I mange tiår har verdens folk ventet på en «disclosure»; at USAs president skal stå frem og si at det finnes utenomjordisk liv, at aliens har besøkt oss på jorden og at mye viktig info om dette temaet har vært holdt skjult for oss. Det er slutt på å vente på «Godot» (disclosure) – så Nyhetsspeilet vil selv arrangere utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11 og kunngjøre viktige fakta om utenomjordisk liv og teknologi.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos
  27.10.2011 2:49   (Oppdatert 03.11.2011 12:48)

Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11

Verdens befolkning er blitt utsatt for massiv løgn og desinformasjon om eksistensen av utenomjordisk liv helt siden 1940-årene. Det foreligger nå så mye håndfast informasjon om temaet at Nyhetsspeilet arrangerer Utenomjordisk DISCLOSURE 1.11.11.

Roswell-hendelsen i 1947 var virkelig

I 1947 bekreftet USAs militære at en UFO av utenomjordisk opprinnelse hadde styrtet ved Roswell i New Mexico. Dette var en realitet som ikke ble forandret av at det ble iverksatt en løgnoperasjon (cover-up) der det ble hevdet at det dreide seg om en havarert værballong (sic). En UFO er lagd av hardmetall, en værballong består av tekstillignende stoff. Militært personell har ikke problemer med å se forskjell på metallobjekter og tekstilprodukter…

 

Menneskeskapte «UFO-er» (discs / rundfly)

USA har produsert egne rundfly ("discs") i all hemmelighet siden 1960-årene. Mange UFO-observasjoner har vært menneskeskapte, militære rundfly.

 

Det hemmelige romfartsprogrammet (The Secret Space Program)

 

Den triangelformede farkosten TR-3B er en del av The Secret Space Program som utvikles via sorte budsjetter dypt inne i det militær-industrielle kompleks

 

Don Philips og Ben Rich fra "drømmefartøyfabrikken" Lockheed Skunk Works - troverdige kilder som neppe farer med sludder

 

Utenomjordiske besøkende på jorda (aliens)

Utenomjordiske besøkende på jorda: Til v. EBE2 fra Zeta Reticuli. Til h. J-ROD (Chi’el’ah) fra Betelgeuse i stjernebildet Orion. Mikrobiologen Dan Burisch var "en nær venn" av J-ROD.

 

Organiseringen av USAs utenomjordiske «kaninhull»

Noen deltagere i USAs "utenomjordiske kaninhull". Til v. James Forrestal (d. 1949) som ønsket at folket skulle bli informert om eksistensen av utenomjordisk liv, i midten Richard C. Doty som i 1983 var tilstede under et "intervju" med en alien fra Zeta Reticuli, til h. Edward Teller som hadde betydelig innflytelse over "den utenomjordiske politikken" frem til sin død i 2003.

 

Nyhetsspeilet er i besittelse av den topphemmelige MJ-12 manualen for å ta hånd om besøkende fra andre planeter og deres farkoster: Alle gjester skal kidnappes og innesperres under størst mulig grad av hemmelighold. Galaksens verste form for gjestfrihet...?

 

Hvorfor vente lenger på «Godot» (disclosure i regi av Barack Obama) som ikke kommer?

Disclosure-propagandisten Stephen Basset var i Oslo for 2 år siden og sa seriøst at Obama ville foreta utenomjordiskk disclosure i løpet av mindre enn 6 måneder. På sin nettside oppfordrer Basset nå til å "sende en fax til Washington og be om disclosure". Obama har faktisk ikke sikkerhetsklarering for å håndtere informasjon om utenomjordisk liv så han ville bare fortelle videre hva han er blitt fortalt av andre uten å vite om det er sant eller løgn. Obamas troverdighet som kunngjører av viktig informasjon ble ikke styrket etter "vi har drept bin Laden-løgnen" han serverte verden i mai i år.

 

USAs presidenter har løyet og tiet om det utenomjordiske temaet i mer enn 60 år. Hva kan hensikten være med å sitte og vente og håpe på at den slikke slimålen Barack Obama vil gå ut med mer fakta enn sine forgjengere Bush, Clinton, Bush, Reagan eller Nixon...? Obama er dessuten altfor opptatt med å føre krig mot fredelige muslimske land.

 

Det har vist seg at det ikke er grunn til å regne med noen disclosure fra Barack Obama, med eller uten påtrykk fra Stephen Bassett. Varm heller opp til DISCLOSURE med flyhistorie-forskeren Michael Schratts rykende ferske presentasjon av det topphemmelige utenomjordiske «kaninhullet» S4 i Nevada. S4 var J-RODs hjem og Bill Uhouse sin arbeidsplass gjennom mange år:

http://www.youtube.com/watch?v=ZNlgidygYdg

 

Vel møtt til en kosmisk aften på Unity 1. nov.!

Det vil bli presentert mye bilder og videoklipp som er ganske «spacet«, men likevel en del av virkeligheten som noen har ønsket å holde skjult for oss.

Hans Gaarders DISCLOSURE-foredrag varer fra kl. 19-21 (med 20 min. pause), på rom 608. Unity-huset ligger ved Youngstorget rett overfor Folkets Hus og har adresse Møllergt. 23. Entré kr. 100,-

For praktisk info, klikk her.

Vel møtt til en underholdende kosmisk aften!

GD Star Rating
loading...

Om forfatter

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.


Forfatters nettsted: http://www.hansgaarder.info
Forfatters artikler: Se alle artikler av (141)Kommentarer

115 kommentarer

 1. Fordi diskusjonen rundt ET-intelligens er så «betent» og full av disinformasjon, er det vesentlig at diskusjonen innlemmes i den generelle evolusjonære utviklingen av menneskets bevissthet.

  Menneskeheten slik vi kjenner til den på Jorden er en «begrenset» tilstand og den laveste av de som et menneske kan ha. Det vil si at det er ingen selv-bevissthet i utgangspunktet. Tilstanden er frivillig og et ledd i menneskets individuelle spirituell utviklig. Vitenskapelig bekreftelse av reinkarnasjonsprosesser ligger til grunn her. Etter et langt antall inkarnasjoner i begrenset bevissthet og læring gjennom prøving og feiling blir mennesket som individ selv-bevisst. Det vil si at individet forstår sin forbindelse til det spirituelle – ikke i form av religion nødvendigvis men gjennom følelsen av empati og koblingen til andre livsformer.

  GD Star Rating
  loading...
 2. maranata sier:

  Hvorfor ser disse ET så stygge ut? De ser jo ut som om de et produkt av styggen selv. Så hvem har skapt disse rett ut stygge skapningene? På hvilket grunnlag kan de oppleve gleder av å være til, og hvorfor finnes det ikke spor av glede, kjærlighet og alt hva vi mennesker opplever som positivt med disse «raringene»?

  Hvordan formerer de seg? Fra vårt menneskelige ståsted kan man ikke forestille seg noen som helst form for fysisk tiltrekning og opphisselse. De ser jo faktisk degenerte ut. Hvis de har eksistert like lenge som menneskene, vil jeg tro de har utviklet seg svært lite fysisk.

  Kan det være at det rett og slett er åndsvesener som har evne til å materialisere seg ved «høvelige anledninger»? Men hvis så var er det jo litt snålt at de ikke har tatt på seg en mer «kledelig drakt».

  GD Star Rating
  loading...
  • BelzeBob sier:

   maranata sier:
   27. 10. 2011 kl. 12:32

   «Hvorfor ser disse ET så stygge ut?»

   Det samme sier de om deg.

   GD Star Rating
   loading...
   • maranata sier:

    :-)
    Vi har forskjellig smak BB.

    GD Star Rating
    loading...
   • MortenB sier:

    Grunnen til at de er stygge er selvsagt at virkeligheten kun finnes som elektriske signaler som dekodes inni hodet vårt. Den er derfor er forskjellig for hver eneste person på denne (og andre) kloder. Disse signalene blandes så med det vi forventer og har lært oss er pent. De kan også oppfattes som stygge om underbevissheten og intuisjonen vår forteller oss at vi har hatt negative opplevelser med disse personene i et tidligere live.

    Jeg tror nok eliten som vanlig ønsker at vi nettopp skal tenke det du nå tenker, og helst være drit-redd. Helst så mye at vi gir opp all frihet for at de skal beskytte oss.

    GD Star Rating
    loading...
    • theptr sier:

     Hvis «eliten» ønsker å skremme oss som du sier, hvorfor bruker de ikke samme taktikk som vanlig og bekrefter at de finnes, men er farlige. Og bruker dette for å lage denne såkalte NWO verden? som blir diskutert mye her inne.

     Hvis de vil (eliten) vil skremme oss så gjør de vel heller det litt mer åpenlyst en via «svada» sider som denne?

     Veldig tynn synsing av deg.

     GD Star Rating
     loading...
  • Balle Clorin sier:

   Det finnes mange rare skapninger, og utseende er noe man ikke kan gjøre noe med. ET er kanskje ikke opptatt av forfengelighet, eller kanskje de mangler plastisk kirurgi. Øyenstikkere, breiflabb og maur er heller ikke pene skapninger, men de har sin funksjon for det.

   Du pleier vennligvis å ha innlegg med godt og interessant innhold, men denne gangen var du mindre heldig.

   For øvrig har FN nå opprettet Office for Outerspace Affairs: http://www.oosa.unvienna.org/

   GD Star Rating
   loading...
  • UFO sier:

   Eller det kan være at rasen dems er mye mye eldre enn oss? vi vil også forandre oss, vis vi klarer å ta vare på planeten vår så vi får mange mange år til her.
   Vi vil ikke trenge kroppshår etterhvert, muskler vil bli mindre nødvendig, men pga retningen vi tar med tanke på teknologi, så vil kun hjernen vår utvikle seg, resten vi trenger vil teknologien ta seg av. Vi blir jo mer og mer like og tilslutt vil alle se omtrent helt like ut.
   Men er jo mulig de lett ser forskjell på hverandre?

   GD Star Rating
   loading...
  • Uffda sier:

   Dette er ikke ET`s som ser slik ut. Dette er mest sannsynlig roboter som er laget av en type biologisk plantematriale. De sendes ut for å utføre et bestemt oppdrag, og har ikke all verdens IQ. I følge min kilde som har jobbet innen prosjekt Bluebook er dette i hovedsak observatører, pluss at de er finne figurer som skremselspropaganda.

   GD Star Rating
   loading...
   • AssFaltum sier:

    Om du hadde fulgt med litt, som f.eks pressekonferansen som ble vist på cnn for noen få år siden, ville du fått med deg at det antallet forskjellige ET-raser som er registrert offisiellt har besøkt jorden, tror det var noe slikt som 46-48 forskjellige raser.
    Utifra mine kilder finnes det ingen syntetiske skapninger som vi kan betegne som roboter. Det er derimot en farlig missforståelse, fordi om noen skulle tro at det er snakk om roboter, da er det ikke umoralsk å ta livet av dem, noe det er.

    GD Star Rating
    loading...
  • AssFaltum sier:

   I dine øyne ser arter av alien grey stygge ut, men mange mennesker ser ikke særlig pene ut de heller.
   Noen arter av ET ser faktigst mye penere ut enn de peneste menneskerasene.
   Tåpelig utsagn egentlig.

   GD Star Rating
   loading...
 3. Maarit M. Hanssen sier:

  På tide Hans ! Avsløringen av at vi ikke er alene i Universet er et av det største som kan skje i menneskehetens historie. Flott at du ønsker å holde en hel forelesning om tema. Jeg kan tenke meg at bare i Melkeveien galakse er det tusenvis av bebodde planeter, hvor beboere er mer utviklet enn menneskene. Det er helt uforståelig, hvor lavt nivå sivilisasjonen vår befinner seg i. Ikke en gang dyr på Jorden dreper sin egen rase, men menneskene gjør det !
  Det vil enda ta en tid før menneskeheten forstår sin plass blant Universets beboere. Da må menneskeheten forstå helheten, at alt henger sammen.

  GD Star Rating
  loading...
  • UFO sier:

   Maarit sier: Ikke en gang dyr på Jorden dreper sin egen rase, men menneskene gjør det !

   Det er endel andre dyrearter som dreper sine egne. Men vi mennesker behøver ikke gjøre det fordi andre dyr gjør det.

   GD Star Rating
   loading...
  • AssFaltum sier:

   De fleste dyr dreper hverandre om de trenger seg inn i andres revir.
   Insekter dreper også hverandre, som f.eks maur, maur fra andre maursamfunn har annerledes lukt, det er nok til at de blir tilintetgjort.

   GD Star Rating
   loading...
 4. MortenB sier:

  Fra boken «THE PLEIADIAN MISSION A Time of Awareness by Randolph Winters»:
  Pleiadian science, along with information that they have learned through
  their contacts with other races, can give us a picture of the development of
  human life throughout the universe. The planet Earth was one of
  40,353,607 planets that naturally developed the human life form during
  the course of its evolution. As billions of years of evolution went by and
  race after nice developed and spread out into the universe, proliferation of
  the human form began. Currently in our galaxy alone, it is estimated that
  there are over 7,500,000,000 planets that support various forms of human
  life. The Pleiadians have come in contact with 1,800,000 of them and
  found 343 different variations of the human form. The differences come in
  the number of fingers, eyes, skin color, height, etc., but all are erect homosapiens as we would classify them on Earth. As we move out into
  free space and explore, we will begin to come into contact with some of
  these races and will discover there is a large family of man extending to
  the depths of the universe.»

  Dette er nok litt endret til i dag men antakelig ikke mye. En ting som er viktig å få med seg er at folk fra Pleiadene har en for mange ukjent historie/karma med oss på jorden. Jeg tror de også bevisst ikke forteller oss om forskjellige reptilfolk ukjent av hvilken grunn.

  Med karmisk mener jeg historien om Lemuria (Mu) og Atlantis. Historien forteller at Lemuria ble grunnlagt for 71.000 år siden av folk fra 8 planeter/grupper planeter som et samarbeidsprosjekt, en av disse var Pleiadene. Etter 1000 år trakk Pleiadene seg ut, for å komme tilbake og starte Atlantis 2000 år senere. Når vi da vet litt om grunnen til at vi ble satt tilbake i steinalderen for 11.509 år siden da Atlantis hadde eliminert Lemuria i en voldsom krig bare for å finne at folk fra Lemuria hadde hentet en astroide (bit av Meldek/Mardek) og styrt denne mot Atlantis. Katastrofen var et faktum, Atlantis ble sendt til 3000 meters dyp og flere kilometer høye bølger sveipet planeten. Og grunnen ? Etter mange år med mer makt og kontroll kunne de som styrte Atlantis, inkl. presteskapet, vitenskapsmenn ikke godta at de ikke kunne styre hele kloden. Og uansett om mørke krefter utenfra var årsaken til dette, Pleiadene var fortsatt ansvarlig for Atlantis.
  Noen som ser parallellene til dagens verden ?

  GD Star Rating
  loading...
  • MortenB sier:

   Faller for fristelsen til også å ta med litt om krigen fra samme bok :
   «9498 B.C.—The End of Atlantis and Mu
   The cries of war caused panic, and by the thousands the people too
   took to their Beamships and fled to the Pleiades for safety. The war
   instruments of Atlantis and Mu were of very large size and power. The
   army of Atlantis contained 4.83 million fighters in large ships, plus
   123,000 small, individual Beamships and 16,431 remote ships
   equipped with the most sophisticated heat-dissolving beams. They
   also had 24,230 medium-class ships which were armed with terrifying
   weapons. But even with all this power, Mu was superior in technology
   and boasted weapons of greater force.The scientists of Mu, knowing of the coming events, ordered a fleet
   out into space to search for a large asteroid in the debris of the
   destroyed planet of Milona. Finding it, they attached a powerful drive
   system to it so that it could be hurled at Earth as a weapon of
   destruction. As the attack of Atlantis started, the leaders of Mu ordered
   the giant asteroid to be launched, but it was too late to save Mu. The
   Atlantean fleet dissolved the city of Mu almost instantly. All traces of
   Mu were melted away, which is evident by the smooth, flat ground in
   the Gobi desert where it once stood. The underground cities of
   Agharta were damaged and thousands were killed, but many survived
   the great holocaust.
   Rapidly, the giant asteroid was steered toward Earth, with the
   dedicated pilots attached to it. Propelled by the great technology of
   the scientists of Mu, the huge asteroid of death was racing at
   incredible speeds toward Earth when some of leaders and scientists of
   Atlantis detected the oncoming asteroid. They knew there was no way
   to stop it, so they fled into space, leaving the millions of inhabitants of
   Atlantis to die.
   The asteroid hit the atmosphere and burst like a supernova,
   generating heat of over 34,000 degrees. The asteroid exploded less
   than 110 miles up, and in a thousand small pieces hit the Earth like a
   shotgun blast. The continent of Atlantis melted beneath the heat of the
   blast within seconds, and the floor of the Atlantic Ocean was broken,
   causing volcanoes to erupt and bringing the sea to a boil. Water from
   the ocean hurled upward to height of twenty miles, causing a tidal
   wave over a mile high to rush over the landmass of Atlantis. It
   continued on across the area we call the Mediterranean and flooded
   Northern Africa and the land of Egypt. By our current calendar it was exactly the year 9498 B.C., on June 6th, when the great civilization of
   Atlantis sank beneath the Ocean.
   The planet Earth rolled over on its axis, causing the seas to flow over
   the land, and volcanoes filled the air with smoke and fire. As the planet
   changed its axis and came to a rest in a slightly different orbit, the
   geography of Earth was forever changed. If you can picture the Earth
   as it is now, envision rolling the planet over until the state of Florida is
   where Greenland is now. That was the position Earth was in before the
   Great War.»

   Kjøp gjerne boken på Amazon, finner du dette interessant garanterer jeg en opplevelse. Selv om som sagt Pleiadene holder tilbake mye informasjon er dette en super bok. Og i nytt opplag.

   GD Star Rating
   loading...
 5. kalinkamaen sier:

  28. oktober er i mårå. Enden av av maya kalenderen.

  http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/forberedelser-til-28-oktober-2011/

  Personlig tror jeg vi vil fortsette i denne langvarige oppvånelsen.

  Kali

  GD Star Rating
  loading...
  • MortenB sier:

   Perioden nå kalles «9’th wave» og er det niende nivået på Maya-pyramiden og slutter som du sier 28.10.11. Denne perioden er 260 dager, og hver periode bakover er 20 ganger lenger. Og 260 dager / 20 er 13 dager, altså 29.10.11 til 10.11.11 og kan kanskje kaller 10’ende bølge selv om pyramidene ikke hadde flere enn 9. Og den 11 bølge blir da 13 dager / 20 som blir litt under 16 timer inn i 11.11.11.
   Alt den 15 April forteller SaLuSa (channeling som kan være unøyaktig) dette «The next key time will be 11.11.11 that can be looked upon as a high point, when some of you will become more psychic and sensitive to the energies around you. For some of you your telepathic abilities will become active, and you will find that you can communicate with both humans and animals.»

   Så får vi se, noe positivt er jeg 100% sikker på det blir uansett hva som skjer.

   GD Star Rating
   loading...
  • MortenB sier:

   Og selvsagt, «kometen» Elenin er på linje med Merkury, Venus og Jorda akkurat denne dagen. Nå er det selvsagt ikke noen komet noe NASA’s egne bilder også viser.

   GD Star Rating
   loading...
   • maranata sier:

    Er ikke Elenin en komet?
    Hva er det da?
    Uttaler du deg som astronom, eller har du annen bakgrunn som kvalifiserer til å stille alle verdens astronomer i skyggen?

    GD Star Rating
    loading...
    • MortenB sier:

     Nei, er ikke astronom og heller ikke hobby-astronom. Derimot har Richard C. Hougland jobbet som konsulent for NASA i mange år, blant annet på Apollo prosjektet. Han kjenner NASA (yes, på godt og ond) og sier helt åpent at de er en desinformasjons-organisasjon. Han har hentet et av de første bildene av Elenin som viser en liten kjerne som passerte akkurat da solvindene var på det sterkeste. Bildet viser Elenin med et energiskjold som bøyer unna solvinden, totalt 300.000 miles (som er ca. 500.000 kilometere?)
     Se den her : http://www.youtube.com/watch?v=4lgiIxQ-gjY
     Har du 3 timer og 10 minutter ledig, se gjerne hele her : http://www.youtube.com/watch?v=cTkbnK1g2XE

     Foreløpig holder jeg hva jeg selv tror om dette for meg selv :)

     GD Star Rating
     loading...
    • maranata sier:

     Richard C. Hougland har helt sikkert gjort en god jobb for NASA, og han kan tydeligvis en hel del, men hans tolkninger er jeg ikke enige i. Man trenger ikke noe skjold for å beskytte seg mot solvinden. Selv jordens magnetfelt klarer dette utmerket.
     Det som kjennetegner kometer er først og fremst mer eller mindre elliptiske baner omkring solen, og mer eller mindre tydelig hale av gasser og partikler.

     I dag er det 28. oktober 2011. Mange påstår at dette er en svært viktig dag ifølge Maya-kalenderen, og den inneholder hemmeligheter som skal avkles når tiden er inne. Men om det virkelig er slik, skal vi også få dokumentert i dag. Beklageligvis er det slik at det sitter ulike fortolkere med hver sine versjoner av hva som er viktige datoer i den ene av Maya-kalenderene, og framover vil vi stadig se at verden vil gå under på en gitt dato – alltid et stykke inn i framtiden. Så vi skal alltids kunne beholde frykten i oss for en fremtid ……………..

     GD Star Rating
     loading...
    • maranata sier:

     Elenin http://elenin.org/ består som andre kometer av vann, stein og diverse. Komethalen er rester av kjernen. For Elenin sin del har den ikke tålt reisen så nær solen og er nå fullstendig oppløst:

     http://www.storm.no/nyheter/kometen-elenin-er-forsvunnet-3619139.html

     Kometer har alltid vært sagnomsuste og fra gammelt av varslet om død. Selv i vår nyere tid er et alltids noen som oppfater den som et varsel om død og katastrofe. Richard C. Hougland kommer med en meget spesiell tolkning, som nå bør være død og begravet, ettersom vi vet bedre. Hvis det virkelig var slik som denne mannen sier, at den var «bemannet» av vesener eller en eller annen form for ET intelligens, så viser dens bane at den kun følger en helt ordinær elliptisk bane omkring solen.

     http://news.discovery.com/space/comet-elenin-wont-kill-us-says-nasa-110817.html

     GD Star Rating
     loading...
    • MortenB sier:

     Gutter, gutter, sa jeg ikke at NASA driver konstant «fear-mongering» ? Å tro på NASA er verre enn å tro på julenissen.

     Og hvem sa at dette skjoldet skulle være beskyttelse mot solvinden ?

     GD Star Rating
     loading...
    • maranata sier:

     Jeg tror faktisk mer på NASA, enn på fantasifulle teorier, som selv en hobby-astronom klarer å motbevise. Det meste av det NASA opplyser om her blir vanskelig å lyge om, av den enkle grunn at det er allmennt tilgjengelig for en rekke observatorier over hele verden.

     GD Star Rating
     loading...
 6. PST sier:

  Hahahaha. Nyhetsspeilet altså <3

  http://gif.artige.no/store/15/15565.jpg

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?