Du leser nå
Ambres – en utenomjordisk bevissthet taler

2 minutter lesetidAmbres – en utenomjordisk bevissthet taler

En 3000 år gammel bevissthet som taler via en enkel snekker?

Den svenske snekkeren Sture Johansson kanaliserer en entitet som kaller seg Ambres. Sture Johansson selv sier at om det er hans eget ubevisste som kanaliseres eller om det virkelig er Ambres, er uviktig, men at det i så fall er fantastisk all kunnskap og visdom han kan ha med bare syv års folkeskole.

Det synest meg at syv års folkeskole er å foretrekke fremfor syv år på NTNU, for vi hører sjelden slik klok tale fra den kant. Fiskere og snekkere er nevnt flere steder i åndshistorien med komparative fortrinn. Er enkelthet – KISS – en port til høyere bevissthet?

«Det finnes ikke noe helvete hvor dere blir grillet som små griser over åpen ild«, sier Ambres. Det finnes bare karma. Det er Rytteren som inkarneres. Det guddommelige menneske. Det er den som har karmaen.

Denne dokumentar om Sture Johansson, som er medium for Ambres (som sist var inkarnert for 3000 år siden i Egypt), ble sendt på SvenskTV den 25. november 2007.

Ambres – Sture Johansson – 6 deler. Engelsk tekstet

Anders Grönros søker i denne dokumentaren gjennom hans møte med Sture og Ambres å forstå hva det handler om. Han ønsker å utfordre sin egen forståelse av virkeligheten og fortelle oss om fenomener uten å gi noe spesielt svar – det er opp til hver person som ser filmen å danne seg sin egen mening. I løpet av en time kommer vi til å vekselvis møter Sture, den enkle snekker i sitt daglige liv, og Ambres som taler rett inn i kameraet om hans budskap om selverkjennelse. Ambres ønsker å hjelpe oss å finne den vakre visdom vi alle bærer dypt inne, for å se hvem vi egentlig er bak rollene vi spiller. Det er alle forskjellige typer mennesker – skuespillere, forretningsfolk, arbeidere, leger, prester – som deltar i de jevnlige møter med Ambres, og som gjerne vil være en del av hans lære om livet.

– Det fikk meg virkelig nysgjerrig at så mange kompetente mennesker har lyttet til Ambres gjennom årene, sier Anders Grönros. Hvem er denne gamle mannen? Som kjenner betydningen av våre liv? At det er ekte og ikke en skuespiller ble helt klart etter vårt første møte …

Ideen med dokumentaren kom fra Hans Ljungqvist, en psykolog og en av de fremste autoriteter i Sverige på esoteriske kunnskap.

– Fenomenet Ambres er helt unikt, sier Hans Ljungqvist. Det nærmeste vi har i vår svenske historie er filosof, teolog og naturforsker Emanuel Swedenborg (1688-1772).

Hele filmen kan kjøpes her, og er på over 2 timer:
http://www.ambresfilm.com/sv_ambres.htm

«Jeg har min retrettveg, mine venner. Jeg kan ikke bindes av verden. Ingen kan ta mitt liv. Jeg er allerede død.» — Ambres

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
73%
Opplysende
9%
Inne på noe
0%
Usikker
9%
Dårlig
9%
Om forfatter
J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”……………………………………….
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013…………………………………………………….
«Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel
………..

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

46 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *