Du leser nå
Wayseer Manifestet

2 minutter lesetidWayseer Manifestet

Folk skal ikke være redd for deres regjeringer. Regjeringer skal være redd for sine folk, sier Wayseer.

2011 vil bli året som vil endre verden, fra nå for alltid. Året kan lett bli året når vanlige folk innfører den naturlige verdensorden.

Nyhetsspeilet kaller, alle frie ånder…………… dere vet der er bedre måter……. Reis opp, ta tilbake makten.

OBS: Alle dere regel-brytere, dere misfits og bråkmakere, alle frie ånder og pionerer … Alt ‘The Establishment’ har fortalt deg er galt med deg – er faktisk det som er riktig med deg …

ATTENTION: All you rule-breakers, you misfits & troublemakers, all you free-spirits & pioneers… Everything the establishment has told you is wrong with you – is actually what’s right with you…

Kjærligheten tar kraften fra alt kaoset som blir spredt i verden, og innfører Divine Orden, vår verdensorden, sier Wayseer Manifestet.

Vil året 2011 bli året hvor de norske medborgerne vandrer mot Oslo og tar makten tilbake fra de politikerne som representerer internasjonalistene og globalistenene der – folk som våkner og reiser seg opp mot undertrykkere – og tjenere som har blitt herskere, som i Storbritania, Tyskland og USA?

– For å skape levelige vilkår for NORSKE folk?

Folket er sjefene. Politikerne er tjenerne. På tide folket våkner opp og går til aksjon? Og om Regjeringen bruker makt mot folket tilkaller vi FN og NATO-styrker?

Folk skal ikke være redd for deres regjeringer. Regjeringer skal være redd for sine folk, sier Wayseer. Det er demokrati.

Are You A Wayseer?
Wayseers are the change agents of society. Wayseers are the ones who know first, who sense earliest the disturbances in the fabric of human affairs – the visionaries, the risk-takers, the pioneers, the innovators, the artists, the discoverers, the entrepreneurs, the ones who sense the coming groundswells of popular demand, the revolutions that are afoot. Wayseers are impulsive, insightful, distractible, creative, risk-taking, and courageous. If you’re a Wayseer, please sign in…
Congratulations, you’ve found your tribe.

Hør på denne sangen, spre positiv energi.

Love, when released into the world,

is like an intelligent energy that continues on and on,

shaping the world in its own image.

~ Garret John

The WaySeer Manifesto

Hans website: http://WayseerManifesto.com
Hent sangen for iTunes: http://bit.ly/eM2jy4
Bli venn med bevegelsen på  http://facebook.com/Wayseers
Følg skaperen på http://twitter.com/garretloporto
Bli venn med ham på Facebook: http://on.fb.me/GarretJohn

 

Carpe Diem – Seize the Day – Grip Dagen !

 

NB:  Illuminatet VIL ha kaos, bryte ned våre samfunn – over hele verden, som det var i USSR fra 1917 og utover. Det er de samme destruktive krefter som står bak idag også. Dette må gjøres uten å skape kaos. Bare skift ut de av politikerne som er korrupt – tjener andres interesser mer enn norske folks interesser, – det holder.

.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
J.Johansen
Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info

39
Kommentarer

avatar
8 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Lars-Roger MoeSakeligBelzeBobUFOarifkarim Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Thor
Abonnent
Thor

Stemmer, og jeg håper vi er mange nok til å gjøre det stortingsmakten er redde for..At det er VI folket,medmennesket både i Norge og verden forøvrig som bestemmer vår fremtid..

Fanfarlo
Anonym
Fanfarlo

Ja, de blir nok skremt når et 30 talls mennesker kommer gående og krever regjeringen avsatt….

De fleste i Norge har det faktisk godt og er fornøyd med regjeringen. Skjønner at de som lever på trygd og ikke klarer å få seg en ordentlig utdanning eller jobb trenger noen å skylde på.

2011 kommer til å bli akkurat som andre år og ingen oppvåkning kommer til å skje.

Mole
Abonnent
Mole

-Det er like mange på attføring og rehabilitering som i jordbruk, skogbruk og oljesektoren til sammen.
Det er like mange symeldte til enhver tid som det er ansatte i offentlig administrasjon.
Det er like mange mottakere av sosialhjelp som det er arbeidstakere i transportsektoren.
Det er like mange arbeidsledige og på tiltak som i hotell- og restaurantnæringen.
Det er like mange afp-pensjonister som i finansiell tjenesteyting.
Og det er like mange uføretrygdede som det er arbeidstagere og selvstendige i industri, post, telekommunikasjon og kraftforsyning til sammen.
http://www.dn.no/forsiden/naringsliv/article1813265.ece

Én av to kjenner en trygdemisbruker
http://e24.no/makro-og-politikk/56-prosent-kjenner-en-trygdemisbruker/3971042

«Vi har for mange trygdede»

Mole
Abonnent
Mole

http://www.uis.no/getfile.php/Forskning/Bilder/09%20Økonomi/NHO%20årskonferanse%202011.pdf

Så jeg skjønner godt at du heller vil sitte i sofaen enn å demonstrere i gatene Fanfarlo.
For hvorfor be om forandring når de/du har det som plommen i egget?

Sakelig
Abonnent
Sakelig

veldig fornøyd med dagens regjering.

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Du jobber tydeligvis «i» regjering, skjønner jeg :D

Baldershymn
Abonnent
Baldershymn

Det finnes ingen politiske problemer i verden egentlig. Alle våre problemer er tekniske, og dermed er løsningene tekniske også. Politikeres egentlige jobb er å utarbeide/forhandle frem et budsjett.

Tar man vekk penger og innfører en Ressurs Basert Økonomi istedet, kan vi si farvel til alle politikere, bankmenn, aksjemeglere, husmeglere, advokater, dommere, størsteparten av politistyrken, m.m.

I en ressursbasert økonomi kartlegger man verdens ressureser, og distribuerer dem dit de trengs. Dette er som et vareprogram i et varehus, bare større. Dette trenger vi ingen politikere til å gjøre, men en datamaskin.

Tidligere var spørsmålet, har vi råd til det? Og svaret var som oftest nei.
I en ressurs basert økonomi vil vi spørre, har vi ressursene til det? Da vil svaret være som oftest ja.

I en ressurs basert økonomi vil automasjon og mekanisering være sentralt og vil sørge for at vi får hus, mat, klær og rent vann uten å måtte gå på jobb for det. Alle på jorden vil få det ubetinget. Vi vil ikke ha fattigdom så snart pengesystemet er vekke. 95% av all kriminalitet er knyttet til penger og vinning, og dermed vil 95% av kriminalitet forsvinne (og dermed 95% av politistyrken, fengsler, dommere, byråkrati, m.m.). For de av dere som vil argumentere om voldtekt, drap osv, så kan jeg si at alle disse ugjerningene er knyttet mot dis-respekt som er uverdighet som er en følge av store klasse-skiller. Hva du er verdt er måtl i hvor mange penger du tjener, og dermed hvor mye respekt du kan få. Denne typen respekt bør komme av «hvor mye vil du gi til samfunnet av deg selv» – eller – «hva har du gjort for å få verden til en bedre plass»? og i et RBØ samfunn vil det skje. Når alle får det de trenger for å overleve, ubetinget, da vil verden finne fred.

I juni vil produksjonen av den første offentlige fri-energi maskinen skje. Dette er en maskin av Rossi som genererer 8 ganger mer energi enn den bruker. Selv om dette er en dårligere maskin enn mange tidligere patenter, så viser det at verden er snart klar for dette paradigme skifte. Det kan ikke stoppes. Med introduksjonen av fri-energi maskiner, så vil den olje-baserte økonomien kollapse… implodere…

Alt står ved terskelen vår nå. Men om dere bare «bytter ut» politikerne med noen nye, så vil det samme gjenta seg. Bytt ut systemet. Politikerne er ikke lengre relevante! Vi er forbi det stadiet der penger, krig, politikk eller fattigdom skal eksistere mer. De er ikke lengre relevante.

ArneLo
Abonnent

Hm, farlig denne Wayseeren. Han blåser opp følelsene til de som føler seg undertrykt av kultur og samfunn. Det han sier innimellom snertne pop-kultur bilder og en fryktelig sang er at det er den rasjonelle delen av hjernen (pannelappen) som fører oss galt av sted i verden. Det å hengi seg til sine egne narrisisiske føleseesdrevene impulser skal på ett eller annet vis føre til «bevist evulosjon»? Ikke bry deg om at dette er dyreinnstinkter og oppførselen til psykopater…. Pannelappen er det som er spessielt for oss mennesker. Den er dårlig utviklet hos psykopater.

Helt ukritisk så dyrker han frem impulsivitet, distraksjoner, humørsvingninger, avhengighet og mangel på impulskontroll som en STYRKE samtidig som han kanoniserer idoliserte sex-slaver, alkoholikere, undermålere og andre ikoner fra kapitalismens forfengelighet, inkludert Garrets egen posering.

Han klarer også å tåkelegge «The Way» og gjør det til en New Age greie. «The Way is the ensemble of practices which, carried out properly according to the principles of esoteric science, will allow man to evolve.» – Gnosis I – Boris Mouravieff

Nei, dette lukter avsporing lang vei. Når det kommer til esoterisk kunnskap så gjelder det å holde tunga rett i munn, pannelabben berett og dømmekraften klar.

»
“If any man shall say unto you, Lo, here is Christ or there; believe it not. For there shall arise false Christs and false prophets and shall show great prodigies and miracles; insomuch that, if it were possible, they shall seduce the very elect.“»In the esoteric field we can gain nothing pure or true and thus nothing beautiful without making efforts whose sum and importance are equivalent to the result to which the worker aspires. Conversely, the value of the results we obtain for ourselves is always equivalent, quantitatively and qualitatively, to the measure of the services rendered on the esoteric level.
We emphasize: pure and true and thus permanent.It is possible to obtain so-called esoteric results that are impure, but they are false and thus transitory»
Gnosis – Boris Mouravieff

Ta vare…
Arne

arifkarim
Abonnent
arifkarim

«Rossi claims he has an agreement with the newly formed Greek company Defkalion Green Technologies [12] as his first client. According to the agreement Rossi will supposedly deliver a one megawatt heating plant, consisting of a hundred 10 kW reactors connected in series and parallel. The plant which would supply heating for Defkalion’s own purposes only, was supposed to be inaugurated in October 2011. [13]

Rossi claims he will not be paid by Defkalion until the installation is delivered and works. [14] The company’s spokesman Symeon Tsalikoglou has confirmed the agreement. [15]»
http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_Catalyzer

Slik gjør en ekte oppfinner avtaler. Ikke som de andre fiasko oppfinere som vil ha seg betalt «først» uten å levere annen en svindel :D

Nordic Eagle
Abonnent
Aumakua
Abonnent
Aumakua
ArneLo
Abonnent

Path to the Temple of Secrets
The Temple of Secrets is located on a high mountain, and everywhere thorns are covering the path leading to the Temple. The inconceivable, mysterious height of the mountain is the reason why many people doubt the existence of the Temple of Secrets. Some think of it as a Fairy Tale, some consider it an old Myth and others believe it to be the Truth.
At the entrance of the narrow path stands Ignorance, with her sisters Stupidity and Laziness, and they tell awful tales to the travelers and of horrible adventures the travelers will encounter if they set foot on this path. That is how lazy Human Beings and fearful Human Beings can easily be persuaded to turn back.

There are a few Human Beings on which ignorance attempts her deceptions in vain. They climb up the first part of the thorny steep path, and when they are about half way up the mountain, they reach a plateau on which they find the Temple of Self-Love. Next to this Temple stands Self-Conceit, Pride and Know it-All and they offer the traveler a cup, out of which he drinks his own Self in great gulps and thereby becomes intoxicated with himself, with his own “I.”

These travelers then become so intoxicated with themselves that they imagine that their Temple, the Temple of Self-Love is the Temple of Secrets and there is nothing, but nothing, above them. The inscription on this temple, the Temple of Self-Love, reads as follows: The Sanctuary of the Wisdom of the World.

Desires, passions and wantonness are the servants of these priests. However, those whose heart searches for the truth will not find any satisfaction with this and they will keep on searching.

A few thousand steps from this Temple you will find a very secluded little hut, inhabited by a hermit, with the following inscription above the door: The Residence of Humility.

The man who lives here guides the strangers to the residence of humility, which in turn leads them to Self-Recognition. This Divine Beauty becomes the traveler’s companion, and with her, he conquers the inaccessible mountain. Whosoever tries to reach the Temple of Secrets without this Divine Beauty can very easily be misled by his Self-Love, and as a result, will follow the wrong path. His greed for knowledge will lead him to the Temple of Curiosity. The inhabitants of this Temple are: fraud, seduction and deception, the founders of most of the secret societies, and those Human Beings who , in search for the Truth and for the Temple of Secrets will, if they join these Secret Societies, be robbed of the ability to see with their Soul. They are then led to the top of the mountain, where they fall into the abyss or into the labyrinth or maze, in which they will walk in circles for eternity without finding the Truth.

Humility alone is the best guide. This alone will lead the seeker to the Master of Teachers of all secrets. This Master Teacher is the PURE WILL. This pure will becomes the friend of the highest of knowledge and they enter into a bond of eternal union.

The knowledge of the effects of the Eternal Light of godliness in all created beings is True Magic in Theory. The conception of this Light, or the transition from the intellect to the will, is True Magic in Practice.

[fra «Magic: The Principles of Higher Knowledge» by Karl Von Eckarthausen, 1788]

Lars-Roger Moe
Skribent

Det er mulig det er flere sider å vurdere her. Til ettertanke lenker jeg inn denne:
http://www.wariscrime.com/2011/03/28/video/wayseer-manifesto-peddling-psychopathy/

Uffda
Abonnent
Uffda

Fungerer pannelappen så er det en rett og en vrang side, gjør den ikke det finnes det hvor mange sider som helst. Dersom viljen ikke er fri synes heller ikke ettertanker å ha noen betydning for konklusjonen – selv om alle indikatorer klart peker på årsak og virkning.
Musikk har en stor makt over mange og brukes nådeløst til å forme maktelitens doktriner. Har man ikke kunnskaper om hvordan «musikk» virker og anvendes, er man lost in space. Men for all del – kos dere med whatever…
http://abundanthope.net/pages/Ron_71/Wayseer-Manifesto.shtml