Du leser nå
Ambres – en utenomjordisk bevissthet taler

2 minutter lesetidAmbres – en utenomjordisk bevissthet taler

En 3000 år gammel bevissthet som taler via en enkel snekker?

Den svenske snekkeren Sture Johansson kanaliserer en entitet som kaller seg Ambres. Sture Johansson selv sier at om det er hans eget ubevisste som kanaliseres eller om det virkelig er Ambres, er uviktig, men at det i så fall er fantastisk all kunnskap og visdom han kan ha med bare syv års folkeskole.

Det synest meg at syv års folkeskole er å foretrekke fremfor syv år på NTNU, for vi hører sjelden slik klok tale fra den kant. Fiskere og snekkere er nevnt flere steder i åndshistorien med komparative fortrinn. Er enkelthet – KISS – en port til høyere bevissthet?

«Det finnes ikke noe helvete hvor dere blir grillet som små griser over åpen ild«, sier Ambres. Det finnes bare karma. Det er Rytteren som inkarneres. Det guddommelige menneske. Det er den som har karmaen.

Denne dokumentar om Sture Johansson, som er medium for Ambres (som sist var inkarnert for 3000 år siden i Egypt), ble sendt på SvenskTV den 25. november 2007.

Ambres – Sture Johansson – 6 deler. Engelsk tekstet

Anders Grönros søker i denne dokumentaren gjennom hans møte med Sture og Ambres å forstå hva det handler om. Han ønsker å utfordre sin egen forståelse av virkeligheten og fortelle oss om fenomener uten å gi noe spesielt svar – det er opp til hver person som ser filmen å danne seg sin egen mening. I løpet av en time kommer vi til å vekselvis møter Sture, den enkle snekker i sitt daglige liv, og Ambres som taler rett inn i kameraet om hans budskap om selverkjennelse. Ambres ønsker å hjelpe oss å finne den vakre visdom vi alle bærer dypt inne, for å se hvem vi egentlig er bak rollene vi spiller. Det er alle forskjellige typer mennesker – skuespillere, forretningsfolk, arbeidere, leger, prester – som deltar i de jevnlige møter med Ambres, og som gjerne vil være en del av hans lære om livet.

– Det fikk meg virkelig nysgjerrig at så mange kompetente mennesker har lyttet til Ambres gjennom årene, sier Anders Grönros. Hvem er denne gamle mannen? Som kjenner betydningen av våre liv? At det er ekte og ikke en skuespiller ble helt klart etter vårt første møte …

Ideen med dokumentaren kom fra Hans Ljungqvist, en psykolog og en av de fremste autoriteter i Sverige på esoteriske kunnskap.

– Fenomenet Ambres er helt unikt, sier Hans Ljungqvist. Det nærmeste vi har i vår svenske historie er filosof, teolog og naturforsker Emanuel Swedenborg (1688-1772).

Hele filmen kan kjøpes her, og er på over 2 timer:
http://www.ambresfilm.com/sv_ambres.htm

«Jeg har min retrettveg, mine venner. Jeg kan ikke bindes av verden. Ingen kan ta mitt liv. Jeg er allerede død.» — Ambres

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
76%
Opplysende
12%
Inne på noe
0%
Usikker
6%
Dårlig
6%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

46
Kommentarer

avatar
12 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
CrusisLynx VeritasyeJohnnyWalkerZetera Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Zetera
Abonnent
Zetera

Hans kropp skulle brukes til å formidle en stor visjon til menneskene. Noen snakket gjennom ham, først en med navn Simeno, senere Ambres. Et nytt mendium hadde åpenbart seg ble der sagt.
http://www.youtube.com/watch?v=J1mtFhwORcA&feature=related

Det er relativt lett å observere at han faller i transe og benytter seg av spiritisme/mesmerisme-teknikker.

Spiritsme er kontakt med “døde mennesker”, ånder og eller demoner, og å motta deres budskap i stedet for Guds.

Dette er forbudt i Guds Ord, men i den siste tid skal lærdommer komme gjennom disse åndsmakter.

Skjelving som er lik CP eller et epileptiske anfall. Noen kan ha så kraftige skjelvinger at hendene beveget seg fram og tilbake hele 10 cm. 6-8 ganger i sekundet. Samtidig ristet hodet så kraftig at det nesten ble umulig å snakke eller fokusere øynene.

Under healing seanser kan også dette oppstå.

Dette er metoder som er kjent innen Torono bevegelsen som bruker hypnose i sin menighet.
Kundalini – `slangekraftens energi` som ikke er fra Bibelen.

Maarit M. Hanssen
Skribent

Zetera, hva vet du om Kundalini når du skriver at denne energien ikke er fra Gud ( Bibelen )? Kommer ikke all energi fra Gud? Av erfaring kan jeg si at Kundalini er guddommelig energi, som kan brukes til å gå inn bl.a. til biblioteket hvor all kunnskap eksisterer ( Akashia-biblioteket ). Oppreisning av Kundalini slange-energi kan være en voldsom opplevelse og anbefalles ikke til mennesker med » dårlige nerver «. Kundalini er ikke ensbetydende med Satan, langt ifra.

Zetera
Abonnent
Zetera

Det jeg ville si var at disse ”åndelige” opplevelser og lære ikke er fra Bibelen men fra okkulte tradisjoner.

Kundalini er en minst 1000 år gammel okkult praksis. Den involverer kroppslige manifestasjoner som en konsekvens av ”oppvåkningen av et individs kundalini” og er relatert til for eksempel Qi Gong (en kinesisk okkult tradisjon)

Jeg ville også vise til en sammenligning av Kundalini utøvelsen [energien] og Torontovekkelsen som er tilnærmet identiske i minst de følgende aspekt.

1.De involverer begge de samme kroppslige manifestasjoner
2.De distribueres begge på den samme måten, nemlig av en berøring eller av en annen metode fra en
person ”i brann” og fenomenet er veldig smittsomt
3.Årsaken til de kroppslige manifestasjonen forklares i begge til å være de samme. Også er troverdigheten
til opplevelsene basert på identiske bevis.
4.De krever begge det samme mentale utgangspunkt for den som tar imot kraften
5.De betrakter begge at overførselen av kraft som et sentralt tema og dette granskes vitenskapelig

Sanninga
Abonnent
Sanninga

Zetera sa: Kundalini – `slangekraftens energi` som ikke er fra Bibelen.

Fra Bibelen?! Når ble Bibelen en energikilde nå?

En del kristne mente at Jesus var slangen også. Det var forskjellig syn på det. All energi kommer vel fra Gud, som Maarit sier, til syvende og sist? Eller er det en Gud ved siden av den ene Gud? Er det ikke en Gud? Er ikke alt Gud? Har du flere guder zetera?

Zetera sier:
01. 05. 2011 kl. 23:11

Åndens frukt er sannhet, og vi blir oppfordret til å avsløre den onde uansett hans forkledning.

Ja, la oss det. Og forkledningene er mange..

Michelle
Skribent

Det er sunt å være åpen for nye ting, og sunt å stille spørsmål ved alt.
Jeg kjenner ikke til denne kanaliseringen, men det er interessant. Mange kanaliseringer er styrt av fantasi, mind-control via NWO, demoner, eller rett og slett er kanalisert fra høyere kjærlighetsfrekvenser.
Det beste er jo å analysere hva som blir sagt baklengst, selv om det tar lang tid og man bør ha erfaring med det, som fantastiske Peggy Kane har.
Ellers spør ånden rett ut om dine fakta og åpenbare sannheter, hva f.eks. mener ånden om: chemtrails, NANO-industri, militære, pengesystemet, hierarkier osv

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«Hele filmen kan kjøpes her, og er på over 2 timer:»
Hehe. Det lukter svindel her :D

smurfen
Moderator

Skal du svindle så må du være god satanist Arif ;)

Satanister snur alt på hodet

En av de mest grusomme og ondskapsfulle skapninger noensinne nemlig fredsprisvinner og helgen Mor Teresa drepte millioner direkte og indirekte
Hun drev dødskulter og dødehus som var rene lagerplasser for døende der familie og venner ikke hadde agang
Hun tigget til seg 53 millioner ikke en krone gikk til fattige, det mest gikk rett til det «lutfattige» Vatikanet og litt til en nonneskole der nonnene ble hjernvasket til å frasi seg alle mennesklige egenskaper
Det var kun gjennom grusom lidelse man kom til Gud sa Mor Theresa, jo fattigere jo bedre, selv badet hun i penger
Mor Theresa var en god venn av Haitis grusomme dikator Baby Dock som robbet penger fra lutfattige Haitiere og gav dem til Mor Theresa

Se den fantastiske historien om et av verdens største bedrag

Mother Teresa: DEAFANATLY NOT A SAINT!

http://www.youtube.com/watch?v=p3tUuA7WBRE&feature=related

CIA agent og monster Dalai Lama er også en kjent satanist som motok årlig store beløp fra CIA
Befolkningen i tibet lever under grusome forhold og grov tortur mens Dalia og de andre lamaene lever som konger

Dalai Lama: Sinister, parasitic monk. CIA sponsored theocrat

http://www.youtube.com/watch?v=jB25CTgAYfY

Rasisten og pedoen Mahatma Ghandi hatet negrer og kunne ikke få fortalt ofte nok hvor viktig det var å beskytte seg mot negrer som kan kalte undermennesker og kveg
Han hadde også en syk trang til å «sove» sammen med nakne småjenter og sette klyster på kvinner

Familien mener det er dumt at noen fokuserer på hans negative sier og ikke utelukkende ta for seg alt det gode han gjorde

Mahatma Gandhi – A Pedophile Racist EXPOSED

http://www.youtube.com/watch?v=uRV8PYDIa8I

Ønsker man seg en fredspris så drep noen millioner uskyldige og bland inn litt satanisme :)

Michelle
Skribent

FANTASTiSKE avsløringer igjen fra kloke Smurfen, gurimalla, ja selv Moder Theresa.

Jeg er sikker på at mind-control og demoner får snille folk til å tro at de må lide grusomt for å få det bedre i sitt neste liv. Det er fint å ikke ha masse materielle ting og penger seff, men hva er greia med å lide unødvendig mye?

Jeg synes man skal elske seg selv og andre, du vil jo ikke at andre skal lide, så hvorfor gjøre det slik at du lider selv?

TAKK for helt utrolige avsløringer, ikke rart de fikk Nobelspriser..

Metatron
Anonym

Ja, det kan godt hende Smurf…at M.Theresa, Dalai Lama og Mahatma Ghandi var onde…men nå må jeg virkelig arrestere deg her.

Tenk på alle de som har disse tre som symbol på det gode i sinn bevissthet og som fokuserer på deres budskap og ikke deres liv?

Hva oppnår du med å komme med sånne opplysninger i disse tider?

Fører ikke dette til vrede og motvilje i folk som kanskje har etablert fred i seg?

Hvorfor være en ny årsak i årsakskjeden til vrede? Hvorfor ikke heller styrke årsakskjeden til fred?

Jeg får si som en visdommens mester av en kvinne en gang sa: «I stedet for å kjempe mot krig…kjemp FOR fred»!

Nok LYS nå smurf…nå er det på tide å tenke på LIV, å gå videre til KJÆRLIGHET!!!

Metatron
Anonym

Syns jeg hører stemmen til Alex Jones som kommentator på klippet om Moder Theresa….

Vi kan jo godt fortsette som du gjør…ikke skille person og Budskap….

Her er drivkraften til Alex Jones, mannen som selv har utnevnt seg til en paleconservative : http://en.wikipedia.org/wiki/Paleoconservative

Sier som David Icke: Vi kjemper mot samme fiende, men hvis jeg hadde måtte valgt mellom ditt(A.Jones) alternativ og NWO…hadde jeg valgt NWO!

Hva er er f. eks ondt med: «Det finnes ingen vei til fred, fred er veien»?(Ghandi)… «Indre mørke, som vi kaller uvitenhet, er lidelsens opphav. Jo mer indre lys som kommer til, jo mer vil mørket vike».(D.Lama)…»Vi kan ikke gjøre store ting – men små ting med stor kjærlighet».(M. Teresa)

Den Satan du snakker om finnes bare inni deg selv…som en kraft som får deg til å fokusere på det onde…ta frem Buddhaen, speilet av Allah, Jehova, Konkachila, Krishna i deg, og VÆR KJÆRLIGHET!!!

Kanskje du da får smake på en fredspris som man kan bryte opp og gi endeløst av til andre…

smurfen
Moderator

Beklager så mye vist sannheten smerter og jo jeg er helt enig, det er mange kloke ord fra fredsprisvinnere det er jo Obama et gode bevis på men jeg trodde ærlig talt ikke at det kom som noen overaskelse at Freds(NWO)prisen gikk til falske personer
Det er jo nettopp det det okulte handler om, å få massene til å hylle det onde

Snu alt på hodet sånn som: man må kige for å skape fred som Obama sier

Fatter ikke hvordan du klarer å dra Alex Jones inn i dette her, syns du han som snakker ligner på A. Jones ?

Nyhetsspeilet handlet nettopp om å se gjennom illusjonen og speile nyhetene, ingen liker heller å bli lurt med å gi penger som utelukkende havner i pengebingen til Paven og skape en helgen der Vatikanet driver bevist juks og løgn med falske undrer

Hva er det med alle prisvinnerene ?

George Marshal som fikk fredsprisen for å bruke A-bomber mot Nagasaki og Hiroshima
Krigsforbryter og massemorder Kissinger
Den kinesiske desidenten som ville starte væpnet opprør mor Kinesiske myndigheter som ville ført til millioner av drepte
Mohammad Yunus som stjal alle pengene selv som han skulle gi i micolån

Listen videre nedover kjenner de fleste men kanskje Nyhetsspeilet kan skrive en artikkel som hyller dem alle så ikke noen skal bli skuffet over sannheten om sine forbilder ?

Man kan ikke bygge en fremtid vist man ikke kjenner sannheten om vår fortid :)

Må bare beklage nok en gang Metatron, jeg setter stor pris på din kunnskap og dine kommentarer her på NS og hadde jeg vist du tok det sånn så ville jeg ikke lagt ut kommentaren :(

Metatron
Anonym

Ja, noen ganger smerter sannheten…sannheten har smertet meg så mye at jeg velger å fokusere på den ultimate sannheten, og det er KJÆRLIGHET!

Har fulgt deg lenge på NS smurf, og vet at du har mye kunnskap…det er bra! MEN er du ikke enig i at man bare kan eliminere det onde ved å VÆRE KJÆRLIGHET selv?

Selvsagt er det viktig å påpeke handlinger som fremmer drap, lidelse og vold… men MYE viktigere er det å fokusere på motgiften når giften er funnet…

Først ser man symptomene, så setter man diagnosen, så jobber man for å bli kvitt sykdommen… NS flommer over av fokus på symptomene! I året før 2012 foreslår jeg at vi lysets krigere ihvertfall her på NS fokuserer på å bli kvitt sykdommen…og ikke setter oss fast i symtomenes gjørmehull :) Diagnosen er satt for lenge siden!!!

La oss ikke forbanne mørket!!! Mørket er en del av kosmos… vil vi ha lys, da er det vårt ANSVAR som individ å tenne KJÆRLIGHETENS lampe!!!

Glem Alex Jones… det var et forsøk på å gi et eksempel på at vi kan kjempe for samme sak, selv om det man mener er et bedre etterfølgende alternativ er subjektivt…

Og Smurf, ingen fare…du såret ikke meg ;) Bruk din frie vilje til akkurat det du vil! Drit i hva Teresa, Lama og Ghandi HAR GJORT…det er FORTID! Kast fortiden på bålet!!!! La oss fokusere på hva vi sammen kan gjøre NÅ, for å hindre at fortiden gjentar seg i fremtiden ;)…

Jeg har hengitt meg til den Buddhistiske boddhisatwaen Kwan Yin…

… og innviterer deg Smurf, til å møte de fremtidige øyeblikk hånd i hånd sammen med meg, Kwan Yin og alle levende vesner i KJÆRLIGHET!!!

Sil ut det som er fylt av kjærlighet…kast resten på bålet! Tiden er inne for det nå….

Ingorm
Abonnent
Ingorm

Smurfen sier:
«Mohammad Yunus som stjal alle pengene selv som han skulle gi i micolån».

For ikke lenge siden ble Mohammad Yunus frikjent fra alle mistanker angående dette. Undersøkelsene ble utført av myndighetene i Bangladesh og bekreftet av landets finansminister. Har du opplysninger som bekrefter noe annet?

smurfen
Moderator

Da var det nok en av teroristene Yasir Arafat, Shimon Peres, Yitzhak Rabin som tok pengene

Men selv så retter jeg sterke mistanker mot denne karen her :)

http://www.eutimes.net/2011/04/human-face-discovered-on-mars/

Hvor skulle han ellers fått penger fra til å bygge statuer av seg selv på Påskeøya ? ;)

Ingorm
Abonnent
Ingorm

Smurfen sier:
«Den kinesiske desidenten som ville starte væpnet opprør mor Kinesiske myndigheter som ville ført til millioner av drepte».

Hvordan kommer du frem til dette? Han ble vel arrestert for å ha underskrevet Charta 08 og etter hva jeg kan se står det ikke noe om at man ønsker et væpnet opprør der. Kan du komme med opplysninger som bekrefter noe annet?

smurfen
Moderator

Du får spørre det pedofile sex monsteret, global klimasvindler og losjebror All Gore eller rasisten Fredrik de Klerk vist ikke så kan kanske FN styrken som fikk fredsprisen for å slakte 8000 uskyldige kvinner og barn i Sebrenica svare deg :)

http://perezhilton.com/2010-07-21-more-women-in-al-gore-sex-scandal

Vist du føler deg kompetent til å underkjenne Kinesisk retsvesen som har dømt den kriminelle terroristen Liu Xiaobo så bør du kanskje ringe dem og si at dette kan du bedre ;)

Får håpe de 300 andre som underskrev Charta 08 også blir dømt for sine krimenelle handlinger mot Kina noe som kunne ført til millioner av millioner av drepte vist opprøret hadde fått utviklet seg videre

Her kan du se hva mannen i gata mener om straffeutmålingen

http://www.youtube.com/watch?v=_eqWMq7eB1w&feature=related

Ingorm
Abonnent
Ingorm

Smurfen sier:
«Her kan du se hva mannen i gata mener om straffeutmålingen».

Du mener det er store sjangser for at noen «på gata» i kina støtter Liu Xiaobo og kikker rett i kamera?

Jeg føler meg dessuten kompetent «nok» til å påpeke urett mot mennesker når jeg ser dette.

Armin Bahrami
Skribent

Stå på Smurfen, drit i Megatron. Sannheten er ekstrem, å moderere den ville være løgn. Kansje påtide å bytte ut tankegodset? Alt du har trodd på var èn løgn.

Metatron
Anonym

Er igrunn helt enig med deg i hva du sier Armin ;) Til og med det du sier om at Smurfen skal drite i det jeg skriver hvis han ikke får noe fornuftig ut av det… For i mitt perspektiv er Smurfen og alle andre sin egen frelser.

Det jeg skulle ønske jeg så litt mer av, er at de som kommer med sterke meninger og kritikk, og såkalt opplysning(som ikke sjelden har sin kilde på youtube)… forteller litt om hva de mener er et bedre alternativ. Hvis man ønsker forandring, må også fortelle litt hva man vil forandre til…

Jeg er enig med dere i at man skal lære av hykleri, maktmisbruk og dogmatisk arrogant holdning…men det høyeste ansvar i mitt perspektiv er at man ikke faller inn i en åndelig arroganse! Fortell meg, hvordan ser deres ideal-verden ut…religiøst, politisk, økonomisk osv…hvordan vil dere gi flest mulig mennesker et mest mulig verdig, behagelig og fryktløst liv? Bra å kritisere…men kom med KUREN!!! ;)

Fortsett gjerne med mer opplysning, det trengs, men vær også i tillegg den forandringen du ønsker å se i verden!!! Og hvis du driter i det…da har jeg stor medlidenhet til deg min venn ;)

Michelle
Skribent

For et herlig spørsmål Metatron!

Da begynner vi å nærme oss neste frekvensdimensjonsnivå vet du;)

Vi må starte gradvis, men iallefall si totalt NEi til visse ting straks:
NATO/ FN/ EU/ EØS/ WHO

Våpenindustrien

NANO-industrien

HAARP/ EiSCAT og all annen militær-forskning

Forsvaret

Forskning (spes. på dyr og mennesker og naturen)

Pelsdyrnæringen og ellers å holde dyr i fangenskap

Alt som ikke er godkjent økologiskt

Skatt og pengesystemet

Veiutbygging

Oljeindustrien

Politi og overvåkning og kontroll

Domstolene

Monarkiet og Stortinget (og annen hierarki)

Mainstream-media
+
Kunne sikkert komt på mye mere!!!!

Deretter videre trappe kraftig ned på forurensning, fjerne systemer av andre hierarkier, maktstrukturer, utvide naturen og bygge vannbrønner og fordele alt rett og sletten♡

Jeg har en Drøm

Jeg har en Drøm om at alle med penger og makt skal ønske å slippe

Jeg har en Drøm om at ingen skal ønske å bestemme over andre

Jeg har en Drøm om at alle vil ønske å tilgi alt og alle

Jeg har en Drøm om at alle får frihet og likeverd

Jeg har en Drøm om at vi alle skal få sammen oppleve sann kjærlighet

Jeg har en Drøm som snart en dag vil materialisere seg

Tenk om også illuminati slipper fri før 2012, fra sine tunge tanker og mind-control, kanskje til og med demoner og negative aliens velger å se at “Du er Jeg” og alt man gjør mot andre gjør man mot seg selv, da vil pengesystem, militære og forurensning forsvinne fra denne virkeligheten♡
http://www.youtube.com/watch?v=N8JFp22t9Y4

Michelle
Skribent

Jeg forstår hva snille Matatron sier her, det er viktig å se det beste i alle, men likevel er jeg helt enig med kloke Smurfen!

Hele poenget med demoner og dissinformasjon, er å ha en masse med sannhet og kjærlighet, men blandet inn masse feilinformasjon og propaganda, subnimal messanges, det hele blir ren mind-control!

Det er uvurderlig viktige sannheter som har kommet frem på Nyhetsspeilet, der er så fint vi vet om disse tingene nå, før vi dør, og ikke bare våkner til et mareritt i en lavere astral verden når vi dør fordi vi lot oss selv havne på feil frekvens når vi levde..

Metatron
Anonym

Ingen Mind Control biter på et stille sinn!!! Et urolig sinn er motagelig for mindcontrol… Så la oss derfor stille sinnet og slippe sjelen, vitnet, buddah-tilstanden til!

Hinduistene kaller Buddha for «den som lurte demonene»…og hvordan gjorde han det, jo med å stille sinnet…for når sinnet er stilnet, er årsakskjeden brutt og kjærligheten kan blomstre!

Hvis alle skulle kjempet for sine intelektuelle overbevisninger og hatt makt…hadde vi alle blitt diktatorer… Hvis vi derimot stiller sinnet, biter ingenting…og demonene mister sin kraft!

Som det står skrevet i vers 12(tror jeg) i Tao te ching: Møt Gunst og Ugunst med samme frykt! Kjærligheten finnes midt i mellom Gunst og Ugunst…der det er balanse!!! Og det er vårt ansvar(ikke bare rettighet) å skape denne balansen I OSS!

Den beste propaganda mot Mind Control, er å lære folk å meditere…stille sinnet…da vil bevisstheten blomstre av seg selv!!!

Michelle
Skribent

Veldig vakkert Metatron, men jeg tror man må ha begge deler, både meditere, men samtidig være ærlig med seg selv og til andre, si ifra.

Jeg tenker på det Peggy Kane sier, hun brukte før å tenke at man bare kunne tenke positivt, og så fikk man det man ville, problemet er at demonene har laget et nett av matrix rundt orden som holder frekvenser nede så vi ikke så lett kan materialisere ting.

Religioner vil ofte gjøre oss passive til illuminati og demonene.
Husk også at det er mye vanskeligere enn noen gang å materialisere ting med tankene, men samtidig er de viktigere enn noen gang å prøve å gjøre det også seff, men positive greier da sant og visst.

Tanker er viktigst, sant. Jeg skulle ønske det var sånn også. Det er viktig å meditere og stille sinnet, men innimellom sjekke hvordan det står til med andre, med dyrene og naturen. Om det fortsatt står ille til, som det gjør nå, så må man avbryte meditasjonen og bruke andre virkemidler også.-)

Sanninga
Abonnent
Sanninga

Er enig med Michelle i at det er vakkert og rett ånd over det du kommer med her Metatron, hold frem på samme vis, du er nok på rett vei :-)

Dog tror jeg ikke man kan føle seg 100 % trygg mot mind control ved å meditere, når man mediterer er man også på de frekvenser hvor man er mottagelig for mind control, og de som ønsker å påvirker oppfordrer også til meditasjon. og det finnes opplegg for dem også, dessverre.

Man kan dessverre ikke være sikker på dette området i verden i dag. Det viktigste man kan gjøre for å beskytte seg er å be om beskyttelse og å søke kunnskap og vise godhet og redelighet mot alt og alle.

Zetera
Abonnent
Zetera

Jeg fant noe lignende om Mariasøstrene
De to finske Mariasøstrene Marianne Jansson og Riitta Lemmetyinen brøt med den lukkede protestantiske klosterbevegelsen og skrev sammen en bok om sine opplevelser innenfor murene. I henholdsvis 17 og 19 år levde de som hengivne evangeliske Maria-søstre i mor Basilea Schlinks søsterfellesskap i Darmstadt.

I boken forteller de hvordan Guds nåde og tilgivelse i denne bevegelsen ble erstattet med den enkeltes selvpåførte fysiske lidelse og renselse for egen synd.

De røper også hvordan mor Basilea gjennom hele sitt liv styrte ordenen ved tilsynelatende å motta mystiske åpenbaringer og syner, som det ikke var mulig for noen å debattere eller stille kritiske spørsmål ved. Gjennom slike åpenbaringer
fikk hun bl.a. vite fra åndeverdenen at russerne skulle erobre vesten i 1970 og utløse den tredje verdenskrig og at de selv skulle bli angrepet den 16 august i 1980. Alle hennes såkalt gudåpenbarte skrifter ble derfor gravd ned og søstrene ble for sikkerhets skyld spredt rundt i hele verden, men ingen av hennes åpenbaringer fant sted. Til tross for disse falske åpenbaringene, var det ingen
mulighet for noen å stille kritiske spørsmål eller etterlyse svar på ting som ikke syntes å stemme med virkeligheten.

Mariasøstrene leser omtrent ikke Bibelen, men er forpliktet til daglig å studere mor Basileas ca. 100 skriv som formidler hennes åpenbaringer, som
meget direkte motsier Guds Ord.

Etter nøye å ha studert mor Basileas 27.000 siders selverklærte evangelium, forteller de to utbryter-søstrene at hovedtanken i hennes ideologi er at de troende skal søke etter lidelse og straffe/pine seg selv for å bli frelst. Bevegelsen setter disse skriftene langt høyere enn Bibelen.

Selv etter mor Basileas død i 2001, styres de ca. 50 protestantiske klostrene som bærer hennes navn på samme måte som tidligere.

Mange har brutt med søsterordenen, og flere av dem sliter med tradisjonelle sektsyndromer. Blant disse klostrenes funksjonsregler er bl.a. (1) Det er strengt forbudt å kritisere eller diskutere lederens uttalelser uansett hva som blir kommunisert. (2) Kun lederen mottar åpenbaringer og direksjoner fra Gud og enhet blir definert som alles uforbeholdne aksept med hva enn lederen hevder. (3) Subkulturen lever isolert i bofellesskap eller klostre med gjennomsiktig kontroll og angiverplikt for alt som ligner selvstendighet og personlig initiativ.

Klosterbevegelsen har etablert et nøye utarbeidet ytre turist-orientert fasade image for korttids-besøkende, som gir inntrykk av åpenhet og innsyn. Søstrene selv er imidlertid underlagt en hemmelig ytterliggående tvangs-undervisning, streng sensur, kontroll og knallhard indre justis.

For alle praktiske hensyn er Mariasøstrene en kamuflert katolsk kloster-orden som forfekter katolsk frelsesideologi men har kapret protestant-navnet for å kunne bli bedre akseptert i ikke-katolske ideologiske kretser.

De to utbrytersøstrene skriver i sin bok at Jesus ikke ba de troende om å isolere seg, men om å leve i verden uten å være av den.

Klostertanken stammer fra den greske dualistiske religionen, hvor Pythagoras ca. 600 år for Kristus opprettet et klostersystem hvor
man skulle isolere seg og rense seg selv gjennom lidelse og selvpinsler. Senere overtok den katolske kirke denne hedenske ideen og har dyrket den videre.

(Marianne og Riittas bok, Vi er frie, er gitt ut på Logos Media, tidligere Dansk Luthersk Forlag og er på 167 sider.)

Verden skal bedras!

JohnnyWalker
Abonnent
JohnnyWalker

Zetera, det heter ikke verden skal bedras men verden vil bedras! Tror faktisk at det er ganske mange der ute som vil bedras;-)

Zetera
Abonnent
Zetera

Denne skulle ligget under smurfen sine fantastiske avsløringer, lenger opp her men la seg her i stedet.

Jostein
Abonnent
Jostein

Zetera: Visste ikke at demoner var så fulle av kjærlighet…kanskje bare på film de onde??

Arifkarim: Svindel? Har du noen gang bestilt noe som er gratis på nettet?

Zetera
Abonnent
Zetera

Åndens frukt er sannhet, og vi blir oppfordret til å avsløre den onde uansett hans forkledning.

Equalitor
Abonnent

Vakker film. Har Ambres «samarbeidspartnere» i Norge? Budskapene om de viktigste ting er de samme som for Iliuka, men perspektivet er av og til forskjellig og gir forskjellig resultat. Det må også legges til at svar blir skreddersydd for den som spør, ut i fra hvilke handlinger som vil gjøres. Åndene fungerer på eksakt samme måte, og informasjon blir gitt i sanntid for tilskuere, i timesvis.
Man får tolke og spørre seg om slikt er sant for MEG, gir det gjenklang? For meg har det medbragt enormt mye positivitet og kjærlighet, men, pass opp som Michelle sier. Folk har rett til å undersøke selv, men man skal som sagt ikke la kanaliseringer ødelegge sitt liv, men øke kunnskap, kjærlighet og de små gleder :]

«Hvilket plan eller verden kommer Ambres fra, er det fra den samme verden..?
Så er der korrekt. Der er lik bror for bror. Konu Ekatah.
Kan du si noe mer om hva som vil foregå der?
Ei nu, ei nu. Vi _er_. Konu Ekatah. (210908)»

«Ambres har talat om tilståndet på planeten (www.svt.se). Han pratar om klimatet och vår inverkan på det. Att vi måste ta krafttag genast. Att vi har 20 år på oss…
Dog den skal søke at se nu; der er noget sent at søke for hva der i sin himmel tales krafttak. Der er noget den må se; hvorledes den forvalter sine energier er noget overdrevet av menneskebarnets intellekt. Der søker så noget at kaste bekymmerets frø til marken for at selv høste noget av bekymmerets frukter. Ei er der til god gavn. Den skal se hva derigjennom kan betraktes Moder Jord og Fader Himmel, der er gjennom hundretusener av år, så vil den se ulike tider der var meget glacierer (= isbreer), og der er ulike tider der var meget uttorrede områder. Således er der lik Moder Jordes egne sykluser, om menneskebarnet var til eller ei. Således skal den se alt mere for hva der nu skal søkes at skapes i sin egen bevissthet; hvorledes kan der gjøre til besparelser for at verne om Moder Jords funksjoner, og hvorledes kan der tenkes i langsiktigheter? Der er noget beskrevet i tiden der kommer; for gjennom hva der faller, skal der oppstå nye energier. Hva der transformeres, bliver der til gavn for menneskebarnet. Således vil den lettere se at alt er der i forendringer. Konu Ekatah.
Hvorfor sier dere forskjellig når det er samme kilde?
Dog like fullt er der ulike betraktninger av kilder. Således skal den óg søke at se; at meget vil der blive til at forendres, om menneskebarnet gjør noget eller ei. Konu Ekatah. (101208)»

Mortemann
Abonnent
Mortemann

Mange mennesker tar det lang tid å vekke. Opplysningene om våre myndigheters egentlige virke og funksjon kan riste en del av dem tilstrekkelig til å våkne. Jeg tror slike opplysninger er viktige å få frem.
Vreden og motviljen dette skaper må den enkelte lære å håndtere, og etter hvert gi avkall på. Men først må vreden vekkes. Du kan ikke gi avkall på noe du ikke har.

Mortemann
Abonnent
Mortemann

Dette var egentlig en kommentar til Metatrons:

«Hva oppnår du med å komme med sånne opplysninger i disse tider?
Fører ikke dette til vrede og motvilje i folk som kanskje har etablert fred i seg?»

Men jeg knota. Får se om jeg klarer kommentere min egen kommentar.

Når det gjelder selve artikkelen, var det fantastisk å høre Ambres tale. Jeg er veldig glad for at jeg fikk tilgang til denne informasjonen.

Metatron
Anonym

«Mange mennesker tar det lang tid å vekke»…

Med andre ord, du har våknet?

Mortemann
Abonnent
Mortemann

Ja, jeg våknet opp for flere år siden. Men jeg har nok ennå ikke kommet meg ut av senga. Jeg siterer Ambres. som igjen siterer Paulus: «Det jeg bør gjøre, gjør jeg ikke. Men det jeg ikke bør gjøre, det gjør jeg.»

Dette erfarer også jeg, daglig.

Jeg liker kommentarene dine. De virker innsiktsfulle. Syntes bare du var litt urimelig mot Smurfen, som har bidratt til at jeg har kunnet oppdage og stikke hull på flere illusjoner.

Metatron
Anonym

Ja, «livet er ikke for amatører», sa en vis mann i Oslo til meg en gang i en krevende periode ;)…vi får prøve så godt vi kan.

Takk for det… :)

Ja, kanskje jeg bør be Smurf om tilgivelse :)

FlowerSniffer
Abonnent
FlowerSniffer

Hvorfor skal du be om tilgivelse? Drit i Armin sier jeg ! Det er alt for mye fokus på det negative og mange av disse skribentene skriver om ting som de overhodet ikke har peiling på. Det holder ikke med dra fram konklusjoner, basert på «fakta», der mange av skribentene bruker youtube og wikipedia som kilder til nesten alt. Hva slags forandring gjør man i verden ved å si at mor Theresa eller Dalai Lama var en dritt? Dette stemmer ikke med virkeligheten og jeg synes at mange på ns burde være litt forsiktig med hva dem skriver.
Det er mange lesere her som lar seg bli påvirket, noen til det gode, og andre villedet pga skribenter som er pr- kåte, eller bare har lyst til å lufte sine meninger om alt og ingenting som ikke stemmer.

Ellers så synes jeg at det er mange her på ns som skriver godt og jeg håper virkelig at dere fortsetter det gode arbeidet. Metatron nevnte det med «stille sinn» Og der er jeg helt enig. Indre ro ville ha vært det beste våpenet mot det meste her i verden. Takk for mange fine ord Metatron.

Morten Kielland
Moderator

Ambres/Sture er med i Shirley MacLaines selvbiografiske bok/film «Out on a Limb» fra 1986:
http://www.youtube.com/watch?v=2mFjEcmM0EA&feature=related

Morten Kielland
Moderator

Filmen «Out on a Limb» kan forresten også lastes ned vha BitTorrent her:

http://thepiratebay.org/torrent/6363775/Out_on_a_Limb_ISO_%281986%29

Armin Bahrami
Skribent

jeg tror ikke skaperen tillater sånt tull :) Da får heller bevisstheten bli født på ny i en egen kropp,faen as… du kan tro på sånt hvis du vil :)

bare fordi han sier noe bra fra hjertet så betyr det ikke at det er OK å bare hoppe inn i kroppen din?.. you see? i wouldent like that happen to you if it was a beast would you? why would you allow this? i think hes making it up, or having a braincortex-malefunction like moses and all the others when they enter a deep state of conciousness…

det virker humbug for meg.. hele settingen er så jævlig klisjeaktig, vi har funnet trollet i skogen, hysj, stille, han liker ikke bli forstyrret, nei men så hvordan i helvette fant TV SVERIGE det ut til å begynne med?!?

VÆR KRITISK TIL NEW AGE BLATVASKY !

Jeg har hørt om tusen sånne. Det finnes en i norge som heter illiuka, han er på trynet når det gjelder enkelte saker som chemtrails og obama… CIA-kaprer hjerner med satelitter, tro på deg selv vær så snill a mann! la oss ta nwo på en ordentlig måte

han er på riktig spor på 3ern, men må det nødvendigvis være ambres? Gjør sture dette for å trygge sture fra CIA kidnappelse? latterligjørelse tenker kansje Ceptical inquiry skepsis.no grunnleggern så de lar dem gå? altså, han sier jo bare det mange andre sier da, han er flink, men jeg tror ikke dette er en 3000år gammel ånd, han har lært mye gjennom livet, spist mye sopp han der, og havnet i Farvarharshis ånd. Jeg roser Sturle for innsatsen!

http://en.wikipedia.org/wiki/Fravashi

Michelle
Skribent

100% enig med deg som vanlig Armin!

Iliuka er helt åpenbart mind-control!
Det er trist at så mange snille mennesker bruker tid og penger på dette, og ikke minst hører på dissinformasjonen. Selvsagt er det mye sannheter blandet inn, hvis ikke ville jo ingen hørt på det heller da. Skulle ønske folk fortalte meg en eneste ting de har lært av iliuke, som de ikke kunne tenkt seg til selv.. Og uansett, demoner scanner hjeren din og gir deg det du ønsker, de kan også se inn i fremtiden og hente informasjon fra døde venner og familie dessverre..

Mortemann
Abonnent
Mortemann

Vi mennesker kan beskrives som gjennomstrømmingssystemer. Fysisk inntar vi føde og deler den opp i sine enkelte bestanddeler, setter disse sammen på en måte som beriker oss og kvitter oss med det vi ikke vil ha. Vi må velge hva vi vil putte i oss. Resten tar kroppen seg av. Skulle det oppstå blokkeringer i denne gjennomstrømmingen, får vi fort problemer. Vi kan ikke unngå å få i oss gifter, men kroppen vår har en forholdsvis stor toleranse for dette, om gjennomstrømmingen er god.
Åndelig sett gjør vi det samme. Tar inn over oss tanker og ideer vi finner besnærende, analyserer dem og setter dem sammen til noe meningsfullt og berikende, og skiller ut det som ikke gir oss mening. Men her kan det ta lang tid fra det oppstår blokkeringer (fornektelser for eksempel) til vi opplever konsekvensene. Er gjennomstrømmingen god, kan vi lett kvitte oss med det vi forstår ikke er til gavn for oss, etter hvert som vi får presentert nye ideer, tanker og forestillinger.Innta åndelig føde ofte. Benytt deg av mange kilder. Gi sinnet ditt utfordringer. Ikke vær redd for nye smaker. Kvitt deg med det som du oppdager ikke gavner deg lenger. Hold prosessen i gang, så den er smidig og fleksibel. Da tror jeg du har lite og frykte. Men sikker, det er jeg ikke.

Zetera
Abonnent
Zetera

Sture Johansson skriver i punkt 5. «om seksualitet i lys av tantra» – (Kundalini)
http://www.galactic-server.com/rune/ambres.html

Tantra i den vestlige verden:
I vesten forbindes tantra ofte med Kundalini Yoga. I moderne neo-tantra (også kalt new age-tantra eller pop-tantra)
fokuserer man gjerne på å gjøre seksuallivet mer meningsfullt ved at man gir seksualakten en åndelig dimensjon, og det er denne betydningen av tantra som er mest kjent for vestlige lesere.

Shambhavi Sarasvati gir følgende beskrivelse av forskjellen mellom tantra og neo-tantra:

«Neo-tantra ritualiserer sex. Autentisk tantra seksualiserer ritualer.»

http://no.wikipedia.org/wiki/Tantra
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Yoga_of_Power

Innen vestlig rituell magi er tantriske øvelser særlig knyttet til Aleister Crowley og hans organisasjon OTO (Ordo Templi Orientis, latinsk for Den Orientalske Tempelorden).

Ordo Templi Orientis
http://no.wikipedia.org/wiki/Ordo_Templi_Orientis

Ordenen i vår tid har en hierarkisk struktur som ledes internasjonalt. Under denne har du en rekke Storlosjer og nasjonale seksjoner.
I tillegg til den Gnostisk Katolske Kirken så organiseres aktivitetene til Ordenen av en rekke avdelinger som er knyttet opp mot gradsystemet.

Zetera
Abonnent
Zetera

Litt mer fra denne ordenen.
Dette er bare en av mange måter den katolske lære med sine blekksprutarmer forsøker å fange nye mennesker.
http://www.oto.no/wiki/index.php?page=Kirkehistorie

Her er fra den norske ordenen Ordo Templi Orientis som bør studeres: http://www.oto.no/wiki/Pedagogikk

Leser en under «Oppbygging» i linken over,
Sitat: Gradene fra og med Lysets Stormester VII° til XII°, arbeider i riten til Fraternitas LUCIS Hermeticæ, mens de forutgående gradene arbeider i riten til Mysteria Mystica Maxima.

Hvem er så denne Lucis?
Lucis (Lucifer) Trust – Planetary Citizens – The New Genesis – Tara Center – T.M.Meditasjon – The Initiator – The Congressional Cleaning house of the future – The New World

Alle som følger med i Ny-Tid bevegelsen, har lest og hørt om den kosmiske Kristus.

Av kunstnere er han ofte fremstilt som en mystisk gurulignende person som er lett påkledd, svever noen cm. over bakken, viser det okkulte fingertegnet, holder som regel en krystallkule i hånden og er omgitt

av spiritistiske symboler og åndevesener.
Mens den økumeniske Kristus hovedsakelig har religiøse mennesker som målgruppe, har den kosmiske Kristus et tilbud til alle. Han søker å nå sine mål gjennom litteratur, film, underholdning, politikk, behandlingsformer, filosofi, kvasipsykologi og ved infiltrasjon av religiøse og kristne miljøer.

For mennesker kjent med kristen terminologi, vil mange kjente ord dukke opp i den kosmiske Kristus’ forkynnelse, men betydningen av ordene er ulik Bibelens språk.

Gud er en upersonlig energi- masse tilgjengelig i alle ting.

Kristus er en reinkarnert AVATAR, eller budbringer sent fra «hierarkiet», for å gi opplyste avanserte åndelige åpenbaringer. Buddha, Muhammed og Konfusius var andre «Kristuser».

Engler er opphøyde mestere, veiledere eller følgesvenner. «Aeoner» er et annet ord på disse åndevesener. Spriritisten Margit Sandemo forteller at hun ofte har besøk av disse skikkelsene, som formidler til henne budskap fra «den andre siden».

Gjenkomsten er ordet som beskriver hendelsene når «hierarkiet» (Den kosmiske Kristus og alle hans følgesvenner) synliggjøres eller materialiseres. De vil da innføre den nye tidsalder med en ny økonomisk/religiøs/politisk verdensorden. Massehelbredelse av syke og samlet kamp mot «hierarkiets» fiender vil da finne sted.

Født på ny er denne ideologiens beskrivelse av tilstanden når de åndelige veiledere (åndene) tar full kontroll over et individ. Denne overtakelsen eller besettelsen bringer den troende inn i en høyere kristusbevissthet.

Den kosmiske Kristus har en lett gjenkjennelig forkynnelse;

– Det gode og onde (lys og mørke) er begge naturlige sider av Gud.

* Vi er alle små guder som må finne spiren til guddommen i oss selv.

* Det finnes ingen død – sjelen er udødelig, og gjenskapes ved en reinkarnasjonsprosess.

* Ingen går fortapt

* Synd eksisterer ikke siden det onde inngår i Guds eksistens

* Tradisjonell kristen forkynnelse skal nedprioriteres og opphøre

* Alle religioner skal sammenslås under overherredømme av den kosmiske Kristus. Denne verdensomspennende Ny- tid religion skal på tvinges alle og opponenter skal bringes til taushet.

* Det viktigste trospunkt er ubetinget fred og enhet.

Johanna Miehaelsen skriver i sin skremmende bok «Det okkultes magiske skjønnhet», om sitt opprivende og grusomme liv etter å ha gått gjennom et kjent Ny-Tid kurs kalt Silva Mind Control System.

Gjennom meditasjon ble hun bedt om å velge seg en indre veileder – guru – og valgte Jesus. En «Jesus» tok kontroll av hennes visualiserte bilde, men ble gradvis forandret til en demon som påførte henne enorme fysiske og psykiske lidelser. Hun ble fullstendig demonbesatt, og ble til slutt, med kristne venners hjelp og langvarig, intens bønnekamp, satt fri fra besettelsen. Meditasjon er en av den kosmiske Kristus’ evangeliseringsverktøy.

Avhoppere har røpet at alle meditasjonens hemmelige mantra ord, er navn på hinduguder. Satankirken rapporterer at disse ordene er navn på fremtredende demoner. Ved å repetere sitt «mantra» maner de demoner inn i sitt liv.

I Babylon ble de samme mantra ordene benyttet for å mane fram de hedenske gudeåndene.

Internasjonale kjente Ny-Tid organisasjoner som samarbeider for å forberede den kosmiske Kristus’ gjenkomst er;

– Lucis (Lucifer) Trust
– Planetary Citizens
– The New Genesis
– Tara Center
– T.M.Meditasjon
– The Initiator
– The Congressional Cleaning house of the future
– The New World Alliance
– The Transformation Platform

ye
Abonnent

-Morya Federation
-Sanctusgermanus
-CrimsonCircle
-Kryon

Hold dere unna disse forførende organisasjoner/personer/kanaliseringer med kamuflert invokeringsagenda av demoner. No kidding.

Lynx Veritas
Abonnent
Lynx Veritas

TIltredes ye. Denne gruppe av ass-ended masters + en rekke andre er spydspissen i New Age hykloratet. Disse metafysiske pied-pipers vil dra deg rett i avgrunnen og suge din energi og sjel tom. Dersom du ikke allerede er offer for deres deceivement. Det er disse jævlene som står bak alt fra child-sacrifice til andre demoniske hovedretter. De har herjet verden i uminnelige tider med deres shape-shifitng evner og strategi. Reptilian archon-suckers. Demons indeed. Hvor mange har ikke tilbedt, åpnet opp og latt seg bli suckered av disse djevelens marionetter. Dont be deceived

Jostein Wold
Abonnent

Kjærlighet er i alt, som alt, også i det som mange betegner som ondt! På dette stedet hersker i overmåte en fryktbasert tankegang, der kun noen få ser det som det burde blitt fokusert på i langt større grad her inne. Verden er et speilbilde av tankene våre. Slutt å se det negative og konspiratoriske i det meste, men fokuser heller på hva som er godt, fokuser på kjærligheten som også lever i det verste dere frykter og hater her inne.
Det er ingen annen vei enn å elske alt, betingelsesløst, uten grenser og skiller..ALT, som i ALT :).
Vold og kriminalitet er alltid en reaksjon på frykt og av frykt. De som utfører vold i hvilken som helst grad det måtte være, har en persepsjon som gjør at dem ser en verden i frykt. De ser på sine » ofre » som en trussel på deres egen sikkerhet, og handler deretter i takt med denne følelsen. Det er alltid en begrenset tro på en selv, og ens egen evne til kjærlighet til en selv og andre, som gjør at vold kan bli en del av dets handlingsmønster. Ekte og sann kunnskap/innsikt, ligger i å forstå at vi er koblet sammen med alt som er og noensinne vil eksistere..alt vi jobber mot, er bare en annen del av oss selv, med et annet syn og persepsjon av denne fysiske virkelighet, dette for å muliggjøre og leve alle mulige former for tanker om en selv og virkeligheten..Men denne virkelighet gir deg alltid hva du føler og tenker, enten du er bevisst eller ubevisst på det. Think of Love, it is yours, Think of Fear, it is yours.
Vi er ikke bare elsket 100% og fullstendig godtatt av Gud hvert sekund, men vi ER i essensen det ene og det samme..sammen utgjør vi Gud, og Gud kan aldri være annet enn kjærlighet. Så løsningen for en verden fyllt med godhet og kjærlighet for alt, e et skifte i vår egen bevissthet, i vår tankegang, i vår måte å se oss selv og andre på.
Kjærlighet er den ultimate sannhet..Kjærlighet er vår innerste og sanne natur.