Du leser nå
Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11

3 minutter lesetidUtenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11

I mange tiår har verdens folk ventet på en "disclosure"; at USAs president skal stå frem og si at det finnes utenomjordisk liv, at aliens har besøkt oss på jorden og at mye viktig info om dette temaet har vært holdt skjult for oss. Det er slutt på å vente på "Godot" (disclosure) - så Nyhetsspeilet vil selv arrangere utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11 og kunngjøre viktige fakta om utenomjordisk liv og teknologi.

Verdens befolkning er blitt utsatt for massiv løgn og desinformasjon om eksistensen av utenomjordisk liv helt siden 1940-årene. Det foreligger nå så mye håndfast informasjon om temaet at Nyhetsspeilet arrangerer Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11.

Roswell-hendelsen i 1947 var virkelig

I 1947 bekreftet USAs militære at en UFO av utenomjordisk opprinnelse hadde styrtet ved Roswell i New Mexico. Dette var en realitet som ikke ble forandret av at det ble iverksatt en løgnoperasjon (cover-up) der det ble hevdet at det dreide seg om en havarert værballong (sic). En UFO er lagd av hardmetall, en værballong består av tekstillignende stoff. Militært personell har ikke problemer med å se forskjell på metallobjekter og tekstilprodukter…

 

Menneskeskapte «UFO-er» (discs / rundfly)

USA har produsert egne rundfly («discs») i all hemmelighet siden 1960-årene. Mange UFO-observasjoner har vært menneskeskapte, militære rundfly.

 

Det hemmelige romfartsprogrammet (The Secret Space Program)

 

Den triangelformede farkosten TR-3B er en del av The Secret Space Program som utvikles via sorte budsjetter dypt inne i det militær-industrielle kompleks

 

Don Philips og Ben Rich fra «drømmefartøyfabrikken» Lockheed Skunk Works – troverdige kilder som neppe farer med sludder

 

Utenomjordiske besøkende på jorda (aliens)

Utenomjordiske besøkende på jorda: Til v. EBE2 fra Zeta Reticuli. Til h. J-ROD (Chi’el’ah) fra Betelgeuse i stjernebildet Orion. Mikrobiologen Dan Burisch var «en nær venn» av J-ROD.

 

Organiseringen av USAs utenomjordiske «kaninhull»

Noen deltagere i USAs «utenomjordiske kaninhull». Til v. James Forrestal (d. 1949) som ønsket at folket skulle bli informert om eksistensen av utenomjordisk liv, i midten Richard C. Doty som i 1983 var tilstede under et «intervju» med en alien fra Zeta Reticuli, til h. Edward Teller som hadde betydelig innflytelse over «den utenomjordiske politikken» frem til sin død i 2003.

 

Nyhetsspeilet er i besittelse av den topphemmelige MJ-12 manualen for å ta hånd om besøkende fra andre planeter og deres farkoster: Alle gjester skal kidnappes og innesperres under størst mulig grad av hemmelighold. Galaksens verste form for gjestfrihet…?

 

Hvorfor vente lenger på «Godot» (disclosure i regi av Barack Obama) som ikke kommer?

Disclosure-propagandisten Stephen Basset var i Oslo for 2 år siden og sa seriøst at Obama ville foreta utenomjordiskk disclosure i løpet av mindre enn 6 måneder. På sin nettside oppfordrer Basset nå til å «sende en fax til Washington og be om disclosure». Obama har faktisk ikke sikkerhetsklarering for å håndtere informasjon om utenomjordisk liv så han ville bare fortelle videre hva han er blitt fortalt av andre uten å vite om det er sant eller løgn. Obamas troverdighet som kunngjører av viktig informasjon ble ikke styrket etter «vi har drept bin Laden-løgnen» han serverte verden i mai i år.

 

USAs presidenter har løyet og tiet om det utenomjordiske temaet i mer enn 60 år. Hva kan hensikten være med å sitte og vente og håpe på at den slikke slimålen Barack Obama vil gå ut med mer fakta enn sine forgjengere Bush, Clinton, Bush, Reagan eller Nixon…? Obama er dessuten altfor opptatt med å føre krig mot fredelige muslimske land.

 

Det har vist seg at det ikke er grunn til å regne med noen disclosure fra Barack Obama, med eller uten påtrykk fra Stephen Bassett. Varm heller opp til DISCLOSURE med flyhistorie-forskeren Michael Schratts rykende ferske presentasjon av det topphemmelige utenomjordiske «kaninhullet» S4 i Nevada. S4 var J-RODs hjem og Bill Uhouse sin arbeidsplass gjennom mange år:

http://www.youtube.com/watch?v=ZNlgidygYdg

 

Vel møtt til en kosmisk aften på Unity 1. nov.!

Det vil bli presentert mye bilder og videoklipp som er ganske «spacet«, men likevel en del av virkeligheten som noen har ønsket å holde skjult for oss.

Hans Gaarders DISCLOSURE-foredrag varer fra kl. 19-21 (med 20 min. pause), på rom 608. Unity-huset ligger ved Youngstorget rett overfor Folkets Hus og har adresse Møllergt. 23. Entré kr. 100,-

For praktisk info, klikk her.

Vel møtt til en underholdende kosmisk aften!

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
55%
Opplysende
18%
Inne på noe
18%
Usikker
0%
Dårlig
9%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

130
Kommentarer

avatar
62 Comment threads
68 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
Alexander J HolmHans GaarderHansHans Gaarder (@HansGaarder)Tom Rosland Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Mike Cechanowicz
Skribent

Fordi diskusjonen rundt ET-intelligens er så «betent» og full av disinformasjon, er det vesentlig at diskusjonen innlemmes i den generelle evolusjonære utviklingen av menneskets bevissthet.

Menneskeheten slik vi kjenner til den på Jorden er en «begrenset» tilstand og den laveste av de som et menneske kan ha. Det vil si at det er ingen selv-bevissthet i utgangspunktet. Tilstanden er frivillig og et ledd i menneskets individuelle spirituell utviklig. Vitenskapelig bekreftelse av reinkarnasjonsprosesser ligger til grunn her. Etter et langt antall inkarnasjoner i begrenset bevissthet og læring gjennom prøving og feiling blir mennesket som individ selv-bevisst. Det vil si at individet forstår sin forbindelse til det spirituelle – ikke i form av religion nødvendigvis men gjennom følelsen av empati og koblingen til andre livsformer.

Mike Cechanowicz
Skribent

Fra dette nivå av utviklingen velger individet også noe som kalles polarisering – tjeneste til selv eller andre. Det er kjent som good and evil – Tjeneste til selv på andres bekostning er ondskapen. Tjeneste til andre og selv til andres fordel er det gode. Ondskap i et multidimensjonelt perspektiv er «mennesker» med evner som forbigår våre egne. Ondskapen i et multidimensjonelt perspektiv har to nivåer over vårt med å gjøre. Godhet i et multidimensjonelt perspektiv inkluderer også disse samme to nivåene og går videre til det vi kaller «source» eller kilden.

Det er brudd på åndelig lover at høyere dimensjoner skal kunne utøve direkte innflytelse på Jorden – Det har skjedd på Jorden i mange tusenvis av år – som et ledd i den spirituelle forvirringen som er en del av våre opplevelser. Det har vært en krig mellom de som er negative og positive på Jorden i de siste 10 årene cirka og den krigen er mer eller indre fullstendig over takket hjelp utenfral.

ET-innflytelse som nå kommer til uttrykk på Jorden vil utelukket være av den positive sorten. Ønsk derfor disse velkommen. Det er en del av din utvidet familie. De er her for å sette deg og resten av menneskeheten på sporet – gjennom frivillig deltakelse. Du kan også la være. Men det blir en kjedelig fremtid.

ArneLo
Abonnent

Jeg er med deg i starten her men skjønner ikke hvordan du kan si at denne krigen bare har pågått de siste 10 åra? Historisk sett ser den ut til å ha pågått i tusner av år. Og det siste avsnittet ditt ser ut til å være farlig ønsketenkning og ufrivillig disinfo. Hva baserer du dette på? Så vidt jeg kan se så er det ingenting som tyder på at ET-innflytelse fra nå av vil være bare av det gode. Tvert i mot. Hva som skjer fremover i mest sannsynligvis avhengig av menneskets mulighet for å å være bevist den objektive virkeligheten og agere deretter. Know Thyself

“There are a thousand things which prevent a man from awakening, which keep him in the power of his dreams. In order to act consciously with the intention of awakening, it is necessary to know the nature of the forces which keep man in a state of sleep. First of all it must be realized that the sleep in which man exists is not normal but hypnotic sleep. Man is hypnotized and this hypnotic state is continually maintained and strengthened in him. One would think that there are forces for whom it is useful and profitable to keep man in a hypnotic state and prevent him from seeing the truth and understanding his position.”
– G. I. Gurdjieff

Her er den, etter min mening, beste videoen ang. UFO/ET problemet og fenomentet. Den bør sees av alle som har et åpent og nyskjerrig sinnelag:
UFOs, Aliens, and the Question of Contact

Jeg anbefaler også å sjekke ut disse bøkene for en dypere forståelse av de esoteriske utfordringene menneske står ovenfor.
High Strangeness: Hyperdimensions and the Process of Alien Abduction – Laura Knight-Jadczyk
The Wave Series – Laura Knight-Jadczyk
The Secret History of the World – Laura Knight-Jadczyk
Bringers of the Dawn – Barbara Marciniak
The Ra Material – Carla Rueckert, Don Elkins, and Jim McCart
UFO’s and the National Security State: The Chronology of a Cover-up – Richard M. Dolan
Taken: Inside the Alien-Human Abduction Agenda – Karla Turner, Ph.D
Masquerade of Angels – Karla Turner, Ph.D
Into the Fringe – Karla Turner, Ph.D
The Love Bite: Alien Interference in Human Love Relationships – Eve Lorgen
The Threat – David M. Jacobs, Ph.D
Operation Trojan Horse – John Keel
Gods of Eden – William Bramley
Alien Agenda – Jim Marrs
The Stargate Conspiracy – Picknet and Prince
DMT – The Spirit Molecule – Dr. Rick Strassman
The Active Side of Infinity – Carlos Castaneda
In Search of the Miraculous – P.D. Ouspensky
Gnosis – Boris Mouravieff
Political Ponerology – Andrew M. Lobaczewski
The Mask of Sanity – Hervey Cleckley

Og disse nettstedene:
Richard M. Dolan
The Cassiopaean Experiment
Karla Turner
International Center for Abduction Research
The Alien Love Bite
Michael Topper and His Work
The Ra Material
Bringers of the Dawn
Political Ponerology

Her er noen gode artikler som utdyper:

Book Review: High Strangeness of Dimensions, Densities and the Process of Alien Abduction by Richard M. Dolan
Stalking or Precis on The Good and The Evil – The Positive/Negative Realms of Higher Densities by Michael Topper
Richard Dolan’s “UFOs and the National Security State” – Something Wicked This Way Comes by Laura Knight-Jadczyk
Introduction to “The Alien Love Bite” by Eve Lorgen
Expanding the Parameters of the Alien-Human Abduction Agenda by Dr. Karla Turner
Channeled Material and the Age of Transformation by Bernhard Guenther

Og til sist flere gode videoer på emnet:

Richard Dolan at the Project Camelot Awake and Aware Conference, Los Angeles, Sept. 2009
The UFO Cover-Up in 10 Minutes by Richard Dolan
Dr. Karla Tuner – The UFO Masquerade
Dr. Karla Turner – MUFON conference
Kerry Cassidy of Project Camelot interviews Laura Knight-Jadczyk
Knowledge and Being with Laura Knight-Jadczyk
Physics, UFOs and Consciousness – A fascinating talk given by theoretical/mathematical physicist Arkadiusz Jadczyk at the Word Trade Center, Barcelona, October 15th, 2011.

«One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.»
– Carl Gustav Jung

maranata
Abonnent
maranata

Hvorfor ser disse ET så stygge ut? De ser jo ut som om de et produkt av styggen selv. Så hvem har skapt disse rett ut stygge skapningene? På hvilket grunnlag kan de oppleve gleder av å være til, og hvorfor finnes det ikke spor av glede, kjærlighet og alt hva vi mennesker opplever som positivt med disse «raringene»?

Hvordan formerer de seg? Fra vårt menneskelige ståsted kan man ikke forestille seg noen som helst form for fysisk tiltrekning og opphisselse. De ser jo faktisk degenerte ut. Hvis de har eksistert like lenge som menneskene, vil jeg tro de har utviklet seg svært lite fysisk.

Kan det være at det rett og slett er åndsvesener som har evne til å materialisere seg ved «høvelige anledninger»? Men hvis så var er det jo litt snålt at de ikke har tatt på seg en mer «kledelig drakt».

BelzeBob
Abonnent

maranata sier:
27. 10. 2011 kl. 12:32

«Hvorfor ser disse ET så stygge ut?»

Det samme sier de om deg.

maranata
Abonnent
maranata

:-)
Vi har forskjellig smak BB.

ola
Abonnent
ola

Hva er det som er stygt med de ET’ene?
Jeg hadde ikke pult dem, for å si det sånn, men de er jo bare annerledes.

MortenB
Abonnent
MortenB

Kan hende dere tenker annerledes om de fra Pleiadene ?
http://www.semjase.net/about.html

MortenB
Abonnent
MortenB

Grunnen til at de er stygge er selvsagt at virkeligheten kun finnes som elektriske signaler som dekodes inni hodet vårt. Den er derfor er forskjellig for hver eneste person på denne (og andre) kloder. Disse signalene blandes så med det vi forventer og har lært oss er pent. De kan også oppfattes som stygge om underbevissheten og intuisjonen vår forteller oss at vi har hatt negative opplevelser med disse personene i et tidligere live.

Jeg tror nok eliten som vanlig ønsker at vi nettopp skal tenke det du nå tenker, og helst være drit-redd. Helst så mye at vi gir opp all frihet for at de skal beskytte oss.

theptr
Abonnent
theptr

Hvis «eliten» ønsker å skremme oss som du sier, hvorfor bruker de ikke samme taktikk som vanlig og bekrefter at de finnes, men er farlige. Og bruker dette for å lage denne såkalte NWO verden? som blir diskutert mye her inne.

Hvis de vil (eliten) vil skremme oss så gjør de vel heller det litt mer åpenlyst en via «svada» sider som denne?

Veldig tynn synsing av deg.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Det finnes mange rare skapninger, og utseende er noe man ikke kan gjøre noe med. ET er kanskje ikke opptatt av forfengelighet, eller kanskje de mangler plastisk kirurgi. Øyenstikkere, breiflabb og maur er heller ikke pene skapninger, men de har sin funksjon for det.

Du pleier vennligvis å ha innlegg med godt og interessant innhold, men denne gangen var du mindre heldig.

For øvrig har FN nå opprettet Office for Outerspace Affairs: http://www.oosa.unvienna.org/

BelzeBob
Abonnent

Vi er alle vakre på hvert vårt vis.

ola
Abonnent
ola

Eller det kan være at rasen dems er mye mye eldre enn oss? vi vil også forandre oss, vis vi klarer å ta vare på planeten vår så vi får mange mange år til her.
Vi vil ikke trenge kroppshår etterhvert, muskler vil bli mindre nødvendig, men pga retningen vi tar med tanke på teknologi, så vil kun hjernen vår utvikle seg, resten vi trenger vil teknologien ta seg av. Vi blir jo mer og mer like og tilslutt vil alle se omtrent helt like ut.
Men er jo mulig de lett ser forskjell på hverandre?

Uffda
Abonnent
Uffda

Dette er ikke ET`s som ser slik ut. Dette er mest sannsynlig roboter som er laget av en type biologisk plantematriale. De sendes ut for å utføre et bestemt oppdrag, og har ikke all verdens IQ. I følge min kilde som har jobbet innen prosjekt Bluebook er dette i hovedsak observatører, pluss at de er finne figurer som skremselspropaganda.

AssFaltum
Abonnent
AssFaltum

Om du hadde fulgt med litt, som f.eks pressekonferansen som ble vist på cnn for noen få år siden, ville du fått med deg at det antallet forskjellige ET-raser som er registrert offisiellt har besøkt jorden, tror det var noe slikt som 46-48 forskjellige raser.
Utifra mine kilder finnes det ingen syntetiske skapninger som vi kan betegne som roboter. Det er derimot en farlig missforståelse, fordi om noen skulle tro at det er snakk om roboter, da er det ikke umoralsk å ta livet av dem, noe det er.

AssFaltum
Abonnent
AssFaltum

I dine øyne ser arter av alien grey stygge ut, men mange mennesker ser ikke særlig pene ut de heller.
Noen arter av ET ser faktigst mye penere ut enn de peneste menneskerasene.
Tåpelig utsagn egentlig.

Maarit M. Hanssen
Skribent

På tide Hans ! Avsløringen av at vi ikke er alene i Universet er et av det største som kan skje i menneskehetens historie. Flott at du ønsker å holde en hel forelesning om tema. Jeg kan tenke meg at bare i Melkeveien galakse er det tusenvis av bebodde planeter, hvor beboere er mer utviklet enn menneskene. Det er helt uforståelig, hvor lavt nivå sivilisasjonen vår befinner seg i. Ikke en gang dyr på Jorden dreper sin egen rase, men menneskene gjør det !
Det vil enda ta en tid før menneskeheten forstår sin plass blant Universets beboere. Da må menneskeheten forstå helheten, at alt henger sammen.

ola
Abonnent
ola

Maarit sier: Ikke en gang dyr på Jorden dreper sin egen rase, men menneskene gjør det !

Det er endel andre dyrearter som dreper sine egne. Men vi mennesker behøver ikke gjøre det fordi andre dyr gjør det.

AssFaltum
Abonnent
AssFaltum

De fleste dyr dreper hverandre om de trenger seg inn i andres revir.
Insekter dreper også hverandre, som f.eks maur, maur fra andre maursamfunn har annerledes lukt, det er nok til at de blir tilintetgjort.

MortenB
Abonnent
MortenB

Fra boken «THE PLEIADIAN MISSION A Time of Awareness by Randolph Winters»:
Pleiadian science, along with information that they have learned through
their contacts with other races, can give us a picture of the development of
human life throughout the universe. The planet Earth was one of
40,353,607 planets that naturally developed the human life form during
the course of its evolution. As billions of years of evolution went by and
race after nice developed and spread out into the universe, proliferation of
the human form began. Currently in our galaxy alone, it is estimated that
there are over 7,500,000,000 planets that support various forms of human
life. The Pleiadians have come in contact with 1,800,000 of them and
found 343 different variations of the human form. The differences come in
the number of fingers, eyes, skin color, height, etc., but all are erect homosapiens as we would classify them on Earth. As we move out into
free space and explore, we will begin to come into contact with some of
these races and will discover there is a large family of man extending to
the depths of the universe.»

Dette er nok litt endret til i dag men antakelig ikke mye. En ting som er viktig å få med seg er at folk fra Pleiadene har en for mange ukjent historie/karma med oss på jorden. Jeg tror de også bevisst ikke forteller oss om forskjellige reptilfolk ukjent av hvilken grunn.

Med karmisk mener jeg historien om Lemuria (Mu) og Atlantis. Historien forteller at Lemuria ble grunnlagt for 71.000 år siden av folk fra 8 planeter/grupper planeter som et samarbeidsprosjekt, en av disse var Pleiadene. Etter 1000 år trakk Pleiadene seg ut, for å komme tilbake og starte Atlantis 2000 år senere. Når vi da vet litt om grunnen til at vi ble satt tilbake i steinalderen for 11.509 år siden da Atlantis hadde eliminert Lemuria i en voldsom krig bare for å finne at folk fra Lemuria hadde hentet en astroide (bit av Meldek/Mardek) og styrt denne mot Atlantis. Katastrofen var et faktum, Atlantis ble sendt til 3000 meters dyp og flere kilometer høye bølger sveipet planeten. Og grunnen ? Etter mange år med mer makt og kontroll kunne de som styrte Atlantis, inkl. presteskapet, vitenskapsmenn ikke godta at de ikke kunne styre hele kloden. Og uansett om mørke krefter utenfra var årsaken til dette, Pleiadene var fortsatt ansvarlig for Atlantis.
Noen som ser parallellene til dagens verden ?

MortenB
Abonnent
MortenB

Faller for fristelsen til også å ta med litt om krigen fra samme bok :
«9498 B.C.—The End of Atlantis and Mu
The cries of war caused panic, and by the thousands the people too
took to their Beamships and fled to the Pleiades for safety. The war
instruments of Atlantis and Mu were of very large size and power. The
army of Atlantis contained 4.83 million fighters in large ships, plus
123,000 small, individual Beamships and 16,431 remote ships
equipped with the most sophisticated heat-dissolving beams. They
also had 24,230 medium-class ships which were armed with terrifying
weapons. But even with all this power, Mu was superior in technology
and boasted weapons of greater force.The scientists of Mu, knowing of the coming events, ordered a fleet
out into space to search for a large asteroid in the debris of the
destroyed planet of Milona. Finding it, they attached a powerful drive
system to it so that it could be hurled at Earth as a weapon of
destruction. As the attack of Atlantis started, the leaders of Mu ordered
the giant asteroid to be launched, but it was too late to save Mu. The
Atlantean fleet dissolved the city of Mu almost instantly. All traces of
Mu were melted away, which is evident by the smooth, flat ground in
the Gobi desert where it once stood. The underground cities of
Agharta were damaged and thousands were killed, but many survived
the great holocaust.
Rapidly, the giant asteroid was steered toward Earth, with the
dedicated pilots attached to it. Propelled by the great technology of
the scientists of Mu, the huge asteroid of death was racing at
incredible speeds toward Earth when some of leaders and scientists of
Atlantis detected the oncoming asteroid. They knew there was no way
to stop it, so they fled into space, leaving the millions of inhabitants of
Atlantis to die.
The asteroid hit the atmosphere and burst like a supernova,
generating heat of over 34,000 degrees. The asteroid exploded less
than 110 miles up, and in a thousand small pieces hit the Earth like a
shotgun blast. The continent of Atlantis melted beneath the heat of the
blast within seconds, and the floor of the Atlantic Ocean was broken,
causing volcanoes to erupt and bringing the sea to a boil. Water from
the ocean hurled upward to height of twenty miles, causing a tidal
wave over a mile high to rush over the landmass of Atlantis. It
continued on across the area we call the Mediterranean and flooded
Northern Africa and the land of Egypt. By our current calendar it was exactly the year 9498 B.C., on June 6th, when the great civilization of
Atlantis sank beneath the Ocean.
The planet Earth rolled over on its axis, causing the seas to flow over
the land, and volcanoes filled the air with smoke and fire. As the planet
changed its axis and came to a rest in a slightly different orbit, the
geography of Earth was forever changed. If you can picture the Earth
as it is now, envision rolling the planet over until the state of Florida is
where Greenland is now. That was the position Earth was in before the
Great War.»

Kjøp gjerne boken på Amazon, finner du dette interessant garanterer jeg en opplevelse. Selv om som sagt Pleiadene holder tilbake mye informasjon er dette en super bok. Og i nytt opplag.

kalinkamaen
Abonnent
kalinkamaen

28. oktober er i mårå. Enden av av maya kalenderen.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/forberedelser-til-28-oktober-2011/

Personlig tror jeg vi vil fortsette i denne langvarige oppvånelsen.

Kali

MortenB
Abonnent
MortenB

Perioden nå kalles «9’th wave» og er det niende nivået på Maya-pyramiden og slutter som du sier 28.10.11. Denne perioden er 260 dager, og hver periode bakover er 20 ganger lenger. Og 260 dager / 20 er 13 dager, altså 29.10.11 til 10.11.11 og kan kanskje kaller 10’ende bølge selv om pyramidene ikke hadde flere enn 9. Og den 11 bølge blir da 13 dager / 20 som blir litt under 16 timer inn i 11.11.11.
Alt den 15 April forteller SaLuSa (channeling som kan være unøyaktig) dette «The next key time will be 11.11.11 that can be looked upon as a high point, when some of you will become more psychic and sensitive to the energies around you. For some of you your telepathic abilities will become active, and you will find that you can communicate with both humans and animals.»

Så får vi se, noe positivt er jeg 100% sikker på det blir uansett hva som skjer.

MortenB
Abonnent
MortenB

Og selvsagt, «kometen» Elenin er på linje med Merkury, Venus og Jorda akkurat denne dagen. Nå er det selvsagt ikke noen komet noe NASA’s egne bilder også viser.

maranata
Abonnent
maranata

Er ikke Elenin en komet?
Hva er det da?
Uttaler du deg som astronom, eller har du annen bakgrunn som kvalifiserer til å stille alle verdens astronomer i skyggen?

MortenB
Abonnent
MortenB

Nei, er ikke astronom og heller ikke hobby-astronom. Derimot har Richard C. Hougland jobbet som konsulent for NASA i mange år, blant annet på Apollo prosjektet. Han kjenner NASA (yes, på godt og ond) og sier helt åpent at de er en desinformasjons-organisasjon. Han har hentet et av de første bildene av Elenin som viser en liten kjerne som passerte akkurat da solvindene var på det sterkeste. Bildet viser Elenin med et energiskjold som bøyer unna solvinden, totalt 300.000 miles (som er ca. 500.000 kilometere?)
Se den her : http://www.youtube.com/watch?v=4lgiIxQ-gjY
Har du 3 timer og 10 minutter ledig, se gjerne hele her : http://www.youtube.com/watch?v=cTkbnK1g2XE

Foreløpig holder jeg hva jeg selv tror om dette for meg selv :)

maranata
Abonnent
maranata

Richard C. Hougland har helt sikkert gjort en god jobb for NASA, og han kan tydeligvis en hel del, men hans tolkninger er jeg ikke enige i. Man trenger ikke noe skjold for å beskytte seg mot solvinden. Selv jordens magnetfelt klarer dette utmerket.
Det som kjennetegner kometer er først og fremst mer eller mindre elliptiske baner omkring solen, og mer eller mindre tydelig hale av gasser og partikler.

I dag er det 28. oktober 2011. Mange påstår at dette er en svært viktig dag ifølge Maya-kalenderen, og den inneholder hemmeligheter som skal avkles når tiden er inne. Men om det virkelig er slik, skal vi også få dokumentert i dag. Beklageligvis er det slik at det sitter ulike fortolkere med hver sine versjoner av hva som er viktige datoer i den ene av Maya-kalenderene, og framover vil vi stadig se at verden vil gå under på en gitt dato – alltid et stykke inn i framtiden. Så vi skal alltids kunne beholde frykten i oss for en fremtid ……………..

maranata
Abonnent
maranata

Elenin http://elenin.org/ består som andre kometer av vann, stein og diverse. Komethalen er rester av kjernen. For Elenin sin del har den ikke tålt reisen så nær solen og er nå fullstendig oppløst:

http://www.storm.no/nyheter/kometen-elenin-er-forsvunnet-3619139.html

Kometer har alltid vært sagnomsuste og fra gammelt av varslet om død. Selv i vår nyere tid er et alltids noen som oppfater den som et varsel om død og katastrofe. Richard C. Hougland kommer med en meget spesiell tolkning, som nå bør være død og begravet, ettersom vi vet bedre. Hvis det virkelig var slik som denne mannen sier, at den var «bemannet» av vesener eller en eller annen form for ET intelligens, så viser dens bane at den kun følger en helt ordinær elliptisk bane omkring solen.

http://news.discovery.com/space/comet-elenin-wont-kill-us-says-nasa-110817.html

MortenB
Abonnent
MortenB

Gutter, gutter, sa jeg ikke at NASA driver konstant «fear-mongering» ? Å tro på NASA er verre enn å tro på julenissen.

Og hvem sa at dette skjoldet skulle være beskyttelse mot solvinden ?

maranata
Abonnent
maranata

Jeg tror faktisk mer på NASA, enn på fantasifulle teorier, som selv en hobby-astronom klarer å motbevise. Det meste av det NASA opplyser om her blir vanskelig å lyge om, av den enkle grunn at det er allmennt tilgjengelig for en rekke observatorier over hele verden.

PST
Abonnent

Hahahaha. Nyhetsspeilet altså <3

comment image

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Det som ser stygt ut, ER fra styggen selv. Det som ser ondt ut, ER ondt. Den dagen disse vesnene manifesterer seg i fysisk materie, ikke bare via bilder og videosnutter, er en sorgens dag for menneskeheten, la oss håpe den dagen aldri kommer. Det er demoner, ondskapen selv, som utgir seg for å være «aliens», alt i den hensikt å narre oss og lede oss til fortapelse.

Skulle disse stygge dodraug-skapningene være våre frelsere? Hvordan kan man være så lettlurt? Jeg synes det lukter kloakk allerede bare av å se bilde av den stygge space-dodraugen. Disse blasfemiske skikkelsene er ikke av det gode.

MortenB
Abonnent
MortenB

Hva om du snur på det og tenker at du selv kommer fra et annet sted (planet) der det ikke har vært krig på kanskje 300.000 år og du er høyt utviklet spirituelt , og du kommer så til til Jorda vår, og observerer fra avstand…. Der nede driver nesten alle folk tenker negativt om hverandre, helt uten grunn, de slåss om ressurser, om alt mulig. De dreper hverandre uten en gang å tenke at det er galt. Kriger raser på minst 10 steder til enhver tid….

Da ville du sikkert tenkt at vi var stygge, dreper og ikke engang respekterte vår egen rase som selv de vi betegner som svært «onde» repil-raser gjør. Du ville snudd romskipet ditt og aldri tenkt på å komme hit igjen, om du da ikke hadde slektskapsbånd og karma som gjorde at du likevel ønsket å jobbe med å beskytte denne galskapens klode mot seg selv og eventuelle onde krefter ute fra rommet. Som Galactif Federation gjør som består av tusenvis av planeter hovedsaklig i galaksene Andromeda og melkeveien, totalt 127.000.000.000.000 mennesker (over 18.000 ganger så mange som på Jorda)

theptr
Abonnent
theptr

Hvilke kilder bruker du? hvor kommer tallet 127 tusen milliarder fra? jeg er forsåvidt enig med deg om at hadde jeg kommet på besøk hit og sett verden i perspektiv så hadde jeg nok snudd og tråkka «warpen» i bånn..

AssFaltum
Abonnent
AssFaltum

Phil Schneider er av samme oppfatning som deg (han drepte 2 aliens), han sa også at de luktet vondt (de luktet piss, amoniakk).
Ikke alle ET raser er suspekte visstnok, men hvem vet? Phil Schneider håndhilste heller alldri, han misstenkte de hadde sykdommer.
‘I slutten av 1800-tallet trodde folk i mexico at ET var demoner, horseskoe-craft ble de flyvende talleknene kalt.

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Det må stå ille til i denne verden når menneskene i sin ulykke ønsker seg disclosure av nøkken selv. Vil du ha en sort, kakkerlakk i krypende rundt i senga? Ikke det? Vel, disse skapningene er av samme slaget. Jeg tror ikke vi skal ønske disse velkommen akkurat.

Hadde de vært av det gode ville de vært pene, og de ville åpenbart seg for lenge siden. Istedet er disse stygge, og flyr angivelig rundt og kidnapper og torturerer mennesker, flyr rundt tiår etter tiår i sine romskip uten å gi seg tilkjenne. Bruk dømme kraften sier nå jeg. Man må da se hva dette egentlig er.

Oxford
Anonym
Oxford

Hehe. Nei disse Hollywood-aliensene er ikke særlig pene.:) Får håpe det finnes noen søte, sexy og lette på tråden aliens også ;)

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Jeg vet ikke hva du kaller det når man blir angrepet hjemme i sin egen seng og transportert til et torturkammer, jeg kaller det kakkerlakker fra helvete.

MortenB
Abonnent
MortenB

Mener du Gestapo eller Norsk politi ? Jeg tror oddsen for det er milliarder mye større for at det skjer.

MortenB
Abonnent
MortenB

De grå tar dyr og mennesker til bruk i sine lab-prosjekter, de har jo gjort avtale med noen av oss så de kan gjøre det, i bytte mot teknologi. Også en del andre raser er negative. Men totalt sett er sikkert 99% av dem mere positive enn det som er tilfelle på vår planet, men sikkert mye lavere positive av de som er på denne planeten.

Og hadde du sagt dette om en rase som bodde på denne planeten hadde du risikert å bli lynsja som rasist.

BelzeBob
Abonnent

Vårt fargerike fellesskap bør også inkludere de grå, mener nå jeg.

SOS Rasisme’s nye jakkemerke: «Ikke mobb kameraten min bare fordi han/hun er grå, har kjempestore svarte øyne og ser i utgangspunktet veldig skummel ut.»

(Ble litt langt. Stort jakkemerke. Men det måtte jo bli slik.)

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Den var god. USA, verdens største politiske, millitære og økonomiske makten, har i sin besittelse utenomjordiske vesner og selvsagt deres «overnaturlig» teknologi, men klarer allikevel ikke å betjene gigantgjelden eller vinne kriger i bonde-land som Afghanistan og Irak? :D
Hvem er det de narrer? UFO-er har blitt tatt opp på selveste NASAs kostbare kameraer, i alle bølgelengder, allikevel nekter nektiser noe som helst av UFO-observasjoner. For meg virker ikke dette fenomenet som synonymt for «intelligent liv», heller ukjent / lite kjent fenomen som vi mennesker har altfor lite kunnskaper om foreløpig…
Her i Norge har verdens fremste forskere brukt flere tiår på å forklare og ikke skjule Hessdal-fenomenet, men allikevel er fenomenet like mystisk idag som den var da det ble først observert i 1981:
http://www.youtube.com/watch?v=sNObDdZPsY8

Mener dere at staten skjuler Hessdal-fenomenet også? :D Observasjon av fenomenet har alltid blitt møtt med åpenhet av det akademiske forskermiljøet og den «onde» staten. Følgende klipp av fenomenet ble tatt av fjortiser som var på besøk i området:
http://www.youtube.com/watch?v=fSgPBOBSJrI

Og følgende kjente klippet ble tatt av et overvåkningskamera montert med hjelp av offentlighetens penger:
http://www.youtube.com/watch?v=gRmi80_orso

Hvis det virkelig fantes en slik internasjonal konspirasjon for å skjule UFO-aktivitet på moderjorden, ville vi ikke observert en eneste UFO utenom USA :D. Faktum er at UFO-observasjoner har skjedd i nesten alle land, også der USA har ekstrem lite innflytelse, for eksempel i Kina og Iran:
http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sightings_in_China
http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sightings_in_Iran

Dette fenomenet er internasjonal, og er fri for landstilhørighet. For eksempel i 1994 bevitnet 62 skolebarn i et fjern sted som Zimbabwe nærkontakt med UFO, og skapningene ombord:
http://www.ufoevidence.org/Cases/case127.htm

Intervju med noen av de barna kan ses her:
http://www.youtube.com/watch?v=BRnwB-YJmrQ
http://www.youtube.com/watch?v=gBaX2N0r1vQ

Men seff, lyver jo disse skolebarna akkurat som nektiser lyver hele tiden. Undrer hvilke uante fordeler disse barna ble lovet for å komme med slik oppdiktet oppspinn! :D Kan så mange barn lyve samtidig og i tillegg ha en så treffende lik hendelsesforklaring senere?

MortenB
Abonnent
MortenB

I tillegg til alle de faktisk registrerte UFO observasjoner og kontakter kan du sikkert gange tallet med 10, så får du med alle de som aldri forteller noen om det siden de bare blir latterliggjort og mobbet på det ekstreme, gjerne også sett på som en det har klikka for med påfølgende tvangsinnlegging.

ola
Abonnent
ola

Det stemmer. Jeg fortalte det kun til mamma når jeg så en ET-v i 1996, Først i år har jeg sagt det til et par til, og her på Nyhetsspeilet.

Mine tanker om hvorfor det blir holdt skjult og de romvesnene som er her og observerer og div andre ting ikke offentliggjør seg for alle sammen er fordi vi har (utad) «demokratisk» valgte ledere, og når romvesnene og div representanter fra jorden har møttes for å diskutere hva som skal gjøres med dette, så har de romvesnene antageligvis fått streng beskjed om at de ikke får lov å offentliggjøre seg for alle sammen, romvesnene har sikkert fått servert en eller annen løgn om hvorfor vi ikke skal få vite om dem. Og det har de godtatt fordi vi har jo valgt dem til å kontrollere oss. Og fordi de er endel mer utviklet enn oss, så forstår de hvorfor, og at vi må ta ting i eget tempo.

Se bare på Norge, vi utviklet oss sakte men sikkert over lang tid til et land, med demokrati og en rettferdig grunnlov, (ja vet det bare er en illusjon nå, men det har jo ikke alltid vært det) mange land i verden blir jo forsøkt påtvunget demokrati og «sannhet», og vi ser jo hvordan det går, ikke bra.
Så derfor har Aliensa ingen rett til å offentliggjøre seg for alle sammen eller såpass mange før regjeringa mener vi er klare. Men alle vil aldri bli klare med alle løgnene og uenighetene vi får servert.

maranata
Abonnent
MortenB
Abonnent
MortenB

Å lese noe som helst om UFOer på Wiki er bortkastet tid siden det er et av temaene som er knallhardt kontrollert av eliten.

Michelle
Skribent

Derfor de kjører på så enormt med dissinformasjon også. Disclosure Project ble jo sponset av eliten. For å ikke glemme alle de negative åndene på andre siden som taler via mediumer etc og sender tanker til mennesker etc.

MortenB
Abonnent
MortenB

Ja jeg tror du har rett i det. Hørte en del på Steven M. Greer for noen år tilbake og la meg etterhvert inn på Disclosure Project sin mail liste. Men ettersom tiden gikk følte jeg nok at selv om Greer kom positivt inn i dette med gode intensjoner har eliten pumpet inn penger i dette for å passivisere hele organisasjonen med byråkrati og pengeinnsamling, uten at noe nytt har kommet ut på flere år, Mailene de sender ut er ekstremt langt imellom og temmelig intetsigende saker med info om dyre konferanser med paypal sponsing info nederst.

Og dette er vel den typiske metode eliten bruker for å passivisere slike organisasjoner. Først får de en del penger, så får de tilbud om mere mot at de får inn sin mann i styret, så mere penger og flere i styret. Og da blir selve «saken» redusert til intetsigende svada, byråkratis, dyre konferanser, mer og mer info må betales for. Og selvsagt Paypal mas uten å få noe tilbake.
Dette skremmer selvsagt vekk de fleste som gjerne kunne tenke seg å sponse, men ikke når ny informasjon ikke foreligger på år.

MortenB
Abonnent
MortenB

Og vil gjerne legge til at ting tyder på at PROJECT CAMELOT er godt på vei til å lide samme skjebne.

Terje Wulfsberg
Skribent

Hei,

Vel og bra at UFO saken belyses og at fakta kommer for en dag, men hvorfor står det ingenting om våre rombrødre som ser ut som oss og som er er her for å hjelpe oss?

Michelle
Skribent

Det er sant at de fleste rombrødrene ser ut som oss og er her for å hjelpe. Men vi må huske på at mange aliens er også her og ser ut som oss, selv om de ikke er her for å hjelpe akkurat.. Aliensene har tech til å skifte kropper som vi skifter klær!

Terje Wulfsberg
Skribent

Det er riktig at negative utenomjordiske kan utgi seg for rombrødre for å prøve å ødelegge for dem ved å skape forvirring. Etter alt å dømme er Billy Meier blitt lurt på denne måten. Se info på http://ufologi.net under kontaktpersoner.

Bolla
Abonnent
Bolla

Det tror jeg ikke.
For selv med videobevis og kjent gjerningsmann så henlegges saker glatt av våre brave beskyttere.

BelzeBob
Abonnent

Fremmedkulturelle innvandrere har voldtatt hvite norske kvinner i 30 år. Dette er ingenting nytt. Men nå har visst omfanget blitt så stort at politikere og media faktisk blir nødt til å nevne saken.

Selvsagt er alt de snakker om å sette opp kamera og lyspærer. De kan jo ikke si at vi bør sende de fremmedkulturelle voldsforbryterne ut av landet. Neida. Det er jo rasisme + det er i strid med den multikulturelle agendaen.

BelzeBob
Abonnent

OK. Runder ned til 20 år. Men 20 år er også lang tid. Alt for lang tid.

Cavalli
Abonnent
Cavalli

Her er jeg tilbøyelig til å være enig med deg Belze. Voldsforbrytere som IKKE er født i Norge bør sendes tilbake dit de kom fra. Med dette mener jeg IKKE at alle innvandrere bør sendes hjem, kun de som begår grove forbrytelser gang på gang og er født i et annet land.

gudfrid
Abonnent
gudfrid

Tror Monica fant det riktige svaret, voldtektene er iscenesatt for å skape splid, sette folkegrupper mot hverandre og skape frykt, slik at vi ikke skal kunne bli glad i vår neste. Du går rett i fella, BB! Er det engang sikkert at det har funnet sted så mange voldtekter, eller er det bare et oppdiktet tall?
Forbrytere må vel først og fremst få slippe mindcontrol, eventuelt hjelpes til å bli et kjærligere menneske.. hvis ikke det nytter, må de stå i skammekroken til de har blitt snille :-)