Du leser nå
Bilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar

6 minutter lesetidBilderberger Siv Jensen tar Nyhetsspeilet i forsvar

Har demokratiet råtnet på rot, og Bilderbergerne styrer det hele fra kulissene? (jeg vet, jeg vet; konspirasjonsteori)

Vi vet at FrP’s leder Siv Jensen knegår Henry Kissinger og David Rockefeller og verdens øvrige elite i Bilderberger tenke-tanke-action klubben, slik at vi har full lov å spørre hvor lojalitetene er, om vi ser at politikken i det aller fleste henseender tilgodeser internasjonale (sosialistiske) agendaer mer enn det norske folk.

Vi skal debattere slike eventuelle usunne koblinger til krampa tar både andre og oss. Om noen liker det eller ikke, er irelevant.

Carl I. Hagen selv har innrømmet den sosialistiske kobling (om det er nasjonal eller internasjonal sosialisme er vanskelig å skille mellom), i det han vil plassere FrP mellom AP og Høyre, og ikke på ytterste høyre som mange beskylder dem for.

Alle partier i Norge tilhører igrunn Sosialdomkratiet, les; kommunisme light. Der er bare kosmetiske forskjeller mellom dem, litt uenighet om detaljene. Anders Lange snur seg i graven, garantert!

Som Johannes Kvams utmerkede artikkel viser så er alle partier dønn like i de store linjer, krangler litt om detaljene bare. Demokratiet er blitt erstattet med en Sentraladministrasjon (Oslo, underbruk av Brussel) faktisk, hvor det ikke er de visjonære ting som skal behandles, men bare om hvordan staten skal administreres.. En kan si de står for skatteinnkrevingen (åpne og skjulte skatter), og bestemmer hvordan 10 % av dem skal brukes.

Vi velger vår administrasjon. Ledelsen og visjonene for vårt land kan vi ikke gå til valg på, siden alle er dønn like, siden Bilderbergerne styrer/leder alle partier, idet alle partiledere er initierte og assosierte deri.

Jeg må likevel si at Siv Jensen gjorde en god figur i lørdagens DN, hun sier:

«- Tonen i debatten kan føre til at noen blir avstengt fra å si det de mener. Det er i så fall en farlig utvikling. Den beste måten å agere på i et samfunn er å si det man mener.»

«- Vi må huske på at disse nettsamfunnene som kritiseres så voldsomt er en måte å få mange ting ut på [] Husk at dette er vanlige folk som ikke er trent på å debattere. Det er ikke alltid ment like brutalt som det ser ut, svart på hvitt.»

Kudos til Siv Jensen for denne hennes forståelse av situasjonen. Den beste middel mot intern soloterrorisme er snart å begynne å ta folk flest på alvor, istedenfor at Oslo-mafien kjører sitt løp, kjører over hele befolkningen med sine hjertesaker, som ikke er forankret i vanlige folks politiske oppfatninger, jfr. voldtektstatistikk for Oslo, jfr. innvandring (stort flertall i folket imot dagens politikk ifølge meningsmålinger).

«De som leter etter forklaringer (på 22/7) i det norske samfunnet, leter forgjeves».

Her er jeg uenig med Siv. Det KAN være en reaksjon på Oslo-elitens brutale fremferd mot demokratiske prinsipper, hvor folk flest føler de ikke blir hørt, så smeller det til slutt…, for noen og enhver, og dette er umulig å forutsi hvem det kan smelle for, uten en chip implantat, som PST’s Janne Kristiansen selv bemerket rett etter 22/7.

Siv Jensen forstår sikkert også at om Arbeiderpartiet med sine samarbeidspartnere lykkes i å kvele debatten, slik at det er bare Oslo-mafiaens politisk korrekte versjon igjen, så kan der dukke opp mange ABB’er etter hvert. Trykkkokereffekten skal en ikke spøke med, det vet alle som har prøvd seg på litt hjemmebrenning… :)

Men er det kontrollert opposisjon. Liksom opposisjon for opposisjonens del, uten slagkraft og uten faktisk politiske endringer, bare litt krydderpåstrøing?

Vanskelig å si. Jeg skulle virkelig ønske at veldig mange politikere står frem og sier at deres lojaliteter er 100% på det norske folks side, og forklare bedre hva de gjør, slik at folk kan ha tillit til dette.

Nyhetsspeilets spalter er vid åpen, for enhver politiker som vil måtte ønske å tale til de av Nyhetsspeilets lesere (mange av dem) som er kritisk til hvordan politikerne disponerer makten de har blitt gitt, av oss, og som om det ikke blir seriøst og riktig forklart, vil måtte føre til en masse konspirasjonsteorier, som historien viser der er flust av, hvor beslutninger foretas i de lukkede rom. Vi kommer jo til å fortsette å skrive inntil vi får noen gode svar på det vi lurer på, av ansvarlige myndigheter…..

Om de ikke blir uimotsagt, så må en vel bare konkludere med at mot sannheten er der ikke noe forsvar, og at de dermed stemmer?

Siv Jensen er jo forsåvidt også en sionist, og bidrar til deres Verdensrike. Hva jeg gjerne vil ha svar på; er dette Verdensrike viktigere enn å ivareta interessene til det norske folk?

Selv har jeg invitert Statsministeren til dialog flere ganger på Facebook, gjerne som en representant for ‘konspirasjonsmiljøet’. For min del har jeg lagt fram overveldende beviser for en sionist-sosialistisk/kommunistisk konspirasjon; en verdensovertagelse. De som ikke ser den er i beste fall ignorante. I verste fall vil jeg ikke nevne karakteristikker.

9. Nov: «Det er jo selvfølgelig beklagelig for Statsminister Jens at jeg ikke liker hans politikk. Ikke på noe som helst område faktisk. Han kan jo gjerne invitere meg til et møte, så skal jeg forklare ham hvordan ting bør være, og så kan jeg skrive fordelaktig om han, kanskje rose litt, men for øyeblikket finner jeg INGENTING å rose for. Dette er forfatterens privilegium. Jeg takker min Skaper for talentet. det kommer godt med :) «

Jeg hørte ingenting. Ikke engang fra disse PR-byråer som koster den norske stat 1,0-1,5 milliard per år, for å forbedre regjeringens rykte.

25. Nov: «Min invitt til dialog og eventuell invitasjon til møte med Statsministeren står fremdeles ved lag, se nedenfor, så skal jeg fortelle ham akkurat hvordan vi kan få slutt på all terror, skape et sunnere og bedre samfunn, og løse all verdens problemer nesten over natten, uten at PST trenger å vite hva farge på underbuksen en har på hver dag….
Jeg har jo ikke så mye penger som Røkke og George Soros, som har klippekort til møter med statsminsteren for sine saker, men en kan vel kanskje ha gode tanker og ideer selv om en ikke har mye penger?»

Partiets hemmelige politi

PST-sjef ber om nye terrorlover
http://www.fvn.no/nyheter/innenriks/article926716.ece
(VG kilde)

Noen sa at PST har blitt Partiets hemmelige politi. Det kan faktisk være noe i det, for det eneste som ikke er er terrorfarlig på deres lister snart, er å være sosialdemokrat (nasjonalsosialist/kommunist). Er det sant? Med det hat de egger opp til mot annerledestenkende? Spesielt AUF-leder Eskil Pedersen og Raymond Johansen har jo vært SVÆRT aktiv i slik forstand etter Utøya – 22/7.

Tankepoliti og tankekriminalitet.

Har PST blitt som DDR’s STASI, Boljsvikenes CHEKA og/eller Hitlers Gestapo/SS, spør en kommentator i Nyhetsspeilets kommentarfelt nylig ?

Er PST blitt ettpartistatens, Partiets, hemmelige politi, spurte kommentatoren. Godt spørsmål som krever belysning og debatt.

Jeg er helt enig med Statsministeren etter 22/7. Mer debatt, mer demokrati, og mer åpenhet, det er hva vi skal ha……..

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
56%
Opplysende
22%
Inne på noe
11%
Usikker
0%
Dårlig
11%
Om forfatter
J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”……………………………………….
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013…………………………………………………….
«Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel
………..

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

45 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *