mente han bakerste/lengst til høyre av de fire i forgrunnen.

Uansett, om man mener myndighetene eller noen andre lyver om noe så alvorlig som en terroraksjon som den i London, så er det en fordel om man er kritisk til det man bruker som bevis. Spesielt når man trekker frem et bilde som er så åpenbart jukset med som i dette tilfellet.

Profilbildet til MortenB
Medlem
4 år 7 dager siden

2011.2011.2011

Profilbildet til Ulven
Medlem
4 år 7 dager siden

Jeg synes bildet av ABB øverst er uskarpt. Det ser ut som buksene hans har frynser.

Brukes det ikke kameraer med høyoppløselig videoopptak?

Profilbildet til coyote
Medlem
4 år 7 dager siden

Nja…
I følge vekterkompisen min så har de fleste overvåkningskamera en oppløsning mellom 420 og 480 linjer (samme som gamle analoge tv-signaler). I tillegg så er det fremdeles en del eldre lagringssystemer i bruk (dvs teip), noe som ytterligere kan reduserer kvaliteten.

Profilbildet til Michelle
Medlem
4 år 7 dager siden

ALTERNATiVMESSEN stoppet Per-Aslak Ertesvåg!
Ertesvåg skulle holde to foredrag om 22. juli osv,
men skal ha blitt stoppet i å holde det andre foredraget i dag,
på Alternativmessen på Lillestrøm.
Er det ikke lov til å tenke og uttale seg fritt?
Flere som vet noe om dette?

Profilbildet til Tom Rosland
Medlem
4 år 7 dager siden

Her er det en video fra Redice creations.
Han tar får seg en forklaring va som skjed i oslo.
språket i videoen er på eng.

http://www.youtube.com/watch?v=z3q-9Nj1p5g

Profilbildet til Falcon
Medlem
4 år 7 dager siden

Det skulle ha vært et krater der bilen eksploderte, men det eksisterer ikke noe krater, ikke så mye som et merke i asfalten så langt jeg kan se

Profilbildet til Mole
Medlem
4 år 7 dager siden

Det er et hull i bakken, men forholdsvis lite synes jeg, spesielt hvis det var 500-900 kilo sprengstoff.

Profilbildet til CillaBee
Medlem
4 år 7 dager siden

Her fornekter man seg ikke… Husker en av de første kommentarene jeg leste her på NS etter
angrepet, da påsto man at det var et krater som viste at det hadde vært en eksplosjon under bakken fordi krateret pekte oppover (feil), nå påstår man at det ikke finnes noe krater (også feil). Er man virkelig så blind på konspirasjonsjakt at man ikke en gang kan se et 3-meters krater i bakken? Som tydelig viser at det var en eksplosjon over bakken der Breivik satte fra seg bilen?

Når det er sagt, jeg vil også se videoene fra 22. juli, akkurat som jeg gjerne vil se videoene fra Oklahoma og Pentagon.

Profilbildet til Falcon
Medlem
4 år 7 dager siden

Update: «Crater» found! There’s a major updated since the making of the video – please see below http://www.redicecreations.com/article.php?id=16257

Profilbildet til Ulven
Medlem
4 år 7 dager siden

Spørsmål 1: Hvorfor er regjeringsbygget blitt så fullstendig innpakket og hele området komplett avsperret med høye anleggsgjerder rundt etter bomben(e)?
Er det for å skjule noe?

Spørsmål 2: Hvorfor tok det så lang tid før nødpersonell (ambulanser m. helsepersonell og politi) ankom grubbegata? Jeg har sett at hardt skadde fikk førstehjelp på stedet av tilfeldige forbipasserende – maaaange minutter etter at det smalt.

Profilbildet til CillaBee
Medlem
4 år 7 dager siden

1: Det er helt vanlig å pakke inn bygg når man foretar oppussing/rehabilitering/sikring av bygg. Dette er både pga. sikkerhet for de som skulle befinne seg på bakkenivå, og de som jobber der. Akkurat nå sitter jeg og ser ut vinduet på et tre-etasjers bolighus som er pakket inn på samme måte. Høye anleggsgjerder er også vanlig når høye hus pusses opp/sikres. Dette fordi det er faktisk mulig at ting kan falle ned. Ikke noe mer skummelt enn det altså.

2: Hadde ambulansepersonell og andre vært på stedet innen den tid du mener er rimelig responstid, vedder jeg en tier på at du hadde spurt «hvordan kunne de være der så kjapt, var det fordi de visste at det ville skje?»

Profilbildet til PST
Medlem
4 år 6 dager siden

Spørsmål 1: Er du fuckings seriøs?

Etter blokker har blitt bombet, og det ikke er trygt å gå der. Skal de ikke sperre av området? Tenk så mye glass, og dritt som ligger der. Det er ingen attraksjon for konspirasjonfreaks. Dette er real life, ikke fantasiverden deres.

*Facepalm*

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
4 år 7 dager siden

Helt enig i kravet, filmene fra overvåkningskameranene må offentliggjøres. Hvis de holdes skjult pga rikets sikkerhet, betyr det at riket har noe å skjule og dets sikkerhet vil bli truet hvis offentligheten får vite hva som foregår.

Profilbildet til Ulven
Medlem
4 år 7 dager siden

Hva med hensynet til vår sikkerhet, Balle? Forbrytere som slipper unna med sine ugjerninger har en tendens til å begå mer kriminalitet. Dette er ikke bare noe vi ser på TV – behøver jeg å si mer enn Stalin, Hitler og Bush?

Profilbildet til MortenB
Medlem
4 år 7 dager siden

Her sa du det som bør sies med få ord, bra !

Profilbildet til ye
Medlem
4 år 7 dager siden

ABB vurderte i sine planer å ta 4 ! fiskebåter ut til en plattform. Hvordan skulle han klare DET alene? Svømme til land og hente og fortøye båtene én etter én?

Profilbildet til CillaBee
Medlem
4 år 7 dager siden

Hvis du hadde lest mer enn ingressen ville du fått med deg at han skulle hatt en vannscooter å kjøre frem og tilbake med. Ikke at det blir så veldig mye mer gjennomførbart av den grunn.

Profilbildet til no problem
Medlem
4 år 6 dager siden

vi hadde en somm reiste fra bergen til shetland i en 10 foots pioner jolle helle båten hvar full av drivstoff for å klare det, men klart han kiunne lagt ut depoer i sjøen, men tror det hadde ennt med en svøme tur

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
4 år 6 dager siden

De sier at han også skulle ha Superheltdrakt på og lade sin grønne ring fra den store lykten han fikk av Universets Voktere mens han perfekterte sin Shaolin dragonfist Kung Fu. Muligens var demonen Choronzon fra astralverdenen også med i planene.

Profilbildet til no problem
Medlem
4 år 6 dager siden

beizebob det du sier er at om ikke noen fortell deg hva du skall tenke, så greie du ikke å tenke

hva med Johan Cristian Tanberges vido som ble diskutert her fant du noe rart med den.

Jeg så den for første gang i går og ingenting i den vidoen er som det ser ut

har du tenkt eller bare god tok du den vidoen

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
4 år 6 dager siden

Skremmende lesning fra Norulv Øvrebotten:

Anders Behring Breiviks nettverk
var først og fremst knyttet til frimurerne. Hvor en av hans hjelpere, jeg regner med at det var indirekte lagt opp, er satt inn i et utvalg fra regjeringen som angivelig skal granske hva som hendte.

Det er smart, men mye av teknikken er identifisert etter at Høyesterett ble benyttet til å snu utfallet av den kalde krigen opp ned ved hjelp av spillet i det negative rom, da denne domstolen stilte med dommer Ketil Lund som leder for kommisjonen med dette formålet. Fra 1994 til 1996. Slike bedragoperasjoner blir kjørt over mange år. Også dette narrespillet i narrespillet som inneholdt mange drap.
Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASInettverket

Norulv Øvrebotten

Anders Behring Breiviks nettverk
var først og fremst knyttet til frimurerne. Hvor en av hans hjelpere, jeg regner med at det var indirekte lagt opp, er satt inn i et utvalg fra regjeringen som angivelig skal granske hva som hendte.

Det er smart, men mye av teknikken er identifisert etter at Høyesterett ble benyttet til å snu utfallet av den kalde krigen opp ned ved hjelp av spillet i det negative rom, da denne domstolen stilte med dommer Ketil Lund som leder for kommisjonen med dette formålet. Fra 1994 til 1996. Slike bedragoperasjoner blir kjørt over mange år. Også dette narrespillet i narrespillet som inneholdt mange drap.
Jeg kjenner ikke til Norgespartiet, jeg er ikke medlem av noe hemmelig samfunn eller åpent parti, men er gjort oppmerksom på at det på dette partiets nettsider blir lagt ut oppsummeringer av hva jeg publiserer for tiden. For mange kan det være lettere å plukke opp tråden der. Enn på Facebook og Google+.

Vær oppmerksom på at bildet av meg er fra 1996, jeg benyttet det av ironiske grunner på Google+.…  Les mer »

Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
4 år 5 dager siden

Her kom det en ny vinkling, at det er russerne og ikke anglo-amerikanerne som styrer i kulissene. Om hva som er korrekt er vanskelig å vite, men jeg vet at Norge er et viktig land geografisk og ressursmessig, og det er naturlig at de to frontene kjemper om kontrollen over landet. Jeg kan godt tenke meg at Norge er i en skvis, der overmakt fra både øst og vest må håndteres av norske politikere.

Da Kong Haakon returnerte etter krigen sa han at «nå kan kommunistene ta over». Det ligger kanskje mer i dette utsagnet enn hva vi vet? Når det er sagt var både Hauge og Lie var i England og USA under krigen og opprettet kontakter med MI5 og MI6, samt OSS (CIA). Vi vet også at Hauge var hjernen bak opprettelsen av Stay Behind og Stay Behind2, som forutsetning for NATO-medlemsskap. Disse organisasjonene hadde som mål å bekjempe kommunismen. Øvrebotten antyder dermed at Hauge var dobbeltagent, noe jeg betviler, men usannsynlig er det ikke.

Jeg håper ikke politiets og militærets sjefer slutter i protest, men heller går til anmeldelse av de overgrep disse mener skjer.

At det er en maktkamp mellom Jens og Kongen er det ingen tvil om. Siste om å sverte Kong Haakon og Kronprins Olav angående deres holdning til Hitler og nazistene. Da er det viktig å påpeke at Hitler ble kåret til årets mann to ganger av Time Magazine, og ble av mange sett på som redningsmann for Tyskland. Hitiler var en stor helt i USA, og de mmerikanske nasjonalsosialistiske bevegelsene hadde svært mange medlemmer. Om kongefamilien leste Mein Kampf, visste om Hitlers filosofi og metodebruke eller kjente til konsentrasjonsleirene vet jeg ikke. Kampen mellom Harald og Jens vil sistnevnte tape, til det har Kongen for mange sentrale støttespillere, ikke minst nesten unison support…  Les mer »

Profilbildet til Falcon
Medlem
4 år 5 dager siden

Norge settes i skvis for å bli utnyttet av oligarker, fra begge sider. Som kjent finansierte samme elite begge, alle, sider i andre verdenskrig, forsåvidt gjelder det vel alle kriger

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
4 år 5 dager siden

Er ikke denne artikkelen fra Øvrebotten såpass intressant at den burde legges ut som en egen sak her på Speilet ? Jeg har hatt mange inne på veggen min på fb som lurer på hvordan vi kan få spredd dette til flest mulige lesere. Mike Cechanowicz var også en av dem. Den ligger i sin helhet ute på Norgespartiet, så hvorfor skulle den ikke være tilgjengelig her også ? Ikke bare som en kommentar, men som en full sak. Den er jo ferdig skrevet. Egentlig så må jeg si at jeg er overrasket over at den ikke allerede er oppe å går.

Profilbildet til Apoteose
Medlem
4 år 5 dager siden

Min nysgjerrighet besitter også det spørsmålet…

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
4 år 6 dager siden

no problem

Ærlig talt gidder jeg ikke bry meg mer med ABB. Det var et velprodusert TV-program og det var det. Mat for folket.

Profilbildet til no problem
Medlem
4 år 6 dager siden

du har en kunskap som det er vannskelig å si noe på og om det stemer det du skriver er jo bort i mot komplett umulig å etter gå.

Men Bondvik har vell alltid tilhørt CFR og orderud drapen er vel linket til amrikanske etteretning og våpne smugling i eller med Jugoslavia (husker ikke akkurat på strak arm) men til gjenjell ble vel manne som hun var gifte med tatt av dage med radioaktiv våpen, som viste på nrk dokumentar.
Så det tydder på sovjet men at Jens skall hvere fsb agent den er vell litt drøy all den tid faren tilhører bildenberger så at den linken skal han godta at sønnen er
FSB agent, det gir jo rom for et veldig intresangt spill
Så det du sier er at Arbeiderpartiet i norge er Sovjet unionene tallerør inn i NATO og vestens skjullte hånd i EU rådet

Eg mer skjåkkert enn noen gang

Men det kom ikke frem her hvorfor du ligger din post her under 2207
hvordan greie du åtrekk den kabalen in i historien din
det tokk meg et par minutter der er ingen tvil ABB er frimurer og mest sansylig MK-ultra agent ergo under kontroll av cia og staybehaind så dette hvar en cia oprasion allrede uken etter gikk poletiet ut og sa at etterforskingen mot cia i norge og den amrikanske embasy ble henlagt så CFR truer den skjullte makt sturk turen i norge men hvorfor nå

Der er to ting som forgør i verden i de siste året drap på lokal politeker jorden rundt og på regjerings nivå opptøyer i mitøsten og wallstreet movment den er styrt utviklet av et firma i jugoslavia betallt av CFR Politiske drapene vet jeg ikke mye om drapene på philippinene er vell den største politiske henrettelsen etter utøy og mindanao…  Les mer »

Profilbildet til Ole-John Saga
Medlem
4 år 6 dager siden

Hei, det er ikke meg som har skrevet det, men Norulv Øvrebotten.

Profilbildet til Apoteose
Medlem
4 år 5 dager siden

Enig.