Du leser nå
ET-mumie funnet i Peru

4 minutter lesetidET-mumie funnet i Peru

Skjelettets mange særegenheter utelukker at dette er Homo sapiens med et syndrom.

En antropolog har funnet en mumie av et barn i Peru, som han konkluderer må være av utenomjordisk opprinnelse. ZetaTalk bekrefter at mumien er av utenomjordisk opprinnelse, og antyder at det er av en anunnaki (den sume­riske betegnelsen på dem som i fortiden besøkte Jorden fra Nibiru).

Mumien

Den 17. november 2011 publiserte det peruanske online-magasinet RPP Nacional artikkelen Cusco: Hallan momia no humana en Andahuaylillas, según antropólogo. Antropologen Renato Davila – som arbeider ved Private Museum of Andean Rituals i byen Andahuaylillas i Quispicanchi-provinsen i Cuzco-regionen – annonserte oppdagelsen av en mumie med ”ikke-menneskelige” trekk. Davila har konkludert at mumien ikke kan være Homo sapiens, og må være av utenomjordisk opprin­n­else. Artikkelen inkluderer seks gode nærbilder, tatt fra forskjellige vinkler, av mumien. Samme dag kom en forkortet engelsk versjon i online-magasinet Peru this Week, der overskriften var ‘Non-human’ mummy found in Peru highlands. Ingen informasjon ble gitt om hvor eller hvordan mumien ble funnet.

Ifølge Davila har oppdagelsen blitt bekreftet av spanske og russiske spesialister. Til den lokale radiostasjonen RPP uttalte Davila at selve kroppen var 50 cm lang, hadde triangulær hodeform, uproporsjonale øyehuler, jeksler, og en fontanell. ”Fontanell” er betegnelse på de to åpninger mellom skallens ben som er hos spedbarn: Den store, fremre og den lille, bakre. Davila hevdet at de uvanlige trekkene representerer et enormt gap til den menneskelige anatomi.

Bilde 1: av høyresiden forfra.

 

Bilde 2: av venstresiden forfra.Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

ZetaTalk kommenterer

ZetaTalk kommenterte mumien i ZT Chat 19. november 2011 med disse ordene:

”Dette er en berettiget utenomjordisk hodeskalle og skjelett. Ulikhetene, sammenlignet med menneske­lige hodeskaller, er ikke bare den forlengete skallen, men også revnen ned på midten av forhodet, som ikke finnes på menneskelige skaller. Størrelsen på hjørne­tennene er likedan uproporsjonalt store sammenlignet med plassen satt av til alle de andre tennene. Over 121 cm høy, dette var ikke et deformert [Homo sapiens] barn. Deformitetene passer heller ikke inn med dem som er vanlige hos mennesker. Det er en årsak til at legender som inspirerer fortellinger som Indiana Jones og Krystallskallen finnes. Disse var hominoide gjester til Sør- og Mellom-Amerika, høyaktet. Således, hvis et legeme ved forglemmelse ble liggende igjen, ble det omsorgsfullt begravet.”

 

Sitchin om anunnakiene i Sør-Amerika

Zecharia Sitchin (1920-2010) sitt livsverk, i form av 14 bøker, var å gi oss en ny versjon av menneskets historie der anunnakienes tilstedeværelse og overordnete betydning for utvik­lingen av den menneskelige kultur kommer til sin rett. Sitchin har tidligere blitt presentert her på Nyhetsspeilet, En hyllest til Zecharia Sitchin (feb. 2010). Min web-bok Menneskets historie: integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk er et sammendrag av Sitchins arbeid, supplert og integrert med innsiktene fra Velikovsky og ZetaTalk.

I 1990 ga Sitchin ut sin fjerde bok, The Lost Realms, som beskriver anunnakienes virksomhet i Sør- og Mellom-Amerika. En artikkel basert på denne boken er under arbeid, men et sammendrag av bokens kapitler kan leses i mitt vedlegg Kilder og ressurser

Bokomslag

 

Sitchin (1990) konkluderte at de megalittiske strukturene og artefaktene ved Tiwanaku, Cusco og Chavin de Huantar er ruinene av metallurgiske sentre som ble bygget av anunnakiene senest i det tredje årtusen f.Kr. Han identifiserte skaperguden Vira­cocha med anunnakien Ishkur/Adad. Da anunnakiene forlot Jorden, muligens ca. 1600 f.Kr., utviklet de innfødte sine egne primitive kulturer ved ruinene av de metallurgiske sentrene. Inkaene (1020-1533 e.Kr.) overtok fra eldre kulturer myter og legender som gikk helt tilbake til det første Cusco-kongedømmet (her datert til ca. 2400 f.Kr.), som de betraktet som deres egen opprinnelse. Sitchin beskriver de megalittiske kompleksene ved Tiwanaku, Cusco, Machu Picchu og Chavin de Huantar; og tar utgangspunkt i historikeren Fernando Montesinos (1593-1655) sin kulturkronologi for Cuzco-regionen.

Navnet Cusco brukes om flere lokaliteter. Cusco er navnet på den byen som den legendariske Manco Capac, hybridsønn av anunnakien Viracocha, opprettet ca. 2400 f.Kr. Byen ble senere hovedstaden i Inka-riket, og er i dag er hovedstaden i Cuzco-regionen. Cusco er også navnet på én av de 13 provinsene i Cuzco-regionen, og navnet på én av de mange distriktene i Cusco-provinsen. Det er derfor ikke så lett å vite hvilken lokalitet det spesifikt siktes til når bare Cusco oppgis (den tredje bokstaven i navnet skrives noen ganger med s, andre ganger med z).

 

Akademisk tabu

ET-mumien som ble oppdaget av antropologen Renato Davila i november 2011 er en arkeologisk sensasjon hvis betydning er vanskelig å beskrive med ord. Mumien er samtidig en vitenskapelig sensasjon som revolusjonerer vår oppfatning av historien og hele vårt verdens­bilde. Er det noen grunn til å forvente at akademia og media vil gi mumien offisiell aner­kjennelse som utenomjordisk? Nei, fortsatt råder en global konspirasjon blant myndighetene, opprinnelig iverksatt av USAs superhemmelige organ MJ12 (1947-2000), at alle funn og all evidens for utenomjordisk intelligens og deres artefakter (romfartøy og monumenter) skal holdes strengt hemmelig for befolkningene. Som om ikke dette er nok, er det å nevne Nibiru eller Planet X i disse dager ekstra sensitivt, grunnet frykten for et snarlig nærmøte mellom Nibiru og Jorden som kan utløse globale kataklysmer. Et lite skjelett av en stakkarslig nibiruaner kommer således i krysningspunktet mellom to sterke tabusoner!

 

Se også RKM-artikkelen
Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

 

******************************************************************

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
43%
Opplysende
29%
Inne på noe
0%
Usikker
14%
Dårlig
14%
Om forfatter
Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken «Åndsvitenskapelige visjoner». I februar 2013 utga han boken «Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk», og i august 2013 kom boken «ET/V-erfaringer 1947-2013». Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

16 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *