Folket
Du leser nå
Ny Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars
Skrevet av
Armin Bahrami08. 03. 2011
Chemtrails_marsj_i_Oslo_19_marsj
21268 11408 180

Ny Chemtrails-marsj i Oslo 19 mars

Av Armin Bahrami08. 03. 2011
"Vitenskap stjal været fra Gud". Geo-engineering og Weather-modification er ord som nå benyttes i lukkede møter hvor representanter for den norske stat deltar. Resultatet av dette er at de vil fortsette å ta fra oss godværet - uten engang å spørre oss om vi synes det er i orden...!

Er du klar for en ny runde med livsnødvendig opplysnings-spasertur for en pusteverdig himmel uten geo-engineering? Lørdag 19 mars møtes vi på Oslo S,  ved Tigeren, oppmøte klokken 11.30.

Fra Truthmove.org:

«Marsj – To eller flere personer som går med skilt, bannere, og forhåpentligvis papp megafon, og har til hensikt å bringe et budskap til befolkningen i et spesielt geografisk område. Så lenge gruppen lystrer trafikkregler, ikke tetter fortauet, og stopper ikke å flytte på seg, har de fleste byer ikke regler mot   annet enn «å forstyrre freden» eller kanskje «opprette en trafikkfarlig situasjon» som kan straffe deg. Hvis tretti mennesker står foran en bygning, vil publikum sannsynligvis spres av politiet. Dersom De tretti mennesker marsjerer i en enkelt fil rundt den samme blokken, er det lite myndighetene kan gjøre.»

Bevissteskjorter spanderte ferdig-malte plakater og munnbind den 22 januar når vi sist marsjerte.

Slagordene må helst være korte og presise, store bokstaver og fyldig skrift, og en marsjant bør helst ha en plakat på brystet og ryggen som vi fester med sikkerhetsnåler.

På tross av oppfordring til å ta med bannere og plakater selv, var det få som gjorde dette.  Baksiden av billig tapet fungerer godt til å male bannere som kan festes til trelister.

BevissteSkjorter har nå slått seg sammen med FB-Revolusjonspartiet og vil støtte marsjen den 19. mars med 40 plakater (for 20 personer), og disponere tusjer, slik at de oppmøtte bes på forhånd tenke over budskapet de ønsker å bære. Bruk gjerne 10-15 minutter på stedet til å klargjøre og fargelegge dine sannhetssrustninger.

Marsj-ruta er til Brugata – Youngstorget – Egertorget – Slottet – Nationalteatret – Rådhusplassen -Aker Brygge – Egertorget – Karl Johan – Oslo S før vi går hjem etter å ha sådd et nysgjerrighetsfrø til en skjult virkelighet i bevisstheten til flere tusen mennesker på en travel konsumentlørdag.

Vi stopper også opp for å diskutere med folk ved Egertorget som er Norges «Speakers Corner» for tiden. Vi printer ut flyers som folk kan dele ut.

Se opp! Stripene bak mange fly er utslipp fra et topphemmelig program – som noen tror at du er for likeglad til å få med deg

Vi hadde ingen problemer med politiet forrige gang, da vi gikk på rekke og rad i gruppevis på hvert sidefortau på gaten for å være synlig for flest mulig. Vi håper du vil være med å kjempe for sommeren som kommer, og kjempe for avlingene til våre hardtarbeidende bønder som jobber for at du skal ha mat på bordet, som sliter med avlingene sine og tror bilene vi kjører rundt med er hovedårsaken til klimakaoset.

Å snakke med folk er en fin måte for å få ut informasjon som forties av media – hyggelig er det også!

Ta gjerne en tur innom det nyoppretta internetpartiet på Facebook som det eneste partiet der du har fullstendig oversikt. Det ble opprettet etter at Karita Bekkemellem, direktør fra legemiddelindustrien sammenvevet politikk og forettning, i hennes nye internettparti.

Det er mars måned og tid for marsj !

Velbekomme !

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Armin Bahrami

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"
180 Kommentarer
1 2 3 4 6
 • Profilbildet til arifkarim
  08. 03. 2011 klokken 02:55

  Håper fint chemtrails-vær den dagen! 😀

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til klumpen
  08. 03. 2011 klokken 03:12

  Hvorfor ikke søke om tillatelse? Da kan dere bruke ordentlig megafon og ikke en i papp.

  Ellers blir det spennende å se de «tusener» av mennesker som har våknet opp marsjere…

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til ola
   08. 03. 2011 klokken 09:30

   Søke om å få lov til å informere folket? dummeste jeg har hørt, hvorfor skal man søke om lov for å gå på sin egen gate og fortelle folk ting som blir gjort med dem?

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    08. 03. 2011 klokken 14:28

    Fordi vi lever i en politistat som krever tillatelse for et hvert valg du tar. Den tiden er over da våre tjenestemenn i alle sammenhenger forhindrer våre frie utøvelser og personlige leveregler. Det frie menneske og informasjonen den bærer er under overvåkning og totalitære bestemmelser, skal du pusse opp badet må staten gi deg lov, skal du spille poker eller gamble må det skje på deres premisser, skal du ruse deg, må du bruke deres midler, skal du ha med suvenirer fra utlandet må staten ransake dine lommer, skal du snakke høyt i det offentlige rom må staten godkjenne dine tanker, er norge verdens beste land å bo i eller behageligste fengsel ?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til ola
     08. 03. 2011 klokken 14:34

     Ja sånn er det blitt, allikevel ser ikke folk sammenhengene med det som skjer. For det er for dumt å måtte søke om tillatelse for noe slikt, uansett om man «må» eller ikke, det er kun menneskelagde ugyldige regler i den store sammenhengen, bortkastede lover så lenge man ikke skader medmennesker

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til bin Laden
     08. 03. 2011 klokken 18:45

     Enig med deg, UFO, en slik pysete «lovlydighet» er ganske provoserende.
     Istedenfor å vise faen en finger og sabotere dens ulovlige regler, sitte pent og gi labb?

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til klumpen
    08. 03. 2011 klokken 14:42

    Nei vel. Da kan dere takke dere sjøl om dere blir stoppa, hvilket er usannsynlig om dere søker i forveien. Men klart det er mer morro å leke martyr, slik som du Armin gjorde under demonstrasjonene mot Obama når han var på Oslo-besøk. Der presterte du mesterstykke å være DEN ENESTE som ble arrestert fordi du ikke hatt søkt i forkant og nektet å følge politiets oppfordring om legge fra deg megafonen, Hadde du søkt ville det aldri skjedd, og du kunnet skreket så mye du hadde måtte ønske.

    Det er vanskelig å nå folket fra ei glattcelle.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     08. 03. 2011 klokken 14:48

     5000 demonstrerte, på forhåndt godkjent av politiet, flere gikk med megafoner, hvorfor var jeg den eneste arresterte ?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     08. 03. 2011 klokken 14:55

     Fordi du ikke var tilsluttet noen organisasjon med tillatelelse, nektet å legge fra deg megafonen og begynte å krangle istdet. Enkelt og greit.

     Hadde du/dere søkt, ville det ikke skjedd.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     08. 03. 2011 klokken 14:57

     Og om jeg ikke husker feil nektet du også å gi fra deg personalia. Det var nok det utslagsgivende momentet.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Armin Bahrami
     08. 03. 2011 klokken 14:59

     Sivil Ulydighet er menneskerett. Jeg skadet ingen med mine ord.
     Over og ut og langt til helvette.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     08. 03. 2011 klokken 15:14

     Problemet er at det i disse tilfellene ikke er behov for silvil ulydighet. Ganske enkelt fordi de praktisk talt får automatisk tillatelse når du søker. Du bør spørre deg selv om det er chemtrails eller lovverket du skal demonstrere mot.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     08. 03. 2011 klokken 17:15

     Det er viktig å si fra på forhånd, slik at politiet vet at det dreier seg om en fredelig demonstrasjon, og at den ikke utarter seg. Har man sagt i fra, får man nok lov…uansett hvor latterlig temaet er;)
     Dette er da en veldig forståelig og fin lov?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til FreeSoul
     20. 03. 2011 klokken 02:26

     korfor skal man ha so mykje reglar og restriksjonar til alt?
     Tenk kor kjekt det hadde vert med frihet, sei det du vi,l gå der du vil, gjere det du vil.

     Kor artig

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Michelle
     20. 03. 2011 klokken 02:41

     Da begynner vi snakke virkeligheten til Den Nye Jorden 😉
     http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Thunder
     20. 03. 2011 klokken 07:55

     90% of human civilization is populated with those who’s brains are blocked to the Way. Their brains are hardwired to enforce the social programming indoctrinated since birth. Unlike you they cannot break out of this programming, because they have not yet experienced the necessary revolution of mind. These programmed people take social institutions and rules very seriously. Society is full of games programmed to keep peoples’ minds occupied so they will not revolt. These games often cause sick fixations on peculiar protocols, power structures, taboos and domination – all subtle forms of human bondage – This distinct form of madness is not only tolerated by the masses but insisted upon. The programmed ones believe in rules so forcefully they become willing to destroy anyone who violates them.
     http://www.youtube.com/watch?v=OPR3GlpQQJA

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til FreeSoul
     21. 03. 2011 klokken 16:16

     Hørte nyleg at det ikkje er lov å sei blod-appelsin meir fordi det gjer folk feil assosiasjonar. Ka er poenget med det? sjønnar ikkje kva dei folka som bestemme ting drive med.
     Høyrde ei dame som sa «ja, men det går no ei grense då» Men kortid vil folk innsjå at den allerede er nådd, kvar dag blir litt og litt av friheten vår tatt vekk.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til
  Lumpfish
  08. 03. 2011 klokken 11:34

  kunne dere ikke tatt det i påska? skulle sååå likt å sett på derexD

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Armin Bahrami
   08. 03. 2011 klokken 14:49

   velkommen skal du være, kansje vi kan filme en debatt i levende livet så får vi se hvem som holder ordet.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til
    Lumpfish
    08. 03. 2011 klokken 17:22

    Så gjerne kjære Armin! Men jeg kommer nok ikke nedover før til påsken :/
    Håper dere filmer litt, og legger det ut her dog. Interessant å se hva folk sier.

    Nå må du også vite at jeg syns det er kult at dere prøver å lage litt lyd! Selv om jeg selvsagt ikke er enig med temaet.

    GD Star Rating
    loading...
   • Profilbildet til Frank Kstad
    08. 03. 2011 klokken 18:12

    Armin er du enig med smurfen om katastrofen den 11 mai?

    Og hva sier du hvis ingenting skjer innen 2013?

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til smurfen
     08. 03. 2011 klokken 18:59

     Nå må du slutte å frykte sånn du skepsis gutt :)

     Som vanlig så klarte du å havne i feil artikkel, denne handler om chemtraildemoen på den store jordskjelvdagen 19 mars

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     08. 03. 2011 klokken 20:27

     Den stemmeløse Tommelnissemafian fornekter seg ikke…

     2 spørsmål og fyren får 5 nedtomler!

     What a bunch of loooosers!

     Denne trynefaktoren gjør at det stemmes over hvem som skriver, ikke hva som blir skrevet.

     Igjen;

     What a bunch of loooooosers!

     Så der, tomle i vei, nisser;o)

     Ps; Karlstad can you hear me?

     Du har ennå ikke svart på mine innvendinger på de somaliske piratene (ja ja, feil artikkel jeg vet, but who cares?)

     Tommelnisse tommelnisse her er jeg, tomle nå i vei, tomle i en fei.

     Dagens dikt!

     Ove og ut…

     Ps: jeg traff en reptilhybrid i Molde i dag. Han fortalte at alt som er skrevet på speilet er sant, dvs ikke det som skeptikerne skriver. De er sataniske baphometdyrkere som drikker geiteblod og er ikke til å stole på, uansett hva de måtte skrive…

     (siste setning må da vel kvalifisere til opptomler, kjæææære tommelnisser???)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     08. 03. 2011 klokken 20:44

     Må du kke bli hysterisk Vandal, du som er så puselig. Her har du en sympati-tommel Kitty. Either you are with us or you are with Baphomet, capiche

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     08. 03. 2011 klokken 21:10

     Hadde dem bare drkket geiteblod så ville det ikke vært så ille Vandalf :)

     Tipper Frank fikk noen minustomler for at han gir Armin meninger han ikke har
     Det er nok tvilsomt at Armin ville tatt seg bryet med å gått i tog i Oslo 19 mars vist han trodde jorden gikk under i 2012
     Han har vel heller aldri nevndt noe om 11.mai

     Vi får være litt snille med Frank siden det ikke alltid er så lett og bla seg frem til rette artikkel :)

     Går du inn i denne artiklen her Frank så vil du nok finne noe info om 11. mai teorien om New Madrid mener jeg å huske

     http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/hva-na-usa/comment-page-18/#comments

     Her kan du lese om 2012

     2012 handler om vår oppstigning til en høyere frekvens hvor lidelse er historie

     http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/snart-frihet-for-alle/

     Skal du i demo foresten 19 mars og hva mener du om Chemtrail ? :)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     08. 03. 2011 klokken 21:42

     Ha ha, noe lignende har blitt sagt før, Lynx.

     Av ingen ringere enn evil himself, George Boner, øh jeg mener Bush…

     Jeg er forøvrig langt i fra hysterisk, jeg synes bare det er stas å terge tommelnissene litt.

     De tar jobben sin veldig alvorlig, må vite!

     Smurfen; om det var meg du spurte så kan jeg bekrefte at jeg IKKE kommer til å delta på noen chemtrailsdemo.

     Bortkastet tid er lik bortkastet energi, og siden energi er i ferd med å bli mangelvare så velger jeg å være miljøvennlig og avstå fra å demonstrere.

     Spøk til side;

     Chemtrailshypotesen anser jeg som en fornærmelse mot selvstendig tenkende menneskers intellekt. Skal man først demonstrere mot noe, så må forutsetningen være at det man demonstrerer imot har rot i virkeligheten.

     Skal man demonstrere mot giftutslipp som tar liv, så ville man truffet bedre om man demonstrerte mot personbiler. De spyr ut gift i bøtter og spann og dreper antageligvis hundrevis av mennesker i Norge hvert år.

     Chemtrails derimot…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     08. 03. 2011 klokken 22:30

     Forurensning er ikke interessant så lenge det ikke ligger en konspirasjonsteori bak. I helga ble Akerselva lagt død. Absolutt hele elva fra start til slutt er rensket for liv etter klorutslipp fra Oset vannrenseanlegg:
     http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7538818
     Men dette er neppe bekymringsverdig da det er tvilsomt at sionister og satanister står bak.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     08. 03. 2011 klokken 22:41

     Spurte ikke deg Vandalf siden jeg allerede kjenner til dine synspunkter angående Chemtrail men takk for svar uansett da :)

     Blubben
     Du har har seff rett i at massedøden i Akerselva er en kjempekatastofe, om det er bevist klor utslipp eller ikke er ikke godt og si men alarmsystemet som skulle forhindre katastofen var deaktivert av en eller annen grunn..

     Ikke skjønner jeg hvilken planet dere kommer fra men å påstå at dette er normale flystriper ville nok fått en optikere til å anbefale lesebriller i 15 pluss

     http://www.youtube.com/user/2010TheCountdown#p/u/3/a6AslGx_Rbs

     Tidlig i morres kom det 6 fly samtidig paralelt her som en flyoppvisning og la feite stripet som spredte seg utover der nok en soldag var ødlagt og forvandlet til en tåkedis av gifter

     Nei får se på finn.no om jeg finner noen billige bakk til luft raketter før svina tar livet av oss alle

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     08. 03. 2011 klokken 23:06

     «Nei får se på finn.no om jeg finner noen billige bakk til luft raketter før svina tar livet av oss alle»

     Der har vi Smurfen i godhjørnet….
     Og der forsto jeg bedre hvorfor man må søke om å demonstrere.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Frank Kstad
     09. 03. 2011 klokken 13:52

     Jeg har ikke gitt Armin en eneste mening, jeg spurte, «Armin er du enig».

     Nå kan jeg i samme slengen spørre deg Smurfen hvorfor du ikke svarer på fluor debatten? Dette er interessant for meg da jeg er nysgjerrig på fluor.

     «ikke skjønner jeg hvilken planet…»

     Ikke skjønner «alle med fysikk-kunnskaper» hvordan du kan mene Nibiru skal trosse de fysiske lovene. Men det er nå så.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Frank Kstad
     09. 03. 2011 klokken 13:55

     «Nå må du slutte å frykte sånn du skepsis gutt :)»

     Jeg har aldri gitt uttrykk for frykt. Jeg frykter ikke noen av disse konspirasjonsteoriene da de ikke baserer seg på håndfaste bevis.

     Skal du snakke om frykt bør du gjøre det med din venn Hans Erik, han sprer frykt på db. Dog, han er det ingen som tar seriøst men redd selv er han tydeligvis. Jeg ga han dog noen beroligende ord:)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til simon7
     15. 03. 2011 klokken 18:49

     Går du på stoff smurfen ?

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til bin Laden
    09. 03. 2011 klokken 14:14

    «bakk-til-luft raketter for svina som ønsker livet av oss» er det eneste som kan redde våre barns liv.
    De som forstår det, gjør det uten å kaste bort tid og krefter på forsøk å dra sauemasser bort fra zombi-bokser.
    Jeg er nesten enig med faen at størsteparten av tobent biomasse som bare eter-driter-knuller-fester, er nytteløse forsøplere på Jorden.

    Har man en annen mening, kan man prøve å gi zombier enkle og tydelige instrukser til handling istedenfor diffus sutring om spraying. Fordi sauer breker: «hva kan jeg gjøre bortsett fra å ete viagra til jeg dør, bæææ?»

    Eksempler på instrukser kan være:
    – Stopp jakt på morro, fyll opp tomhet i sjelen med mening i livet
    – Broilere skal redde sine skinn, ikke dine barns
    – Du selv er ansvarlig for ditt avkoms fremtid
    – Les nyhetsspeilet.no istedenfor løgner i Aftenpesten
    – Slutt å legitimere dine morderes makt, stem mot alle eller sitt hjemme
    – m.m.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Armin Bahrami
  08. 03. 2011 klokken 22:53

  Hei Lille smurfen med det største hjertet ! <3
  Frigging Love ya so much :)
  Why Fear? You are always here !
  Hjertet knytta som en neve og alltid tilkoblet the matrix :)
  Dont you ever sleep my dearest fellow warrior of truth?
  Do you get your prophecies from youre dreams?
  Ive seen some nasty things too…
  Thats why i dont sleep that much and work around the clock.
  Beat the devil, he never rests, but all of us togheter, are stronger than Christ Conciousness!

  Dont give up hope brother, we will get there!

  De siste dagene var sol-lyset fritt fram og snøen fra taket smeltet så fort at det fosset ned. Så kom Naziene 3-4 på morningen og la lokket over på Søndag. Jeg mener de forhindrer tidlig snøsmelting for å forhindre overfylte vannmagasiner og billig strøm istedenfor å kjøpe kullkraft fra nordpool til høy karbonskattet pris !

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til
   Lumpfish
   08. 03. 2011 klokken 23:05

   Ganske så sterke påstander til å ikke ha annet av bevis enn «de flystripene der så litt rare ut» 😉
   Hva er etter din mening egentlig det stoffet de «sprayer ut»? Dere gir det jo etterhvert ganske mange rare egenskaper…

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Armin Bahrami
    08. 03. 2011 klokken 23:17

    Har du lest «Kong Harald Se opp!» ? Oppskriften står skrevet i deres egne ord. Det er så mye aluminium rundt på bakken nå at du kan gå med en metaldetektor og finne rester. Det er så mange fugler som faller fra himmelen og fortsatt ingen toksiologiske rapporter.. Herredømme over været er et multifunksjonelt verktøy, den aller viktigste, destruer mat-avlinger og la jorden sulte..

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     08. 03. 2011 klokken 23:53

     Har nok ikke lest den, har du link til noe tekst på nettet om oppskriften? Vil gjerne ta for meg den sammensettingen (med ganske så grei kjemi-bakgrunn).

     Nå kan jeg tenke meg at du har hørt alt av argumenter om hvor aluminium og fugledød kan komme av, som ikke har noe med kjemtrails å gjøre. Det hadde forsåvidt vært fint om alle miljøproblemer kunne føres tilbake til «chemtrails», da hadde man bare hatt et problem å jobbe med. Men desverre er det mye miljøsvineri som pågår, i tillegg til naturlige årsaker til slik massedød selvfølgelig.
     Hva Aluminium angår, så sier wikipedia om helsefaren at:

     «Aluminiumsstøv kan føre til lungeforandringer i form av økt bindevevsdannelse og emfysem. Akutt kan man få metallfeber og irritasjon i luftveier og i øynene. Ved sveising av aluminium vil også andre legeringselement forgasses og er forbundet med betydelig helsefare hvis ikke friskluftmaske brukes.»

     Emfysem er på godt norsk KOLS, og så vidt jeg vet, skylles de alleraller fleste tilfellene av KOLS vi vet om røyking. Nå er det også snakk om aluminiumstøv, ikke aluminium på bakken. Ikke en av de mest giftige stoffene å forrurense med i grunn (ikke at jeg syns det er bra, så klart).
     Jeg vil også stille meg litt tvilsom til metaldetektor-påstanden, hvis du bare har en youtubevideo i vise til?

     Hvordan stoffet skal kunne styre været i følge deg, har jeg heller ikke helt skjønnt enda. Men kan det hjelper å lese denne oppskrivten, og å få enda bedre forklaring fra deg?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     09. 03. 2011 klokken 00:06

     Eller sur nedbør:

     http://metskole.gfi.uib.no/site/en/8-10klasse/forurensning/forurensning3.html

     Det jeg mener, er at miljøet og klimaet er absolutt noe man må beskytte, mye som må gjøres før jordas befolkning lever bærekraftig nok. Det er mye korrupsjon og uvitenhet ut å går, ikke noe å benekte der. Men chemtrailshypotesen har ikke noe holdbarhet i virkeligheten.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til simon7
     15. 03. 2011 klokken 19:15

     Husker du Armin da du ble lurt til å tro at vindmøller skulle manipulere tankene våre? Også kuppet du en nyhetssending å sa til en kreftpassient at aprikoskjerner kunne kurere kreft. Dette gjorde du for å bli kjent slik at du ikke ville bli drept av NWO når du lekket informasjonen om vindmøllene. Og nå gir du deg i kast med dette.

     Gi en oppskrift på hva chemtrails består av og hvilken funksjon det har.

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til klumpen
  09. 03. 2011 klokken 00:15

  Sterk økning i antall laserangrep mot fly:
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4053881.ece

  Noen herifra?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen
   09. 03. 2011 klokken 00:48

   Skulle jeg første brukt en laser på et fly så kan du være sikker på at den ville vært kraftig nok til å sprenge giftmorderene og slakterene i lufta Blobben :)

   Bruk heller tid på denne her, den sprøyte gale talsmannen for NASA og NWO astrofysikeren Dr KoKo holdt et facinerende foredrag i går
   Verdt å få med seg :)

   NWO kan kontrolere været sier han

   Michio Kaku (Contact Learning From Outer Space GCF 2011)

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aUAc10zURoo

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Vandalf
    09. 03. 2011 klokken 00:56

    Pass på at du ikke tar et passasjerfly da vel… Det ville jo vært litt synd!

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til smurfen
     09. 03. 2011 klokken 08:18

     Tja det blir vel som å si til en Elgjeger at han må passe på og skyte Elg og ikke Elefanter

     Selv en halvblind person ser forskjel på Chemtrail og Contrail

     Selvforsvar kalles det, fastlegen min har allerede utredet meg og advart mot faretruende lave verdier av D-vitamin av den enkle grunn at jeg blir nektet tilgang til solys grunnet Chemtrail

     Såvidt jeg husker så er det ikke blitt noen endringer i loverket der det står at det er en meneskerett å forsvare eget liv

     Men du kan slappe helt av, heltene dine er trygge enda siden jeg hverken har tilgang til laser, bakke til luft, B2, eller Teslas protonkanon Vandalf 😉

     Så det blir nok til å trampe rundt på Karl Johan den 19 Mars og prøve å vekke noen zombier :)

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     09. 03. 2011 klokken 09:58

     Tenker du før du skriver, snørrf? Jeg føler meg faktisk intellektuelt fattigere etter å ha lest sprøytet ditt.

     Du pakker humor inn i absurde og forkastelige meninger, noe som bare er usmakelig (bortsett fra for menigheten som sikkert digger dine «retoriske perler»

     Og hva mener du med «heltene dine»? Vennligst forklar og ikke vri deg unna som du gjorde med Rotschilduttalelsen din.

     Tullinger som deg gjør mer skade enn gavn i arbeidet for en bedre verden. Du er elitens beste venn, fordi kritikken din mot de faller sten død til bakken pga mangelen på saklighet og etterrettelighet.

     Jeg har hatt sansen for deg, men når du tillegger meg meninger du på ingen måte har belegg for, vel da da levner jeg deg ingen ære…

     Jeg gidder ikke gå i noen krig med deg, men jeg forventer at du redegjør for Rotschild og helteuttalelsene dine.

     De henger nemlig ikke på greip (som så mye annet fra din kant)…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     09. 03. 2011 klokken 12:24

     Istedet for å vokte på og jakte ned dem som påpeker hvor skakk denne verden er, har du noen som helst anmerkninger om informasjonen fra dr. coocoo. «Civilization 0, 1, 2, 3……….bryte gjennom til andre dimensjoner, wormholes» og what else.

     Du som fornekter alt som heter NWO-konspirasjon, elite kritikk og andre bevissthets-nivå og dimensjoner. Hva mener du om denne NWO-elitens vitenskapelige alibi, og sauenes pied piper. Vil du følge denne åpenbare psykopaten og hans oppdragsgivere blindt inn i the promised land, eller tror du i din naivitet at en Civilazation 1 som han forutser er et prosjekt som er gagnlig og forunt alle.

     Eller kan det være et fordekt program for å kondisjonere massen om at den virkelighet vi lever i, snart vil gjennomgå en epic transformasjon, kun noen utvalgte vil dra nytte av. Ellers kjent som NWO?

     Husk; either your with us, or you are with Baphomet. Enten kan du gå ned den vitenskapelige blind-veien til NWO, eller du kan trå den smale sti, og joine den angeliske rase.

     We are on the rise (ascending), they are going down…..descending. What will it be Kittycat.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     09. 03. 2011 klokken 12:55

     Lynx

     Jeg ser at du tenker i svart/hvit-banen som jeg mener er livsfarlig; enten er du med eller så er du imot.

     Dette er et blindspor, og jeg anser det som en intellektuell kortsluting å ha et slikt utgangspunkt for et verdenssyn.

     Jeg føler historien backer meg godt opp her, ref ekstremisme av ulik karakter og deres konsekvenser for menneskeheten.

     Jeg gidder heller ikke gå inn på noen seriøs debatt med tullinger som tillegger meg meninger etter eget forgottbefinnende, kun fordi det passer inn i deres eget forkvaklede konspiratoriske fiendebilde;

     ref:

     «Du som fornekter alt som heter NWO-konspirasjon, elite kritikk og andre bevissthets-nivå og dimensjoner.»

     og

     «either your with us, or you are with Baphomet. Enten kan du gå ned den vitenskapelige blind-veien til NWO, eller du kan trå den smale sti, og joine den angeliske rase. »

     Du taler åpenbart mot bedre vitende, og jeg gidder ikke kaste bort tid på fjols som ikke har gjort hjemmeleksen sin.

     Om du hadde lest en liten brøkdel av mine innlegg, så ville du vært meget klar over at jeg er sterkt kritisk til det meste av etablerte maktstrukturer.

     Synd å se deg synke ned til samme nivå som smurfen.

     Dere er virkelig gode ambasadører for dette nettstedet…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     09. 03. 2011 klokken 14:35

     Hjemmelekse Vandy? Du har tilbragt år her på speilet, av en eller annen merkverdig grunn. Jeg kan ikke se annet enn at du ignorerer og tilmed latterliggjør alt vi presenterer av esoterisk materiale, og ellers okkult informasjon.
     I din verden er hendelser og utvikling en rekke kjede av tilfeldigheter, usunn konkurranse og strid som nå har gått ut av kontroll. I realiteten er grunnen til at vi er der vi er idag en historie om desinformajson, tildekking, løgn bedrag og konspirasjon. Alt har foregått i det skjulte, hvorfor?

     Selv om vi tea-spoon føder deg og hele skepsis-balletten, er det fåfengt å stadig påpeke at vitenskapen i seg selv er et okkult anliggende, som har og stadig utvikler seg på siden av den almentkjente kunnskap om dens rekkevidde, utviklingsnivå og fremgangsmåter. Sjekk ut vitenskapens far Newton du, og hans kontakt med andre «bevisstheter». Se til NASAs Nazi kobling gjennom Werner Von Braun. Ta til deg satanisten Alan Parson og hans forbindelse til Manhattan project og utviklingen av atom-bomben. Trekk så linjene til den økonomiske, monetariske kontroll og pengesystem. Alt har okkulte konnotasjoner som kun de dedikerte sannhetssøkere finner koblingene og den røde tråden i.

     At det eksisterer hemmelige program som ikke skyr å ofre befolkningens liv, for å både utvikle nye og stadig mer infame og kontrollerende apparatur, er bare parafin på skepsis-primusen. Selv om myndigheter tilmed innrømmer MK Ultra, medisinske/kjemiske program som har foregått både bak og i ryggen på folk, er ikke det en skeptiker noe han stusser over. Sånn er verden, get over it. Men at et globalt program som tåkelegger himmelen world-wide av ukjent årsak skulle være reelt, er gale-matias fra tufser og konspirasjons-teoretikere.
     Du sier du er skeptisk til verdens elite-strukturer. Allikevel er du ikke interessert i å lytte til eller se på deres symbolspråk, opphav og sammenfiltringer. Eller sågar innrømme at de i det hele tatt eksisterer.
     Men du har helt rett, det er ikke svart/hvitt. Det er grått som i en voksende chemtrail-sky. Derfor er det andre som gjør hjemmeleksa for de som stadig fornekter årsaken til at bl.a chemtrail får lov til å eksistere. Men vi kan selvfølgelig småhekle oss gjennom din verdens-anskuelse, og betraktninger om kontrollens status quo, og bifalle toppen av pyramiden. Men hvorfor ikke rykke ugresset opp med roten. Da må du komme til det fordekte, og ikke bare småstusse midt på planten.

     Og by the way……..Nazistene tapte ikke WW2. De flyttet. Til USA. Chemtrails er Nazi-skyer. Og å være ambassadør for dette nettstedet, er en heders-bevisning jeg ikke vet om jeg fortjener.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     09. 03. 2011 klokken 14:53

     Gleder meg at du har endret standpunkt som i 9/11 Vandalf venn :)

     Det var i en debatt i DN der du skjelte ut debetanter som kritiserte Rotchilds penge og maktimperium at du kalte dem jævla konspirasjonsnisser

     Du står seff fritt til at ta Lord Rotschild i forsvar
     Ja det var sikkert litt dårlig gjort og dra frem kommentarer fra en debatt i 2009 men det var du startet og være ufin og useriøs

     Kasnkje vi bare skal drite i Haarp, Chemtrail, NWO osv så kan vi heller gå sammen i Oslo og demonstrere mot de virklige farene som biler, Iberiasneglen, den nye marihønen som er kommet eller svenske flåtten :)

     Eller vi kan være litt systemtro og demonstrere mot vold, terrorisme, CO2, Svinevirus, Ozonhull, Nynazister, surt nedbør, monstermaster, oljeboring i lofoten, monstermaster i Hardanger og nye sykehus til Molde osv så kanskje Jensemann inviterer oss inn på kontoret sitt på nybakte boller og kaffe

     At noen skaper kloner med kunstig inteligens som er 1000 ganger smartere en mennesker som lærer og som kan reprodusere seg selv er ikke noe man bør anse som et problem

     Det som betyr noe er at vi blir type 1 sivilisasjon, teknologien har dem nå men de mangler bare en verdensregjering og et globalt pengesystem og språk

     Det er en helt naturlig del av utviklingen det at menneskene blir byttet ut med kloner
     Du har nok rett, vi får ta tak i de virklige problemene så la oss kaste oss ut på Karl Johan sammen og rope :

     SAVE Maria Ameli 😀

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     09. 03. 2011 klokken 16:23

     smurfen;

     At du viser til en debatt fra 2009 sier vel det meste om hvilket nivå du befinner deg på. Du svarte forøvrig heller ikke på hva du mente med mine helter, ref chemtrails.

     Hvordan kan jeg ha helter i noe jeg anser for å være et oppkonstruert fantasifoster i utgangspunktet?

     Og hva har Ameli med dette å gjøre?

     Blir du forresten aldri lei av å rope ulv, ulv? Det er så vanvittig mye som skal skje, som skulle ha skjedd og som kommer til å skje, men som likevel aldri skjer… Transformasjoner meg her, katastrofer meg der, nytt bevissthetsnivå osv osv.

     Men likefullt; intet nytt under solen.

     Og hva i all verden er det du sier; Går du til fastlegen? Enda verre; tror du på noe av det han sier? Er ikke leger en del av den onde bigpharmamafiaen som vil oss alle vondt? Sikker på han ikke lurer deg til å tro at du har lave D-vitaminnivå for å få deg til å spise et eller annet patentert legemiddel som skal fylle lommene hans eller hennes?

     «Kasnkje vi bare skal drite i Haarp, Chemtrail, NWO osv»

     Det tror jeg du med flere kunne hatt godt av, faktisk. Fått opp gluggene for at det finnes en virkelig verden, her og nå, med massive problemer og utfordringer som skriker på oppmerksomhet…

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Vandalf
     09. 03. 2011 klokken 17:05

     Lynx sa (blant annet):

     «Alt har okkulte konnotasjoner som kun de dedikerte sannhetssøkere finner koblingene og den røde tråden i.»

     Dette er problematisk med tanke på fruktbar debatt. Hva er vitsen med å diskutere noe som helst med en som;

     1: mener alt (hva du nå enn legger i det) har okkulte meninger/betydninger (konnotasjon).

     2. mener at kun dedikerte sannhetssøkere (hva nå enn menes med det) kan se koblingene og den røde tråden (hva nå enn menes med det).

     Dette minner sterkt om sekterisk fundamentalisme, og da hjelper det ikke hvor mange flotte ord du klarer å pakke denne fundamentalismen inn i.

     Du identifiserer deg og dine likesinnede som dedikerte sannhetssøkere som de eneste som kan se sammenhengene i hva som skjer i verden.

     I tillegg konkluderer du på mine og andre skeptikeres vegne når du sier at;

     «I din verden er hendelser og utvikling en rekke kjede av tilfeldigheter, usunn konkurranse og strid som nå har gått ut av kontroll.»

     Og med det har du diskvalifisert deg selv fra det som kunne blitt en meget interessant diskusjon.

     Selv er jeg av den oppfatning at det er mer mellom himmel og jord enn hva øyet kan se. Jeg aviser ei heller det okkulte eller det esoteriske. Jeg har imidlertid et annet fokus enn hvilke losjer, menigheter, kulter eller sekter maktutøvere måtte være en del av når jeg vurderer deres gjøremål. Ei heller bruker jeg tid på hvilke symboler de bevisst eller ubevisst omgir seg med. Jeg driter også 20-0 i hvilke sataniske håndtrykk, øyebevegelser eller skuldertrekk de måtte utføre etc etc. Jeg ser på hva de sier de skal gjøre og hva som faktisk gjøres realpolitisk, altså det observerbare, og argumenterer ut i fra det.

     Jeg er videre av den oppfatning at jo mer jeg lærer om hvordan verden ser ut, jo mer ser jeg hvor lite jeg egentlig vet (i din menighet er det motsatt, her vet man stort sett alt som er verdt å vite, skulle man nesten tro, smurfen vet sågår når verden går under eller stiger opp eller hva det nå enn måtte være), og alle som ikke deler din og din menighets religion er kunnskapsløse tilfeldighetsteoretikere.

     Hvordan kan man lære noe som helst med slike holdninger?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til klumpen
     09. 03. 2011 klokken 17:20

     Vandalf: «Hvordan kan man lære noe som helst med slike holdninger?»

     Pent lite. Og det vises på NyS.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     09. 03. 2011 klokken 18:11

     «Selv en halvblind person ser forskjel på Chemtrail og Contrail» Jasså smurfen, les gjennom diverse kommentarer og artikler om chemtrails her på nyhetsspeilet, så vil du fort oppdage hvor uenige chemtrailsobservatørene faktisk er.

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til smurfen
    09. 03. 2011 klokken 15:41

    Ja Newton var en liten luring som frimurer og medlem av Rosenkors-Ordenen

    Leste nettopp det nye Rosenkors-manifestet som ble utformet like i forkant av 9/11 der de taler varmt for en verdensregjering, ordnens medlemer tar vare på åndelig vitenskapskunnskap som er forbeholdt dem selv, de er oppdelt i grader som med losjebrørne der man får utdelt litt og litt gudomlig hemmelig kunnskap etterhver som man rykker oppover i gradene
    Mange av medlemmene er også frimurere

    http://www.amorc.no/media/pdf/PositioN.pdf

    Mange flott ord men leser man litt mellom linjene så er det bare det samme gamle der de ønsker mest mulig makt og inflytelse til seg selv

    Som med Pyramidene som peker mot Orion, Planet X og Mithra-stjernen med gudesønnen så har også Rosenkors-Ordenens Nibirus vinger som logo

    Isis-culten og Miithra-culten kunne for tusner av år siden fortelle at nå er vi i overgangsfasen fra Fiskenes til Vannmannens tidsalder – eller New Age som det kalles som vil gi oss en ekstrem mental åndelig inteligens og oppvåkning, den åndlige vitenskapens tid men som sagt så har de ingen planer å dele denne gaven med oss goym

    Når jeg ser en del kommentarer her fra septik miljøet så hersker det liten tvil om at store grupper allerede er koblet ut fra denne gudomlige kunnskapen

    Platon:“Ingen er så døv eller blind som den som hverken vil høre eller se.”

    http://www.amorc.no/history/Antikken.htm

    Det meldes også at Lord Rotschild med famile har evakurt til India i sikkerhet for en mulig snarlig katastofe

    Mange mener nå at det kan være snakk om 3 akseskifter i år der det første kan intreffe rundt 19 mars

    Mayakalenderen spår nedtur!!!!!!…..

    Dette kan være den mest dramatiske av de tre trinnene som fører opp til etablering av universets høyeste energetiske tilstand den 28. oktober 2011

    Universet er nå i ferd med å levere hva det hele tiden har strebet mot, etableringen av et nytt nivå av bevissthet, en enhetsbevissthet..
    som innebærer en ny verdens fødsel der en guddommelig harmoni preger menneskelige relasjoner

    Fra 9. mars 2011 ( i dag) vil vi være i den niende og øverste energibølgen på mayakalenderen…

    NASA sier at den 19 Mars står Elenin på linje med Solen og jorden som en kan se på diagrammet her

    http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

    Dagbladet og en rekke medier melder i dag at nå kommer supermånen og viser til at hver gang det har skjedd tildlige så har en rekke katastofer intruffet

    DB skriver
    -Sist det var supermåne var i 1955, 1974, 1992 – og rett skal konspirasjonsteoriene ha – alle årene har det vært rapportert om ekstremt vær

    Er artiklene om supermånen i MS media et hoax for å lure oss til å tro det skyldes månen vist katastofer oppstår den 19 mars ?
    Fakta er at månen er ikke nærmere en den var i 2008

    http://www.dagbladet.no/2011/03/09/nyheter/supermane/astronomi/verdensrommet/15741385/#comment_5336862

    Vi lever i spennende tider og har seff ingenting å frykte sålenge en er forberdt på utfordringene som kommer :)

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     09. 03. 2011 klokken 15:59

     Smurfen

     det med måneen…De sier i artikkelen at forskere er enig om at det ikke kommer til å skje noe uvanlig 😉

     «At noen skaper kloner med kunstig inteligens som er 1000 ganger smartere en mennesker som lærer og som kan reprodusere seg selv er ikke noe man bør anse som et problem»
     …….Jeg ler. HØYT. Du mener ikke virkelig det vel?

     @Lynx Veritas
     Hvis du mener at forskning og alt av politelige kilder er skrevet eller påvirket av en overstående makt (NWO), er det rett og slett ikke mulig å diskutere med deg, siden du da vil mene at alt av motargumenter er desinfo (antar jeg).
     En slik makt kan man ikke motbevise (siden bevisene ikke telles), men heller ikke bevise. Er ikke dette litt av en blindvei for en god diskusjon?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     09. 03. 2011 klokken 17:38

     «NASA sier at den 19 Mars står Elenin på linje med Solen og jorden som en kan se på diagrammet her» So what?

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     09. 03. 2011 klokken 17:41

     Fishy: Nei vitenskapen skal vi ikke kaste over bord. Det er ikke et angrep mot vitenskap generellt. Det er et spørsmål om hvem som tjener hvem. Skal vi tjene av vitenskapen, eller skal vitenskapen med sin utvikling aka. f.eks AI ta over og vi skal tjene den.

     Når foretaksfolk poengterer at vi vil se en symbiose mellom f.eks weben og mennesker, og vi må dele rom med cyborger og andre sjeleløse, takker jeg av. Når AI begynner å ta beslutninger, som er programmert fra hvem, vil jeg gjerne stille spm. ved om skaperkraft og gude ambisjoner. Og hvem i tilfelle som skal bestemme hvilken virkelighet jeg nå må forholde meg til. Som naturlig.

     Og hvem eier de vitenskapelige fortrinn og utviklinger. Greit det å kunne bruke en PC og tro man sitter i et forholdsvidt åpent og fritt rom weben, men quo vadis, og hvor har vi vært. Og tror du den faenskapen de til nå har skapt vil forsvinne.
     Vi trenger en revolusjon, åndelig som materielt. Og den kan kun komme ved at vi klarer vekke den vitenskapelige arena for hvilken manipulasjon og fordekking som bl.a det vitenskapelige miljø er med å fronte. Hvem er f.eks NASA. En privat romorganisasjon, sponset av FOLKETS midler. Men nå når NASA har utspilt sin rolle, fordi det under fordekning er utviklet ny teknologi, kan private, korporative og fascistiske krefter begynne å spille mer åpenlyst i sin iver med å imperialisere rommet, både med våpensystemer og nye space-ships. Hva skal den multi-lille prosenten som eier teknologien med folk som nå har fylt deres lommer med både gods, gull og know how nå, de trenger oss ikke. Det er jo tydelig, når de nå har startet sin tribulation. Lidelse for folket, men et vorspiel for dem til den nye verden.

     Vitenskapen gir dem midlene og kontrollen, en ny religion vil være den åndelig overbygning og en ny mono-valuta vil låse oss alle til den verdens-regjering som det arbeides for. I all denne galskapen, er trollets hode ikke å se på stadion enda. Den skyggeregjeringen bestemmer hvordan fremtiden vil se ut, og hvem som har livets rett.

     Jeg stoler hverken på dem eller deres lakeier, derfor foretrekker jeg å utvikle min bevissthet uten deres diktatur. Utvikle frie, selvstendig tankegods som kan torpedere deres agenda, og åpne for nye løsninger. Gjerne med teknologi, men da på folkets premisser, og ikke en ultra-rik satan elite som gjerne utrydder befolkningen. Blant annet med chemtrails.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Thunder
     09. 03. 2011 klokken 17:43

     Til og med David de Rotschild mener at contrails er et problem og en direkte årsak til at vi vil gå kataklysmer imøte som gjør at jorda blir ubeboelig. Chemtrails eller contrails. Å late som de ikke er der er jo ikke en løsning på problemet. Han spør jo Alex Jones om han har bygget seg underjordisk bunker i Texas. Fryktspredning altså.
     I’ve got a red shield on the line!
     http://video.google.com/videoplay?docid=4891699310483983031#
     Løsningen til Rotschild og Fredrik Hauge er grønne sertifikater som skal kaste penger på problemet.
     http://www.youtube.com/watch?v=C2ahWHbUVVU&feature=related
     Jeg har sett på chemtrails som vokser seg til å skjerme for sola og prøvd å si til meg selv at det er bare en konspirasjonsteori, men de forsvant ikke.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     09. 03. 2011 klokken 21:05

     Du får ringe til Rotschild vennen din da og spørre om du kan få grine på skulderene hans Vandalf

     Ups … det glemte jeg..Telefon må være en konspirasjonsteori siden lyd umulig kan forplante seg over store avstander

     Lumpfish
     Du har fått med deg at hjulet er oppfunnet ?
     Vist du tror at det er på El-Kjøp man finner det nyeste innen teknologi så kan du sikkert dra inn på El-kjøp bloggen og diskutere den nyeste Gameboyen

     Det er over 10 år siden at vi kunne lese at NTNU forsket på utvikling av kunstig inteligens som var selvlærende og kunne reprodusere seg selv, mye har skjedd siden den gang og ikke minst i USA
     Professorene bak prosjektet sa med egne ord at det kunne utslette menneskeheten i feil hender

     Heldigvis så vet vi av erfaring at farlig teknologi aldri havner i feile hender eller hva Fish ?

     Det er også 10 år siden USA klarte å stoppe et internasjonalt forbud mot menneskelig reproduktiv kloning

     http://www.forskning.no/artikler/2002/april/1017837308.49

     Ved NTNU lover dem at blodprøver de får inn til HUNT prosjektet som skal sikre NTNU inntekter til forskning ikke skal brukes i forbindelse med f.eks. kloning, genterapi, genmodifisering eller andre genteknologiske metoder som er under offentlig debatt
     Så mao er det fritt frem og bruk blod til hva det skulle være av frankensteinprosjekter sålenge det ikke er under offentlig debatt

     Det er heller ikke mange dager siden de ble politianmeldt av Staten for å misbrukt journaler til over 100 000 Nordmenn med svært sensitive opplysninger sammen med DNA prøver fra kvinner som hadde vært undersøkt for brystkreft

     Seff er det bare toppen av isfjellet av de kriminelle ved NTNU som blir avslørt

     Så om du møter deg selv i døra en dag bokstavlig talt så ikke bli overasket Lumpfish

     http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7511982

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     09. 03. 2011 klokken 23:13

     Lynx Veritas,
     Vitenskap er et verktøy, en metode for å finne mest mulig objektive svar på noe ukjent. Vitenskap tjener ingen, og ingen tjener vitenskapen -på samme måte som ingen tjener en skiftnøkkel, og skiftnøkkelen tjener ingen.

     Og det er med vitenskapen som med en skiftnøkkel, den må brukes riktig. Brukt riktig får man samme resultat uavhengig av hvem som bruker den.
     Vitenskap er tilgjengelig for alle, men det er ikke alle som stoler på vitenskap, fordi de ikke takler konflikten mellom svarene fra vitenskapen, og sine egne forutintatte «trygge» tanker….

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til smurfen
     10. 03. 2011 klokken 01:47

     Vitenskap er ikke et verktøy men en svært destruktiv Relgion Terje S
     Fanatisk syklig vitenskapstroende brenner alle broer til sannheten, sekten dyrker sine ledere ukritisk mens de går takstfast mot stupet i et kollektivt selvmord
     Det man ikke kan ta på og det man ikke kan forklare eksisterer ikke

     Sekten har et eneste ordspråk som de følger blindt og det er at for å vinne noe, må vi våge noe.

     Den skaden de 3 verdensrelgionene klarte å forårsake på tusner av år har den 4 verdensrelgionen vitenskap klart å kraftig overgå på bare noen få tiår

     Aldri noensinne har mennskeheten vært mer tomme og ulyklige en nå, folk sitter stort sett og glor på en hypnoseboks ( TV ) mens de spiser og drikker kjemikalier, hormoner, genmanipulerte organismer mes de forfaller i en egosentrisk matrialisme

     Allerede i 1993 ble vi advart mot at databehandling-intelligens ville overgå menneskeheten

     Nå er vi der at det er singulariteten som styrer verden

     Morsomme Illumatiserte scifi filmer fra 80 tallet er blitt virklighet

     http://www.eutimes.net/2011/03/human-era-warned-is-ending-after-singularity-attacks-america/

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     10. 03. 2011 klokken 10:27

     Lynx
     Selv om du pakker det inn på den måten, kan man jo fortsatt ikke argumentere med vitenskapelige bevis med deg. Hvilke raporter og statestikker vil du tro på? Mye forskning bedrives av firmaer som betaler forskerne for at de skal finne ut noe for dem, det er sannt. Men hvis forskere hadde manipulert dataen sin, slik at den passer til det arbeidsgiverne ønsker, hadde det hatt enorme konsekvenser for de og for firmaet. I vitenskapsverden er det også slik at før en teori blir annerkjennt som god, blir den testet og tvilt på om og om og om igjen av andre vitenskapsmenn. Bare hvis en hypotese har nok med holdbarhet i seg for å overleve etterprøvingen, blir den annerkjennt. Derfor kan vi faktisk være ganske sikker på at det meste er sannt, med forbehold om veldig nye ting som gjerne blir pressentert for offentligheten før teorien har blitt festet skikkelig (slik som feks saken med de fosile bakteriene i meteoritten, som har fått en del kritikk).
     (hypoteser her fra siden, pleier btw ikke å overleve logisk oppfølging 😉 )
     Nå er hvordan medier velger å framstille forskningsnyheter en helt annen ting, og kan føre til mange feiltolkninger og forvirring, slik som i linken du sendte. Er ikke dette en naturlegemidel-side, som generellt er ganske kritisk til legemiddelindustrien? Ikke en helt objektiv kilde kanskje? Når man ser på raporten, er det viktig å vite at viruser har en utrolig evne til å tilpasse seg, og forandre genmateriale ganske raskt. Dette visste vi fra før. Å lage 127 hybrid viruser under kontrollerte forhold slik de kinesiske forskerne gjorde, er veldig lurt for å vite hvordan viruset kan mutere naturlig. Vi har nå kunnskap om 127 mulige versioner og kan på forhånd lage vaksiner mot dem, slik at man kan umgå store ulykker. Det kan være litt sent å begynne å forske på en god vaksine, når et virus først har brytet ut.
     Her har vi helt forskjellig grunnsyn om hvordan legeverden fungerer, riktignok. Så om du vil tro det her er en helt annen sak. Sender med en litt intressan link om temaet:

     http://www.sciencedaily.com/releases/2011/03/110309162119.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily+%28ScienceDaily%3A+Latest+Science+News%29&utm_content=Twitter

     (vil forresten anmerke at jeg ikke sier at H1N1 kommer til å bryte ut eller noe, bare at det er lurt med føre-var-prinsippet)

     Smurfen
     Ta deg en bolle.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     10. 03. 2011 klokken 13:23

     Jamen Lump. Jeg betviler da ikke at vitenskapen fungerer. Alt for godt. Det ville jo være galematias å skulle inngå i en diskusjon om dens metoder og etterlesbarhet, (på noen områder). Jeg er ikke kvalifisert. Allikevel skal da ikke vitenskapen ha monopol på hvordan jeg må innrette meg.
     Mine sukk angriper som TerjeS over her så riktig påpeker; «Vitenskap er et verktøy», men hvordan den brukes, med hvilken motivasjon og av hvem er det som bør fokuseres på. Derfor er verdens-samfunnet avhengig av en våken befolkning som kan stagge ivrige vitenskapsfolk og deres oppdragsgivere i å lede verden ut i tyrranni.

     Når den vanlige mann bare må akseptere, eller i fleste tilfeller ikke har begrep om hvordan vitenskapelige produkter fungerer, må det kritiske røster til for å gi riktig bilde. Hadde det ikke vært for den massive kritikken mot f.eks Aspartame, hadde den nok enda vært i bruk. (Dog den nå eksisterer under et annet navn). Uten opposisjon ville de fleste bare godtatt den stadige overtakelsen av GMO-mat, og dens skadelige virkninger. Hadde ikke folk vært på alerten, ville kanskje svine-virus hoaxen eskalert til uante proporsjoner. Øker motstanden mot f.eks CCTV-kameraer http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NjScdABvS48#t=0s kan kanskje big-brother samfunnet bremses, Eller i beste fall reverseres, før vi når nivå som ikke kan stoppes.

     Det hele bunner i hvilket samfunn vi ønsker, og hvilken etikk som skal være retningsgivende. Da nytter det ikke at vitenskapen kjører sitt løp med profitt-maksimerende motiver. De vil allikevel in the end kjøpes opp av de store korporasjoner, som alle på toppen figurerer med de samme navn, og som stadig eter opp friheten til både å velge, og å påvirke. Når vitenskapen utvikler seg bak vikarierende motiver som manipuleres inn i folks bevissthet, er det carte-blanche for ukritiske teknologisk/vitenskapelige produkter og virkeområder.

     Men denne artikkel handler om Chemtrails. Med såpass massivt materiale om hvordan militærkomplekset og deres tradisjon tilbake til Nazi-importert vitenskapsfolk, og mange black-ops prosjekter. Er det ikke bare en løsreven påstand at enkelte grupperinger, er villig til å skade og drepe for å oppnå sine mål om å regjere både været, og andre motiverende grunner for å spraye befolkningen.

     Til slutt er det kanskje vitenskapen vi må anvende for å definitivt avsløre chemtrail-programmet. Men da har nok de ansvarlige kommet opp med en «beviselig» grunn for sin praksis. Inntil da er det bare å tilslutte seg de som bare ser at noe er fullstendig galt på himmelen.

     Be bold. Møt opp til demonstrasjon.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     10. 03. 2011 klokken 15:05

     Lynx
     Da forstår jeg deg kanskje noe bedre. En våken befolkning er absolutt en fordel (er derfor jeg debaterer her;) ), men det er viktig at man tar reelle fakta som utganspunkt, og bruker en vitenskapelig framgangsmåte når man vuderer teorier. Altså, hva taler for at chemtrails eksisterer VS hva som taler imot. Men når man ser på en slik teori, og er på forhånd overbevist om at en stor makt styrer alt uansett, er man ikke objektiv lenger.

     Den vanlige mann er faktisk fint i stand til å sette seg inn i forskjellig forsking, da diverse populærvitenskapsmedier prøver å gi et greit bilde. Dessuten kan man lett lese seg opp i grunnlegende emner på Wiki.
     Nå må du heller ikke glemme at massiv kritikk mot giftige stoffer nesten alltid kommer fra vitenskapsmenn selv.

     GMO-mat har null påviste skadelige virkninger.

     Folk vært på alerten mot svine-viruset? Det var da ikke folket som stoppet svineinfluensaen? Forstod jeg deg feil her?

     Big-brother samfunn og overvåkning er ikke vitenskap lengre, men politikk. Her er det bare bra at folk har forskjellige meninger og innspill. Overvåkningen skal selvfølgelig holde til offentlige steder, etter min mening.

     «Da nytter det ikke at vitenskapen kjører sitt løp med profitt-maksimerende motiver. De vil allikevel in the end kjøpes opp av de store korporasjoner, som alle på toppen figurerer med de samme navn, og som stadig eter opp friheten til både å velge, og å påvirke. Når vitenskapen utvikler seg bak vikarierende motiver som manipuleres inn i folks bevissthet, er det carte-blanche for ukritiske teknologisk/vitenskapelige produkter og virkeområder. «
     Nei, det er ikke helt slik det fungerer, dette var veldig til svartmaling. Som sagt, det er vanskelig å få støtte for et forskningsprosjekt som ingen ser noen mening i. Men virkelig gode forskere får i stor grad styre fritt, og bruke så mange stipendiat-slaver de bare vil 😉 Jeg mener, det har blitt gjort forskning på hvor mange hamster som springer i hjul man trenger, for å gi strøm til en husholdning et helt år (husker desverre ikke antalllet) xD

     «Til slutt er det kanskje vitenskapen vi må anvende for å definitivt avsløre chemtrail-programmet. «
     Nettopp. Nå er det mange her som argumenterer imot dere, som kanskje har litt mer kunnskap om kjemi, fysikk og andre nyttige ting. De prøver igjen og igjen å legge fram gode argumenter og bevis for at slik giftspraying ikke eksisterer. Problemet er at dere som oftes fornekter faktaene.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Lynx Veritas
     10. 03. 2011 klokken 16:18

     Det var da hyggelig at man kunne være oppklarende Lump :) Problemet er at vi har to vidt forskjellige utg.pkt. Du med din etterrettelige vitenskapelige metode. Jeg med en mer alternativ, kall det gjerne konspiratorisk tilnærming. Kan de forenes? Det ville kanskje være det største rbrødringsprosjekt,
     ….ever.

     Du er tross alt på en alternativ side som behandler fenomener, mønstre og hendelser i et konspiratorisk lys. Da må du også innrette deg etter hvilke utg.pkt de som styrer sida har for sin virksomhet. Går jeg til skepsis.no, vil jeg bli kjølhalt om jeg skulle være like påståelig i min argumentasjon, som her. Du må innrette deg etter, og akseptere at vi ikke er primært på jakt etter vitenskapelige bevis. Vi beveger oss i shady terreng, og noen står konstant i opposisjon til den vitenskapelige metode og miljø, som mange mener er del til den de-humaniseringen av mennesket som vi ser utvikle seg. Og som ignorerer ikke verifiserbare tilfeller og kanskje realiteter.

     Jeg betrakter virkelighet som en mer utstrakt forståelse, enn den rent vitenskapelige. Dette er en utvikling og en tilnærming du gjør selv, utfra den dokumentasjon som du søker og gis deg. Vi er ikke forpliktet til å bevise noenting som helst. De fleste er overbevist på et dypt indre nivå, om den kampen som foregår mellom gode og onde krefter. Det er ikke paranoia, det er en bevissthets-utvikling om å se fanden i hvitøyet uten frykt.
     Vi kan allikevel ikke ignorere vitenskapen, der er tross alt dere i førersetet. Men vi kan selv om vi faller noen ganger, være konstant på vakt og urkritisk til den virkelighet som kreeres rundt oss. Ikke dermed sagt at vi skal sjikanere og krige mot vitenskapen, men kanskje bidra til at den ikke blir en religion vi ikke kan kontrollere. Du må gjerne ete død mat, som er manipulert frem av alskens vitenskapelige metoder. For meg er den skadelig, og vil ikke gi meg den næring nødvendig, som «levende» mat gir. At politikk nå styrer vitenskap, er et problem som inngir til mang en refleksjon.

     Du ser. Du kan holde deg til den vitenskapelige tiltro og tilnærming. Jeg har valgt å prøve å ikke bli styrt av korporativ masse-konsumering og manipulasjon. Vi har tross alt, fri vilje. Og jeg vil fortsette min veg mot, hva jeg betrakter uønskelig og skadelig. Jeg utfordrer derfor den frihet vi er sagt å leve i, og som daglig innskrenkes til et tortur-kammer.

     Anyway. Spennende tider, og for den som er motivert; en gylden mulighet til å utforske menneskets egentlige potensiale, selvstendighet og skjebne?
     Avslutter med et sitat fra Charles Dickens, som kanskje kan illustrere tiden vi lever i, og den korsvei vi står ved.

     It was the best of times-it was the worst of times. It was the age of wisdom-it was the age of foolishness. It was the ethic of belief-it was the ethic of incredulity. it was the season of light-it was the season of darkness. it was the spring of hope-it was the winther of despair. we had everything before us-we had nothing before us. we were all going direct to heaven-we were all going direct the other way ~ Tales of two cities

     You gotta be a rebell, to enter heaven. Be a rebell. Its the taste of freedom. Heaven is freedom. http://www.youtube.com/watch?v=CbiPDSxFgd8

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Terje
     10. 03. 2011 klokken 16:48

     Lumpfish 1, Lynx Veritas 0
     Smurfen, hva er det du røyker?

     Lynx; På meg virker det som du blander vitenskap og produktutvikling. Forskere flest har én tanke når det gjelder økonomi, nemlig å få midler til å bedrive forskning. De som sitter på pengene derimot, de er opptatt av om forskningen gir avkastning eller ikke.
     Når forskeren lar seg lokke av litt ekstra inntekt, legges vitenskap til side til fordel for grådighet…. Derfor er det ofte «unyttig forskning» som gir reell utvikling, fordi forskeren ikke blir lokket bort fra å bedrive vitenskap. All moderne teknologi, good or bad, er basert på mer eller mindre «unyttig» forskning. Hvor sluttproduktet hadde vært umulig å oppnå om det ikke hadde vært for sære nerder som hadde fulgt sin egen nysgjerrighet

     Det er kun vitenskap som kan benyttes til chemtrailsavsløringer, kun da kan dere gå fra anekdotiske bevis til reelle bevis. Hypotesen har dere, men ikke viljen til å faktisk prøve å falsifisere den. Chemtrails hørte jeg snakk om første gang her på Nyhetsspeilet, men å finne noe som ikke levner tvil om påstandens gyldighet er umulig -med mindre man er paranoid fra før da, eller røyker det samme som smurfen gjør. Alle bildene jeg har sett presentert som chemtrails, 99% hvertfall, er like trolig helt vanlige kondensstriper, og det holder ikke for meg -så godtroende er jeg ikke.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til
     Lumpfish
     10. 03. 2011 klokken 16:52

     Ja, vi har forskjellige utganspunkt, men enkelte fenomener kan man fortsatt diskutere om.

     Uansett utganspunk, er det ikke nok å «føle» at chemtrails er reelle, eller å ha gjennomgått en utviklinger der man ender opp med denne konklusjonen. Når man beskylder mennesker for å spraye befolkningen med gift og hva det ellers måtte være, burde man komme med litt mer håndfaste bevis en «disse stripene føles rare». Når dere påstår slike ting, er dere faktisk litt forpliktet å bevise holdbart. Skal dere få regeringen til å slutte med «chemtrails», trenger dere ett eller annet bevis å gå ut i fra.
     Jeg er klar over at dette er en alternativ side, men når det blir pøst ut med helt feil fakta, objektive artikkler, og et u-tall med logiske feilsluttninger, er jeg nesten nødt til å si i fra. Alternative medisiner kan jo rett ut være skadelige. Jeg forventer ikke at debatanter på forumet skal slå om veien, og omfavne vitenskapen, men syns det er viktig at begge sider kommer fram i kommentarfeltet under en artikkel (i den grad jeg kan bidra da, ting jeg ikke forstår meg på holder jeg meg langt unna 😉 ).

     «Du må gjerne ete død mat, som er manipulert frem av alskens vitenskapelige metoder. «
     Veeeeldig missforståelse av GMO. Men det er ikke GMO diskusjonen går ut på, så jeg lar det ligge.

     Politikk styrer ikke vitenskap i den grad at den produserer feil data. Mindcontroll osv er vi også fortsatt langt unna (tro det eller ei).

     Ikke noe mot kjære Dickens eller deg her, men alle tror at den tiden de lever i er veldig spesiell 😉

     GD Star Rating
     loading...
 • Profilbildet til kjemisk
  09. 03. 2011 klokken 04:35

  Millioner av fisk funnet død i en havn i Los Angeles
  http://www.startsiden.no/node/127165
  Forklaringen på dette høres mildt sagt latterlig ut

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til kjemisk
  09. 03. 2011 klokken 04:37

  Feil side. Her skulle det være:
  http://www.abcnyheter.no/node/127165

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ole-John Saga
  09. 03. 2011 klokken 14:10

  ATTENTION PLEASE !!! Nå har jeg vært ute med min metalldetektor GC-1023 i en time og dratt den oppå sneen. Den går til tider amok og det på steder som det overhodet ikke skal være noe metall. Kan det være barium og alleminium, fra chemtrails ??? Her er en link til de som vil kjøpe seg en billilg detektor for å prøve http://www.epriser.no/s/s1/metalldetektor/?gclid=COWQo_y7wacCFUGHDgod6xiM4w
  Husk å tørk av sneen nå du skal flytte detektoren fra et område til et annet, så man ikke får falske signaler på det nye område.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  09. 03. 2011 klokken 16:53

  Torden over snøvær over Oslo idag!

  Er det mulig at barium-nivået i luften over Oslo er blitt så høyt at en utladning måtte til? Vi vet jo at de sprayer over skydekket på overskyede dager.

  Dette er nok noe jensemann liker for så slipper han å få klaps på lanken fra norske aviser og deres journalister som vel snart må begynne å frykte for at våren og sommeren i deres fine båter og på deres flotte hytter ikke kommer til å bli så mye rope hurra for i år (skuffelse etter skuffelse liksom, til slutt slutter de å håpe på at neste weekend eller ferieuke vil bli bedre enn den forrige miserable).

  Dagen blir ikke helt den samme uten sol og blå himmel (som VG vel ville ha sagt det).

  GD Star Rating
  loading...
180 Kommentarer
1 2 3 4 6

Legg inn dine tanker