Du leser nå
11. september – hvordan, hvorfor og hvem

5 minutter lesetid11. september – hvordan, hvorfor og hvem

Det er snart 10 år siden den store 11. september-terroren ("Hvor var du da du fikk se WTC-tårnene falle på TV?"). Det var ikke muslimer som stod bak terroren. Det var heller ikke "kaprede fly", men sprengning som forårsaket at 3 tårn i New York kollapset og ble til støv i løpet av sekunder denne dagen.Hans K. Gaarder holder foredrag om 911-terroren på Unity 21. juni: 11. september - HVORDAN, HVORFOR og HVEM.

Det er snart 10-års jubileum for 11. september-terroren, og all grunn til markering, ikke minst pga. det faktum at myndighetsskapte og media-brakte LØGNER har fått råde grunnen.

Det er viktig at SANNHETEN om 11. september blir gjort kjent og forstått, som et nødvendig skritt på veien mot å reversere de mange negative endringene som inntraff etter 11. september 2001.

 

Noen konsekvenser av 11. september-løgnens utbredelse er bl.a. at

– En liten elite har lyktes i å manipulere massene.

– En religiøs gruppe (muslimer) er uskyldig utpekt til syndebukker for tidenes terror.

– Aggressive og imperialistiske kriger (”The War on Terror”) er igangsatt basert på løgn.

– Overvåkingssamfunnet er intensivert (Patriot Act,  Datalagringsdirektiv, biometriske pass m.v.).

– Overdimensjonerte etterretningsorganer fungerer som kreftsvulster i de sivile samfunn som har vokst seg større etter 2001.

– Myndigheter har iverksatt tiltak som hindrer folks frihet og verdighet (flyplass-scanning, praktisk talt forbud mot medbrakte drikkevarer på flyreiser m.v.).

– Kontinuerlig hjernevask og masse-manipulasjon gjennom fryktskaping og vridde media-oppslag (stikkord: al-Qaida, krigen mot terror, Osama bin Laden, «konspirasjonsteorier» rundt 911 etc.)

– Et syknende samfunn basert på fortielser, løgn og svik.

– Propagandapreget neglisjering og overkjøring av uomtvistelige fysisk-vitenskapelige beviser knyttet til 911-aksjonene.

– Statlig terror i stor skala (hovedsakelig i regi av USA) godtas av en forvirret opinion i vestlige land. (For et ferskt eksempel på bruk av al-Qaida spøkelset for å rettferdiggjøre aggressive amerikanske militæraksjoner, se).
Dette er bare noen viktige grunner for at det er viktig at sannheten om 11. september nå blir kjent og forstått, 10 år etter at den store 911-løgnen ble skapt og spredt.

 

Foredraget 11. september – HVORDAN, HVORFOR og HVEMUnity tirsdag 21. juni kl. 19-21 vil i tillegg til å beskrive utvalgte nøkkelaktører og organisasjoner som stod bak terroren (basert på innsideinformasjon – se ) legge vekt på en del uomtvistelige fakta-elementer som er blitt fortiet av den offisielle 911-coverup-rapporten , vestlige media og krigførende myndigheter og politikere (deriblant norske).

 

Noen fortiede 911-fakta som vil bli forklart i foredraget:


Tvillingtårnenes fall:
Brennende flybensin kan ikke smelte stål

Brennende flybensin gir ikke høy nok temperatur til å kunne smelte stål

Hvor ble størstedelen av stålet i tvillingtårnene av?

Hvert av WTC-tårnene inneholdt 200.000 tonn stål. Kun en andel av dette ble gjenfunnet på Ground Zero.

 

Også det faktum at bare en del av stålet fra de nedstyrtede tårnene havnet på Ground Zero har en vitenskapelig forklaring

Hvorfor var det glovarmt på Ground Zero i mange uker etter 11/9?

Det var glødende hett på Ground Zero i ukesvis etter 11. september. Det finnes en fortiet vitenskapelig forklaring på dette...

Pentagon ble ikke truffet av et passasjerfly! 

Pentagon kan ikke ha blitt truffet av et kapret passasjerfly. Om så var tilfelle, hadde det vært merker etter flyvingene på sidene av hullet i Pentagon-muren; "The Penta-Hole"

Hundrevis av redningsarbeidere på Ground Zero har dødd

Media har hatt tusenvis av oppslag om «Bin Laden 911» (57 millioner treff i Google), men fortiet det tragiske faktum at hundrevis av redningsmannskaper som oppholdt seg på Ground Zero har dødd etter 2001, mange av dem av kreft.

 

The Carlyle Connection

At det var en sammenheng mellom våpenkonglomeratet The Carlyle Group og deres mektige bakmenn anført av tidligere president George H.W. Bush er bl.a. antydet på dette nettstedet. Carlyles viktigste bidrag til 911-terroren har imidlertid innehaverne av nettstedet ikke fått med seg…

Carlyle-Carlucci: Ikke bare ser han ut som en mobster. Frank Carlucci innehadde en nøkkelrolle i 911-terroren.

Nøkkelinformasjon som er utelatt fra den offisielle rapporten

WTC7, det 3. tårnet som klappet sammen i New York den 11/09/01 (og brukte ca. 7 sekunder på å bli helt pulverisert) er fortiet i «granskningsrapporten» (cover up dokumentet) og av media. Du kan se WTC7 (Salomon-bygget) kollapse og bli til støv i løpet av sekunder ved å klikke her.

Her er mer live dokumentasjon som viser WTC7-sprengningen fra ulike vinkler:

 

Norman Minetas vitnemål er blitt fortiet

Daværende transportminister Norman Mineta havnet av tilfeldige årsaker i bunkeren under det hvite hus etter at New York-terroren hadde begynt, men før Pentagon var blitt truffet. I dette videoklippet gjengir Mineta en besynderlig samtale som utspant seg mellom visepresident Dick Cheney og en uidentifisert person i minuttene før smellet i Pentagon:

There was a young man who had come in and said to the vice president:
“The plane is 50 miles out. The plane is 30 miles out.” And when it got down to, “The plane is 10 miles out,” the young man also said to the vice president, “Do the orders still stand?”
And the vice president turned and whipped his neck around and said, “Of course the orders still stand. Have you heard anything to the contrary
?” ”

Ved å bytte ut kodeordet ”the plane” (flyet) med ”the missile” eller ”flyvende sprengladning” vil Cheneys opptreden fremstå klarere. Den uidentifiserte personen måtte spørre Cheney direkte trolig fordi han ikke klarte å fatte at visepresident Cheney med kaldt blod ville la en kraftig militær sprengladning treffe landets eget forsvarsdepartement…!

Selv om Norman Minetas vitnemål ble fremført foran 911-kommisjonens nestformann Lee Hamilton er det komplett utelatt fra den offisielle 911-rapporten. Dette inkluderer også tidspunktet for Dick Cheneys ankomst til bunkeren under det hvite hus. Mineta gjør det klokkeklart at Cheney ankom før Pentagon ble truffet, mens Cheneys (løgn-)versjon om at han ankom 30 minutter senere, mao. etter at Pentagon var blitt truffet er lagt inn i den offisielle (løgn-)rapporten.

 

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS

911-aksjonene var en gedigen PSY OPS (psykologisk operasjon), som besto i  nasse-manipulasjon av menneskeheten gjennom media som ukritisk formidlet  en røverhistorie om at det var muslimske selvmordskaprere organisert av Osama bin Laden som hadde stått bak aksjonene. Dette til tross for at det ikke fantes fnugg av bevis for at dette var tilfelle.

10 år senere mangler fremdeles bevis som knytter Osama bin Laden eller andre muslimer til tidenes terror 11. September 2001.

For praktisk informasjon om foredraget tirsdag 21. juni, klikk her.

Kart som viser beliggenheten av Unity ligger her (adr. Møllergata 23, på hjørnet av Youngs gt./Møllergt., overfor Youngstorget). Entré kr. 100,-

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
38%
Opplysende
13%
Inne på noe
13%
Usikker
0%
Dårlig
38%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

104 kommentarer på "11. september – hvordan, hvorfor og hvem"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste