Du leser nå
Ny Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars

2 minutter lesetidNy Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars

"Vitenskap stjal været fra Gud". Geo-engineering og Weather-modification er ord som nå benyttes i lukkede møter hvor representanter for den norske stat deltar. Resultatet av dette er at de vil fortsette å ta fra oss godværet - uten engang å spørre oss om vi synes det er i orden...!

Er du klar for en ny runde med livsnødvendig opplysnings-spasertur for en pusteverdig himmel uten geo-engineering? Lørdag 19 mars møtes vi på Oslo S,  ved Tigeren, oppmøte klokken 11.30.

Fra Truthmove.org:

«Marsj – To eller flere personer som går med skilt, bannere, og forhåpentligvis papp megafon, og har til hensikt å bringe et budskap til befolkningen i et spesielt geografisk område. Så lenge gruppen lystrer trafikkregler, ikke tetter fortauet, og stopper ikke å flytte på seg, har de fleste byer ikke regler mot   annet enn «å forstyrre freden» eller kanskje «opprette en trafikkfarlig situasjon» som kan straffe deg. Hvis tretti mennesker står foran en bygning, vil publikum sannsynligvis spres av politiet. Dersom De tretti mennesker marsjerer i en enkelt fil rundt den samme blokken, er det lite myndighetene kan gjøre.»

Bevissteskjorter spanderte ferdig-malte plakater og munnbind den 22 januar når vi sist marsjerte.

Slagordene må helst være korte og presise, store bokstaver og fyldig skrift, og en marsjant bør helst ha en plakat på brystet og ryggen som vi fester med sikkerhetsnåler.

På tross av oppfordring til å ta med bannere og plakater selv, var det få som gjorde dette.  Baksiden av billig tapet fungerer godt til å male bannere som kan festes til trelister.

BevissteSkjorter har nå slått seg sammen med FB-Revolusjonspartiet og vil støtte marsjen den 19. mars med 40 plakater (for 20 personer), og disponere tusjer, slik at de oppmøtte bes på forhånd tenke over budskapet de ønsker å bære. Bruk gjerne 10-15 minutter på stedet til å klargjøre og fargelegge dine sannhetssrustninger.

Marsj-ruta er til Brugata – Youngstorget – Egertorget – Slottet – Nationalteatret – Rådhusplassen -Aker Brygge – Egertorget – Karl Johan – Oslo S før vi går hjem etter å ha sådd et nysgjerrighetsfrø til en skjult virkelighet i bevisstheten til flere tusen mennesker på en travel konsumentlørdag.

Vi stopper også opp for å diskutere med folk ved Egertorget som er Norges «Speakers Corner» for tiden. Vi printer ut flyers som folk kan dele ut.

Se opp! Stripene bak mange fly er utslipp fra et topphemmelig program – som noen tror at du er for likeglad til å få med deg

Vi hadde ingen problemer med politiet forrige gang, da vi gikk på rekke og rad i gruppevis på hvert sidefortau på gaten for å være synlig for flest mulig. Vi håper du vil være med å kjempe for sommeren som kommer, og kjempe for avlingene til våre hardtarbeidende bønder som jobber for at du skal ha mat på bordet, som sliter med avlingene sine og tror bilene vi kjører rundt med er hovedårsaken til klimakaoset.

Å snakke med folk er en fin måte for å få ut informasjon som forties av media – hyggelig er det også!

Ta gjerne en tur innom det nyoppretta internetpartiet på Facebook som det eneste partiet der du har fullstendig oversikt. Det ble opprettet etter at Karita Bekkemellem, direktør fra legemiddelindustrien sammenvevet politikk og forettning, i hennes nye internettparti.

Det er mars måned og tid for marsj !

Velbekomme !

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

180 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *