Samfunn
Du leser nå
11. september – hvordan, hvorfor og hvem
Skrevet av
Hans Gaarder16. 06. 2011
911_Den_virkelige_historien_foredrag
15972 9922 103

11. september – hvordan, hvorfor og hvem

Av Hans Gaarder16. 06. 2011
Det er snart 10 år siden den store 11. september-terroren ("Hvor var du da du fikk se WTC-tårnene falle på TV?"). Det var ikke muslimer som stod bak terroren. Det var heller ikke "kaprede fly", men sprengning som forårsaket at 3 tårn i New York kollapset og ble til støv i løpet av sekunder denne dagen. Hans K. Gaarder holder foredrag om 911-terroren på Unity 21. juni: 11. september - HVORDAN, HVORFOR og HVEM.

Det er snart 10-års jubileum for 11. september-terroren, og all grunn til markering, ikke minst pga. det faktum at myndighetsskapte og media-brakte LØGNER har fått råde grunnen.

Det er viktig at SANNHETEN om 11. september blir gjort kjent og forstått, som et nødvendig skritt på veien mot å reversere de mange negative endringene som inntraff etter 11. september 2001.

 

Noen konsekvenser av 11. september-løgnens utbredelse er bl.a. at

– En liten elite har lyktes i å manipulere massene.

– En religiøs gruppe (muslimer) er uskyldig utpekt til syndebukker for tidenes terror.

– Aggressive og imperialistiske kriger (”The War on Terror”) er igangsatt basert på løgn.

– Overvåkingssamfunnet er intensivert (Patriot Act,  Datalagringsdirektiv, biometriske pass m.v.).

– Overdimensjonerte etterretningsorganer fungerer som kreftsvulster i de sivile samfunn som har vokst seg større etter 2001.

– Myndigheter har iverksatt tiltak som hindrer folks frihet og verdighet (flyplass-scanning, praktisk talt forbud mot medbrakte drikkevarer på flyreiser m.v.).

– Kontinuerlig hjernevask og masse-manipulasjon gjennom fryktskaping og vridde media-oppslag (stikkord: al-Qaida, krigen mot terror, Osama bin Laden, «konspirasjonsteorier» rundt 911 etc.)

– Et syknende samfunn basert på fortielser, løgn og svik.

– Propagandapreget neglisjering og overkjøring av uomtvistelige fysisk-vitenskapelige beviser knyttet til 911-aksjonene.

– Statlig terror i stor skala (hovedsakelig i regi av USA) godtas av en forvirret opinion i vestlige land. (For et ferskt eksempel på bruk av al-Qaida spøkelset for å rettferdiggjøre aggressive amerikanske militæraksjoner, se).
Dette er bare noen viktige grunner for at det er viktig at sannheten om 11. september nå blir kjent og forstått, 10 år etter at den store 911-løgnen ble skapt og spredt.

 

Foredraget 11. september – HVORDAN, HVORFOR og HVEMUnity tirsdag 21. juni kl. 19-21 vil i tillegg til å beskrive utvalgte nøkkelaktører og organisasjoner som stod bak terroren (basert på innsideinformasjon – se ) legge vekt på en del uomtvistelige fakta-elementer som er blitt fortiet av den offisielle 911-coverup-rapporten , vestlige media og krigførende myndigheter og politikere (deriblant norske).

 

Noen fortiede 911-fakta som vil bli forklart i foredraget:


Tvillingtårnenes fall:
Brennende flybensin kan ikke smelte stål

Brennende flybensin gir ikke høy nok temperatur til å kunne smelte stål

Hvor ble størstedelen av stålet i tvillingtårnene av?

Hvert av WTC-tårnene inneholdt 200.000 tonn stål. Kun en andel av dette ble gjenfunnet på Ground Zero.

 

Også det faktum at bare en del av stålet fra de nedstyrtede tårnene havnet på Ground Zero har en vitenskapelig forklaring

Hvorfor var det glovarmt på Ground Zero i mange uker etter 11/9?

Det var glødende hett på Ground Zero i ukesvis etter 11. september. Det finnes en fortiet vitenskapelig forklaring på dette...

Pentagon ble ikke truffet av et passasjerfly! 

Pentagon kan ikke ha blitt truffet av et kapret passasjerfly. Om så var tilfelle, hadde det vært merker etter flyvingene på sidene av hullet i Pentagon-muren; "The Penta-Hole"

Hundrevis av redningsarbeidere på Ground Zero har dødd

Media har hatt tusenvis av oppslag om «Bin Laden 911» (57 millioner treff i Google), men fortiet det tragiske faktum at hundrevis av redningsmannskaper som oppholdt seg på Ground Zero har dødd etter 2001, mange av dem av kreft.

 

The Carlyle Connection

At det var en sammenheng mellom våpenkonglomeratet The Carlyle Group og deres mektige bakmenn anført av tidligere president George H.W. Bush er bl.a. antydet på dette nettstedet. Carlyles viktigste bidrag til 911-terroren har imidlertid innehaverne av nettstedet ikke fått med seg…

Carlyle-Carlucci: Ikke bare ser han ut som en mobster. Frank Carlucci innehadde en nøkkelrolle i 911-terroren.

Nøkkelinformasjon som er utelatt fra den offisielle rapporten

WTC7, det 3. tårnet som klappet sammen i New York den 11/09/01 (og brukte ca. 7 sekunder på å bli helt pulverisert) er fortiet i «granskningsrapporten» (cover up dokumentet) og av media. Du kan se WTC7 (Salomon-bygget) kollapse og bli til støv i løpet av sekunder ved å klikke her.

Her er mer live dokumentasjon som viser WTC7-sprengningen fra ulike vinkler:

 

Norman Minetas vitnemål er blitt fortiet

Daværende transportminister Norman Mineta havnet av tilfeldige årsaker i bunkeren under det hvite hus etter at New York-terroren hadde begynt, men før Pentagon var blitt truffet. I dette videoklippet gjengir Mineta en besynderlig samtale som utspant seg mellom visepresident Dick Cheney og en uidentifisert person i minuttene før smellet i Pentagon:

There was a young man who had come in and said to the vice president:
“The plane is 50 miles out. The plane is 30 miles out.” And when it got down to, “The plane is 10 miles out,” the young man also said to the vice president, “Do the orders still stand?”
And the vice president turned and whipped his neck around and said, “Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary
?” ”

Ved å bytte ut kodeordet ”the plane” (flyet) med ”the missile” eller ”flyvende sprengladning” vil Cheneys opptreden fremstå klarere. Den uidentifiserte personen måtte spørre Cheney direkte trolig fordi han ikke klarte å fatte at visepresident Cheney med kaldt blod ville la en kraftig militær sprengladning treffe landets eget forsvarsdepartement…!

Selv om Norman Minetas vitnemål ble fremført foran 911-kommisjonens nestformann Lee Hamilton er det komplett utelatt fra den offisielle 911-rapporten. Dette inkluderer også tidspunktet for Dick Cheneys ankomst til bunkeren under det hvite hus. Mineta gjør det klokkeklart at Cheney ankom før Pentagon ble truffet, mens Cheneys (løgn-)versjon om at han ankom 30 minutter senere, mao. etter at Pentagon var blitt truffet er lagt inn i den offisielle (løgn-)rapporten.

 

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS (psykologisk operasjon), som besto i  nasse-manipulasjon av menneskeheten gjennom media som ukritisk formidlet  en røverhistorie om at det var muslimske selvmordskaprere organisert av Osama bin Laden som hadde stått bak aksjonene. Dette til tross for at det ikke fantes fnugg av bevis for at dette var tilfelle.

10 år senere mangler fremdeles bevis som knytter Osama bin Laden eller andre muslimer til tidenes terror 11. September 2001.

For praktisk informasjon om foredraget tirsdag 21. juni, klikk her.

Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Hans Gaarder

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.
103 Kommentarer
1 2 3 4 5
 • Profilbildet til BelzeBob
  04. 08. 2011 klokken 08:20

  Ta en titt, Bubba: http://www.youtube.com/watch?v=8T2_nedORjw

  Tar bare 5 minutter av din tid. Etterpå kan du fortelle oss hvorfor WTC 7 (bygning sju, altså) falt ned.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Bubba
  04. 08. 2011 klokken 19:12

  Har nå sett både denne og andre filmer om temaet, men ikke sett noe som gir grunn til å konkludere med at det var eksplosjoner som forårsaket kollapsen.

  Brannen i bygningen kan ha vært en medvirkende årsak, men ut fra hvordan bygningen falt sammen (imploderte), synes det åpenbart at kollapsen startet i nedre del av bygningen.

  Alle bygningen i WTC hadde et gigantisk felles kjelleranlegg med opp til 9 etasjer under bakkenivå. Jeg finner det naturlig at den bærende strukturer i dette kjelleranlegge ble vesentlig svekket når tvillingtårnene kollapset.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mole
   04. 08. 2011 klokken 19:38

   Bubba skrev.
   Jeg finner det naturlig at den bærende strukturer i dette kjelleranlegge ble vesentlig svekket når tvillingtårnene kollapset.

   Mole.
   Du kan regne ut SJANSEN for at to/2 skyskrapere med STÅLKONSTRUKSJON detter lodrett ned UTEN kontrollert detonasjon, så vil du sikkert bli overasket over fasiten Bubba.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Bubba
    04. 08. 2011 klokken 20:38

    Nei, jeg kan nok ikke beregne sansynligheten for det, – like lite som du kan beregne det motsatte. Til det er det litt for mange variable og ukjente faktorer.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Mole
     04. 08. 2011 klokken 21:23

     Du kan begynne med å sette deg inn i basic fysikk når det gjelder tyngdekraft og obstruksjoner derav, kjøp deg gjerne et sett med Jenga og test selv hvordan tyngdekraft fungerer i praksis.
     http://www.carolinescastles.co.uk/DSCF0139.JPG

     En konstruksjon laget av stålbjelker som rekker 410 meter opp i luften kan ikke falle rett ned uten hjelp, da skal alle stålbjelker bøye seg likt på samtlige punkter til samme tid under fallet, der har du regnestykket ditt.

     Du må gjerne bruke fyrstikker å stable dem opp en meter i bjelkeformasjon, tenne på 20 centimeter fra toppen å håpe de faller til en haug i midten, gi gjerne tilbakemelding med bilde når du har fått det til.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  04. 08. 2011 klokken 19:20

  For noe svada.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Bubba
  04. 08. 2011 klokken 20:04

  Dersom det er så åpenbart at det som skjedde med WTC ikke var en terroraksjon, men resultatet av en konspirasjon hvor eieren selv deltok, – er det ikke da litt besynderlig at forsikringsselskapet punget ut 45 mrd kroner i erstatning?

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Bubba
  04. 08. 2011 klokken 20:33

  Det var et konstruktivt og vel fundert innlegg.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til bardun
  04. 08. 2011 klokken 20:58

  Det er ikke helt lett å tro på at dette skulle være noe annet enn et terroranslag – fra islamister – et anslag mot den store satan …

  Men samtidig er det liksom noe som skurrer – noe som en ikke riktig helt klarer å få tak på … en følelse av at det er noe som mangler av det endelige bevis for å slå fast hva og hvem dette skulle være.

  Jeg vet ærlig talt ikke … Hadde bare ikke dette tredje tårnet falt – og enda lettere hadde det vært om bare myndighetene kunne vise ett eneste bilde fra overvåknings-cameraene av flyet som dundret inn i Pentagon-bygningen…

  Nei, jeg vet ærlig talt ikke … det er ikke sikkert at noen, utenom dem ansvarlige, vet hvordan det hele egentlig henger sammen.

  Jeg er i hvert fall ikke skråsikker – verken på den ene eller andre måten.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til
   nastravi
   07. 08. 2011 klokken 10:29

   «Men samtidig er det liksom noe som skurrer – noe som en ikke riktig helt klarer å få tak på … en følelse av at det er noe som mangler av det endelige bevis for å slå fast hva og hvem dette skulle være.»

   Hva forventer du? Det er knappe 2 uker siden det skjedde.

   Folk som faller lett for konspirasjonteorier har en lei tendens til å tolke motstridende meldinger som dukker opp under og etter en situasjon til å bety at noe muffens er på gang.

   Det tar tid å finne ut hva som har skjedd. Ikke vanskeligere enn det

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til bardun
  04. 08. 2011 klokken 21:09

  Det er ikke helt lett å tro på at dette skulle være noe annet enn et terroranslag – fra islamister – et anslag mot den store satan …

  Men samtidig er det liksom noe som skurrer – noe som en ikke riktig helt klarer å få tak på – en følelse av at det er noe som mangler av det endelige bevis for å slå fast hva og hvem dette skulle være.

  Jeg vet ærlig talt ikke … Hadde bare ikke dette tredje tårnet falt – og enda lettere hadde det vært om myndighetene hadde vist bare ett eneste bilde fra overvåknings-cameraene av flyet som dundret inn i Pentagon-bygningen…
  Nei, jeg vet ærlig talt ikke, det er ikke sikkert at noen, utenom dem ansvarlige, vet hvordan det hele egentlig henger sammen.

  Jeg er i hvert fall ikke skråsikker – verken på den ene eller andre måten.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Bubba
  05. 08. 2011 klokken 07:12

  Mole

  Den bærende konstruksjonen i tvillingtårnene kan på ingen måte sammenlignes med et byggverk av fyrstikker. Bl.a. fordi tvillingtårnene hadde flere meget rigide kjærner av stål og betong – til heiser, trappeløp o.s.v.

  Når bygningens kollaps begynte så høyt som den gjorde, ved at etasjene kollapset en etter en, fungerte kjærnene nærmest som skinner som «styrte» bygningene i deres fall.

  Har for øvrig ikke latt meg imonere av innsikten som er fremvist verken i fysikk eller sansynlighetsberegning her på siden.

  Som jeg har nevnt tidligere, er påstanden om at bygningen med bærende konstruksjon i stål ikke kollapser av brann absurd. Konstruksjonsstål av typen som brukes i bygninger mister 50% av sin bæreevne ved 600 grader (celcius).

  Ingen vil vel la seg overraske over at temperaturen i en langvarig bygningsbrann med tilførsel av store mengder jet-fuel kommer opp i høyere temperaturer enn det. Selv i en «vanlig» boligbrann kommer temperaturen hjerne opp i 1200 grader ved full overtenning.

  PS jet-fuel som ofte feilaktig kalles fly-bensin (som er noe helt annet) er ikke bensin i det hele tatt, men har omtrent samme egenskaper som diesel/parafin.

  Spørmålet jeg nå stiller meg er hvorvidt dere egentlig ønsker å forholde dere til realiteter, eller om dere kun ønsker bekreftelser på de hypotesene dere allerede omfavnet.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Balle Clorin
   05. 08. 2011 klokken 08:31

   «Når bygningens kollaps begynte så høyt som den gjorde, ved at etasjene kollapset en etter en, fungerte kjærnene nærmest som skinner som “styrte” bygningene i deres fall.» Det er jo bare tull. Alle stålbjelker er vevd og boltet sammen. Du kan jo bygge et legotårn i modell fra WT1, la oss si 110 klosser høy. Så kan du fjerne noen klosser akkurat der flyet traff, og smelte klossene med brenner i området rundt (der det begynte å brenne). Tårnet vil bikke, men aldri kollapse, selv om du legger all din vekt på toppen, da klossene som ikke er smeltet heller ikke vil gi etter.

   «Konstruksjonsstål av typen som brukes i bygninger mister 50% av sin bæreevne ved 600 grader (celcius). » Mulig det, men det var bare noen få etasjer. Da burde bæreevnen for resten av bygget være inntakt, og bygget ville i tilfelle bikket litt på toppen. Hvorfor har da ikke andre skyskrapere i brann kollapset?

   «… tilførsel av store mengder jet-fuel kommer opp i høyere temperaturer enn det.» Som alle annen fuel sier det «poff», da gassen ekspolderer. Fuel øker ikke temperaturen på noe som helst, det er rommet, lufttilførsel og materialet som avgjør temperaturen. Det blir ikke varmere på grillen om du pøser på med tennvæske, hvis grillen allerede er varm.

   «Selv i en “vanlig” boligbrann kommer temperaturen hjerne opp i 1200 grader ved full overtenning.» Det er bare tull. En vanlig boligbrann ligger på omkring 500 grader, sjeldent over 600.

   Spørsmålet jeg stiller meg er om du klarer å forholde deg til realiteter, eller er du bare her for å misbruke andres tid på å forklare deg opplagtheter?

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til Mole
   05. 08. 2011 klokken 10:54

   Mole sier:
   04. 08. 2011 kl. 21:23
   Du kan begynne med å sette deg inn i basic fysikk når det gjelder tyngdekraft og obstruksjoner derav, kjøp deg gjerne et sett med Jenga og test selv hvordan tyngdekraft fungerer i praksis.
   http://www.carolinescastles.co.uk/DSCF0139.JPG

   En konstruksjon laget av stålbjelker som rekker 410 meter opp i luften kan ikke falle rett ned uten hjelp,

   !!!!!da skal alle stålbjelker bøye seg likt på samtlige punkter til samme tid under fallet,!!!!!

   der har du regnestykket dit

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Bubba
  05. 08. 2011 klokken 11:18

  Dersom din byggtekniske innsikt baserer seg på dine erfaringer med å spille Jenga, er det et par brikker som faller på plass (for ikke å si klosser).

  Selv baserer jeg meg på den kunnskapen jeg tilegnet meg gjennom min byggtekniske utdanning, samt 23 år erfaring innen bygg- og eiendomsbransjen.

  Jeg sitter ikke med fasiten på dette. Men det er ingen ting i det materialet jeg har sett som beviser noe som helst. Mange av de forholdene som tas til inntekt for konspirasjonsteorien, er faktisk forenlig med skader/følger etter flykrasj.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mole
   05. 08. 2011 klokken 11:23

   En konstruksjon laget av stålbjelker som rekker 410 meter opp i luften kan ikke falle rett ned uten hjelp,

   !!!!!da skal alle stålbjelker bøye seg likt på samtlige punkter til samme tid under fallet,!!!!!

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til Bubba
  05. 08. 2011 klokken 12:48

  Ja, mer eller mindre.

  Når de blir utsatt for de samme kreftene vil de «oppføre seg» ganske likt. Du må også tenke på at alle etasjeskillerne i bygningen var stive «skiver» av stålarmert betong. Som det fremkommer av bildene klappet bygget sammen etasje for etasje. Ikke så rart, når den første etasjen kollapset ble påkjenningen på den undeliggende etasjen mangedoblet, og «skredet» var i gang.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Mole
   05. 08. 2011 klokken 12:57

   Vær vennlig å les denne her nå da, så skal jeg skaffe deg masse mer info etterpå som gjør at du, etter å ha gitt opp troen på statens propaganda, vil se ting litt klarere.

   PROBLEMS WITH THE OFFICIAL WTC COLLAPSE EXPLANATIONS

   Before I proceed with the explosives investigation, I want to touch on some problems with the official explanation, which is that the steel weakened or melted from the heat, couldn’t support some of the floors, and they fell down neatly on top of one another in a domino effect. There have been many good reports refuting this on the Internet and I won’t go into them in detail.

   But a few things have direct relation to the theory I will discuss. Throughout this report I will quote and dissect the paper written by Eagar and Musso (2001) because Dr. Eagar is the Thomas Lord Professor of Materials Engineering and Engineering Systems at MIT, and there are some serious inconsistencies in some of his statements. MIT has a strong relationship with the government, so it is naturally going to spout the government line.

   First, it seems obvious that explosives were used. The collapse looked just like a normal controlled demolition, and even Van Romero, VP for research at the New Mexico Institute of Mining and Technology said so publicly (Uyttebrouck, 2001). Witnesses such as firefighters said they heard bombs going off inside the buildings. I think I’ll go with the eyewitness testimony rather than the government propaganda.

   Second, according to Eagar and Musso (2001), the building essentially fell into its own footprint. Consider the more extreme case of the second tower hit, which was way off the mark and almost missed the building. There is no way the building could have received equal heating on all sides. Therefore, the obvious, more likely scenario would have been that, if the building materials did indeed reach a melting temperature, those on the struck side of the building would have fallen first due to the greater heat of the fire. As these joists, chunks of concrete, etc. fell, they would have fallen floor upon floor only on the struck side. This would have lead to the exact opposite result of what we saw, that of an organized collapse of each floor completely around the building.

   Furthermore, with all the heat concentrated on one side of the building, this would have melted the steel on that side before the other. Logically, this should have lead to a situation whereby the building would have leaned to the weaker side, and eventually fallen over onto surrounding buildings, yet this did not occur.

   A third problem is that, supposedly, the angle clips supporting the outer end of the joists gave way first and allowed the floors to fall down on top of one another. OK, so why didn’t the center core remaining standing, like the spindle on a phonograph player with a stack of record sitting on the turntable? In fact, both ends of the joists were supported with angle clips, so they should have fallen and left the center core relatively intact.

   SOME INCONSISTENCIES IN REPORTED «FACTS»

   I want to discuss briefly some «inconsistencies,» to say the least, that I found in preparing this paper. In particular I want to address the opinions of Dr. Thomas Eagar of MIT, who has become one of the major apologists for the official explanation, which document the lengths to which the government will go to hide the truth.

   Dr. Eagar Can’t Remember How High the Rubble Is (Where Did All the Debris Go?)

   Eagar and Musso (2001) state that, «In essence, the building is…about 95% air, explaining why the rubble after the collapse was only a few stories high.» I was disappointed that officials from MIT would make such an inaccurate statement. In actuality, the building is 89.5% air. This can be calculated as follows:

   Each building was 208′ square and 1353′ tall. The area of both buildings totalled 86,528 ft2. The total volume of the buildings was 117,072,384 ft3.

   The total volume of concrete used was 425,000 yds3. There were 200,000 tons of steel used. I used the standard density of steel which is 8.0 kg/dm3.

   200,000 tons x 907.2 kg/ton = 181,440,000 kg of steel

   181,440,000 kg x dm3/8.0 kg = 22,680,000 dm3 of steel

   22,680,000 dm3 x m3/1000 dm3 = 22,680 m3 of steel

   22,680 m3 x yd3/0.765 m3 = 29,647.1 yds3 of steel

   Therefore the total volume of the construction materials should have been approximately:

   425,000 yd3 + 29,647.1 yd3 = 454,647.1 yd3

   454,647.1 yd3 x 27 ft3/yd3 = 12,275,471.7 ft3

   [100 – (volume of construction materials/volume of building)] x 100 = percent air

   [100 – (12,275,471.7 ft3/117,072,384 ft3)] x 100 = 89.5%

   An engineering professor should not be 5% off on such an easy calculation. Now we can calculate what the height of the debris pile should have been:

   volume of construction materials/surface area of building [i.e. debris pile] = height of debris

   12,275,471.7 ft3/86,528 ft2 = 141.9′ high

   This is approximately 14 stories of debris, not the «several stories» quoted by Eagar and Musso (2001). It appears that they are trying to underestimate the debris height on purpose. What are they trying to hide? Actually, this figure is a minimum for the debris height and should have been higher. Air would have been mixed with debris and there would have been voids, etc. which would have inflated the height. Furthermore, this figure is as if all the steel was melted down in a block, when in actually the outer columns were hollow and had a greater volume.

   In another printed statement, an interview by NOVA, Eagar changed his story and said: «The World Trade Center collapse proved that with a 110-story building, if 95% of it’s air…you’re only going to have about five stories of rubble at the bottom after it falls.» Dr. Eagar can’t even consistently state the height of the debris pile.

   Discrepancies in Steel Temperature

   Two MIT professors (Buyukozturk and Ulm, 2001) said that «Some 60 tons or more of jet fuel could have easily caused sustained high temperatures of 1,500 F [816oC] and higher.»

   But Eagar and Musso (2001) stated that «it is highly unlikely that the steel at the WTC experienced temperatures above the 750-800oC range.»

   Then in the very same journal issue, Barnett et al. (2001) report that: «A section of…beam retrieved from the collapsed World Trade Center Building 7 was examined…[Analysis] strongly suggests that the temperatures…approached ~1,000oC…

   So even the MIT experts cannot agree on the WTC temperature. And how could a building adjacent to the WTC towers have experienced a higher temperature?

   Eagar Changes His Mind About Skyscrapers Tipping Over

   Bollyn writes that: «Demolition experts say that towers are the most difficult buildings to bring down in a controlled manner. A tower tends to fall like a tree, unless the direction of its fall is controlled by directional charges.»

   In the NOVA interview, Eagar says, «I once asked demolition experts, ‘How do you get it to implode and not fall outward?’ They said, ‘Oh, it’s really how you time and place the explosives.’ I always accepted that answer, until the World Trade Center, when I thought about it myself…The correct answer is, there’s no other way for them to go but down. They’re too big.»

   I like that scientific answer: «They’re too big.» Would you accept this from one of your students on an exam at MIT, Dr. Eagar? Exactly what happened to make you change your mind?

   What’s the Temperature, Doc?

   Eagar and Musso (2001) said «It is known that structural steel begins to soften around 425oC…» Then in the NOVA interview, Eagar said, «You can permanently distort the beams with a temperature difference of only about 300oF [149oC].»

   So what is the right temperature to affect steel? And if steel distorts at only 300oF, why aren’t there more WTC-type collapses of buildings on fire?

   He goes on to say in the interview, «But the steel still had plenty of strength, until it reached temperatures of 1,100oF to 1,300oF…Eventually the steel lost 80 percent of its strength, because of this fire that consumed the whole floor.» Elsewhere in the interview Eagar says, «the fire covered the whole floor within a few seconds.»

   How could he possibly know this if the entire building was obliterated? And if it is true, then why wasn’t an equal amount of smoke seen emerging from the entire perimeter of the building?

   The Angle Clips Did It

   Eagar also says in the interview, «But the steel still had plenty of strength, until it reached temperatures of 1,100oF to 1,300oF. In this range, the steel started losing a lot of strength…Once you started to get angle clips to fail in one area, it put extra load on other angle clips, and then it unzipped around the building on that floor in a matter of seconds.»

   This scenario is virtually impossible. According to Eagar and Musso (2001) the floor joists extend from the outer columns to the inner column, which bears the weight of the entire structure. The joists only serve to tie the inner and outer «tubes» together, and to support the weight of their own floor. They are supported at either end by angle clips. At these temperatures the concrete would have been burned away, leaving the exposed steel. At that point each joist supported no weight whatsoever, and the angle clips only supported the weight of the joist. If the angle clips did fail, the end result would be that the joist simply fell on the next floor. There was nothing at all to make anything become «unzipped around the building on that floor in a matter of seconds.»

   Nova and Eagar Tell a Baldfaced Lie

   While reading the NOVA interview of Dr. Eagar, I saw something that at first glance shot holes in any explosive theory, which requires explosives in the weight-bearing inner core (and location of the stairs and elevators). The following exchange took place:

   «NOVA: «Miraculously, a number of firefighters survived inside Tower One. They were on the third or fourth floor in a stairwell, and immediately after the collapse they looked up and saw blue sky above their heads–their part of the stairwell survived. How is that possible, with all the force of that 500,000-ton building coming down?»

   Eagar goes on to supply some cock-and-bull explanation for this supposedly truthful event. I thought, I don’t remember hearing this story, and it seems impossible. I later searched on the Internet and could find no other references to the alleged «miracle.» Then I realized that it had to be a lie concocted to throw people off the trail. Since the inner core supported the buildings, it had to have explosives to drop the structures, but «survivors» there would preclude this possibility.

   The following facts totally disprove this fabrication. Tower One, the North Tower and site of the supposed miracle, collapsed at 10:29 a.m., 39 minutes after the South Tower collapsed. David J. Prezant, MD, Deputy Chief Medical Officer of the Fire Department of the City of New York (FDNY) is a highly credible witness who was there when the twin towers collapsed. From Zucker (2001):

   «…[Dr. Prezant] described the conditions immediately following the first tower’s collapse: ‘The particulate matter was so thick that the sky was literally black,’ adding that it was ‘dark as midnight, with incredible dust, particulate matter all around me that was suffocating [and] difficult to swallow.'»

   In other words, when the supposed firefighters were allegedly gazing up at the blue sky above the North WTC Tower, credible witnesses testify that the sky was «dark as midnight.»

   Why on earth would NOVA and Eagar spout such an outright lie, which totally destroys their credibility? Was it to draw the public’s attention away from something, like the inner core perhaps? Such lies document the lengths to which the conspirators will go to obfuscate the truth.

   OFFICIALS REFUSED TO HAND OVER BLUEPRINTS AND TEST STEEL

   As incredible as it seems, the N.Y. Port Authority, the quasi-governmental agency in charge of the WTC, refused to hand over the blueprints to the WTC. The city impeded the investigation to the point where the cause of the collapse can likely ever be determined. From Shin (2002):

   «An inquiry into exactly what caused the twin towers to collapse after they were hit…may have been undermined by the hasty recycling of steel wreckage that could hold vital clues, experts told Congress yesterday.

   «About 80% of the structural steel from the World Trade Center was scrapped without being examined by even one fire expert…»

   «…’The lack of significant amounts of steel for examination will make it difficult, if not impossible, to make a definitive statement as to the specific cause and chronology of the collapse,’ said Glenn Corbett, a fire science expert from John Jay College of Criminal Justice in Manhattan who testified before a House Science Committee inquiry into the collapse and the ensuing investigation…

   «The lead investigator in the case, Gene Corley of the American Society of Civil Engineers, said the Port Authority refused to hand over blueprints for the twin towers-crucial for evaluating the wreckage-until he signed a waiver saying his team would not use the plans in a lawsuit against the agency.

   «‘This is the first time I have signed something like that,’ Corley said…'»

   And from Lipton (2002):

   «…The Giuliani administration started to send World Trade Center steel off to recycling yards before investigators could examine it to determine whether it might hold crucial clues as to why the buildings fell. The full investigative team set up by FEMA was not allowed to enter ground zero to collect other potentially critical evidence in the weeks after the attack, and it did not get a copy of the World Trade Center blueprints until early January, a delay House members found infuriating…

   «None of the investigators…had subpoena power, meaning that they could not order the city to stop sending the steel off for recycling or demand a copy of the building blueprints.»

   SOME GENERAL UNANSWERED QUESTIONS

   Now I will list some questions that have gone unanswered in my mind from the beginning. You undoubtedly have some of your own, but these are some I had that only the explosive concrete theory can answer thus far. I will attempt to explain them later in the paper.

   Why did the second building that was hit end up being the first one to fall?

   Why so little debris? As already proven, it should have been a lot higher than «a few stories.»

   Why no chunks of concrete found? Eyewitnesses and photos document that no significant-sized pieces of concrete were remaining.

   Why so much dust? A normal building collapse, even with controlled explosives, does not generate such tremendous quantities of dust. Experienced witnesses said there was «incredible» amounts of dust (see description below).

   Why were remains of survivors so vaporized? This should not have happened if the building simply collapsed from a fire.

   What is the cause of the «WTC cough?» Doctors still have no clue as to what caused it. Dr. Prezant says, «It’s a persistent cough,…a sore throat, and interestingly enough,…an accompanying GI irritation.» (Zucker, 2001)

   GD Star Rating
   loading...
103 Kommentarer
1 2 3 4 5

Legg inn dine tanker