Du leser nå
Prinsesse Martha – Norges åndelige dronning?

7 minutter lesetidPrinsesse Martha – Norges åndelige dronning?

Vil vi ha et åndelig bevisst statsoverhode i dette landet, høyt hevet over politikk, eller vil vi ha en politisk bevisst elitist aktiv på en side i politikken som dermed utelukker alle utenfor den snevre krets fra sitt kongedømme?

Prinsesse Märtha Louise får ufortjent mye kritikk for tiden, for sin engleskole. Hva er galt med å ha kontakt med engler? Selvfølgelig finnes det engler…..

Ingunn Røiseland som starter Engleskole i Skien har også fått mye pepper fra Human-Etisk Forbund’s «Ingen liker å bli lurt» – kampanje de siste dagene.

«Human-Etisk Forbund går kaftig ut mot engleskoler. Aksjonsleder i Human-Etisk Forbund, Even Gran mener vitenskapelighet og kritisk tenkning skal være rettesnoren for å skille mellom hva som er gode og dårlige ideer.»
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/telemark/1.7585140

Hvordan kan naturvitenskapen brukes til å bevise vitenskapelig åndelige fenomener? Det må vel åndsvitenskapen ta seg av, for hvilken kompetanse har naturvitenskapelige disipliner på åndelige saker?

«Det finnes engler, eller lysvesener, i alle religioner. Englene er krefter som er rundt oss bestandig, og som er en ressurs og en støtte i alle aspekter av tilværelsen.

Vi i gir deg muligheten til å komme i kontakt med dine egne engler og bruke dem i dagliglivet.

På våre kurs kan du finne din indre sannhetskilde og gjenoppta din naturlige kontakt med englene og det guddommelige univers. Suksessen vil alltid avhenge av din egen tilnærming.

Gjennom meditasjon og selvutvikling kan du komme i kontakt med ditt egentlige «jeg». På denne måten får du muligheten til å slutte å leve ut fra innlærte mønstre, men kan leve ut fra din egen kraft og din egen essens. Det gjør at tilværelsen kan endre seg fra å være et liv levd ut fra andres synspunkt til å bli et liv som skapes slik du vil ha det.

Hvis du kommuniserer med englene, blir denne endringen optimal.»

http://www.astarte-education.com/hvem.html

Det er bare bra at yppersteprestene i kirke og misjon mister sitt grep om menneskers sjeler. De er helt unødvendige for enkeltmenneskers forhold til det gudommelige. Det trenges ingen mellommenn eller -kvinner. Har Kirken blitt åndsløs nok til at mennesker må søke alternativer, så får de ta det ansvaret på egen kappe.

«Uttalelsene skapte bråk, og særlig Den norske kirke, med biskop Olav Skjevesland i front, gikk ut hardt.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7293484

Der er ikke nok elendighet og satanister på ferde i Norge og verdens galskap til at Den Norske Kirke ikke har annet å bry seg om enn noen jenter som underviser i englelære?

At Humanetisk Forbund ikke forstår åndelige ting er jo ikke noen som blir forbauset over, de har en verdslig ateistisk religion hvor mennesket er det høyeste utviklede dyr – og guder for seg selv.  Men Kirken og misjonen burde jo ha slått sine dører på vidt gap for alle som vil ha kontakt med engler og Store Ånd, men nei – for dem også blir det visst konkurransevridende på åndsmarkedet.

Misjonssambandet stenger dørene for Märtha

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/martha/artikkel.php?artid=10033148

Vi bør alle rett og slett ha oss frabedt at ateister, agnostikere, falske kristne, og sannsynligvis en del skapsatanister skal prakke på alle oss andre hva som er åndelig mulig og ikke.

I denne filmen forteller flere personer hvordan de forlater kroppen. Enkelte vil ha BEVIS. I en rettsal er et vitne et bevis, men ikke for de karnalsk materisk disponerte. De vet bedre, ved hjelp av naturvitenskap.

2012 Sjelens triumf over materien
http://www.youtube.com/watch?v=47b5am3mynQ

Istedenfor å lytte til hva mennesker forteller de har opplevd, så skal vissnok naturvitenskapen bestemme at det de sier er humbug, etter deres beregnsede utsyn.

Prinsesse Märtha vil sende engler til Japan
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7546547

Jeg forstår meg ikke på folk. Kronprinsessen virker jo på meg å bare være god og snill og ønsker det beste for alle, mens alle de som beviselig ikke gjør det i politikk (ideologi) og kirke – de går fri for all kritikk  (?).

Snakk om «å korsfeste det gode, mens det onde har full frihet», fritt etter Hans Nielsen Hauge.

Engler i kristendommen

Uten å gå for langt tilbake i bibelhistorien, så allerede ved Jesus sin unnfangelse og fødsel var det engler som meldte til vismennene det samme. Her bare et par eksempler:

«Menneskesønnen skal sende ut sine engler, og de skal sanke sammen og ta bort fra hans rike alt som fører til fall, og alle som gjør urett.»
– Matteus 1.41.

«Mener du at jeg ikke kan be min Far, og han ville straks sende meg mer enn tolv legioner engler?
– Matteus 26.53.

«Hva så med loven? Den ble gitt som et tillegg på grunn av våre lovbrudd, helt til den ætten kom som løftet gjaldt. Loven ble gitt ved engler, gjennom en mellommann. 20 Men noen mellommann trengs ikke der det bare er én, og Gud er én.

Galaterne 3.19

«Deretter så jeg fire engler stå ved jordens fire hjørner. De holdt jordens fire vinder tilbake, så det ikke skulle blåse noen vind over jorden eller havet eller trærne.»
– Johannes’ åpenbaring 7.1

Det finnes sågar falne engler (som en kan passe seg for):

«Så skal han si til dem på venstre side: ‘Gå bort fra meg, dere som er forbannet, til den evige ild som er gjort i stand for djevelen og hans engler.»
– Matteus 25.41.

Engler er god kristendom. Engler bærer bud fra Store Ånd om saker og ting, for de som er disponert og har de åndelige fakulteter intakt til å motta slikt. Ateistene og skeptikerne i Human Etisk Forbund er kanskje de som mest og best kunne hatt utbytte av litt sensitivitetstrening hos Engleskolen.

Norge er -fremdeles- konstitusjonsmessig en kristen nasjon, om ikke i praksis. Kongen eller dronningen er den tradisjonens høyeste beskyttere.

Et av kristendommers fremste læresetninger handler om kunsten å være mer tjenere enn herskere.

Elitenettverk

Vis meg dine venner, og jeg skal si deg hvem du er…….

Kronprins Håkon liker jo best å mengde seg med næringsliv og sin politiske ateistiske sosialistiske elite i Arbeiderpartiet, som i sin humane ‘visdom’ og i kraft av deres kjendisstatus skal styre landet sammen. Demokrati – folkestyre- er ikke på moten lenger. Dette fikser de som er klokest og penest i landet her…….

Kronprins Haakon trekker seg fra utvalget som skal gi råd til norsk næringsliv.
Giske-gruppens medlemmer skal ifølge mandatet «dele erfaringer og kunnskap om ulike utviklingstrekk for norsk næringsliv og næringsstruktur i et internasjonalt perspektiv».
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1851359.ece

De pene, klokeste og de vellykede skaper nettverk for å løse landets problemer…. (Bilde: Faksimile fra DN)

Kanskje disse gutter kanskje skulle begynne å snakke litt med vanlige folk, for å finne ut hvor skoen trykker, istedenfor å spise snitter og drikke champagne i sine elitenettverk?  Når det i våre dager fremkommer mer og mer konflikt mellom folks helse og store bedrifters atferd og ofte tvilsomme etiske fundamenter, jfr. Monsanto, Eli Lilly, osv, hvilken skal Kronprinsen, den senere Konge da være til for; Folket, eller eliten i næringsliv og politikk? Kanskje trenger vi noen englers rådgivning da, mer enn de politiske eliters?

Martha som dronning?

Det var kanskje på tide vi fikk et mer åndelig orientert statsoverhode igjen – og at det kanskje er mer i pakt med denne nasjonens sjel -lyset fra norden- heller enn som Kronprins Håkon som mengder seg mest med den nasjonale og internasjonale politiske og økonomiske elite – mest opptatt av de materielle ting og det politisk korrekte, økonomisk som åndelig – humanisme?

Skal vi stemme for Prinsesse Martha som dronning?

Hvordan vil DU ha det? Avgi din stemme her:
http://www.facebook.com/Martha Louise

PS: Dette er ikke majestetsfornærmelse, for Håkon er ikke majestet ennå.

 

Denne artikkel er del av Nyhetsspeilets Ikke La Deg Lure kampanje.

– Mennesker er mer enn bare den kropp noen påstår de er. De er ÅND først og femst!

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
72%
Opplysende
7%
Inne på noe
0%
Usikker
3%
Dårlig
17%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

46
Kommentarer

avatar
22 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Grammaton RetardAteistzx9rMr.JinglesJustitia Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
MortenB
Abonnent
MortenB

Ja, jeg er beundrer av Märtha. Hun er vis og sier det hun mener. Også Mira Craig er en tøff dame som tør.
Flott at kjendiser tør og vil snakke om slike ting. De får «så øra flagrer» og hadde nok blitt brendt på bålet for et par århundrer siden, men jeg tror nok de får noe positivt igjen selv også.

ola
Abonnent
ola

Heia Märtha :) Jeg liker det hun driver med, og håper hun fortsetter med det!

Skjønner ikke hvorfor folk som ikke tror på det hu driver med bare kan ignorere det, men neida, de må slenge dritt og ufysligheter.

Lars-Roger Moe
Skribent

«Hva er galt med å ha kontakt med engler?»

Enkelt. Du kan banne på at de har annet å si en det «guds» selvoppnevnte jordiske stedfortredere vil ha folk til å tro på. Engler er fint så lenge de holder seg juleevangeliet og ellers holder kjeft. Åpner de kjeften kan det bli pinlig.

At engler for tiden velger å forholde seg til andre en paver, kardinaler og biskopper gjør dette til en vond, vond, vond pille å svelge for presteskapene. Ingen av dem viste seg å være utvalgte. Sett slikt. Akk. Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere stenger himmelriket for menneskene. Selv går dere ikke inn, og dem som vil gå inn, slipper dere ikke inn (Mat 23.13 – de følgende versene er også god underholdning i sakens anledning).

Märtha Louise er desuten presumptivt en del av «eliten» og hun snakker roma midt i mot. Flinke damen. Når de er nødt til å rulle engleekspert Trygve Hegnar ut av pengebingen for å trumfe damen begynner de å slippe opp for spillbare kort. Snakk om kroneeksempel på at hvemsomhelst som støtter paradigmet kan være ekspert på hvasomhelst som bryter med paradigmet slik at det med tistrekkelig autoritet og arroganse kan debunke ethvert tema uten hensyn til røde tall på beviskontoen.

Og gud forby, man kan da vitterlig ikke ta hensyn til hva menesker måtte få seg til å bevitne. Enten lyver de, er psykotiske, eller så forstår de ikke bedre. De kan da ikke ha rett, uansett hvor mange de er, for i så fall må jo vi ta feil – og alle vet jo at DET ikke er tilfellet! Vi har da eksamen på at vi har forstått virtkeligheten, eller vi har vårt embede direkte fra gud må vite. Same Shit. Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere stenger himmelriket for menneskene. Selv går dere ikke inn, og dem som vil gå inn, slipper dere ikke inn. (Mat 23.13).

En stor takk til Märtha Louise for den jobben hun gjør med å bryte barrierer og fremme en overgang fra vedtatt virkelighetsforståelse til forståelse av virkeligheten. Hun gjør en kjempeviktig jobb. Dette fra en anarkist med religionsallergi.

BiggusD
Abonnent
BiggusD

Har personlig ingenting til overs for den lys-og-kjærlighet tankegangen som Märtha fronter. Men det er et utrolig viktig signal at en såpass fremstående person som en norsk prinsesse vil være en talsperson for åndelighet. Siden hun er hoppet over i tronrekka og ikke er en offisiell del av det norske kongehuset da hun har avstått fra å ta i mot offentlig støtte, er nok dette en bevisst og planlagt handling fra vår royale familie.

Bare tenk på den storskandalen det hadde vært om Kronprins Haakon hadde gjort det samme! Det hadde blitt republikk før Haakon hadde rukket å si «engel». Märtha er ingen rebell – tror dere at hun har holdt dette hemmelig for sine nærmeste før hun plutselig vender dem ryggen og sverter familiens navn og gode rykte? Nei dette er nok godkjent fra øverste hold for lenge lenge siden.

Jeg kan ikke tenke meg noen som representerer Norge og nordmenn bedre enn kongehuset. I motsetning til våre svartøyde politikere som stotrer selvfølgeligheter og spyttslikkeri på pinlig engelsk, ivrig etter makt og anerkjennelse, fremstår kronprinsparet som reflekterte og velutdannede og uavhengige nordmenn som fronter fred og forbrødring.

Det er naivt å tro at Märthas engleskole er et uønsket utskudd fra en så velregissert publisitet som dette. Jeg mener heller at Märtha komplementerer kongehusets representasjon av Norge på en utmerket måte – akkurat som planlagt…

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«Prinsesse Märtha Louises Engleskole oppfordrer folk til å sende engler til Japan for å bistå det jordskjelvrammede landet.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7546547

Etter gårdsdagens sataniske haarp-ritualet i Japan, vil jeg oppfordre mer enn tidligere å sende sine «symbolske» engler til Japan, for nå trenger det japanske folket dem aller mest. Trodde gode gjerninger hadde ingen grenser da jeg var et lite barn, nå som voksen skjønner jeg utmerket at onde handlinger har visst heller ingen grenser:
«Ingen visste at den 12-årige jenta fra Nederland var gravid eller hvem faren var. Nå er hennes egen far pågrepet.
Men en DNA-test avslørte at faren til den nyfødte var 12-åringens egen far. Han ble umiddelbart pågrepet og siktet for incest og sex med mindreårige.»
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10091826

Når småbarn ikke lenger er trygge i sine egne hjem, skriker fortsatt skeptikere at vi befinner oss i det mest «opplyste» og «siviliserte» perioden i vår tidshistorie. Dagens sosiale og moralistiske dilemma er altså en «fremgang» hos ateistiske human-etikere :(

Reidar
Abonnent
Reidar

http://nortrib.com/content/view/5768/

«Ingen må drive med besvergelser, spørre gjenferd og spådomsånder til råds eller søke råd hos de døde. »
Femte Mosebok 18.11

Märtha Louise er intet annet enn en falsk profet.

BiggusD
Abonnent
BiggusD

nei for alt slikt må gå igjennom presteskapet, som har copyright på å være medium.

Uffda
Abonnent
Uffda

Engler er nå også vitenskap, ikke bare religion og ånd. Engler er lys/photon som graviterer i en angle inn mot jorden, og overleverer sitt budskap som en Arch(Lysbue) mellom synapsene i hjernen – derav Archangel.

Skal vi følge din logikk Reidar var også Jesus en falsk profet i og med at han påkalla engler/lys/photon. Vitenskap bør bidra til å erstatte overtro slik at alle på sikt kan etablere en arch/lysbue kontakt med photon/engler. Engler er budbærere/photon og transformere sin energi i et dertil egnet instrument som vår kropp. Blokker for engler og vi er på vei tilbake til hule og klubbestadiet med lysets hastighet :-)
Engler trenger invitasjon for å gripe inn i våre liv – helst i form av en kraftfull fiat og man bør opparbeide et momentum for å få rask hjelp i en krise. Mennesker har autoritet til å befale engler, men ikke etter sin egen vije.

AssFaltum
Abonnent
AssFaltum

MODERERT OG ADVARSEL. Hele kommentar gikk ikke på sak, eller gikk på person. Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i denne artikkel. Vi minner om våre regler.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

Kommentararer skal kommentere artikkel, og ikke noe annet.

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet.

Michelle
Skribent

Jeg synes det er veldig vakkert når vi ser at navnet engler er bare et navn gitt en viss frekvens av sjeler fra høyere dimensjoner. Alt er levende, er energi og vibrasjoner på veldig ulike nivåer. Fra de snilleste aliens oppover til mindre fysiske vesener i andre frekvensområder, universet er enormt med liv i så mange ulike former. Alle har på et indre plan kontakt med flere engler, lys, lysvesener og kjærlighetssjeler, men i ulik grad. Disse vesner representerer ubegrenset kjærlighet♡

http://www.youtube.com/watch?v=AuGE1IPwp_k&feature=player_embedded

ola
Abonnent
ola

Haha, ja stakkars Erik Lundesgaard, fikk kjeft på tlf av Ari

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/martha/artikkel.php?artid=10091968

Jeg må innrømme at jeg liker Ari Behn, han lager mye liv:)

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

For dem som sier eller tror at engler ikke finnes. Dere tar meget feil. Jeg har selv hatt gleden av å få besøk av min engel Michael.

Det var en utrolig opplevelse. Han kom ned i ett blått lys ifra taket, hadde perfekt symetrisk ansikt, krystallblå øyner, gullhår og en blå gul «kappe» med ett sverd i beltet sitt.

Jeg ble umiddelbart litt redd. Ettersom jeg satt og ba og mediterte. Det blå lyset traff øynelokkene mine slik solen treffer dem. Utrolig sterkt. Jeg tenkte, dette må være en utrolig energi. Det lyste av gullhvit farge rundt engelen, meget lyst, men ikke slik at man ikke kunne se på det (lyset).

Han sa uten å bevege munnen. «Ikke vær redd, vi er dine brødre og søstre ifra en annen planet». Og sendte ut en slags stråle av glede og oppløftelse mot meg. Jeg har ALDRI vært så glad i mitt liv. Det føltes som om hele jorden var fredelig. Ingen krig ingen sorg ect ect.

Han ville også ta meg med å vise meg noe. Men han kunne ike si hva. Da ble jeg redd og tenkte: » Hva skal han ta meg med i? Ett skip? Denne blå strålen? Vil jeg komme tilbake?» Mange tanker raste rundt i hodet mitt da. Og jeg ble så redd at jeg prøvde å slå han i ansiktet. Men jeg kunne ikke bevege meg da. Han viste hva jeg tenkte og «fryste» meg.

Så tittet han opp mot taket med haken hevet, hevde høyre hånd med håndflaten imot meg og forsvant opp i det blå lyset.

Martha, du har min støtte. Men ikke forsøk å oppnå kontakt med døde mennesker. Dette får man gjøre uansett etter livet.

Jeg ber dere alle som ikke tror på slikt, omå gå inn i dere selv og spørre gud\herren\skaperen\far i himmelen om å vise veier og be om beskyttelse ifra din engel.

Dem er der, dem bare viser seg ikke om man ikke tror og spør.

Amen!

klumpen
Abonnent

Siden du nenvner at denne opplevelsen skjedde under meditasjon samt at kroppen din ble «frosset fast», tror jeg du burde ta en kikk på hva søvnparalyse og lucid dreaming er for noe.

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

Klumpen. Dette hadde ingenting med søvnparalyse eller lucid dreaming å gjøre.

Jeg var fullt til stede og mine bønner mens jeg mediterte var rettet mot folk som hadde det vodt, de som ikke har det vi har, ect.

Det var rett og slett ett helt utrolig møte!!

Beklager hvis du tror din teori stemmer. Men jeg vet hva jeg så og opplevde. Det var Saint Michael.

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

Jeg ble frosset fordi han viste at han ikke kom noe lengre med meg nå. Men jeg er rede nå, etter denne opplevelsen. Og han er hjertelig velkommen igjen. Jeg vet han kommer :) Jeg må bare ikke bli redd og skeptisk slik jeg gjorde første gangen.

Grammaton Retard
Anonym
Grammaton Retard

MODERERT OG ADVARSEL. Hele kommentar gikk ikke på sak, eller gikk på person. Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i denne artikkel. Vi minner om våre regler.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

Kommentararer skal kommentere artikkel, og ikke noe annet.

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet.

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

Vær så snill å ta kontakt med meg om du\dere har hatt lignende møter med engler.

Julia
Abonnent
Julia

Jeg tror også på engler og har mine egne opplevelser på dette. Allikevel er jeg ikke helt enig i det dere skriver. At akkurat Marta Louise har englekontak og er «alternativ» har nok sikkert en større mening. MEN; Det koster en god det penger å gå på engleskole og er ikke for alle….. Og hvis du går på engleskole og ikke får kontakt med engler? Får du penger igjen? Og kanskje ikke alle innrømmer det en gang fordi det ser ut til at alle andre fikk det til… Da må det jo være noe galt med «meg» som ikke hadde noen større åndelig opplevelse…
Engler skal visstnok ikke ha egenvilje og er her for oss mennesker. De elsker menneskene og vil gjerne hjelpe. Da vil jeg tro at de er et hakk foran oss og allerede var på plass i Japan lenge før Marta «sendte» dem dit. Tanken hennes var nok veldig god, men det blir litt dumt allikevel….
Trenger du flere engler? Da kan du få låne mine…..

oystein
Abonnent
oystein

hvordan kontakter jeg deg angelsamongus?

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

Via mail, tlf, blogger eller msn :)

Har ikke fjesbok. Døde fisk følger strømmen :P

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

Legger ikke ut tlf nr her. Hadde det vært mulig å sende personlige meldinger her inne, så hadde jeg gitt deg det.

Spør redaksjonen om min mail\msn adresse. De har min tillatelse til å gi deg den.

AngelsAmongUs
Abonnent
AngelsAmongUs

We will see heaven from here :) Soon ;)

http://www.youtube.com/watch?v=8fMmsDnyLnU

Nydelig!

Rolf Kenneth Myhre
Skribent

Jeg savner i artikkelen en åndsvitenskapelig evaluering av hva Märtha faktisk har produsert og bidratt med innen åndsvitenskap. Det er som kjent mange forskjellige kategorier som tar avstand fra det materialistisk-naturalistiske verdensbildet: ordinær kristendom, newage, esoterisme, kitsch/gurkemalla-åndelighet, kitsch-kombi av kristendom og newage, parapsykologisk forskning…

Når man først skriver en artikkel om en person, bør man vel gå gjennom de artikler, bøker og/eller utdannelsesmateriell som denne personen har produsert, og EVALUERE det?

Zetera
Abonnent
Zetera

Ord for dagen:

Idag er Bibelen for mange en bok som man sier seg enig eller uenig med, ut i fra sin egen livsførsel.

Før lot man Bibelen forme våre liv, mens man nå former Bibelen etter våre liv.

Zetera
Abonnent
Zetera

Men når Martha sammenblander engler og kontakt med avdøde som blir kalt ånder blir det feil.

Bibelen sier hva slags ånder dette er, hvilke engler er det da hun snakker om, når hun samtidig snakker med de døde?

Det hjelper lite hvor søt og snill hun måtte være.

En milliard katolikker ber til avdøde mennesker, som kalles helgener, og anmoder dem om å gå i forbønn for dem hos Gud.

De ber også til mennesket som var Jesu mor, og som døde lik alle andre da hennes liv var slutt, men som kirkemøter har gjort til himmeldronning.
Dette er sikkert også søte snille mennesker.

Mr.Jingles
Abonnent

Mange har ulike begreper om hva eller hvem gud er. Mange tror at gud er en person, andre at gud er en ånd. Noen tror at gud er god, og noen tror at gud er dømmende og hevngjerrig og at «han» straffer oss dersom vi gjør noe galt, eller tror på en annen «gud» enn den eneste rette. Hva gud er og hvordan vi skal forholde oss til gud får være opp til hver enkelt å finne ut av. Videoen jeg linker til her kan kanskje gi deg noen ideer om hva gud er….og ikke er.

Gud – Jeg undres DEL 1:
http://www.youtube.com/watch?v=h51lmySMg9k

Gud – Jeg undres DEL 2:
http://www.youtube.com/watch?v=_TzSjDBl6Tw&feature=related

Ateist
Abonnent
Ateist

Har noen en vitenskapelig forklaring på at det dere sier er sant?

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Nei, men vi har (u)logiske forklaringer. Vil du lese?