psykiatri

153 visninger
1 minutt lesetid
1

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

1 Comment

  1. Torturist ble valgt til verdens første president i World Psychiatric Association. Dr. Ewen Cameron fra McGill Universitetet i Montreal, Canada utførte MKULTRA eksperimenter med elektrosjokk og dop på oppdrag for CIA. Metodene som gikk langt over styrken og intensisteten som ble brukt på andre psykiatriske behandlinger på den tiden, slik som at elektrosjokk ble brukt så lenge at offeret ikke responderte med anfall lengre. Deretter kunne de programmere offerets hjerne. Dr. Cameron ble belønnet med stillingen som president i American Psychiatric Association i 1953 ble senere den første presidenten av World Psychiatric Association.
    Assistenen Leonard Rubenstein innrømmet i et intervju i New York Times 2.august i 1977 at arbeidet var DIREKTE knyttet til HJERNEVASKING.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.