Det er snart 10 år siden den store 11. september-terroren («Hvor var du da du fikk se WTC-tårnene falle på TV?»). Det var ikke muslimer som stod bak terroren. Det var heller ikke «kaprede fly», men sprengning som forårsaket at 3 tårn i New York kollapset og ble til støv i løpet av sekunder denne dagen.

Hans K. Gaarder holder foredrag om 911-terroren på Unity 21. juni: 11. september – HVORDAN, HVORFOR og HVEM.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  16.06.2011 1:35   (Oppdatert 28.06.2011 19:31)

11. september – hvordan, hvorfor og hvem

Det er snart 10-års jubileum for 11. september-terroren, og all grunn til markering, ikke minst pga. det faktum at myndighetsskapte og media-brakte LØGNER har fått råde grunnen.

Det er viktig at SANNHETEN om 11. september blir gjort kjent og forstått, som et nødvendig skritt på veien mot å reversere de mange negative endringene som inntraff etter 11. september 2001.

 

Noen konsekvenser av 11. september-løgnens utbredelse er bl.a. at

– En liten elite har lyktes i å manipulere massene.

– En religiøs gruppe (muslimer) er uskyldig utpekt til syndebukker for tidenes terror.

– Aggressive og imperialistiske kriger (”The War on Terror”) er igangsatt basert på løgn.

– Overvåkingssamfunnet er intensivert (Patriot Act,  Datalagringsdirektiv, biometriske pass m.v.).

– Overdimensjonerte etterretningsorganer fungerer som kreftsvulster i de sivile samfunn som har vokst seg større etter 2001.

– Myndigheter har iverksatt tiltak som hindrer folks frihet og verdighet (flyplass-scanning, praktisk talt forbud mot medbrakte drikkevarer på flyreiser m.v.).

– Kontinuerlig hjernevask og masse-manipulasjon gjennom fryktskaping og vridde media-oppslag (stikkord: al-Qaida, krigen mot terror, Osama bin Laden, «konspirasjonsteorier» rundt 911 etc.)

– Et syknende samfunn basert på fortielser, løgn og svik.

– Propagandapreget neglisjering og overkjøring av uomtvistelige fysisk-vitenskapelige beviser knyttet til 911-aksjonene.

– Statlig terror i stor skala (hovedsakelig i regi av USA) godtas av en forvirret opinion i vestlige land. (For et ferskt eksempel på bruk av al-Qaida spøkelset for å rettferdiggjøre aggressive amerikanske militæraksjoner, se).
Dette er bare noen viktige grunner for at det er viktig at sannheten om 11. september nå blir kjent og forstått, 10 år etter at den store 911-løgnen ble skapt og spredt.

 

Foredraget 11. september – HVORDAN, HVORFOR og HVEMUnity tirsdag 21. juni kl. 19-21 vil i tillegg til å beskrive utvalgte nøkkelaktører og organisasjoner som stod bak terroren (basert på innsideinformasjon – se ) legge vekt på en del uomtvistelige fakta-elementer som er blitt fortiet av den offisielle 911-coverup-rapporten , vestlige media og krigførende myndigheter og politikere (deriblant norske).

 

Noen fortiede 911-fakta som vil bli forklart i foredraget:


Tvillingtårnenes fall:
Brennende flybensin kan ikke smelte stål

Brennende flybensin gir ikke høy nok temperatur til å kunne smelte stål

Hvor ble størstedelen av stålet i tvillingtårnene av?

Hvert av WTC-tårnene inneholdt 200.000 tonn stål. Kun en andel av dette ble gjenfunnet på Ground Zero.

 

Også det faktum at bare en del av stålet fra de nedstyrtede tårnene havnet på Ground Zero har en vitenskapelig forklaring

Hvorfor var det glovarmt på Ground Zero i mange uker etter 11/9?

Det var glødende hett på Ground Zero i ukesvis etter 11. september. Det finnes en fortiet vitenskapelig forklaring på dette...

Pentagon ble ikke truffet av et passasjerfly! 

Pentagon kan ikke ha blitt truffet av et kapret passasjerfly. Om så var tilfelle, hadde det vært merker etter flyvingene på sidene av hullet i Pentagon-muren; "The Penta-Hole"

Hundrevis av redningsarbeidere på Ground Zero har dødd

Media har hatt tusenvis av oppslag om «Bin Laden 911» (57 millioner treff i Google), men fortiet det tragiske faktum at hundrevis av redningsmannskaper som oppholdt seg på Ground Zero har dødd etter 2001, mange av dem av kreft.

 

The Carlyle Connection

At det var en sammenheng mellom våpenkonglomeratet The Carlyle Group og deres mektige bakmenn anført av tidligere president George H.W. Bush er bl.a. antydet på dette nettstedet. Carlyles viktigste bidrag til 911-terroren har imidlertid innehaverne av nettstedet ikke fått med seg…

Carlyle-Carlucci: Ikke bare ser han ut som en mobster. Frank Carlucci innehadde en nøkkelrolle i 911-terroren.

Nøkkelinformasjon som er utelatt fra den offisielle rapporten

WTC7, det 3. tårnet som klappet sammen i New York den 11/09/01 (og brukte ca. 7 sekunder på å bli helt pulverisert) er fortiet i «granskningsrapporten» (cover up dokumentet) og av media. Du kan se WTC7 (Salomon-bygget) kollapse og bli til støv i løpet av sekunder ved å klikke her.

Her er mer live dokumentasjon som viser WTC7-sprengningen fra ulike vinkler:

 

Norman Minetas vitnemål er blitt fortiet

Daværende transportminister Norman Mineta havnet av tilfeldige årsaker i bunkeren under det hvite hus etter at New York-terroren hadde begynt, men før Pentagon var blitt truffet. I dette videoklippet gjengir Mineta en besynderlig samtale som utspant seg mellom visepresident Dick Cheney og en uidentifisert person i minuttene før smellet i Pentagon:

There was a young man who had come in and said to the vice president:
“The plane is 50 miles out. The plane is 30 miles out.” And when it got down to, “The plane is 10 miles out,” the young man also said to the vice president, “Do the orders still stand?”
And the vice president turned and whipped his neck around and said, “Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary
?” ”

Ved å bytte ut kodeordet ”the plane” (flyet) med ”the missile” eller ”flyvende sprengladning” vil Cheneys opptreden fremstå klarere. Den uidentifiserte personen måtte spørre Cheney direkte trolig fordi han ikke klarte å fatte at visepresident Cheney med kaldt blod ville la en kraftig militær sprengladning treffe landets eget forsvarsdepartement…!

Selv om Norman Minetas vitnemål ble fremført foran 911-kommisjonens nestformann Lee Hamilton er det komplett utelatt fra den offisielle 911-rapporten. Dette inkluderer også tidspunktet for Dick Cheneys ankomst til bunkeren under det hvite hus. Mineta gjør det klokkeklart at Cheney ankom før Pentagon ble truffet, mens Cheneys (løgn-)versjon om at han ankom 30 minutter senere, mao. etter at Pentagon var blitt truffet er lagt inn i den offisielle (løgn-)rapporten.

 

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS (psykologisk operasjon), som besto i  nasse-manipulasjon av menneskeheten gjennom media som ukritisk formidlet  en røverhistorie om at det var muslimske selvmordskaprere organisert av Osama bin Laden som hadde stått bak aksjonene. Dette til tross for at det ikke fantes fnugg av bevis for at dette var tilfelle.

10 år senere mangler fremdeles bevis som knytter Osama bin Laden eller andre muslimer til tidenes terror 11. September 2001.

For praktisk informasjon om foredraget tirsdag 21. juni, klikk her.

Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

GD Star Rating
loading...

Om forfatter

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.


Forfatters nettsted: http://www.hansgaarder.info
Forfatters artikler: Se alle artikler av (141)Kommentarer

103 kommentarer

 1. arifkarim sier:

  Huff da. Vær så snill ikke kall 9/11 for å være en konspirasjonsteori nå da. Den er bekreftet konspirasjonsfakta av flere uavhengige kilder. Til skeptikere, se 9/11 «tilfeldigheter»:
  http://www.youtube.com/watch?v=Odp1FO0Vmuw

  GD Star Rating
  loading...
 2. arifkarim sier:

  Siktelse mot Bin Laden er falt:
  «Påtalemyndigheten i USA har frafalt siktelsen mot Osama bin Laden. Det skjer halvannen måned etter at lederen for terrornettverket al-Qaida ble drept i en amerikansk aksjon i Pakistan.»
  http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/siktelse-mot-bin-laden-formelt-frafalt-3519948.html

  Ok, så han var virkelig uskyldig hele veien? 😀

  GD Star Rating
  loading...
  • Rettelse av tv2: Det skjer halvannen måned etter at lederen for nettverket al-Qaida ble drept i en amerikansk terroraksjon i Pakistan. – skal det stå.

   Videre heter det: «Osama bin Laden og al-Qaida ANTAS å stå bak en lang rekke terroraksjoner i ulike deler av verden.»

   Antas?
   Dette er jo en direkte innrømmelse av at de såkalte bevisene mot laden er særdeles tvilsom.

   «Dommer Lew Kaplan innvilget påtalemyndighetens krav om at siktelsen skulle oppheves, sa tjenestemenn i New York. Denne framgangsmåten er vanlig i USA, når en person som er siktet for kriminelle forhold dør.»

   Dette er sludder og pølseskrev. Enten er man skyldig, ellers så er man uskyldig, og jeg kan ikke se på hvilken måte amerikansk rettspraksis kan endre fortid. Har ikke både Ladenfamilien og 911-ofrene krav på i vite om han faktisk var delaktig eller ikke?

   Ellers så hadde det vært spennende å sett den loven som denne «vanlige fremgangsmåten» henviser til.

   GD Star Rating
   loading...
   • arifkarim sier:

    «Denne framgangsmåten er vanlig i USA, når en person som er siktet for kriminelle forhold dør.»

    Hahaha. Hva om Hitler hadde arrangert en falsk død for seg selv, og så komme seg videre ut levende uten noe straff for de antatte jødedrapene sine? 😀

    GD Star Rating
    loading...
   • coyote sier:

    «Dette er sludder og pølseskrev. Enten er man skyldig, ellers så er man uskyldig, og jeg kan ikke se på hvilken måte amerikansk rettspraksis kan endre fortid.»

    Amerikansk rettspraksis er på dette punktet temmelig lik annen vestlig praksis:
    1 – tiltalte er uskyldig inntil dømt.
    2 – tiltalte kan ikke dømmes in absentia.

    Ut i fra dette er nolle prosequi en naturlig avgjørelse ved tiltaltes bortgang siden det ikke kan føres rettsak hvis kjennelse vil vært gyldig i følge amerikansk grunnlov.

    «Ellers så hadde det vært spennende å sett den loven som denne “vanlige fremgangsmåten” henviser til.»

    http://frwebgate2.access.gpo.gov/cgi-bin/TEXTgate.cgi?WAISdocID=c7eZK0/25/1/0&WAISaction=retrieve

    GD Star Rating
    loading...
 3. sjarl sier:

  Kenneth K sier:
  Det er en haug av spørsmål og fakta som strider mot den offisielle forklaringen på 9/11. Det er så overveldende mye at man til slutt sitter og lurer på hvordan noen virkelig kan tro på den offentlige forklaringen i det hele tatt.

  Enig her. Hendelsen 9/11 fremstår som en av historiens største kriminelle handlinger foretatt av et såkalt demokratisk land.

  dr Judy Wood i intervju med George Noory i Cost to Cost:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ms1uUZX_g2I&feature=fvwrel

  GD Star Rating
  loading...
 4. Tor Karlstad sier:

  The Lone Gunmen Pilot – 9/11 Predictive Programming

  The pilot episode for the FOX series «The Lone Gunmen» Which first aired on March 4, 2001. The plot envisioned the US Government hijacking a plane and crashing it into the World Trade Center.

  http://www.youtube.com/watch?v=z3WW6eoLcLI

  MODembed:

  GD Star Rating
  loading...
 5. Mole sier:

  Michele Amble Bachmann sa til CBS i dag at eit signal frå Gud fekk henne til å melde seg på i kampen om å bli USAs neste president.
  http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7690036

  Bush says God chose him to lead his nation.
  http://www.guardian.co.uk/world/2003/nov/02/usa.religion

  George Bush: ‘God told me to end the tyranny in Iraq’.
  http://www.guardian.co.uk/world/2005/oct/07/iraq.usa

  1.
  I trust God speaks through me. Without that, I couldn’t do my job.
  Statement made during campaign visit to Amish community, Lancaster County, Pennsylvania, Jul. 9, 2004

  2.
  I’m also mindful that man should never try to put words in God’s mouth. I mean, we should never ascribe natural disasters or anything else to God. We are in no way, shape, or form should a human being, play God. Washington, D.C., Jan. 14, 2005

  3.
  I don’t think you order suiciders to kill innocent men, women, and children if you’re a religious person. Fond Du Lac, Wisconsin, Jul. 14, 2004

  4.
  And there’s nothing more powerful in helping change the country than the faith — faith in Dios.
  National Hispanic Prayer Breakfast, Washington, D.C., May 16, 2002

  5.
  We believe in an Almighty, we believe in the freedom for people to worship that Almighty. They don’t. Martinsburg, West Virginia, Jul. 4, 2007

  6.
  The spirit of our people is the source of America’s strength. And we go forward with trust in that spirit, confidence in our purpose, and faith in a loving God who made us to be free.
  5th anniversary of the Sep. 11 attacks, White House, Sep. 11, 2006

  7.
  God bless the people of this part of the world. Minneapolis, Minnesota, Aug. 4, 2007

  8.
  It’s a sign from above. Comment made when television light caught fire above crowd, Sioux Falls, South Dakota, Mar. 9, 2001

  9.
  And I just — I cannot speak strongly enough about how we must collectively get after those who kill in the name of — in the name of some kind of false religion.

  10.
  And there’s no doubt in my mind, when the United States acts abroad and home,

  we do so based upon values

  — particularly the value that we hold dear to our hearts, and that is, everybody ought to be free. I want to repeat what I said during my State of the Union to you. Liberty is not America’s gift to the world. What we believe strongly, and what we hold dear, is liberty is God’s gift to mankind. And we hold that value precious. And we believe it is true. White Sulphur Springs, West Virginia, Feb. 9, 2003

  11.
  The short-term objective of this country is to find an enemy and bring them to justice before they strike us. The long-term objective is to make this world a more free and hopeful and peaceful place. I believe we’ll succeed because freedom is the Almighty God’s gift to every man and woman in this world.
  Portsmouth, Ohio, Sep. 10, 2004

  12.
  I believe liberty is universal. I don’t believe it is just for the United States of America alone. I believe there is an Almighty, and I believe the Almighty’s gift to people worldwide is the desire to be free. Fort Irwin, California, Apr. 4, 2007

  13.
  We have a calling from beyond the stars to stand for freedom, and America will always be faithful to that cause. Washington, D.C., Jan. 19, 2005

  14.
  I believe that, as I told the Crown Prince, the Almighty God has endowed each individual on the face of the earth with — that expects each person to be treated with dignity. This is a universal call. Sharm el-Sheikh, Egypt, Jun. 3, 2003

  15.
  All of you — all in this generation of our military — have taken up the highest calling of history. You’re defending your country, and protecting the innocent from harm. And wherever you go, you carry a message of hope — a message that is ancient and ever new. In the words of the prophet Isaiah, «To the captives, ‘come out,’ — and to those in darkness, ‘be free.’ Aboard the U.S.S. Abraham Lincoln, a couple of miles away from San Diego May 1, 2003

  16.
  It’s also important for people to know we never seek to impose our culture or our form of government. We just want to live under those universal values, God-given values. Washington, D.C., Oct. 11, 2002

  Så kan en spørre seg selv om hvilke guder George W Bush og Michele Amble Bachmann egentlig komuniserer med å hva som må til for å tilfredsstille disse?!

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/oppskriften-for-a-”lykkes”-som-medlem-av-”eliten”/

  http://www.albertmohler.com/files/2010/03/nickelproof_obv1.jpg
  http://eggnob.com/dollar/dollar-in-God-we-trust-high-def-wallpaper-size1680x1050-17aug2010a.jpg
  http://eggnob.com/dollar/dollar-in-God-we-trust-high-def-wallpaper-size1680x1050-17aug2010a.jpg

  http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsløs-herreklubb-i-skogen/

  GD Star Rating
  loading...
 6. Abe sier:

  Berlin 26.06.11 sa du ? ok skal sette av datoen…

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?