Den 77-årige ”Minister” Louis Farrakhan har i mer enn 30 år vært leder for bevegelsen Nation of Islam. I sin nylige tale tok han bladet fra munnen ved å avsløre en del historiske kjensgjerninger som er ubehagelige for USAs skjulte maktelite og å påpeke hva den enkelte bør gjøre for å forberede seg for tiden som kommer.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Video
  07.03.2011 0:13   (Oppdatert 07.03.2011 0:32)

Louis Farrakhan – USAs nye Martin Luther King?

Mange er opptatt av hva som egentlig skjer i USA nå. Hva er aktuelle tegn i tiden – hva sier The Writing on the Wall?

I denne 4 timer lange talen som den muslimske amerikaneren Louis Farrakhan fremførte 27. februar 2011 foran et publikum på 16.000 mennesker – tett omkranset av fire livvakter – gir han uttrykk for hva som er riv ruskende galt med USAs styre og stell i dag, og i afro-amerikanernes situasjon spesielt.

Farrakhan fremstår i denne talen som klarsynt og uredd. Det er ikke noen religiøs vekkelsestale han fremfører, selv om den har en religiøs underbygning. Farrakhans budskap er snarere VÅKN OPP! og se den virkelige verden som myndigheter og media har holdt skjult som den er fordi det er nå det gjelder.

Noen temaer som Louis Farrakhan berører i talen er:

– 56 av mennene som underskrev USAs uavhengighetserklæring var frimurere (bl. a. George Washington, Benjamin Franklin og James Monroe).

– Shriner Freemasons ble opprettet i 1870-årene. Dette er et av de mektigste nivåene i frimurer-pyramiden. Farrakhan avslører en del av Shriner-frimureriets hemmeligheter.

– Slaveriet i USA, som offisielt ble avskaffet i 1865, ble i praksis gjeninnført i 1877 etter en hestehandel i kulissene som ble mulig fordi det var praktisk talt umulig å kåre vinneren av presidentvalget i 1876.

– Jødiske bankierer og andre jødiske maktmenn bidro til å utnytte USAs sorte befolkning økonomisk i tiden etter 1877. Historiske referanser til dette finnes bl.a. i boka The Secret Relationship Between Blacks and Jews.  Her redegjøres det også for mektige jøders omfattende rolle i slavehandelen, et faktum som er ukjent for de fleste, men som i boka har jødiske kilder som referanser for dette.

– The 13. And 14. Amendment i USAs Constitution (grunnlov) har bidratt til å undergrave sorte amerikaneres borgerrettigheter den dag i dag.

– The 13. Amendment sier ”we end slavery except as a punishment for crime”. At svært mange handlinger defineres som kriminelle bidrar til å fylle opp fengslene, ofte privat-drevne fengsler som leier ut fangene – som slaver – til bygningsprosjekter m.v. i offentlig eller privat regi.

– Som muslim gir Farrakhan en rekke henvisninger til Bibelen. (Dette er i samsvar med Koranen).

– Muslimer og kristne bør stå sammen i tiden vi nå er inne i.

– Demonen Satan utgjør et forstyrrende element i mange menneskers liv. Bevisstheten om dette er viktig ”to fight Satan”.

– Chicago-politiet har nå fått utdelt 17.000 angrepsrifler. Farrakhan fikk ikke noe svar da han spurte politiet i Chicago om hvordan disse våpnene er tenkt benyttet.

– Farrakhan forventer at folkeopprør, på linje med det som nettopp har skjedd i Midt-Østen, også vil bryte ut i USA i nær fremtid. Han ba president Obama om å huske sine klare ord til diktatorene i Midt-Østen om ikke å skyte på sine egne innbyggere som gjør opprør mot sine makthavere…

– Hvite amerikanske borgere er nå væpnet til tennene. Dette har bidratt til at de totalitære kreftene foreløpig  har måttet gå langsomt frem.

– Det vil komme til å bli matmangel og sult i USA.

– Ifølge Farrakhan har president Barack Obama egentlig gode hensikter. Men Obama er nå blitt en puppet (en lydig nikkedukke) for det korporative USA/den mørke makteliten. Obama opplever en svært vanskelig situasjon nå. Vanlige amerikanere bør derfor ikke forvente at Obama vil kunne gjøre noe for dem.

– Den enkeltes livsførsel og verdivalg er en del av problemene og løsningen.

– ”Auditing” er en psykologisk teknikk som er utviklet av L. Ron Hubbard, grunnleggeren av scientologikirken, som mange har benyttet med gode resultater for ”å frigjøre sine sinn”.

– Farrakhan prøvde ikke å skjule at han lenge har vært en venn av Libyas oberst Gadaffi. Farrakhan  advarte mot at vestlige land vil kunne prøve å utnytte Libyas situasjon militært/økonomisk fordi Gadaffi er svekket.

– Farrakhan fremhever Elijah Muhammad (1877- 1975), som var hans  forgjenger som leder for Nation of Islam som en ”profet” som kommuniserte mye viktig sannhet. En video om Elijah Muhammad ligger her.

Selv om mange anser at Mr. Farrakhan har en del ”sære” synspunkter, hvorav han gir uttrykk for noen av dem i talen, inneholder denne talen så mye viktig informasjon at den  trolig utgjør en god nøkkel for å forstå dagens USA.

Trolig vil denne talen bli stående som et viktig historisk vitnesbyrd for 2011, nesten uavhengig av hva fremtiden vil komme til å bringe.

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Hans Gaarder

Om forfatter

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning; "mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre". Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, bl.a. hemmeligholdt høyteknologi og utenomjordisk liv.


Forfatters nettsted: http://www.hansgaarder.info
Forfatters artikler: Se alle artikler av (141)Kommentarer

21 kommentarer

 1. Profilbildet til Tor Karlstad Tor Karlstad sier:

  God poeng fra Farrakhan:

  Han ba president Obama om å huske sine klare ord til diktatorene i Midt-Østen om ikke å skyte på sine egne innbyggere som gjør opprør mot sine makthavere…

  Hva ville skje om 5000 rebeller vandret mot Oslo, for å kaste Kongen utav slottet? Eller landsvikerne på stortinget utav bygingen og låse døren for dem? Ville norske myndigheter skutt på dem, som de påstår Libya’s myndigheter må avholde seg fra?

  Oberst Gadaffi støttet Nation of Islam >>>>>>>>>>>

  Nation of Islam hjemmeside:
  http://www.finalcall.com

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til ola ola sier:

   Du kan jo tenke deg selv hvordan politiet er nå, uten opprør og uten våpen?
   Det hadde ikke tatt lange tiden før de hadde avfyrt første skudd. men militæret hadde nok ikke gjort så mye mot befolkningen.

   GD Star Rating
   loading...
  • Profilbildet til amygdala amygdala sier:

   http://www.whale.to/b/allen_b1.html

   None Dare Call it Conspiracy
   Copyright © 1971 by Gary Allen with Larry Abraham ISBN: 0899666612

   Les den!!

   Og kjøp den, og gi den til en venn!!

   Årets bok i en alder av glemt historie og flosete fakta kommentarer.

   Håper det kommer en film om den boken!!

   GD Star Rating
   loading...
 2. Profilbildet til nicodemus nicodemus sier:

  http://www.silvermarketnewsonline.com/

  man kan avlese situationen i verden…ved at se på sølv og guld priserne..!!
  og de er opad gående nu..!!!sølv har steget fra 17.50 dollars siden 1-9-2010
  til nu 36.50 dollar ligenu..!! Så det smeller sikkert snart..og det starter nok i usa… jeg håper det beste..!! men frygter det verste…!!!
  have a nice day……

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til amygdala amygdala sier:

   Meget godt for meg at jeg kjøpte sølvet i 2009.

   og hmm les den boken før du drar konklusjoner om neste sjakktrekk i imperialismen…snik sosialismen…eller sentraliseringa.

   Mao du sover godt hvis du vet du har fri i morgen, men fri fra tanker vil du aldri bli.

   GD Star Rating
   loading...
 3. Profilbildet til huskarlahvot sier:

  In response Farrakhan said during a March 11, 1984, speech broadcast on a Chicago radio station:

  «Hitler was a very great man. He wasn’t great for me as a Black man but he was a great German and he rose Germany up from the ashes of her defeat by the united force of all of Europe and America after the First World War. Yet Hitler took Germany from the ashes and rose her up and made her the greatest fighting machine of the twentieth century, brothers and sisters, and even though Europe and America had deciphered the code that Hitler was using to speak to his chiefs of staff, they still had trouble defeating Hitler even after knowing his plans in advance. Now I’m not proud of Hitler’s evil toward Jewish people, but that’s a matter of record. He rose Germany up from nothing. Well, in a sense you could say there is a similarity in that we are rising our people up from nothing, but don’t compare me with your wicked killers.»

  Passer fint inn her da.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Tor Karlstad Tor Karlstad sier:

   Hva media ikke sier om dette utsagn, om det er riktig:

   Part of the historical evidence presented during the session included a video montage of Min. Farrakhan speaking about aspects related to the Jewish people. His comments regarding Adolf Hitler were played in full context. It was clear that Min. Farrakhan was not lionizing Hitler, and stated, “…But don’t compare me with your wicked killers,” he added. The full quote is never reported in the media or those writers who use his so-called “praise” for Hitler to “prove” their specious claims of anti-Semitism.

   Min. Farrakhan said his controversy with the Jews really stems from his declaration that Blacks in the Western Hemisphere are the real Chosen People of God.

   In another clip of his historic October 1985 address at the Madison Square Garden in New York, Min. Farrakhan revealed that his Jewish critics’ aim was to discredit the power of his message, undercut his magnetic attraction in his own people, isolate him, and ultimately murder him, but it’s not working, he said.
   http://www.finalcall.com/artman/publish/National_News_2/article_7635.shtml

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til huskarlahvot sier:

    Hvordan blir sitatet over bedre av at man legger til «Well, in a sense you could say there is a similarity in that we are rising our people up from nothing, but don’t compare me with your wicked killers»
    som er linja som følger etter det jeg siterte? Kan du fortelle meg det?

    GD Star Rating
    loading...
 4. Profilbildet til smurfen smurfen sier:

  Det går nok ikke lang tid før purken får bruk for sine 17 000 angrepsrifler ettersom stadig flere butiker går tomme for mat i USA
  Purken stusser ikke med å skyte sine egne borgere etter lang tids zombifisering og behandling med TETRA frekvenzer

  Obama og EU har også allerede oprettet styrker som skal settes inn i vestlige land når massene blir sultne og gjør opprør mot sine myndigheter
  Som vi ser i Lybia nå så plager det ikke soldater fra andre land å skyte ned andre lands innbyggere

  http://www.eutimes.net/2011/01/obama-orders-military-to-prepare-for-spring-food-riots/

  USA kan max tåle en oljepris på 110$ fatet sier ekspertene, nå ligger oljeprisen på 118$ fatet og Dollaren tikker sake nedover mot bristepunktet

  Alt har vært planlagt i lang lang tid, de fleste er klar over at det var USA selv som sprengte WTC og Pentagram men ikke alle er klar over at dette ble bestemt av Losje-brørne allerede i 1930

  In the late 1930s, the British Israel World Federation Movement’s Destiny Magazine published articles identifying September 2001 as the target date for beginning their planned global theocratic state — a»Kingdom of Heaven on Earth.»

  http://www.thebigwobble.com/2011/03/1940-congressional-record-september.html

  Man trenger ikke akkurat være rakettforsker for å se at vi slipper å kjede oss i hel i tiden fremover :)

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til arifkarim arifkarim sier:

  Ja, Farrakhan blir vel den nye Martin King, når han blir drept av frimurere som en del av deres rituelle «religionen». Fyren er god, men bare hvis han tar avstand fra sine mest kontroverselle raseteoriene:
  «This I want the Jews to know and we want the world to know: that they are not the chosen people of God. … What will you do today when the lie is uncovered and we show the world that we are the chosen people of that promise? We are the people who have no land that we can call our own. … We are the chosen people of God and can back it up. We are ready to do battle with you wherever you come from in the earth. It is the black people in America that is the chosen people of Almighty God. »
  http://www.lrp-cofi.org/PR/farrakhan22.html

  Når skal vi skjønne og akseptere at ingen, ja faktisk ingen av oss er «noens utvalgte» folk. Det med utvalghet har ført til masse kriger, folkemord, og galskap! Vær så snill kom dere vekk fra slike ideologier, og bli hverandres brødre uavhengig av farge, rase og tilhørighet til en bestemt tro!!!

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til ye ye sier:

   Louis Farrakhans tale til en samling jøder,kristne, muslimer og andre:

   «…….just haven’t learned how to relate above their ethnicity, their racial identity, their cultural heritage. Why? Because you haven’t come up yet into spiritual-life in Christ.»

   «There is no Jew, Greek, no male, no female all are one. Outside of Him? No. In Him. When you get in Christ. Come on the inside of His mind. Then you rise above your race, your colour, your heritage and you become one with a kindred spirit that has surrendered to God. »

   «If Jews, and Christians and Muslims can find and understand in The Torah, The Gospel and The Qur’an, that common thread that goes in all the revelations and all The Prophets and through that understanding, we can see unity in that diversity. Then, and only then, can we grow to be a part of the Family of God.»
   19.mai 1999

   Hele talen er gjengitt her:

   http://jahtruth.net/louis.htm

   GD Star Rating
   loading...
 6. Profilbildet til ye ye sier:

  Demonstrasjon i Riyadh, Saudi Arabia, 11.mars!

  19 millioner innbyggere, 8 millioner i arbeidsstyrke, men 50 % ledighet blant ungdom skaper misnøye med styringsmakten.

  Kravet er frislipp av politiske fanger og krav om sosiale reformer.

  17 000 er med i protestene. For noen uker siden forsøkte de å demonstrere i gatene og endte med at 30-50 personer ble arrestert. Myndighetene overvåker situasjonen nå nøye for å forhindre nye protester.

  http://z10.invisionfree.com/The_Unhived_Mind_II/index.php?showtopic=53290&hl=

  http://www.irishtimes.com/newspaper/world/2011/0226/1224290928849.html

  GD Star Rating
  loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1