Du leser nå
Vestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

4 minutter lesetidVestlig etterretning: En fare for folk og nasjoners sikkerhet

Nyhetsspeilet fortsetter her avsløringen av de hemmelige tjenester. I artikkelen om CIAs Mockingbird-prosjekt ble det klart at vestlig etterretning skaffet seg kontroll over vestlige media - noe norske avisredaktører ennå tier om fordi de ikke tør annet. I boka "Spies, lies and whistleblowers" bretter en tidligere ansatt ut etterretningsorganet MI5s stinkende indre organer, der drap, løgn og svik er viktige ingredienser, som i en annenrangs James Bond film.

Den tidligere britiske MI5 etterretningsagenten Annie Machon har skrevet boka ”Spies, lies and whistleblowers” (Spioner, løgner og fløyteblåsere) om Shayler affæren. Dette var en plan om at MI6 – britisk militær etterretning – skulle drepe Libyas statsleder Gaddafi for over 10 år siden.

Boka er basert på  Annie Machons egne erfaringer som etterretningsoffiser i den britiske militære etterretningsorganisasjonen MI5.

I boka retter Annie Machon alvorlige beskyldninger mot den britiske statens etterretningstjenester, MI5 og MI6. Machon og hennes partner David Shayler er tidligere høytstående MI5- offiserer, og begge er nå ute av tjeneste. Bokas beskyldninger er basert på deres egne erfaringer og fortjener virkelig å bli gjenstand for uavhengige undersøkelser.

Annie Machon hevder at MI5 ulovlig har etterforsket tusenvis av britiske borgere bare pga. deres  politiske synspunkter. Hun anfører dessuten at det var samarbeid og samrøre mellom Hærens Forskningsenhet og lojalist-terrorister, at MI5 ikke klarte å stoppe fire store terrorangrep i Storbritannia, til tross for at  MI5 hadde pålitelige bevis om hva som var i gjære før aksjonene inntraff. Dessuten lot MI5 og MI6 en kjent libysk terrorist få etablere seg i Storbritannia og sette opp et terroristnettverk – med etterretningens velsignelse…!

Annie Machon påstår at MI6 sin anti-iranske avdeling benyttet avisen Sunday Telegraph (og journalistene Con Coughlin, John Simpson og Dominic Lawson) for å prøve å beskylde Iran for  Lockerbie bombingen i 1988, ødeleggelsen av flight PA103. MI6 gjorde dette for å prøve å avlede oppmerksomheten fra det faktum at dette faktisk var en libysk hevn for den amerikanske bombingen av Tripoli (som ble støttet av Thatcher) i 1986.

Sarkozy, Brown og Obama - lederne for tre terror-nasjoner som liksom ikke får nok av å true Iran (en selvstendig fredsnasjon, som befinner seg utenfor NWO-blekkspruten). Hvorfor truer Sarkozy (leder for atommakt), Brown dengang (nå Cameron, same NWO-shit, new wrapping - leder for en atommakt) og Obama (leder for en atommakt som bedriver aggressiv imperialist-krigføring) Iran? Jo, fordi de hevder at Iran kan tenke seg å anskaffe atomvåpen. Snakk om å kaste stein i glasshus... Terrorister skjuler gjerne den virkelige grunnen for sine ugjerninger bak "en god grunn". Den "gode grunnen" kan godt være en løgn, slik Irak- og Afghanistan-okkupasjonene er eksempler på.

Bokas viktigste påstand er at MI6 ulovlig betalte titusenvis av pund til Al-Qaida i 1995-96 for å myrde oberst Gaddafi og ta makten i Libya. I dette kuppforsøket som ble gjennomført, ble mange  uskyldige sivile og sikkerhetspoliti drept.

Gadaffi er forsøkt myrdet før - dengang av Storbritannia. Klassisk vestlig statsleder-svik: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, prøv å drepe ham på første forsøk.

Hvis dette er sant, så sponset det statlige britiske organ MI6,  våre terrorist-fiender for å begå konspirasjon til mord, og dette resulterte i drap på mange uskyldige sivile.

Nå er det Sarkozy som er wannabe Gadaffi morder, denne gang med bombing ovenfra-og-ned som terrorist-oppskrift. Oppskriften er den samme: Skaff deg en venn i den tredje verden - dolk ham så i ryggen, og ikke gi deg før du har drept ham i andre forsøk. Denne gangen har lille Norge dukket opp på lasset, og Jonas og Jens er såååå hyppe på at norske F16-fly skal bli de som får inn Gadaffi-fulltrefferen. Har de lyktes allerede?

Men statsminister Tony Blair nektet å høre noen bevis mot etterretningstjenesten, og forfulgte og trakasserte kritikere og varslere. The Intelligence and Security Committee, som ble etablert under loven 1994 Intelligence Services Act for å overvåke de hemmelige tjenestene, fungerer ikke, fordi den er oppnevnt av og rapporterer kun til statsministeren.

Etterretningstjenestene må  arbeide underlagt rettsstaten og respektere demokratiske rettigheter. Terrorist-mistenkte bør bli arrestert og stilt for retten i henhold til straffeloven, ikke bli arrestert eller henrettet, uten rettssak, slik det har skjedd i Nord-Irland og andre steder.

Etterretningstjenestene er ment å beskytte oss, men det synes som de selv har blitt viklet inn i terrorhandlinger, noe som gir større risiko for terrorangrep.

Innholdet i artikkelen er hentet fra Annie Machons nettsted.

Om mord på britiske statsborgere som er utført av etterretningen i Tony Blairs regjeringstid, se f.eks. her (7. juli terroren i London i 2005) eller her (drapet på Tony Blairs nærmeste medarbeider Robin Cook – nederst i artikkelen).

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
20%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

161 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *