Du leser nå
Den store renselsen er i gang

5 minutter lesetidDen store renselsen er i gang

Jordendringene er katalysatoren for at menneskeheten skal gå inn i en ny og bedre verden i harmoni med seg selv og jorden. Uansett hva som skjer så sentrer deg og følg din intuisjon.

Jordens skjebne er å slå seg sammen med resten av universet i fred og harmoni med hverandre og sine omgivelser. For å greie det så er det store jordendringer som må til. Nå er den store renselsen i gang for fullt.

Det spirituelle hierarki, gamle guder, engler, utenomjordiske og elementenes kongeriker er alle med i denne prosessen og samarbeider for en ny verden tilbakestilt i harmoni. Det er tid for menneskeheten å bli med resten av kongerikene i denne prosessen.

Gjennom en naturlig evolusjonær prosess og med hjelp fra de høyere frekvenser vil hele menneskeheten få endret sin oppfatning av virkeligheten for å se gjennom illusjonene og bli fri.

Samfunnet får sin renselse

Kynismen og egoet råder overalt i samfunnsstrukturene. Stadig flere urimelige lover og regler innføres. Politikere og statsministere styrer land kun etter penger og veien pengeeliten peker. Menneskhet har havnet på sidelinjen og blitt et nødvendig onde for Staten. Frihet innskrenkes, vi får ikke lengre dyrke vår egen mat, urimelige datalagringsdirektiver innføres. Alle mennesker skal overvåkes i tilfelle én av oss er en terrorist. Vi kommer stadig nærmere et overvåkningssamfunn.

Våre egne politikeres forsøk på å dumme oss ned og kontrollere oss er slutt. Mars 2011 er ifølge Mayakalenderen slutten på de gamle frekvensene for tyranni og separasjon. Dermed vil denne gamle maktstrukturen sakte, men sikkert dø ut i årene fremover. Det er ikke bare presidenter som må avsettes. Også våre egne, norske politikere er styrt og ledes av pengemakten. Ordet folkevalgt har blitt ironisk. Staten har blitt en kynisk maskin. Den vil kollapse over seg selv til slutt.

De bevissthetsmessige, sosiale, økonomiske og fysiske endringer på jorden er en del av denne prosessen. Den store menneskemassen roper etter frihet fra tyranni, internasjonale banker, den globale elite og deres styrte ledere. Denne revolusjonen kommer til å fortsette til tross for alle anstrengelser for å kontrollere massene.

Vi påvirkes av kosmiske energier

Vi går nå inn i siste fase av renselsesprosessen. Den store kosmiske planen. Det Mayakalenderen er en planskisse av. Alt er i skjønneste orden. Dette styres på høyere plan, men du har valgt å være tilstede på jorden i denne fantastiske tiden frem mot dimensjonsskiftet.

Du påvirkes fysisk, mentalt og følelsesmessig av de høyvibrerende energiene fra sola og fra fotonbeltet. Disse innkommende energier er en del av en naturlig prosess. Det er planetariske justeringer. Dette kommer fra det galaktiske senter og påvirker sola som igjen sender høyvibrerende energi over jorden. Denne prosessen vil ha en direkte innvirkning på jorden på alle plan. Det er et vibrasjonsløft, en økning i frekvens som vil gi en stor oppvåkning og gjennomføre en nødvendig helbredende prosess. Dette er allerede godt i gang.

Solen har gått inn i sitt høydepunkt med solstormer. Samfunnet vil endre seg betydelig til det positive i tiden fremover. Alt er i overenstemmelse med den store kosmiske planen og en del av en nødvendig renselse for å få moder jord tilbake i balanse og menneskeheten tilbake i harmoni med planeten og hverandre.

Urbefolkningen vet hva som skjer

Som Hopienes visdomsord sier, vit hvor vannet ditt er. Ta høyde for å leve uten strøm i noen uker, dyrk din egen mat, samarbeid med lokalsamfunnet. Hver enkelt av oss vil våkne opp når endringene eskalerer videre og kjennes på kroppen for alle av oss. Sammen som enhet vil vi komme oss gjennom tiden fremover.

Mayaene, Hopiene, urbefolkingen i Hawaii, New Zealand og verden over vet hvilken tid vi er inne i. De kaller det den store renselsen. De vet at ego og materialisme er i ferd med å kollapse og bli erstattet av en menneskehet som samles i harmoni.

Kreftene og frekvenser bak denne oppvåkningsprosessen er hinsides fatteevne. Motstand mot disse nye frekvensene og energiene er fåfengt. Det er ingen bunker, fjelltopp eller hær med livvakter som vil redde noen fra denne prosessen. Man kan ikke gjemme sin karma, handlinger og fornektelser i denne tiden.

Opphopningen av rikdom og makt på noen få vil kollapse over seg selv. Gå vekk fra materialismen og i stedet hjelpe andre og miljøet rundt deg. Det er veien å gå for de som har samlet stor rikdom på bekostning av menneskeheten og jorden.

Tiden aksellererer betydelig

Vi er inne i siste fase av Mayakalenderen og tiden aksellererer betydelig. Det som tidligere tok flere år skjer nå på dager, timer og minutter. Jeg har tydelig lagt merke til at det jeg tenker skjer etter imponerende kort tid. Vær bevisst på hva du ønsker å manifestere. Det som i middelalderen tok 400 år å inntreffe, vil nå skje på bare 18 dager. Og etter 18 dager går vi inn i nye energier som fører med seg flere nye endringer. Vi går inn i høyhastighetens tid. Den store bølgen med enhetsbevissthet er rundt hjørnet.

Jorden har sin egen bevissthet. Den er et planetarisk vesen akkurat slik vi er et menneskevesen. Jorden vil reagerer i renselsesprosessen. Du vil se en økning i ekstremvær, jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier, ekstremregn og ekstremtørke. Endringene vil øke fremover. Tsunamien i Japan er bare en av mange fødselssmerter som jorden vil gjennomgå. Denne renselsen på alle plan er en nødvendig prosess på veien tilbake til en verden i balanse.

Det du har sett hittil er intet mot de endringene som kommer fremover. Fest setebeltet og gjør deg klar for en berg og dalbane uten sidestykke. På endestasjonen venter en verden mer fantastisk enn dine villeste drømmer.

Sentrer deg og følg din intuisjon

Sentrer deg. Sentrering er å plassere din oppmerksomhet på innsiden. Det plasserer ditt sinn, kropp og følelser i en og samme container. Å være sentrert betyr at du holder deg knyttet til din indre bevissthet uansett intensitet på den eksterne verden. Du vil kunne handle raskt og besluttsomt samtidig som du er rolig og fokusert.

Poenget med å sentrere deg er ikke å forlate verden du er i, men å bli mer tilstede. Gi slipp på gamle tankemønstre og traumer. Myndighetene ønsker du skal frykte, men det trenger du ikke lengre. Gi slipp på frykten. Følg din intuisjon. Ditt hjerte vil lede deg på veien tilbake til lyset.

Du trenger ingen ledere lengre. Vi er de vi har ventet på, sier Hopiene. La deg lede av glede og din indre mester, din intuisjon, så vil du gå trygt gjennom den humpete veien til en ny verden i et galaktisk fellesskap.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
76%
Opplysende
6%
Inne på noe
13%
Usikker
2%
Dårlig
4%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

176 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *