Du leser nå
Nurnberg prinsippet og stjernekriger

3 minutter lesetidNurnberg prinsippet og stjernekriger

Bob Bowman: Stjernekrigs hemmeligheter & løgner. Nurnberg-prinsippet. Space Laser Satellite 'Defense' System Konsept som avbildet.

Bob Bowman gjennomgår Nurnberg prinsippet etablert etter den andre verdenskrig som internasjonalt prinsipp mot krigsforbrytere som hevder «de fulgte bare ordre».  Illuminati og Nye Verdensorden sine våpensystemer for å overta kontrollen med hele verden avsløres.

Om Cheney kommer ned til Pentagon og sier de skal bombe Iran eller hvem som helst andre, skal ikke bare Pentagon nekte å utføre ordren, men de skal arrestere Cheney eller hvem som helst som tror seg kapabel til å gi en slik ordre, sier Bob Bowman.

Han sier videre at om Israel bomber eller går til angrepskrig mot Iran eller noen som helst så skal Amerika åpent og diplomatisk true med å stanse enhver økonomisk støtte til Israel øyeblikkelig.

I denne videoen intervjues Robert M. Bowman, tidligere direktør for Advanced Space Programs Developement for US Air Force i Carter-administrasjonen, og tidligere United States Air Force oberstløytnant med 101 kampoppdrag. Han har en doktorgrad i Luftfart og Nuclear Engineering fra California Institute of Technology. Bowman er en fremtredende kritiker av Strategic Defense Initiative, aka «Star Wars», og har også vært en høylytt forkjemper for 9 / 11 Truth-bevegelsen. Siden tidlig på 1980-tallet har Bowman ledet en organisasjon kalt The Patriots (http://www.thepatriots.us), som hovedsakelig består av tidligere topp rangerte militære offiserer. Målet med gruppen er å oppfordre offentlige tjenestemenn å følge grunnloven, å ære sannheten og tjene det amerikanske folk.

Bowman har jevnt vært mål for drapstrusler, trakassering fra regjeringen og tre bokettersyn på to år som en konsekvens av hans dristighet ved å si sannheten, som startet da han som varsler avslørte det faktum at Reagans Star Wars-program var en offensiv handling for en militær erobring av verdensrommet, og et middel til å føre aggressiv forkjøps krigføring (pre-emptive wars), forkledd som et forsvarsprogram. Bowman bemerker at hans dissens ble faktisk oppfordret av Reagans egen Joint Chiefs of Staff, som privat betrodde han at hele ideen var «militær galskap». Den opprinnelige hensikten var å bruke romfergen som en plattform for å teste stjernekrigs teknologi mot mål på jorden, sier Bowman, et prosjekt som alarmerte JCS som fryktet at dette ville bekrefte sovjetiske mistanker om at romfergen var kun en våpen plattform forkledd som en komponent i noe som ble fremstilt som et fredelig rom utforsking program.

Bowman sammenligner forestillingen om at John F. Kennedy ble drept av en enslig drapsmann av et skudd avfyrt bakfra når opptakene klart viser det dødelige skuddet kom forfra til den like latterlige forklaringen som tilbys for kollapsen av WTC Bygning 7 den 11/9 2001, og viser til hvordan slike som BBC og CNN rapporterte at bygningen hadde kollapset over en time før den faktisk falt. Forskjellen mellom 1963 og nå, påpeker Bowman, er det faktum at etter Kennedy ble skutt hadde nesten alle hadde hørt om den The Grassy Knoll, men idag har det store flertallet av amerikanerne ingen anelse om WTC Bygning 7 fordi mainstream media har helt unnlatt å undersøke saken.

En av de pågående sakene som opptar Bowman er forberedelse til et militært angrep på Iran, og gjennom sin organisasjon oppfordrer han Pentagon og soldatene i alle rekker å nekte å adlyde ordren som grunnlovsstridig, en plikt kodifisert under Nürnberg-koden. Bowman sier at dersom Israel blir gitt grønt lys til å angripe Iran, som synes å være den nåværende holdning under Obama-administrasjonen, bør all amerikansk hjelp til Israel opphøre umiddelbart.

Når han beskriver temaet om hvordan Obama har forlatt nesten ethvert ideal han snakket om før han ble president, peker Bowman på det faktum at Obamas beste utenrikspolitiske rådgiver er Zbigniew Brzezinski, forfatteren av «The Great Chessboard» og en guru av geopolitisk manipulasjon, og hvordan Obama bare har akselerert farten mot global regjering på sin vakt. Bowman bemerker at det amerikanske folk blir splittet av  problemstillinger som i realiteten har liten betydning, mens det er absolutt enighet blant den globale eliten når det kommer til de store saker, uansett hvem som er i Det ovale kontor.

Emner som dekkes i intervjuet inkluderer;

  • Hemmelighetene som ligger bak Stjernekrigsprogrammet
  • 9 / 11 og bygning 7
  • Mordet på JFK
  • Planen for et militært angrep på Iran
  • Utvidelsen av «rakettforsvar» for å omringe Russland
  • Obama bedraget
  • Venstre / høyre svindelen og hvordan den brukes til splitt og hersk
  • NAFTA og kappløpet mot bunnen
Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
50%
Om forfatter
Tor Karlstad
En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

8
Kommentarer

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MoleOscarmrMichelleaspergman.com » Nürnberg-prinsippet og mye annet. (Fra Nyhetsspeilet).ZeitVenusProject Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
ye
Abonnent

Modig mann, Bob Bowman.

«Målet med gruppen er å oppfordre offentlige tjenestemenn å følge grunnloven, å ære sannheten og tjene det amerikanske folk. ….(gruppen) består av tidligere topp rangerte militære offiserer»

Bytt ut ‘amerikanske’ med ‘norske’ i setningen over.

Hvorfor er det så få modige menn i Norge blant topp rangerte militære offiserer? ..eller andre?

For et par år siden var det en liten håndfull pensjonerte offiserer som offentlig tok bladet fra munnen hva angikk nedbyggingen av vårt forsvar.
Men det har stilnet. Hvor er dere?

Er det kun her på Nyhetsspeilet, som forfattere, skribenter og kommentatorer at vi kan treffe på de virkelige modige menn(og kvinner) i Norge, som beskriver virkeligheten slik den er bak skjulte maktstrukturer?

Hvor mange offentlige ansatte, som VET om ting som ikke er som det burde være, har ryggmarg nok til å være villig til å ofre alt for å fortelle sannheten og
TJENE FOLKET OG ÆRE SANNHETEN?

ZeitVenusProject
Abonnent
ZeitVenusProject

Tor Karlstad! Dine Artikler interesser meg MEST! =)

trackback

[…] Innledende kommentarer til videoen kan leses her: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/nurnberg-prinsippet-og-stjernekriger/ […]

Michelle
Skribent

Mind-Control implants som micro-chips i NANO-størrelse:
http://www.youtube.com/watch?v=oAFTt_G5lzI

Oscarmr
Abonnent
Oscarmr

101 er jo en av symbolene til illuminati ?

Mole
Abonnent
Mole

How the Japanese plan to turn the moon into a mirrorball: All of Earth’s energy ‘to be supplied by lunar ring of solar panels’

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1390682/Plans-gigantic-lunar-ring-solar-panels-beam-energy-Earth-unveiled.html?ITO=1490

Mole
Abonnent
Mole
Mole
Abonnent
Mole

Vil bruke atombombe til å ødelegge truende asteroider

Planleggingen av dette todelte fartøyet, kalt HIAV (Hypervelocity Asteroid Intercept Vehicle), er i gang og har mottatt pengestøtte. Wie mener det er all grunn til å tro at utviklingen gjennomføres.
http://www.dagbladet.no/2012/11/24/nyheter/forskning/jorda/asteroide/atombombe/24534281/

Disguise……….??