Samfunn
Du leser nå
Oslo-terror i Illuminati-kort
Skrevet av
Tor Karlstad10. 08. 2011
japan
19377 15567 64

Oslo-terror i Illuminati-kort

Av Tor Karlstad10. 08. 2011
Illumanti, Knights Templars og OTO er nært forbundet, og bruker svart magi for å påvirke verdensbegivenhetene.

Illuminati-kortene er 394 kort fra et spill laget i 1995, som beskriver verdens gang (VG) i hvordan Illuminatet overtar verden, og hvilke midler som brukes for å koke froskene langsomt, så de ikke merker at de blir kokt.

I spillet konkurrerer klandestine hemmelige forbund med hverandre for å styre verden gjennom ondskapsfulle midler, inkludert juridiske, ulovlig, og til og med gjennom bruk av svart magi.

Illuminati-spillet er et frittstående kortspill laget av Steve Jackson Games (SJG), inspirert av bøkene ‘The Illuminatus!‘, en trilogi av Robert Anton Wilson og Robert Shea.

Sikkert liknende hva nå avdøde Einar Opsahl laget, og som også handler om maktstrukturene i samfunnet.

«Opsahl grunnla i 2006 selskapet Gambit forlag AS, som drev med spillutvikling. De siste årene har han utviklet et akademisk brettspill med navnet «Macht» – et spill som handler om maktstrukturene i samfunnet. En person med kjennskap til brettspillet omtaler det som revolusjonerende. Etter det VG kjenner ble det trykket opp i Kina, og lanseringen var like rundt hjørnet.»
http://fokusert.com/?p=9635

Mye tyder på at Opsahls spill «Macht» nå aldri kommer ut.

Illuminati-spillet ble utviklet mer for gøy enn for noen seriøs holdning til konspirasjonsteorier. Det inneholder grupper navngitt på samme måte som virkelige organisasjoner. Det kan spilles av to til åtte spillere. Avhengig av antall spillere, kan et spill ta mellom ett og seks timer.

Kortene i spillet har vist seg å beskrive nøyaktig hva som har hendt siden kortene var laget. Ett av Illuminati-kortene er: «New World Order, End of The World». Illuminatets modus operandi er Orden Utav Kaos – frykt og kaos på masse måter; til deres orden; Den Nye Verdensorden. Gjennom Problem – Reaksjon – Løsning.

«New World Order, World War III» er et av kortene som gir mye poeng.

Massemord

Bunntekst på kortet sier: En stor hendelse ryster media, og idet den er over, så har alle glemt hva som – hva var det nå igjen, som hendte før? (Libya?)

Legg merke til avisspalten; ‘Nobel literate sought for questioning’, som henspeiler på Oslo som stedet hvor Nobels fredspris deles ut. Antall døde øker. Krever media og Illuminati aksjoner, sier kortet.

Hemmelige forbund

ABB's Knight Templars

Bunnteksten av kortet sier: «Nei, de var ikke utryddet i 1312. De har vokst i makt og velstand og merkverdig kunnskap.»

Knights Templar er et av de mest hemmelige forbund gjennom historien.

«The original Order of Knights Templar was founded in the twelfth century … Trade … made the Templars rich … In October, 1307, [French King] Philip ordered the arrest of all Templars on French soil and the seizure of their property. There was reason to believe, said the king, that the [Templar] order was profoundly heretical; that its military monks, in fact, were black magicians … At these trials, many of the accused Templars admitted … to witnessing or participating in … sodomy, trampling upon the crucifix, and worshipping some sort of mummified and fiercely bearded three-headed creature. The creature, swore some of the accused, was named Baphomet … Some may well have been practicing homosexuals … Templars were the custodians of secret esoteric teachings, later associated with Rosicrucianism and esoteric masonry.» [«Mind & Magic,» by Francis X.King, Crescent, ISBN 0-517-06036-1, p. 84-85]

«Ordo Templi Orientis (OTO) ble stiftet før 1902 av Karl Kellner og Theodore Reuss (også kjent som Merlin) i Tyskland, med en rektors postadresse i Lugano, Sveits av 1917. Den umiddelbare forløperen til Organisasjonen var Hermetic Brotherhood of Light, et mystisk samfunn grunnlagt på midten av det 19. århundre, med avdelinger i Europa og Nord Amerika. Før Hermetic Brotherhood of Light, OTO’s «tradisjonelle» historie omfatter Weishaupt’s Illuminati på slutten av det 18. århundre og den Crusading Order of Knights Templar i det 11. århundre som forløpere. Det må påpekes at mange andre organisasjoner også hevder at de stammer fra Illuminati og det 11. århundres tempelriddere, uten faktisk å kunne bevise dette. Den «tradisjonelle» historien er en eufemisme for «mytologi» i frimurerske og okkulte organisasjoner, og som sådan, uttrykker den «tradisjonelle» historien og de forløpende relasjoner som ikke er dokumentert og kan være unøyaktige. Det er dokumentert at O.T.O. sprang ut fra Hermetic Brotherhood of Light som ble etablerint av Karl Kellner, et medlem av dette brorskap. Hermetic Brotherhood of Light fortsatte uavhengig av OTO, for seg selv, og var fortsatt i eksistens i Oakland, California så sent som i 1970… [] Sistnevnte innvielser var representert ved O.T.O. til å gi den skotske Rites grader (Albert Pike’s initiering). På begynnelsen av 1920-tallet, når denne praksisen effektivt endte, og unike OTO innvielser var spredd innenfor deler av OTO i regi av Aleister Crowley. På den tiden ble ritualene til O.T.O. omskrevet av Aleister Crowley (Thelema-Book Of The Law), for å hindre ytterligere vansker gjennom at ritualene ble for tett til de av Craft og den skotske Rites Frimureri (Albert Pikes riter).»
http://hermetic.com/heidrick/oto_history.html

I Norge er der miljøer og personer som er aktive i OTO, og dermed Illuminatet, og ABB’s Knights Templars.

Konspirasjonsteoretikere


Konspirasjonsteoretikere er fienden, men også til hjelp for Illuminatet, samtidig som de kan kan ødelegge hele spillet deres ved å avsløre det, jfr. George W. Bush i filmen over. Om det ikke blir for sent for den store del av befolkningen å forstå spillet som foregår, og dermed handle riktig.

Politisk Korrekthet

Bunnteksten av kortet sier: «Gode tanker er nå påbudt. Øk makten til alle Liberale grupper med +3. Alle Konservative grupper med en Makt på bare 1 vil bli kriminalisert.»

Unntakstilstand

Mye makt for å opprettholde Lov og Orden; London Riots

Unntakstilstand, gir ubegrenset makt, borgeretter borte

Riots og opprør

Toleranse

Alt som Illuminatet vil ha det, må nå godtas, debatt lagt død, de som ikke innretter seg og ikke er ‘tolerant’ får problemer. Tankepolitiet trår til aksjon. Kun de som uttrykker det politisk korrekte kan publiseres. Liberalere vil stoppe kjeften på konservative, ved denne metode.

Bunnteksten av kortet sier: «Død Over Alle Fanatikere» kortet sier: «Hvis det er noe vi ikke tåler, så er det intoleranse …  Illuminati eller Fanatiske Aksjon(er) blir påkrevet.»

Sosialdemokratene vinner

Sosialdemokratene vil nå kontrollere regjeringen. Nasjonen har ikke samme følelsene lenger

Andre sentrale kort

Deepwater Horizon, Mexicogulf

Trusler om epidimier, svineinnfluensa, osv

New York, Madrid, London, Oslo

Kontrollert media og akademia

Befolkningskontroll

9/11 - Pentagon

En vitenskapsmann mikser og skaper virus. Kortet representerer notasjonen at CDC vil bli brukt i fremtiden for å påføre sykdom på bestemte grupper av mennesker (DNA-profiler) eller på verden.

Drep for Fred; Serbia, Irak, Afghanistan, Libya, Iran, ______

Bilder av hele kortstokken kan finnes her:
http://www.facebook.com/media/albums/?id=138814779472876
http://s1033.photobucket.com/albums/a411/oilandwaterdontmix/
http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game?page=13

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Tor Karlstad

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.
64 Kommentarer

Skriv en kommentar

Send meg varsel om:

Sorter på:   Nyeste | Eldste | Flest stemmer
Profilbildet til Balle Clorin
Medlem
Balle Clorin
4 år 3 måneder siden

Fett! En kortstokk jeg gjerne skulle hatt.

Profilbildet til nicodemus
Medlem
nicodemus
4 år 3 måneder siden

100000kr spørgsmålet..!!!
mht…ytøya..!!??
hvem var de andre angrebsmen…?? og hva gør politiet..med dette..??.4-6
vitner har ytret seg om at der var minst 2 angrebsmen..!?
en man nordisk utseende..1.8o høy ca…svartklet…hvade en pistol i handa..
og hagla på ryggen sin..!!? ligeledes siger vitner at de hørte skud..fra forskellige steder på øya…!! hvem var denne mannen..??
jeg hater løgne..!! og denne verden lever på løgne..!!sanheten må frem..!!
ellers svigter vi alle de døde ungdommer..!!!

Profilbildet til Hans Gaarder
Redaksjon
4 år 3 måneder siden

Det hemmelige selskapet OTO er beskrevet slik i min artikkel «Illuminati for folk flest» som ble publisert her på Nyhetsspeilet i fjor høst:

«OTO (Ordo Templi Orientis)

OTO er et okkult selskap som ble etablert i sin nåværende form av den kjente okkultisten Aleister Crowley.

OTO praktiserer ulike former for ritualer.

OTO er bl.a. knyttet til den hemmelige frimurer-riten The Palladium Rite.
Innholdet i ritualene som ble definert av Crowley for de ulike høyere gradene er beskrevet her.

Her fremgår det også at det er uenighet internt om hva som skal være innholdet i den øverste graden, grad XI. Dette skyldes at mange av de mannlige medlemmene har ytret motvilje mot å utføre de handlingene som Crowley foreskrev for grad XI.

Info om den norske avdelingen av OTO finnes her.

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO både til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan, se.

Hentet fra Illuminati for folk flest

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Jasså, var «The Golden Dawn» et » Crowley-påfunn»? Crowley var medlem i Golden Dawn en stund ja…men det var nok ikke hans påfunn 😉

Forståelig at mange mannlige medlemer ikke ønsker å gjennomføre grad XI, når det handler om dette: http://www.parareligion.ch/sunrise/xi.htm MEN husk, at den mest fredlige «religionen», historisk sett ihvertfall, buddhismen hadde også tantriske retninger som drev med tantriske sex-ritualer, både homo og hetero-sexuelt… Det var der Crowley hentet sin tantriske inspirasjon. Blant annet i samrbeid med sin Buddhistiske venn Allan Bennet!
(Kanskje litt vanskelig å akkseptere tantrisk sett når det blir presentert fra en gruppe dannet i puritanske vesten)

Og kjære Karlstad, du sa: «I Norge er der miljøer og personer som er aktive i OTO, og dermed Illuminatet, og ABB’s Knights Templars»

Du røper virkelig at du ikke har satt deg så veldig inn i OTO, hvis du sammenligner dem med ABB’s Knights Templars… OTO’s sine medlemmer er i høyeste grad multikulturell, på tvers av religioner og fra alle raser. Og i høyeste grad ikke nasjonalistisk… Så syns det blir litt lavmål og forsøke å sverte OTO ved å forsøke å knytte dem til ABB’s fantasi-verden om å være en «Knights Templar»! Og hvis ABB’s «Knight Templars» finnes, har ikke dette noe med de originale «Knight Templars» å gjøre… og ihvertfall ikke OTO!

Får ikke akkurat min tilitt til dine artikler ved å vise at du ikke setter deg inn i hva du kritiserer…

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Hallvard Volden: Om du leser i min kommentar har jeg skrevet som sant er at Crowley infiltrerte Golden Dawn, for å ødelegge dem og offentliggjorde en del ritualer osv. jeg vet at du liker Crowley, men han satte seg fore å å ødelegge Golden Dawn og ble deres bane. Det synes jeg var leit, da de hadde mye lys og det viser til fulle at dette er ikke enkelt og svart hvitt..
Crowley valgte jo også den mørke siden, bevisst..

Av den grunn har jeg unngått å lese Crowley, men jeg slo opp i en bok en gang, da jeg var i en butikk, en bok han hadde skrevet om emnet Kabbalah. Der så jeg at han hadde mye innsikt i det emnet men han hatet jøder og hadde nazistiske sympatier, etter hva jeg forstod, og mente at jødene hadde forvrengt kabbalah osv. Det er et moment i dette, at jødenes rabbier og ledere ble drept under WW 2 og de ble erstattet med ZIONISTER! For en tragedie! Om noe er forvrengt ligger nok årsaken der vil jeg tro.

NWO vil alltid forvrenge og sverte sannheten.

Ang OTO så vet jeg de har miljler i Oslo og Bergen. Det som er vårt anliggende her, Hallvard Volden er at det virker som fremstående personer i OTO jobber aktivt for å sverte Nyhetsspeilet og folk med vårt syn på tingene.

Disse menensker fremstår som ateister og ikke som spirituelle overhode, men sterkt kritiske til alt spirituelt, og da er noe veldig galt ang OTO.

Fant noe svært interessant i går, tilfeldig, ang La Veys egentlige hensikter, skal se om jeg kan klare å finne dette igjen.. Det var svært overraskende.

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Du skriver: «Crowley valgte jo også den mørke siden, bevisst»… Kan du utdype det? Gjerne med kilder 😉

Du skriver også at: «han hatet jøder og hadde nazistiske sympatier»… Kan du fortelle meg hvilken bok du leste det i?

En annen Kabbalist Dion Fortune, var venn og bekjent med Crowley. Sammen førte de «åndelig motstand» mot Nazi-tyskland og Hitler.

Kan godt hende at Crowley var kritisk mot jødene…men han var nok mer kritisk til Nazi-tyskland! Vet det forserer masse forskjellige «rare» teorier om Crowley..spesielt på nettet. De fleste av disse teoriene er dessverre av folk som aldri har lest noe som helst om Crowley og hans verk…eller lest dem med kristen-fundamentalistiske/puritanske/dogmatiske «briller».

Buddhismen er også ateistisk… Men OTO er ikke ateistisk, kanskje kan man «lukte» panteisme hvis man skal snakke om en «OTO- filosofi», men dette blir egentlig litt feil å gjøre, i og med at OTO ønsker medlemmer fra alle religioner velkommen. Så hvis noen som er medlemer i OTO kritiserer Nyhetsspeilet, er det ikke OTO som kritiserer, men mennesket som er medlem i OTO! Hvem vet, kanskje det finnes medlemer som synes mye av det på Nyhetsspeilet er bra??Det hadde ikke syntes var rart…

OTO vil hjelpe sine medlemer til å uttrykke sitt unike JEG…og hvis det fungerer, vil deres medlemer i høyeste grad ikke være homogene!!! Gjør hva du vil, med kjærlighet, og kjærligheten gjelder alle uansett rase, religion, osv…

Viktig og ikke generalisere alle mennesker under et «organisasjons-begrep» for til syvende og sist er det individet som «mener noe» om noe…

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Hallvard Volden: Er i prinsippet enig med absolutt alt du skriver her. Er klar over at det er mange myter rundt slike personer og at svært mye hets og desinfo spres fra kristenfundamantalistiske miljøer om alt esoterisk. De som er i de miljøene har ingen forutsetninger for å kunne forstå esoterisme, så de sluker alt av desinfo rått og fordømmer hva de ikke forstår, slik har det dessverre alltid vært, i den type kristne miljøer. Mye blod har flytt pga den mentaliteten der og manglende forståelse. Hetsen fortsetter fremdeles.

Min info kommer definitivt ikke fra slike kilder, der uvitenhet dyrkes og innlærte fraser og dogmer dyrkes, gidder jeg ikke lese en bokstav. Derfra kommer ikke noe nytt uansett.

At han bevisst valgte den andre siden, trodde jeg var en gjengs oppfatning, iallfall var det det i det miljøet jeg var en del av, på den tiden. Han kalte seg tross alt «dyret» og forsøkte å gå inn for å bygge opp det image..

Så det inntrykket kommer generelt hva jeg har hørt og lest sålenge jeg har hørt om Crowley, dvs fra 1984 eller deromkring. Det er helt umulig for meg å angi kilder for dette, og heller ikke for boka som jeg kikket veldig kort i, i en bokhandel for ca 15 år siden, beklager. Det jeg kan si, er at mitt motiv for å kikke i den boka, var at jeg ville se selv, ta en liten rask titt på hva Crowley skrev om Kabbalah. Boken var skrevet av Crowley selv og var om kabbalah.

Det jeg kom over da jeg tilfeldig åpnet den, var et hat/raseri-anfall eller noe, mot jøder.. jeg grøsset og satte boken opp igjen i hyllen, det var det.

Det var ut fra den boken jeg fikk inntrykk av at det med nazi var sant.
Kjenner godt til Dion…  Les mer »

Profilbildet til Vandalf
Medlem
Vandalf
4 år 3 måneder siden

Wow!

For en strålende, fantastisk artikkel fra illuminatieksperten Karlstad!

Her har du virkelig overgåttvdeg selv, mr…

You really nailed this one, bro!

Ps: er det flere enn meg som lurer på hvor Oslo kommer inn i bildet her?

Profilbildet til gudfrid
Medlem
gudfrid
4 år 3 måneder siden

På det øverste kortet (med klokka) står det at man må kombinere to katastrofer, tror det er det som er linkingen ift våre katastrofer.

Profilbildet til smurfen
Redaksjon
4 år 3 måneder siden

Tja …..vist du tar på deg brillene og ser en gang til på kortet med Bilde av Breivik som Tempelridder så ser du Oslo Plaza i bagrunnen, Du ser 2 lufte kanaler og 2 kors som blir 22, på kartet står det også 1312, 1+1+2 blir 22 og 1312 blir 7, mao 22/7

http://www.youtube.com/watch?v=4YAXKbwssog&feature=related

Selv Hitler var en kjent Tempelridder sammen med resten av eliten i verden

Her kan du se at Tempelridderene er øverst på næringkjeden (pyramiden) :)

http://media.adamdodson.org/index.php/Control-Structures/The-Elite-Network

Fredag den 13 i oktober i 1307 ble de super mektige tempelridderene Etterlyst og fengslet av den Fransk Kong Philip den 4 grunnet sin djeveldyrking

Tusner av Riddere inrømmet i identiske forklaringer at de måtte avsverge kristus og sverge troskap til djevlen

Men 90% av dem kom seg unna med sine enorme skatter, en del dro til Scotland, mange dro til USA og etablerte seg på nytt der 500 før Colombus og bygde Washington som det nye Sion ( Jerusalem ), ikke lenge etter endret dem navn fra Tempelriddere til Frimurere og Tempelridderene forsvant ut av historien i USA

Den innerste kretsen rundt Queen Elisabeth består av over 600 Knigts of Malta eller Tempelriddere om du vil

Se hele historien her :)

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=OnYpMcaHCFI&feature=related

Profilbildet til Justitia
Medlem
Justitia
4 år 3 måneder siden

Heilt utruleg å sjå desse korta, men eg ser ikkje noko tal på dei og eg kan ikkje tyda kva som står på det vesle huset bak, og kva for hus er det?

Eg ser at dei som les og deltek her, definitivt ikkje er esoterikarar, og sjølv om Hallvard Volden og Singoalla skriv bra og gir av lyset sitt, er eg redd det er å kaste bort tida, om det er så mange som er så fulle av fordommar her.

At kyrkje og kongemakta har jakta på alle som tenkte eller trudde litt annerleis har diverre ført til at mange liv har gikk tapt, og det var difor ein ikkje kunne møtast utan i dulgsmål. Dei risikerte livet sitt for trua, og tapte det og, mange av dei. Det er grusomt det som vart gjort mot dei, tortur, heksebrenning og drap. Det er rystande at sympatien her inne er på dei som drap si sida, kyrkje og stat som bibelen og sa ville plaga dei som har rett tru.

Profilbildet til Uffda
Medlem
Uffda
4 år 3 måneder siden
Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Litt nyansering, og korrigering er nødvendig her. Har stor respekt for ditt arbeid som ofte er glitrende, Hans Gaarder, men forrige kommentar fra deg inneholdt feil.

Det gjelder dette avsnitt:

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO arbåde til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan osv.
————————————————————–

Det er begrenset hvor mye tid hver enkelt av oss har til å grave, og jeg vet du har gravd den del innen okkultisme osv, men det er viktig å ikke ta alle over en kam, eller all info for å være korrekt på dette punkt også. Og på dette området kommer det MYE info f eks fra tradisjonelt kristent hold eller fra andre som ikke har noe som helst begrep eller evne til esoterisk og åndelig reell innsikt og det er jo viktig når det faktisk er hva dette området egentlig handler om.

De kristne som kommer med dette, er som regel i god tro, gjør det etter sin egen begrensede forståelse, eller viderefører hva deres ledere har «forstått» eller kommer med. Sannheten er at de lederne, som regel er «in» med eliten og får sine instrukser. Det har blitt avslørt selv om de aller beste blant dem. Glem ikke at neo con kristne også styrer verden, og et i makt-eliten, Bush og co, er bare et eksempel.

Disse folkene har ikke åndelig nivå overhodet, til å forstå kvidderet av hva ekte esoterikere holder på med. Det er langt over deres nivå, og historien er full av eksempler på at man fordømmer og gjerne dreper hva man ikke forstår. Heller hetser, slik det også gjøres her på Ns.

Slik er mye kunnskap gått tapt og vi satt igjen med kunnskapen til de uvitende bøllene som drepte de som forstod..

Når man går inn…  Les mer »

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Litt nyansering, og korrigering er nødvendig her. Har stor respekt for ditt arbeid som ofte er glitrende, Hans Gaarder, men forrige kommentar fra deg inneholdt feil.

Det gjelder dette avsnitt:

Den norske satanist forskeren Asbjørn Dyrendal har lenket OTO arbåde til satanisme og til det hemmelige selskapet ”The Golden Dawn” (et annet Crowley-påfunn) samt til The Church of Satan osv.
————————————————————–

Det er begrenset hvor mye tid hver enkelt av oss har til å grave, og jeg vet du har gravd den del innen okkultisme osv, men det er viktig å ikke ta alle over en kam, eller all info for å være korrekt på dette punkt også. Og på dette området kommer det MYE info f eks fra tradisjonelt kristent hold eller fra andre som ikke har noe som helst begrep eller evne til esoterisk og åndelig reell innsikt og det er jo viktig når det faktisk er hva dette området egentlig handler om.

De kristne som kommer med dette, er som regel i god tro, gjør det etter sin egen begrensede forståelse, eller viderefører hva deres ledere har «forstått» eller kommer med. Sannheten er at de lederne, som regel er «in» med eliten og får sine instrukser. Det har blitt avslørt selv om de aller beste blant dem. Glem ikke at neo con kristne også styrer verden, og et i makt-eliten, Bush og co, er bare et eksempel.

Disse folkene har ikke åndelig nivå overhodet, til å forstå kvidderet av hva ekte esoterikere holder på med. Det er langt over deres nivå, og historien er full av eksempler på at man fordømmer og gjerne dreper hva man ikke forstår. Heller hetser, slik det også gjøres her på Ns.

Slik er mye kunnskap gått tapt og vi satt igjen med kunnskapen til de uvitende bøllene som drepte de som forstod..

Når man går inn…  Les mer »

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Så til kortstokken.. Det er utrolig og fantastisk at denne finnes og gjengir kort som i ettertid kan gjenkjennes som fremstillinger/forutsigelser av begivenheter som må ha vært planlagt som nøkkel-punkter i elitens agenda.

Den som har laget kortene/tegningene MÅ ha hatt kjennskap til disse hendelser på planleggings-stadiet, vet vi mer om den/de som er bak kortene? Bakgrunn, kontakter osv?

Ang klokketårnet i i Tokyo merker jeg meg at det heter Wako, og ellers representerer det kan hende børsfall?

Ang ABB kortet, han er tempelridder, det røde korset er inne i bildet her, på hvit bakgrunn. Men han holder sverd og ikke gevær, symbolks muligens, men hva holder han frem i den andre hånden? En klode? Betyr det verdens-makt, samlet som enhet? Kanskje? Siste omdreining.

Kan bygningene bak gjenkjennes som noe vi kjenner fra Oslo, i siluett`?

Hva er det der med døra i? Nedgang til en bunkers?
Eller noe annet. Hva står på døra, stars? Litt utydelig for meg å se.

Og de to greiene på gulvet der, hva representerer det?
Ser litt muslimsk ut? Muslimske turbaner eller hva?

Ser ellers at oljekatastrofer og all annen elendighet er representert på kortene, vi trenger et helvete for slike folk som er med på denne agenda.

Vil gjerne høre hva andre ser og tolker i kortene.
Det viser seg jo å være viktig og finnes kort der som kan si oss noe om fremtidige hendelser?

Jeg er en erfaren tolker av spådomskort og orakler, men dette blir på et vis noe annet, her er det ikke redelig spørsmål til noe orakel, men her er en ond agenda lagt inn i kortenes bilder. Er disse kortene i salg?

Profilbildet til Heart of Gold
Medlem
Heart of Gold
4 år 3 måneder siden

Singoalla sa: «vet vi mer om den/de som er bak kortene? Bakgrunn, kontakter osv?»

Det står i det tredje avsnittet i artikkelen:
«Illuminati spillet er et frittstående kortspill laget av Steve Jackson Games (SJG), inspirert av bøkene ‘The Illuminatus!‘, trilogy av Robert Anton Wilson og Robert Spillet kan skaffes her: hea.http://www.sjgames.com/

Singoalla sa: «Hva er det der med døra i? Nedgang til en bunkers?
Eller noe annet. Hva står på døra, stars? Litt utydelig for meg å se.»

Tegningen er av en mann på et tak. Det er vanlig med en egen dør til taket på større bygg. På skiltet står det «stairs» engelsk for «trapp»

Singoalla sa: Og de to greiene på gulvet der, hva representerer det?
Ser litt muslimsk ut? Muslimske turbaner eller hva?

eehh… vifter, Singoalla. Takvifter! Ventilasjon en slik en f.eks http://www.alibaba.com/product-gs/285621992/DWT_roof_exhaust_fan.html

Singoalla sa: […]men hva holder han frem i den andre hånden? En klode? Betyr det verdens-makt, samlet som enhet? Kanskje? Siste omdreining.

Det han holder i hånden er et sverd og en kalk. (symbolikk fra kristendommen, Kalken eller sverdet – kristning eller død)

Profilbildet til arifkarim
Medlem
arifkarim
4 år 3 måneder siden

Nektiser spiller jo dette spillet hverdag, da er det ikke så utrolig vanskelig for dem å nekte at disse illuminati-kortene har ingenting med oslo-terror å gjøre 😀

Profilbildet til arifkarim
Medlem
arifkarim
4 år 3 måneder siden

Legg merke til det aller siste kortet: «Kill for peace»… Etter Sovjetunionens fall blir alle vestlige kriger kjempet i fredens navn… og fordi ordet islam betyr også, kjempes derfor alle krigene etter 1990 mot «islam» 😀

Profilbildet til Ulven
Medlem
Ulven
4 år 3 måneder siden

Gladnyhet fra konspirasjonsøglen Asbjørn Dyrendal: Satans bibel er nå å få på norsk!

Satans bibel på norsk
I påsken kom Satans bibel på norsk. Det er ingen grunn til å lage noe spesielt oppstuss rundt dét. Verken Satans bibel eller satanisme er noe å være redd for, og med unntak for de aller kristeligste er det knapt noe spesielt å opprøres over.

http://www.forskning.no/artikler/2004/mai/1084181767.43

Legg merke til at markedsføringen og spredningen av det dunkle budskapet til Anton LaVey skjer via nettstedet forskning.no, som betales av det offentlige.

Sannelig har satanistene blant oss gravd seg dypt ned og infiltrert seg godt. Men nå skal de rives opp med roten og frem i dagslyset…

Profilbildet til arifkarim
Medlem
arifkarim
4 år 3 måneder siden

Satanisten Dyrendal beskriver sin religion slik:
«Hva er da denne satanismen?

Kort sagt er satanisme en moderne selvorientert religion der det å leve livet i det dennesidige står i fokus. Satanismen har opphav i California-basert motkultur, okkultisme, humanpsykologi, vestlig individualisme og religionskritikk. Mesteparten av satanismen er ikke videre religiøs, i den forstand at de færreste er så opptatt av det «overnaturlige».

Satanisme er altså ikke noe gammelt fenomen, og man dyrker ikke ondskapen. I den grad det er en religion, er den en ung religion.

Det startet som mange vet med en viss Anton LaVey. Hjemme hos LaVey i San Francisco ble det holdt foredrag og annen virksomhet knyttet til okkultisme og magi. Etterhvert utkrystalliserte det seg en mer regelmessig gruppe. Noen i kretsen foreslo at man skulle gjøre noe for å trekke flere inn. LaVey og noen andre bestemte seg for å starte en religion, og at de kunne kalle det en satankirke. Han gjorde dette den 30. april 1966.»
http://www.forskning.no/artikler/2004/mai/1084181767.43

Og med dette avfeier han enhver tvil om SRA som ikke-eksisterende fenomen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Satanic_Ritual_Abuse

Ifølge nektiser hvis et barn hevder å ha opplevde rituell fysisk / seksuelt overgrep må det være «falske minner» innvolvert. Dermed må alle ikke-rituelle overgrep dømmes mens sataniske rituelle overgrep frikjennes av rettssystemet 😀
http://www.erichufschmid.net/Pedophile-trick.html

Så kan nektiser gjerne debunke de hundrevis av SRA-saker listet i denne artikkelen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_satanic_ritual_abuse_allegations

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
4 år 3 måneder siden

Hallvard

Pointet med Crowley er at han var en psykopat. Bare studer hans liv så får du bevis for det. Og psykopater kommer det fint lite godt utav.

Spørsmål: men var også Crowley begavet? Hadde han noe å komme med? Joda, men slik er det ofte med psykopater: de er ikke dumme. Crowley la en del interessante ting på bordet. Bare pass på å ikke gå i samme fellene som Crowley selv gikk i. Se om du kan bruke noe av det han kom med, men ikke glem å la din egen samvittighet lede deg. Dette gjelder og i forbindelse med alle de andre guruene eller «guruene» som fyller alternativavdelingen på bokhandlerne. Luk vekk alt det personlige, all beundring og fascinasjon – og se hva du står igjen med. Bedøm det fra din egen sunne fornuft og samvittighet og prøv å integrere det med den forståelse av deg selv, livet og universet som du har fra før. Og vær beredt å stå 100% til ansvar for det du tror på. Det *du* tror på.

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Belzebob: Jeg har fått stor respekt for kommentarene dine 😉 Og respekten ble større nå!Selv om vi kanskje har litt forskjellige samfunns-ideal…

Ja, Crowley var kanskje en psykopat. Men nå, unnskyld uttrykket, driter jeg i hvilken person Crowley var. Jeg har ingen planer om å følge hans fotspor. Det ønsket heller aldri Crowley selv at noen skulle gjøre:

«Jeg innrømmer at mine egne visjoner aldri kan ha samme betydning for andre som de har for meg og jeg er ikke skuffet over dette. Alt jeg ber om er at mine egne resultater vil overbevise andre sannhetssøkere at det, hinsides enhver tvil, eksisterer noe som er verdt å søke og som man kan oppnå med metoder som er mer eller mindre lik mine egne. Jeg ønsker ikke å være hyrde til en flokk, et fetisjobjekt for dårer og fanatikere, eller grunnleggeren av en tro som kun er i stand til å gjenta mine egne meninger. Jeg vil at ethvert menneske selv skal kutte sin egen vei gjennom jungelen.» (The Confessions of Aleister Crowley/OTO)

Hvis man faller i fella og tilbe Crowley som person/profet/Guru, da har man igrunn sterkt missforstått hans «filosofi». Enkelt sagt: «Gjør hva DU vil» og ikke «Gjør hva JEG vil»…faktisk advarte han sterkt om å gripe inn i andres vilje og liv, uten at det ble bedt om det! Og det kan vel sikkert også oppfattes som «kaldt» for mange som tror «de vet hva som er best for andre»… 😉

Faktisk så minner dette veldig om et utsagn av kjære Buddha:

«Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.»(Buddha) Han sa det nok ikke på engelsk da, hehe… Crowley var jo selv praktiserende buddhist en stund.

Jeg beundrer ikke…  Les mer »

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Jeg skrev: Enkelt sagt: “Gjør hva DU vil” og ikke “Gjør hva JEG vil”…

Da mener jeg selvsagt at man skal oppfordre andre til å gjøre hva DEM vil, ikke hva man selv vil at de skal gjøre! 😉

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Arifkarim: Tror faktisk at Antony Lavey snakker sant ang dette..
Utrolig nok tror jeg det. For det rimer med mitt inntrykk og mine brikker..

Det vil antagelig overraske mange men jeg har faktisk lest den sataniske bibel skrevet av Antony Lavey. Og jeg leste satan-bibelen allerede på slutten av åttitallet. Det er lenge siden og jeg tar derfor forbehold om at jeg snakker ut fra min hukommelse. Men jeg husker faktisk godt hva som stod i den og prinsippene der, fordi vi snakket og diskuterte det mye både da og senere.Senere solgte jeg den for kr 40 – ville ikke ha den i huset. Min daværende mann kom aldri over det, mulig medvirkende til at vi ble skilt..

Nei, vi var ikke tiltrukket av satanismen, min daværende mann og jeg var vanlige kristne lutheranere, han kjøpte satan-bibelen fordi han ville vite hva som faktisk stod i den. Og både han og jeg ble overrasket, at det slett ikke var noe djeveldyrkelse det var snakk om der.

Flere her på Ns, bør skifte ut sin ordbruk ang å rase om satanisme, og begynne å snakke om djevel-dyrkelse, det er to vidt forskjellige ting, nemlig.

Satanisme, à la Antony Lavey og satan-bibelen er ikke noe oppsiktivekkende å rope opp om egentlig. For å siter hva jeg skrev i forrige innlegg:

Church of Satan og Antony La Vey kjenner jeg en del til. Der er det mye ateister som vil dyrke sitt ego og frie sexualitet samt bruker Satan som et symbol på at de vil gjøre hva pokker de vil. Og Crowleys ord om at det er hele loven osv. Det er godt mulig at dette også er knyttet opp til agenda, både i fortid og nåtid, ja sannsynlig. De ferreste der har noe religiøst forhold til Satan.

Ok? Det er altså ikke religiøst, noe…  Les mer »

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Flott skrevet Singo 😉 Enig…

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Takk Gudfrid, jeg ser den. Det er også slik det var 911, da var det angrep flere steder samtidig, ligner det også. Og nå var det angrep 2 steder i Norge samtidig som børsen falt osv..

Pga at det gjeler symbolikken og også connection til Crowley, så poster jeg kopi av 2 andre innlegg fra meg, litt omskrevet, her:

Singoalla sier: 31. 07. 2011 kl. 02:30

HVORFOR oppfordret politiet folk til å bære akkurat roser? Det er Arbeiderpartiets symbol. Roser er vakre og de er forbundet med kjærlighet, men i dette henseende virket det litt merkelig, da rosen er et sterkt symbol for Arbeiderpartiet.

Er det slik at det faktisk var POLITIET som oppfordret folk til å bære roser? Det var ikke arrangørene av fakkeltogene eller Arbeiderpartiet altså?

Leste et sted at Stoltenberg visstnok flere ganger skal ha oppfordret folk til å holde rosen over hodet. I så fall, glir dette rett inn i symbolikken rundt Tempelriddere, rosenkors-ordenene, Davinci koden osv.

Kan noen der ute verifisere om det er slik at han oppfordret til det?

SUB ROSA – UNDER ROSEN er et begrep.

WOW – tror vi kan ha truffet spikeren på hodet her..

The Latin phrase sub rosa means “under the rose” and is used in English to denote secrecy or confidentiality, similar to the Chatham House Rule.

The rose was the emblem of the god Horus in ancient Egypt.[citation needed] Later, the Greeks and Romans translated the god’s Egyptian name Har-pa-khered as Harpocrates and regarded him as the god of silence. The association of Harpocrates with silence and secrecy originates from a misunderstanding of Egyptian depictions of the god. Heru-pa-khered was represented as a naked youth with a finger-to-mouth gesture–in Egyptian artwork this gesture imitates the hieroglyph for child and is used to represent youth, but was misunderstood by later Greeks and Romans as a gesture for silence.

Special…  Les mer »

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Jeg er ikke interessert i å renvaske Crowley…men hans lære 😉 Av alt jeg har lest av hans verker, kan jeg ikke finne noe som helst ondt 😉 MEN det krever at man er inne i symbolbruken hans…kan godt forstå at noe av hans lære kan oppfattes som vanvittig ved første øyekast, men Crowley ønsket at man skulle ikke nøye seg med et øyekast, men 2 og flere 😉

Som sagt, hva Crowley gjorde i sitt liv er hans karma, kanskje han var ond, ikke vet jeg, aldri møtt duden…mitt ønske er å forme min egen karma, og det er det Crowleys lære går ut på 😉

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Ingen er vel bedre åndelig veileder enn dem som viser deg veien til din indre åndelige veileder, eller? :) Kan ikke se noe ondt i det…

Profilbildet til gudfrid
Medlem
gudfrid
4 år 3 måneder siden

Ble mer nygjerrig på rosenkorsordenen, den er jo åpen for kvinner også, skal vi melde oss inn Singo?
http://www.amorc.no

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Takk for tilbudet men føler ikke noe behov for det eller at jeg har tid. Tror jeg kan finne det jeg søker i bøker osv, og er jo med i et fint felleskap som ikke er noen losje eller medlemsskap i, innen kabbalah, som er hva de studerer der også. Og har en del bøker om tematikken forøvrig også innen rosenkorsordenen. Problemet er at slike ordner kan være infiltrert.

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

Det er vel OTO også 😉

Profilbildet til
Guest
4 år 3 måneder siden

..åpen for kvinner.

Profilbildet til gudfrid
Medlem
gudfrid
4 år 3 måneder siden

Sorry dette ble litt tull, tenkte bare på frimurerlosjen som ikke er åpen for kvinner.

Profilbildet til gudfrid
Medlem
gudfrid
4 år 3 måneder siden

Kanskje Crowly ble tatt ufrivillig av mørke krefter nettopp fordi han han var slik en god veiviser for lyset. Crowly sier noe om hvordan vi kan beskytte oss fra slike intrengere, selv om han kanskje ikke klarte det selv. Noen som forresten vet om den røde ulltråden fra Kabbala, den skal jo beskytte mot mørke krefter, kanskje den virker motsatt?

Profilbildet til Singoalla
Medlem
Singoalla
4 år 3 måneder siden

Hallvard Volden. Nei et er ikke noe ondt i det, tvert om er det riktig. Men han forsøkte etter hva jeg forstår å bygge opp et image som skulle være som «dyret» og sa mye rart. At han hadde visdom også, og mye kunnskaper og innsikt er korrekt.

Gudfrid: Hm.. man blir vel ikke tatt ufrivillig av mørke krefter,
vi får tro at det er et valg. Men der lyset er sterkest er mokreftene sterkest ja.

Ang den røde tråden rundt håndleddet, så var det noe de drev med borti Hollywood, på den kabbalahskolen som Madonna og mange stjerner gikk på. Vi må ikke overvurdere hvilken virkning en enkel rød ulltråd har! Tenk da på hva en rød ullgenser eller røde sokker kan gjøre og tenk på Rolv Wesenlund som alltid har røde sokker på seg uansett..
Nei tror ikke rødt trekker til seg onde ånder!
Det er varmens og kjærlighetens farge også.

Det er ikke tråden i seg selv.. det er et symbol for noe og det kommer an på hva man legger i det. I alle år jeg har studert og forholdt meg til kabbalah har jeg aldri hatt på meg noe slikt eller sett noen andre som har det. Om jeg ville kunne jeg knyttet en ulltråd rundt håndleddet, for å påminne meg om noe eller for å gi signal om at jeg studerer kabbalah, men ingen gjør det her.

Rødt er forøvrig en stimulerende farge som gir kraft og styrke og brukes også innen Feng Shui på den måten, man stimulere energi, innen Feng shui ved å knytte eller legger røde bånd på det man vil ha styrket. Fargen er også knyttet til jord og rotchakra, og det å være jordet er beskyttende i seg selv. Innen sjamanisme driver man masse med å jorde seg. OG det er stor mangel…  Les mer »

Profilbildet til BelzeBob
Medlem
4 år 3 måneder siden

Joda. Med den røde ulltråden fra Kabbala kan man faktisk strikke en god ullgenser. Bare tråden er lang nok.

Profilbildet til Anitra
Medlem
Anitra
4 år 3 måneder siden

Etter 911 sa Bush: Lets not tolerate conspiracy theories.

Etter 22 Juli har jeg hørt flere ganger i media,
at man må ikke la noen slippe unna med konspirasjonsteorier,
eller meninger som bygger på konspirasjonsteorier.

Det blir ikke så lett å være dere fremover.
Hva tror dere kommer til å skje?

Det er ikke lenger snakk om å vise toleranse for hva andre mener,
det oppfordres tvert til nulltoleranse.

Dette er følgene av en manns gjerninger pga galskap,
fanatisme eller mind control.
Mange er døde, en hel nasjon rammes, for alltid.

Profilbildet til FRIMANN
Medlem
FRIMANN
4 år 3 måneder siden

Ikke så lett for OSS. I neste omgang er det DEG.
Pass på at du ikke har «ekstreme» (hva som er ekstremt i dag kan lett omformuleres om 10-20 år) meninger.

Disse veldig sterke ordene leste jeg i en «arbeidsleir» i Tyskland.

Først kom de for å ta kommunistene
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke kommunist.

Så kom de for å ta fagforeningsmedlemmene,
Men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke fagforeningsmedlem.

Så kom de for å ta jødene og sigøynerne,
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke jøde eller sigøyner.

Så kom de for å ta de homofile,
men jeg protesterte ikke
for jeg var ikke homofil.

Da de kom for å ta meg,
var det ingen igjen som kunne protestere.

Martin Niemuller

Profilbildet til bardun
Medlem
bardun
4 år 3 måneder siden

Intet mindre enn fascinerende og ganske imponerende.

At noen, her inne, har blitt gitt av gudenes nådegave en slik klar og betydelig innsikt for å kunne tyde skjulte koder og meldinger i disse skumle kortene er stort og forbløffende.

Skulle ønske at noen kunne ta seg tid til å begynne å tolke disse slik at kanskje til og med framtidige katastrofer kunne bli avverget.

Nå har jeg ikke anledning til å lese alt som skrives på nettsida av artikler og kommentarer, og enda mindre å poste det jeg ønsker. Likevel syns det for meg som om noe her mangler, eller for å si det på en annen måte, jeg savner de synske og sannsigerskene – dem som kan ”se” i alle tidsperspektiver eller jevnlig får meldinger fra andre siden, eller fra der omkring.

Vet ikke om noen av dem har kommet med noen forutsigelser eller konkrete advarsler som kunne knyttes til denne fryktelige terrorhandlingen utført av et enkelt menneske. I så tilfelle, hvorfor ikke?

Nå har jeg lest et sted at 28.oktober skal bli en skjellsettende dato. Er det ikke bare å dra opp kortene å tolke saken?

Profilbildet til FRIMANN
Medlem
FRIMANN
4 år 3 måneder siden

Flott artikkel. Må få skaffet meg den stokken.

Kortene minner meg om data kort spillet Fate of the World http://fateoftheworld.net/media Som jeg ser på som det beste eksempelet på propaganda gjennom spill.
Blant annet ved å bruke kort som bla «population control», «martial law», «bookburning» , «dissinformation» og «Covert Sterilisation».

Selv om dette er klart onde kort, sniker de seg inn i spillet til å være akseptert. Og når det er akseptert en gang i hjernen, så vil det ikke gi fullt så kraftig utslag når det skjer.

Profilbildet til baugen
Medlem
baugen
4 år 3 måneder siden

Om 28 oktober–nyeste postulat fra Carl Calleman– på engelsk:

http://www.calleman.com/content/articles/CosmicConvergenceSeptember23-26.htm

Profilbildet til gudfrid
Medlem
gudfrid
4 år 3 måneder siden

Plukket ut det viktigste jeg :-), fra Callemans nyeste postulat: «we should surrender our egos to the all encompassing cosmic intelligence and also that this is our last chance to be part of the polarity shift to unity consciousness, or if we like, Oneness or God Consciousness. This will also be a test of the integrity of today’s evolutionary leaders, not to mention “2012 experts»