Du leser nå
Japan truet med jordskjelv av NWO

2 minutter lesetidJapan truet med jordskjelv av NWO

Illuminati er i krig med verden, sier Benjamin Fulford. Jordskjelv og værkrig (weather wars) er geo-politikk.

Den japanske finansminister fortalte Benjamin Fulford i et videointervju i fjor at Japan ble truet med jordskjelv av Den Nye Verdensordens (NWO) agenter om de ikke overlot det japanske pengesystemet til Amerikanske oligarker. Og like etter kom to skjelv med episenter rett under et atomkraftverk.

De prøvde også å sabotere Toyotas omdømme i hele vesten, med innkalling av millioner av biler. Disse oligarkene er ikke fornøyd med det, men vil ha mer av Japan for å redde den skrantende dollar, og Federal Reserve System eid av bankiere i USA og London. De måtte gjøre alvor av truslene en gang til. Nedsmeltingene av reaktorene på atomkraftverket som ble rammet av jordskjelvet nylig er pågående, og det fryktes at den radioaktive stråling skal bli 1000 ganger verre enn normal, og konsekvensene 100-vis av ganger verre enn Tjernobyl.

De som kom med truslene var i miljøet rundt den tidligere CIA sjef og president George Bush Sr, som skal være deres sjef, sin nazi fraksjon i den amerikanske regjering, ifølge Fulford.  Truslene skal være linket til forhandlinger om et nytt globalt finanssystem, sier Fulford’s kilder. Det var sikkert lurt av Bush familien å rømme til Paraguay, og både David Rockefeller med 200 medlemmer av sin familie, samt Bill Gates, å reise til India for en måneds tid nå, med de jetstrømmer i tittelbildet å bedømme – med eventuelt radioaktivt nedfall over USA.

Illuminatet er ikke fornøyd med å sende Oppenheimers atombomber over Nagasaki og Hiroshima, som tok livet av 250.000 japanere. Mer ofring for deres reptilske agenda må til.

3. verdenskrig kan være igang med HAARP, jordskjelv-våpen, værkrig og biologiske våpen. Jfr. fiske- og dyredød av elektromagnetisk stråling og miljøgifter.

Amerika har forlatt sin rolle som verdenspoliti, og er overtatt av madmans, sier Benjamin Fulford . Hemmelig Tesla-teknologi utgjør kjernen i deres arsenal.

http://www.youtube.com/watch?v=k4uoregY2GI

Denne mannen vil redde verden (Side3.no om Benjamin Fulford)
http://www.side3.no/article3004245.ece

Se også «Conspiracy Theory» om HAARP med Jesse Ventura.

Benjamin Fulford er en kanadisk-jødisk journalist som har bodd mange år i Japan, hvor han fra 1998 – 2005 var Asia-sjef og korrespondent for Forbes Magazine . Han er ifølge WikiPedia barnebarn til George Taylor Fulford, en gang majoritetseier av General Electric.

HAARP causes tsunami/earthquake in Japan
http://www.youtube.com/watch?v=dJt2BArUyto

Benjamin Fulford intervjuer David Rockefeller om Illuminati, og om asiatisk opposisjon til samme.

Earlier this year Benjamin Fulford interviewed Heizo Takenaka, a former finance minister in Japan and confronted him about «having sold the Japanese financial system over to the Rockefellers and Rothschilds.»Til nett-trollene på Nyhetsspeilet som kommer med usaklige kommentarer under denne artikkel:

«Du har fullstendig misforstått Nyhetsspeilets konsept NN.
Det er mainstream media som skal tilpasse seg vårt konsept; nysgjerrighet, søken, vilje og evne til å tørre å stille spørsmål ved etablerte sannheter.
Det er ikke vi som skal tilpasse oss mainstream medias virkelighetsoppfatninger, for å bli tatt ‘seriøst’ som du kaller det.
Det er de som skal tilpasse seg våres, for å bli tatt seriøst, – i og for fremtiden.»

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
25%
Opplysende
75%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

646 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *