Illumanti, Knights Templars og OTO er nært forbundet, og bruker svart magi for å påvirke verdensbegivenhetene.

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  10.08.2011 16:59   (Oppdatert 15.08.2011 9:10)

Oslo-terror i Illuminati-kort

Illuminati-kortene er 394 kort fra et spill laget i 1995, som beskriver verdens gang (VG) i hvordan Illuminatet overtar verden, og hvilke midler som brukes for å koke froskene langsomt, så de ikke merker at de blir kokt.

I spillet konkurrerer klandestine hemmelige forbund med hverandre for å styre verden gjennom ondskapsfulle midler, inkludert juridiske, ulovlig, og til og med gjennom bruk av svart magi.

Illuminati-spillet er et frittstående kortspill laget av Steve Jackson Games (SJG), inspirert av bøkene ‘The Illuminatus!‘, en trilogi av Robert Anton Wilson og Robert Shea.

Sikkert liknende hva nå avdøde Einar Opsahl laget, og som også handler om maktstrukturene i samfunnet.

«Opsahl grunnla i 2006 selskapet Gambit forlag AS, som drev med spillutvikling. De siste årene har han utviklet et akademisk brettspill med navnet «Macht» – et spill som handler om maktstrukturene i samfunnet. En person med kjennskap til brettspillet omtaler det som revolusjonerende. Etter det VG kjenner ble det trykket opp i Kina, og lanseringen var like rundt hjørnet.»
http://fokusert.com/?p=9635

Mye tyder på at Opsahls spill «Macht» nå aldri kommer ut.

Illuminati-spillet ble utviklet mer for gøy enn for noen seriøs holdning til konspirasjonsteorier. Det inneholder grupper navngitt på samme måte som virkelige organisasjoner. Det kan spilles av to til åtte spillere. Avhengig av antall spillere, kan et spill ta mellom ett og seks timer.

Kortene i spillet har vist seg å beskrive nøyaktig hva som har hendt siden kortene var laget. Ett av Illuminati-kortene er: «New World Order, End of The World». Illuminatets modus operandi er Orden Utav Kaos – frykt og kaos på masse måter; til deres orden; Den Nye Verdensorden. Gjennom Problem – Reaksjon – Løsning.

«New World Order, World War III» er et av kortene som gir mye poeng.

Massemord

Bunntekst på kortet sier: En stor hendelse ryster media, og idet den er over, så har alle glemt hva som – hva var det nå igjen, som hendte før? (Libya?)

Legg merke til avisspalten; ‘Nobel literate sought for questioning’, som henspeiler på Oslo som stedet hvor Nobels fredspris deles ut. Antall døde øker. Krever media og Illuminati aksjoner, sier kortet.

Hemmelige forbund

ABB's Knight Templars

Bunnteksten av kortet sier: «Nei, de var ikke utryddet i 1312. De har vokst i makt og velstand og merkverdig kunnskap.»

Knights Templar er et av de mest hemmelige forbund gjennom historien.

«The original Order of Knights Templar was founded in the twelfth century … Trade … made the Templars rich … In October, 1307, [French King] Philip ordered the arrest of all Templars on French soil and the seizure of their property. There was reason to believe, said the king, that the [Templar] order was profoundly heretical; that its military monks, in fact, were black magicians … At these trials, many of the accused Templars admitted … to witnessing or participating in … sodomy, trampling upon the crucifix, and worshipping some sort of mummified and fiercely bearded three-headed creature. The creature, swore some of the accused, was named Baphomet … Some may well have been practicing homosexuals … Templars were the custodians of secret esoteric teachings, later associated with Rosicrucianism and esoteric masonry.» [«Mind & Magic,» by Francis X.King, Crescent, ISBN 0-517-06036-1, p. 84-85]

«Ordo Templi Orientis (OTO) ble stiftet før 1902 av Karl Kellner og Theodore Reuss (også kjent som Merlin) i Tyskland, med en rektors postadresse i Lugano, Sveits av 1917. Den umiddelbare forløperen til Organisasjonen var Hermetic Brotherhood of Light, et mystisk samfunn grunnlagt på midten av det 19. århundre, med avdelinger i Europa og Nord Amerika. Før Hermetic Brotherhood of Light, OTO’s «tradisjonelle» historie omfatter Weishaupt’s Illuminati på slutten av det 18. århundre og den Crusading Order of Knights Templar i det 11. århundre som forløpere. Det må påpekes at mange andre organisasjoner også hevder at de stammer fra Illuminati og det 11. århundres tempelriddere, uten faktisk å kunne bevise dette. Den «tradisjonelle» historien er en eufemisme for «mytologi» i frimurerske og okkulte organisasjoner, og som sådan, uttrykker den «tradisjonelle» historien og de forløpende relasjoner som ikke er dokumentert og kan være unøyaktige. Det er dokumentert at O.T.O. sprang ut fra Hermetic Brotherhood of Light som ble etablerint av Karl Kellner, et medlem av dette brorskap. Hermetic Brotherhood of Light fortsatte uavhengig av OTO, for seg selv, og var fortsatt i eksistens i Oakland, California så sent som i 1970… [] Sistnevnte innvielser var representert ved O.T.O. til å gi den skotske Rites grader (Albert Pike’s initiering). På begynnelsen av 1920-tallet, når denne praksisen effektivt endte, og unike OTO innvielser var spredd innenfor deler av OTO i regi av Aleister Crowley. På den tiden ble ritualene til O.T.O. omskrevet av Aleister Crowley (Thelema-Book Of The Law), for å hindre ytterligere vansker gjennom at ritualene ble for tett til de av Craft og den skotske Rites Frimureri (Albert Pikes riter).»
http://hermetic.com/heidrick/oto_history.html

I Norge er der miljøer og personer som er aktive i OTO, og dermed Illuminatet, og ABB’s Knights Templars.

Konspirasjonsteoretikere


Konspirasjonsteoretikere er fienden, men også til hjelp for Illuminatet, samtidig som de kan kan ødelegge hele spillet deres ved å avsløre det, jfr. George W. Bush i filmen over. Om det ikke blir for sent for den store del av befolkningen å forstå spillet som foregår, og dermed handle riktig.

Politisk Korrekthet

Bunnteksten av kortet sier: «Gode tanker er nå påbudt. Øk makten til alle Liberale grupper med +3. Alle Konservative grupper med en Makt på bare 1 vil bli kriminalisert.»

Unntakstilstand

Mye makt for å opprettholde Lov og Orden; London Riots

Unntakstilstand, gir ubegrenset makt, borgeretter borte

Riots og opprør

Toleranse

Alt som Illuminatet vil ha det, må nå godtas, debatt lagt død, de som ikke innretter seg og ikke er ‘tolerant’ får problemer. Tankepolitiet trår til aksjon. Kun de som uttrykker det politisk korrekte kan publiseres. Liberalere vil stoppe kjeften på konservative, ved denne metode.

Bunnteksten av kortet sier: «Død Over Alle Fanatikere» kortet sier: «Hvis det er noe vi ikke tåler, så er det intoleranse …  Illuminati eller Fanatiske Aksjon(er) blir påkrevet.»

Sosialdemokratene vinner

Sosialdemokratene vil nå kontrollere regjeringen. Nasjonen har ikke samme følelsene lenger

Andre sentrale kort

Deepwater Horizon, Mexicogulf

Trusler om epidimier, svineinnfluensa, osv

New York, Madrid, London, Oslo

Kontrollert media og akademia

Befolkningskontroll

9/11 - Pentagon

En vitenskapsmann mikser og skaper virus. Kortet representerer notasjonen at CDC vil bli brukt i fremtiden for å påføre sykdom på bestemte grupper av mennesker (DNA-profiler) eller på verden.

Drep for Fred; Serbia, Irak, Afghanistan, Libya, Iran, ______

Bilder av hele kortstokken kan finnes her:
http://www.facebook.com/media/albums/?id=138814779472876
http://s1033.photobucket.com/albums/a411/oilandwaterdontmix/
http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game?page=13

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Kontakt forfatter | Flere artikler av (42) | Forfatters nettstedKommentarer

64 kommentarer

 1. Bolla sier:

  Oslo er vel verdens mest overvåkete by. Så det burde vel være svært enkelt å få tak i bilder og filmer fra overvåkingskamera???

  GD Star Rating
  loading...
 2. arifkarim sier:

  «Et pussig sammentreff som peker mot Israel og jødiske terrorister er at det 22 juli 2011 var nøyaktig 65 år på dagen siden King David Hotellet i Jerusalem ble bombet av Irgun: The King David Hotel bombing was an attack carried out by the militant right-wing Zionist underground organization Irgun on the King David Hotel in Jerusalem on 22 July 1946. 91 people of various nationalities were killed and 46 were injured.

  Mossad har for vane å prøve å få det til å se ut som om arabere eller muslimer står bak terroren. Og de har sine lydige undersåtter som straks rykker ut og legger skylda på «the usual suspects». Så også denne gang. Tore Bjørgo pekte på at islamistisk terror er «en naturlig kandidat» og nevnte det famøse al-Qaida. Jan Oskar Engene sa det samme: Mistanken går umiddelbart i retning av islamistisk terrorisme. Det ble spekulert i om det var Gaddafi og Libya eller al-Qaida eller Taliban eller Mullah Krekar. Men så dukket det opp en gruppe som påtok seg ansvaret for bombingen: «Helpers of the global jihad».»
  http://www.solkorset.org/politikk/NVO/breivik.xml

  GD Star Rating
  loading...
 3. S.A.M. sier:

  Bare for å legge til en tilleggs opplysning om illuminati kortspillet – i deluxe utgaven fra 1995 følger det med en 152 siders bok om kortene / spillet. Her står det også at kortene fungerer som en tarot for vår tid. Apropos illuminati spill, sjekk ut dette brettspillet på denne linken :

  http://popculturepastor.com/content/illuminati-symbolism-old-board-game

  ”Creepy”

  En ting til, jeg fant en morosak på «nettet» :

  illuminati stavet baklengs er itanimulli

  illuminati : itanimulli

  http://www.itanimulli.com fører til….? Se selv :-)

  GD Star Rating
  loading...
 4. Falcon sier:

  Top 13 Illuminati Bloodlines & their Mind Control (Fritz Springmeier) http://tinyurl.com/25jz53d

  GD Star Rating
  loading...
 5. Falcon sier:

  100,000 to Die at the London Olympics ? http://www.youtube.com/watch?v=kFHcOw9INj4&feature=share

  london olympics site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=london+olympics+site%3Aabeldanger.net

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Ole Dammegård til Oslo 20 juli

Samfunn

Ole Dammegård til Oslo 20 juli


Liv – En lysende sjel har forlatt oss

Bevissthet

Liv – En lysende sjel har forlatt oss


Ny internasjonal UFO konferanse

Kosmos

Ny internasjonal UFO konferanse


Hva vi kjemper for alle sammen

Video

Hva vi kjemper for alle sammen