Du leser nå
Louis Farrakhan – USAs nye Martin Luther King?

4 minutter lesetidLouis Farrakhan – USAs nye Martin Luther King?

Den 77-årige ”Minister” Louis Farrakhan har i mer enn 30 år vært leder for bevegelsen Nation of Islam. I sin nylige tale tok han bladet fra munnen ved å avsløre en del historiske kjensgjerninger som er ubehagelige for USAs skjulte maktelite og å påpeke hva den enkelte bør gjøre for å forberede seg for tiden som kommer.

Mange er opptatt av hva som egentlig skjer i USA nå. Hva er aktuelle tegn i tiden – hva sier The Writing on the Wall?

I denne 4 timer lange talen som den muslimske amerikaneren Louis Farrakhan fremførte 27. februar 2011 foran et publikum på 16.000 mennesker – tett omkranset av fire livvakter – gir han uttrykk for hva som er riv ruskende galt med USAs styre og stell i dag, og i afro-amerikanernes situasjon spesielt.

Farrakhan fremstår i denne talen som klarsynt og uredd. Det er ikke noen religiøs vekkelsestale han fremfører, selv om den har en religiøs underbygning. Farrakhans budskap er snarere VÅKN OPP! og se den virkelige verden som myndigheter og media har holdt skjult som den er fordi det er nå det gjelder.

Noen temaer som Louis Farrakhan berører i talen er:

– 56 av mennene som underskrev USAs uavhengighetserklæring var frimurere (bl. a. George Washington, Benjamin Franklin og James Monroe).

– Shriner Freemasons ble opprettet i 1870-årene. Dette er et av de mektigste nivåene i frimurer-pyramiden. Farrakhan avslører en del av Shriner-frimureriets hemmeligheter.

– Slaveriet i USA, som offisielt ble avskaffet i 1865, ble i praksis gjeninnført i 1877 etter en hestehandel i kulissene som ble mulig fordi det var praktisk talt umulig å kåre vinneren av presidentvalget i 1876.

– Jødiske bankierer og andre jødiske maktmenn bidro til å utnytte USAs sorte befolkning økonomisk i tiden etter 1877. Historiske referanser til dette finnes bl.a. i boka The Secret Relationship Between Blacks and Jews.  Her redegjøres det også for mektige jøders omfattende rolle i slavehandelen, et faktum som er ukjent for de fleste, men som i boka har jødiske kilder som referanser for dette.

– The 13. And 14. Amendment i USAs Constitution (grunnlov) har bidratt til å undergrave sorte amerikaneres borgerrettigheter den dag i dag.

– The 13. Amendment sier ”we end slavery except as a punishment for crime”. At svært mange handlinger defineres som kriminelle bidrar til å fylle opp fengslene, ofte privat-drevne fengsler som leier ut fangene – som slaver – til bygningsprosjekter m.v. i offentlig eller privat regi.

– Som muslim gir Farrakhan en rekke henvisninger til Bibelen. (Dette er i samsvar med Koranen).

– Muslimer og kristne bør stå sammen i tiden vi nå er inne i.

– Demonen Satan utgjør et forstyrrende element i mange menneskers liv. Bevisstheten om dette er viktig ”to fight Satan”.

– Chicago-politiet har nå fått utdelt 17.000 angrepsrifler. Farrakhan fikk ikke noe svar da han spurte politiet i Chicago om hvordan disse våpnene er tenkt benyttet.

– Farrakhan forventer at folkeopprør, på linje med det som nettopp har skjedd i Midt-Østen, også vil bryte ut i USA i nær fremtid. Han ba president Obama om å huske sine klare ord til diktatorene i Midt-Østen om ikke å skyte på sine egne innbyggere som gjør opprør mot sine makthavere…

– Hvite amerikanske borgere er nå væpnet til tennene. Dette har bidratt til at de totalitære kreftene foreløpig  har måttet gå langsomt frem.

– Det vil komme til å bli matmangel og sult i USA.

– Ifølge Farrakhan har president Barack Obama egentlig gode hensikter. Men Obama er nå blitt en puppet (en lydig nikkedukke) for det korporative USA/den mørke makteliten. Obama opplever en svært vanskelig situasjon nå. Vanlige amerikanere bør derfor ikke forvente at Obama vil kunne gjøre noe for dem.

– Den enkeltes livsførsel og verdivalg er en del av problemene og løsningen.

– ”Auditing” er en psykologisk teknikk som er utviklet av L. Ron Hubbard, grunnleggeren av scientologikirken, som mange har benyttet med gode resultater for ”å frigjøre sine sinn”.

– Farrakhan prøvde ikke å skjule at han lenge har vært en venn av Libyas oberst Gadaffi. Farrakhan  advarte mot at vestlige land vil kunne prøve å utnytte Libyas situasjon militært/økonomisk fordi Gadaffi er svekket.

– Farrakhan fremhever Elijah Muhammad (1877- 1975), som var hans  forgjenger som leder for Nation of Islam som en ”profet” som kommuniserte mye viktig sannhet. En video om Elijah Muhammad ligger her.

Selv om mange anser at Mr. Farrakhan har en del ”sære” synspunkter, hvorav han gir uttrykk for noen av dem i talen, inneholder denne talen så mye viktig informasjon at den  trolig utgjør en god nøkkel for å forstå dagens USA.

Trolig vil denne talen bli stående som et viktig historisk vitnesbyrd for 2011, nesten uavhengig av hva fremtiden vil komme til å bringe.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på ulike fagområder, blant annet helse (Teoretisk Fysiologi som kan kalles rytme-helse og vaksiner) og skjulte maktstrukturer.

21 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *