Du leser nå
Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11

3 minutter lesetidUtenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11

I mange tiår har verdens folk ventet på en "disclosure"; at USAs president skal stå frem og si at det finnes utenomjordisk liv, at aliens har besøkt oss på jorden og at mye viktig info om dette temaet har vært holdt skjult for oss. Det er slutt på å vente på "Godot" (disclosure) - så Nyhetsspeilet vil selv arrangere utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11 og kunngjøre viktige fakta om utenomjordisk liv og teknologi.

Verdens befolkning er blitt utsatt for massiv løgn og desinformasjon om eksistensen av utenomjordisk liv helt siden 1940-årene. Det foreligger nå så mye håndfast informasjon om temaet at Nyhetsspeilet arrangerer Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11.

Roswell-hendelsen i 1947 var virkelig

I 1947 bekreftet USAs militære at en UFO av utenomjordisk opprinnelse hadde styrtet ved Roswell i New Mexico. Dette var en realitet som ikke ble forandret av at det ble iverksatt en løgnoperasjon (cover-up) der det ble hevdet at det dreide seg om en havarert værballong (sic). En UFO er lagd av hardmetall, en værballong består av tekstillignende stoff. Militært personell har ikke problemer med å se forskjell på metallobjekter og tekstilprodukter…

 

Menneskeskapte «UFO-er» (discs / rundfly)

USA har produsert egne rundfly («discs») i all hemmelighet siden 1960-årene. Mange UFO-observasjoner har vært menneskeskapte, militære rundfly.

 

Det hemmelige romfartsprogrammet (The Secret Space Program)

 

Den triangelformede farkosten TR-3B er en del av The Secret Space Program som utvikles via sorte budsjetter dypt inne i det militær-industrielle kompleks

 

Don Philips og Ben Rich fra «drømmefartøyfabrikken» Lockheed Skunk Works – troverdige kilder som neppe farer med sludder

 

Utenomjordiske besøkende på jorda (aliens)

Utenomjordiske besøkende på jorda: Til v. EBE2 fra Zeta Reticuli. Til h. J-ROD (Chi’el’ah) fra Betelgeuse i stjernebildet Orion. Mikrobiologen Dan Burisch var «en nær venn» av J-ROD.

 

Organiseringen av USAs utenomjordiske «kaninhull»

Noen deltagere i USAs «utenomjordiske kaninhull». Til v. James Forrestal (d. 1949) som ønsket at folket skulle bli informert om eksistensen av utenomjordisk liv, i midten Richard C. Doty som i 1983 var tilstede under et «intervju» med en alien fra Zeta Reticuli, til h. Edward Teller som hadde betydelig innflytelse over «den utenomjordiske politikken» frem til sin død i 2003.

 

Nyhetsspeilet er i besittelse av den topphemmelige MJ-12 manualen for å ta hånd om besøkende fra andre planeter og deres farkoster: Alle gjester skal kidnappes og innesperres under størst mulig grad av hemmelighold. Galaksens verste form for gjestfrihet…?

 

Hvorfor vente lenger på «Godot» (disclosure i regi av Barack Obama) som ikke kommer?

Disclosure-propagandisten Stephen Basset var i Oslo for 2 år siden og sa seriøst at Obama ville foreta utenomjordiskk disclosure i løpet av mindre enn 6 måneder. På sin nettside oppfordrer Basset nå til å «sende en fax til Washington og be om disclosure». Obama har faktisk ikke sikkerhetsklarering for å håndtere informasjon om utenomjordisk liv så han ville bare fortelle videre hva han er blitt fortalt av andre uten å vite om det er sant eller løgn. Obamas troverdighet som kunngjører av viktig informasjon ble ikke styrket etter «vi har drept bin Laden-løgnen» han serverte verden i mai i år.

 

USAs presidenter har løyet og tiet om det utenomjordiske temaet i mer enn 60 år. Hva kan hensikten være med å sitte og vente og håpe på at den slikke slimålen Barack Obama vil gå ut med mer fakta enn sine forgjengere Bush, Clinton, Bush, Reagan eller Nixon…? Obama er dessuten altfor opptatt med å føre krig mot fredelige muslimske land.

 

Det har vist seg at det ikke er grunn til å regne med noen disclosure fra Barack Obama, med eller uten påtrykk fra Stephen Bassett. Varm heller opp til DISCLOSURE med flyhistorie-forskeren Michael Schratts rykende ferske presentasjon av det topphemmelige utenomjordiske «kaninhullet» S4 i Nevada. S4 var J-RODs hjem og Bill Uhouse sin arbeidsplass gjennom mange år:

http://www.youtube.com/watch?v=ZNlgidygYdg

 

Vel møtt til en kosmisk aften på Unity 1. nov.!

Det vil bli presentert mye bilder og videoklipp som er ganske «spacet«, men likevel en del av virkeligheten som noen har ønsket å holde skjult for oss.

Hans Gaarders DISCLOSURE-foredrag varer fra kl. 19-21 (med 20 min. pause), på rom 608. Unity-huset ligger ved Youngstorget rett overfor Folkets Hus og har adresse Møllergt. 23. Entré kr. 100,-

For praktisk info, klikk her.

Vel møtt til en underholdende kosmisk aften!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
17%
Inne på noe
33%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

124 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *