Du leser nå
Prinsesse Martha – Norges åndelige dronning?

7 minutter lesetidPrinsesse Martha – Norges åndelige dronning?

Vil vi ha et åndelig bevisst statsoverhode i dette landet, høyt hevet over politikk, eller vil vi ha en politisk bevisst elitist aktiv på en side i politikken som dermed utelukker alle utenfor den snevre krets fra sitt kongedømme?

Prinsesse Märtha Louise får ufortjent mye kritikk for tiden, for sin engleskole. Hva er galt med å ha kontakt med engler? Selvfølgelig finnes det engler…..

Ingunn Røiseland som starter Engleskole i Skien har også fått mye pepper fra Human-Etisk Forbund’s «Ingen liker å bli lurt» – kampanje de siste dagene.

«Human-Etisk Forbund går kaftig ut mot engleskoler. Aksjonsleder i Human-Etisk Forbund, Even Gran mener vitenskapelighet og kritisk tenkning skal være rettesnoren for å skille mellom hva som er gode og dårlige ideer.»
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/telemark/1.7585140

Hvordan kan naturvitenskapen brukes til å bevise vitenskapelig åndelige fenomener? Det må vel åndsvitenskapen ta seg av, for hvilken kompetanse har naturvitenskapelige disipliner på åndelige saker?

«Det finnes engler, eller lysvesener, i alle religioner. Englene er krefter som er rundt oss bestandig, og som er en ressurs og en støtte i alle aspekter av tilværelsen.

Vi i gir deg muligheten til å komme i kontakt med dine egne engler og bruke dem i dagliglivet.

På våre kurs kan du finne din indre sannhetskilde og gjenoppta din naturlige kontakt med englene og det guddommelige univers. Suksessen vil alltid avhenge av din egen tilnærming.

Gjennom meditasjon og selvutvikling kan du komme i kontakt med ditt egentlige «jeg». På denne måten får du muligheten til å slutte å leve ut fra innlærte mønstre, men kan leve ut fra din egen kraft og din egen essens. Det gjør at tilværelsen kan endre seg fra å være et liv levd ut fra andres synspunkt til å bli et liv som skapes slik du vil ha det.

Hvis du kommuniserer med englene, blir denne endringen optimal.»

http://www.astarte-education.com/hvem.html

Det er bare bra at yppersteprestene i kirke og misjon mister sitt grep om menneskers sjeler. De er helt unødvendige for enkeltmenneskers forhold til det gudommelige. Det trenges ingen mellommenn eller -kvinner. Har Kirken blitt åndsløs nok til at mennesker må søke alternativer, så får de ta det ansvaret på egen kappe.

«Uttalelsene skapte bråk, og særlig Den norske kirke, med biskop Olav Skjevesland i front, gikk ut hardt.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7293484

Der er ikke nok elendighet og satanister på ferde i Norge og verdens galskap til at Den Norske Kirke ikke har annet å bry seg om enn noen jenter som underviser i englelære?

At Humanetisk Forbund ikke forstår åndelige ting er jo ikke noen som blir forbauset over, de har en verdslig ateistisk religion hvor mennesket er det høyeste utviklede dyr – og guder for seg selv.  Men Kirken og misjonen burde jo ha slått sine dører på vidt gap for alle som vil ha kontakt med engler og Store Ånd, men nei – for dem også blir det visst konkurransevridende på åndsmarkedet.

Misjonssambandet stenger dørene for Märtha

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/martha/artikkel.php?artid=10033148

Vi bør alle rett og slett ha oss frabedt at ateister, agnostikere, falske kristne, og sannsynligvis en del skapsatanister skal prakke på alle oss andre hva som er åndelig mulig og ikke.

I denne filmen forteller flere personer hvordan de forlater kroppen. Enkelte vil ha BEVIS. I en rettsal er et vitne et bevis, men ikke for de karnalsk materisk disponerte. De vet bedre, ved hjelp av naturvitenskap.

2012 Sjelens triumf over materien
http://www.youtube.com/watch?v=47b5am3mynQ

Istedenfor å lytte til hva mennesker forteller de har opplevd, så skal vissnok naturvitenskapen bestemme at det de sier er humbug, etter deres beregnsede utsyn.

Prinsesse Märtha vil sende engler til Japan
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7546547

Jeg forstår meg ikke på folk. Kronprinsessen virker jo på meg å bare være god og snill og ønsker det beste for alle, mens alle de som beviselig ikke gjør det i politikk (ideologi) og kirke – de går fri for all kritikk  (?).

Snakk om «å korsfeste det gode, mens det onde har full frihet», fritt etter Hans Nielsen Hauge.

Engler i kristendommen

Uten å gå for langt tilbake i bibelhistorien, så allerede ved Jesus sin unnfangelse og fødsel var det engler som meldte til vismennene det samme. Her bare et par eksempler:

«Menneskesønnen skal sende ut sine engler, og de skal sanke sammen og ta bort fra hans rike alt som fører til fall, og alle som gjør urett.»
– Matteus 1.41.

«Mener du at jeg ikke kan be min Far, og han ville straks sende meg mer enn tolv legioner engler?
– Matteus 26.53.

«Hva så med loven? Den ble gitt som et tillegg på grunn av våre lovbrudd, helt til den ætten kom som løftet gjaldt. Loven ble gitt ved engler, gjennom en mellommann. 20 Men noen mellommann trengs ikke der det bare er én, og Gud er én.

Galaterne 3.19

«Deretter så jeg fire engler stå ved jordens fire hjørner. De holdt jordens fire vinder tilbake, så det ikke skulle blåse noen vind over jorden eller havet eller trærne.»
– Johannes’ åpenbaring 7.1

Det finnes sågar falne engler (som en kan passe seg for):

«Så skal han si til dem på venstre side: ‘Gå bort fra meg, dere som er forbannet, til den evige ild som er gjort i stand for djevelen og hans engler.»
– Matteus 25.41.

Engler er god kristendom. Engler bærer bud fra Store Ånd om saker og ting, for de som er disponert og har de åndelige fakulteter intakt til å motta slikt. Ateistene og skeptikerne i Human Etisk Forbund er kanskje de som mest og best kunne hatt utbytte av litt sensitivitetstrening hos Engleskolen.

Norge er -fremdeles- konstitusjonsmessig en kristen nasjon, om ikke i praksis. Kongen eller dronningen er den tradisjonens høyeste beskyttere.

Et av kristendommers fremste læresetninger handler om kunsten å være mer tjenere enn herskere.

Elitenettverk

Vis meg dine venner, og jeg skal si deg hvem du er…….

Kronprins Håkon liker jo best å mengde seg med næringsliv og sin politiske ateistiske sosialistiske elite i Arbeiderpartiet, som i sin humane ‘visdom’ og i kraft av deres kjendisstatus skal styre landet sammen. Demokrati – folkestyre- er ikke på moten lenger. Dette fikser de som er klokest og penest i landet her…….

Kronprins Haakon trekker seg fra utvalget som skal gi råd til norsk næringsliv.
Giske-gruppens medlemmer skal ifølge mandatet «dele erfaringer og kunnskap om ulike utviklingstrekk for norsk næringsliv og næringsstruktur i et internasjonalt perspektiv».
http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1851359.ece

De pene, klokeste og de vellykede skaper nettverk for å løse landets problemer…. (Bilde: Faksimile fra DN)

Kanskje disse gutter kanskje skulle begynne å snakke litt med vanlige folk, for å finne ut hvor skoen trykker, istedenfor å spise snitter og drikke champagne i sine elitenettverk?  Når det i våre dager fremkommer mer og mer konflikt mellom folks helse og store bedrifters atferd og ofte tvilsomme etiske fundamenter, jfr. Monsanto, Eli Lilly, osv, hvilken skal Kronprinsen, den senere Konge da være til for; Folket, eller eliten i næringsliv og politikk? Kanskje trenger vi noen englers rådgivning da, mer enn de politiske eliters?

Martha som dronning?

Det var kanskje på tide vi fikk et mer åndelig orientert statsoverhode igjen – og at det kanskje er mer i pakt med denne nasjonens sjel -lyset fra norden- heller enn som Kronprins Håkon som mengder seg mest med den nasjonale og internasjonale politiske og økonomiske elite – mest opptatt av de materielle ting og det politisk korrekte, økonomisk som åndelig – humanisme?

Skal vi stemme for Prinsesse Martha som dronning?

Hvordan vil DU ha det? Avgi din stemme her:
http://www.facebook.com/Martha Louise

PS: Dette er ikke majestetsfornærmelse, for Håkon er ikke majestet ennå.

 

Denne artikkel er del av Nyhetsspeilets Ikke La Deg Lure kampanje.

– Mennesker er mer enn bare den kropp noen påstår de er. De er ÅND først og femst!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
78%
Opplysende
6%
Inne på noe
0%
Usikker
6%
Dårlig
11%
Om forfatter
J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”……………………………………….
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013…………………………………………………….
«Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel
………..

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

46 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *