Har demokratiet råtnet på rot, og Bilderbergerne styrer det hele fra kulissene? (jeg vet, jeg vet; konspirasjonsteori)

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  28.11.2011 10:37   (Oppdatert 28.11.2011 12:20)

Bilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar

Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben, slik at vi har full lov å spørre hvor lojalitetene er, om vi ser at politikken i det aller fleste henseender tilgodeser internasjonale (sosialistiske) agendaer mer enn det norske folk.

Vi skal debattere slike eventuelle usunne koblinger til krampa tar både andre og oss. Om noen liker det eller ikke, er irelevant.

Carl I. Hagen selv har innrømmet den sosialistiske kobling (om det er nasjonal eller internasjonal sosialisme er vanskelig å skille mellom), i det han vil plassere FrP mellom AP og Høyre, og ikke på ytterste høyre som mange beskylder dem for.

Alle partier i Norge tilhører igrunn Sosialdomkratiet, les; kommunisme light. Der er bare kosmetiske forskjeller mellom dem, litt uenighet om detaljene. Anders Lange snur seg i graven, garantert!

Som Johannes Kvams utmerkede artikkel viser så er alle partier dønn like i de store linjer, krangler litt om detaljene bare. Demokratiet er blitt erstattet med en Sentraladministrasjon (Oslo, underbruk av Brussel) faktisk, hvor det ikke er de visjonære ting som skal behandles, men bare om hvordan staten skal administreres.. En kan si de står for skatteinnkrevingen (åpne og skjulte skatter), og bestemmer hvordan 10 % av dem skal brukes.

Vi velger vår administrasjon. Ledelsen og visjonene for vårt land kan vi ikke gå til valg på, siden alle er dønn like, siden Bilderbergerne styrer/leder alle partier, idet alle partiledere er initierte og assosierte deri.

Jeg må likevel si at Siv Jensen gjorde en god figur i lørdagens DN, hun sier:

«- Tonen i debatten kan føre til at noen blir avstengt fra å si det de mener. Det er i så fall en farlig utvikling. Den beste måten å agere på i et samfunn er å si det man mener.»

«- Vi må huske på at disse nettsamfunnene som kritiseres så voldsomt er en måte å få mange ting ut på [] Husk at dette er vanlige folk som ikke er trent på å debattere. Det er ikke alltid ment like brutalt som det ser ut, svart på hvitt.»

Kudos til Siv Jensen for denne hennes forståelse av situasjonen. Den beste middel mot intern soloterrorisme er snart å begynne å ta folk flest på alvor, istedenfor at Oslo-mafien kjører sitt løp, kjører over hele befolkningen med sine hjertesaker, som ikke er forankret i vanlige folks politiske oppfatninger, jfr. voldtektstatistikk for Oslo, jfr. innvandring (stort flertall i folket imot dagens politikk ifølge meningsmålinger).

«De som leter etter forklaringer (på 22/7) i det norske samfunnet, leter forgjeves».

Her er jeg uenig med Siv. Det KAN være en reaksjon på Oslo-elitens brutale fremferd mot demokratiske prinsipper, hvor folk flest føler de ikke blir hørt, så smeller det til slutt…, for noen og enhver, og dette er umulig å forutsi hvem det kan smelle for, uten en chip implantat, som PST’s Janne Kristiansen selv bemerket rett etter 22/7.

Siv Jensen forstår sikkert også at om Arbeiderpartiet med sine samarbeidspartnere lykkes i å kvele debatten, slik at det er bare Oslo-mafiaens politisk korrekte versjon igjen, så kan der dukke opp mange ABB’er etter hvert. Trykkkokereffekten skal en ikke spøke med, det vet alle som har prøvd seg på litt hjemmebrenning… :)

Men er det kontrollert opposisjon. Liksom opposisjon for opposisjonens del, uten slagkraft og uten faktisk politiske endringer, bare litt krydderpåstrøing?

Vanskelig å si. Jeg skulle virkelig ønske at veldig mange politikere står frem og sier at deres lojaliteter er 100% på det norske folks side, og forklare bedre hva de gjør, slik at folk kan ha tillit til dette.

Nyhetsspeilets spalter er vid åpen, for enhver politiker som vil måtte ønske å tale til de av Nyhetsspeilets lesere (mange av dem) som er kritisk til hvordan politikerne disponerer makten de har blitt gitt, av oss, og som om det ikke blir seriøst og riktig forklart, vil måtte føre til en masse konspirasjonsteorier, som historien viser der er flust av, hvor beslutninger foretas i de lukkede rom. Vi kommer jo til å fortsette å skrive inntil vi får noen gode svar på det vi lurer på, av ansvarlige myndigheter…..

Om de ikke blir uimotsagt, så må en vel bare konkludere med at mot sannheten er der ikke noe forsvar, og at de dermed stemmer?

Siv Jensen er jo forsåvidt også en sionist, og bidrar til deres Verdensrike. Hva jeg gjerne vil ha svar på; er dette Verdensrike viktigere enn å ivareta interessene til det norske folk?

Selv har jeg invitert Statsministeren til dialog flere ganger på Facebook, gjerne som en representant for ‘konspirasjonsmiljøet’. For min del har jeg lagt fram overveldende beviser for en sionist-sosialistisk/kommunistisk konspirasjon; en verdensovertagelse. De som ikke ser den er i beste fall ignorante. I verste fall vil jeg ikke nevne karakteristikker.

9. Nov: «Det er jo selvfølgelig beklagelig for Statsminister Jens at jeg ikke liker hans politikk. Ikke på noe som helst område faktisk. Han kan jo gjerne invitere meg til et møte, så skal jeg forklare ham hvordan ting bør være, og så kan jeg skrive fordelaktig om han, kanskje rose litt, men for øyeblikket finner jeg INGENTING å rose for. Dette er forfatterens privilegium. Jeg takker min Skaper for talentet. det kommer godt med :) «

Jeg hørte ingenting. Ikke engang fra disse PR-byråer som koster den norske stat 1,0-1,5 milliard per år, for å forbedre regjeringens rykte.

25. Nov: «Min invitt til dialog og eventuell invitasjon til møte med Statsministeren står fremdeles ved lag, se nedenfor, så skal jeg fortelle ham akkurat hvordan vi kan få slutt på all terror, skape et sunnere og bedre samfunn, og løse all verdens problemer nesten over natten, uten at PST trenger å vite hva farge på underbuksen en har på hver dag….
Jeg har jo ikke så mye penger som Røkke og George Soros, som har klippekort til møter med statsminsteren for sine saker, men en kan vel kanskje ha gode tanker og ideer selv om en ikke har mye penger?»

Partiets hemmelige politi

PST-sjef ber om nye terrorlover
http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/article926716.ece
(VG kilde)

Noen sa at PST har blitt Partiets hemmelige politi. Det kan faktisk være noe i det, for det eneste som ikke er er terrorfarlig på deres lister snart, er å være sosialdemokrat (nasjonalsosialist/kommunist). Er det sant? Med det hat de egger opp til mot annerledestenkende? Spesielt AUF-leder Eskil Pedersen og Raymond Johansen har jo vært SVÆRT aktiv i slik forstand etter Utøya – 22/7.

Tankepoliti og tankekriminalitet.

Har PST blitt som DDR’s STASI, Boljsvikenes CHEKA og/eller Hitlers Gestapo/SS, spør en kommentator i Nyhetsspeilets kommentarfelt nylig ?

Er PST blitt ettpartistatens, Partiets, hemmelige politi, spurte kommentatoren. Godt spørsmål som krever belysning og debatt.

Jeg er helt enig med Statsministeren etter 22/7. Mer debatt, mer demokrati, og mer åpenhet, det er hva vi skal ha……..

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til J.Johansen

Om forfatter

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info


Forfatters nettsted: http://www.riksavisen.no/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (183)Kommentarer

45 kommentarer

 1. Profilbildet til UltimateVengeance sier:

  Jeg syns denne mannen gjorde en fabelmodighandling som intervjuet et øyevitne fra Utøya som registrerte flere helikoptre mens media kun sa et sirkulerte over AUF-ungdommene som tilhørte NRK.

  Han har også bemerket at Grubbegata var stengt i månedsvis i forkant av 22juli og ingen biler kunne kjøre inn på plassen.

  Navnet han kan ikke nevnes her uten at det går automatisk i spamfiltre, så dere få se selv hvem jeg mener:

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Monica Waade Monica Waade sier:

   Kan bekrefte det han mannen i intervjuet sier om helikoptre. Selv om jeg er på en helt annen kant av landet så jeg det jeg også, har kommentar om det her…
   http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-39/#comment-69353

   Det var tydelig at Breivik visste at ingen skarpskyttere ville ta ham fra oven, helt uanfektet av trafikken i lufta fortsatte han sin dødelige geskjeft, men en annen skytter gjemte seg da et helikopter nærmet seg og det reddet livet til ungdommen denne Breivik 2 hadde i siktet.

   Her er det jeg skrev etter at det kom ut offentlig om flere helikoptre:

   De andre tre forlot øya etter at det kom flere helikoptre og Vandalf du som hele tiden beskylder meg for synsing og spekulasjoner, det viste seg at jeg hadde rett i dette synet også om flere andre helikoptre enn media, se denne kommentaren hvor det nå er kommet ut offentlig.

   http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-41/#comment-70431

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til UltimateVengeance sier:

    test

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til UltimateVengeance sier:

    ♥ Lenge leve Tore Eikeland ♥
    http://www.youtube.com/watch?v=lmGdtF8T28g&feature=player_embedded

    ENESTE SOM IKKE KLAPPET VAR JENS

    Han satt sidelengs og overvåket hvem som klappet, svelget en klump i halsen, og begynte å lete etter mobiltelefonen hans.

    Jens til Thorvald: Pappa ! han der kan bli verdensberømt hvis vi ikke gjør noe snart..

    Thorvald til Jens: Har han smakt afghanske smørhasjen med Ninni?
    Ring døttrene til fredriksen, ta og dytt i han noen ecstasypiller, la oss se om han kan stå imot fristelser !

    Jens til Thorvald: Vi sender han en innkalling til «vaksinasjon». Om han nekter: tvangsinnlegging!

    Thorvald til Jens: David Rockefeller truer med å fjerne Norge fra kartet.

    Jens: Hva har jeg vært med på.. loads the gun, counts to three, pulls the trigger??

    Thorvald: Jeg har en bedre ide, gi han et år før vi sier HAN truer med å utslette Israel av kartet !

    Jens: Svinevaksine-kompaniet er avslørt !

    Thorvald: sånn som publikum klappet er det flere som vil følge i hans ånd, jeg foreslår vi sprayer himmelen over utøya og skyter fra sniper-helikoptrene, men ikke ta alle ferskingene, vi kommer til å trenge en forskremt handlefattig ungdom.

    Jens: pappa , tror du vi bare lever èn gang? :(
    Pappa jeg vil ha bildet mitt på førstesiden i alle barneskolebøkene!

    Thorvald: det er sånn vi sjeløse lever foralltid..

    GD Star Rating
    loading...
 2. Profilbildet til innlegg_12 innlegg_12 sier:

  Hei!
  Her kommer kritikk, men med gode intensjoner.
  Synes deler av artikkelen fremstår som forfatterens eget tankespinn, men at han fremstiller det som om det er fakta. Jeg vil her redegjøre for disse synspunktene

  «Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben»

  Dette er enorme påstander, og må forklares. Hvis ikke blir dette bare ord, og ingen mening. Hva i all verden er «tenke-tanke-action klubben?» ?

  Dette skaper ikke tillit hos lesere, og NS fremstår som en useriøs, og lite troverdig nyhetsmedie. Så hva er det du egentlig vet om Siv Jensen?

  «..måtte ønske å tale til de av Nyhetsspeilets lesere (mange av dem)»

  Dette virker useriøst, både for nye og gamle lesere «Mange av dem», forklarer ingenting.

  «Siv Jensen er jo forsåvidt også en sionist,..»

  Forsåvidt? Denne trenden for å utrykke seg muntlig i det skriftlige på NS, tror jeg ødelegger mye av troverdigheten. Dette er påstander, teorier,

  tanker du tenker. Ikke sannheter, så ikke forvirr og driv vranglære, slik dere kritiserer så mange for. Dette skjer gang på gang, enormt store

  påstander blir formulert i en bisetning. Dette gjør at påstandene dere kommer med, ikke overbeviser mange.

  «For min del har jeg lagt fram overveldende beviser for en sionist-sosialistisk/kommunistisk konspirasjon; en verdensovertagelse. De som ikke ser

  den er i beste fall ignorante. »

  Jeg tror at en slik setning underbygger ditt budskap. Hadde du tatt dette seriøst, at du faktisk trodde at en verdensovertagelse var på trappene håper jeg ikke dette er måten du skriver det på. Dette blir bare tull, store ord, uten noen mening.

  Foreløbig ligner NS på en blogg for konspirasjonsteoretikere. Og har ingenting med journalistikk å gjøre.

  Nå tror jeg at jeg har klart å bringe litt lys inni der hvor mørke rår. I hodet ditt Johansen. verden er nemlig laget av lys, og ikke mørke som din hjemmeside påstår. Så ta del av det, bli en del av lyset. Du vet hva jeg prater om.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til ola ola sier:

   Vis du aldri har lest noe annet enn VG og Donald, og det her er det første du leser, så skjønner jeg reaksjonen din, men vis du undersøker litt selv, så ordner det seg for deg også :)

   “Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben”

   Dette er enorme påstander, og må forklares. Hvis ikke blir dette bare ord, og ingen mening. Hva i all verden er “tenke-tanke-action klubben?” ?

   Ikke noe hemmelighet at hun har vært på Bilderberger møter.
   Undersøk, se, opplev, tenk.

   GD Star Rating
   loading...
 3. Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

  Alt om årets Bilderbergmøte
  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/alt-om-arets-bilderbergmøte/

  Se gjerne faksimile fra Dagens Næringsliv i den artikkel.

  Men FrP’s leder har sine gode sider hun, og forstår mer enn de fleste, som gitt kudos for i artikkel. Vi er bare uenige i det sionistiske prosjekt. Det er lov å være politisk uenige, er det ikke?

  Nuff said

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til UltimateVengeance sier:

  From: FB@revolusjonspartiet.no
  To: 2400@db.no; tips@nrk.no; 02255@tv2.no; tips@abcnyheter.no; red@nyhetsspeilet.no; redaksjonen@nettavisen.no; 2286@aftenposten.no; 2200@vg.no
  Subject: Israel fører Proxy-krig mot Syria , krigen handler om VANN !!
  Date: Sat, 26 Nov 2011 07:13:23 +0000

  Hei NATO’s trofaste bøddler.

  Vi trenger ikke oljekriger og oljesøl i fremtiden, bilen som kjører på ren gratis komprimert luft er i produksjon i India og Frankerike, måtte alle land følge etter og opprette massive fabrikker og ende global oppvarming innen et år samtidig som millioner av nye arbeidsplasser vil bli skapt , med forbehold om stans i all regnskog-utbrenning for soyakraftfor, Norsk parkett, og Klimafiendtlig biodrivstoff.

  The waterwars have began. First Lybia. 22 July, waterpipeline bombed to cut of the big cities watersupply and ship all off it as bottled water in USA as watershortage hits 36 states. source: http://www.naturalnews.com/022915.html

  Syria’s army rebels are insolated Jewish comandoes. They are going against Syria and possibly Jordan, because of Excessive meatgrinders.
  A cow needs 200liters of water everyday.

  «Vegetarianism is more of a Jewish issue than most people want to realize. For in Israel preference for meat eating is creating the basis for the next war with Syria and possibly even Jordan. Both military experts and politicians believe that the next war will break out as a result of the shortage of water flowing from the Hermon and Golan regions in the north of Israel. Our religious establishment is fully aware of this fact. How a simcha can come to Israel from meat eating when producing 450 kilograms of meat (that’s just 990 lbs.) requires the amount of water it takes to float a naval destroyer is beyond comprehension or rationalization. » http://www.all-creatures.org/articles/jvservegod.html

  One million animals slaughtered in one hour ! Thats only in U.S
  a cow is 4 years old when slaughtered, juiced up quick on growthhormones, it probably even needs more water, 400liter a day, 12.000 liters every year, it takes 4 years to grow, 60.000 liter, every a hour million dies, thats about 60.000.000.000.0 liters every year just in USA alone. If we continiue raising animals instead of humans, hahah , were gonna be in dire shape in 2050. We already have de-saltation facilities. Average Ocean depth 4000meter. Deepest point 11.000meter. I think we need to build spaceships fast. Because this baby is dry in 50 years.

  Se også denne

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til smurfen smurfen sier:

  Nasjonalstatene skal oppløses og vi skal starte med massiv innvanding sa Jesuittene for mange mange år siden

  Nå som vi ikke har noen nasjon lenger så er det forsatt noen apekatter som skriker at det bare er en teori

  Det siste Norske vi har igjen i dag er vel er vel DDE med Rai Rai

  Alt styres fra brorskapene i EU, WTO, FN, IMF, OECD og ikke minst Goldman Sucks

  Nå skal 2 millioner nordmenn blir sparket ut av sine jobber og byttes ut med polakker og spanjakker

  I Zombilandet Norge er det ingen som bryr seg, her tenker man bare: Ja ja jeg får gå ned til 10 kr timen da sånn at jeg kan konkurere med polsk og spansk lønn :)

  http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/hanne_bjurstrom/arbeidsliv/innenriks/politikk/19184518/

  Dette viste vi ville skje da Valla ble ble tatt av dage

  Nå har vi en LO leder som er mer opptatt av å kjøpe båt, en scandic 666 til Jensemann for medlemmenes kontigent enn å forsvarere arbeidstagerenes rettigheter :)

  Man må heller ikke Ikke glemme de 10 millionene medlemskontigent kronene LO ga til Eskil Pedersen og AUF

  Vår folkevalgte har en rekke ganger sagt at Norge er en del av en FN ledet verdensorden styrt av oligarker i et Plutokrati

  For ikke lenge siden sa Kristin Halvorsen at vi ( SV) skal vise FN at det er vi som er best egnet til å styre landet

  Wtf .. ??

  Er det sånn at etter at de er ferdig med å redusere oss eller når de kommer ut av hulene sine så er det FN som skal bestemmne hvem som skal få lov å bestemmne fillesaker i landet vårt ?

  En ting er sikkert og det er at det ikke er noe som overasker lenger fra den kanten

  Nå skal Syria tas og denne gangen som i Lybia så er det humanitære soner og flyforbud soner som er middelet til å starte krig

  Vi kan ikke lenger godta at folk dør i Syria sier Frankrikes utenriksminister Alain Juppé i dag

  Han glemte vist at han selv var med og drepte 100 000 i Libya nylig for at Al Qaeda skulle få landet og innføre Sharia lover sammen med det muslimske brorskap og GB og Frankrike skulle få olja

  Først var det Sadam som hadde masseødlegelsevåpen og voldtok og spiste små barn, så var det Gadaffi som hadde brukt 5 stasbudsjetter på viagra til sine soldater så de kunne voldta hele verden, ikke nok med det så hadde han store mengder atmbomber og kjemiske våpen som han ville utslette verden med

  Nå er det Assad og Syria som voldtar og torturerer barn

  http://www.dagbladet.no/2011/11/28/nyheter/utenriks/syria/19201867/

  Et angrep på Syria kan fort få katastofale konsekvenser

  Iran har lovet å bistå sine alierte vist de blir angrepet av Israel, USA og NATO har lovet å bli med USA med samme argument som da Irak ble innvadert
  Da var det at Saddams raketter kunne treffe NATO landet Tyrkia som legitimerte at NATO ble med, Nå er argumentet at Assads raketter kan treffe Tyrkia
  Norge er som alle vet et NATO land så nå krigen starter så er vi automatisk i krig, mest sannsynlig en WW3

  Russland og Kina ser at deres alierte faller en etter en og de vet at deres tur kommer om ikke lenger, da er det strategisk smartest og slå tilbake mens de enda har alierte og USA/NATO vil mer en gjerne starte krigen før motparten klarer å ruste seg opp til å bli en trussel for deres verdensregjering

  De Russiske S-300 rakketene som nå utplaseres over hele Syria vil bli brukt til å avlede et angrep fra NATO, USA og den Arabiske liga har lang rekkevidde med det formål å beskytte store industrielle og militærbaser fra fiendtlige angrep fly og krysserraketter.

  Mange mener også at en WW3 bare er et spill for galleriet for å legitimere en evakuring ned i huler grunnet andre trusler som kan skylde klimakaoset over hele kloden nå

  http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/11/27/planetary-climate-chaos-strong-wind-wreak-havoc-across-globe/

  97% av folket i verden ønsker ikke krig, men demokrati er bare noe tull sa Jonas for ikke lenge siden og hvor latterlig det er med demokrati ble forklart for hele verden for få uker siden da liksom Hellas skulle få bestemme over eget land med folkeavstemning

  Vi får håpe at julenissen har fornuft i gavene sine i år så kanskje den globale galskapen kan stoppes i tide :)

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

  Fremdeles en del pubertaler med manglende leseferdigheter som ikke har fått med seg hvordan Siv Jensen tar Nyhetspeilet i forsvar:

  “- Vi må huske på at disse nettsamfunnene som kritiseres så voldsomt er en måte å få mange ting ut på [] Husk at dette er vanlige folk som ikke er trent på å debattere. Det er ikke alltid ment like brutalt som det ser ut, svart på hvitt.”

  Manglende kilder tyter de om. Hvem sitt mantra er dette?
  Les ARTIKKEL før kommentering please, eller en kommer til å ligge litt tynt an ….

  Saklige kommentarer som kan utfylle og bidra til kunnskap er utrolig velkommen, men pubertal besserwisser virksomhet er vi mindre begeistret for.

  De som er kun dumme av de usaklige har vi en viss medfølelse for slik at de kan få bli om de viser de søker kunnskap.

  De som er både dumme og i tillegg bevisst ondskapsfull ved å være hatefull og legge for ringeakt og hat andres politiske meninger og/eller religiøse overbevisninger de får faktisk finne seg andre lekekamerater enn oss her på Nyhetsspeilet, av den enkle grunn at de forholder seg med det ikke til reglene om å være på artikkelens tema, saklig, og dermed vil bli utvist: Tema for artikkel drøftes, ikke personene eller hva en mener om Nyhetsspeilet generelt. Finnes ingen her inne som har noen som helst interesse av å vite hva en eller annen pubertaler mener om Nyhetsspeilet, så……

  Det er jo godt kjente regler dette her, kardemommeby; «Vær snill og grei mot andre mennesker, og ellers gjør du som du vil». Politikk og religion drøfter vi gjerne, men ikke de vanlige menneskene som har dem. De som er for dum til å ikke klare å se forskjellen, kan like gjerne la være å kommentere…..slett, slett, slett….

  De som styrer verden, politikere og andre som har søkt makt og funnet den, får finne seg i litt nærmere granskning, det er demokratiet, hvor deres virketrang og skjulte lojaliteter balanseres og demokratiseres av den offentlige opinionsdannelsen.

  Vi kan fordømme synden, men ikke synderen.

  Forøvrig er det samme regler som gjelder for G-d’s Rike aka ‘himmelen’. De som er snill og grei, og gjerne vil det beste for alle (omskåret på hjertet), de får være, men de som er ondskapsfull og hatefull, full av fordømmelse av andre mennesker og deres politiske og religiøse overbevisninger, de får bare finne seg i at G-d’s Rike er stengt for dem, og at de nok må finne seg i å finne sitt åndelige hjem hvor det er tenners gnissel, krig og kiv, og hvor de finner lignende sjeler å mengde seg med som seg selv og kan være nedlatende, hatefulle og eksterministisk ovenfor.

  Det vil si de får finne seg i at de selv med sin atferd blir forvist til ‘kjelleren’, stedet for de lavere energiers virkedimensjon. Vi kan anbefale dem Vårt Lands Verdidebatt med sin sionistiske redaksjonelle profil (sionismen gjør noe med folk; de ser ut som de mangler helt kjærlighet i sitt hjerte for sin neste, støtter drap og myrderier anmasse, masseeksterminasjon fra debattene, av dem som er uenig med dem), den ateistiske skepsis-gruppen eller ateistiske (gudløse) human etisk forbunds forum for dette.

  Men ufine personangrep er de helt åpen for, så lenge personangrepene kommer fra ‘rette siden’, og rammer deres felles fiender…………….. Sikkert uvant for mange at dette ikke er lov, men dette utgjør forskjellen på oss og dem.

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1