Nyhetsspeilet presenterer et videoklipp som viser en levende alien i interaksjon med mennesker. Klippet er over 20 år gammelt, og ingen har kunnet slå fast at det dreier seg om en forfalskning.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Kosmos | Video
  23.06.2011 19:50   (Oppdatert 29.08.2015 17:17)

«The alien interview» – live alien på live film

Finnes intelligent utenomjordisk liv? Hvis det finnes – finnes det bevis – i et format som vi selv kan vurdere? Og hvis vi får presentert bevis på utenomjordisk liv – vil vi da tro det vi ser eller vil vi velge å avvise det fordi vi ikke kan tro at det vi ser er virkelig?

Nyhetsspeilet presenterer her det velkjente videoklippet ”The Alien Interview”. Klippet varer i snaue 3 minutter og viser en levende alien. ”Intervjuet” fungerer telepatisk, men noe stemmer ikke og seansen får en overraskende slutt som vises i klippet.

Dette historiske videoklippet er fra januar 1991, og filmingen skal ha funnet sted i det underjordiske anlegget (”kaninhullet”) ved navn S4, som befinner seg i Nevada om lag 25 kilometer sørvest for det mer kjente anlegget Area 51.

Videoklippet kom til offentligheten i 1996, ved at en person som opptrådte under dekknavnet ”Victor” kontaktet innehaveren av et filmselskap og presenterte videoen for ham. Victor viser også at han har mye innsideinformasjon om det topphemmelige programmet som omfattet samkvem mellom mennesker og aliens (som bl.a. den kjente mikrobiologen Dan Burisch også har deltatt i, se f.eks. her), noe som også er en indikasjon på at filmklippet er autentisk.

Her er The Alien Interview kommentert av Victor:

Fløyteblåseren Bob Lazar arbeidet også i S4, som driftes av marinens etterretning, Department of Naval Intelligence, «DNI» som det står til venstre i teksten under filmen.

ID-kort for Robert Lazar mens han arbeidet på det topphemmelige anlegget S4 i Nevada. (Legg merke til at det står «S4» i nedre venstre hjørne). Den offisielle arbeidsgiveren U.S. Department of Naval Intelligence forkortes «DNI». Det står DNI til venstre i teksten i video-klippet.

11 år senere – i 2008 – lar Victor igjen seg intervjue. Det er en svært skuffet Victor som kommenterer den likeglade mottagelsen som hans grensesprengende video-bevis har fått, ikke minst blant de mange UFO-forskerne («Ufologists»), som ikke har tatt seg bryet med å undersøke alle sider ved The Alien Interview for å få slått fast om det er ekte eller ei. Han gjør det også klart at de utenomjordiske ble mishandlet av menneskene (dvs. amerikanere med høy sikkerhetsklarering) og at de ikke lenger er på jorden som del av topphemmelige amerikanske programmer. Victor ymter om at de utenomjordiske har hatt et budskap til menneskeheten, og at dette ikke er blitt tatt på alvor i den grad det er blitt forstått, og at tiden nå er i ferd med å renne ut her på jorden…

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 1 of 2).

I slutten av del 2 av «11 år etter-intervjuet» gir Victor fra seg ulike elementer av innsideinformasjon som han gir uttrykk for å ha hatt tilgang til. Han nevner bl.a. at tidl. visepresident Dick Cheney «vet det som er verd å vite» om det topphemmelige utenomjordiske programmet og han gjør et poeng ut av hvor tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld befant seg den 23. mars 2008. Han skisserer også at jordens «endetidsscenario» nå er nær, uten at han spesifikt gjør det klart om dette er informasjon som er kommet fra aliens.

Alien Interview – Victor Returns 11 Years Later (Part 2 of 2).

I 1997 ble Victor intervjuet av den kjente UFO-journalisten Art Bell, og her redegjør han for ulike omstendigheter rundt alien-klippet, inkl. hvordan han fikk tak i det. Han nevner også at «kaninhullbasene» S4 og Area51 ikke lenger huser utenomjordisk liv.

For del 5, klikk her

For del 6, klikk her

For del 7, klikk her

For del 8, klikk her

Flyvning-historikeren Michael Schratt (som har «black projects» – mao. topphemmelige prosjekter knyttet til avansert fly-teknologi som spesialområde)  har i nyere tid fått tilgang til de ulike nivåene i det nedlagte underjordiske komplekset S4 i Nevada-ørkenen. I denne oppsiktsvekkende videoen forteller Schratt om den berømte alien ved navn J-ROD (basert på info fra Dan Burisch). J-ROD levde i det underjordiske anlegget S4 i over 4o år.

Det topphemmelige prosjektet het «Project Aquarius» og dreide seg om kontakt mellom mennesker og romvesener/aliens – på jorden…!

Etter ca. 3 minutter i videoen vises enkelte tegninger fra innsiden av det engang så superhemmelige S4-komplekset. Enkelte av temaene som Schratt berører omhandler også S4.

 

J-ROD (JAROD), utenomjordisk med kult-status i det topphemmelige miljøet i USA som er omtalt i video-klippet med Michael Schratt. En av hans tidligere arbeidskolleger har beskrevet ham slik: «“I am a retired Air Force major. I worked with JAROD. We called him the ‘puppet master’. The most perfect non-human being in the universe. He actually had a good sense of humor. He could imitate anyone’s voice. A very clever creature.” Forøvrig har både Bill Uhouse (1924-2009) og Dan Burisch (f. 1964) møtt J-ROD – som selv kalte seg Chi’el’ah – gjennom sitt arbeid. J-ROD befinner seg ikke lenger på jorden. Tegningen er utført av Bill Uhouse, som arbeidet med utvikling av simulatorer for «rundfly-flyvning» i S4.

Videoen nederst viser et utdrag fra en konferanse i Zürich i 2009 der mikrobiologen Dan Burisch forteller om J-ROD (hvis virkelige navn var chi’el’ah). Burisch sier bl.a.  «The J-ROD that I was exposed to..

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Hans Gaarder

Om forfatter

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.


Forfatters nettsted: http://www.hansgaarder.info
Forfatters artikler: Se alle artikler av (141)Kommentarer

146 kommentarer

 1. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  Det fins t.o.m klipp av Roswell-romvesner, uten at jeg vet om klippet er autentisk eller ikke?
  http://www.youtube.com/watch?v=8I7eBt5IsD8

  Døm selv! :)

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Lynx Veritas Lynx Veritas sier:

   Autentisk eller ei. Det er ganske enkelt; enten er vi alene. Eller vi har alltid vært del av en større universiell community. Hvis så, er det så utenkelig at bad-aliens har taken over, med all sin tekno-manipulerende konspirative know-how.

   Og hva vil det si å være det motsatte. Det er kanskje prøvelsen nå, å forstå den siden som har motstått og forstått the other side? Det er kanskje derfor de er,…the other side? Hva er det

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

    Jeg vet at det er flere teorier rundt UFO-fenomenet og «romvesner» tilkoblingen til alt dette. Problemet er at hvis disse såkalte romvesner er så pass intelligente som Jewwood liker å vise, må jo det bety at de er fullt istand til å ta kontakt med FN, istedenfor terrorforsvaret i USA med beryktende historie av hemmeligheter.
    Jeg er også enig med skeptikere at det er fullstendig ulogisk av «romvesner», etter å ha reist flere lysårs avstand til å nå oss, og så sette igang med rampestreker som utenomjordisk bortføring, lemlestelse av dyr og mennesker, ødeleggelse av åker ved laging av kornsirkler, uprovesert flygning over forbudte flysoner osv.
    Etter å ha studert ufo-fenomenet i flere år kom jeg til følgende 3 forklaringer:
    1) Det er 100 % jordisk teknologi, først startet av nazistene etter påskudd fra de okkulte thule og vril samfunn:
    http://discaircraft.greyfalcon.us/JFM.htm
    http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/8139811/Nazi-spaceship-film-sparks-UFO-debate.html

    Denne hypotesen er mest troverdig da etter 1940-tallet har ufoaktiviteten akselerert ift. fortiden:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFO_sightings

    2) Det er snakk om interdimensjonale vesner, altså vesner som bor på samme planet, men er fra en annen dimensjon. Denne hypotesen kan forklare hvorfor de antatte «romvesnene» har så lite lyst å danne en formell kontakt med menneskeledere, og hvorfor de plutselig dukker opp et sted og så forsvinner minutter senere:
    http://www.youtube.com/watch?v=sthUYzBFIV8

    Den kan også forklare «gamle astronaut» teorier, der interdimensjonale vesner ble gitt status av «guder» av primitive mennesker pga deres teknologisk overlegenhet:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Interdimensional_hypothesis

    3) Den siste hypotese er minst troverdig, men kan lenkes til både første og andre hypotesen:
    Hulejord-hypotesen. Det er snakk om avanserte sivilisasjoner som bor under overflate sivilisasjon, og de kan nås via enkelte åpninger forkjellige steder på jord, primært ved jordens geografiske poler. Hitler sendte en ekspedisjon til Antarktis og fjerne østen til Himalaya i håp om å finne en slik åpning. Det er mulig at etter atomvåpen-sprengninger har disse underjordiske sivilisasjoner blitt tvunget til å handle med «oss» og derfor ble mange av de dokumenterte UFO-observasjoner etter 1945 skjedd rundt omkring USAs største atomvåpen-lagre og rakettskytings baser:
    http://www.youtube.com/watch?v=273jcsMQu3M
    http://www.reuters.com/article/2010/09/15/idUS166901+15-Sep-2010+PRN20100915

    Så der har dere noe å fordøye folkens. Pass godt på at at eliten liker å selge utenomjordiske hypoteser mest, siden de selv vet at det er muligens et løgn og svindel. Hvordan kan det ha seg at milliardervis av år med fraskilt evolusjon har brakt med seg utenomjordiske vesner som er så identisk med oss selv: 2 øyne, 2 ører, en nese osv 😀
    Det er ulogisk med tanke på den måten evolusjon fungerer naturlig. Disse reklamerte romvesnene er langt mer jordiske enn det vi blir fortalt fra «fløyteblåsere» 😉

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas Lynx Veritas sier:

     Jeg har sans for din kritiske vinkling Arif. Ville ikke det være den ultimate illusjon. All alien/ufo-historier, er menneskeskapt. (Bare for å erverve makt?) Det er makt i å beherske luftrommet time/space, eller gi uttrykk for å gjøre det. Bare det å kunne bevege seg i fra kontinent til kontinent med teknologi som til enhver tid synes utenkelig, og overraskende. For ikke å si fra planet til planet.

     Tilbake til dine teorier, og mitt utg.pkt. Enten alene, eller not. Alene, så er all alien/ufo-.stories skapt av oss. Og da faller alle reptil og ellers inter/intra-dimensjonale teorier i fisk. Eller er alien en bevisthet som kan ta former som vi ikke forstår. Alien form, hvordan forstå det. Hvis vi benekter det, og ikke gir det kredibilitet. Hva er alien?

     Ikke alene, har vi hvor mange alternativer for mulige «virkeligheter»? Kan det da være mulig i «deres» opplevelse av tid og rom, at det vi opplever som tusener av år, for dem er kun…kort tid. Hva om de er egentlig masters som flyter i sin tilværelse og kommer tilbake for å se om vi er klar for avansement.

     Hva om de som nå går under eliten, ikke har kontakt med det vi tror er «bad» guys, men en annen outcast bad-energy. Hvor mange har forlatt jorden i troen om hva er hva? Og blitt «sluset» inn i den samme gamle mølla. Om hva er hva. Hva om «hva» er hva du gjør det.

     Midsummer, streaming. Eller var det …dreaming:) (Hiver en kubbe på bålet)

     GD Star Rating
     loading...
    • Kommentar til Arifkarim,
     1) Med unntak av anunnakiene fra Nibiru kan vi gå ut fra at ALLE ET-grupper som besøker oss behersker det å skifte mellom forskjellige densiteter eller frekvensplan, ellers ville de ikke ha hatt TID til reise fra sin planet til Jorden.
     2) At US-UK har utviklet disse flate triangulære flyene (som mange vil tro er romskip), og i tillegg har diverse «muséer» med modeller/eksemplarer som de ikke får til å virke, betyr ikke at da må ALLE ufo-rapporter være observasjoner av jordisk teknologi. UFO-rapporter kan være observasjoner av begge deler.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til AssFaltum AssFaltum sier:

     Ja selvfølgelig, ET må jo reise i flere lysår om de skal nå jorden.
     For det kan jo ikke være slik at de kan ta snarveier gjennom «wormhole», om de skulle ha 1milliard års forsprang i teknologi.

     Alvorlig talt, vi mennesker er tilbakestående sammenlignet med andre intelligente utenjordiske vesener.
     Det finnes idag ingen tvil om at ET er på riktig, ref til alle pensjonerte tidl amerikanske offentlige ansatte som den senere tiden har vitnet.

     Vi har helt andre ting å bekymre oss for nå.

     GD Star Rating
     loading...
 2. Profilbildet til Ulven Ulven sier:

  Hvis dette er en spesialeffekt-produksjon a la Flåklypa Grand Prix
  http://www.youtube.com/watch?v=XUuQwPOfQ1M
  var det et pussig påfunn å sende inn de der sykepleierskene på slutten.

  Det ville jo være et animasjonsmessig C-moment som trolig hadde en krevende teknisk utførelse som ville gjøre det lettere å bli avslørt. Og hvordan kom produsentene i det hele tatt på en sånn ide hvis målet var å lure flest mulig?

  Det ville jo være mye mindre teknisk krevende å vise ryggen til en alien som monotont og stakkato spaserte bort til sin UFO som stod parkert i skyggen ikke så godt synlig.

  Skjønner godt at ingen har giddet å anbefale denne mini-filmen på Facebook. Hvor uinteressant er vel ikke det som muligens er en usexy grå alien sammenlignet med deltagerne på Paradise Hotel? http://connect.in.com/paradise-hotel-2/photos-1-1-1-f89dc5abcc41eb79b3fd2257a0149866.html

  Hva med å introdusere en ny TV-serie som het COSMIC HOTEL, der halvparten av deltagerne er mennesker og den andre halvparten aliens? Selv om det kanskje ikke ble så mye dating og sjekking så ville nå jeg synes at det ville vært interessant å følge med, liksom bare for å se hva som skjedde mellom deltagerne.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Starwolf Starwolf sier:

   Seriøst! Du tror vel ikke dette er ekte? Denne er like ekte som «Alien Autopsy» filmen fra begynnelsen av 90 tallet. Alt vi ser er en svart bakgrumm og et ansikt som kan være en maske. Vi ser ingen kropp, armer eller lignende.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Ulven Ulven sier:

    Du som kaller deg Stjerne-Ulv – hvorfor kan ikke dette være ekte?

    Det er en kjent sak at det har levd aliens i S4. (Google «S4 alien» eller «S4 alien craft»).

    Selv om «alien autopsy» og mengder av annet UFO-junk er faket betyr det ikke at alt er faket. Vi er ikke alene i universet og at aliens har vært på jorden bør ikke være en bombe for deg som kaller deg StarWolf.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Starwolf Starwolf sier:

     Som tidligere «believer» så tro meg. Jeg har sett det meste og leste det meste. faktiskt det blwe så mye utrolig som visstnok hadde skjedd at jeg begynte å tvile fordi….

     Alt vi sitter igjen med er amatørmessige opptak, uskarpe bilder, og vitneforklaringer fra folk som tydligvis har helt andre motiver. Påstander om at alt dette er skjult, men intet skjer når såkalte whistleblowers outer strengt hemmelig informasjon. Hvorfor er f.eks ikke Lasar m.f. satt i arresten? Selv Lasars påståtte utdannelse finnes det ikke spor av på noen av de skolene han angivelig har mottatt sin høye utdannelse.

     Om det er liv der ute? Helt klart, men om de har kommet hit? Det har jeg faktiskt aldri sett bevis for.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

     DU kan jo bare se deg i speilet så får du bevisene dine på at vi er blitt besøkt av Aliens Stjerneulv :)

     Ifølge historiske dokumenter i kileskift fra sumererene er så er vi adamer, en slaverase skapt av Annunakiene for 420 000 år siden

     Seff har vi blitt besøkt til alle tider, man ser i Peru der Nazcalinjene ligger at hele fjelltopper er borte, hullbelte på mange mange kilometer viser at enorme maskiner har opperert der og grav mineraler, man finner over 500 enorme pyramider over hele verden, mange under vann

     Olmekene bygde verdens største underverk Cholula pyramiden på 4.5 millioner kubikk lenge før mayene ankom stedet
     Giza pyramiden er til gjengjeld «bare» 2.3 millioner kubikk

     Olmekene selv sier at de var kjempene som fra himmelen til jorden kom som bygde pyramidene

     Men seff det kan jo godt være at Sumererene brukte hundrevis av år og millioner av timer med kileskrift på steintavler bare for at dem ville dra en spøk for skepsisforumet dem regnet med ville dukke opp noen tusen år senere

     At samtlige pyramider er bygd av studenter fra ulike skepsis forum i verden for å lure sannhetssøker miljøet skal en heller ikke se bort fra

     At det er funnet gullgruver i Afrika og andre steder i verden som er flere hundre tusen år gamle betyr bare at apekattene før i tiden var mer glad i gull enn bananer

     Alt tyder på at vi er amøber som er blitt til fisker som så er blitt til apekatter og så mennesker, alt er telfeldig, livet er meningsløst og jorden er eneste planet i universet med liv, med en liten mulighet for at det kan være microorganisme liv på en av de andre 300 000 000 000 000 000 000 planetene der ute i følge verdens fremste forskere og vitenskapsmenn, det er heller ikke foutsetning for liv på de billiarder av andre universene i multiverset

     Når vi dør så er vi død, bevisthet er en diagnose på skrullinger :) he he

     GD Star Rating
     loading...
 3. Profilbildet til Mar Mar sier:

  Jeg anbefaler dere på hvilken som helst søkemotor etter ordet nephilim.
  Ellers anbefales denne bloggen:

  http://newagedeception.blogspot.com/2010/06/alien-deception-of-last-days-nephilim.html

  GD Star Rating
  loading...
 4. Profilbildet til Terje Terje sier:

  Er det i det hele tatt noe som ikke taes for god fisk her inne på nyhetsspeilet? -vel, untatt offisielle ting da!

  Virkelig Alien? nope!

  GD Star Rating
  loading...
  • Er dette selvironi eller selvforrakt?

   Du er jo også «her inne på nyhetsspeilet», så jeg kan ikke se noe annet enn at du selv sier du tar alt for god fisk, men med unntak av offesielle ting, og videre spør andre «her inne på nyhetsspeilet» om de deler din virkelighetsoppfattelse.

   Jeg forstår i grunn ikke problemstillingen.

   Hva som er offesielt eller ikke kommer an på hvilken part i saken man spør, samtidig som at almengyldige teorier/påstander gjerne endrer seg over tid innad i partene. Ut i fra ordlyden gir du inntrykk av at det kun er `en part som med legitimitet kan pårope seg retten å innha den offesielle historien. Det er feil. Det du sikter etter er «almengyldig i vestlige land». Historien om de 19 kaprerene rundt 911 er eksempelvis ikke almengyldige eller offesiell i mange land utenfor vesten. Men i grunn er 911 et dårlig eksempel, siden det aldri rakk å bli hverken almengyldig eller offesiell før boblen sprakk.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

    Tror det er selvironi Sigr, Terje fikk en pluss tommel av meg siden han klarte å få meg til å trekke på smilebåndet her :) he he

    Kanskje Terje S er komiker …………… Bip Bip … take me to your leader

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Terje Terje sier:

    Hehe, nei ingen av delene, bare et oppriktig spørsmål med en duft av ironi og oppgitthet:-P
    Med «her inne på nyhetsspeilet» mente jeg igrunn bar det som skrives i artiklene, men det er jo klart den passer for majoriteten i kommentarfeltet også 😉
    Man må jo nødvendigvis innom her for å lese, så da sier det seg selv at det ikke gjelder alle, meg inkludert;o)
    Når man ser hva som blir publisert, må man jo spørre om det i det hele tatt blir vurdert på forhånd, eller om absolutt alt kommer «på trykk» -derav, om alt blir tatt for god fisk…

    Takk for tommel opp smurfen, ikke lett å få det «her inne» uten å bevisst skrive det som majoriteten ønsker å høre.

    GD Star Rating
    loading...
 5. Profilbildet til Michelle Michelle sier:

  Når menneskene skjønner at jorden vi bor på har en kjempestor sjel og aura, og at stjernene på himmelen er aliens, levende, tenkende, og da skjønner at alt er energi, alt er lys og lever; da blir det rart å forestille seg at vi kunne bli hypnotisert til å tro at det var mulig at bare vi mennesker hadde følelser og var alene i et uendelig univers..

  GD Star Rating
  loading...
 6. Profilbildet til Jostein Jostein sier:

  Nå.20 år etter at Hubble teleskopet ble sent opp,har samtlige kameraer blitt byttet ut med UV-kameraer. Disse kameraene fanger opp bilder som går utenfor vår synsevne,dvs de fanger opp energi som vibrerer på et høyere energiplan,som f eks rønken,gamma og ultraviolett…der er flere dimensjoner enn disse også. Disse frekvensen kan ikke vi se med i vår 3-D verden.

  I -96 ble disse bildene fanget opp av astronauter som jobber på en romstasjon i forbindelese med testing av en typ «dynamo» som skulle trekke ut energi fra rommet.
  Slike kameraer er ikke salgbare for det kommersielle markedet…og hvorfor det? Hmmm…da skulle vi nok sett mange videoer
  og bilder av ting vi ikke var men vi skulle se.
  Jeg trur videoen taler for seg selv,og at dette ikke har noe som helst med menneskeskapte farkoster. Enkelte av farkostene har diameter på opp til 2-3 kilometer,vi snakker ikke om en jumbojet her.
  Selv har jeg hele den 2,5 timer lange DVDen av hendelsen og utredningen som David Sereda gjør.

  http://www.youtube.com/watch?v=o-F_wfFPdMw

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Terje Terje sier:

   Hubble «ser» ikke bare UV, her er noen av bølgelengdene http://www.spacetelescope.org/static/about/img/instrumentcomparisons.gif

   Hubble ser ikke andre dimensjoner, det ser bare lys i andre bølgelengder enn det smale båndet vi gjør, men verden er den samme.
   Du kan kjøpe deg både uv og ir kamera, løp å kjøp, men ikke forvent å se ufoer i str. opp til 2-3 km, de finnes ikke, selv om David Sereda har innbilt deg det.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

    «Du kan kjøpe deg både uv og ir kamera, løp å kjøp, men ikke forvent å se ufoer i str. opp til 2-3 km, de finnes ikke, selv om David Sereda har innbilt deg det.»

    Tosk, det postes flere hundre klipp av ufoer fra amatører og profesjonelle folk med uv, ir og vanlig menneskesyn kamera, hverdag. Kom deg ut av mainstream boblen før den tar deg 😀

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

     Forklar gjerne følgende trekant-ufoer tatt i nattsyn med IR-kamera:
     http://www.youtube.com/watch?v=j3IQyJnGEyU

     😀

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje Terje sier:

     Og hvor mange av disse er i str. 2-3 km? At han vil se noe han ikke vet hva er, er vel kanskje helt sikkert, men det betyr ikke at det kan regnes for å være en ufo, og hvertfall ikke utenomjordisk av type intelligent styrt…

     Trekantufoen i siste klipp, hvorfor er du sikker på et dette er et uidentifisert objekt? Det at du ikke vet hva det er, betyr ikke automatisk at det er uidentifisert! Det kan dreie seg om et identifisert fly, lysene kan være ir formasjonslys dersom det er et militært fly…, mulighetene er så mange flere enn at dette dreier seg om en ufo(sågar sånne evenukker fra nibiru eller hva det nå heter) -det er greit å si at man ikke vet hva det er, uten å derfra påstå å vite hva det er…

     GD Star Rating
     loading...
    • Det er snodig, at de som sier leger og skolemedisin er late og ikke bryr seg, og konkluderer med at dersom det ikke kan forklares, så er det virus, er de samme som sier at dersom et flyvende objekt som vises på en youtube ikke kan forklares, så er det en UFO……………

     Hvor har det blitt av etterretteligheten folkens?

     GD Star Rating
     loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1