Skjelettets mange særegenheter utelukker at dette er Homo sapiens med et syndrom.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos
  22.11.2011 13:42   (Oppdatert 06.07.2012 23:48)

ET-mumie funnet i Peru

En antropolog har funnet en mumie av et barn i Peru, som han konkluderer må være av utenomjordisk opprinnelse. ZetaTalk bekrefter at mumien er av utenomjordisk opprinnelse, og antyder at det er av en anunnaki (den sume­riske betegnelsen på dem som i fortiden besøkte Jorden fra Nibiru).

 

Mumien

Den 17. november 2011 publiserte det peruanske online-magasinet RPP Nacional artikkelen Cusco: Hallan momia no humana en Andahuaylillas, según antropólogo. Antropologen Renato Davila – som arbeider ved Private Museum of Andean Rituals i byen Andahuaylillas i Quispicanchi-provinsen i Cuzco-regionen – annonserte oppdagelsen av en mumie med ”ikke-menneskelige” trekk. Davila har konkludert at mumien ikke kan være Homo sapiens, og må være av utenomjordisk opprin­n­else. Artikkelen inkluderer seks gode nærbilder, tatt fra forskjellige vinkler, av mumien. Samme dag kom en forkortet engelsk versjon i online-magasinet Peru this Week, der overskriften var ‘Non-human’ mummy found in Peru highlands. Ingen informasjon ble gitt om hvor eller hvordan mumien ble funnet. 

Ifølge Davila har oppdagelsen blitt bekreftet av spanske og russiske spesialister. Til den lokale radiostasjonen RPP uttalte Davila at selve kroppen var 50 cm lang, hadde triangulær hodeform, uproporsjonale øyehuler, jeksler, og en fontanell. ”Fontanell” er betegnelse på de to åpninger mellom skallens ben som er hos spedbarn: Den store, fremre og den lille, bakre. Davila hevdet at de uvanlige trekkene representerer et enormt gap til den menneskelige anatomi. 

Bilde 1: av høyresiden forfra.

 

Bilde 2: av venstresiden forfra.Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

Bilde 3: av venstresiden forfra.

 

ZetaTalk kommenterer

ZetaTalk kommenterte mumien i ZT Chat 19. november 2011 med disse ordene: 

”Dette er en berettiget utenomjordisk hodeskalle og skjelett. Ulikhetene, sammenlignet med menneske­lige hodeskaller, er ikke bare den forlengete skallen, men også revnen ned på midten av forhodet, som ikke finnes på menneskelige skaller. Størrelsen på hjørne­tennene er likedan uproporsjonalt store sammenlignet med plassen satt av til alle de andre tennene. Over 121 cm høy, dette var ikke et deformert [Homo sapiens] barn. Deformitetene passer heller ikke inn med dem som er vanlige hos mennesker. Det er en årsak til at legender som inspirerer fortellinger som Indiana Jones og Krystallskallen finnes. Disse var hominoide gjester til Sør- og Mellom-Amerika, høyaktet. Således, hvis et legeme ved forglemmelse ble liggende igjen, ble det omsorgsfullt begravet.”

  

Sitchin om anunnakiene i Sør-Amerika

Zecharia Sitchin (1920-2010) sitt livsverk, i form av 14 bøker, var å gi oss en ny versjon av menneskets historie der anunnakienes tilstedeværelse og overordnete betydning for utvik­lingen av den menneskelige kultur kommer til sin rett. Sitchin har tidligere blitt presentert her på Nyhetsspeilet, En hyllest til Zecharia Sitchin (feb. 2010). Min web-bok Menneskets historie: integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk er et sammendrag av Sitchins arbeid, supplert og integrert med innsiktene fra Velikovsky og ZetaTalk. 

I 1990 ga Sitchin ut sin fjerde bok, The Lost Realms, som beskriver anunnakienes virksomhet i Sør- og Mellom-Amerika. En artikkel basert på denne boken er under arbeid, men et sammendrag av bokens kapitler kan leses i mitt vedlegg Kilder og ressurser.  

Bokomslag

 

Sitchin (1990) konkluderte at de megalittiske strukturene og artefaktene ved Tiwanaku, Cusco og Chavin de Huantar er ruinene av metallurgiske sentre som ble bygget av anunnakiene senest i det tredje årtusen f.Kr. Han identifiserte skaperguden Vira­cocha med anunnakien Ishkur/Adad. Da anunnakiene forlot Jorden, muligens ca. 1600 f.Kr., utviklet de innfødte sine egne primitive kulturer ved ruinene av de metallurgiske sentrene. Inkaene (1020-1533 e.Kr.) overtok fra eldre kulturer myter og legender som gikk helt tilbake til det første Cusco-kongedømmet (her datert til ca. 2400 f.Kr.), som de betraktet som deres egen opprinnelse. Sitchin beskriver de megalittiske kompleksene ved Tiwanaku, Cusco, Machu Picchu og Chavin de Huantar; og tar utgangspunkt i historikeren Fernando Montesinos (1593-1655) sin kulturkronologi for Cuzco-regionen. 

Navnet Cusco brukes om flere lokaliteter. Cusco er navnet på den byen som den legendariske Manco Capac, hybridsønn av anunnakien Viracocha, opprettet ca. 2400 f.Kr. Byen ble senere hovedstaden i Inka-riket, og er i dag er hovedstaden i Cuzco-regionen. Cusco er også navnet på én av de 13 provinsene i Cuzco-regionen, og navnet på én av de mange distriktene i Cusco-provinsen. Det er derfor ikke så lett å vite hvilken lokalitet det spesifikt siktes til når bare Cusco oppgis (den tredje bokstaven i navnet skrives noen ganger med s, andre ganger med z).

 

Akademisk tabu

ET-mumien som ble oppdaget av antropologen Renato Davila i november 2011 er en arkeologisk sensasjon hvis betydning er vanskelig å beskrive med ord. Mumien er samtidig en vitenskapelig sensasjon som revolusjonerer vår oppfatning av historien og hele vårt verdens­bilde. Er det noen grunn til å forvente at akademia og media vil gi mumien offisiell aner­kjennelse som utenomjordisk? Nei, fortsatt råder en global konspirasjon blant myndighetene, opprinnelig iverksatt av USAs superhemmelige organ MJ12 (1947-2000), at alle funn og all evidens for utenomjordisk intelligens og deres artefakter (romfartøy og monumenter) skal holdes strengt hemmelig for befolkningene. Som om ikke dette er nok, er det å nevne Nibiru eller Planet X i disse dager ekstra sensitivt, grunnet frykten for et snarlig nærmøte mellom Nibiru og Jorden som kan utløse globale kataklysmer. Et lite skjelett av en stakkarslig nibiruaner kommer således i krysningspunktet mellom to sterke tabusoner! 

 

Se også RKM-artikkelen
Starchild Skull DNA-testet: ikke fra Jorden!

  

******************************************************************

 

GD Star Rating
a WordPress rating system
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Rolf Kenneth Myhre

Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (103) | Forfatters nettstedKommentarer

16 kommentarer

 1. discodisco sier:

  Ikke for å være ekkel eller noe, men har du vurdert andre forklaringer til denne deformiteten? Hydrocephalus, f.eks.?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  • Discodisco,
   Jeg arbeidet som medisinsk forfatter i fire år for Senteret for sjeldne sykdommer og syndromer ved Rikshospitalet. Deretter arbeidet jeg to år som medisinsk forfatter for et annet senter som spesialiserte seg på kraniofaciale syndromer.

   GD Star Rating
   a WordPress rating system
  • MortenB sier:

   Hva med gamle Egyptiske statuer og bilder med folk med samme hodeform (og noen uten).
   Dette er innlysende «utenomjordisk». Skjønt, det er vel de fleste av oss på Jorda også, vi kommer fra 22 steder.

   GD Star Rating
   a WordPress rating system
   • Homo sapiens er Homo sapiens, uansett hvor sjelen kommer fra.

    Hvis dette skjelettet hadde vært Homo sapiens med ETT merkelig oddball-symptom eller syndrom, så ville dét være lett å påpeke. Her er det imidlertid ikke noe SYMPTOMATISK; det er HELE GESTALTEN som er anderledes.

    GD Star Rating
    a WordPress rating system
   • discodisco sier:

    Vel, jeg vil ikke ta stilling til om egyptiske statuer og bilder er av utenomjordiske. Jeg var mer interessert i å vite hva Myhre legger til grunn for å så bastant kunne hevde at dette er en alien, og ikke et deformert menneske.
    Jeg ser han skriver at han har jobbet som medisinsk forfatter, uten at det gir meg noe svar på spørsmålet.

    GD Star Rating
    a WordPress rating system
    • Mole sier:

     discodisco sier.
     .. kunne hevde at dette er en alien,og ikke et deformert menneske.

     Mole.
     Stiller du samme spørsmål ved disse kraniene også discodisco?
     http://en.wikipedia.org/wiki/La_Chapelle-aux-Saints_1
     https://www.msu.edu/~heslipst/contents/ANP440/images/Gibralter_1_rangle.jpg
     https://www.msu.edu/~heslipst/contents/ANP440/neanderthalensis.htm
     http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4251299.stm

     GD Star Rating
     a WordPress rating system
    • discodisco sier:

     Du lurer på om jeg stiller spørsmål om neandertalere og cro-magnon er en alien og ikke et deformert menneske (homo sapiens, formoder jeg)?
     Vel, jeg tror ikke det er noen av delene, siden jeg tror på evolusjon og karbondateringer.
     Jeg skjønner uansett ikke helt hva det har med saken og gjøre. Jeg lurer på hva Myhre legger til grunn, og hadde satt stor pris på om han kunne utdypt. Slikt sett er det ganske uinteressant hva jeg mener.

     Men beklager at jeg stilte spørsmål. Jeg håper jeg ikke har såret deg på noe vis, Mole. Det skal uansett aldri skje igjen. Fra nå av skal jeg ta alt som skrives her inne for god fisk!

     GD Star Rating
     a WordPress rating system
    • Mole sier:

     Det er bra du har tro discodisco, fortsett med det, som et kjent uttrykk kan tro flytte fjell.

     Karbondateringer sier ingenting om hva eller hvilke sykdommer som et eventuelt kranie måtte gi uttrykk for, enten det er lite eller stort.

     Still heller forskerne spørsmålene om hvordan de kommer frem til sine konklusjoner.

     Timeline
     Skull, found in 1886 in Spy, Belgium

     Frontal bone of a neanderthal child from the cave of La Garigüela

     Skull from La Chapelle aux Saints
     semi-frontal view of a neanderthal skull from Gibraltar

     1829: Neanderthal skulls were discovered in Engis, in present-day Belgium.

     1848: Neanderthal skull found in Forbes’ Quarry, Gibraltar. Called «an ancient human» at the time.

     1856: Johann Karl Fuhlrott first recognized the fossil called «Neanderthal man», discovered in Neanderthal, a valley near Mettmann in what is now North Rhine-Westphalia, Germany.

     1880: The mandible of a Neanderthal child was found in a secure context and associated with cultural debris, including hearths, Mousterian tools, and bones of extinct animals.

     1886: Two nearly perfect skeletons of a man and woman were found at Spy, Belgium at the depth of 16 ft with numerous Mousterian-type implements.

     1899: Hundreds of Neanderthal bones were described in stratigraphic position in association with cultural remains and extinct animal bones.

     1908: A nearly complete Neanderthal skeleton was discovered in association with Mousterian tools and bones of extinct animals.

     1925: Francis Turville-Petre finds the ‘Galilee Man’ or ‘Galilee Skull’ in the Zuttiyeh Cave in Wadi Amud in Palestine (now Israel).

     1953–1957: Ralph Solecki uncovered nine Neanderthal skeletons in Shanidar Cave in northern Iraq.

     1975: Erik Trinkaus’s study of Neanderthal feet confirmed they walked like modern humans.

     1987: Thermoluminescence results from Israeli fossils date Neanderthals at Kebara to 60,000 BP and humans at Qafzeh to 90,000 BP. These dates were confirmed by electron spin resonance (ESR) dates for Qafzeh (90,000 BP) and Es Skhul (80,000 BP).

     1991: ESR dates showed the Tabun Neanderthal was contemporaneous with modern humans from Skhul and Qafzeh.

     1993: A 127.000 years old DNA is found on the child of Sclayn, found in Scladina (fr), Belgium.

     1997: Matthias Krings et al. are the first to amplify Neanderthal mitochondrial DNA (mtDNA) using a specimen from Feldhofer grotto in the Neander valley.[28]

     2000: Igor Ovchinnikov, Kirsten Liden, William Goodman et al. retrieved DNA from a Late Neanderthal (29,000 BP) infant from Mezmaiskaya Cave in the Caucasus.[29]

     2005: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology launched a project to reconstruct the Neanderthal genome.

     2006: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology announced it planned to work with Connecticut-based 454 Life Sciences to reconstruct the Neanderthal genome.

     2009: The Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology announced the «first draft» of a complete Neanderthal genome is completed.[30]

     2010: Comparison of Neanderthal genome with modern humans from Africa and Eurasia shows that 1–4% of modern non-African human genome might come from the Neanderthals.[3][4]

     2010: Discovery of Neanderthal tools far away from the influence of Homo sapiens indicate that the species might have been able to create and evolve tools on its own, and therefore be more intelligent than previously thought.
     Furthermore, it was proposed that the Neanderthals might be more closely related to Homo sapiens than previously thought and that may in fact be a sub species of it.[31] Evidence has more recently emerged that these artefacts are likely of Homo sapiens origin.[32]
     http://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal#Timeline

     Still mer spørsmål det er det`man lærer av, men ikke spis konklusjoner like ivrig.

     Hvordan vet du at «personen» til venstre ikke led av en spesiell sykdom som gjorde at det ble formet slik?
     http://www.cbc.ca/gfx/images/news/topstories/2011/10/24/li-620-cro-magnon-neanderthal-skull-8331412.jpg

     Tror du ikke at hodeskallen til Jaw er annerledes formert enn din på grunn av et eller annet?
     http://www.spatcave.com/chiller4-00/calkeil.JPG
     http://saladdaystv.com/wp-content/uploads/2011/02/12.jpg

     eller Roy L. Dennis.

     Er troen på en evulosjon begrenset til jordklodens atmosfære?

     GD Star Rating
     a WordPress rating system
 2. Hva med å ta en enkel DNA prøve av denne mumien? Scanning og røntgen?
  Grundige undersøkelser?
  Ville ikke det gitt et ganske sikkert svar?

  Eller ville det vært litt for skummelt? Kanskje vi hadde fått noen svar som vitenskapen ville sett på som ‘ubehagelige’..?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 3. Starwolf sier:

  nancy skriver (kopiert fra artikkelteksten)
  «Ulikhetene, sammenlignet med menneske­lige hodeskaller, er ikke bare den forlengete skallen, men også revnen ned på midten av forhodet, som ikke finnes på menneskelige skaller.»

  Hun skriver som hun har vett til. hvis man ser på følgende link: http://www.tutorvista.com/content/biology/biology-iv/locomotion-animals/skull.php finner man «revnen» Nancy refererer til. Disse revnene lukker seg ettersom barnet blir eldre. Faktiskt så er ikke kraniet helt lukket før ved ved 9 – 18 måneders alderen. Kjenner man på toppen av hodet til en baby vil man kjenne at det er helt bløtt og ingen skalleben som beskytter hjernen.

  Tennenes størrelse er missvisende fordi mye av tannen vil være skjult av tannkjøtt. gamle mennesker som fortsatt har sine naturlige tenner kan se ut som de har noen skikkelige hestenner noen ganger rett og slett fordi tannkjøttet ofte trekker seg tilbake i høy alder, noe som eksponerer mer av tannen.

  Og Visjon18s bildet viser en tydelig deformasjon av hodet til ett menneskebarn.

  Hvis man ser på denne linken så ser hva hva ansiktet på mars egentlig er http://www.esa.int/esaMI/Mars_Express/SEM09F8LURE_1.html
  En optisk ilusjon.

  denne artikkelen var særdeles svakt underbygd. Jeg vedder en pose twist på at en DNA analyse vil vise at dette er ett menneske.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 4. Enok sier:

  Dette kan vel også godt være Hydrocephalus,(vannhode).
  Det er en diagnose vi i Norge har vi ca 150 operasjoner i året,og 2 av 1000 blir årlig født med dette her i landet.
  Man kjenner også til dette fra bl.a oldtidens Egypts litteratur,

  Men se her,nyfødt med hode på over 2 kg:
  http://www.mid-day.com/news/2011/jan/100111-Abnormal-baby-born-Gujarat-Gondal-Sonal-Waghela.htm

  Og her, wiki Hydrocephalus :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrocephalus

  Jeg sier ikke at,DET ER det,
  men kan ikke unngå å trekke disse linjene.

  Hva tror dere om det ,kan det være noe i dette?

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 5. Min umiddelbare kraniofaciale evaluering av hodeskallen er at den kraniale utviklingen ikke på noe vis synes å ha HEMMET den faciale utviklingen. Hemming av den faciale utviklingen er OFTE tilfelle med kraniofaciale syndromer, hydrocephalus inkludert. Den faciale utviklingen synes å ha vært normal og velproporsjonert, gitt at vi ikke har identifisert arten. Kraniet ER usedvanlig høyt for Homo sapiens å være, men har verken ballongform eller utbulinger til siden eller bakover, hvilket OFTE er tilfelle ved hydrocephalus.

  Som Wiki-artikkelen ”Artificial cranial deformation” påpeker, kunstig deformering resulterte i flere typer kranieform. Hvis vi BARE skal fokusere på kraniet, og ikke ser på det faciale, blir dette da en egen spesialistdiskusjon om skallen har vært gjenstand for kunstig deformering.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Artificial_cranial_deformation

  De nevnte særtrekk ved kjeven har imidlertid ikke noe med kraniofaciale syndromer, hydrocephalus eller kunstig kranial deformasjon å gjøre.

  Vi får håpe på at all slags målinger og kvantitative undersøkelser snart blir gjort, etterfulgt av profesjonelle tolkninger. Skjelettet bør ikke være yngre enn 1000 f.Kr., hvis det skal være en anunnaki. Og aller helst bør det være eldre enn 1600 f.Kr.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 6. ajax sier:

  Flere slike skaller her: http://www.ufodisclosure.com/skulls.shtml
  Mener bestemt å huske fra en bok at museet i Lima har en slik skalle i den offesielle utstillingen. Hodeformen på diverse avbildede eldre faraoer viser også en liknende hodeform med forstørret kranium. Halsene er også lange og tynne på bildene og hoftepartiet noe ekstremt. Slavene fra samme periode avbildes «normalt».

  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Holdes menneskeheten nede? Del 2

Samfunn

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 1


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?